Diari Berahi Yasmeen

Thursday, November 29, 2007

sambungan kisah kongkek Tiara dan Saiful

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 7:59 am

“sape tu sayang?” Tiara panic.“entah!” wajah Saiful turut pucat.“oh mamat pizza kot, tadi sebelum u datang I ada call pizza, tapi lambat sangat, I ingat diorang tak datang” Saiful memandang pintu.“u pegi la tengok…” Saiful memandang Tiara.“i?” Tiara tercengang tapi dia tetap turun dari atas meja dan menuju kepintu dalam keadaan bogel.  

Mamat pizza terkejut beruk. Dia berundur dan mula nak blah tapi Tiara sempat tarik tangan mamat tu. Mamat tu terkejut dan pizza kat tangan dia nak terjatuh. “tiga puluh satu ringgit, empat puluh sen, puan…” suara mamat tu menggigil.“masuk la dulu, I ambik duit…” Tiara senyum.“takpe puan, saya tunggu kat sini” mamat tu makin gagap. Boleh nampak tangan dia menggigil pegang pizza.“masuk la. I tak pakai baju ni, nanti orang nampak” Tiara terus tarik budak tu masuk dan tutup pintu. Budak tu terkial-kial segan lebih-lebih lagi bila nampak Saiful turut berbogel berdiri ditepi meja makan. “letak je kat situ” Tiara mengarahkan mamat pizza tu letak pizza atas meja kat ruang tamu.

Budak tu kelihatan takut-takut tapi perlahan-lahan dia jalan ke ruang tamu dan letak pizza atas meja tu. Tiara kembali kepada Saiful. Mereka berkucupan sekejap dan sambung balik permainan yang tergendala tadi. Tiara merangkak diatas lantai berhampiran meja makan dan Saiful mula melutut memacak dari belakang (doggie) tanpa mempedulikan mamat pizza tadi. Mamat tu semakin serba salah. Dia tak tau nak pandang mana. Nak tengok, segan. Kalau tak tengok, rugi pulak rasenye hehehe…

Sudahnya mamat tadi ‘mengeras’ sendiri. Dia duduk diatas sofa sambil memerhati Tiara dan Saiful berdrama. Selepas 3-4 minit ditujah, Baru Tiara teringat yg mamat tu ade. (sedap sangat sampai lupa alam sekeliling). Tiara tengok mamat tu dah pun keluarkan konek dia dari celah lubang zip yang terbuka sambil lancap sendiri. Tiara berdiri dan menghampiri mamat pizza tu (konek dia lagi besar dari Saiful). Tiara memanjat keatas mamat pizza yang sedang duduk tu.

Tiara mula menekan agar konek budak tu terpacak masuk kedalam lubang Tiara. Budak tu mengerang sedap. Budak tu nampak macam malu-malu dan takut-takut. Saiful menghampiri dan menjilat punggung Tiara. Budak pizza tadi membuka topi pizza dia sebab topi tu mengganggu dia nak nyonyot tetek Tiara yang besar membengkak. Saiful mula memacak lubang belakang Tiara sebab lubang depan dia mamat pizza tu dah pakai thehehe…

Tiara mengerang kuat. Kedua-dua lubangnya terasa sendat tersumbat. Saiful menampar kuat punggung putih melepak Tiara hingga ke merah-merahan jadinya. Mamat pizza tertewas dulu (sebab itu pengalaman pertama dia mengongkek pompuan). Patutlah baru 5 minit dah pancut. Kene pulak Tiara mengemut sebab tahan sakit kene bontot dengan Saiful. Kehkehkeh… 

“puan, saya balik dulu” budak tu terkocoh-kocoh zip seluar dan pakai balik topi dia.“dik, duit pizza…” Tiara separuh menjerit bila budak t uterus jalan laju menuju ke pintu nak keluar.

“takpe puan, saya bayar” wah! Wah! Dapat pantat terus kasi pizza free hehehe… Tiara dan Saiful geleng kepala dan Saiful terus terbantut nak habiskan game. Saiful Cabut konek dan cuba lancap sendiri, tapi Tiara prihatin dan membantu (kolom konek) sampai Saiful berjaya pancut (dalam mulut Tiara)… Patu mereka berdua makan pizza sama-sama :p

About these ads

69 Comments »

  1. huhuhu…

    Comment by berahi — Monday, November 26, 2007 @ 8:03 am

  2. wakakakaka…sabow jer lah…. awat lah ending die cenggitu Meen wei…. cam ade sesuatu yg dikejar jer…huhuhuuh…anyway…mamat pizza tue lawak siakkkk!!!!! siap sponsor Pizza……

    Yasmeen : tu yg dinamakan memberi dan menerima :p

    Comment by Ameer77 — Thursday, November 29, 2007 @ 8:16 am

  3. hemm…part yg ni dah macam kat negare omputihnye lak…kureng feel la cenggini…x basah cam slaloo punnn..theheheh..bab ade mamat pizza tu la kot…huuuu

    Comment by ladymiss — Thursday, November 29, 2007 @ 8:20 am

  4. meen sapa punya karangan nie.. alahai lain je cara citer ko olah le skit kasi cantiq…gelojoh sgt le

    Comment by cinta — Thursday, November 29, 2007 @ 8:28 am

  5. teringat kisah lama….. maen gan mamat jual burger…….ekekekekekekke

    Comment by sueraya — Thursday, November 29, 2007 @ 9:37 am

  6. hahahaha….ader pulak burger delivery man nyer cite lepaih nie!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, November 29, 2007 @ 10:02 am

  7. meen apa nih… kata nk suruh hangat malam jumaat tp nak stim pun tak sempat….

    Comment by NN — Thursday, November 29, 2007 @ 10:21 am

  8. alamak… ingat suspen sangat. Tak real langsung la meen. Sape la yang bagi idea camni kat kao ni…

    Comment by red — Thursday, November 29, 2007 @ 11:33 am

  9. Entah meen.. ni idea sapa ni.. last2 bontot Tiara jadi sasaran.. sungguh blom dia bersedia.. hehee
    meen.. kali ni.. aku terpaksa gentil sendiri.. hehehee

    Comment by Tiara — Thursday, November 29, 2007 @ 11:39 am

  10. ehek… aku pon rasa mcm korang gak… mane hilangnye perasaan segan tiara tuh (watak crite nie laaa bukan ko Tiara)…. aku rasa cam lawak of the week laaa…. harapan tak kesampaian laa crite nie… tak tau laa aku kalo meen yg tgh pantang tuh bole stim dgr crite tiara mcm nie…

    anyway good try… hope crite yg seterusnye lebih mantap….

    Comment by dex — Thursday, November 29, 2007 @ 11:45 am

  11. waa…kakakakakaaa…..
    dari tangisan, bertukar gelak…tahap maksima neh…
    untung mamat pizza tuh..
    aku rase, pas neh mamat pizza 2 msti xnak naik jawatan, wlupun di offer jadi manager…dia lebih rela nganto pizza hari2…
    upahnya lebih lumayan….+nyamannnnn…
    hahahaaaaa….

    Comment by aineez — Thursday, November 29, 2007 @ 11:51 am

  12. hahaha…cilako ko aineez…..komen ko wat haku tergelak kuar siaakkkk!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, November 29, 2007 @ 1:40 pm

  13. harkkkkk????????? ni yg buat aku rase nak insaf dari arena penulisan blog lucah ni

    Comment by Yasmeen — Thursday, November 29, 2007 @ 2:14 pm

  14. aduhhh…. tenggokk…script writer dah kuar statement nak majokkkk!!!!!haruuuuuuu….

    Comment by Ameer77 — Thursday, November 29, 2007 @ 2:25 pm

  15. cool meen.
    Dia org cuma meluahkan perasaan kurang stim je tu.
    Dia org tak sempat nak inzal dan rasa anti climax.
    Mungkin dia org mengharapkan yg lebih dari tu kot.
    Walau apapun, citer ni ok.

    Yasmeen : takpelah tak OK pon takpe… aku takde hal la… pedulik hape aku… muahahaha…

    Comment by saint — Thursday, November 29, 2007 @ 2:30 pm

  16. pemurah mamat pizza 2.
    deliver lmbat, sah2 dia kena keluar money,
    pastu sponsor piza, again kuar money
    lastly keluar mani

    Comment by thorntoy — Thursday, November 29, 2007 @ 2:54 pm

  17. cian kat meen….y not let ur fans tell their story lak……ekekekkeek

    Comment by sueraya — Thursday, November 29, 2007 @ 3:19 pm

  18. “Yasmeen : takpelah tak OK pon takpe… aku takde hal la… pedulik hape aku… muahahaha…”

    keep it up Meen!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, November 29, 2007 @ 3:25 pm

  19. Sueraya.. pe kata kau citekan cite kau main dgn mamat jual burger tu..

    Meen.. Cite ni lah yg paling best.. Peh.. stim giler aku membaca.. teruskan dgn cite2 stim kau tu..

    Comment by Tiara — Thursday, November 29, 2007 @ 3:46 pm

  20. bagus gak cadangan tiara tuh… apa lagi sueraya, teruskan la

    Comment by harpoon — Thursday, November 29, 2007 @ 4:22 pm

  21. “Tiara : Meen.. Cite ni lah yg paling best.. Peh.. stim giler aku membaca.. teruskan dgn cite2 stim kau tu..”
    Perghh….ni statement perli songsang.hahaha….

    Meen: intro stim sikit jer tapi bile dah gelojoh tuh….
    hmm den takleh nak kato apo…
    Dari gaye penulisan macam ko takde masa lapang jer….

    Kengkawan… korang terlalu mendesak smpai Meen ilang idea dan sengat penulisa dia la…

    Anyway Meen… Keep it up…..
    Dorang ni dah biasa disuap dgn cite yg best.tetibe dapat citer yg tak best terus mengentan. hahahahaa………

    Comment by shah — Thursday, November 29, 2007 @ 4:22 pm

  22. Sambungan seterusnya bile Meen??
    jgn la lelamer sgt…….

    Comment by shah — Thursday, November 29, 2007 @ 4:23 pm

  23. sebelum tu mamat pizza tu dah rakam senyap-senyap pakai Hpon camera dia……
    Tiara ngan Saiful tak perasan sbb syok sgt.
    kuang kuang kuang….

    Comment by shah — Thursday, November 29, 2007 @ 4:25 pm

  24. Sueraya, cube intro sikit idea ko….ataupon ko go on jer la citer pasal kisah romen ko plak.

    Comment by shah — Thursday, November 29, 2007 @ 4:26 pm

  25. hahahaha……ni namanyer rezeki terpijak….. jln citer nampak cam tak real…., tp ade la jgak rase stim skit2…..

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 29, 2007 @ 7:08 pm

  26. Yasmeen : jgn buat huru hara kat sini… kang komen ko tak masuk ko tanye plak apsal tak masuk!

    MAAFKAN KAMI MAAFKAN KAMI MAAFKAN KAMI..2X.

    Wahai CIK ADIK jangan MERAJUK
    Maafkan kami hai… KAKI SAMPUK
    JIKALAU SALAH TOLONGLAH TUNJUK…..
    KAMI RELA HAI KENA KETOK…..
    Nandung-nandung dayang senandung Wahai SAUDARI maafkan kami

    Maafkan kami Maafkan kami 2x
    Maafkan kami

    Kalau CIK ADIK tak mahu MAAFKAN
    KAMI NAK TINGGAL TANJUNG RAMBUTAN
    Wahai CIK ADIK TIDAKKAH KASIHAN
    KAMI NAK MATI BERCERAI BADAN
    Nandung-nandung dayang senandung Wahai saudari maafkan kami………….

    Maafkan kami Maafkan kami 2x
    Maafkan kami….

    Wahai cik adik jangan MARAH SANGAT
    Sedangkan NABI AMPUNKAN UMAT
    Kalau CIK ADIK MUKANYA KELAT
    KELOBANG JENDELA KAMI NAK LOMPAT
    Nandung nandung dayang senandung
    Wahai saudari maafkan kami…..

    Maafkan kami Maafkan kami Maafkan kami Maafkan kami ……

    EH BERAPA BANYAK MAAF DAH???

    Comment by Ghostrider — Thursday, November 29, 2007 @ 7:49 pm

  27. laakkk…sib baik dah lepas mlm jumaat…kalu tak …tebantut…kekekek…kape bleh jadi cte lawak ni meen?…tapi kira ok laa…aku paham…org yg tengah pantang cam gini la keadaannya…tak tenteram…perasaan tak stabil…ada konflik dalam jiwa…dah la ‘suami’ di bagi makan kat kawan…jadi..unsur2 yg boleh mententeramkan jiwa meen yg sedang dlm pantang tu diselitkan dlm cte dia….cewah….

    kape la tiara blum wujud masa aku part time hantar pizza masa student dulu….kekekeke

    Comment by pot — Friday, November 30, 2007 @ 7:16 am

  28. Ghost, cuba ko imaginasi lepas dorang nyanyi lagu mintak maaf dalam citer tuh….pastu dorang bertiga Gangbang si Ros tuh…..hahaha….
    Ros dengan rela hati memaafkan mereka semua.Hmm….cikgu sekolah Sarkis….

    Comment by shah — Friday, November 30, 2007 @ 7:32 am

  29. kah-kah lawak la Meen, kalu macam tu saya pun nak jadi mamat Pizza tu, boleh merasa baik punya pizza, kerja part time ok lah

    Comment by lan_Ipoh_mali — Friday, November 30, 2007 @ 8:20 am

  30. mana-mana kawan nak hantar pizza , boleh saya hantarkan, free pun tak ape, janji dapat………………..

    Comment by lan_Ipoh_mali — Friday, November 30, 2007 @ 8:24 am

  31. Besok gua punya awek mahu jumpa gua ooooo, lama tatak jumpa, rindu dgn belaiannya. Banyak seronok meen punya cerita boleh jadi modal esok, hehehe.

    Comment by lan_Ipoh_mali — Friday, November 30, 2007 @ 8:27 am

  32. haha .. ni Senario pn kalah mcm ni .. lawak gila babeng nya … cayalah.. haha … ending tk tahan .. mcm nk tergelak golek2 atas landasan ketapi Tampin … erm .. mgkin kita blh kembangkan watak mamat pizza tu .. lepas ni mgkin mamat tu jd pelakon utama plk ..

    Comment by vaN_Zack — Friday, November 30, 2007 @ 9:43 am

  33. Ala Meen… Kao jgn la amik ati sgt dgn komen2 kitaorng ni. Sepatutnya kao kene bersyukur bahawasanya kami ni peminat yang sangat menghayati sepenuh jiwa dan raga setiap perjalanan citer kao ni tau. Sy lom jumpa lg blog lain yang hangat dan menyentuh perasaan macam ni lg tau setakat ni. Walaupun ini hanya cerita, tapi setiap watak dan lakonan mcm real. Tp apa pun sy tabik spring la kat kao ni sebab masih dapat meneruskan perjuangan perjalanan cite ni dari dulu sampai skarang.

    Keep it on meen… YESSSS….

    Comment by red — Friday, November 30, 2007 @ 9:48 am

  34. aduiiiiiiiiii……..kelakauuuu bukan kelakar tp kelakau…aku dah agak ending dia mesti lawak…naik terkeluar air mazi aku menghayatinya…aduiiii meen apo kono la otak kau ni…kenapa la ko di jadikan begini…terkujat aku punya mato bila membaco nyoo…aduii…baguih meen kekadang ko ni cam ado satu gifted boleh baco fikiran org…dgn blog ko ni…..cam eden ponah kato dulu baco blog ni bukan stimm jo den raso, sodeh.., gombiro, bongang, kelakau…dan lain2x laie…. haaiii den rasoo nak poluk2x ko ni… he he he….

    Comment by Harry — Friday, November 30, 2007 @ 1:46 pm

  35. hello..

    hahaha..rezeki mamat pizza neh..kah kah

    Comment by LoisLane — Friday, November 30, 2007 @ 4:47 pm

  36. laju btoi kak meen menaip

    Comment by naif — Friday, November 30, 2007 @ 4:56 pm

  37. meen,
    apa kata lepas ni ko masukkan pulak watak hero untuk setiap wakil negeri.Contohnya:-
    Zamri – org pahang.
    Aie – Orang johor
    orang kelantan lum ade….org ganu lum ade….
    org kedah lum ade…orang nogori takdo…
    ehh pak ustaz rochi tu orang nogori kan…..

    Comment by shah — Friday, November 30, 2007 @ 9:27 pm

  38. wakakakakakaaaa…lawoknyeee meen…..sampai kuar air matee..

    Comment by Lanalara — Friday, November 30, 2007 @ 9:47 pm

  39. meen… tak feel la cam potong stim je mamat pizza tu.. tapi bolela skit sbb tiara kena sontot kat bontot.. mamat pizza tu gubra sgt baru kena kemut skit dah terpnacut… mase tgk org main pandai plak usap pale konek die…

    ladymis: klu ko nak rase basah.. meh aku tolong basahkan no hal punye…

    aneeiz : ko pekabo?

    Comment by aerizla — Saturday, December 1, 2007 @ 8:55 am

  40. Shah wa nak tanye lu, ape kate wa gengbang lu….. lu nak tak???

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 9:31 am

  41. Yasmeen, mamat piza 2 wa la……. heheheh…….
    bila nak up date ni….. meen sayang…. wa dah gersang nie…., tak cukup la cerita yg lu bg nie….

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 9:38 am

  42. huhuhuhuhu…….. kesian kan la kat kitowang nie…… tak cukup.. tak cukup… taaakkkk!!! cuuukkoooppp!!!!! wawawa………..

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 9:41 am

  43. Hehee.. Meen, mamat pizza tu dah mcm cite si pekebun .. hehehe

    Cian kau Ghost.. ye lah yelah.. mamat pizza tu kau lah.. kau kan virgin kan.. eh.. tapi kau deliver pizza jalan kaki eh? tak de lesen kan.. hehehe.. oooo.. patutlah lambat sampai pizza tu… hehehe

    Comment by Tiara — Saturday, December 1, 2007 @ 10:19 am

  44. Cian cian jgak tiara…..klau tak de lesen tak pe… sbb wa drive pkai pasport… Tiara cuba lu tengok lu pnyer friendster…. wa dah add…. lg satu lu pandai eh…… lu jual nama wa kat dlm phone book heheheh……

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 10:30 am

  45. Ok pe Tiara sayang, giv n take…. wa kasi lu pizza… lu kasi wa apam kemut… hehehehe….. ;)

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 10:40 am

  46. hehee… tak guna punya Leia.. semua dia bilang kau ghost eh.. hehee.. sorrylah sayang.. nak idup.. mesti pandai bohong.. bohong sunat.. hehehe.. nama Ghost jugak style dlm phone bk aku.. hehehe

    Comment by Tiara — Saturday, December 1, 2007 @ 10:50 am

  47. Ghost.. cilaka kau.. cantik sungguh gmbr kau.. nanti kau.. aku ada gmbr kau kat ofis… monday kang aku update ye sayang.. hehehee

    Comment by Tiara — Saturday, December 1, 2007 @ 10:56 am

  48. aku block kau terus baru kau tau.. hehehee

    Comment by Tiara — Saturday, December 1, 2007 @ 11:04 am

  49. Yeala tu Tiara sayang….. Ghost memang gerek n style pe….. ni wa nak tanye lu bohong2 sunat nie…. lu dah sunat ker…

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 11:11 am

  50. Wahh… jgn lah lu puji wa melambong cam gitu Tiara… kembang bontot wa… semakin jack lah pantat wa ni…. hehehehe…. sayang jgn lah update gambo i tu….. pleazeeee……

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 11:15 am

  51. Eh…. setahu wa….. blog ni kepunyaan MEM LEIA… lu jgn memandai-mandai nak block2 wa sesuke hati lu eh….. wa suruh meen block lu br tau….

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 11:19 am

  52. Tiara sayang…… wa bowink la ari nie….. suami lu ade kat umah tak ari ni?????…. klau tak de ptg nie jgak wa beli tiket bas AEROLINE tiket flight wa kene reject,so…. lu jemput wa kat woodlands k tak…. hehehehe…….. minggu lepas pnyer presentation lu ngan leia wa tak dpt lupe la…. bleh tak????? lagi pon meen tak update lg citer baru…. so wa tgh kegersangan rabakz-rabarkz…..

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 11:31 am

  53. :) ;) -_- ;p :) ;)

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 11:39 am

  54. makin parah budak ghost ini.. kesian pun ada.. ghost kalu agak2 parah sgt kamu g laa taram bosia felda, ramai yg sudi menjadi mangsa kerakusan kamu

    Comment by naif — Saturday, December 1, 2007 @ 7:18 pm

  55. Allo bro naif banyak lah pulak cekadak….. agak2 la…. pe ingat wa ni perogol bersiri ker….

    Comment by Ghostrider — Saturday, December 1, 2007 @ 9:24 pm

  56. hihihi..alaaa abg ghost.. kamu cuma perlu blanje dorg makan mee gureng ajek.. pastu silap2 3 org akan mengangkang kt kamu.. ayat mesti manis.. sure leh dpt punyer

    Comment by naif — Sunday, December 2, 2007 @ 4:40 pm

  57. huahuahua….. ko kemaruk ker per nie wei Ghost….. sampai sanggup naik Aeroline tue……

    Comment by Ameer77 — Monday, December 3, 2007 @ 6:06 am

  58. heheheheee..aku chat2 jek la aerizla…
    ko laks?…wah2..dgn sukarelanyer ko nak basahkan org ek….
    ala….ckp jek la ko pun nak basah same…malu2 lak…
    anyway, 4 u meen..anggaplah teguran 2 sebagai semangat untuk ko lebih MEMANASSSS kan lg arena berahi neh….
    ddaaaa…

    Comment by aineez — Monday, December 3, 2007 @ 12:26 pm

  59. hah !!meen…ko panaskan lah ape2 yg patutmase ko tgh dalam pantang nie erk…..huhuuhuuhuh

    Comment by ameer77 — Monday, December 3, 2007 @ 2:10 pm

  60. amal jariah si bdk antar pizza tu tp nvm mindla since tiara dpt konek die,

    btw kak meen, jgnla jeles..nanti kak meen layanla abg saiful tu…ermmm lepas kak meen berahi tgk abg saiful yg dh ok kulit tu

    Comment by kenrixx — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:38 am

  61. neeiz.. mmgla aku nak membasahkan diri aku gak.. klu nak basahkan org .. kenela basah sekali…. hehehe.. nak appointment ke? bole praktik cam meen cite nie.. kwang kwang kwang

    Comment by aerizla — Tuesday, December 4, 2007 @ 7:57 am

  62. seronok la meen, cerita you, hari sabtu dulu, I dah jumpa saya punya awek, kami buat ringan-ringan dulu, maklum le pertemuan pertama, awek saya umo baru 20 tahun saya baru 35 tahun, seronok tauuu……. meen. Bahagia ku rasakan. maklum le belum dijelajahi lagi.

    Comment by lan010 — Tuesday, December 4, 2007 @ 9:08 am

  63. itulah pertama kali main dengan seorang gadis sunti, saya terlalu meyayanginya meen, tetapi saya sudah berkeluarga, saya juga menyayangi keluarga saya. Disana menanti, disini menunggu. nak wat macam mana ni meen ?

    Yasmeen : senang je. tinggalkan gadis tu, balik pada keluarga. yang dah lepas tu lupekan je. anggap je semua tu satu kesilapan…

    Comment by lan010 — Tuesday, December 4, 2007 @ 9:16 am

  64. satu lagi kepakaran meen terserlah….marriage counsellor…kekeke

    ape la lu lan010…kunun sayang keluarga…kalu sayang keluarga..kau tak de buat hampeh ngan awek tuu…kalu kau dah ringan2 ngan awek tu…maknanya..kau tak sayang keluarga kau la tuu….ceh….

    Yasmeen : dia sayang tai tu la…

    Comment by pot — Tuesday, December 4, 2007 @ 10:53 am

  65. aku rase Lan time jumpe awek die…die buta jap…..maklumlah..dilamun cintalah kata kan…so keluarga simpan tepui…..lepaih dah romen2 baru ingat balik…huhuhuhuh….bahaye tue!!!

    Yasmeen : dah siap romen baru teringat “eh dah teromen la….” pastu teringat lagi satu perkara “eh, aku dah ade anak bini la” thehehe haprak tul ko ni meer! thahaha…

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 11:49 am

  66. muahahaha…..eh..eh…ko pernah rase ker situasi cenggitu wei Meen…..

    Yasmeen : situasi camne?

    Comment by ameer77 — Tuesday, December 4, 2007 @ 12:06 pm

  67. aku pun nak jadi mamat antar pizza jugak. untung2 leh kongkek anak dara gersang.

    Comment by machevallie — Wednesday, December 5, 2007 @ 6:17 pm

  68. cam gampang ar cter nie…besnyer muler2 jer..las2 tak bes lak..nanti ci

    Comment by ieylaa — Saturday, March 1, 2008 @ 4:32 pm

  69. aku amat merindui mu…

    Comment by Adie — Monday, March 24, 2008 @ 7:06 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 162 other followers

%d bloggers like this: