Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, August 8, 2007

Cerita Cinta Tiara!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 2:31 am

Sampai sane je dorang dah plan nak duduk satu bilik. Si Ameer tu ayat baik je. Dia ambik satu katil besar, satu lagi single. Konon yang single tu untuk Tiara, dan kaum lelaki tido katil asing la. Pandai tak Ameer cucuk jarum? Ketiga-tiga mereka keletihan. Tiara baring atas katil melepaskan kepenatan dan lenguh-lenguh badan yang teramat sangat.

Enpon Tiara berbunyi…

 “Yes, Abang, I dah sampai ni, baru je sampai, malam ni ade BBQ Dinner, I tak siap lagi” Tiara bersuara manja dengan laki dia. Lepas berpesan kat laki dia supaya jaga anak-anak kat rumah baik-baik, Tiara off enpon dia sambil tersengih-sengih.  Geraldton mula on video hp dia. Alat perakam itu diletakkan di atas meja kecil bersebelahan lampu tidur di penjuru bilik. Mereka bergurau senda dan Tiada berlagak seperti seorang Diva yang sedang di interview. Ameer mula menghampiri Tiara dengan rapat. Tiara dapat rasakan hembusan nafas Ameer dekat di telinganya. Lama kelamaan naik sedap la plak. Tangan Ameer & Tiara dedua xleh diam. Tau-tau je mereka berdua dah bogel. Tiara mengusap-usap batang Ameer. Dan sesi kolom mengolom batang keras Geraldton pun tiba akhirnya. Geraldton tak boleh tahan lagi tengok Ameer dan Tiara ringan-ringan main lidah. Tiara mengolom penuh kerakusan. Maklum la1st time dapat batang serani. Seperti yang dijangka, Ameer tu badan dia penuh bulu. Tiara plak tak suka mamat yg berbulu mcm tu. Dah stim punya pasal peduli apa. hahaha… Tiara tak sangka Ameer begitu hebat walaupun baru setahun kahwin. Tak sampai setahun kot. Tapi Ameer tau macam mana nak buat Tiara stim habis.Kesedapan dilayan oleh 2 lelaki serani itu membuat Tiara lupa pasal video rakaman tu. Dah takde lakonan lagi dah. Semuanya real.

 Tanpa membuang waktu, Ameer terus letakkan batang dia dalam cipap Tiara. Dengan penuh sopan santun, Ameer menujah perlahan-lahan supaya Tiara selesa bersamanya. Kelicinan pelincir yang keluar dari pantat Tiara akibat dibelai oleh dua lelaki tadi membuat batang besar Ameer senang nak masuk. Walaupun sedikit sendat, tapi Tiara puas hati dapat merasa batang tak sunat.  Ameer memang pandai. Memula dia gesel-gesel batang dia keatas kebawah permukaan bibir faraj Tiara. Siap ketuk-ketuk bijik lagi wakakaka. Kalau korang tengok sendiri video tu, siap ade bunyi papp!!! Papp!! Pappp!!! Tiara dah mula mengeliat stim kodok. Ameer pon terus menjalankan tugas masuk batang dia slow-slow pastu dia kuarkan balik. Masukkan pelan2 pastu kuarkan balik. Dia senyum je kat Tiara. Tiara plak beg dia utk masukkan semua. Kalau boleh Tiara nak tekan dalam-dalam. Tapi dia tak nak. He’s such a teaser!!! Ameer turun kebawah. Dia dah mula nak menjilat. Sementara Geraldton berbaring disisi Tiara dan menjilat habis buah dada pejal Tiara. Tak cukup dijilat, Geraldton nyonyot habis buah dada Tiara, isap puting Tiara dan gigit manja. Tiara terjerit-jerit penuh gelora. Tak taulah kat mana yang sedapnye. Yang atas kene isap, yang bawah pun kene isap.

 Sedang Tiara menikmati jilatan diatas dan jilatan dibawah,  Aku nampak mcm ada org skondeng kat tingkap bilik dari rakaman video camera tu. Ameer terus menjilat penuh kelazatan siap ade bunyi slurppp!!! Slurrppp!!! Ameer memainkan lidahnya ke kelentit Tiara. Mamat yang sedang skodeng tadi terus masuk dan bukak belt, tanggalkan seluar. Lepas tu mamat tu duduk tepi Tiara sambil lancap sendiri konek dia.

 Tetiba je Tiara rasa ada mulut extra yg nyonyot tetek Tiara. Kalau aku cakap mesti korang tak caya. Mamat tu ialah tukang kebun kat resort tu. Ameer dan Geraldton buat macam takde ape-ape je. Sedang Tiara berbaring dijilat oleh Ameer, Geraldton pulak melutut tepi kepala Tiara dan menyuakan koneknya. Tiara mula kolom konek Geraldton. Dan mamat tukang kebun pulak sibuk dengan tetek Tiara yang besar dan pejal tu.  Ameer naik atas Tiara. Kali ni, dia masuk konek dia dalam sampai Tiara terjerit senak. Bayangkan jelah batang serani hampir 7-8 inci tu masuk pastu dia tekan plak dalam-dalam, mau tak senak! Aduh… bestnya meer. hehee… Geraldton tiba-tiba lari ke penjuru bilik. Rakaman 10 minit tadi dah habis. Kene buat rakaman baru. Maklumlah video enpon je mane leh lama :p  

 Tiara tak tau sape mamat tu. Memang sure la dia tu tukang kebun, sebab masa dia sibuk nyonyot tetek Tiara tu, dia tak bukak pun topi kebun dia tu hehehe. Tiara plak tanpa disuruh, dengan rela dia menonggeng! Ameer terus menujah, mulut Tiara plak sibuk kerjakan batang konek Geraldton. Geraldton pon dgn ganas sumbat batang dia dalam-dalam sampai merah padam muka Tiara. Nasib baik tak tercekik batang. Tapi Tiara dah biasa dapat batang besar mcm tu.  Cuma batang yang di dapat selalu bersunat, kali ni lain sikit.  Ameer pon stim dah memuncak!! Makin laju je dia. Dalam habis dia cucuk. Sempat plak dia pukul bontot Tiara. Kelepap! Kelepap! Tiara mengerang dan tergoncang-goncang. Mamat tukang kebun tadi tensen habis, dia susah nak nyonyot tetek Tiara sebab Ameer goncang kuat sangat. Last-last mamat tu pakai seluar dia balik dan terus blah muahahaha!

 Geraldton dah tak tahan. Kepala konek dia dah membesar. Tiara pun lancap lah batang dia. Geralton terpancut dek kelembutan jemari Tiara yang dok lancap dengan laju. Bila air nikmat dia dah keluar semua kat mulut Tiara, Tiara plak mainkan lidah dia kat kepala takuk Geraldton. Tiara menyedut sampai ngilu konek si Geraldton.

 Ameer takleh tahan lagi dah. Nak terpancut tengok pancutan air pekat Geraldton kat mulut Tiara yang dok menganga tu. Ameer pun terasa nak terpancut. Lama sangat Ameer menujah. Kejap laju macam nak pancut, kejap terus tala tak jugak pancut-pancut. Sampai beberapa kali Geraldton buat rakaman baru, barulah Ameer rase nak pancut.

 Ameer menguatkan lagi henjutan ke atas Tiara. Tiara bagai tidak terlayan menerima tujahan dari depan dan blakang penangan Ameer. Tiara mula merasai air nikmatnyer pulak yang bakal keluar. Lalu di henjut bontot agar merasakan kepuasan yang maksimum. Geraldton dan lama kalah. Sah la dia tu bukan saingan Tiara. Wakakaka!

 Ameer masih berjuang. Sekali lagi Geraldton terpaksa buat rakaman baru. Tiara klimak dulu. Dan tak lame lepas tue Ameer pun meraung tanda klimax. Tiara menjerit pada setiap hentakan Ameer yang bertubi-tubi. Ameer memang bagi habis-habisan. Ameer sempat keluarkan konek die sebelum terpancut dan tujukan ke arah bontot Tiara. Tiara meraung kenikmatan. Terasa akan kehangatan air nikmat Ameer kat bontot meleleh ke peha. Ader lah 7-8 das…

 Tiara terus terlantar dek penagan tujahan si Ameer ngan Geraldton yang tak seberapa tadi tu. Tiara tak dapat rasa konek Geraldton masuk dalam lubang keramat dia sebab Ameer kongker abis, Tak bagi peluang langsung kat member sorang tu hahaha. Ameer masih tak puas, tapi tengokkan si Tiara dah terlantar die pun buat keputusan takyah sambung dulu.   Kesemua rakaman selama 10 minit setiap satu tu, berjumlah 9 rakaman. Ini bermakna adegan tu berlangsung selama 90 minit. Malam tu masa Dinner, tiara jenuh cover line pakai evening dress bertali halus, walaupun pantat dia bengkak kene tujah sampai kering, dia terpaksa control cun jalan kepit-kepit takut orang nampak dia kengkang.

About these ads

62 Comments »

  1. muahahahha…cite haku..haku lah 1st erk???

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 8, 2007 @ 5:58 am

  2. stim…stim….teringat haku time kat redang dulu!!!muahahaha… ko memang up to my expectation ler T!!!!! TQ~~~

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 8, 2007 @ 5:59 am

  3. Hahaha.. Finally.. Dah meer, cite kau dah kuar.. senyap sikit kau.. kalau tak kau memekak je!

    Comment by Tiara — Wednesday, August 8, 2007 @ 7:51 am

  4. tak tahan…..

    Comment by saint — Wednesday, August 8, 2007 @ 8:43 am

  5. kesian tukang kebun tu

    Comment by abu — Wednesday, August 8, 2007 @ 9:52 am

  6. ceh…. sape karang nie? anyway congrate laaaa… berjaya buat aku keras pepagi nie… yg bab 3some tuh menarik laaa…. tapi bab masuk tukang kebun aku rasa cam tak logik skit… lebih menarik kalo si ameer & gerald pakat surprise utk tiara dgn member dia lagi satu… hehehhe just pendapat jek….

    yg aku tak tahan si ameer siap tak mau kongsi tuh… mcm aku kenal laaa member cam nie… wekekekekek

    Comment by dex — Wednesday, August 8, 2007 @ 9:53 am

  7. muahahaha..hampeh.. dapat nyonyot sikit je. mmg aa ameer tamok nyer la tak kasi can kat aku akekekeke….

    Comment by matskodeng tmn jaya — Wednesday, August 8, 2007 @ 9:58 am

  8. wakakakaa…ameer..tak sunat ke?hik3….jgn marah aa…

    Comment by rezd — Wednesday, August 8, 2007 @ 10:07 am

  9. erk…tak ckp umoq lagi…..muahaha!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 8, 2007 @ 10:56 am

  10. meer, tak cukup umo leh pancut ker? heheheh….

    Comment by ms_sho — Wednesday, August 8, 2007 @ 12:30 pm

  11. wei.. korang jgn kutuk2 ameer lah.. kecian dia

    ameer punya panjang lah tak de sape yg leh lawan… ameer menang length aje.. sbab dia ada kulit terlebih hahaaa..

    Comment by Tiara — Wednesday, August 8, 2007 @ 12:40 pm

  12. muahahaha…. saya terima seadanya…. korang nak ckp ape pun haku tak kesah…yg penting dah dapek!!!wakakaka… pap..pap…..

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 8, 2007 @ 1:34 pm

  13. kenapa saya suka blog ni!
    sebab ada ……,
    sebab ada…….,

    Comment by 42day — Wednesday, August 8, 2007 @ 2:14 pm

  14. matskodeng.. jadi lah dpt watak kecik tapi berahi jugaklah kan dpt nyonyot.. tu aku request special kat meen tau.. yg part pekebun tu bukan keje aku..hehehee

    Comment by Tiara — Wednesday, August 8, 2007 @ 3:37 pm

  15. aku tak terbabit dlm kemasukan si tukang kebun itu……huhuhu

    Yasmeen : tah² tukang kebun tu sedara mara ko gak meer….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 8, 2007 @ 3:38 pm

  16. ye itu aku tau meer.. sbab kau kan tgh sibuk masuk dlm aku

    Comment by Tiara — Wednesday, August 8, 2007 @ 3:47 pm

  17. Meen…overall kisah Tiara ni mmg not bad laa..tp bab tukang kebun tu mmg potong stim je…then tak abis plak tu dia nak kongkek…aku tak pikir mana2 laki just boleh blah camtu je…tak logic laa…hehehehe…..

    Yasmeen : ala mane tau tukang kebun tu tetiba je teringat anak bini dia… pastu dia pun berkata astaghfirullah…. tu pasal dia sarung balik seluar dia dan blah dari situ wkakaka

    Comment by eddievh — Wednesday, August 8, 2007 @ 4:02 pm

  18. mcm tergesa2 jek cara penceritaan.. patut lagi panjang lagi.. sbb rakaman 90 minit…

    Yasmeen : sikit² sudah la aku pening nak translate ayat ayat singapore si tiara tu :p

    Comment by naif — Wednesday, August 8, 2007 @ 7:42 pm

  19. mantap la citer yang ni, tiara pun tak kurang hebat, berjuang sampai ke penghujung….ekekekeke

    takkan sekali tu je diorang buat keja, lepas ni ble mintak tiara sambung lagi citer dia yer

    Yasmeen : tiara kate dia dah insaf :p

    Comment by harpoon — Wednesday, August 8, 2007 @ 7:57 pm

  20. “Yasmeen : tah² tukang kebun tu sedara mara ko gak meer….”

    bukan sedara haku ler…. sedara si Geraldton tue kut…muahahaha

    Comment by Ameer77 — Thursday, August 9, 2007 @ 6:50 am

  21. “Yasmeen : ala mane tau tukang kebun tu tetiba je teringat anak bini dia… pastu dia pun berkata astaghfirullah…. tu pasal dia sarung balik seluar dia dan blah dari situ wkakaka”

    Meen…bila pikir2 blk aku ingat tukang kebun tu laki Tiara laa…dia mmg dah ranjau Tiara laa…..mula2 dia mmg stim giler tgk bini buat 3some…tp pastu dia jd tension sbb tgk si Ameer sorang2 je rembat Tiara…dgn shahdu dia pun blah hampa lerr…..hiksshikss…..

    Yasmeen : aku pun tak sure la, tapi watak tukang kebun tu terpaksa di masukkan gak sebab nak memenuhi impian seorang tukang kebun yg teringin nak nyonyot tetek tiara tu

    Comment by eddievh — Thursday, August 9, 2007 @ 7:26 am

  22. Alamak dah keluar ler nama aku , tapi jadi Camera man jer yg byk, tak rasa lagi pantat Tiara ni,,,,,,, eeeeieiee geramnya aku. next time kene main dgn Tiara ni walau macamana pun mesti main punya……
    meen kau kasi ler aku main dgn si Tiara tu…….
    Cuma satu jer watak serani tu yang tak tahan tu, aku kote sunat tau……..heheheheheheheheh

    Comment by Geraldton — Thursday, August 9, 2007 @ 11:09 am

  23. senak tul tiara. . . .
    klau aku,tak tahan ngan 2 org tu….
    basah la plak pantat aku…hehehe
    bleh la aku join.

    Comment by balkiss — Thursday, August 9, 2007 @ 12:18 pm

  24. patut tukang kebun tuh masuk je lumbang blakang si ameer tuh…. kasik dia serik skit main sorang²…. waarrRRrGggGgGHHhhHH!!!!!

    Comment by dex — Thursday, August 9, 2007 @ 1:01 pm

  25. muahahaha….. oit….haper pulak haku kene s****t wei…tak buleh laahh!!! Haram woooo!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, August 9, 2007 @ 1:04 pm

  26. mana mari tukang kebun tu :-(
    potong stim tul….

    Comment by razif_kamal — Thursday, August 9, 2007 @ 1:38 pm

  27. bukan la.. aku tau kenapa tukang kebun tu lari… dia lari sebab lepas tgk ameer ngan geraldton nyer batang..dia rase malu nk tunjuk batang dier…. pas tu geraldton tu asyik ushar bontot dier je..mau tak cemas ..berpeluh gak member….wakakakakaka

    Yasmeen : mungkin jugak tukang kebun tu merasa rendah diri wakakaka

    Comment by matskodeng tmn jaya — Thursday, August 9, 2007 @ 4:09 pm

  28. laa kak tiara ke yg buat citer ni.. igt ameer yg buat sbb mmg takdek lgsg bunga2 bahasa yg bisa membuatkan kiter tak tentu arah

    Comment by naif — Thursday, August 9, 2007 @ 5:57 pm

  29. ERR..blog cikgu dila camner yer????
    selamat meng…k

    Comment by tok wan — Thursday, August 9, 2007 @ 6:13 pm

  30. itu la kalu konek panjang sejengkal jangan dok labuh kat cipap yang besar lagi dalam…… takut tak cecah dasar……. kan malu sendiri….
    jangan dok cakap jer besar….. “berjuang di ranjang” belum tentu boleh menang…. betul kan cik tiara si tetek besor……

    Comment by razif_kamal — Thursday, August 9, 2007 @ 10:16 pm

  31. tiara nih tentu tak pandang org yang konek cukup-cukup makan….. tapi kalu kena dengan rzf…… menyulor ler……..

    Comment by razif_kamal — Thursday, August 9, 2007 @ 10:18 pm

  32. ish..ni yg teringin nak benam kat tiara nyer lubuk lak niyh…pancut lg mlm ni..

    Comment by boodark_nuckall — Thursday, August 9, 2007 @ 10:25 pm

  33. part laen logik..part tukang kebun jerk cam hampeh sket..tetibe jerk ade watak tukang kebun..tp ok laa..utk bahan stim..haha..

    Yasmeen : tukang kebun pun ade nafsu ape… sian dia taw!

    Comment by reze — Friday, August 10, 2007 @ 5:50 am

  34. “laa kak tiara ke yg buat citer ni.. igt ameer yg buat sbb mmg takdek lgsg bunga2 bahasa yg bisa membuatkan kiter tak tentu arah”

    oitt dak naif…. ko kutuk haku erk…nanti ko…. watak ko jadik plumber!!!!muahaha

    Comment by Ameer77 — Friday, August 10, 2007 @ 6:42 am

  35. Meen ,
    camner komen aku 2 hari lepas tak masuk plak ni….. anyway jadi camera man pun ok ler, but setakat kene lancap jer pancut tu tak betul tu…… Ok Tiara next time jer kita main hehhehhehehehe, kalau tak pun meen, kau bagi ler kat sesiapa awek ranggi main ngan aku plak…………

    Yasmeen : tak lepas la ko pakai email streamyx tu terus komen ko masuk kat spam. sib baik aku check dulu, kalo aku terus delete, sian kat ko. lenkali gune email yahoo ke gmail ke…

    Comment by Geraldton — Friday, August 10, 2007 @ 8:16 am

  36. oklah citer tiara tu…tapi kan tak boleh lawan la citer meen…
    meen…bila citer baru u nak kuar ni…lama dah tunggu…

    Comment by adzhar — Friday, August 10, 2007 @ 10:39 am

  37. haha.. berselera korg mengongkek bila tukang kebun pun join.. dgn peluh2 ..bau tanah tukang kebun tu .. tp yg pelik.. ending tukang kebun mcm tergantung …. dia pancut dlm telinga Datin ke? haha … bila aku baca.. mcm baca komen bola sepak lak .. pace dia laju sgt.. ayat kurg bunga2…kena touch up lebih skit.. mcm make up Yasmeen .. thehe .. apa2 pn Datin .. lepas ni leh naik pangkat.. dpt Tan sri la kot.. lepas ni kongkek jgn lupa panggil Papa Jahat!Papa Jahat! .. haha .. keep it up Datin..!!!

    Comment by vaN_Zack — Friday, August 10, 2007 @ 12:00 pm

  38. Meen…. dulu aku sonot gakkk baca citer ko nii meen…
    tapi awat laa dok p taruh nama2 familiar dalam citer ko…
    Nampak kurang menarik la meen.. ada skittttt tawar…
    keep it up plss……

    Yasmeen : kalau tawar, tambah la ape² yg patut, gula ke garam ker

    Comment by campro6 — Friday, August 10, 2007 @ 1:52 pm

  39. ameer.. bunga2 bahasa berahi cuma kak meen jek pandai buat.. sampai kita terangsang sama… ni ayat seterit forward..bak kata sapa tadik.. mcm baca komen bola sepak

    Comment by naif — Friday, August 10, 2007 @ 3:17 pm

  40. kisah ni mcm kisah race F1.. laju sgt.. kena touchup sikit lagi baru umhh.. then kalau watak tukang kebun tu diwujudkan pon lagi menarik.. coz jarang sgt ada jantan yang blah dari perlawanan perlawanan tanpa membuang limpahan dengan berlalu begitu sahaja..

    but tiara kisahmu agak menarik cuma perlu di beri sentuhan menarik lagi supaya nampak macam kisah fantasi yang mampu mengalirkan limpahan dari bacaan yang mantap.. cewah.. keep it up

    Comment by jembot — Friday, August 10, 2007 @ 10:28 pm

  41. opss sorry correction utk ketinggalan ayat..

    “kalau watak tukang kebun tu tidak diwujudkan pon lagi menarik coz jarang sgt ada jantan yang blah dari perlawanan perlawanan tanpa membuang limpahan dengan berlalu begitu sahaja..”

    Yasmeen : tak semua lelaki perfect :p bukan takde lelaki yg buat keje separuh jalan :p

    Comment by jembot — Friday, August 10, 2007 @ 10:30 pm

  42. perggh…stim…….

    Comment by dewi — Saturday, August 11, 2007 @ 10:20 am

  43. “but tiara kisahmu agak menarik cuma perlu di beri sentuhan menarik lagi supaya nampak macam kisah fantasi”

    Jembot.. fantasi?? ni crita benar.. tak caya tnya ameer…

    Yasmeen : yer! segalanya benar belaka

    Comment by Tiara — Monday, August 13, 2007 @ 3:14 pm

  44. comel ke tetek tiara means..

    Comment by morez — Tuesday, August 14, 2007 @ 5:16 am

  45. “Jembot.. fantasi?? ni crita benar.. tak caya tnya ameer…”

    Abih tue dah Meen yg edit dari kisah benar jadik ker Fantasi….kite terima jer lah T wei…. yg penting!!!lilin blue kaler tue…muahahaha..tunggu!!!!

    Yasmeen : aku kurangkan perasa je. korang nyer original story mmg tak lepas dek lembaga penapis la

    Comment by Ameer77 — Tuesday, August 14, 2007 @ 6:03 am

  46. Lilin eh.. teringat lah aku time kita kat redang tu.. hehee.. jgn lupa ah..
    aku NAK.. hehee

    Comment by Tiara — Tuesday, August 14, 2007 @ 7:41 am

  47. aku pun teringat gak tiara… paling teringat sekali size “anu” si ameer tu .. aku keluar tu sebenarnya x tahan nak gelak wakakakakakaka..

    jgn marah aa ameer

    Comment by matskodeng tmn jaya — Tuesday, August 14, 2007 @ 10:52 am

  48. gelak…ler mat skodeng wei… janji haku sorang yg puaaasss…!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, August 14, 2007 @ 10:57 am

  49. wei korang! aku outstation lagi wakakaka… suh tiara settle kalo korang nak request ape² yer… minggu depan lagi satu baru aku balik :p

    Comment by Yasmeen — Wednesday, August 15, 2007 @ 8:59 am

  50. outstation lagi!!!! carik new experience ler tue…muahahaha….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, August 15, 2007 @ 3:35 pm

  51. weeiiii korang takkan taknak update kut….

    Comment by NN — Thursday, August 16, 2007 @ 7:34 am

  52. korang???? since ramai yg komen kater cite “kite org” tak best..so “korang” kene lah tunggu Meen nyer update pasai cite die erk….

    Yasmeen : aku tunggu supplier hantar bahan :p

    Comment by Ameer77 — Thursday, August 16, 2007 @ 8:22 am

  53. hello kawan bila mau update da….

    Comment by cinta — Thursday, August 16, 2007 @ 10:29 am

  54. ko pegi maner meen??? kat area maner….. aku skrg ada kat Sg. Petani….. kalo ko kat belah utara….. boleh jumpa pas tu ……. sendiri tau ler…..

    Yasmeen : aku bukan kat utara… :p

    Comment by rzf_kamal — Thursday, August 16, 2007 @ 12:26 pm

  55. lamanya yasmeen gi bercuti, nak tunggu perkembangan terbaru ni tak sabar rasanya….

    go outstation tu nak cari pengalaman baru or nak cari ilham untuk diceritkan kepada semua nih

    Comment by harpoon — Friday, August 17, 2007 @ 8:58 am

  56. alah… ameer aku tak kata pun citer “korang” ni tak best… so oleh yg demikian nko update ler ameer oiii… itu citer belah tiara.. nak denger citer belah nko plak… sape sokong aku….

    Comment by NN — Friday, August 17, 2007 @ 9:49 am

  57. ameer tu mst bkn org melayu…best ke batang x sunat ni?biasa dpt batang sunat sume…hehe..bertuah tiara…

    Comment by story writer — Saturday, August 18, 2007 @ 1:09 pm

  58. lamo benor outstationnye meen..
    projek baik ko..

    Comment by morez — Sunday, August 19, 2007 @ 1:52 pm

  59. Meen,
    bila nak keluar citer aku kongkek Tiara plak, lama tak kuar citer ni?

    Comment by Geraldton — Sunday, August 19, 2007 @ 9:55 pm

  60. bila nk update da…

    Comment by Demok — Monday, August 20, 2007 @ 8:42 am

  61. story writer said,
    August 18, 2007 @ 1:09 pm

    ameer tu mst bkn org melayu…best ke batang x sunat ni?biasa dpt batang sunat sume…hehe..bertuah tiara…

    story writer mau test ka??? kasik fill form anto kat Yasmeen!!!!muahahaha

    Yasmeen : owner blog ni dah rasa dulu baru pas kat Tiara la kehkehkeh

    Comment by Ameer77 — Tuesday, August 21, 2007 @ 8:07 am

  62. when imigination meets reality…
    pathetic.

    Comment by polto — Thursday, October 11, 2007 @ 12:55 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Create a free website or blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 163 other followers

%d bloggers like this: