Diari Berahi Yasmeen

Thursday, January 25, 2007

Episod baru, Kisah Kecurangan Seorang Isteri

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:25 am

Sebenarnya tak ada bezanya isteri orang atau bukan. Sebelum bernikah secara sah pun, aku dah macam isteri orang, malah isteri orang-orang hihihi… begitu ramai orang yg memperisterikan aku ketika konek mereka tegang memacak hihihi…

Tetapi hari ini bermula kisah baru aku, setelah memantat dengan Zamri sewaktu aku bergelar isteri yg sah kepada Saiful, langkah aku makin panjang lagi. Aku kira aku akan berubah selepas menerima bala mengandung anak luar nikah yg tak tau sapa ayahnya. Aku pernah berazam untuk menjadi isteri yang baik, tapi kalau dah bangkai tu, bangkailah jugak, mana ada bangkai yang wangi hehehe… faham maksud aku? :p kalau faham, bagus… kalau tak faham, pegi mampus kihkihkih…

Aku jumpe Aie, aku ceritakan semuanya (cerita penipuan aku) bahawa anak ini anak Aie. Kemudian aku berterus terang yg aku projek dengan Amman pada kali pertama kami berjumpa kerana memang niat aku plan nak jadikan Amman sebagai bapak anak ni sebab aku dah tak ada cara lain lagi mase tu (kononnya). Aie mendengar cerita aku dengan bersungguh-sungguh. Aku dapat lihat kesedihan Aie dan tumpuan dia yg penuh syahdu ketika mendengar cerita bohong aku.

“i bersedia bertanggungjawab kalau u bagitau i” aku tak pasti kebenaran kata-kata Aie. Lagipun mase tu aku tak terfikir nak jadikan Aie pak sanggup walaupun ada kemungkinan itu memang anak dia. Tapi aku tak pasti sebenar-benar pasti siapakah agaknya bapak kepada anak yg aku kandungkan ni sebab dalam tempoh masa tu, aku projek dengan beberapa lelaki.
Tapi dah terlambat, aku kini isteri orang, tak mungkin aku dapat kahwin dengan lelaki lain pulak hehehe…
Aku beritahu Aie, aku betul-betul rindukan dia. Aku rasa happy jumpa dia.
“i rasa baby ni dekat sangat dengan papa dia” aku senyum memandang Aie yg mengusap perut aku yg belum membesar tu. Aku geli geleman dengan kata-kata aku sendiri. Eyekk uweekkk! Hahahaha…
Aku ikut Aie balik hotel dia. Aku tak ada masa yang lama, aku mesti balik rumah sebelum Saiful balik kerja.

Sempat jugak kami mengongkek. Kami mulanya hanya berdiri berpelukan melepaskan rindu sebaik saja pintu bilik hotel ditutup. Dan kami berkucupan. Aie meramas breast aku. Memeluk aku dengan rapat sambil memaut pinggang aku dan tangannya jatuh ke punggung aku dan punggung aku diramas kemas sambil terus berkucupan. Aie menjilat sekitar leher dan dada. Menanggalkan skirt aku, menurunkan seluar dalam aku dan mengusap pantat aku yg semakin lama semakin basah.

Aie menanggalkan bra aku dan dicampakkannya ke atas katil. Baju aku masih dibadan, tidak ditanggalkannya namun diselak keatas supaya dia dapat nyonyot tetek aku. Kami bergerak perlahan menghampiri katil dan Aie merebahkan aku disitu. Aku berbaring dengan kaki terjuntai dan Aie melutut dilantai untuk menjilat pantat aku. Seperti biasa, kesedapan yg tak terhingga itu membuat punggung aku terjongket-jongket menahan sedap. Jilatan demi jilatan membuat kelentit aku bertambah bengkak dan mengeras timbul terkeluar dari peti simpanannya :p

Aie berdiri, membengkokkan sedikit lutut dan mula memacak aku. Aie berdayung seperti biasa. Tenang dan romantik. Tangannya tak henti-henti menggigit puting tetek aku dan sesekali menjilat perut dan pinggang aku. Lidahnya bermain disekitar pusat dan tangannya sibuk kesana sini meramas dan menggosok.

Aku mengangkang seluas-luasnya tanda rela menerima tujahan yg aku rindukan tu :p Breast aku turut sama meliuk lentok ke atas bawah bergoncang kekiri dan kekanan. Aie tak dapat tahan lama. Tak sampai setengah jam dia dah pancut.
“i tak boleh tahan la, projek dengan org mengandung ni feel lain macam, geram konek nak pancut je…” Aie senyum. Aku pun senyum. Mungkin benar apa yg dia kata, sebab sepanjang aku kenal dia, aku projek dengan dia, dia memang tahan lama… paling tidak pun 45 minit atau sejam lebih.

Selepas mandi dan membersihkan diri, aku berbogel dan berdiri dihadapan cermin, mencari kalau-kalau ada tanda dan kesan yang tertinggal. Mase main, tengah sedap mane nak ingat apa-apa, mana tau ade kesan merah-merah ke hehehe… selepas berpuas hati, Aie hantar aku sampai ke kereta, kami tak sempat nak minum petang sebab jam dah pukul 4, aku mesti sampai rumah sebelum Saiful balik.

About these ads

25 Comments »

  1. punye la stim masa menaip, smpai tgn pun leh jadi menggigit n mjilat eh… ;p “Tangannya tak henti-henti menggigit puting tetek aku dan sesekali menjilat perut dan pinggang aku.”

    Comment by boodark_nuckall — Thursday, January 25, 2007 @ 12:48 pm

  2. Ish ish still tak sure who the daddy is? Pompuan paling subor typically ~12-14 days after period kering, time tu le korang ovulate. The signs – cramps kat ari2, sticky discharge ;). Bercucuk tanam time tu harus dapat hasil la!

    Comment by Dr. Bogus — Thursday, January 25, 2007 @ 3:28 pm

  3. Yeah!!! Steady la Meen. Makin twisting plot u yea. Memang best giler bila layan bini orang. Hahaha… Meen Boleh! Pesanan ini ditaja oleh Jabatan Perancangan Keluarga Malaysia.

    Comment by Apoxcalyps3 — Thursday, January 25, 2007 @ 4:44 pm

  4. astaghfirullah….benda yang paling dilarang la korang suka…..

    Comment by ustaz — Thursday, January 25, 2007 @ 8:45 pm

  5. ustaz, ko kalo tak buat kaco takleh ekk? gi lepak website harakah tuh sane. blog ni blog buat tambah dosa. dah tak suek blah la… hanjeng tul!

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, January 26, 2007 @ 1:08 am

  6. suek tu maknanye suke hihihi… maap mesia!

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, January 26, 2007 @ 1:08 am

  7. aik baru marah sikit dah tersasul? kikikiki… bior la SB, ustaz tu berlakon macam takde konek. tah² dia kaki mantat lebih kurang je cam org lain kikikiki… jubo ko la ustaz!

    Comment by Rozzie — Friday, January 26, 2007 @ 1:10 am

  8. nape ustaz? ade masalah ke?

    Comment by berahi — Friday, January 26, 2007 @ 1:18 am

  9. YO USTAZ…MEH PEKENA TEH HALIA DULU MEH…BUANG ANGIN PE PATUT…

    Comment by NEMO — Friday, January 26, 2007 @ 6:36 am

  10. Semua yg dlm ni sebenarnya suka akan apa yg di tulis, ustaz tu pun suka sebenarnya….so far i don’t thing meen ada buat apa2x kesalahan then apa yg di tulis sebenarnya adalah ciptaan si penulis mungkin benar & mungkin tidak…kalau seseorang tu mengambil sesuatu hasil bacaan tanpa membuat penilaian yg terbaik maka org itu ada lah pendek akal atau serkap jarang…contoh kalau kita baca majalah ruangan gosip yg menceritakan tentang keaiban seorng tuh dan terus kita melabelkannya serta mencerca dia maka tidak adil….so my opinion ustaz ada pendapat dia kalau dia tak suka blog ni dia takkan masuk sebab dia suka dia masuk serta mencoret sesuatu isi hati dia dlm ni so tu dah menunjukkan dia meyokong tp dgn cara dia….ENTAH2x DIA ADA HATI KAT KAU MEEN…(Baguslah…) & Meen plak sebagai empunya blog ini mempunyai hak yg mutlak utk menceritakan apa jua….by the way meen i rasa u dah dpt idea & inspirasi utk blog ni lately..TERUJA “keep up a good work baby…..” to ustaz plak continue what ever u feel about this because might be u’ll teach us something or maybe u’ll learn somthing….bagus juga dikalangan kita ni ada ustaz boleh gak buat rujukan jgn jd ustaz kelabu asap sudah lo…..

    Comment by Harry — Friday, January 26, 2007 @ 7:01 am

  11. amboi…celupar gile pompuan2 kt sini… siap nk halau ustaz tu…..mmg perangai pompuan gile sex sume cmni ke?klu nk layan pn..tk yahla maki2 ustaz tu… apara …awk tu pompuan melayu…

    Comment by van_zack — Friday, January 26, 2007 @ 1:48 pm

  12. mane ko tau semua melayu? aku bukan melayu! hahaha… ko pun cakap ikut sedap mulut lagi nak cakap orang, cakap tak serupa bikin pigi dah! van tahun 70-an ke ape ni?

    Comment by Rozzie — Saturday, January 27, 2007 @ 1:49 am

  13. beb! sebab aku pompuan melayu la aku merepek tengok tempat. cuba kalau aku merepek kat website harakah ke… tak pasal-pasal kene saman.

    ni malaysia lah beb! hak bebas bersuara tu takde kat malaysia, tak seperti yg dicanangkan…
    aku merepek kat tempat ni sebab kesesuaian blog dan pembaca yg bagi koemen pun sporting, selama ni takd eplak masalah camni… tapi bile ade segelintir buat kacau, mengganggu la org lain nak havoc…

    kat sini je aku boleh merapu, kat luar aku normal, tak kan aku nak merapu jugak kat luar mcm ni. since yasmeen dah bagi ruang ni, biarlah orang nak buat apa yg bersesuaian ngan tema blog dia ni. gangguan luar tidak dialukan… janganlag buat huru hara, masing2 ada minat masing2… suka, layan… tak suka, blah! kan senang citer!

    Comment by Sleeping Beauty — Saturday, January 27, 2007 @ 1:53 am

  14. van – dorang leh luahkan ape je kat sini, ko pun leh gak… anytime.
    Rozzie : kak Rozziane Chan… kite tau la akak bukan melayu hihihi tapi ade yg tak tau, maafkanlah mereka yg tak tau tu hihihi… coz Rozzie tu cam nama melayu la hihihi…
    SB : relax la SB. segelintir manusia memang tak suka atau berpura-pura tak suka hal-hal sex ni, berlakon je tu :p aku sendiri pun penah kene kritik teruk, abaikan jelah, kita buat je ape yg kite suke. lagipun blog ni blog aku. aku dah bersedia tanggung apa yg aku buat kat blog ni. korang tak kan kena apa-apa dun wori… *wink*

    Comment by berahi — Saturday, January 27, 2007 @ 2:18 am

  15. maybe cara u ni ustaz nampak berdosa. as long as u tak cerita hal bilik tidur u cukuplah SB. masing2 ada cara meluahkan perasaan, contoh terdekat yg ada mcm yasmeen, dia berfantasi sendiri, tak kacau orang. kita semua yg tumpang syok kat sini.
    Setakat kritikan sampai orang yg guna nick ustaz yang belum tentu ustaz tu tak payah la kita layan sangat. buang masa. ustaz tu kalau konek tak terpacak, tak kan la dia suka nak masuk web ni berkali-kali betul tak?

    Comment by Miza — Sunday, January 28, 2007 @ 3:20 pm

  16. Bukan nak sided belah mana..bukan jugak nak berbatu api..baik aku pakai lighter jer..

    mcm SB cakap..masing-masing ade minat sendiri…so jika ustaz nak masuk web ni dan nak komen itu hak dia..ade jugok berkait rapat dengan hak bebas bersuare..”dalam satu-satu parlimen ade penyokong kerajaan dan pembangkang”..so pk lah kat mana kita berada..
    Adakah penyokong blog ni sbg Penyokong?
    Adakah penyokong blog ni sbg Pembangkang?

    …ahh..masing masing ade agama dan akal, pk sendiri lah…
    wakakaka

    Comment by Monz — Friday, February 2, 2007 @ 6:54 pm

  17. u pun bebas bersuara. u boleh taip apa yg u suka. u pun boleh tulis blog kalau u suka, u boleh tulis aa yg u nak, apa yg u suka. u punya blog, u punya suka, takde sape nak larang…
    so kat sini untuk suka-suka… semua orang boleh tulis apa yg dia suka!

    Comment by berahi — Monday, February 5, 2007 @ 3:58 am

  18. betulah tu apa yg u ckp tu min…

    Comment by Arbibi — Tuesday, February 6, 2007 @ 3:36 am

  19. takde yg latest lg ker berahi…..

    Comment by cilired — Saturday, February 24, 2007 @ 1:12 am

  20. Salam

    Bile seseorng isteri sudah mengikat pertalian dengan suaminya,WAJIB patuh pada suaminya.Barangsiapa berlaku curang pada suaminya HUKUMNYA REJAM SAMPAI MATI.

    tp kat msia susah sket nak wat hukum hudud sbb ramai Kafir.naMUN zaman skang ni ALLAH balas on cash jer.Kpd awak yg rasa bangga jd ‘bangkai’ (lg hina dr binatang) pintu taubat masih terbuka.kasihan pada suami awk.Ingat syurga awk di bwh tapak kaki suami.kalo lah sy menjadi suami awk kan ku rejam kamu dikhayalak ramai smpai mati kerna itu yg kau mahu menjadi seperti BANGKAI.ketawalah spuas hatimu.hari pembalasan pasti kan tiba.wassalam

    Comment by Sham — Thursday, March 1, 2007 @ 5:53 am

  21. toya korang…mende camgitu pun nak gaduh..ustaz,kepada mu kunasihatkan sabar je la..tp aku rasa ko pun same gak..klu tak takkan la ko bukak website ni..ko plak rozzie,tak psal2 sound bdk melayu pe hal?nak gaduh?ckp nk jumper kat mana?ko plak sb,aku stappler gak mulut ko kang

    Comment by shar — Sunday, March 25, 2007 @ 6:02 pm

  22. HUH AYAT PENULISAN U MEEN MEMANG POWER GILA SALUTE LER KAT U

    Comment by BOMOH — Tuesday, May 15, 2007 @ 3:18 pm

  23. HUH AYAT PENULISAN U MEEN MEMANG POWER GILA SALUTE LER KAT U..

    Comment by tok wan — Tuesday, May 15, 2007 @ 3:19 pm

  24. meen dulu you kelas amik kelas sastera masa sekolah menengah ke? perlambangan, pekrmebangan cerita plot dia…. ok… bagus

    Comment by audraLin — Monday, February 4, 2008 @ 4:29 pm

  25. Wow, ko dah start posting tahun 2006 – aku dah lambat 2 tahun…

    best lar blog kau.. aku mmg suka gadis GRO. pantat korang mmg cantik & sedap. tapi ramai yg malu2 bila kena jilat… iskh…iskh… terliur aku mengenang saat2 indah aku dgn GROs…

    Comment by pasrah kepada nafsu — Tuesday, September 16, 2008 @ 10:53 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 162 other followers

%d bloggers like this: