Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, March 14, 2007

kejadian tak terduga!

Filed under: Diari Kehidupan, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 1:14 pm

hari ni aku tension  gile. aku balik rumah tengok kamalia tengah kepit anak patung aku kat celah ketiak dia. pakai laptop aku pulak tu. dia dah bebas keluar masuk rumah tu. aku rasa kamalia ni bukan nak kawen sangat ngan saiful tu. dia cuma nak enjoy2 dan berseronok je. sebab selama ni pun saiful mewahkan dia. mintak ape-ape je saiful bagi. kereta saiful pun dia pakai ikut suka hati dia sejak dulu lagi, sejak dari aku jadi bodyguard saiful dulu, mase tu selalu gak aku nampak dia tenggek atas riba saiful kat opis :p kongkek tak kire tempat. same la ngan aku kehkehkeh…kali ni aku takleh tahan. ape hal sampai anak patung aku dia dah kepit kat celah ketiak sambil tengok tv. guna laptop aku selamba lak tu. si saiful la kasi paswed ni. paswed aku tu saiful je yg tau pasal sejak saiful kasi laptop tu kat opis dulu, dia yg create paswed tu dan aku memang tak penah tukar pon.

aku tepon Zamri ngadu kat dia. aku rase nak ajak Zamri datang sini. kalo saiful leh bawak kamalia tido bilik tetamu tetiap malam kongkek dalam umah sendiri depan bini lak tu, tak kan aku takleh buat. hahaha… tapi Zamri tak nak buat camtu. Tak manis katenye hahaha… Aku nak pegi kuantan la cari Zamri. AKu benci la hidup macam ni. Aku takleh sabar nak lancarkan plan Tulsa aku tu. Tapi aku sakit pala pk pasal duit, visa la, permit keje la itu ini, nak duk mana, nak cari Razif kat mana. Elly tu duk ngan makcik dia kat Des Moines. Jauh gak dari Tulsa la kalau nak menapak ke oklahoma.

Aku malas nak susahkan orang sebab aku pegi bukan sehari dua. Makcik dia pulak janda anak 4, keje gunting rambut. Aku malas la nak susahkan orang. Kejap orang tak kisah la. Lama-lama orang nyampah lak nanti. Kalo jual kete aku pun market skarang 29k je pastu duit simpanan aku tak sampai pun 8k. Ni dah bape minggu Saiful tak kasi duit shopping ni. Kredit kad pun dia dah potong. Aku duk kuarkan duit aku jelah yang tinggal ciput tak sampai 8k tu. Mane nak cukup nak idop kat sane huwaaa… Aku terfikir nak jual umah yang shima sewa tu la. Settlekan baki bank lagi 4 ribu lebih, pastu aku terus leh jual dah. Tapi sian plak shima. Aku tau dia leh duduk umah lain, tapi aku segan nak cakap hehehe…

Tadi lepas aku bising-bising pasal teddy bear ngan laptop aku, aku terus marah-marah. Pastu saiful tempeleng muke aku. Aku lempang balik muke dia pastu aku blah. Tetiba ade rase aneh kat tulang blakang aku. Dia terajang aku kat pinggang? Main kasar, pukul curi pulak tu! Ngan pompuan pun pukul curi. Tak boleh jadi ni. Aku naik atas. Aku aku kemas baju masuk lam beg, tapi tak dapat nak bawak semua beg tak muat hehehe. Pastu aku ambik lighter yang selalu aku guna untuk bakar lilin wangi tu, aku bakar cadar katil aku pastu aku cepat-cepat keluar muahahaha….Start kereta, berambus! Terus menuju ke Kuantan. Aku nak cari umah Zamri. Aku tak tau alamat pun, tapi takpe, sampai sane kang aku call la dia. Kekasih gelap dia mungkin ade kat umah, dorang kan duk serumah, tapi tak kisah la aku leh tido hotel satu malam, aku cuma nak borak ngan dia je. Pastu aku cabut balik umah mak aku jap nak gi citer kat mak aku. At least kalo ape-ape jadi, mak aku tau nape aku buat camni, so pastu aku kene cari tempat lain lak untuk lari.Abis rosak plan aku, aku ingat nak cabut bila semua urusan nak ke Tulsa dah settle. Lain pulak jadinya. Memang sukalah Kamalia tu aku dah berambus. Oh ye… mane leh aku biarkan dia bersuka ria. Nanti dia… aku akan tepon mak mertua aku hahahaha… jahat tak aku?

“mama, meen dah kuar dari umah tu” aku bebuat nangis teresak-esak bebuat sedut hingus.

“astagfirullah, nape plak ni. Gaduh ke?” datin tua tu terjerit kat telinga aku. Adui.

“saiful dah bape hari bawak pompuan tu tido kat bilik sebelah, meen dah tak tahan la mama, hari ni dia pukul meen pasal pompuan tu” eceh! Aku ngadu buat suara manja.

“ya Allah, dah BERAPA HARI baru nak bagitau mama?” aik! Dia marah aku lak.

“meen malas nak gaduh la mama, meen pk kan anak ni je, sebab tu meen biar je, hari tu pun dia tuduh meen yang mengadu kat mama, meen tak larat la asyik kene pukul je” aku saje tekan perkataan ASYIK tu. Hahaha… macam la selalu sangat kene pukul. 2 kali je tapi kesan dia masih terasa. Aku tak penah kene bantai macam tu. Aku jahat camne pun, mak bapak aku takde pukul aku sampai bengkak lebam darah-darah
sumer.

“meen kat mane ni. Meh datang sini” mak mertua aku kedengaran cam dah nangis.
Sian plak aku tengok.

“meen takde kat KL. Meen lari tadi lepas dia pukul Meen” aku
cuba mengelak.

“Meen kat mane? Datang la sini, meen nak pegi mana lagi? Mak meen dah tau?” hahaha itu yang dia risau rupenye. Dia takut mak aku tau hahaha…

“mak tak tau, meen gi umah kawan lama meen. Takpelah mama, nanti ape-ape Meen call mama lagi” aku putuskan talian pastu off enpon hahaha… Mesti menggelupur mak datin tu.
Sian dia. Takpe esok lusa jelah aku call dia. Mesti dia risau.
 

Baru sampai karak aku dah rase kematu. Bosan tul la memandu. Si Fara Fauzana ni bebel tah hape-hape ngan suara rock dia, kejap-kejap gelak, kejap-kejap jerit, kejap-kejap dia cakap TAU TAKPER! Adui bosannye… dekat 11 malam baru aku sampai bandar kuantan. aku call Zamri. Terkejut beruk dia aku dah ade kat kuantan. Kami makan malam dulu sebelum pegi klinik check kandungan aku pasal si saiful tu tendang tulang blakang aku. Itu yang aku suke kat Zamri, caring gile!

Aku rase selesa bila Zamri paut bahu aku. Pegang perut aku, belai rambut aku yg terjuntai-juntai kene tiup angin.

“ko takyah tido hotel la, tido umah aku je”

aku pandang Zamri.

“awek ko?”

Zamri senyum.

“ade, tapi kalo ade pun kenapa? problem?” Zamri senyum lagi.

Aku pandang Zamri lagi.

“Arh jangan riso la, kan aku kate aku ngan dia buat stock geli-geli je, dia kan ramai jantan lain, kalo aku tak tahan, aku kongkek gak dia “ Zamri ketawa. AKu pun ketawa.

Memang dia penah bagitau tapi aku rase cam Kamalia plak aku, datang umah orang kaco laki orang hehehe…

So, malam tu aku tido umah Zamri. Bukan takat umah Zamri, tapi bilik Zamri. Hehehe…

Esok la sambung, letih la hehehe… esok aku citer ape jadi malam tu ekk? hehehe…

About these ads

47 Comments »

  1. entry ni atas permintaan chenta & nurul. esok aku sambung balik ekk? letih la jari ni nak naip hehehe

    Comment by berahi — Wednesday, March 14, 2007 @ 1:35 pm

  2. eh meen, sejak bila des moines kat oklahoma, setahu aku des moines kat iowa… hehehe nak temberang kena betol-betol le

    rejected by owner : sile bace bebetul

    Comment by superman — Wednesday, March 14, 2007 @ 4:01 pm

  3. springfield kat illinois ke?

    Comment by berahi — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:27 pm

  4. bile nak reject meen? reject terus la. menyemak!
    oi superman, topeka kat kansas ke? hehehe…

    meen, kat des moines tu ade gak cawangan college vetterott tu kalo ko nak tau!

    Comment by Dila — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:31 pm

  5. hahaha superman, baton rouge kat louisiana tau hahaha…

    Comment by Jeffery — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:32 pm

  6. jangan lupa lancaster kat pennsylvania muahahaha….

    Comment by berahi — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:35 pm

  7. manakala williamsburg dan jamestown adalah di virginia tau superman! hahahaha…

    Comment by Dila — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:37 pm

  8. superman, columbia kat south carolina tau

    Comment by Jeffery — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:38 pm

  9. meen, bagitau kat superman, annapolis kat maryland moerrrkekkkk!!!

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:40 pm

  10. superman nak melancong ke? apsal semua orang kasi tau dia banyak maklumat ni?

    phoenix kat arizona ye superman, semoga ianya membantu perjalanan mu

    Comment by rizal — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:42 pm

  11. hehehe meen, pandai ngko… aku tau aku baca first draft ngko, lepas aku komen pandai ngko tukar… lepas tu blame aku suruh baca bebetol…. apa lah… ngaku je lah…

    Comment by superman — Wednesday, March 14, 2007 @ 11:07 pm

  12. ala superman, kalau aku jadi ko pun aku cover line mcm tu bile dah malu

    Comment by rizal — Thursday, March 15, 2007 @ 12:50 am

  13. superman kalo takat nak cover line, aku leh delete terus komen ko tu. tapi aku takde hal… aku tak penah delete komen orang walaupun orang tu kurang ajar camne sekalipun…
    sebab salah satu tujuan utama blog ni wujud ialah nak tunjuk ragam manusia. termasuklah manusia-manusia cam ko!

    Comment by berahi — Thursday, March 15, 2007 @ 12:53 am

  14. nape ko pakai font lain ni meen?

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, March 15, 2007 @ 12:55 am

  15. ye la baru aku perasaan. nape ko tak delete je komen orang-orang yg selalu buat kacau daun pastu cari pasal ni ha?

    Comment by Rozzie — Thursday, March 15, 2007 @ 12:57 am

  16. ala kalau salah pun bior la. sebelum tulis lagi dia dah cakap dia memang tak tau pasal tulsa, pastu siap iklan besar-besaran sape tau pasal tulsa tolong bagi maklumat kat dia.
    tu tak lain tak bukan nak tunjuk pandai la tu. dia ingat dia superman boleh terbang-terbang ke? hahaha…

    Comment by Jeffery — Thursday, March 15, 2007 @ 12:59 am

  17. ko tulis tempat yg ko memang bebetul dah familiar yasmeen

    Comment by Maliza — Thursday, March 15, 2007 @ 1:00 am

  18. SB : aku draft kat word pda aku dulu pastu baru aku paste la. aku tulis ni mase aku kat kedai makan hahaha…
    Rozzie : aku malas la layan hal kecik2 ni kak rozzie. biarlah dia nak cakap ape pun. kalau aku delete kang dia kate ‘mentang2 la aku ni blog owner’ hahaha…
    Jeff : dia nak bagitau dia expert kat Tulsa tu, tanah tumpah darah tu, 7 keturunan membesar kat situ, pendek kate dia memang anak jati Tulsa tu wakakaka…
    Masliza : takleh la mas nanti jadi citer benar plak hahaha… benda ni semua aku reka main hentam je. aku rase aku nak tukar tempat lain la. Ramai sangat anak jati Tulsa ni, pening pala aku hahaha…

    Comment by berahi — Thursday, March 15, 2007 @ 1:06 am

  19. meen,awak tidak takut dosa ke,ingat meen benda u buat dlm blog ni berdosa.so jgn la kekal kan .plz i advise u sbg kawan

    Comment by zek — Thursday, March 15, 2007 @ 7:55 am

  20. Meen..ko dah x jadi berfantasi nak pegi US ke?? Uwaaaa….:P

    Comment by thickdix — Thursday, March 15, 2007 @ 8:26 am

  21. Zek, kalau ada hadis yang kata fantasi tu salah tolong tunjuk, kami ni jahil. Seriius tak penah tau. kalau ada ilmu kongsi-kongsilah. tqvm

    Comment by Rozzie — Thursday, March 15, 2007 @ 8:43 am

  22. takut dosa, takut dosa, takut dosa, tapi hari-hari baca cerita dosa ni jugak1 cam paria la ko zek, ckp pusing2

    Comment by Jeffery — Thursday, March 15, 2007 @ 8:44 am

  23. erm…tahla..
    manusia tak semu perfect..

    Comment by solehah — Thursday, March 15, 2007 @ 8:58 am

  24. kap ba ro kap alif ta nun… keberrrrbatan!!!!
    hi solehah hahahahaha…..

    Comment by Jeffery — Thursday, March 15, 2007 @ 9:40 am

  25. kap ba ro kap ta alif nun… keberrrrkatan.
    hi solehah hahaahha

    Comment by Jeffery — Thursday, March 15, 2007 @ 9:41 am

  26. tq meen… zambri dah kembali….muaaah…..
    meen Tulsa tu jauh beno…aku bawa ko pi Cambodia jelah…kat sana aku ada ‘kaki’…. belanja pon murah je…

    Comment by chenta — Thursday, March 15, 2007 @ 10:24 am

  27. cambodia tu tempat org itam-itam tu ke akak chenta?

    Comment by Dila — Thursday, March 15, 2007 @ 11:02 am

  28. Meen, bila dah sampai Tulsa nanti, u buat lah cerita terkandas kat airport, tak boleh keluar mcm movie tu.
    Then dalam flight tu terjumpa lah pulak dgn Pramugara Terlapau / pramugari terlampau.
    Tp janganlah u cerita flight kena hijack pulak, nanti jadi action movie pulak.

    Comment by khairuL — Thursday, March 15, 2007 @ 11:40 am

  29. Girl,
    Pabila ku jemu pejamkan mataku ku melawan cintaku
    pabila kujemu hiaskan diriku ku masuk ke dalam khayal mu

    Solehah,
    alif ba ta duniaku siapa yg tahu apakah di dadaku ini,
    ku ku ai ai ai hanya ku seorang yg tahu pergolakan minda ku..,
    kau kau yu yu yu tak mungkin boleh tahu selagi ku tak cerita.,

    Jeffry,
    Hentikanlah marah-marah dunia kita akan berubah
    dengan amuk dan amarah mu itu dengar lah kawan ku

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 15, 2007 @ 11:45 am

  30. Yasmeen,
    tak sanggup lagi aku mengenang kisah lalu keganasan menghantui diriku
    biarkan ia pergi menjadi satu misteri bagaikan tiada hati yg peduli tdk mahu kuingat lagi apa yg telah terjadi.

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 15, 2007 @ 12:06 pm

  31. Dia tendang ko gal…ish…meen kan bodygurd dia dulu apa pasal tak bagi jerk si saiful tuh…karate jerk…masa ko bakar tuh aku rasa saiful dah mampus ngan kamalia tuh…tapi kalau mampus dah best sebab tak seksa…aku nak sgt baca citer saiful & kamalia tuh kena mampus tapi sebelum tuh kena seksa dulu cukup2x contohnya kekayaan saiful tuh kena tarik dgn keluarga dia…pastuh dia merempat…atau secara tak sengaja kamalia tuh kemalangan teruk ngan saiful tapi kamalia tak mati lagi saiful kena tuduh dan masuk prison…. tapikan watak meen tuk tak cukup lagi kena seksa….bagi cukup2x biar saiful tuh syok dulu…tapi meen plz & plz jgn matikan watak anak yg di kandungkan tuh sebab walaupun ia hanya cerita ciptaan namun kalau u matikan watak tuh i rasa sedih…kesian budak tuh baru nak hidup….

    Comment by Harry — Thursday, March 15, 2007 @ 12:16 pm

  32. Meen…yessss…..u r getting back to your real story now…Zamri dah ada ni sure next update adegan kongkek laa…betul tak babe?…ntah2 3some lagi dgn awek Zamri tu tau…auwwww….u go girl….

    Comment by Eddie Van Halen — Thursday, March 15, 2007 @ 12:36 pm

  33. buat la aksi2 terbaik dalam lavatori kapal terbang nanti k ;) kalau jadik gi oklahoma/iowa la hehe

    Comment by Chi — Thursday, March 15, 2007 @ 1:16 pm

  34. meen, now it look real…xyah buat cita kat US tu..ni baru trill..jumpa lelaki yang betul2 caring dan ko syok juaga..:-)

    Comment by boyz — Thursday, March 15, 2007 @ 1:38 pm

  35. ermmm request banyak kat malaysia la kak meen? amacam?

    Comment by Dila — Thursday, March 15, 2007 @ 2:17 pm

  36. Ni la fantasi untuk orang2 yang x de kehidupan. Semoga kalian semua akan sedar. Amin

    Comment by shamser — Thursday, March 15, 2007 @ 2:46 pm

  37. camne ngan life ko shamser? cerita sikit camne ko leh tercampak kat sini hahahahaha… mungkin kehidupan ko cuma surf perkataan lucah, berahi seharian, sebab tu ko sampai sini. macam kami yang takd ekehidupan ni hahahahaha

    Comment by Joe — Thursday, March 15, 2007 @ 3:22 pm

  38. kau pun sama macam kami shamser hahahaha

    Comment by randy — Thursday, March 15, 2007 @ 3:23 pm

  39. shamser yg dalam Kluang Man tu ke????

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 15, 2007 @ 3:51 pm

  40. “randy (15:23:22) : kau pun sama macam kami shamser hahahaha”

    WOIT sapa yg pakai nick randy ni? lu sudah menyamar jadi gua ni..

    Anyway Meen, see.. ramai yg want u back seperti dahulu.. in Mesia, not anywhere else.. kalo Meen cerita hal kat Tulsa (Oklahoma, Lousiana ke South Carolina ke lantak la korang), ramai yg susah nak relate.. kalau lokasi domestic, ramai yg boleh layan imiginasi..

    Comment by randy — Thursday, March 15, 2007 @ 4:14 pm

  41. kehidupan aku normal. ada keluarga, kerja yang baik, kawan-kawan yang hebat, kekasih yang sentiasa bersederhana.

    fyi… aku hanya baca 1 posting dan melalui 1 baccan itu aku sudah tau bahawasanya apa yang yasmeen karang ini tidak ada faedahnya langsung. semoga kalian cepat sedar. bnyk lagi perkara yang menarik untuk dinikmati diluar sana. bukannya imaginasi didalam kotak elektronik ini sahaja. assalamualaikum.

    Comment by shamser — Thursday, March 15, 2007 @ 4:44 pm

  42. Salamz,
    khairuL, Harry – sokong sgt2! :)
    Balek2 Zamri…! Uwekk! aku plak yg ngandung, sah ‘meen’ sgt terangsang dgn sumbang mahram, amacam… 3some meen, zamri, abgnya(apekenamanyentah), bole gak otakku menerima pantatsi tu…
    Dah byk sgt ustaz2 & ustazah mencelah, x lama lg dh jangkahayat blog nie…

    Comment by Pez2KcgPeaze — Thursday, March 15, 2007 @ 5:39 pm

  43. abis korang nak ape ni sebenarnyaaaa??????????????????

    Comment by berahi — Friday, March 16, 2007 @ 7:38 am

  44. zamri kan sepupu… sumbang mahram hape kebende plak nye… bleh kawen, bukan mahram…

    Comment by ladyinblack — Friday, March 16, 2007 @ 7:39 am

  45. Tergelak sungguh aku bila baca komen2 yang ada… ingat meen pepatah astro.. macam-macam ada……

    Comment by Haniza — Friday, March 16, 2007 @ 4:33 pm

  46. semakin ramai pembaca blog ni..semakin byk komen yg tk mmbina…klu tk mmbina pn …buat la lawak skit thehe….

    Comment by Van_Zack — Saturday, March 17, 2007 @ 12:18 am

  47. Memang menarik cite kisah idup u

    Comment by lelaki misteri — Saturday, March 17, 2007 @ 12:48 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Create a free website or blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers

%d bloggers like this: