Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, June 27, 2007

Ehemmmm!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 3:01 pm

Tiara duk sibuk nak cari rumah lain. Apartment sekarang ni dia sewa dengan perabot sekali, sebulan RM2,300.00 Dia nak beli rumah terus kat sini. Aku pulak duk janji² nak temankan dia cari rumah tapi aku bz sehari dua ni. Rupanya dia dah pegi cari rumah dengan Kapten Kamil Kompot tu. Yelah… Orang dah ade Abang Kapten sekarang ni :p

Tiara kate dia nak beli rumah kat area rumah kapten tu. Kat section 10. Hmmm… boleh tahan besar jugak la rumah-rumah kat situ. Kawasan perumahan 2 tingkat, tapi situ memang kawasan rumah orang-orang besar :p kalau tak silap aku harga rumah area situ hampir RM250k lol! Huh! Aku sendiri memang tak mampu. tapi ye jugak walaupun si Wandy (husband Tiara) mampu bayar RM2.3k untuk apartment sekarang ni, rasanya berbaloi la kalau beli je rumah berharga suku juta tu. Lagipun untuk keselesaan diorang jugak. Diorang selesa dan mampu, beli jelah kan? Ape susah :p

So, insiden yang berlaku masa hari kejadian tu Tiara citer kat aku, dia dah buat satu silap besar hari tu. tapi dia akui bahawa kesilapan itu satu kesedapan hehehe… Kapten bawak Tiara jalan-jalan area rumah dia. pastu Tiara cam berminat nak beli rumah kat area situ. Tiara pun nak tengok la camne bentuk dalaman umah tu. So, kapten kate, tunggu lepas kul 2 petang sebab wife dia ade menyuarat wanita UMNO kul 2 petang, lepas wife dia blah, leh la kapten tunjuk camne rupe dalam rumah tu, lagipun bentuk dalaman rumah kawasan semuanya same je.Tiara masuk rumah tu. Kapten kate dia kena buat air sendiri la sebab maid dia takde. Maid dia datang kemas rumah je pastu balik, tak duk situ.

So, Tiara duduk kat meja makan, dok kat kerusi sambil² tengok susun atur perabot rumah tu. Tak lama lepas tu kapten keluar terus menuju kat Tiara. Tangan kosong tak de air pun. Cume dia ngan boxers dia jer. Jeng jeng jeng! Aku berdebar-debar tunggu Tiara habiskan cerita.Tanpa membuang waktu, dia terus headed to bijik kelentit. Gosok² hujung jari kat luar spender Tiara. Mula² Tiara ketawa manja je.. tapi dia bukak spender dia memberi ruang hingga tahap kangkang dia jadi luas :p kapten pun bermain lah lidah dia kat situ.. dgn mata dia tertutup… tangkap stim lah gitu.. Tiara pun letak kaki dia kat bahu kapten. Kepala Tiara sandar kat kerusi… Tiara kate dia memang tangkap stim habis mase tu sampai lupa anak dan suami. Sambil tu tangan Tiara run thru his hair… lagi satu tangan tolong bukak kan cipap sebab dia nak tgk bijik pink tu jadi kilat… heheheee… he looked up, Tiara berikan dia senyuman yg paling manja, then he moved up, Tiara pull down his boxers.. dah tegang adik dia… Berbulu beb! Lebat!Tiara belai lah perlahan-kahan namun Tiara harus berhati-hati sebab takut kuku Tiara yang panjang tu tersangkut kat bulu-bulu lebat tu :p Kapten pun dah mula ah..ah..ah.. lagi stim Tiara dibuatnya…

Aku sendiri naik stim dengar cerita dia, tak sabar² nak suruh dia cerita cepat!So, Tiara start lah kolom dia, ramas buah dia… yg dia plak ramas tetek Tiara… time Tiara kolom, tgn sebelah dia asyik guide kepala Tiara lagi rapat kat btg keras dia. Tiara hampir lemas disumbat batang besar yang banyak bulu tu. Kapten plak bukak terus boxers dia… Tiara pun berdiri… Kapten rapatkan diri kat dia… peluk, ramas dan gentel Tiara… pastu pelan² dia bukak butang baju Tiara. Lagi stim dia bila nampak tahi lalat betul² kat tetek sebelah kiri… Pastu dorang start cemolot ler! Lidah Tiara kat dlm mulut dia, lidah dia dlm mulut Tiara… Last² Tiara berjaya letak lidah dia kat dlm mulut Kapten. Kapten plak dok kat kerusi. Tiara plak dok atas Kapten. Mula² pelan je Tiara henjut. Dua² kaki Tiara letak kat tempat mana yang ada ruang kat kerusi tu. Kapten pun angkat dua² kaki Tiara kat lengan dia. Ahhh… nikmat aku rasa. (Aku lak yg tak tahan hehehe) kapten pun sambil henjut, sambil membantu Tiara menghenjut.Tiara kate Kapten meraung tak tahan nak tujah Tiara. Pastu diorang tukar posisi kapten suruh Tiara pegang kerusi dan kapten plak nak tujah Tiara dari belakang (tapi sasaran tetap lubang depan arh kan hehehe ).

So, mula² dorang main berdiri. Tiara membelakangkan Kapten. Bila kaki dah lenguh kangkang mcm tu, Tiara pun angkat kaki kanan naik atas kerusi. Tangan Tiara pegang kat kepala kerusi. Lagi sebelah tangan Tiara ramas manja buah kerandut Kapten. Kapten continue dgn tujahan dia. Tiara start mengerang kesedapan. Kapten mula smack bontot kanan… pastu Tiara angkat kaki kiri dia kat kerusi, dah dua² kaki kat kerusi (doggie). Kapten masih tujah Tiara lagi. Huh! Kemain ganas lagi tujahan dia. Mcm lama tak dapat pun ada. Maklom la bini bz hiks! Kedua² belah tangan kapten berada kat pinggang Tiara. Kapten guide Tiara lagi supaya Tiara yang rejam dia kuat².

Tiara kate mcm² bunyi kuar. Bunyi suara dia, suara kapten, bunyi air berahi Tiara dgn konek dia, bunyi peha Kapten against bontot dia, Bunyi kerusi bergerak sikit bergesel atas lantai pun ade hahaha! Dia smack lagi bontot Tiara, Tiara mengerang kesedapan lagi, sambil menujah kapten basahkan jari dia, pastu tu, jari tu jugak dia main bijik pink Tiara.(pink la sangat :p) pastu Tiada bangkitkan kepala dia so that posisi dia skarang mcm melutut, tapi still kat kerusi.Ahhhh… bestnya … Aku bagai nak gila dengar cerita Tiara. Aku tersenyum je, pasal aku pun tgh stim dengar cerita Tiara. Tapi tak kan aku nak bagitau aku tengah stim plak hehehe… Tak guna punye Tiara, dah la laki aku tu rentung, mane aku nak cari konek malam ni???  

Posisi tadi buat lobang Tiara ketat, Kapten henjut kuat, dia hentak kedalam. Tiara tau dia dah tak tahan.. Tiara pun bangun. Konek dia terkeluar dari lubang pantat Tiara yg dibasahi dgn air berahi. Pastu Tiara berjalan ke sofa (saje je dia buat mcm rumah sendiri sebab dia kompiden wife org tu tak kan balik time sekarang ni hahaha) Kapten ikut Tiara ke sofa. Tiara suruh dia duduk. Tiara duduk atas dia. henjut²… henjut²… Lama gak dia menghenjut. Sambil tu ada aksi gelek-gelek. Tiara dah tak tahan dah.

Tiara bangun, dia terus letak kan pantat dia kat muka Kapten Kompot. Pak Haji tu pun jilat dan mengorek sepuas-puasnya. Aku memang tak tahan sangat. Stim semacam. Setan tul Tiara ni bikin citer lucah kat opis aku. Tiara tolong dia by moving up and down side to side. Yeahhh… Tiara finally came. Aku ingat lagi ayat Tiara “It was so damn good”. Tiara pun turun ke bawah. Dok kat konek Kapten. Puting tetek dah keras. Tiara mulakan lagi. Sesi henjut². Sambil dia henjut, tetek dia tergoyang². Goyangan yg membuat aksi dorang lagi berahi. Dan aku yang tukang tulis cerita Tiara ni pun dah naik basah dari tadi.

Kapten pun mulalah nak nyonyot tetek Tiara. Walaupun goyangan terlalu laju, tapi dapat jugak dia menyonyot tetek yg sedang bergoncang sakan tuh thehehe… Tiara duduk dan tekan dlm² kat konek Kapten. Mase tetek dia kat mulut Kapten, dia dah mula mengerang bagai nak gila! Lobang dah ketat gaknyer Tiara duk kemut² lepas tu dia terus angkat Tiara bangun. Mase Kapten lancap kasi kuar, Tiara cemolot dgn dia. Tiara kate nak terjerit dia bila lidah dia dikerjakan Kapten sedut terlalu kuat.

Pastu dia terbaring di sofa. Tiara pun kasi betul skirt dan baju dia. Capai spender bawah kerusi meja makan tadi, masuk lam handbag. Ambik jacket terus keluar dari umah tinggalkan Kapten tertidur bogel atas sofa rumah dia Hehehe…

The Banana Smoothie Theme. Create a free website or blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 162 other followers