Diari Berahi Yasmeen

Saturday, April 18, 2009

puncak kenikmatan

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:46 am

semalam mak aku dtg bwk Laura. lame jugak aku tak jumpe Laura dekat sebulan jugak la. selepas menggomol Laura sampai dia penat dan tertidur, aku bergomol dgn Zamri pulak :p kebetulan pulak aku memang gersang tak tertahan.

malam tu lepas borak2 dgn mak, aku bwk Laura masuk bilik aku. bergurau senda bergelak ketawa sampai Laura tertidur. Aku pun hampir tertidur jugak tapi tiba-tiba aku rase ade orang panjat atas aku. Mengucup aku slowly dan aku membalasnya dengan penuh nikmat.

buah dada aku memang menegang keras, apalagi bila dia nyonyot dan sesekali menggigit halus puting aku yg turut menegang. dikepit2 kedua-dua buah dada aku sambil menyembamkan muka dia kat tengah2 lurah tu. yang bawah segera basah berair tanpa disentuh. apalagi bila dia start sentuh bijik kelentit aku dengan hujung jarinya, memang aku tak boleh nak kontrol diri lagi.

aku jadi tak sabar dan terus memanjat zamri. aku menggesel-gesel konek tegang zamri ke permukaan pepek aku sebelum batang panjang itu disorong masuk kedalam lubang aku.

aku menghenjut penuh syahdu. buah dada aku tergoyang-goyang mengikut irama goncangan yang sederhana laju. rambut aku turut terhurai menutup muka zamri sesekali. zamri mendesah. aku turut sama melepaskan nikmat yang masih perlu dikawal sebab mak aku tido kat bilik sebelah.

sesekali Laura bergerak membetulkan kedudukan badan. Mungkin dia tak selesa turut sama tergoncang-goncang :p zamri sesekali meramas-ramas kedua-dua buah dada aku yg membengkak yg terhayun-hayun dihadapannya. sesekali aku merapatkan dada aku ke dada zamri sambil terus menggelek dan kami berkucupan penuh nikmat. berlawan lidah dan menyedut bibir kegeraman.

aku dibaringkan dan batang zamri ditujah dalam keadaan serong. sebelah kaki aku diangkat tinggi dan zamri menolak masuk konek dia sedalam-dalamnya. kenikmatan yang tidak terkata. lubang depan ditujah, lubang belakang diacah-acah dengan jari. aku rase kenikmatan maksimum yang teramat indah. buah dada aku terus terbuai-buai melantun-lantun ke kiri dan ke kanan.

zamri mengalas bawah bontot aku dengan bantal dan dia menujah lagi. sumbatan terasa padat. zamri menekan dalam lagi. desahan zamri buat aku tak tahan. aku mengemut-ngemut kesedapan. pepek aku makin tak terkawal banjirnya. sambil menujah, zamri turut mengusik-ngusik kelentit aku yg basah licin. kesedapan yg tidak terkata. aku hanya mampu menikmatinya dengan menggigit bantal, takut terjerit sedap sampai mak aku kat bilik sebelah dengar.

zamri memancut. dia henyak sedalam-dalamnya dan tentu la lepaskan tembakan di dalam. zamri menghabiskan sisa2 das tembakan dan kami terkulai sampai dengar azan subuh berkumandang baru zamri lari keluar masuk bilik lain. nasib baik tersedar, kalo tido kat bilik aku sampai pagi…..?!!!

Tuesday, April 14, 2009

gersang dan terangsang…

Filed under: Berahi, Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:29 am

hari ni aku rase sunyi. sejak mlm td mood aku tak menentu. terus terang aku ckp sebenarnya aku rindukan belaian lelaki. bagi aku sex merupakan satu keperluan asas yg paling penting dlm hidup aku, kalau tak, aku boleh sakit kepala menahan.

mlm tadi suasana bertambah kacau. ustaz rochi call dari kejauhan. ustaz rochi bukan mcm dulu lagi. dulu dia takut-takut. keberanian dia tersembunyi dibawah songkok. sekarang dia dah lain. dia dah pandai keluarkan ayat menggoda. walaupun secara tak langsung, tapi ayat-ayat dia cukup buat aku faham. tapi dia kat sane dan aku kat sini, ckp pun tak guna. phonesex je mane tahan.

dia buat aku gersang tak keruan. aku dan dia cuma borak-borak kosong. cuma sesekali je diselitkan dengan gurauan berkasih. tapi ustaz tak tau sambil berborak, aku gentel bijik aku yg kebasahan. kdg-kdg suara aku seakan mendesah. bila dia tanye kenapa, aku tak mengaku dan jawab takde ape-ape :p

lepas letak phone, aku masih lagi teruskan mengosok bijik aku yg basah tu. sesekali aku jolok-jolok hujung jari aku kedalam lubang aku. geram je rase cam nak masukkan something. mane aku nak cari konek mlm-mlm? ape perhatikan nama-nama yg tersimpan dlm handphone aku, tapi takde sorang pun yg aku rase selamat untuk dihubungi.

sementara aku terpaksa terus mengusap kelentit basah aku sendiri. aku terkulai resah di atas katil meramas buah dada, menggentel bijik kelentit yg basah sambil sesekali mendesah. mmg mlm td aku betul-betul rase nak konek. aku rase nak nangis sebab aku rase nak sangat konek. aku tengok botol bedak pureen laura pun aku rase nak masukkan tapi besar sangat pulak. habis pecah dara aku nanti :p

aku sebenarnya dah tak tahan lagi hidup gersang mcm ni. tapi aku ada masalah yang tak sama mcm org lain. bila aku ada suami, aku akan rasa nak try konek lain. disebabkan aku dah banyak sgt rasa konek, macam-macam jenis konek (hampir 20 konek sepanjang hidup aku terjebak dalam dunia ni) so aku rasa aku tak boleh setia pada satu konek je. setiap konek ade kelebihan dan kekurangan masing-masing. aku kena akur dengan semua tu.

jadi untuk mlm tadi, aku adalah seorang janda gersang…

Friday, April 3, 2009

kembali mengongkek…

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:18 pm

mesti korang tertanya-tanya nape aku hilang lame kan? aku dah berhenti keje. aku dah tak boleh nak handle boss aku tu lagi. mcm aku ckp dulu, mcm aku je yg kene bertanggungjawab atas ape yg berlaku hari tu. sekarang aku tak nak ambik tau lagi pasal boss (ex-boss) aku tu. bukan aku nak lepas tangan. tapi aku dah malas nak fikir lagi pasal dia dan masalah remeh dia dengan bini dia. lagipun aku takde hubungan serious dengan dia. so? abaikan boleh tak?

malam ni fikiran aku agak tenang. aku menaip dan zamri terlena puas diranjang. petang tadi dia sampai. setelah sekian lama kami tak bersama, malam ni akhirnya aku dapatk keluarkan air yg yang melimpah ruah yg dah lama tertunggak tak berbayar.

zamri menjilat lembut kelentit aku yang kebasahan. tarian lidah zamri mengusik-ngusik bijik kelentit aku. lubang aku dijolok-jolok dgn hujung lidah. sesekali dia menggigit halus bijik dan bibir faraj aku. aku mendesah. sedap!

aku mengangkang dan membiarkan kesedapan menular ke seluruh badan. punggung pejal aku terjongket-jongket menahan kesedapan. sesekali zamri berhenti menjilat dan menusuk jari tengahnya kedalam lubang aku. dia menolak masuk jarinya seperti kebiasaan dia menolak masuk koneknya.

aku mendesah. tusukan jari dah cukup buat aku sedap tak keruan. aku tak sabar menantikan tusukan konek zamri. aku merengek-rengek minta disuap konek dengan segera. aku tak tahan lagi nak menanti diacah-acah dengan kesedapan jemari.

tusukan perlahan zamri tenggelam hingga kepangkal konek. aku mendesah kuat. aku mengerang penuh taksub menikmati kesedapan yg tidak terkata. zamri menarik keluar koneknya dan menusuk lagi. zamri menekan habis koneknya kedalam lubang dan aku mengerang lagi. kesedapan yang tak dapat aku gambarkan. tusukan zamri semakin laju dan padu. aku semakin tak keruan. banjir yg aku alami melimpah ruah hingga basah hingga ke celah peha.

nikmat yg tak terkata…

Sunday, March 8, 2009

peluh dicelah lurah…

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:22 pm

tajuk takde kene mengena ngan entry wokeh…

dah setahun ustaz rochi berada di Gadjah Mada University sambung blajar kat sane. Aku tak dapat habiskan banyak mase dengan dia mase kat sane. tapi kami sempat la borak-borak. sejak aku hilangkan diri hari tu, ustaz rochi membawa hati. mengajar di prime college seperti biasa selama beberapa bulan pastu ambik keputusan sambung belajar lagi. dan dia nampaknye akan terus menjadi seorang ustaz. dia tak kawen lagi :) aku rase cam nak kawen la dengan dia hehehe…

aku cuba ingat balik, kenapa dulu aku lari dan tak jadi nak kawen dengan dia eh? Ermm.. mase tu aku rase dia bukan lelaki yg terbaik untuk aku. aku tak bersedia untuk menjadi isteri kepada seorang ustaz (maybe).  walau bagaimanapun, kami bertukar no tepon dan e-mail dengan harapan persahabatan ini dapat diteruskan.

tinggalkan kisah ustaz rochi sekejap. aku tiba di KLIA jam 8 malam semalam bersama En Arif. bercakap pasal boss aku tu, semasa kami bersama di sana, kami terlanjur untuk satu malam. mase tu aku lepak kat bilik dia borak-borak. cerita pasal masalah rumahtangga dia la. bagi aku, aku sekadar mendengar masalah yg melanda berpunca daripada peristiwa valentine ari tu.

entah camne, kami boleh memulakan persetubuhan tu pun aku tak berapa ingat sangat. yang aku ingat, aku bangun dalam keadaan bogel, aku pakai baju dan balik bilik aku. esoknye macam takde ape-ape yg berlaku. tapi yang pasti, memang apa yang berlaku malam tu semuanya secara rela dan aku rasa puas dengan tujahan demi tujahan batang panjang En Arif menusuk ke lembah keramat aku tu :p memang best!

pasal Ayie, aku dapat tau dari boss aku yang Ayie dah berhenti kerja secara rasmi. surat pun Tiara dah hantar coz boss aku cakap camni “kawan u, Fauzie (Ayie) tu kat mane skang? dia tak ok lagi ke? hari tu wife dia hantar surat resign…” tu je yg aku dengar. tiada jawapan untuk soalan En Arif sebab aku pun tak jumpe Ayie lagi dan tak tau perkembangan dia selepas Tiara bawak Ayie balik, keluar dari hospital ari tu. Memang hati aku meronta-ronta nak tau pasal Ayie, tapi aku dengan Tiara dah tak mcm dulu lagi :(

Friday, February 27, 2009

Tentang Seseorang?!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 10:30 pm

gigil tangan aku nak taip ni tau u all hehehe… tadi aku jalan-jalan kat mangga dua. tak jauh sangat dari hotel kami di jalan pecenongan. sejak kat sini asyik pegi Gajah Mada Plaza je. shopping kat harco, melalui jalan gunung sahari dan pangeran jakarta. tapi bukan tu yg aku nak citer la.

mase aku kat harco, aku jalan dgn boss aku lepas tu aku duduk kat sebuah kerusi kat kaki lima kedai tu sebab letih berjalan. tiba-tiba ada orang tegur aku. ” ni Yasmeen kan? Yasmeen Abd.Aziz? “ aku pandang muke orang tu. Lame aku perhatikan dia. Aku tenung je muka dia. Muka yang dah lame gile aku tak jumpe.

Ustaz Rochi!

Thursday, February 26, 2009

hi all… sori bz!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 7:28 pm

Hi. Aku bz sikit la minggu ni, minggu lepas jugak. Aku ikut boss aku, En.Arif ke Jakarta. Disana aku sekadar ikut boss aku tu menjalankan urusniaga. Seminggu aku bersama boss di Jakarta. Sempat jugak kami habiskan masa bersama :p tapi untuk keselamatan dan rekod company, kami duduk bilik berasingan :p

Banyak yg aku bualkan dengan boss terutama sekali pasal hal rumahtangga dia dan memang serious bini dia tak boleh nak terima dia lagi selepas apa yg dia nampak depan mata hari tu. Dan bini dia mintak cerai jugak walau ape pun yg terjadi.

Aku pun tak faham. Salah aku ke? Mungkin salah aku la kot sebab tak lari je mase dia try nak sentuh aku hari tu. Tapi mase tu memang aku rela. Memang pepek aku terkuak-kuak nak kene pacak:p

so? ape lagi yg mampu aku buat? nak tolak tak mampu, kangkang jelah kan? tapi memang aku kesal la sebab boss aku mcm mintak aku bertanggungjawab atas apa yg berlaku. bila aku tak cakap dengan dia, dia tuduh aku nak lepaskan diri dan nak biarkan dia sorang diri hadapi semua tu. alamak, leceh betul la. macam dah terjebak je aku rase. aku dah tak tau camne lagi nak lari.

aku rase nak bagitau zamri la hal ni. sape lagi nak tolong aku? atau aku resign je tinggalkan boss aku dengan masalah dia camtu je?

Wednesday, February 18, 2009

kisah aku ngan boss lepas tragedi tu…

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 1:49 am

bini boss pokpek-pokpek ape pun aku tak dengar sangat sebab aku gelabah cari balik baju, suar aku semua. (aeri la ni pegi tulis citer sampai bogel). yang pasti minah tu memang maki hamun aku lebih dari maki hamun laki dia.

pastu bini boss nangis-nangis kuar (maybe turun bawah). boss aku pakai suar pastu kejar bini dia. lepas tu aku tak tau ape yg terjadi seterusnya antara mereka.

aku masih blur. lepas pakai baju aku pun blah. ni dah 2 hari aku gi keje cam bese boss tak cakap dengan aku. dia nak suh aku buat ape-ape semua tinggal note je atas meja. kalo dia kat luar dia sms je aku suruh buat ape-ape yg patut. semuanya pasal keje. dia dah insaf agaknye.

aku plak cuba menjalani hidup seperti biase. kadang-kadang teringat jugak peristiwa tu sambil senyum-senyum sendiri.

tapi baru je jap tadi boss aku sms aku kul 11 malam. “wife i mintak cerai” tapi aku tak balas pun sms tu. maybe boss ingat aku nak lepas tangan. tapi kenapa plak aku nak kene bertanggungjawab?

Monday, February 16, 2009

tragedi valentine…

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 12:09 pm

aku baru je baik demam. boss aku dah buat hal cari file tak jumpe la plak org tua tu. tak pasal-pasal aku kene gi opis ari sabtu ari tu. kul 10 pagi aku sampai opis. aku bukak pintu opis gelap je. tapi takde la gelap sangat. ade la budak-budak operation dept yg keje kot.

lampu bilik boss terbukak ar aku tengok. mungkin dia dari tadi cari file tu tak jumpe-jumpe kot. pagi tadi kul 8 dia call cakap “meen, i cari file **** takde pun kat bilik u” aku sengal-sengal mamai. “i dah hantar kat u la boss” boss plak sengal-sengal buat-buat tanye “ye ke?” aku diam boss pun diam.

u boleh cari tak meen, i kene meeting kat melaka ni on monday, tapi my wife ajak gi ari ni gak sebab dia nak ikut” aku semakin terase sengal.

“erm.. yelah jap lagi i datang” nak tak nak aku kene datang la kan. aku sampai nampak kete boss kat bawah. aku jenguk-jenguk takde orang. aku trus naik atas. bilik cerah, tapi orangnye aku tak nampak plak.

aku pon masuk dan ternampak bos aku yg sedang duduk dan membelakangkan aku… baru je aku nak bertanya die terus memusingkan kerusinya… alangkah terkejutnya aku sejambak bunga ros merah ditangannya dan terus dihulurkan kepada ku seraya die berkata “Happy valentine meen” … pergh syahdunya aku rasa sbb dah lama tak dapat bunga camni.bile last aku dapat bunge eyh? tah la tak ingat la plak.

sedang kusyuk aku memerhatikan bunga yg ada ditangan ku itu, tanpa ku sedari boss aku telah berada dibelakang aku merangkul erat pinggangku sambil mencium leherku. arghhhh dah start dah. aku membiarkan saja perlakuan boss aku itu sbb aku pon gersang dari semalam tambah pula masa kat spital aku kantoi dgn zamri yg merencatkan emosiku bersama boss ku di hospital dulu. jari-jemari boss ku mula memainkan peranan meraba tetek ku diluar kemaja putih yg ku pakai sambil dia terus menerus mencium disekitar tengkuk dan leherku. aku mula basah akibat dek geselan dari bonjolan dalam suar bos aku di celah2 bontot ku. seluar hitam yg nipis aku gunakan menambahkan lagi keghairahan usapan bonjolan itu…

aku terdiam menikmati segala perlakuan yg bos aku buat terhadapku kerana sememangnya aku inginkan belaian seperti itu, kini butang bajuku tertanggal satu demi satu dan cipapku juga mula di usap. nikmat giler seh. dalam keadaan keghairahan itu bos aku membisikan pada ku ” meen i need u!” (ayat aeri)  aku hanya mampu mengangguk dan membiarkan saja apa yg dilakukan. selesai butang baju aku ditanggalkan dia mula menanggalkan baju aku dan mula membuka butang dan zip seluar aku. tinggal bra dan panties yg berwarna merah saja (Tiara belikan mase aku jenjalan kat singapore dulu) dan dia masih membelaiku dari belakang. bos aku terus menerus membelai lurah cipapku dari luar panties dan aku semakin ghairah dan air mula meleleh dari lubang cipapku membasahi pantiesku. (perkara biase, aku mmg slalu basah). dengan berani dia menyeluk kedalam panties ku dan mengentel bijiku. ermmm nikmatnya aku rasakan. punyelah sedap nak mampus…

dia memusingkan aku bertentengan dengannya. dan kami mula berkolom(ayat aeri) lidah dalam dengan penuh keghairahan. dan aku mula mencari kepala belt bosku dan melurutkan seluarnya kebawah. rupa2nya bos aku ini tak pakai spender. sah memang perkara ini dia rancang kata hatiku. peduli apa janji aku dapat kepala takuk bos aku ari nie. kini bra aku tertanggal dan dia mula menyonyot putingku silih berganti dalam keadaan berdiri sambil tangan nya melurutkan pantiesku.

die menolak aku sehingga ketepi mejanya. dimenyerang aku bagai singa kelaparan dan aku menikmati sepenuhnya. aku menanggalkan baju kemaja T yg bos  aku gunakan dan duduk diatas meja bos aku. kini aku dan dia telah berbogel. dari tetekku dia mula turun sambil menjilat seluruh tubuhku ke lubang pusat dan menyuruhku berbaring saja diatas mejanya. dia membuka kedua belah kakiku dan cipapku menghadap mukanya. aku teringat ameer. dia selalu buat camni kat aku. tapi sejak akhir-akhir ni… erm.. malas la nak citer!

dia menjilat dan mengisap2 biji ku. aku tak tertahan dengan perbuatannya aku mengerang kesedapan sambil meramas buah dada aku sendiri. arghhh!!!! sesekali lidah boss ku itu menjulur kelubang cipapkan sehingga aku tak mampu menahan kenikmatan. punggung aku terangkat2 semasa bos aku bagai harimau lapar melahap cipapku yg berair tu.

setelah dia puas menyedut air yg kuar dari cipapku itu dia mula menghalakan batangnya kelurah cipap aku.  dengan sekali henjut batangnya yg panjang dan tegang itu habis aku kemut. dia mula memainkan peranannya mengongkek aku.

“bole tahan juga bos aku ini” kata hatiku. aku biarkan saja dia menikmati cipapku sambil aku menikmati dayungannya. dia menghenjutku sambil meramas tetek aku. aku tak mampu utk berkata2 lagi yg terpacul dari mulutku hanyalah suara mengerang kesedapan.

kemudian dia suruh aku berdiri dan meniarap diatas meja. bagai tak perlu diajar. aku tahu dia nak henjut aku dari belakang.  aku berikan posisi yg terbaik padanya , dia menghenjut cipapku kembali sambil menampar nampar punggungku. aku mengepit koneknya dengan merapatkan kedua belah kaki ku agar aku dapat menikmati kebesaran konek bos aku itu dengan maksimum.

henjut punye henjut tiba-tiba boss cabut konek dia dari lubang aku dan suruh aku duduk melutut. boss goncang-goncang konek dia sendiri pakai tangan sementara aku nak melutut. dia nak pancut dalam mulut aku, tapi belum sempat aku ready, dia dah pancut kat muke aku. habis rambut aku semua kene jelly. nasib baik tak masuk mata. hampeh!

“abang!!! kuang hajo punye betina!” dia tampar aku. sape minah ni? bini boss aku! rupenye tadi dia pegi subang parade depan opis aku tu je sementara tunggu laki dia yg kononnye nak ambik file.

bersambung…

Saturday, February 14, 2009

i love you…

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 1:52 am

wah… bahagia korang mengata dan menjahanamkan komen entry aku sampai letih ghost nak skrol. sian sepupu aku tu. sampai Lea ngan Tiara pun call komplen tak larat nak skrol ke bawah sangat! Abis camne?

memang aku takde idea nak update blog aku ni. aku demam. takde nafsu nak berghairah, so ku tak dapat nak menghasilkan nukilan yg korang tunggu. jangan ar marah…

ok, perancangan next entry ni aku nak buat gini…

pagi sabtu 14 february, boss call aku mintak aku datang opis sebab dia cari satu file tu tak jumpe. hari sabtu kan patutnye aku tak keje kan, tapi aku pegi jugak opis sebab boss aku yg sengal tu tak jumpe file yg dia cari… so aku pun pegi la opis dan…

aku harap korang dapat bagi idea seterusnya la eh? bleh tolong? kalo malu nak kasi idea kat sini takut kene kutuk ngan bebudak ni semua, leh e-mail aku yasmeen.amanda@gmail.com wokeh. thanks! i luv u all…

Friday, February 6, 2009

sepi sekeping hati seorang janda gersang

Filed under: Diari Kehidupan, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 3:36 am

korang tau tak ape rase bile tak dapat kote? ape rase bile gersang sangat-sangat tapi tak dapat?

lagi-lagi la malam jumaat mcm ni bila bayangkan orang lain sedap je dapat kote. rase macam nak nangis! nak menjerit! tekanan! gentel sendiri, jolok sendiri pun tak membantu langsung…

nak sangat-sangat! tak tahan… tak tahan…

Older Posts »

The Banana Smoothie Theme. Create a free website or blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers