Diari Berahi Yasmeen

Monday, January 14, 2008

Party Liar Bermula… Edisi Jerit Pekik Meraung!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 12:51 am

 Ketika Shima dan Tiara bz melayan ketiga-tiga lelaki miang kat tengah hall tu, aku dan Aie berkucupan dan tangan Aie dah mula nakal menyusup masuk kedalam costume french maid yang aku pakai tu. Sebelah tangannya mengusap peha aku dan sebelah lagi bermain-main disekitar buah dada aku. Aie meramas dan menggentel perlahan puting aku yg mula mengeras sementara aku masih lagi merangkul leher Aie dan mengulum lidahnya. Nikmat! Semua itu aku lakukan dengan mata terpejam.

Tiba-tiba aku dapat rasakan ada tangan yang menyeluk masuk kedalam skirt aku. Jemarinya terus menuju pada kelentit aku yg memang dah basah berair tu. Terasa jarinya menguis-nguis bibir kemaluan aku dan cuba menyentuh kelentit aku. Aku kesedapan dan kucupan aku dibibir Aie semakin rakus dan mengasyikkan. Aie juga semakin rakus meramas.

Kami berkucupan penuh syahdu melepaskan kerinduan masing-masing. Digomolnya sekitar dada dan leher aku. Disedutnya leher aku kesedapan dan hingga satu ketika terasa pedih. Sah la memang merah leher aku ni. Namun aku merelakannya. Sesekali jelingan tertumpu pada Tiara dan Kapten Pot yang sedang asyik berasmara.

Tiara tersandar kangkang pada sofa berkembar dipenjuru ruang tamu sementara Kapten Pot sedang asyik menjilat kelentit Tiara. Disudut kiri bersebelahan karaoke set, Shima sedang berbahagia digentel  Ameer. Hanya sebatang konek panjang yang terkeluar dari seluar merah Encik Santa Claus itu. Ameer berbaring diatas carpet sementara Shima sudahpun bertenggek diatas burung punainya. Shima menggesel-gesel kerang basahnya diatas burung punai Ameer yang berpacak keras. Shima mengacah-acah konek Ameer yang tak sabar lagi nak masuk ke lubuk. Shima terus mengacah dan menggesel, mengusik jiwa raga Ameer.

Tiara terus mengerang kenikmatan. Jilatan demi jilatan semakin ghairah. Lelaki mana tak cair dengar suara manja Tiara mengerang. Baru dengar dah tak tahan, inikan pulak bila dapat jilat bijik pink dia tu. Kapten menguak luas kangkangan Tiara dan lidahnya terus menjilat mengusik kelentit Tiara. Sesekali dijulurkan lidahnya kelubang keramat Tiara yang kembang kuncup kesedapan. Tiara mengerang nikmat setiap kali lidah Kapten Pot menerjah kelentitnya yang terus mengeras dan timbul.

Aku menepis lembut jemari Van Zack yang sedang menggesel kelentit basah aku dengan hujung jarinya kerana aku mula nak melutut memberi koloman paling nikmat untuk Aie yang aku rindui :p Van sedikit kecewa namun dia beralih pada Shima yang sedang bertenggek diatas burung punai Ameer. Ketika Shima mula menghenjut perlahan, kedengaran suara Ameer mengerang nikmat apabila batang koneknya terbenam kedasar lubang Shima, tenggelam hingga kepangkal koneknya yang panjang itu. Van berdiri ditepi Shima dan disuakan koneknya yang mengeras itu untuk dikolom. Tugasan Shima bertambah. Dikawalnya turun naik henjutan sambil keluar masuk konek Van didalam mulutnya. Van memegang kepala Shima dan menekan mulut Shima dalam-dalam. Muka Shima merah padam disumbat konek panjang Van Zack.

Aie membaringkan aku di sofa, dikangkangkan aku dan dia bersedia untuk menujah. Aku sedikit gementar risaukan jahitan bersalin yang baru nak pulih tu. Aku takut-takut tetapi mungkin Aie lebih mengerti. Dia masukkan jari telunjuknya dulu. Aku diam, memejam mata menahan nikmat. Aie masukkan satu lagi jari. Aku masih lagi menikmati kesedapan itu tanpa rasa sakit. Aie bersedia untuk menujah aku. Ditolaknya batang konek yang besar dan keras itu perlahan-lahan, aku mula rasa sakit. Aku rasa pedih dan sempit. Susah nak lepas masuk walaupun pantat aku basah dan licin. Kepala pun tak lepas lagi. Aie masih lagi tolak perlahan dan apabila aku mengerang kesakitan, dia keluarga semula batang koneknya dan cuba lagi masukkan semula kepada takuknya yang mengembang bak cendawan.

Aku mengangkang seluas-luasnya dan akhirnya konek Aie penuh berada didalam lubang hangat aku. Aku menghenjut perlahan. Mungkin dia pun takut-takut. Aku lagi la takut. Inilah kali pertama aku kongkek selepas berehat melahirkan Laura.

Kelihatan Shima telah beralih posisi. Dia merangkak dan menonggeng dengan lentik. Ameer sedang menujah Shima dari belakang sementara Van duduk disofa sambil dikolom Shima. Ameer menepuk-nepuk punggung Shima yang mula merah-merah. Tepukan kuat itu menarik perhatian semua orang. Jeritan Shima mengatasi bunyi music yang dipasang. Shima terjerit-jerit namun ada sesuatu yang menghalang jeritannya. Apa lagi kalau bukan konek Van Zack. Shima masih lagi mengolom konek Van dan lubang keramatnya masih lagi ditujah Ameer.

Kapten Pot meletakkan sebelah kaki Tiara diatas bahunya. Kapten terus menghayun dan menyusun gerakan memacak Tiara. Tiara mengerang hebat. Lagi laju tujahan Kapten, lagi kuatlah Tiara mengerang. Aie kesedapan mendengar raungan nikmat Tiara dan dia nampaknya mula melajukan henjutan terhadap aku. Rasa sakit dan pedih disekitar lubang tadi lama kelamaan menjadi semakin sedap. Aku mula menikmatinya dengan tenang. Rasa takut tadi hilang malah aku sendiri memaut pinggang Aie dan minta dia menekan koneknya dengan lebih dalam lagi.

Kelihatan Tutie tersandar di sebuah sofa disatu sudut lain dan sedang menggentel sendiri kelentitnya dalam keadaan duduk dan mengangkang. Sesekali diramasnya sendiri buah dadanya. Matanya memerhati pasangan-pasangan lain yang sedang asyik dibuai gelora asmara.

Terdengar banyak suara mengerang lelaki dan perempuan. Aku hanya menikmati apa yang tersumbat dilubang aku tanpa mempedulikan orang lain buat sementara waktu. Tiba-tiba terdengar jeritan Shima. Kelihatan Shima bertenggeng diatas Van Zack. Konek Van Zack menujah lubang depan dan Ameer menujah dari belakang di lubang belakang Shima. Dua-dua lubang Shima disumbat, patutlah meraung hehehe…

Shima mengerang kejap bunyi macam sakit, kejap bunyi macam sedap. Buah dadanya bergoncang-goncang tak tentu hala sebab goncangan Van dan Ameer pun tak sekata. Van goncang slow sikit sebab Shima duduk atas, sementara Ameer separuh berdiri menujah dari belakang sedikit laju berbanding Van Zack.

Kapten Pot nyonyot tetek Tiara. Sesekali Tiara menyepit muka Kapten pada tengah-tengah lurah buah dadanya. Kapten kelemasan berada dibawah sementara Tiara duduk diatas Kapten dan keadaan mereka bertentangan antara satu sama lain. Tiara sengaja merendam konek Kapten lama-lama sambil dihenyak buah dadanya ke muka Kapten sampai lelaki itu kelemasan. Kapten nampak enjoy menikmati buah dada pejal Tiara yang besar melantun. Sesekali disedut puting tetek Tiara. Sesekali dijilat bulatan coklat pada keliling puting tetek Tiara.

Aie terus menekan-nekan koneknya hingga kepangkal. Aku kesedapan terhenjut-henjut ditujah Aie. Sementara Tutie masih lagi melayan diri sendiri. Dijolok jari tengahnya dilubang sendiri sambil sebelah tangan lagi meramas-ramas buah dadanya. Tiba-tiba Ameer mengerang kuat dan menghenyak kuat dan padat pada lubang bontot Shima. Dilepaskannya pancutan 4-5 das hingga Shima turut terpekik menahan senak.

Ameer meneguk segelas air sambil membersihkan koneknya menggunakan tissue. Ameer berpaling pada Tutie yang sedang asyik fingerfuck lubang sendiri. Ameer menghampiri Tutie…

Bersambung…

About these ads

130 Comments »

  1. ni je yg aku sempat tulis.ngantuk dah ni. yang lain suruh Tiara handle… pasni kalo dia update, maka ade la citer. kalo tak, korang tunggu jelah. aku bz xde mase nak mengarang. kalo kelam kabut, idea pon xmo datang…
    ok Enjoy!!!

    Comment by Yasmeen — Monday, January 14, 2008 @ 12:55 am

  2. cayyyaaaaaaalaaaahhhh MEEEENNN!!!!!! keep it uip alwizzz gurl!!!!!!!! alamakkk….. ending kat haku !!!!!!!!haruuuuuu!!!!!

    Yasmeen : skarang aku kasi Tiara bala plak bior dia sambung muahahaha…

    Comment by ameer77 — Monday, January 14, 2008 @ 6:09 am

  3. Meen….yesssssss……actually aku tak baca lagi ni just nak comment ckit dulu laa….excited sgt laa ni…hehehheheehe…

    Yasmeen : bace dulu baru komen arh wei

    Comment by eddievh — Monday, January 14, 2008 @ 7:06 am

  4. meen spechless..aku baca rasa stimm gila..dah tak fikir apa2x…meen cam marah jerk….

    Comment by Harry — Monday, January 14, 2008 @ 7:58 am

  5. Meen maner pernah nak marah lah…..die alwiz maintain kewl per….. tul Tak Tiara???hehehehe

    Comment by ameer77 — Monday, January 14, 2008 @ 8:29 am

  6. wowwww..awesome………

    Comment by sueraya — Monday, January 14, 2008 @ 8:49 am

  7. instant turn on… BIG time… !!! kudos…. more more more…! hahaha

    Comment by rainmaker — Monday, January 14, 2008 @ 12:11 pm

  8. Real punya Meen….Dalam BZ sempat juga sampai pemintaan members…thanks baby…..see U soon…

    Comment by Alza — Monday, January 14, 2008 @ 1:52 pm

  9. at last ader gak sambungannya…

    hmmm lepas ni ntah bile pulak sambungannyer….

    komen 1.
    zamri maner??

    komen 2.
    izaida kat atas buat ape?

    soalan 1.
    adakah zamri mengongkek izaida kat atas….

    hmm….aku harapkan ade pertukaran konek dan pasangan lepas nih.Tiara asik-asik main ngan Pot jer…..dia tanak merasa konek lain ke.
    hehehe….

    papehal pon enjoy gak citer nih….cume maybe ko ngantuk tu meen.
    Lagi satu terlalu banyak watak dn mesti ko pening nak memikirkan skill yg berlainan.
    good job meen….

    Comment by shah — Monday, January 14, 2008 @ 6:54 pm

  10. haha .. stim ada lawak pn ada…. stim+ tegelak2 … two thumbs up for meen .. .. Tutie tu bg kt Van Zack plk la … Ameer ..ko tamak la … haha ..

    Comment by vaN_Zack — Monday, January 14, 2008 @ 8:05 pm

  11. best-2, teruskan niat suci mu meen

    Comment by antu — Monday, January 14, 2008 @ 9:04 pm

  12. ko nak Tutie erk VZ???? ho…ho…ho…santa kene layan sume daaaa…..

    Comment by ameer77 — Tuesday, January 15, 2008 @ 8:33 am

  13. wah…van….kau memacak kat bawah….bini kau dipacak di atas..kekeek

    Comment by pot — Tuesday, January 15, 2008 @ 9:20 am

  14. “Yasmeen : bace dulu baru komen arh wei”

    Haah mmg superb laa Meen!!… keep it up!!..hehehehehehe…..

    Comment by eddievh — Tuesday, January 15, 2008 @ 10:13 am

  15. sueraya ada terasa nak join sekali ker?? meh la kita dua bersama-sama

    Comment by harpoon — Tuesday, January 15, 2008 @ 11:01 am

  16. best giler imaginasi u..superb!!!

    Comment by yana80 — Wednesday, January 16, 2008 @ 9:16 am

  17. Meen,
    Mana aku punya citer tetiba jer hilang?

    Yasmeen : next episode la bai!

    Comment by Geraldton — Wednesday, January 16, 2008 @ 3:08 pm

  18. Geraldton – citer kau tetiba ilang sbb masa pertujahan, tetek kau sama bergoyang kencang sperti tetek Leia. Kita tak mo mengkompiuskan konek2 yg sedia ada.. takut2 dorang terpacak lobang jubo kau plak.. wakakaka… Tapi no matter wat Leia punya tetap besar lah.. kau punya gerald.. pon tak de beza lah.. heheheee..

    Comment by Tiara — Wednesday, January 16, 2008 @ 4:02 pm

  19. wah..wah..wah….mane bule tetek ‘lelaki’ same besau ngan tetek haku nie….

    Gerald..tetek kau Cup ape har…..betol ker kau jantan..bukan nyah….walau camne pon..nyah lagi jambu dari kau lah….

    bile aku tgk gambo kau…nape perot kau dah melebihi tetek kau tu….sunggoh tak mengizinkan dot com…….

    Comment by Leia — Wednesday, January 16, 2008 @ 4:09 pm

  20. ””””’Meen,
    Mana aku punya citer tetiba jer hilang?

    Yasmeen : next episode la bai!”””””’

    pehhh….nengok la kat next episod tu cemana dia beraksi….

    lea…mmg tetek kau tak dpt dibandingkan….sekali langgar lubang…lambungannya boleh menutup pandangan….kekekekek

    Comment by pot — Thursday, January 17, 2008 @ 6:30 am

  21. huhuhu..Tiara…. ape tu??????

    Comment by ameer77 — Thursday, January 17, 2008 @ 8:27 am

  22. Apa tu apa Meer?? tak paham..

    Comment by Tiara — Thursday, January 17, 2008 @ 8:30 am

  23. ermm…
    meen…kau memang hebat dan boleh buat aku klimaks..hahahhah

    Comment by adam — Thursday, January 17, 2008 @ 10:22 am

  24. T..tak paham kunon…..dah kau yg ‘nak’ smlm..Ameer kasik jer lah……tanye2 plak ape tu…….

    Comment by Leia — Thursday, January 17, 2008 @ 10:46 am

  25. Tetek ngan perut si Gerald tue ler…….hehehehe

    Comment by ameer77 — Thursday, January 17, 2008 @ 10:51 am

  26. Ah .. nape dgn perut & tetek Gerald tu meer? Besar lah.. hehehe.. u know wat they say abt org mcm dia kan.. Perut & tetek je besar… konek kecik.. hehehe.. nagis dia hari2 gi toilet.. hehehe.. sbb adik dia tak dpt tgk dia..

    Comment by Tiara — Thursday, January 17, 2008 @ 12:58 pm

  27. hahahahha…ampehsss mu Tiara!!!! ko kutuk gerald tue kaw kaw erk….cian die tauuuu!!!!!!!

    Comment by ameer77 — Thursday, January 17, 2008 @ 1:17 pm

  28. Kutuk?? Ler.. mana ada kutuk.. aku habaq yg benar je.. hehehe

    Comment by Tiara — Thursday, January 17, 2008 @ 1:46 pm

  29. aik Meer….sejak bile plak kau pandai keciankan die nie……dah kau pon kutok die KAW KAW punye……hikssss……

    kau patot ‘kesian’kan isteri die tu har……aku plak kesian sgt2 kat isteri die tu………

    Yasmeen : yer la aku pun sian kat bini gerald tu… malang sungguh nasib bini dia… walaupun org kate size blakang citer yg penting lama… tai kalo dah konek ciput je… nak stim pon leh terbantut kan? takziah la buat bini gerald… aku tumpang simpati

    Comment by Leia — Thursday, January 17, 2008 @ 1:50 pm

  30. hmm…new look for 2008.
    asik ijauu jer….
    hmm…ner sambungan baru??

    Comment by shah — Thursday, January 17, 2008 @ 2:41 pm

  31. huhuhuh…. ko jgn Leia….. sore stim tue masih terngiang kat tinger aku nie sampai skarang tau!!!!!!grrrrrrrrrrrrr!!!!

    Comment by ameer77 — Thursday, January 17, 2008 @ 3:20 pm

  32. Shah hang ni asyik nak msambung aje….kan meen tengah BZ tu. Sabor le………nanti dia tak sambung nangis kita……

    Yasmeen : ko tolong terajang sket perot dorang tu Alza… rimas haku!

    Comment by Alza — Thursday, January 17, 2008 @ 3:27 pm

  33. hahahahahaha…. siorrrrrrrrrrrrrrrrrr jerrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

    Comment by ameer77 — Thursday, January 17, 2008 @ 3:28 pm

  34. Meen tak de.. aku baru je approve leave dia.. minggu depan lah cite baru.. harap bersabar.. this one is worth the wait.. hehehe

    Yasmeen : yeayyyy aku cuti… aku cuti….

    Comment by Tiara — Thursday, January 17, 2008 @ 3:56 pm

  35. Ti…is it true?…worth to wait?….ni yg jadik tak sabar plak ni…ada je yg nak kuar je dari per LINDU ngan dia ni haa…kekeke…

    Comment by pot — Friday, January 18, 2008 @ 7:40 am

  36. Meen … hihihihh…. meloncat ko erk !!!!!!

    oit Pot..ko bilang aper nie wei?????

    Comment by ameer77 — Friday, January 18, 2008 @ 10:30 am

  37. meen..
    Why your story lately not really interested…
    I like your written style in the early your debut..
    At that time, you can attract and play with reader emotion..
    Not like this..Just a sex and fuck.It look like more to http://www.myfirstime.com..

    Comment by 18sx Parental advisory — Friday, January 18, 2008 @ 2:12 pm

  38. ermm..
    walaupun aku baru jer kat sini…tapi aku memang tertarik dgn cerita ni semua……..x sabar plak nak tunggu episod seterusnya….

    Comment by adam — Friday, January 18, 2008 @ 4:19 pm

  39. tiara…give me more…

    Comment by tengkuanwar — Friday, January 18, 2008 @ 9:40 pm

  40. Adam welcome to the club….sabar jgn tak sabar…..kita tengok nanti kesabaran adam…..atau hanya manis di mulut shj…sabar sat gie kena bahan la tuh….

    Comment by Harry — Monday, January 21, 2008 @ 7:29 am

  41. Hey Kau orang kutuk aku huh?
    Kepada Tiara, selalu nya tin kosong memang kuat berbunyi. tu sebab org yg mengutuk tu selalunya yg byk kekurangan. Aku dah tgk jugak kau, cun pun tak lagi mau berlagak ker. Itu blm tgk bawah mungkin mengeleber macam bidai langsir.
    Kau tu leia wa tak kenal sama lu, wa dengar lu punya tetek besar jer but kalau besar mengeleber macam tetek lembu apa guna. Lembu susu tua.
    Gua cakap banyak tak mau ler kalau mau rasa mari ler gua kuda sama lu all.
    Gua bukan jenis suka kutuk org punya tapi kalau mau cari gaduh wa mmg tak ada masalah. Lu cakap jer mau show down pun tak per huh. Lu Mau 18 Melayu bukit Bintang lanyak lu kah? Lu ameer jangan byk cakap , wa tak pernah kutuk2 sama lu huh. Nanti tak pasal2 kote kena potong huh..
    Sebulum kutuk org cermin diri sendiri dulu huh. Silap kutuk buruk padahnya…..
    Sekarang orang senang2 hilang tanpa di kesan tau……………..

    Yasmeen : ye ke?

    Comment by Geraldton — Monday, January 21, 2008 @ 9:07 am

  42. Wakaka.. ada org terasa ke?? kalau mcm gitu betul la kot.. wakakaaa.. Best ni .. lawak di pagi isnin.. Hey Gerald.. lu kalau mau kuda sama kita, lu patut cermin muka lu dulu lah.. wa kalau mau pon biarlah yg mengizinkan.. kalau lu, wa tak pandang lah!! Fuh… selamat lu rasa wa tak cun.. sbb lu memang jauh daripada nak mengizinkan pon… sbb wa tau lu tak de taste punya!! Yg penting.. hati wa baik.. wa tak susahkan suami wa.. dan suami wa tau main wa je.. Wa cuma curang kat blog ni je.. Wakakakakaakakakkaakakkakakaka!!!!

    Comment by Tiara — Monday, January 21, 2008 @ 10:37 am

  43. Hey Tiara sorry ler kalau muka mcm you wa mmg tak pandang ler, Kat KL bersepah tepi jalan tau. Lain kali jangan main terjah jer. Klau tak mau kena kutuk. Wa peduli ape lu main dgn laki lu ajer, itu lu punya pasal ler. Tapi jangan ingat mau kutuk2 org jer. Seperti yang I kata You tu macam tin kosong bunyi jer bising tapi Isi tak ader………..
    Profesional ler sikit beb……….

    Yasmeen : yg bersepah tepi jalan kat KL tu nyah chowkit wakakaka teruk gile taste ko siak!

    Comment by Geraldton — Monday, January 21, 2008 @ 11:02 am

  44. Mana lu tau suami lu main dgn lu ajer hahahahaha

    Comment by Geraldton — Monday, January 21, 2008 @ 11:03 am

  45. ho!!! ho!!! ho!!!!! aper lahhh uols nie..kat sinik pun mau gadossss….. have fun jer dah ler……huhuh..ngan2 haku2 skalik terjebak…. Bkt Bintang??? ko nie geng maner pulak nie wei…..ganas seh ko nie Gerald…..

    Comment by ameer77 — Monday, January 21, 2008 @ 11:04 am

  46. Kalau mau tengok kote gua mari lah gua tunjuk, cakap banyak tak ader ler …………….

    Comment by Geraldton — Monday, January 21, 2008 @ 11:09 am

  47. Aku ni meer bukan jer ganas lu selidik dulu kat Bkt bintang tu ader nama 18 Melayu Bukit Bintang Group. Tapi Aku ni memang bukan saja2 mau cari pasal tapi kalau ada org mau cari pasal wa no prob……. My uncles can take care……….. bro

    Comment by Geraldton — Monday, January 21, 2008 @ 11:13 am

  48. Wakaka.. Gerald.. Lu nak wa proffesional kat lu.. lu gentleman lah sikit.. Lu pon sama gak lah mcm tin kosong.. kat sini tunjuk terrer.. kat lu pijak semut pon tak mati.. Wa malas nak layan org mcm lu.. Sedar lah diri

    Comment by Tiara — Monday, January 21, 2008 @ 12:02 pm

  49. ‘kat lu pijak semut pon tak mati’…. lupa .. shd be ” kat rumah lu pijak semut pon tak mati’…

    Sekian.. Wassalam.. wa malas mau layan..

    Comment by Tiara — Monday, January 21, 2008 @ 12:03 pm

  50. ‘Geraldton
    Mana lu tau suami lu main dgn lu ajer hahahahaha’

    Wa tau lah.. sbb wa belikan dia suar dlm besi.. kunci dia wa pegang! jadi dia tak leh kongkek dgn sembarang org! wakakakaa

    Yasmeen : wakakaka ko ingat laki dia cam ko ke? pompuan tepi jalan bersepah tu pun ko bedal wakakaka

    Comment by Tiara — Monday, January 21, 2008 @ 12:07 pm

  51. ‘ Geraldton
    Kalau mau tengok kote gua mari lah gua tunjuk, cakap banyak tak ader ler …………….’

    Ish.. tak mo.. serammm.. nanti tak de mood nak kongkek..

    ‘Geraldton
    Tapi Aku ni memang bukan saja2 mau cari pasal tapi kalau ada org mau cari pasal wa no prob……. My uncles can take care……….. bro’

    Ler.. patutlah no prob.. bukan dia yg turun.. uncle2 dia yg turun.. Aduh.. Nanti aku panggil gina2, kuncu2 aku turun sekali lah..

    Yasmeen : anak sedara kesayangan uncle la ni? thehehe

    Comment by Tiara — Monday, January 21, 2008 @ 12:10 pm

  52. Peti besi kat bank pun orang boleh bukak ini kan plak suar dalam besi, easy beb……………..
    Mana tau ada cop jari minah lain plak heheheheh……..

    Comment by Geraldton — Monday, January 21, 2008 @ 12:12 pm

  53. Wa tak tau ler pijak semut tak mati tu, kena terbang ler, sebab setahu gua pijak semut mmg kesian kat semut tu kalau tak mati mesti cedera parah punya…………..

    Yasmeen : ko tak paham pepatah melayu ekk? ke ko memang bebal nak mampos

    Comment by Geraldton — Monday, January 21, 2008 @ 12:14 pm

  54. Ler.. patutlah no prob.. bukan dia yg turun.. uncle2 dia yg turun.. Aduh.. Nanti aku panggil gina2, kuncu2 aku turun sekali lah..

    Panggil ler kalau mau tau heheheheeh, lu sekali turun ler wa kasi settle sama lu, my uncle semua settle yg ganas2 jer……….

    Yasmeen : buat ape ngan uncle lu? lu sorang tak berani ke one by one?

    Comment by Geraldton — Monday, January 21, 2008 @ 12:16 pm

  55. Tapi jangan harap wa mau konkek lu plak, You not my taste MILF, wa settle lu kasi potong semua ajer………… Kerat2 ajer

    Comment by Geraldton — Monday, January 21, 2008 @ 12:21 pm

  56. Eh eh?? Ada aku kata aku nak kau kongkek aku?? Beb.. baca btol2 lah.. dah baca cuba lu fahamkan.. lu pon bukan wa punya taste DILF – Daddy I let (to) Fuck! wakaka

    Ish.. seram nya.. kau nak kerat2! Wah.. sungguh aku tak gementar.. Woi! sedarlah diri.. Aku takut dgn Tuhan je bukan dgn kau! Moga Tuhan ampunkan dosa2 kau ke atas mangsa kau yg hendak dikerat dan dosa kau keatas isteri kau yg tgh sarat tu!!!

    Bak kata pepatah.. Bukan salah ibu mengandung!!!! wakakakaa

    Comment by Tiara — Monday, January 21, 2008 @ 12:34 pm

  57. Anyway.. why are u so agitated if its not true?? Why are u very defensive?? So its true lah kan.. wakakaaa

    Comment by Tiara — Monday, January 21, 2008 @ 12:44 pm

  58. wei Gerald…aper nie..main gengster pulak… ko declare tue awat???? kalau ader polis nanti tak pasai2 ko kene track pehtu kene tangkap…18 ker…08….36 lkerrrr…. memang lah gengster…tapi bukan kat sini lah pllllll!!!!! ini tempat aman damai!!!! sedar lah sket!!!!

    Comment by ameer77 — Monday, January 21, 2008 @ 12:50 pm

  59. “Bak kata pepatah.. Bukan salah ibu mengandung!!!! wakakakaa”

    kekekekekekeeee……..T..betol 2…bukan salah ibu mengandung…..TAPI salah BAPAK mengongkek merata-rata tempat………

    Comment by Leia — Monday, January 21, 2008 @ 3:04 pm

  60. “Geraldton

    Wa tak tau ler pijak semut tak mati tu, kena terbang ler, sebab setahu gua pijak semut mmg kesian kat semut tu kalau tak mati mesti cedera parah punya………….”

    Gerald, kalau kau yg pijak semut tu…GUARANTEE MATI….kau bukan takat tin kosong aje TAPI TONG BARREL yg sgt lah besar…..wakakakakakakakakakakakaaaaa !!!!!

    pada aku..tetek aku tak lah besar sgt tapi org yg mengenali aku jeles sgt dgn tetek aku yg always protude nie…aku tak marah pon…dah tuhan nak kasi..aku terima jer lah….yg kau tak terima perot kau besar tu nape….memang besar kan….tak baik tolak pemberianNya tau….

    Comment by Leia — Monday, January 21, 2008 @ 3:14 pm

  61. lagipon yg kau nak being SOOOO AGITATED nie nape…dah tentu2 blog meen nie sume org ade freedom of speech…just accept the fact that you are what you are….mcm aku…tis blog’s ppl tahu aku punye aurat rambot jer and till now they stil make fun of it….aku tak mengamok cam kau pon….relaks ar bro !!!!

    cakap tetek ngan perot boroi pon tak terima ker…Pot dulu boroi dgn kepala botak….kita KUTOK dia KAW KAW punye….dia relak jer…..

    Comment by Leia — Monday, January 21, 2008 @ 3:22 pm

  62. ADAM((( ermm…now u understand laa…y blog ni best sgt sebab dorang ni laa…semua nak menang semua nak best…habis yg tak best tuh sape yg nak jadi…erm…dlm blog camnie pun bole gaduh…
    Meen: ni nunjukkan yg blog nie best… he he he….

    Tiara: Kisah umah tangga pun nak drag masuk sini…

    Geraldton: Hang nak declare gangstarzzz ka apa kaa…hang pikiaq laa…kalau hang pikiaq hang kuat ada lagi kuat dah tuh yg hang nak bubuh Tiara ni awat pompuan la…. sampai nak gangstarz apa bendaaa laa..tak profersional langsung….

    sat gie gangstarz kuaq kat TV3 korang pi la masuk bertanding….

    Kesimpulan: Udah tuh jgn gaduh…kalau korang nak gaduh gak kita bukak gelanggang cari pengadil…biaq aku jadik juri he he he…..udah laa benda kechik jer megumpat dlm ni pun nak amik serius…..

    Comment by Harry — Monday, January 21, 2008 @ 4:59 pm

  63. yezz…totally agree with Harry….

    Comment by chayunk — Tuesday, January 22, 2008 @ 6:45 am

  64. mak oii..ganaz-ganaz rupanya org kat sini….

    Comment by manja — Tuesday, January 22, 2008 @ 7:40 am

  65. pehhhh…..ganansnyaaa ko gerald…ngan ti pon nak pakai segerombolan kumpulan kau ke?….
    aku kalu ngan ti nih…pakai lidah je kalah la dia…kekekekek

    ””””Kalau mau tengok kote gua mari lah gua tunjuk, cakap banyak tak ader ler …………….””””
    ni satu lagik statement karut kau…setau aku pelakon film blu je yg suka tayang konek…

    lea…
    ”””””cakap tetek ngan perot boroi pon tak terima ker…Pot dulu boroi dgn kepala botak….kita KUTOK dia KAW KAW punye….dia relak jer…..””””’

    byk bezanya…aku bila korang kutuk…tup tup aku sexercise ngan ti…buat treatment lagik…terus 6 pack! bukan one big pack laa….kekekeke

    Comment by pot — Tuesday, January 22, 2008 @ 8:00 am

  66. eh…ada gak yang manja eh…

    Comment by pot — Tuesday, January 22, 2008 @ 8:28 am

  67. lor… tak abis² lagik ker?

    Comment by Yasmeen — Tuesday, January 22, 2008 @ 9:01 am

  68. dah habis la ni kot….kira habis dah ni…

    Comment by pot — Tuesday, January 22, 2008 @ 9:08 am

  69. dah dah habis dah.. cuma aku dgn pot je niari buat keje tak habis!!! hehehee

    Comment by Tiara — Tuesday, January 22, 2008 @ 9:58 am

  70. ermm…ap aciter ni beb….terkejut aku bila masuk sini…sorry lah lama x hantar comment…..bz lah sikit dgn kerja……meenn…sampai bil anak menanti ni ..wakakka

    Comment by adam — Tuesday, January 22, 2008 @ 12:59 pm

  71. adoii…..sampai tahap boring giler ni ……..kerja x der nak buat …….nak layan cerita pun …..x der yg baru…

    Comment by adam — Tuesday, January 22, 2008 @ 2:09 pm

  72. Adam.. kau boring.. meh kita jumpa kat: http://www.berahi.cbox.ws/

    Comment by Tiara — Tuesday, January 22, 2008 @ 2:40 pm

  73. penantian adalah satu penyeksaan…. mana meen!

    Comment by mafioso — Tuesday, January 22, 2008 @ 6:09 pm

  74. eeerrrggghhh,.. aper nih,.. aper nih.
    terkezut aku,.. apa aaarrr gaduh2,.. iisshhhhhh

    Comment by an-nissa — Wednesday, January 23, 2008 @ 8:41 am

  75. Leia bukan salah ibu mengandong tapi salah bapak kongkek sana sini tak pakai kondom…..Udahlah tu apa nak gaduh-gaduh…..Lebih baik makan gado-gado lagi baik…..betul tak Meen, Tiara, Ameer, Leia dan kekawan yang lain…..Gerald U handsomekan…..nanti kalau marah hilang handsome tu…..Ha cuba U tengok tu kekawan yang lain tu senyum aje….

    Comment by Alzaraz — Wednesday, January 23, 2008 @ 3:30 pm

  76. eeee…lamanya meen bercuti….

    Comment by adam — Thursday, January 24, 2008 @ 7:23 am

  77. nanto kitosan….. hait. no re caya ka ???????

    Comment by tg_kuning — Thursday, January 24, 2008 @ 9:55 am

  78. lama dah ni..bila la nak update

    Comment by Harry — Thursday, January 24, 2008 @ 10:27 am

  79. Bila nak buat gathering?

    Comment by dram — Thursday, January 24, 2008 @ 12:08 pm

  80. tumpang tanya kepada sekalian kawan2..
    kat mane nak baca blog meen yg lepas2 ekk…
    yg i dpt baca plg lama pny pun start 2006…
    anyway, thanks 4 the info…

    Comment by chayunk — Friday, January 25, 2008 @ 2:06 pm

  81. pegi mampos ko gerald….setakat geng 10 ko uncle tak heran ,,,,ko jangan buat kacau kat sini,,,kalau ko turun kg baru siap ko….

    Comment by meen's uncle — Saturday, January 26, 2008 @ 12:32 am

  82. Huhuhu. . Hai sume. . Hai chayunk! Cute ah nick tu. . Hehehe

    Comment by Ameer77 — Saturday, January 26, 2008 @ 8:09 am

  83. meer…wah…kejapnya kau tobat…

    Comment by pot — Monday, January 28, 2008 @ 7:51 am

  84. adui.. aku ketinggalan lg .. ni apa ni ? dh masuk part gaduh2 plk? …dh mcm citer Azroy la plk … sib baik aku dh nk exam dh .. tk dpt join gaduh …
    sume rilek…. kita pulaukan org yg slalu timbulkan masalah dlm blog ni … jgn layan dia … lelama nnt dia penat.. dia berenti la .. aa tu pesan mak aku dlu … klu org suka mengata kita.. ok apa2 pun aku nk ucapkan Hi kt akak2 and adik2 yg baru masuk mengaji kt sini hehe…

    Comment by vaN_Zack — Tuesday, January 29, 2008 @ 10:48 pm

  85. hai sume….. Pot…kejap kate ko…lamer sih!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, January 30, 2008 @ 6:00 am

  86. makkk aiii berair lama nunggu update niii

    Comment by Harry — Thursday, January 31, 2008 @ 6:20 pm

  87. bile nih……….
    lamanyer update nak release….

    Comment by shah — Sunday, February 3, 2008 @ 8:45 pm

  88. pergh… superb lah cerita ko nie meen… actually aku baru je jumpa page ni… da habis bace pun.. tp start dari dec 2006, yg sebelum2 tu ade lg tak? secondly… i nak tanye… tp mintak maaf dulu… ni diari, that means sumenye real happen @ just rekaan? thirdly… boleh x masukkan watak i… ewahhh… suke2 je… xder la… key..gud luck…

    Comment by iskandar — Sunday, February 3, 2008 @ 9:31 pm

  89. Alza tetap menunggu sehingga Meen dan Tiara sambung cerita yang bertambah teril nya……apa akan belaku Ammer dan Shima dan juga Tutie

    Comment by Alza — Monday, February 4, 2008 @ 7:59 am

  90. huhuhuhh…Ammer??? cam Amber Chia jer bunyi,……

    Comment by Ameer77 — Monday, February 4, 2008 @ 11:03 am

  91. Aku suka baca Tiara in real life is wife yang setia

    Comment by Adam — Monday, February 4, 2008 @ 9:16 pm

  92. meen, lamanya nk tggu….xsabar nk baca adegan seterusnya…
    cpt skit cr idea…hehehehe!!!!

    Comment by yana80 — Tuesday, February 5, 2008 @ 7:55 am

  93. meen’s uncle
    ‘pegi mampos ko gerald….setakat geng 10 ko uncle tak heran ,,,,ko jangan buat kacau kat sini,,,kalau ko turun kg baru siap ko….’

    hoi meen’s uncle, aku baru jer tgk blog ni, sbb anak buah aku kata panas2, yang kau nak sound anak buah aku ni pa hal, Kampung Baru kau tu kat mana? Meh bagi tau aku nak piak kau sampai terkincit………

    Comment by joe fizlo — Tuesday, February 5, 2008 @ 2:20 pm

  94. Berapa lamakah lagi terpaksa aku menanti……..blog ni di update

    Comment by Harry — Tuesday, February 5, 2008 @ 6:20 pm

  95. Selamat BErcuti panjang sume!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, February 6, 2008 @ 3:42 pm

  96. sementara tunggu meen update, jom layan clip real melayu kat http://www.vobbo.com/user/yasmeen

    Comment by malinda — Sunday, February 10, 2008 @ 10:02 pm

  97. Dah balik cuti pun tak update lagi…aduiii…..nasib aku cuti kat DANOK lepas laaa juga he he he

    Comment by Harry — Monday, February 11, 2008 @ 5:37 pm

  98. ermm….
    akhirnya dapat jugak aku baca cerita ni dari mula ……
    bila erk meen aku dapat baca kisah seterusnya……apa kau dah kehabisan idea…….kerana balik2 cerita kau yg sama jerkan..style yg sama..yerlah kan..style apa lagi erk yg ada selain style tu jerk bila makelove……adoii…membebel ker aku ni ….sorrylah beb…aku dah boring tahap cipan ni …..ermm…..meen….eloklah kalau ada tambahan watak baru…dan cepatlah besarkan sikit anak kau tu ……mana tahu kau boleh main dgn BF anak kau plak nanti…..cayokkk…..

    Comment by adam — Thursday, February 14, 2008 @ 11:58 am

  99. meen bile nak update nih dah naik lebat bulu konek aku menunggu… agaknye si tiara tuh asyik ngongkek sampei lupe nak update……..

    Comment by fancy — Friday, February 15, 2008 @ 7:55 am

  100. meen ko tk cian ke kt tutie tu .. part tutie tk masuk2 lg … pastu si shima dr 3 ,4 minggu yg lalu smpai skg masih terjerit2 .. .. agaknya dh pecah suara dh skg… so update haha

    Comment by vaN_Zack — Friday, February 15, 2008 @ 11:06 am

  101. wakakaa… ye tak ye gak kan van_zack…
    tak ar… gini.. skarang ni meen tgh project dgn aku.. kita nak buat undian ni… apa kata korang kalau kita ada kan part pompan main dgn pompan?? amaciam? olrite??

    Comment by Tiara — Friday, February 15, 2008 @ 1:20 pm

  102. ” part pompan main dgn pompan?? ”

    T..kau nak main ngan sape plak nie….tak cukop ker kau ‘main’ ngan haku jer…….

    Comment by L3iA — Friday, February 15, 2008 @ 1:28 pm

  103. ermm…..pompuan dgn pompuan erk…..ok jugak tu …leh layan gak….

    Comment by adam — Friday, February 15, 2008 @ 2:08 pm

  104. sesape yg nak urut and extra service-bole call aku. tgh hot skang – nina (student kolej) dan sherry (nurse).yg lain2 bole request. saya akan cuba cari yg terbaik.

    outcall sahaja. pls call 019-3605179.

    thanks

    Comment by Ameerz — Sunday, February 17, 2008 @ 9:16 am

  105. pompuan dgn pompuan …? erm…. nk cucuk dgn apa ? haha …

    Comment by vaN_Zack — Monday, February 18, 2008 @ 7:42 am

  106. ””””nk cucuk dgn apa ? haha ”””””

    kau tak penah jolok ngan jari ke VZ?….ngan lidah pun bleh…
    ti kan kan kan….kekekek

    Comment by pot — Monday, February 18, 2008 @ 7:54 am

  107. Kena kreatif laa

    Comment by Harry — Monday, February 18, 2008 @ 9:19 am

  108. kalau tak salah aku Leia ader Vodoo D**K…..sure die gune VD !!!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, February 18, 2008 @ 9:42 am

  109. Life with dick he he he…..

    Comment by Harry — Monday, February 18, 2008 @ 3:01 pm

  110. meen apa blog si tiara ha. lama dah si meen tak update blog

    Comment by wildlady — Wednesday, February 20, 2008 @ 10:31 am

  111. berapa lama kah lagggiii….
    terpaksa aku menantiiiii…
    sehingga ter post nya….
    coretan baruuu……

    Comment by Ameer77 — Thursday, February 21, 2008 @ 11:23 am

  112. aku rasa mean dah kena culik nie….

    Comment by Harry — Thursday, February 21, 2008 @ 3:36 pm

  113. hehehee..meen, u busy jaga laura ke jaga daddy laura?…

    Comment by chayunk — Friday, February 22, 2008 @ 6:34 am

  114. hai chayunk how r u…. lamer menghilang…..

    Comment by Ameer77 — Friday, February 22, 2008 @ 7:37 am

  115. hai meer…fine, thanks..
    lately, busy ckt la…

    Comment by chayunk — Saturday, February 23, 2008 @ 7:22 am

  116. nice story for realese……..

    Comment by Adie — Tuesday, February 26, 2008 @ 6:57 am

  117. “vaN_Zack meen ko tk cian ke kt tutie tu .. part tutie tk masuk2 lg ”

    vaN_Zack – keciankan aku..aku pun tau bila part aku nak msuk…kita tgu je lah meen update blog dia..

    Meen bila kau nak update blog ni meen?

    Comment by Happy Valley — Wednesday, February 27, 2008 @ 9:17 am

  118. vaN_Zack meen ko tk cian ke kt tutie tu .. part tutie tk masuk2 lg ”

    vaN_Zack – keciankan aku..aku pun tak tau bila part aku nak msuk…kita tgu je lah meen update blog dia..

    Meen bila kau nak update blog ni meen?

    Comment by Happy Valley — Wednesday, February 27, 2008 @ 9:20 am

  119. aku ni mmg lelaki yg penuh kasih sayang .. tk sanggup tgk pompuan tersiksa hehe . tk caya tanya Tiara .

    Comment by vaN_Zack — Wednesday, February 27, 2008 @ 12:57 pm

  120. hahahahaha… kene bantai gelak jer …….. huhuhuh… I got a feelin that this blog is done and in the midst of closing process….. harap pembaca dapat lah memujuk penulis cum editor cum pengarang blog agar kembali utk mengupdate……

    Comment by Ameer77 — Thursday, February 28, 2008 @ 5:33 am

  121. “vaN_Zack
    aku ni mmg lelaki yg penuh kasih sayang .. tk sanggup tgk pompuan tersiksa hehe . tk caya tanya Tiara .”

    Aah.. betol.. Tapi bila Van_Zack dgn aku.. aku tgk mcm aku yg menyiksa konek dia plak…

    Ameer – Miss u.. hehehe

    Comment by Tiara — Thursday, February 28, 2008 @ 7:58 am

  122. “Tiara
    Aah.. betol.. Tapi bila Van_Zack dgn aku.. aku tgk mcm aku yg menyiksa konek dia plak…”

    ko kepit kuat sgt .. aku ni kan teruna lg ..dlm kepala aku ni sex is zero wakaka.. kena ajar pelan2…
    tp aku baru je habis berguru dgn Edison Chen .. so saksikan persembahan yg hebat utk episod seterusnya hehe …

    Comment by vaN_Zack — Thursday, February 28, 2008 @ 4:36 pm

  123. hahaha…ader hajat nak berguru Edison Chen…ampehsssss…..

    P/S Tiara!!!! Aimissyutoo!!!!!!!hehehehe

    Comment by Ameer77 — Friday, February 29, 2008 @ 5:50 am

  124. Uiks…bestnye si mangkok ameer ittew….

    kapt pot tu kepten kapal ke kepten askoke~?

    Comment by Santa Rajuna — Friday, February 29, 2008 @ 4:38 pm

  125. tak payah berguru jejauh..sini pun ramai sifu…..kan ameer…hehehehehehee

    Comment by rezd — Tuesday, March 18, 2008 @ 8:28 am

  126. tetinggal bas ke aku neh

    Yasmeen : ler org dah tukar 3 bas, naik LRT, tukar komuter… ambik teksi dah ko masih naik bas… jauh tul ko tertinggal

    Comment by abcdead — Thursday, March 20, 2008 @ 10:48 pm

  127. kuang ajo ko rajuna…aku tau ko saper… nanti ko!!!aku anto stock byk2 kat ko!!!bagi ko goyang lutut!!!wakakakakaka

    Comment by Ameer77 — Tuesday, March 25, 2008 @ 12:54 pm

  128. “tak payah berguru jejauh..sini pun ramai sifu…..kan ameer…hehehehehehee”

    hah!!itu sudah semestinyer… Cik Meen ader… Cikgu Ti pun ader…. kalau nak yg Muscle man… Cikgu Pot ngan Cikgu Redz…. tapi kalau nak berguru ngan lagi power punyer..pi jumper Master Van Zack…. die mmg terrorist 3 bintang punyer…hehehehe

    Comment by Ameer77 — Tuesday, March 25, 2008 @ 12:58 pm

  129. kasi tabik hormat pada itu master van zack….mihahahahaha

    Comment by rezd — Wednesday, April 2, 2008 @ 10:21 am

  130. thank you ..thank you … may The force be with u guys …haha!!!
    cuti spring dh abisla… esok start kelas ..

    Comment by kenkyukun — Sunday, April 6, 2008 @ 7:45 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Create a free website or blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 163 other followers

%d bloggers like this: