Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, June 26, 2007

ringan² dalam kereta… kejap je tak lama! :p

Filed under: Berahi, Diari Kehidupan — Yasmeen @ 12:51 am

“ringan-ringan??? ringan² mcm mane???” aku hampir menjerit. Aku slow kan sikit volume suara aku bila aku perasan Faizal pandang aku.

Aku panggil Tiara masuk bilik aku, tak puas rasenye cakap dlm phone. Tiara masuk sengih². Dia cerita kat aku. Malam tadi dia ringan² dalam kereta sebab dua² dah tak tahan. Aku tak taulah tak tahan mcm mana tapi Tiara kata sebelum tu diorang berborak pasal sexlife diorang dengan pasangan masing². Si Tiara cerita kat kapten ape yg laki dia buat kat dia mase projek dan apa yg dia suka suami buat kat dia. Kapten plak bagi pendapat dia dari kaca mata seorang suami, apa yg dia suka ketika melakukan sex.

Nampaknya kapten kamil seorang yang berminat pada sex extreme. Banyak ketidakpuasan dalam rumahtangga yg dia ceritakan pada Tiara. Tiara kata, dalam gurau senda mereka malam tu, akhirnya mereka ringan² la jugak. Ringan tak ringan la, sempat jugak la Tiara merasa goreng pisang sejuk tu dalam kereta. Dan kapten pun dapat merata pau dua bijik Tiara.

Tiara kata setakat tu jelah. Tengah sedap² mereka main lidah, kiss², kolom goreng pisang, makan pau, ramas², picit²… tiba² kapten kamil berhenti dan mintak maaf. Lepas tu masing² membisu seolah menyedari keterlanjuran masing². Tiara kata dia pun rasa takut² dan bersalah sebab dia belum lagi projek atau buat ringan² dgn lelaki lain selepas kawen. Mase bercinta dan bertunang, selalu jugaklah dia berlaku curang hehehe… mungkin sebab dah lama sangat Tiara kat luar negara dan bersekolah pun disana, life kat sane, terbawak² la walaupun dia dah balik singapore.

Tiara kata, pagi ni kapten kamil sms dia, puji² dia pasal kes malam tadi. Kapten Kamil kata tak boleh lupa koloman Tiara malam tadi sampai pagi ni masih terasa panas konek dia masuk dalam mulut Tiara. Pompuan berpengalaman mestilah pandai kolom :p dan tak hairan sangatlah kalau kamil kompot tu kate dia tak boleh lupakan Tiara sejak malam tadi sebab wife dia tak berminat nak buat sex pelik² walaupun setakat disuruh kolom. Kapten memuji² buah dada pejal Tiara yang mantol walaupun anak dah dua. Ceh! Itu aku pun boleh nampak, tak payah bukak, tengok dari luar pun dah tau tetek dia besar hehehe…

About these ads

51 Comments »

  1. adakah aku yang pertama dalam ruangan comment?

    Comment by saint — Tuesday, June 26, 2007 @ 6:17 am

  2. muahahaha…ringan2 pun stim wooooo!!!!

    Yasmeen : stim ker?

    Comment by Ameer77 — Tuesday, June 26, 2007 @ 6:54 am

  3. ko ni ameer…bawak bersabar skit…kawal pernafasan tu….wakakakaka…

    Yasmeen : tolong la dia rezd, tak kan tengok jer

    Comment by rezd — Tuesday, June 26, 2007 @ 7:19 am

  4. lerr..ko tukang cite tak stim ker wei…..

    Yasmeen : sape stim angkat kibod!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, June 26, 2007 @ 9:00 am

  5. wah… naik stim baca… mesti ada adegan best lagi nie… meen… bila lagi nak buat vcd terlampau isteri???

    Yasmeen : tak cukup pelakon

    Comment by Amir — Tuesday, June 26, 2007 @ 9:01 am

  6. “Tiara kata, pagi ni kapten kamil sms dia, puji² dia pasal kes malam tadi. Kapten Kamil kata tak boleh lupa koloman Tiara malam tadi sampai pagi ni masih terasa panas konek dia masuk dalam mulut Tiara.”
    Meen, mmg kalau dpt koloman panas camtu sure lazat giler laa..lgpun dgn blowjob lelaki dpt control lg lama n tetap sedap tau…pompuan lg kuat isap lg lazat laa..

    Yasmeen : lazat???

    Comment by eddievh — Tuesday, June 26, 2007 @ 11:00 am

  7. tgk ajela meen…kalau perempuan leh la aku tolong…ape kate kau tolong dia meen…hik3..

    Yasmeen : anda perlukan pertolongan ke meer? pilih la aku ke rezd???

    Comment by rezd — Tuesday, June 26, 2007 @ 11:14 am

  8. Meen..ko patut mention tahi lalatt kat celah pau dua bijik tiara tu samaa….baru nampak real…

    Yasmeen : ade ke? tiara takde gitau aku pun

    Comment by takhensemmmm — Tuesday, June 26, 2007 @ 11:40 am

  9. Hmmm… satu perasaan yg sungguh mendebarkan. Asyyikkk..

    Yasmeen : hi yatie, lame tak dengar citer :p

    Comment by RED — Tuesday, June 26, 2007 @ 12:18 pm

  10. kak meen.. kali ni dgn cik kompot citerlaa perbezaan projek dgn laki yg berbulus di situ… dgn lelaki yg lapang di situ

    Yasmeen : ko nak Tiara berbulu ke, kompot yg berbulu?

    Comment by naif — Tuesday, June 26, 2007 @ 12:50 pm

  11. “Pompuan berpengalaman mestilah pandai kolom :p”
    Haah Meen…mmg lazat aka shok giler laa..pompuan yg dah rasa konek mmg tau sgt skill nak lick dan kolom…aku mmg terbayang2 lagi ni saat aku dikolom aritu tau…hehehehheee…

    Yasmeen : ye ke? citer la sikit bagi pihak kompot hahaha

    Comment by eddievh — Tuesday, June 26, 2007 @ 1:39 pm

  12. nampak orang kolom tu macam asyik masyuk je, yg kene kolom tu pulak lagi buat muke sedap! tapi kalau kite yg jadi tukang kolom, letih la lenguh mulut hihihi

    Yasmeen : lenguh tu tandanya konek yg kene kolom tu besar banget sihhh!!!

    Comment by Dila — Tuesday, June 26, 2007 @ 1:43 pm

  13. Meen .. U dah 3 kali sebut nama I dlm blog baru2 ni .. dh lama batang I tk beraksi ni .. bila air suci lg berkrim ni nk klua? ada sesapa yg mengoffer diri utk menghirup air ni ?Datin Tiara? Yati? Cikgu porn Dila? Yasmeen Ekin? thehe …. tk ci la Redz .. mentang2 aku jauh .. ko leh main SMS dgn gundik aku ni … tul tk meen? nnt I blk jemput kt KLIA eh? to Datin Tiara.. dh kawen lum? aa.. klu lum kawen tk berkerak lg la tu..

    Yasmeen : KLIA tu kat mane? kehkehkeh…

    Comment by van_zack — Tuesday, June 26, 2007 @ 2:03 pm

  14. tiara, van kate kalo ko lum kawen, tak berkerak hehehe so kalau dah kawen, berkerak ke? hahaha…

    Yasmeen : dia main teka je tu… maybe lelaki yg dah kawen punye berkerak kot, tu pasal dia anggap pompuan dah kawen punye berkerak hahaha

    Comment by Sleeping Beauty — Tuesday, June 26, 2007 @ 2:33 pm

  15. “Yasmeen : anda perlukan pertolongan ke meer? pilih la aku ke rezd???”
    Saye pilih kamu jer lah yer Meen… “Redz” tue pompuan ker??? bukan Redza erk???huhuhuhuh

    Yasmeen : dia memang le laki… tapi manelah tau kalo² ko berkenan ngan laki atau saje nak try :p

    Comment by Ameer77 — Tuesday, June 26, 2007 @ 2:47 pm

  16. “Yasmeen : ye ke? citer la sikit bagi pihak kompot hahaha”
    Meen…aku tak setue Kapten Hj Kompot tu laa…dia tiba2 je stop masa kena kolom sbb nak terpancut kot!! Kolom paling best time masa kena deep throat laa..then lidah lick circle ujung batang…sure sedap giler tau Meen!!! hahahaha….

    Yasmeen : sure ke? lidah circle hujung batang, biase je :p ko ni betul ke penah rase… cam cakap dari pengalaman vcd je

    Comment by eddievh — Tuesday, June 26, 2007 @ 3:10 pm

  17. dila apsal tak dapat nak usha blog ko?

    Yasmeen : apsal ko tanye sini? sini bukan blog dia la

    Comment by mivfarizzet — Tuesday, June 26, 2007 @ 5:08 pm

  18. nk kompot yg bebulus…

    Yasmeen : ok nanti aku check ngan kompot

    Comment by naif — Tuesday, June 26, 2007 @ 5:30 pm

  19. akan ada 3some kah meen?

    Yasmeen : i don’t think so :p

    Comment by eyemorez — Tuesday, June 26, 2007 @ 5:54 pm

  20. pandai ko teka ameer…hik3..meen..batang abg dila tu memang besaq la kot.sure mulut lenguh la kejang la
    “bang…biler nak habis ni?mulut dah lenguh@tegang la bang..,masuk ajela ekk”…hehehehehehe

    Yasmeen : lobang ade masuk jelah, susah² nak masuk lubang bawah buat ape… sedap sebelah pihak je wakakaka… kalau takat nak kolom² gi gadik gay la takyah ada pompuan kan senang

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 6:33 am

  21. Dilla…
    Knp tak boleh masuk blog u….???
    Ade masalah ke…

    Yasmeen : dila tak nak tulis blog dah dia kate

    Comment by adzhar — Wednesday, June 27, 2007 @ 6:47 am

  22. Redz…sib baik haku tak pilih XXX…muahahaha

    Yasmeen : :p

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 7:11 am

  23. tu arr..ameer…hati2 memilih lobang…muhahahaha

    Yasmeen : banyak beno lobang sampai tak geti nak pilih dah, padan muke korang!

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 7:16 am

  24. ko ni meen…ape barang main gay…takkan nak lawan pedang lak kot…muahhaahhaha….

    Yasmeen : abis ade lobang pon sibok nak mintak kolom sampai lenguh, baik cari gay je…

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 7:39 am

  25. uhuhuhuh….Meen tetap pojaan atiku!!!!

    Yasmeen : yer meer, barang 6 inci ko tak penah aku lopakan :p

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 7:49 am

  26. * Ceh! Itu aku pun boleh nampak, tak payah bukak, tengok dari luar pun dah tau tetek dia besar hehehe… *
    oh! indahnya… terasa muka nih tengah dilemas-lemaskan olehnya..( ish! bila aku nak dapat lagi semua nih..) beruntung betulla insan yang dinamakan kapten kamil tuh.. jeolus2.. :P

    Yasmeen : ko bunuh kapten, pastu ko pepandai la usaha sendiri ambik alih tempat dia… tapi Tiara tu susah sikit la, selera dia pelik²

    Comment by IHBAT — Wednesday, June 27, 2007 @ 7:56 am

  27. muahahahaha…takdela meen…bukan ape…ade perempuan yang sibuk nak kolom batang..biler dah kasi..seminit pun tak sampai…dah kate kebasla..letih la…tak caya tanye ameer…biler lelaki xmo..mintak2 sangat nak kolom batang…dah kasi….lenguh la pulak…ape kes?keskeskes…errr…ameer…meen memang suka enam inci jer…mihahahahaha

    Yasmeen : kasi kolom sudah la, bile dia dah tak nak kolom jangan ler paksa² lagik… mmg aku nak yg 6 inci keatas je :p

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 8:28 am

  28. Selera Tiara sama ker ngan Selere u Meen???hehehehe

    Yasmeen : selera dia tinggi lagi la. aku simple² je :p asalkan 6 inci hakhakhak

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 8:31 am

  29. haku sokong 67% statement redz tue!!!! kengkadan tak kembang abis dah nak suh tebuk lobang…camner tue erk??muahahaha

    Yasmeen : muahaha mane ade tak kembang dah suruh tebuk, kalo dah suruh tebuk tu mmg dah kembang habis le tuh… takleh tunggu lagi :p

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 8:33 am

  30. ko braper inch wei Redz???muahahaha

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 8:48 am

  31. buat ape kau nak tahu…kau bukan perempuan…hik3….

    Yasmeen : kalau aku nak tau leh? hihihihi

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 8:57 am

  32. bukan per….nanti biler ko declare nanti misti ader gurls memane berkenan kat ko ker……haku nak tulung jer….

    Yasmeen : hahaha yelah tu!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 9:06 am

  33. hai meeen,kirim salam kat tiara. apsal lama benor dia tak chat ngan aku. aku yang pulun, kapten lak yg dapat…..

    Yasmeen : ko kene lobi bebetul baru leh dapat :p

    Comment by joe sandora — Wednesday, June 27, 2007 @ 10:26 am

  34. meen, aku baru jer letak ball bearing, kalau nak rasa bagitau aku bila2 masa, tolong bagitau kat shima, tiara dan dilla. skarang ni promotion period, aku tak charge.

    Yasmeen : sini takleh buat iklan!

    Comment by joe sandora — Wednesday, June 27, 2007 @ 10:33 am

  35. “Yasmeen : sure ke? lidah circle hujung batang, biase je :p ko ni betul ke penah rase… cam cakap dari pengalaman vcd je”..
    Meen..vcd tak main laa..syok sendiri tu…bloggers semua kalu taknak pompuan lenguh kolom korang kena ajar diaorg 69 laa…sure dia kolom korang non-stop tau…ni experience laa n sama2 sedap beb…hehehehehhe….

    Yasmeen : 69 pun boring :p

    Comment by eddievh — Wednesday, June 27, 2007 @ 12:18 pm

  36. “Yasmeen : kasi kolom sudah la, bile dia dah tak nak kolom jangan ler paksa² lagik… mmg aku nak yg 6 inci keatas je :p”

    ^ INCHI TUE KIRE NYER MINIMUM CAP REQUIRED LER NIE ERK…… FYI ALL D GUYSSS!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 1:20 pm

  37. “buat ape kau nak tahu…kau bukan perempuan…hik3….
    Yasmeen : kalau aku nak tau leh? hihihihi
    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 8:57 am ”
    HAH!!KAN DAH…SORANG NAK TAHU DAH!!!..MUAHAHAHAHA

    Yasmeen : ko rase dia akan bagitau ke meer? aku kan akan mintak bukti… cam ko gak hari tu lalala…

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 1:21 pm

  38. “Yasmeen : sini takleh buat iklan!”
    takleh laaa ameer…kalau ko meen nak tahu….tunggu ajela aku turun area shah alam atau sewaktu ngannya atau kau turun seremban ke….ameer..kalo declare online susah oo..silap2 gay…ko nak ke?aku takmo…muhahahahahaha

    Yasmeen : alah mane ade gay masuk blog aku ni :p

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 1:44 pm

  39. “Yasmeen : ko rase dia akan bagitau ke meer? aku kan akan mintak bukti… cam ko gak hari tu lalala…”
    haku brani kerana benar lah Meen…..
    kalu takut d’clare tue….sendiri mau hengat lah kan!!!!huhuhuhu

    Yasmeen : ape² hal pun aku mmg takleh lupe barang 6 inci ko tu. ko punye cakap mmg serupa bikin. 6 inci ko declare, 6 inci la size sebenar hehehe…

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 1:49 pm

  40. ahaks..nak bukti…kena tgk depan2 baru percaya…siap dengan surat sah dari tok ketua kampung/taman/pangsapuri/condo….wakakakaka…kalo takat declare cakap jer…atau hantor mms(kot betul sendirik punyo)baek takyah..takut nanti…katekkk…zombi katekk…

    Yasmeen : takyah cop ketua kampung, tunjuk konek ko kat aku, aku sendiri akan kasi cop pengesahan kat situ thehehe

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 2:17 pm

  41. lerrr…ko hengat Meen nak bukti pakai mms ker wei…. manner der wei…. bukti nyer nak tunjuk kene kuar modal banyak gak wooooo..paling komannn kene book hotel istana….muahahaha…… BRANI KERNA BENAR>>>>habuannyer memang lumayan lah kan!!!

    Yasmeen : mms tak main, jap lagi tah gambo konek sape tah yg dia mms tu kang :p

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:07 pm

  42. “Yasmeen : takyah cop ketua kampung, tunjuk konek ko kat aku, aku sendiri akan kasi cop pengesahan kat situ thehehe”
    muahahaha…terkenang haku time kene chop dulu!!!!! ahaksssss….kecut perutku kejap!!!!!

    Yasmeen : ko dapat cop bulat ke cop bersegi²?

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:14 pm

  43. book hotel?laa…aku hengatkan ape tadi…aku rasa meen tak macam tu la…citer dia kat blog ni pun atas fantasi jer…takat layan borak2 boleh la ekk meen..kan?kalau bebetul tu tak tahu lak aku…itu dah privasi meen…
    “Yasmeen : mms tak main, jap lagi tah gambo konek sape tah yg dia mms tu kang :p”
    tula…ntah sape2 punye pic la dikebasnya sat lagi..muhahahaha…senang citer..kalu suka same suka…on aje..kalau tak…off…

    Yasmeen : buat mase ni aku blom la la campur adukkan fantasi dgn realiti. Tapi kalau aku rase nak konek nanti aku tak kan sambar tepi² jalan atau sekadar kenal kat internet kot :p

    Comment by rezd — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:14 pm

  44. hoi….Meen!!! asyik dok berbalas komen jer…biler nak ader cite baru laks nie…Tiara tak jadik main ngan Kompot iker???

    Comment by Ameer77 — Wednesday, June 27, 2007 @ 3:15 pm

  45. Van_Zack: aku tiap2 hari aku kawin.. part berkerak ni nanti aku tanya kat kompot..

    joe sandora: sejak bila aku pernah chat dgn kau nie??

    Comment by Tiara — Wednesday, June 27, 2007 @ 8:01 pm

  46. huhuhu..stim seyh baca ringan2 pun..

    Comment by shipudein — Wednesday, June 27, 2007 @ 10:09 pm

  47. “Yasmeen : ko dapat cop bulat ke cop bersegi²?”
    ko kate spesel…diamond shaped…muahahaha…. luper lah tue!!!

    Yasmeen : aku tak tanye cop yg aku bagi, aku tanye cop yg org lain bagi :p

    Comment by ameer77 — Thursday, June 28, 2007 @ 11:59 am

  48. “Yasmeen : muahaha mane ade tak kembang dah suruh tebuk, kalo dah suruh tebuk tu mmg dah kembang habis le tuh… takleh tunggu lagi :p”
    sure or not nie Meen dah full…. mater berair dak time…nampak zoom extra….hehehe

    Yasmeen : teringat peristiwa tangisan dimalam pertama ngan ko meer hahaha

    Comment by ameer77 — Thursday, June 28, 2007 @ 12:01 pm

  49. “Yasmeen : aku tak tanye cop yg aku bagi, aku tanye cop yg org lain bagi :p”
    hehehehe….tang tue bergantung pada bentuk mulut masing2 lah wei…muahahaha

    Yasmeen : oh patutlah cop yg ko bagi aku tu bulat thehehe…

    Comment by ameer77 — Friday, June 29, 2007 @ 6:13 am

  50. muahahaha…. mulut haku bulat daaaa…so chop mohor pun bulaatsss gak lerrrr…..waiting for the next update…..

    Yasmeen : aku tengah pk la ni…

    Comment by ameer77 — Friday, June 29, 2007 @ 1:07 pm

  51. Fuh..dpt ringn2 p0wn kre w0ke ar 2..sedapnye lyn bl0g nie

    Comment by Merpati — Friday, May 30, 2008 @ 10:13 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 162 other followers

%d bloggers like this: