Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, September 11, 2007

Edisi Kongkek With Zamri + Shima

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 12:29 am

Sepanjang 3 hari Zamri ade kat KL ni, akulah manusia paling bahagia sekali dimuka bumi ini :p manetaknye, hari-hari dapat konek. Kene pulak dengan pompuan gile konek macam aku ni, memang sakan la bila dah dapat konek hehehe… Sampai ngilu dibuatnye Zamri kejekan aku. Dia pulak, makin ditarah makin tak tahan :p Memang kami dah hilang akal sejak 2-3 hari ni. Masing-masing dah lupa diri. Aku sampai tak balik rumah. Duduk mengadap si Zamri. Tunggu dia balik keje, pastu apalagi! Pantang ade peluang memang kongkek habis la.

Saiful call aku banyak kali. Bila dah banyak sangat miskol, aku akhirnya jawab jugak la call dia tu. Dengan selamba aku jawab “malam ni tak balik” bila dia tanye kat mana? Kenapa? Bila nak balik? Aku Cuma jawab “tak tau lagi” pastu aku matikan talian dan off enpon terus. Jahatnye aku kan? Argghh… kadang-kadang aku tak sampai hati, tapi tak tau la kenapa aku benci kat dia. Actually aku tak benci sangat pun, Cuma aku rasa tak hingin nak berbaik dengan dia apalagi nak mengongkek dengan si Saiful tu. Tak taulah kenapa.

Kalau dah namanya kongkek tu, tak sah la kalau takde adegan romen-romen, ramas-ramas tetek, gentel-gentel puting, gosok-gosok kelentit dan akan diakhiri dengan tujahan padu dan pancutan zrut-zrut hehehe… kene pulang layanan suka sama suka, memang feel habis la. Sampai lentok aku dikerjakan dek Zamri. Layu je mata, meraung tak tentu hala. Mulut pulak merepek tak sudah-sudah mintak lagi dan lagi. Lagi kene henyak, lagi sedap! Bagi yg dah lama ikuti blog ni, mesti korang tau macam mana hebatnye Zamri kan? Malah dia yg mula-mula ajar aku nikmat sex sebenar mase aku kat kampung dulu. Korang masih masih ingat? Aku penah citer dulu, mase tu dia baru balik dari oversea. Memang indah kenangan malam tu, aku dengan baju kelawar aku, dia pulak berlengging tanpa baju dengan kain pelikat dia seludup masuk bilik aku mase semua org tengah tido, dekat subuh, sebelum mak aku bangun sembahyang baru dia keluar dari bilik aku.

Walaupun sebelum tu aku dah projek dengan bf aku mase tingkatan 4, tapi faham-faham la budak tingkatan 4, baru nak kenal sex, baru tahap geli-geli. Projek pun takut-takut, tu pun projek kat pondok tempat pakmat selalu tunggu durian dia jatuh waktu malam. Hahaha… pastu sejak Zamri kasi aku penangan kongkek kaw-kaw aku terus gian sampai sekarang ni pencarian aku tak pernah berakhir. Ade je konek yang menarik perhatian aku dan teringin aku nak rase :p

Aku tak salahkan Zamri. Takde la aku nak menuduh dia yg jadi punca menjebak aku sampai ketahap ni. Actually aku berterima kasih gak pada dia dan aku puas hati dengan setiap pengalaman yg kami lalui bersama. Macam-macam yg aku belajar dari dia. Dalam hati aku memang aku ada rasa sayang kat dia. Dia bukan je sepupu aku yg dok pk pasal kongkek je. Dia jugak selalu ade mase aku susah dan sedih. Malah aku banyak mengadu nasib dan berkongsi kegembiraan aku dengan dia sejak dulu lagi. Sejak kami rapat lepas dia balik dari oversea dan lepas dia kongkek dengan aku kat kampung dulu :p mase kecik dulu kami tak la rapat sangat. Malah jarang jumpa. Lagipun dia golongan pelajar pandai yang duduk asrama sejak tingakatan 1 lagi. Memang jarang nampak muka dia.

Setiap belaian Zamri tak dapat aku ceritakan lagi. Dah banyak sangat kisah aku kongkek dengan Zamri. Mungkin korang dah sedia maklum skill-skill Zamri yang selalu dia bagi kat aku. Aku memang selalu tewas dengan sentuhan Zamri, belum kongkek lagi… baru dia tekapkan kedua tapak tangan pada kedua bijik betik aku, meramas lembut dan menekan benda pejal tu, menolak, mengurut, menguli dan menggentel puting je, aku dah basah habis… Berair spender aku apalagi bila dia sentuh kat luar spender mengusik kelentit bengkak yg basah tu dengan hujung jari dia. Huh! Memang takleh tahan… cara dia sentuh kelentit aku penuh kelembutan buat aku tak terdaya nak menahan nikmat. Kadang-kadang aku tak sabar nak masukkan konek dia kat lubang aku yg dah terkuak-kuak tunggu seludang menujah. Kadang-kadang aku mengerang dan merayu mintak dia jangan siksa aku lama-lama. Zamri memang suka dera aku macam tu. Dia selalu buat keje slow. Buat aku menggelupur tak tahan… Setiap gigitan Zamri buat aku terlena. Zamri memang buat keje detail… kalau menjilat, habis satu badan dia jilat. Dia gigit jari kaki aku pun terasa nikmat yang teramat sangat. Belum lagi masuk bab gigit kelentit atau bibir pantat, memang terjongkit-jongkit la bontot aku menahan sedap sampai mengerang nikmat.

Belaian Zamri kali ni membuat aku lupa segala-galanya. Sampai tahap aku dah tak balik rumah terus. Rasa sayang nak tinggalkan Zamri. Rasa rugi kalau berjauhan dari dia. Kerana setiap saat, ada je titisan yang meleleh kat pantat aku ni diusik dek Zamri.

Petang tu lepas projek aku tertidur. Lama gak la aku tidur. Dari petang lepas Zamri balik keje, kami kongkek, pastu aku tertidur. Bila aku terjaga dah kul 1 pagi. Zamri takde kat sebelah aku. Aku keluar cari dia. Aku dengar bunyi mendesah kat bilik Shima. Aku kenal tu suara Shima. Entah bila dia sampai dari Adelaide pun aku tak pasti. Mungkin petang tadi la kot. Aku bukak pintu bilik shima pelan-pelan. Aku nampak diorang tengah buat style 69. Aku rasa nak nangis. Aku rasa jeles sangat. Tak tau la kenapa. Zamri kat bawah. Shima kat atas… Shima kolom konek Zamri. Tetek dia melayut dilenyek-lenyek kat bahagian pinggang/perut Zamri. Zamri pulak meramas bontot Shima dan rakus menjilat pantat Shima sampai terangkat-angkat kepala. Shima mendesah kesedapan setiap kali lidah Zamri menyentuh bijik kelentitnya. Dengan konek tersumbat dalam mulut dia, dia meraung dan mendesah antara dengar tak dengar :p

Aku jadi marah tiba-tiba. Aku cemburu dan rasa kecik hati. Aku sedih dan rasa nak menangis. Mereka menukar posisi doggie. Zamri menujah Shima. Menampar-nampak punggung Shima. Shima terkerit-jerit sakit campur sedap. Tetek Shima melayang-layang terlantun-lantun tak tentu arah. Shima menggenggam cadar katilnya sampai tertarik dari tilam. Katil mereka bersepah-sepah. Bantal jatuh bawah katil, baju dan seluar Zamri tercampak dilantai sana sini. Entah berapa lama dah mereka mengongkek agaknya. Zamri dan Shima sama-sama mendesah kesedapan. Aku tak sanggup nak tengok semua tu lagi. Aku betul-betul rasa sedih. Entah kenapa… selama ni aku ok je. 3some pun aku tak kisah. Kali ni aku rasa tak nak kongsi Zamri dengan sesiapa pun.

Aku masuk bilik aku. Aku nangis atas katil. Perasaan aku betul-betul tertekan malam tu. Lebih kurang setengah jam lepas tu aku dengar pintu bilik terbuka. Zamri masuk bilik air dan mandi. Lepas tu dia baring sebelah aku. Baru dia terdengar aku sedut-sedut hingus dan dia tarik bahu aku supaya berpusing kearahnya.
Dia tanya kenapa aku nangis. Airmata aku makin laju bila dia tanya mcm tu. Perasaan sebak makin menjadi-jadi. Aku tak jawab langsung pertanyaan Zamri. Mungkin dia rasa pelik.
Tiba-tiba dia mintak maaf dan cium dahi aku… dia belai rambut aku sampai aku kembali tertidur dengan airmata. Kami langsung tak bincangkan pasal halt u. Aku pun tak tau sama ada dia tau ke tak, kenapa aku nangis. Dia pulak tak pasal-pasal mintak maaf, aku pun tak tau kenapa :p

About these ads

13 Comments »

  1. fuyoo.. setelah sekian lama mengikuti blog ni.. last2 aku jadi gak org 1st yg komen.. hehehe

    rasanyer cam ko dah jatuh chenta kat si zamri jerk.. yer laa.. dah ko emo sgt camni..tp bg aku baik ko projek ngan saiful… maner tau skill saiful dah beshh.. psl zamri tu aku rasa sure lepas ni ko takmo sesapa share ngan ko lagi.. kununnyer nak jd hak mutlak ko

    Comment by diana — Tuesday, September 11, 2007 @ 4:28 am

  2. huhuhu…nice sad ending….keep it up Meen…. ko takde ke pernha terpikir nak jadik penulis skrip erk Meen…… re’al tue story mori u!!!!muahahaha,….

    Yasmeen : jotos kang baru tau!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, September 11, 2007 @ 5:49 am

  3. isk2…aku sdih la…aku dh lme bce blog ko ni meen…nice…ko klau nk wt novell email je kat aku…aku leh tulun nye….k..daaaa

    Comment by N — Tuesday, September 11, 2007 @ 6:27 am

  4. ”’Aku jadi marah tiba-tiba. Aku cemburu dan rasa kecik hati. Aku sedih dan rasa nak menangis.
    Aku tak sanggup nak tengok semua tu lagi. Aku betul-betul rasa sedih. Entah kenapa….
    Aku nangis atas katil. Perasaan aku betul-betul tertekan malam tu
    Aku pun tak tau sama ada dia tau ke tak, kenapa aku nangis.”’

    jeng3..kan ke dah tujuh bulan…lepas ni makin lama la kau nangis meen…. tak dapat konek…tapi mana la tau kot2 kau buat kesah kau kena konek masa dlm pantang plak….kekekekek

    Yasmeen : kene study dulu la nak kongkek mase lam pantang, salah citer kang kene hentam wakakaka

    Comment by pot — Tuesday, September 11, 2007 @ 6:53 am

  5. Salamz,
    Sori2 say las sista, xdptpn update blog u yg sblm2 ni tntag pengongkekan ptama btg sepol ngan puki dara meen, tol x? Jadi ini la masa mengenang kmbali saat yg merubah u jd spt skrg, samada real @ pantatsi, ok?
    Kalo dh mmboyot 2, nanges2 pmbwakan budak le apa lagi, cpt2 siramkan budak dlm peghot ngan pancutan pili momba, snyap la 2.. :D
    Nxt posting msti bab sepol & tiara, bfungsi lg x kote rentong 2, ntah2 dpt superpower kote tgang x mo trun2 :D smp koma la tiara kena sesah!

    Yasmeen : jangan pandang seblah mate je skill tiara tu. antara dia ngan saiful, dia lagi banyak pengalaman :p

    Comment by Pez2KcgPeaze — Tuesday, September 11, 2007 @ 9:28 am

  6. “Zamri dan Shima sama-sama mendesah kesedapan. Aku tak sanggup nak tengok semua tu lagi. Aku betul-betul rasa sedih. Entah kenapa… selama ni aku ok je. 3some pun aku tak kisah. Kali ni aku rasa tak nak kongsi Zamri dengan sesiapa pun.”

    Meen…bila kau dah tangkap cintan dgn Zamri ni laa jadinya…aku tau kau pun ada hati n perasaan gak kan…takde betina yg sanggup nak share konek jantan dia dgn org lain tau…hehehehehe…

    Yasmeen : takde. memang takde!

    Comment by eddievh — Tuesday, September 11, 2007 @ 9:48 am

  7. yes… super twist to the story meen… element surprise you memang power… kudos!

    Comment by rainmaker — Tuesday, September 11, 2007 @ 5:21 pm

  8. nampak gaya meen dah jatuh rasa cinta pada zamri, kenapa masa perut dah berisi tak terus tangkap zamri jer, sepupu pun tak salah

    btw writing kali ni, syahdu je bunyi citernya…..

    Yasmeen : nitik² airmata sambil menaip ni :(

    Comment by harpoon — Tuesday, September 11, 2007 @ 10:26 pm

  9. Hmmmm………………………………………………

    Comment by Ghostrider — Tuesday, September 11, 2007 @ 10:32 pm

  10. Ending yang cukup menyentuh perasaan. Tetiba je rasa sayu. Nak nangis la pulak haku… uwa..uwa… uwa…. :(

    Yasmeen : sabo yatie… bawak bertenang…

    Comment by RED — Wednesday, September 12, 2007 @ 7:55 am

  11. wahhh… jln crite yg ade elemen syahdu… i like…… hehehhe anyway thanx for bringing back shima into the limelight…. tapi yg bestnye insiden mcm nie mmg mengingatkan memory lane laaa…. berkaca kejap air mata aku…. chewahhhh!!

    Yasmeen : ler… nangis???

    Comment by dex — Wednesday, September 12, 2007 @ 8:48 am

  12. Ramadhan al-Mubarak…selamat menjalani ibadah puasa.

    Comment by saint — Wednesday, September 12, 2007 @ 12:50 pm

  13. yer tak yer gak kan…luper nak tanyer…Cik Penulis..bulan pose blog pun pose ka???? huhuh…1 bulan lebih tue kene tunggu……. baru ku paham…patutler ade edisi sayu nie erk….hehehee…

    Yasmeen : ade lagi satu entry kalo tak silap aku, hari tu seblom pose aku dah set… tapi aku tak ingat… so kalo ade sambungan pon tunggu ler lepas pose kehkehkeh…

    Comment by Ameer77 — Wednesday, September 12, 2007 @ 2:13 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 161 other followers

%d bloggers like this: