Diari Berahi Yasmeen

Friday, January 12, 2007

Sex Pertama Selepas Kahwin

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 12:06 am

Malam tu Saiful balik lewat. Aku tak tidur lagi, tengah baring-baring atas katil sambil tengok tv. Aku malas nak tengok tv kat ruang tamu sebab orang gaji Saiful kalau nampak aku santai-santai tengok tv mesti sibuk duduk sekali lepas tu ajak aku borak. Aku takde mood nak borak dan layan soalan-soalan dia tu. Membosankan.

Saiful menghampiri aku.
“boleh mintak tolong?” aku pandang Saiful dan rase pelik dengan soalan Saiful.
Tanpa jawapan dari aku, Saiful memaut pinggang aku. Breast aku mengeras tiba-tiba. Bulu roma aku naik dan jantung aku menjadi berdebar-debar.
Tiada bantahan pada setiap perbuatan Saiful. Aku tak pasti aku ikhlas atau terpaksa. Yang pasti aku tak menolak langsung setiap perbuatan Saiful.

Saiful mengucup lembut bibir aku. Tanpa sedar, aku membalas kucupan Saiful. Aku memejam mata bukan kerana nikmat, tetapi aku rasa malu. Saiful menarik baju tidur aku keatas. Dia memasukkan tangan ke dalam seluar dalam aku. Dia menyentuh lembut kemaluan aku. Dia menggosok-gosok kelentit aku yang masih kering. Aku dapat rasakan kelentit aku membengkak sedikit demi sedikit.

Bra aku terasa longgar. Aku dapat rasakan tangan kasar Saiful meramas lembut breast aku. Puting aku naik tegang. Pantat aku dah mula basah. Saiful menelentangkan aku. Dia membuka baju tidur aku, menanggalkan bra dan seluar dalam aku. Jemari Saiful menggosok lembut kelentit aku yang mula basah. Terasa sedap dan licin. Aku rasa ngilu bila jemarinya bermain pada bijik kelentit aku. Saiful menghisap puting aku penuh tertib. Lidahnya menjalar lembut disekitar puting. Sesekali dia menggigit halus breast aku yg makin membengkak.

Saiful mengucup sekitar leher, dada dan breast aku sementara tangannya tak henti-henti meneroka lembah keramat aku.
“boleh?” Saiful berbisik perlahan.
Aku hanya mendiamkan diri tanpa sebarang jawapan. Saiful mencuba memasukkan jari telunjuknya terlebih dahulu dan bertanya sama ada aku terasa sakit atau tidak.
Tiada sebarang perbezaan ketara antara projek semasa mengandung atau tidak.

Saiful memasukkan koneknya perlahan-lahan.
“sakit?” Saiful bertanya lagi. Aku menggelengkan kepala. Saiful memacak lagi perlahan-lahan. Mungkin dia rasa takut sebab aku tengah mengandung hampir 2 bulan. Aku pun rasa takut. Tapi aku abaikan ketakutan tu sebab aku dah lama tak rasa kesedapan macam ni :p

Saiful menyorong tarik koneknya perlahan-lahan sambil meramas-ramas buah dada aku. Aku rasa nak suruh Saiful goncang kuat-kuat sebab inginkan kepuasan. Tapi dia pun mungkin macam aku jugak, risaukan kandungan ni sebab nilah kali pertama dia projek dengan pompuan mengandung. Bagi aku pulak ini adalah kali ketiga. Kali pertama dulu aku projek dengan Amman masa usia kandungan ni 2 minggu. Ngilu :p

Projek kami berlangsung selama lebih sejam. Mungkin sebab sorong tarik Saiful terlalu perlahan sebab takut aku rasa sakit. Malam tu kami tertidur dalam keadaan yang kotor. Bila aku bangun pagi kesan pancutan Saiful mengotori perut aku dan ada sedikit terkena cadar katil kami.

About these ads

11 Comments »

  1. Apalah meen?? 1st ngan amman,2nd ngan zamri, ni 3rd ngan saiful… jadi 3 kali le bukan 2 kali ngko project lepas ngko ngandung ….

    Comment by Tombo — Friday, January 12, 2007 @ 3:26 am

  2. yer la tombo… ni kan sex pertama dia ngan Saiful…. ni kan baru first time Saiful projek ngan dia… :p

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, January 12, 2007 @ 3:36 am

  3. Tombo : sori la lupe la… takleh ingat semua benda. dah betulkan dah tu… :p
    SB : lepas ni nak buat ape plak ha? ade sex skill best tak untuk pompuan mengandung?

    Comment by Yasmeen — Friday, January 12, 2007 @ 3:49 am

  4. sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…sopan…kekadang tu sex yg sopan memberikan kepuasan….

    Comment by Harry — Saturday, January 13, 2007 @ 2:06 am

  5. SAMPAI GAK HAJAT SEPUL NK POJEKS GAN KO CARA SAH MEEN..KWANG KWANG KWANG

    Comment by NEMO — Monday, January 15, 2007 @ 3:10 am

  6. Harry : boleh tahan…
    Nemo : akhirnyaa…

    Comment by Yasmeen — Wednesday, January 17, 2007 @ 1:54 am

  7. SEPUL AIR DH MEMBUAK2 TU MEEN…KENA LA SHARE GAN KO SIKIT…AHAK AHAK AHAK

    Comment by NEMO — Wednesday, January 17, 2007 @ 8:41 am

  8. best jugak citer ko ni, macam real je…
    terasa nak tengok rupe ko yg sebenarny…

    Comment by Arbibi — Wednesday, January 31, 2007 @ 1:14 am

  9. bestlah citer ko ni…

    Comment by Arbibi — Wednesday, January 31, 2007 @ 1:20 am

  10. bini ngko mantap ke

    Comment by kidol — Tuesday, March 20, 2007 @ 1:00 am

  11. hmmmmmmmm….. bayar bil air tertunggak kot si saiful ni

    Comment by audraLin — Tuesday, February 5, 2008 @ 9:04 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers

%d bloggers like this: