Diari Berahi Yasmeen

Thursday, April 26, 2007

kongkek time!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 1:31 pm

Aku terpaku. tapi aku sikit pun tak menepis. malah terus merelakan segalanya. membiarkan Faizal mengucup leher, pipi dan bibir ku. Malah aku memberi respon baik dengan meramas lembut batang faizal yg sedang mengeras dalam seluar. dress pendek paras lutut aku memudahkan Faizal untuk mengusap peha aku dan sekelip mata spender aku dah terlondeh ke buku lali.

faizal mengangkat aku keatas meja. dia kangkangkan aku dan menjilat aku sepuasnya. terjongket-jongket aku menahan kesedapan. aku parking dua-dua kaki aku keatas bahu Faizal dengan berhati-hati takut nanti tumit kasut aku tercocok kat muka dia wakakaka

Faizal meramas-ramas buah dada aku dari luar sebab aku tak bukak baju, cuma selak dari bawah sampai ke pinggang je. Faizal tanggalkan seluar dia. Aku turun dari meja dan duduk di kerusi sementara Faizal berdiri dan aku kolom konek dia puas-puas. Aku sumbat dalam-dalam selagi boleh. Aku naik syok sebab Faizal mengerang cam sedap sangat setiap kali aku jolok kedalam mulut aku. Sesekali lidah aku bermain dikepala takuk Faizal. Faizal memegang kepala aku dan sesekali mengusap rambut aku.

faizal kembali mengangkat aku keatas meja, aku berbaring dan menikmati tusukan padu Faizal. Perlahan-lahan faizal membenamkan batangnya hingga ke pangkal. Aku memejam mata menahan nikmat. Sesekali terkeluar juga desahan berahi dari mulut aku menikmati setiap tujahan slow motion dari Faizal. Mungkin kerana dia berpengalaman dengan isteri dia yg pernah mengandung, so dia tau menerbitkan rasa selesa bila projek dengan pompuan mengandung.

Faizal mengusap perut aku yang sedikit kembung dan berisi. Dia mengucup perut aku seolah-olah bayi didalam perut tu anak dia. Aku rase selesa dan disayangi. Perlahan-lahan faizla menujah dengan penuh kesabaran. Dia memastikan aku dalam keadaan selesa. Projek kali ni memang lama sikit sebab dia mungkin susah nak pancut kalo tak hentak kuat-kuat atau tujah laju-laju.

Lepas dia pancut aku rase nak tido situ je, malas betul nak balik, badan letih. opis bersepah-sepah, tadi mase menggelupur kene tujah, sedap punye pasal habis semua file atas meja aku langgar hehehe… sekian terima kasih!

About these ads

120 Comments »

  1. yeslah! yg ditunggu dah tiba, tapi aku tak puas la kak meen

    Comment by Dila — Thursday, April 26, 2007 @ 1:37 pm

  2. kau nie meen..kali nie nye kongkek power siak…
    walaupon tak brape detail n lama tapi tetap memberi impact….even time kau 3some ngan shima n van_zack pon aku tak basah sampai camnie…..haizzzzz….now nak cari toilet……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 26, 2007 @ 1:53 pm

  3. relax la leia. aku pon nak ikut ko masuk toilet la ye hihihi

    Comment by Dila — Thursday, April 26, 2007 @ 2:05 pm

  4. meen crdt you..heheh best..

    Comment by pu3_giena — Thursday, April 26, 2007 @ 2:23 pm

  5. aik! dah ade blog tak cakap pun ekk dila? eh, cikgu dila thehehe

    Comment by berahi — Thursday, April 26, 2007 @ 2:34 pm

  6. dila :- laaaa….kau lambat sgt lah..aku baru balik nie….jap lagi kite masok together2 k……kau set the time…….heheee……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 26, 2007 @ 2:39 pm

  7. ok leia, kalo ikut aku, waktu bulan mengambang la paling best hihihi

    Comment by Dila — Thursday, April 26, 2007 @ 2:53 pm

  8. peh ape citer ni semua dah ade wordpress sendiri. kite bile lagi leia?

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, April 26, 2007 @ 3:02 pm

  9. sebarang ar dila..aku nie flexible….tapi aku prefer waktu ‘gelap’…..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 26, 2007 @ 3:05 pm

  10. dila :- sebarang ar dila..aku nie flexible….tapi aku prefer waktu ‘gelap’ ar…..whoa…

    slping beast..eh salah..beauty :- wordpress nie sume aku tak main…cume org press aku jer…….hahaa….

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 26, 2007 @ 3:14 pm

  11. hoi…korang2 nie tak masok meen nye cbox ker……aku ade pat sana…….

    Yasmeen : aku dah lama tak masuk cbox tu leia. ko jaga la cbox tu… hiks… buat cam cbox ko sendiri, aku bz, tapi pastikan takde aktiviti jual badan kat situ tau! dilarang berurus niaga disitu wokeh!

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 26, 2007 @ 3:21 pm

  12. wah meen..rindu faizal berbaloi..sama2 sedap….hehe

    Comment by LoisLane — Thursday, April 26, 2007 @ 4:04 pm

  13. ringkas dan padat…..

    Comment by Rid — Thursday, April 26, 2007 @ 5:15 pm

  14. suke lah faizal..
    bak kate meen faizal ni dibayangkan mcm zek zaidi..
    wakaka..
    suke…best..

    Yasmeen : ha’ah Elly, aku kalo berangan projek ngan Faizal ni terase cam projek ngan zed zaidi jerk haks… ala-ala kaizer gitu thehehe

    Comment by elly — Thursday, April 26, 2007 @ 6:06 pm

  15. Lepas aku baca cite n aku msk toilet sempat la mencerat 5 6 das kt dinding wakakaka

    Comment by Anaconda — Thursday, April 26, 2007 @ 6:42 pm

  16. Taurus 75, aku ni Jantan sejati ler.

    Wah meen finally main atas meja sodap, heeeehheheheh, meen kenape tak selit adengan doggy. baru ada rasa senak…………..heehheheheheheh

    Comment by Geraldton — Thursday, April 26, 2007 @ 7:42 pm

  17. pergh………. ramai tul cik akak yg gersang menanti blog ko meen.. smpai pg tandas tu… aku ni dh byk kali baca cite kongkek pn blh tahan lg… lama siot tk chat sex dgn ko meen… ym aku buat hal… nk phonesex thaha …

    Comment by van_zwan — Thursday, April 26, 2007 @ 8:00 pm

  18. meen .. u kalau ada stok akak2 atau adik2 yg slalu baca blog ni yg gersang .. u deal dgn diorg .. I nk phonesex dgn diorg thaha

    Yasmeen : stock tu ade la tapi kene tanye kat dorang dulu, kalo dorang nak kat ko, baru aku leh kasi hiks

    Comment by van_zwan — Thursday, April 26, 2007 @ 8:05 pm

  19. dia tengah pregnant la, tak ble la nak buat aksi melampau, nanti kalau terkeluar kar situ tak pasal2 plak…. heheheh

    Comment by harpoon — Friday, April 27, 2007 @ 5:44 am

  20. wahahahaha….siap ader sekian terima kasih tue yang wat haku stim!!!hahahaha!!! Wa tabik lu Meen!!!!

    Yasmeen : lol penat aku perah otak, perkataan tu je yg buat ko stim???

    Comment by Meera77 — Friday, April 27, 2007 @ 6:08 am

  21. hello meen… emmm nice… siap dlm office projek ye.. nasib baik staf yg lain dah blah… tak der security ke office meen… mana la tau security tue bole tumpang sekaki…kakak bole gak GANG BANG..

    Comment by Amir — Friday, April 27, 2007 @ 7:24 am

  22. letih baca citer gangbang dgn 3some kak meen. aku rase one by one lagi best la. boleh tumpukan perhatian kepada satu sama lain hehehe aku ni berjiwa romantik hahaha

    Comment by Dila — Friday, April 27, 2007 @ 7:29 am

  23. ” Yasmeen : aku dah lama tak masuk cbox tu leia. ko jaga la cbox tu… hiks… buat cam cbox ko sendiri, aku bz, tapi pastikan takde aktiviti jual badan kat situ tau! dilarang berurus niaga disitu wokeh! ”

    meen..kau jgn ghisau…pat cbox kau takde activities jual badan….kitaowg ‘jual name’ jer pat sana………heheheee……

    oei..scully skala kau masok lah cbox kau tu…tgk2 ape perkembangan terbaru ker……ape ker………

    Yasmeen : kalo ade perkembangan terkini ko update je dalam weekly meeting leia, aku tak free la nak lepas sane hihihi jenguk kejap² boleh la hiks

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 27, 2007 @ 7:30 am

  24. “Yasmeen : lol penat aku perah otak, perkataan tu je yg buat ko stim???”

    dah tue…. nak wat cam maner??? itu jer yg berbeda….huhuhuh…lelain tue sume dah common ngat lah Cik Meen oiii….

    Yasmeen : ye ke?

    Comment by Meera77 — Friday, April 27, 2007 @ 7:44 am

  25. dila.. kalau ko kena GANG BANG tentu nak lagi hihihi..

    Yasmeen : lain padang lain belalang, bergantung pada minat masing². kalo suke, on, kalo tak suke jangan buat, that’s it!

    Comment by Amir — Friday, April 27, 2007 @ 7:46 am

  26. Kali ni ada sekian terima kasih laaa…..

    terima kasih meen kerana cepat je sambung…tak tunggu lama2…

    Comment by kompot — Friday, April 27, 2007 @ 7:53 am

  27. lepas ni tunggu aku balik cuti baru aku sambung yer…

    Comment by Yasmeen — Friday, April 27, 2007 @ 7:56 am

  28. pas ni ulang2 la baca citer yg lepas2…sampai ko balik…..cuti ke mana!!

    Comment by kompot — Friday, April 27, 2007 @ 8:00 am

  29. yes.. lain padang lain ‘belalainya’…. meen jgn la lama2 cuti… update la juga blog nie… dilla… (mcm dlm AF panggil milla)

    Comment by Amir — Friday, April 27, 2007 @ 8:00 am

  30. kak min, ko update la story ne cpt2 ek… ko citer pasal c saipol 2… citer la pasal die cpt sembuh n citer pasal c kamalia 2… tak sabar aku nak dengar citer pasal c kamalia 2…

    Comment by acha — Friday, April 27, 2007 @ 8:11 am

  31. Thank U2…
    Mekacih bebanyak Meen. Ko sambung jugak akhirnya.
    Anyway aksi dlm office ni buat aku lebih stim. Kalo tgh stress grenti terbang semua masalah. I’ll like it. ;p

    Comment by RED — Friday, April 27, 2007 @ 8:22 am

  32. Aku pun bila baca blog ko ni “terbangkit” terus.

    Ya. Aku terbangkit membuat blog aku sendiri yang penuh dgn true story of scandal melayu.

    Sila baca dan bagi komen ya.

    Yasmeen : ko bior betul aku klik takleh pon…

    Comment by Din — Friday, April 27, 2007 @ 10:23 am

  33. “lepas ni tunggu aku balik cuti baru aku sambung yer…”

    huhuhuh….tak leh stim lah nie…..

    Comment by Meera77 — Friday, April 27, 2007 @ 12:11 pm

  34. Gonna miss ur stories lah Meen…..

    Comment by Ameer — Friday, April 27, 2007 @ 12:12 pm

  35. lame sangat kak meen tu cuti, takleh la nak kebasahan hihihi

    Comment by Dila — Friday, April 27, 2007 @ 1:04 pm

  36. awat meen..kau tinggalkan cbox tu tak kasi salam pon…aku ade lah tertunggu2 kau…..

    Yasmeen : ko layan la bebudak tu, aku pening la…

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 27, 2007 @ 1:46 pm

  37. (iklas) tak best lagi le….

    yg kata best tu membodek ngko je meen….

    Comment by Tombo — Friday, April 27, 2007 @ 2:33 pm

  38. tombo..kau nie selenge kan…..mungkin bagi kau tak best..bagi org lain gerek per…….

    cam meen 3some ngan shima n van_zack..bagi aku takde pape pon yg best nye….tapi ramai plak org2 yg suke……

    it all depends on individual ar beb…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 27, 2007 @ 3:00 pm

  39. Aku pun bila baca blog ko ni “terbangkit” terus.

    Ya. Aku terbangkit membuat blog aku sendiri yang penuh dgn true story of scandal melayu.

    Sila baca dan bagi komen ya.

    din….link tak aktif la…sama la macam meen, klik tak kuar apa

    Comment by harpoon — Friday, April 27, 2007 @ 3:15 pm

  40. “meen .. u kalau ada stok akak2 atau adik2 yg slalu baca blog ni yg gersang .. u deal dgn diorg .. I nk phonesex dgn diorg thaha

    Yasmeen : stock tu ade la tapi kene tanye kat dorang dulu, kalo dorang nak kat ko, baru aku leh kasi hiks”

    meen, kalau stok nko kata ok, aku pun nak join sekali la, ble kan meen

    Comment by harpoon — Friday, April 27, 2007 @ 3:16 pm

  41. “hoi…korang2 nie tak masok meen nye cbox ker……aku ade pat sana…….”

    apa link dia princess

    Comment by harpoon — Friday, April 27, 2007 @ 3:17 pm

  42. harpoon forever bangkit… tak baca blog pun tetap bangkit hahahahaha
    stock og stock….. ada berapa warehouse of stock meen…. hahaha meleleh mr.john dengar

    Comment by Bojourn — Friday, April 27, 2007 @ 4:24 pm

  43. haaaaa…..ape blog ko dila…tak sabar nak baca ni

    Comment by rei — Friday, April 27, 2007 @ 5:17 pm

  44. hai meen….
    i br je 2-3 bln nih layan blog u….
    citer yg ditulis sungguh menarik….
    i dgr from other comment ada citer from january 2006 to december 2006….
    so mcm mana i nak baca yang lepas2 punya tuh…
    thanx in advance ya….

    p/s – sapa lai yg ada blog kat dlm nih???

    Comment by mitsui13 — Friday, April 27, 2007 @ 6:04 pm

  45. “meen .. u kalau ada stok akak2 atau adik2 yg slalu baca blog ni yg gersang .. u deal dgn diorg .. I nk phonesex dgn diorg thaha

    Yasmeen : stock tu ade la tapi kene tanye kat dorang dulu, kalo dorang nak kat ko, baru aku leh kasi hiks”

    meen aku pun nak gak hehehehe…phonesex je la…hehhe

    Comment by shahrilkgpandan — Friday, April 27, 2007 @ 6:48 pm

  46. phonesex je ke? 3some lah

    Comment by pu3_giena — Saturday, April 28, 2007 @ 1:29 am

  47. “phonesex je ke? 3some lah”

    jom threesome putri, kita buat macam dalam citer meen nih

    Comment by harpoon — Saturday, April 28, 2007 @ 6:36 am

  48. “”””””cam meen 3some ngan shima n van_zack..bagi aku takde pape pon yg best nye….tapi ramai plak org2 yg suke……””””””””

    Lya…patutla masa Ti ajak masa aku ngan dia dulu ko tanak!!!!!

    Comment by kompot — Saturday, April 28, 2007 @ 11:13 am

  49. 3 some tu best ko tau…

    Comment by cilired — Saturday, April 28, 2007 @ 4:51 pm

  50. 3 some tue apa ekkk???

    Comment by yerkerr — Sunday, April 29, 2007 @ 9:46 am

  51. mana best 2 lelaki 1 guy or 1 guy 2 women?

    Comment by pu3_giena — Sunday, April 29, 2007 @ 10:06 am

  52. Dah tentu lah satu lelaki lawan dua pompuan, satu kena jilat dan yg satu lagi kene toron…………. heehehehhehehe

    Comment by Geraldton — Sunday, April 29, 2007 @ 2:51 pm

  53. phonesex je ke? 3some lah

    hahahaha ok gak ko produce aku 1 awek,leh lar aku 3some ngan ko…hehehe

    Comment by shahrilkgpandan — Sunday, April 29, 2007 @ 6:54 pm

  54. adusss….pecah dah kapla akuuu….

    Comment by Le Kote — Monday, April 30, 2007 @ 7:24 am

  55. main atas meja pejabat ekk…ala2 kaizer ekk….cctv ade tak tu?kang naya kantoi ngan zamri kang?hik3….aku selalu atas meja….kerusi…sofa kat bilik aku…huhhh…itu kalau time goda la kat pejabat…layan jerla…

    Comment by rezd — Monday, April 30, 2007 @ 7:27 am

  56. ” “”””””cam meen 3some ngan shima n van_zack..bagi aku takde pape pon yg best nye….tapi ramai plak org2 yg suke……””””””””

    Lya…patutla masa Ti ajak masa aku ngan dia dulu ko tanak!!!!! ”

    Pot – Salah ayat kau tu.. Kau yg selalu ajak Leia bila kau nak kongkek dgn aku.. aku yg tak mau.. sebab tu aku suruh Leia rilek one corner.. amek bau dari luar je.. Kau dah sedap sgt dgn aku sampai leia beri salam pun kau tak dengar.. kau tgh syiok kan..

    Comment by TIARA — Monday, April 30, 2007 @ 7:52 am

  57. Wahhhhhh.. ko meen.. ramai tol peminat ko skang ehh..
    ni jeleeeesssss nehh…
    hii loisland

    Comment by campro6 — Monday, April 30, 2007 @ 9:05 am

  58. A’kum semua warga Berahi! haks… aku nak cuti ni. aku malas nak update! tunggu jelah aku balik cuti 2 minggu lagik ekk? wakakaka babai All…!!!

    Comment by Yasmeen — Monday, April 30, 2007 @ 10:28 am

  59. meen..kau gi mane…pulau berahi ker………

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, April 30, 2007 @ 1:47 pm

  60. Meennnnn..mana ko nak pegii…abis ko tinggalkan kote keseorangan la nih…bawak la sekali…bleh aku temankan ko…

    Comment by Le Kote De Pelir — Monday, April 30, 2007 @ 1:53 pm

  61. amboi 3x… mementang ler tajuk kat atas kongkek time.. nko pun terus cuti sampai 2 minggu yer… ko plak punyer kongkek time ker… asik yasmeen jer yg mengongkek….

    Comment by NN — Monday, April 30, 2007 @ 1:56 pm

  62. Selamat bercuti meen, semoga bila kau balik nanti kau bawak ceriter kongkek yang basah habissssss….

    Ha sapa2 yang gersang dan nak chat dgn aku pasal sex ker, psl aper2 pun blh contact my YM add : zaman_mai

    Comment by Geraldton — Monday, April 30, 2007 @ 2:48 pm

  63. pu3_giena ..nk threesome ke? jomla klu berani hehe

    Comment by van_zack — Monday, April 30, 2007 @ 8:34 pm

  64. I follew stories ni but tak ad masa panjang utk comment…miss u all miss u meen….i think we must have a dinner…..perhapes….if u sudi…actually ni asking…ask 4 dinner…& one sweettime’s…

    Comment by Harry — Monday, April 30, 2007 @ 10:23 pm

  65. van, giena tu aku dah booked nak ajak 3some ngan laki aku. ko tunggu la turn ko van. ko ni tamak la

    Comment by kak kiah scary — Tuesday, May 1, 2007 @ 2:23 am

  66. happy holiday ……………..

    Comment by rid — Tuesday, May 1, 2007 @ 6:15 am

  67. Alamakkk.. cuti la pulakk.. bila nak kongkek lagi ni??

    Comment by grindedAXE — Wednesday, May 2, 2007 @ 12:14 am

  68. ello meen.. happy holidya.. hope that u will come back ASAP..
    kalau dah cuti panjang tue.. tentu ILHAM pun dah banyak kan… so WE’ll be waiting u fantastic fantasy..

    Comment by Amir — Thursday, May 3, 2007 @ 6:03 am

  69. kak kiah x nak ajak aku 3some ngan kak ke?

    Comment by epul — Thursday, May 3, 2007 @ 7:44 am

  70. ehehehhe..
    betul la kata meera tuh..
    ayat penutup tuh setim gak…cam klimaks gak la…ehehhe

    Comment by captjoe — Thursday, May 3, 2007 @ 9:27 am

  71. van_zack hurmm seyes?i dun hv any partner..when n whr

    Comment by pu3_giena — Thursday, May 3, 2007 @ 9:38 am

  72. ” Yasmeen : kalo ade perkembangan terkini ko update je dalam weekly meeting leia, aku tak free la nak lepas sane hihihi jenguk kejap² boleh la hiks ”

    meen..latest update…..pat cbox kau manyak pcychos lah….ape kau aku buat ngan diaorg sume….’sumbat’ ker…..

    another tink..tis week nye weekly miting postpone..aku ade date ngan ghostrider…….wakakakakahhhhhh…………

    Yasmeen : sumbat jelah, kasi diam sket yg terkuak-kuak tu

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, May 3, 2007 @ 10:48 am

  73. pu3 giena…. myself join sekali la dengan van_zack tu. baru complete nak 3some

    tell me where n when also

    Comment by harpoon — Friday, May 4, 2007 @ 6:06 am

  74. harpoon jgn sampai silap taji weh… naya bontot vanzack nanti hahahahaha

    Comment by Bojourn — Friday, May 4, 2007 @ 11:53 am

  75. aku kenal lagi mana nak taji. aku amik depan van ble amik belakang, pastu tukar2 la baru best dia punyer feel tuh… hehhee

    Comment by harpoon — Friday, May 4, 2007 @ 12:14 pm

  76. lorr..
    cuti pulak cik meen ni..
    gersang lah kami…

    Comment by elly — Friday, May 4, 2007 @ 12:56 pm

  77. elly, kalau taknak gersang, harpoon ada… ble jer nih

    Comment by harpoon — Friday, May 4, 2007 @ 5:36 pm

  78. betol ke harpoon…
    thanks lah..
    aku tahu ko pun gersang…
    wakaka..
    jom kiter??

    Yasmeen : hihihi Elly… ehemm.. ehem…

    Comment by elly — Friday, May 4, 2007 @ 8:21 pm

  79. ble jer…. camner nak contact elly nih

    ko gersang tahap apa dah skang ni? aku tahap air meleleh jer skang.. hehehe

    Yasmeen : nak kontek Elly kene pegi US la…

    Comment by harpoon — Saturday, May 5, 2007 @ 7:01 am

  80. Cian Aku Tgk Diaorg Ni Meen….. Semua Dah Gersang Tahap Gaban Dah Aku Tgk ………
    Sementara Ko Coti2 Tu Menn… Simpan Skit Utk Haku yep….

    Yasmeen : tunggu la minggu depan aku balik, aku kasi basah habis haks

    Comment by campro6 — Saturday, May 5, 2007 @ 8:29 am

  81. Hai… LAO PO…….. wah… giler la love story eh…. sex story kali ni ek….. mane la cik meeen ni dapat idea….

    Ramai gak nengok nick name baru…. keahlian memberangsangkan…. tapi komen maseh lagi tak sampei 3 angka…. nape hek….

    huh… lame tak dengar kabar lu campro..,hary..,kompot.. try…. tetap try…

    Yasmeen : sejak anugerah pengomen ke-100 ditarik balik hiks

    Comment by GHOST RIDER — Saturday, May 5, 2007 @ 10:57 am

  82. GHOST RIDER… mana ko ilang haaaaaaaa….
    biasa laaa GHOST RIDER
    MUSIM MENGAWAN LA KATAKANNN
    HAHAHHAHAHA….

    Yasmeen : dia dah tukar nick la… ko tak tau ker?

    Comment by campro6 — Saturday, May 5, 2007 @ 9:37 pm

  83. “””huh… lame tak dengar kabar lu campro..,hary..,kompot.. try…. tetap try…”””

    hantu……try apa tuu?????

    ceh…ngko Lya….bukan main lagi ko lepas becerai ye??

    Yasmeen : lepas bercerai ni, zaman kegemilangan si leia telah kembali hihihihihik

    Comment by kompot — Monday, May 7, 2007 @ 6:22 am

  84. bape lama kak meen ni cuti?

    Yasmeen : 3 tahun aku tak ambik cuti ni dila. kalau kire betul² ade lagi 79 hari cuti aku thehehe

    Comment by Dila — Monday, May 7, 2007 @ 8:00 am

  85. wehh…dila….senyum2 lagi….

    Comment by kompot — Monday, May 7, 2007 @ 11:14 am

  86. sume duk terkemut2 dah nunggu sambungan ni…

    Yasmeen : jangan kemut kuat sangat nanti patah dalam hiks

    Comment by boodark_nuckall — Monday, May 7, 2007 @ 9:20 pm

  87. meh aku cubit pipi kau dila…geram aku…hik3…

    Yasmeen : cubit apam dia skali

    Comment by rezd — Tuesday, May 8, 2007 @ 6:42 am

  88. kiut gak ko eh dila..gang bang best tuh

    Comment by captjoe — Tuesday, May 8, 2007 @ 8:58 am

  89. :)

    Comment by dia — Tuesday, May 8, 2007 @ 10:04 am

  90. ” Yasmeen : dia dah tukar nick la… ko tak tau ker? ”

    memandai jer kau meen….ghost rider memang dah nak dekat jadik LAGENDA lah…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, May 8, 2007 @ 12:37 pm

  91. hai…pekabar semua…

    hai campro..

    hai meen..lamanya cuti…carik idea ke??

    Comment by LoisLane — Tuesday, May 8, 2007 @ 1:48 pm

  92. pu3_giena … betul ko nk threesome? ni aku ada kt yamaguchi, meh dtg sini … sini tkde kaki skodeng … tkde jais… jakim … siap ada hotel nama LOVE HOTEL .. khas utk budak skolah beromen .. org tua pn blh.. thehe … come on bebeh …

    apam dila tu tembam sangat ke? smpai leh main cubit2 .. thehe aku tk nk cubit aku nk gigit hehe …

    Comment by van_zack — Tuesday, May 8, 2007 @ 7:34 pm

  93. Meeeennnnnnn….

    Mano koooooo??? Cepat le update cerita.. dah nak jadi keju ni…

    Comment by randy — Tuesday, May 8, 2007 @ 10:04 pm

  94. randy…alah ko…nak jadi keju kunun…kalo tak de update meen musti g ko carik update yg lain2…kekekke

    Comment by kompot — Wednesday, May 9, 2007 @ 6:36 am

  95. oppsss meen…bab cubit apam tu sensitip skit….marah abg dila kang…tak pun nazri..ek?hehehehhee

    Comment by rezd — Wednesday, May 9, 2007 @ 12:01 pm

  96. halo halo…. apa citer apam tembam nih…. iskkkk… buat keras pala takuk jer…. hehehe silap2 bocor apam kena sodok….. apam oh apam….. kena henjut sampai lebam…… hehehehehe

    Comment by Bojourn — Wednesday, May 9, 2007 @ 2:05 pm

  97. apammm…mana apam.. bagi la aku se pam….hehehe

    Comment by epul — Wednesday, May 9, 2007 @ 2:17 pm

  98. apam apa color, merah ke coklat atau merah jambu……………
    aku suka merah jambu punya, baik punya beeb

    Comment by Geraldton — Wednesday, May 9, 2007 @ 7:02 pm

  99. Klau wa la kan….. apam PRINCESS LEIA lagi tembam…. huh…. tembam beb.. comei lote… sedot best tu….. ade rase natella… kengkadang tu kan.. ade time2 nyer wa rase cokelat cadboury, strawberi…… blueberry…. tom n jerry..,gentel ngan jari..sedap nak lagi… ape jerk…. (giler la u ni…)
    Jgn mare Qing Ai Lao Po… ingat2 slalu :)

    #Potong bebek angse masak di kuali……..

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, May 9, 2007 @ 7:43 pm

  100. ghost ngan ko dia rasa nutella plak……..

    masa ngan aku dulu dia perasa honey je pulak…..eh penah perasa honeydew……kekeke

    Comment by kompot — Thursday, May 10, 2007 @ 6:35 am

  101. apepun merasa la jugak korang…hik3

    Comment by rezd — Thursday, May 10, 2007 @ 7:22 am

  102. blom update lagi ke? letih nunggu ni

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, May 10, 2007 @ 7:51 am

  103. waduh….. banyak betul perasa apam dia ek? rasa blackberry blueberry purple berry tarak ka? hehehehehe cinabeng bikin keras kotey pepagi nih jerr……. letih nunggu takpa… jgn letih memaku.,…. selalu memaku patutnya bertambah segar bugar dan sihat akal…. tapi silap2 hilang akal dibuatnya……

    Comment by Bojourn — Thursday, May 10, 2007 @ 8:21 am

  104. harpoon..
    bagi lah ym ko..
    leh kite layan…

    Comment by elly — Thursday, May 10, 2007 @ 10:38 am

  105. lama btull meen nih bercutii….cari modal ka? mati kutu dah akuu….

    Comment by Le Kote De Pelir — Thursday, May 10, 2007 @ 11:39 am

  106. Bila bapak balik keje, anak kat rumah cakap “ye ye papa balik”
    Bila laki balik keje, bini kat umah cakap “ye ye abang balik”
    Bila bini balik keje, laki kat umah cakap “ye ye Apam Balik”!

    Comment by thorntoy — Thursday, May 10, 2007 @ 1:31 pm

  107. baru jumpa blog nih .. best la ..
    klu ada brg baik tuh, syer la ..email
    bayuusenja@gmail.com

    Comment by bayu — Thursday, May 10, 2007 @ 2:39 pm

  108. http://www.myspace.com/189152171

    find me here….then we pm from there….. looking forward to chat with ya…

    Comment by harpoon — Thursday, May 10, 2007 @ 6:49 pm

  109. maner ko nih meen.. gersang aku menunggunyer..

    Comment by Chi — Friday, May 11, 2007 @ 7:40 am

  110. hello… aku baru sampai umah ni. sehari dua ni aku free la sket before masuk opis isnis depan. nanti aku kasi update yg terjongket punye. kepada sesape yg tak terjongket sile check tahap kesihatan kemaluan anda hehehe

    Comment by Yasmeen — Friday, May 11, 2007 @ 11:33 am

  111. meen dah blk jwbnya sampai ke syiling atap la kali ni…

    Comment by boodark_nuckall — Friday, May 11, 2007 @ 12:13 pm

  112. belum dia story lagi mrjohn aku dah terjongket nih….. hahaha tara tahan weh

    Comment by Bojourn — Friday, May 11, 2007 @ 12:50 pm

  113. alamak meen minggu depan ler baru aku buleh baca… bendera merah sudah sampei daaaa…..

    Comment by NN — Friday, May 11, 2007 @ 1:13 pm

  114. Perghhh!!!!! ko dah balik Meen…..
    Sure Lebammmm fefet tuuuuu ekk..
    ekekekkekeke….
    Apa2 pon Aku UcapKan Selamat Kembali Kat Ko Meen..
    Commm skittttttttttttt… Muahs!!!

    Weyyyy LoisLand…. Mana Ko ilangggg?

    Comment by campro6 — Friday, May 11, 2007 @ 8:59 pm

  115. Lamake meen hilang…rasa aku ni update lama…..”kongkek Time”. April 26.07. wey mana meen gie. Aku ni baru je balik dari “outstation”. Erm…masa tuh meen hilang ke…anybody tell me….! tell….1&*&^&%%$##$^&^%%%$##………….!!!!!

    Comment by Harry — Saturday, May 12, 2007 @ 8:35 am

  116. meen, ko balik umrah ke?

    Comment by Papi — Saturday, May 12, 2007 @ 1:00 pm

  117. Meen, dah balik Umrah tu sudah la merepek ni. Astagafirllahhalazimmm
    TV3333

    Comment by Papi — Saturday, May 12, 2007 @ 1:01 pm

  118. cayalah meen…letih aku tunggu

    Comment by gambler — Sunday, May 13, 2007 @ 12:37 pm

  119. “””nanti aku kasi update yg terjongket punye””””

    kasi meen kasi….tahap kesihatan berada pada tahap tertinggi ni…. kekeke…
    tak kira la tejongket ke telangkup..janji ada update…..

    Comment by kompot — Monday, May 14, 2007 @ 5:59 am

  120. besh cte meen.. nway tlg knalkn ak sape2.. hikhik gerenti d lyn

    Comment by vowdark_cheras — Sunday, May 27, 2007 @ 2:36 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers

%d bloggers like this: