Diari Berahi Yasmeen

Monday, November 26, 2007

kisah kongkek Tiara dan Saiful

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 7:58 am

sensitif benar jiwa sejak akhir² ni. lebih² lagi sejak Tiara sampaikan berita yang membuatkan jiwa aku luluh tak terkata. Ia tak sepatutnya begitu. aku sendiri yg nak Tiara ceritakan segalanya pada aku, sekarang aku sendiri yang makan hati. bodoh tak aku?

Malam pagi tu, selepas segalanya berlaku, Tiara call aku. Agak lewat. Jam 11.25 pagi masih dikira pagi kan? Mase tu Tiara kat ofis. Malam sebelum tu, dia betul² hantar makan malam ke rumah aku. Selepas mereka sama² makan malam bersama. Sekali lagi mereka makan bersama.

Tiara kata dari ramas meramas sudah menjadi picit memicit. Yang penting bagi aku, bagaimana cara ia bermula. Tapi Tiara kata ia berlaku dalam sekelip mata. Aku cuba mengawal suara supaya aku kelihatan gembira dan excited nak dengar cerita tu. Tak nak la nampak sangat yg aku kecewa. Aku pun sebenarnya tak pasti aku kecewa, sedih atau biasa² je.

Tiara kate bermula dengan sebuah pertolongan, saiful sekali lagi mintak pertolongan. Tolong melanpiaskan nafsunya yg sejak sekian lama dipendam. Nampaknya Saiful meluahkan perasaan kepada Tiara, dimana dia sungguh tersiksa menjadi suami aku tanpa nafkah zahir dan batin sejak sekian lama. Dan aku tak pasti setakat mana luahan itu berlanjutan. Mungkin Tiara pun tak sampai hati nak cakap kat aku.

Kalian sendiri boleh bayangkan, apa yang berlaku bila suami gersang bertemu dengan seorang isteri yg sering ditinggalkan suami. Mereka berkucupan. Saiful mula meramas buah dada pejal Tiara dan wanita itu merelakannya. Setiap helaian dilucutkan satu persatu dari tubuh Tiara. Juga wanita itu merelakannya. Spender Tiara dilurutkan turun hingga kebuku lali.

Tiara mengangkang dalam keadaan duduk diatas sofa. Saiful melutut menghadap permukaan kemaluan Tiara. Bijik kelentit yg tersembul itu seakan memanggil-manggil Saiful untuk mengusapnya.

Saiful menjilat dengan penuh nikmat. Tiara mengeliat kesedapan, merengek manja dan semakin luas kangkangannya menikmati jilatan penuh syahdu itu. Tiara mengerang lagi. Sementara Saiful terus menjilat penuh kelembutan menikmati haruman floral sumber ayu pada faraj basah Tiara. Sesekali lidah Saiful menjalar masuk ke lubang Tiara yang sedia kebasahan.

Saiful bersedia memberi tusukan padu. Tiara turut sama merelakannya. Dua-dua dah hilang akal, dah tak ingat anak bini/laki masing-masing. Yang sorang bini dalam pantang (kalau tak dalam pantang pun memang tak dapat pantat), yang sorang lagi laki takde dah dekat seminggu. Tiara mengerang nikmat. Tujahan demi tujahan membuat tetek pejal Tiara bergoncang-goncang.. Tanpa segan sili Saiful nyonyot tetek Tiara dan menggigit halus (buat lovebite) kat tetek dan sekitar dada Tiara. Tiara kesedapan dan membiarkan saja gigitan cinta itu bersemadi disitu. Saiful mendukung Tiara. Diletakkan Tiara keatas meja makan dan Tiara terbaring dalam keadaan mengangkang.. Saiful berdiri dan menjingkitkan kaki (meja makan tinggi sangat) sambil membenamkan koneknya ke dalam lubang keramat Tiara hingga ke hujung pangkal konek. Tiara menggosok kelentit sendiri ketika Saiful sedang memacak. Saiful tak tahan dengan perlakuan Tiara dan menggoncang dengan lebih kuat lagi hingga meja makan tertolak dan bergerak sedikit. Meja bergoncang kuat hingga vas kaca diatas meja makan tersebut terjatuh kelantai dan pecah. Namun mereka tidak mempudulikan vas tu. Mereka meneruskan pacakkan dan sama-sama mengerang dengan bebas (maklum la rumah line clear). Saiful menghenyak lagi sampai berkocak-kocak bunyi pantat basah Tiara berlaga dengan pinggul Saiful. Tiara memang dah basah habis. Tiara meramas-ramas buah dadanya yang bergoncang-goncang. Saiful memacu lagi.  

Ting Tong! Bell berbunyi dan mereka berdua tersentak! Bersambung…

About these ads

47 Comments »

  1. Saiful mendukung Tiara….huhuhuh…kuat nyer saiful!!!hehehe

    Yasmeen : gagah perkasa weh!

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 8:22 am

  2. eh…eh…aku ke??? nomot satu nie????miahahah….gerek sehhh!!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 8:23 am

  3. Makanan terhidang di atas meja
    Masakan jenis masakan kampung yg berlendir
    Rasanya sedap hingga teruja
    Cuma yg tak sedap makanan tercekik tak ada air….

    He he he he……
    correction= bukan (MELANPIASKAN) tetapi (MELEMPIASKAN).
    —- —-
    sowe yer…meen…

    Comment by Harry — Monday, November 26, 2007 @ 8:25 am

  4. Makanan terhidang di atas meja
    Masakkan kampung terlalu banyak
    Makan berdua hingga teruja
    Tengah syok makan tercekik tulang lah pulakk….

    Comment by Harry — Monday, November 26, 2007 @ 8:30 am

  5. ehh mana comment aku tak kuar meen….. erm takkan aku pun kena quiry….

    Comment by Harry — Monday, November 26, 2007 @ 8:32 am

  6. “””””Ting Tong! Bell berbunyi dan mereka berdua tersentak! Bersambung…”””””

    jeng3….ada la yg join ni nanti…kekekek

    Comment by pot — Monday, November 26, 2007 @ 8:41 am

  7. your story this time…..make me cry…
    but….that’s was a great story….
    hope some great ending 2….

    Comment by aineez — Monday, November 26, 2007 @ 8:43 am

  8. nanges???huhuhuh…. part maner tue Cik/Tuan Aineez…sori….tak dapat verify gender lah pulak…huhuhuh

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 8:53 am

  9. ahh..potong stim..ni mesti pencegah maksiat datang…Yasmeen dah panggilkan…tau sangat la ni…

    Yasmeen : takde maknenye aku nak dajal kasi pencegah maksiat datang… kalo leh aku nak panggil bai jual karpet datang join haks

    Comment by zammm71 — Monday, November 26, 2007 @ 9:51 am

  10. ermmm

    Comment by Harry — Monday, November 26, 2007 @ 10:47 am

  11. “””””Ting Tong! Bell berbunyi dan mereka berdua tersentak! Bersambung…”””””

    suspen…suspen….

    Comment by red — Monday, November 26, 2007 @ 11:53 am

  12. Jgn suspen.. yg tekan bell pon mamat Pizza hut.. dia antar pizza je.. sbb Tiara yg call.. hehehe

    Comment by Tiara — Monday, November 26, 2007 @ 12:00 pm

  13. bersambung hari khamis. kasi meriah malam jumaat :p

    Comment by Yasmeen — Monday, November 26, 2007 @ 12:52 pm

  14. Wakakaa.. meen.. sejak bersalin ni.. tutup aurat nmpk.. kena complaint lah ni.. hehehee

    Comment by Tiara — Monday, November 26, 2007 @ 1:18 pm

  15. Meen…jgn lupe…aurat cume rambot atas jer…….tak gitu T n Pot……

    Yasmeen : abis rambut yg sejembut bawah ni camne? thehehe

    Comment by LEIA — Monday, November 26, 2007 @ 1:20 pm

  16. hahahaha…sopan nyer gadis ayu chellam!!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 1:28 pm

  17. “Jgn suspen.. yg tekan bell pon mamat Pizza hut.. dia antar pizza je.. sbb Tiara yg call.. hehehe”

    Hantar jer ker Cik Tiara oiiii…hehehehehe

    Yasmeen : tah T, tak kan hantar je :p

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 1:32 pm

  18. Ait leia.. pesal soalan bodoh tu.. kau tanya T & pot.. dah terang T tu mmg tak tutup aurat.. si pot pon tak tutup aurat.. kau salah tanya lah tu.. hehehee

    Comment by Tiara — Monday, November 26, 2007 @ 1:40 pm

  19. bukan Single tapi dabel kut Tiara,…..hehehehe

    Comment by Ameer77 — Monday, November 26, 2007 @ 1:59 pm

  20. alahai teringat lak aku iklan bedak ape tah yg minah tuh bunyikan loceng lepas tuh mak dia panggil kata awek dia datang trus mengejut pakai bedak… yg peliknye minah tuh trus masuk bilik dia… hmmm melalut lak aku…

    anyway heharap impian tiara merasa 2 batang menjadi kenyataan…. heheheh..
    wahhh meen bertudung… i like… nie yg teruja nak menggoda nie… wekkekeek

    Comment by dex — Monday, November 26, 2007 @ 3:47 pm

  21. Tiara best ker saiful jilat????

    Comment by Ghostrider — Monday, November 26, 2007 @ 4:17 pm

  22. Seblom main lu ade chebok tak??? mesti masin lu nyer air kan… hehehe

    Yasmeen : hahaha selalu ko dpt yg masin ke? hahaha…

    Comment by Ghostrider — Monday, November 26, 2007 @ 4:20 pm

  23. alaaaaaaaaaaaaaaaaa asal kena sambung…

    Yasmeen : sabor ye…

    Comment by machevallie — Monday, November 26, 2007 @ 6:16 pm

  24. saiful jilat kejap jer tuh, tak tahan kot, tengok tiara dah basah sampai meleleh, tu yang terus pacu sampai vase pun ble jatuh.

    yang ting tong tu, jiran sebelah kot, pasal dengar bunyi orang mengerang tak tentu hala kan, nak la check ada masalah apa2 ker, kalau menarik mana tau ble tumpang rezeki sesama….

    btw saiful tak penat ker kaki kena jengket tu

    Yasmeen : busy body giler jiran seblah tuh!

    Comment by harpoon — Monday, November 26, 2007 @ 8:37 pm

  25. “Aku cuba mengawal suara supaya aku kelihatan gembira dan excited nak dengar cerita tu. Tak nak la nampak sangat yg aku kecewa. Aku pun sebenarnya tak pasti aku kecewa, sedih atau biasa² je.”

    Meen…takkan kau dah mengidam nak batang saiful kot…dulu kau jual mahal Saiful nak ajak kongkek…relax laa babe!!….hehehehee….

    Comment by eddievh — Monday, November 26, 2007 @ 10:35 pm

  26. aku datang kot…wakakakakaka

    Comment by rezd — Tuesday, November 27, 2007 @ 9:05 am

  27. eceh redz…ader hajat nampaaakkkk!!!!huhuhuhu!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, November 27, 2007 @ 9:08 am

  28. hako datang nak juai gambir la ameer…wakakakakkka…

    Comment by rezd — Tuesday, November 27, 2007 @ 9:58 am

  29. sensitif benar jiwa sejak akhir² ni. lebih² lagi sejak Tiara sampaikan berita yang membuatkan jiwa aku luluh tak terkata. Ia tak sepatutnya begitu. aku sendiri yg nak Tiara ceritakan segalanya pada aku, sekarang aku sendiri yang makan hati.Aku cuba mengawal suara supaya aku kelihatan gembira dan excited nak dengar cerita tu. Tak nak la nampak sangat yg aku kecewa. Aku pun sebenarnya tak pasti aku kecewa, sedih atau biasa² je.

    hhuuuu…part ne la yg wat i nanges…
    seganas maner pon c meen neh, dia ttp ade “woman soul” gaks…
    xleh lari nyer…
    anyway meen, i pn pmnpn gaks….
    pas pantang nnt, ko balas la dendam…..haksss….

    Comment by aineez — Tuesday, November 27, 2007 @ 10:05 am

  30. “alahai teringat lak aku iklan bedak ape tah yg minah tuh bunyikan loceng lepas tuh mak dia panggil kata awek dia datang trus mengejut pakai bedak… yg peliknye minah tuh trus masuk bilik dia… hmmm melalut lak aku…”

    dex: lagu dia macam ni…..
    “Follow Me badak badan wangi…untuk kesegaran sepanjang hari…”

    eheheee……kalau ponpuan tu dah masuk bilik.LIne clear.Mak pon sporting.Romen kilat la…..hahahahaaa…

    Ting tong….. – kantoi lagi ngan mak mertua ko ker meen.

    Comment by shah — Tuesday, November 27, 2007 @ 10:27 am

  31. suspen suspen… tengah kongkek baik dah ade budak main door bell.. aku rase polis datang sbb org cleaner report bunyi org mengerang dan benda pecah.. ala- ala org gaduh kot… hahaha.. edisi kantoi la plak…

    Yasmeen : mungkin ya mungkin tidak thehehe… tapi ade gak logilnye tu ;p

    Comment by aerizla — Tuesday, November 27, 2007 @ 10:51 am

  32. Yasmeen : hahaha selalu ko dpt yg masin ke? hahaha…

    Girl cuba lu rase lu pnyer air mazi sendiri….. pas2 bg tau ape rase nyer,
    n then lu rasa plak air mani lu ……. mesti lain pnyer lah… hokhikhokhik…..

    Yasmeen : mane ade org rase sendiri punye beb…. cuba ko pancut pastu jilat air mani ko… nak ke? takde maknenye!!!

    Comment by Ghostrider — Tuesday, November 27, 2007 @ 12:36 pm

  33. menarik tertarik… meen mmg da bomb

    Comment by NN — Tuesday, November 27, 2007 @ 12:43 pm

  34. Yasmeen : mane ade org rase sendiri punye beb…. cuba ko pancut pastu jilat air mani ko… nak ke? takde maknenye!!!

    bleh…….. no problem girl, tp kasi wa pancut kat atas muka lu pas2 wa jilat, heheheheh…. gurau beb..jgn marah,
    wa tanye jer…… sebab org kata pompan pnyer mazi masin campur hanyir sikit…. tp mani pompan plak lg sedap rasenyer…. betul ker????
    klau apam yg tak jaga plak wallahhuallam…. tak tau lah….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, November 27, 2007 @ 7:13 pm

  35. Klau wa tgh main ade bunyi bell wa buat bodoh jer…….. nak2 klau ade call…. buat bob kecut jerk……… haiz….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, November 27, 2007 @ 7:26 pm

  36. kak meen jeles sbb kak meen kene pantang sedangkan org lain tenggelam dlm lautan asmara kan?? kalo kak meen tak dlm pantang sure kak meen tak rasa apa2 kan? kan? kan??

    Yasmeen : haaa tul tu! setuju!

    Comment by naif — Tuesday, November 27, 2007 @ 10:40 pm

  37. “Yasmeen : mane ade org rase sendiri punye beb…. cuba ko pancut pastu jilat air mani ko… nak ke? takde maknenye!!!”

    huhuhuhuh…kan dah!!! tak pasal2 kene u-turn!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, November 28, 2007 @ 5:47 am

  38. muahahaha…ader komen kene banned lah pulakkkk!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, November 28, 2007 @ 9:15 am

  39. meen.. ko jgn jeles k. abis pantang aku layan ko smpi puas.. ko email je aku k…

    Comment by aerizla — Wednesday, November 28, 2007 @ 9:33 am

  40. kenapa rasa masin yerk……barangkali ada garam kat situ…..wah…camtuh org pompuan ni selain mengeluarkan baby ia juga berfungsi mengeluarkan garam…..erm…produktif

    Comment by Harry — Wednesday, November 28, 2007 @ 10:42 am

  41. Salamz,
    :D Lawak tul creta sambungan dari bunyi loceng pintu, tp x mungkin PM terjah sbb dah tentu Tiara 2 x sempat story kat Meen skrg… ala dah namanya blog Berahi buat jer sex orgy ramai2 watak2 kemaruk sex kan byk & lama dah x dguna, kalo PM pun timbulkan semula Ustaz Rochi, amacam?
    Wookay, caucincausinci…!

    Comment by Pez2KcgPeaze — Wednesday, November 28, 2007 @ 11:31 am

  42. daripada korang teka meneka baik korang tguu je besok.
    hmm besok malam jumaat……
    make sure citer yg basah gile meen….. kasi panjang dan sensasi sikit..
    ehhh silap…. panjang dan sensasi banyak….
    huihuihui…

    Yasmeen : banyak ke sikit? mane satu ni?

    Comment by shah — Wednesday, November 28, 2007 @ 2:19 pm

  43. hihihihihi……….wahai puan moderator…. wa dah terbau dari awal yg komen ke-34 kene tapis hehehe…. lu marah ker beb…… ni mesti tgh blood donation heheheheh……

    Yasmeen : jgn buat huru hara kat sini… kang komen ko tak masuk ko tanye plak apsal tak masuk!

    Comment by Ghostrider — Wednesday, November 28, 2007 @ 9:06 pm

  44. apa kata kak meen terus buat episod after pantang.. hihihihi.. alaa razak mohaideen bleh buat takkan kak meen tak bleh buat.. tak sabo nak taw citer kak meen berentap…

    Yasmeen : mane leh. nanti citer aku tak nampak real… ko tak tau lagi pembaca blog ni, sikit silap nampak tak real je dorang hentam habis²

    Comment by naif — Wednesday, November 28, 2007 @ 10:08 pm

  45. meen.. cite ko niemmg ade nampak tak real… refer mase ko sakit nak lahirka laura.. i don’t think so.. ko kat SMC yg tengah sakit bejalan dari parking lot ke registration counter.. setahu aku kalo ko masuk kat SMC tu mesti keta lalu depan Lobby then ade assistance kat situ sedia menunggu… jage skit .. itu image koprat tu.. nanti tercalar plak bile oreg lain bace.. kwang kwang kwang…

    meen ko tak reply pon i ajak u pas pantang nanti…. hehehe.. x lame lagi aku pun kena pose dua bulan gak…hehehehe

    Comment by aerizla — Thursday, November 29, 2007 @ 9:16 am

  46. kena hentam macam mane meen?best ape kalau kena hentam…muhehehehehe

    Comment by rezd — Monday, December 3, 2007 @ 2:47 pm

  47. tgk,wat,baca..mane besh?

    Comment by Adie — Tuesday, February 26, 2008 @ 12:53 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 163 other followers

%d bloggers like this: