Diari Berahi Yasmeen

Monday, January 22, 2007

Kongkek Lagi

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 12:15 am

Aku rase hari ni aku balik rumah la. Hati aku rase cam Saiful nak balik hari ni. Aku pun tak penah tanye. Sepanjang 3 hari dia pegi ni, dia Cuma hantar sms sehari sekali tanye tengah buat ape dan pesan suruh jaga diri, kalau nak keluar jgn sorang2. Habis nak ajak sape? Orang gaji becok dia tu? Please la…

Pagi-pagi la kami mengongkek. Morning sex bagus untuk kesihatan :p Ibarat bersenam. Tak payah la pegi jogging susah-susah. Peluh jugak la sikit2 dalam aircon :p

Zamri kata breast aku makin bengkak, bengkak lain. Bukan bengkak stim. Selalu bengkak mungkin sebab stim la. Bengkak dan puting pun timbul. Ni pun mungkin sebab mengandung ke? Wah! Nampaknya banyak perubahan masa mengandung ni. Entang macam mana aku nak tamatkan benda pelik2 sampai bulan ke-9 nanti.

Perut aku tak nampak lagi. Hampir 3 bulan. Jarak perbezaan penipuan aku pada Saiful ialah 2 minggu. Masa Amman kongkek aku kat genting tu, aku memang dah mengandung 2 minggu. Tapi aku tipu Saiful, 2 minggu lepas tu baru aku beritahu Saiful yg aku mengandung anak Amman dan usia kandungan ketika itu sebenarnya hampir 1 bulan. Aku harap penipuan 2 minggu tu tak memberi kesan. Mungkin dia tak kan perasaan sangat sebab 2 minggu tu bukannya lama sangat.

Walaupun perut aku tak besar lagi, Zamri macam takut2 nak kongkek aku sebab dia tau dalam tu ade budak. Banyak kali aku cakap kongkek takde kene mengena ngan budak tu. Bukannye pecah pun kalo kongkek hehehe…
So Zamri masih bersopan menujah perlahan-lahan penuh tertib. Aku susah nak rasa puas sebab aku suke main ganas2. Bila dia henjut slow ni aku rase susah nak puas dan ambik masa lama. Bagus jugak, mungkin lelaki pun lambat pancut kalau tak henjut laju-laju (agaknye la) :p

Zamri banyak habiskan masa menggentel kelentit aku, usap2 dengan hujung jari. Korek sikit-sikit dan menjilat. Mungkin sebab dia takut2 dan risau nak pacak aku. Aku tak kisah, janji aku sedap. Dengan rela hati aku kangkang dan merelakan setiap jilatan dan gentelan.

Ade jugak aku try duduk atas, tenggek atas dia, bila aku rase senak, aku pun jadi takut2 jugak. Sebelum mengandung pun ade rase senak bila aku duduk tenggek kat atas, apalagi bila aku tekan habis sampai tenggelam penuh konek sampai ke pangkal. Tapi disebabkan aku mengandung ni, aku takut nakbuat camtu walaupun aku rase nak projek ganas2. Rindu la nak projek ganas2.

Lidah Zamri menjalas keseluruh badan aku. Diperut dan sekitar pinggang. Geli tak ingat, melentik-lentik aku tahan sambil pejam mata menikmati semua tu. Sesekali terasa jilatan dia kat celah breast dan keliling breast. Kemudian terasa gigitan dan nyonyotan halus kat puting tetek. Ermm… best! Aku memejam mata dan terus menikmati.

Bibir kami bertaut dan lidah Zamri menjalar mencari lidah aku. Aku menyedut lidah Zamri dan tangan Zamri semakin ligat meraba seluruh tubuh aku. Meramas breast aku dan mengusik-usik kelentit aku yg semakin basah.

Kelentit aku semakin keras membengkak. Pantat aku banjir dan basah semakin licin usapan hujung jari Zamri. Zamri menjilat dan menyedut halus sekitar leher dan terus bermain-main dengan kelentit keras basah aku tu.

Dia mula memasukkan jari tengahnya sedikit demi sedikit. Aku terkemut-kemut dan terasa sedap gile babi! Aku memerlukan sesuatu yg lebih besar lagi. Aku mendambakan konek Zamri saat ini. Tak cukup dengan hanya satu jari. Aku merengek-rengek kesedapan. Entah apa yang aku merapik meraban memanggil nama Zamri nak mintak lagi dan lagi dan lagi. Aku membiarkan Zamri terus menjilat, kami berkucupan, Zamri berbisik halus dan jemarinya terus meneroka pantat aku sampai dia sendiri dah tak tahan lalu dia masukkan jugak konek dia. Dan Zamri berdayung penuh tertib dan sopan. Aku merasa sangat tenang dan selesa dengan keadaan sebegitu.

Aku membiarkan Zamri memainkan peranannya biar cepat atau lambat sementara aku menikmati dengan penuh kesedapan dan selesa. Aku mintak bontot Zamri tak nak kasi, tak taulah kenapa. Dulu dia penah bontot aku, aku tak mintak pun. Kali ni aku mintak, dia tak nak pulak. Kenapa aku nak bontot, aku pun tak tau la :p Tapi aku rasa aku nak menikmati kat semua lubang.

Bila Zamri kata dia dah nak pancut. Aku tolak konek dia keluar dan aku sambar konek dia masuk dalam mulut aku. Baru 2-3 kali aku sorong tarik kolom, dia dah pancut. Aku dapat rase air panas tu atas lidah aku. Zamri kata jangan telan, dan aku luahkan jelly putih pekat tu atas t-shirt tetapi masih lagi menjilat-jilat sekitar bibir. Kalau ikut hati memang aku terasa nak telan air dia tapi dia kata jangan, aku malas nak tanya tapi mungkin kerana baby ni la.

About these ads

25 Comments »

  1. huiyo berpeluh akakak meen oi…

    Comment by Rozzie — Monday, January 22, 2007 @ 12:45 am

  2. kalo ngandung takleh telan air mani laki ke kak rozzie? sape gitau ko girl?

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, January 22, 2007 @ 12:46 am

  3. hehehe tah la. budak opis aku kate ngandung takleh telan benda-benda kotor hehehe…

    Comment by Yasmeen — Monday, January 22, 2007 @ 12:47 am

  4. kotor ke? lemak berkrim disukai ramai kehkehkeh….

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, January 22, 2007 @ 12:48 am

  5. hahaha aku pun suke… kalau boleh dapat satu cawan penuh lagi bagus, aku hirup selamba je…

    Comment by Rozzie — Monday, January 22, 2007 @ 12:48 am

  6. nak hirup kena masuk lam mangkuk la kuikuikui

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, January 22, 2007 @ 12:49 am

  7. oi… amboi mentang2 semua dah kahwin… (tersipu malu)

    Comment by Dila — Monday, January 22, 2007 @ 12:49 am

  8. tak kahwin pun boleh minum jugak dila hehehe…

    Comment by Yasmeen — Monday, January 22, 2007 @ 12:50 am

  9. tau takpe hehehe…

    Comment by Rozzie — Monday, January 22, 2007 @ 12:50 am

  10. waduhhh… kok gini sih… perlakuan kamu ini gayanya kayak cewek ku… cewek ku amat kuat sekali imaginasinya. aku sering menjadi mangsa. dia sering memaksa aku untuk memuaskannya. karena aku bukan lelaki ganteng dan kuat dalam perlakuan sex. aku sering tewas. punya cewek sepertinya sangat merunsingkan

    Comment by Bung Anang — Monday, January 22, 2007 @ 12:59 am

  11. Meen, if you’re bored of writing this tales, why don’t you change the emotions? Nine month is a long way to go. Kasi diorang gaduh2 ka. Biasa la, unstable emotions due to pregnancy. *Smooothh*

    Comment by Apoxcalyps3 — Monday, January 22, 2007 @ 1:02 am

  12. ehek…. slow & steady lak zamri nie… baguih hormati pompuan mengandung…. pasal telan air mani nie aku tak sure laaa… maybe kot… pasal anak dlm kandungan tuh dapat bekalan makanan dari maknye jugak… nape tak suruh zamri pancut dlm jek… lagi best…. hmmmm… lama gak tak pancut dlm nie…. hehehehheheheh

    Comment by dex — Monday, January 22, 2007 @ 1:30 am

  13. aku tengah cari jalan camne nak kasi yasmeen kantoi ngan Saiful nih… aku nak buat adegan ganas thehehe…

    Comment by Yasmeen — Monday, January 22, 2007 @ 2:38 am

  14. Before tu, ko buat Meen nie puas ngan Saiful dulu. Bila Saiful dah tangkap cintan, baru kantoikan. Amacam OK tak? Tengok camne action Saiful lak? Masih sanggup ka jadi pak turut? Huahahaha!!!! Canteks!!!

    Comment by Apoxcalyps3 — Monday, January 22, 2007 @ 6:33 am

  15. oIII RAMAINYA……

    Comment by Harry — Tuesday, January 23, 2007 @ 1:44 am

  16. MANA TAU MEEN…KALO KO TELAN BYK2 AIR MANI TU BABY KO JD BABY KACUKAN KER….ALA2 PAN ASIA KER…AHAK AHAK AHAK

    Comment by NEMO — Wednesday, January 24, 2007 @ 2:51 am

  17. pepandai je ko nih! dibuatnye baby tersedak ker kang hihihi….

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, January 25, 2007 @ 10:21 am

  18. -> Telan air mani = makan ..masuk dalam perut..zat-zat diambil oleh badan dan akhirnya ko berak..itu aje..wakakakakaka

    Comment by Monz — Saturday, February 3, 2007 @ 4:03 am

  19. citer yasmeen ni betui ka? tapi dr ayat dia mmg dia ni ganas kuat sex dan suka anal. aku pun suka anal,tp masa lom kawin laa…

    Comment by azami — Wednesday, February 7, 2007 @ 6:09 am

  20. hai… baru ikut cerita nini… menarik… anal amat mengasikkan…. sekali dua susah juga, tapi bila dah selalu… ketagih bukan main….

    Comment by paizah — Friday, February 9, 2007 @ 12:57 pm

  21. Bf i pancut cepat la… tak best betul…. ader ke petua nak bagi dia tahan lama.. best kan.. zambri tu macam baik je… bf aku ni gelojoh skit.. nak main terus masuk je!!!!

    Comment by princess79 — Monday, March 19, 2007 @ 3:03 pm

  22. kalau nak tahu tak nak pancut cepat,nanti i boleh bg petua..siap dgn demo sekali. :-) contact me

    Comment by man71 — Tuesday, March 20, 2007 @ 10:51 pm

  23. Kalau princess79 nak tau mcm mana nak bagi tahan lama masa main, suruh lah bf u makan bawang putih seminggu skali..sure tahan lama..putih, pekat & likat… disukai ramai..hehehe..main anal kena kemut keliling pon boleh tahan…

    Comment by Rushdan82 — Wednesday, February 17, 2010 @ 3:17 pm

  24. tapi dalam permainan ni yang paling best bukan tahan lama tapi pencarian titik paling nikmat yang menjadi keutamaan..so, lu pikir la sendiri…

    Comment by Nibil - Seni — Wednesday, February 17, 2010 @ 3:21 pm

  25. Meen, i nak tau la u ni umur baper ek? i ni baru joint club u…Luv u much.. Luv Sex..

    Comment by Kak Rose — Wednesday, February 17, 2010 @ 3:23 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Create a free website or blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers

%d bloggers like this: