Diari Berahi Yasmeen

Monday, February 2, 2009

jilatan di bilik mandi

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 5:01 am

semalam (ahad) pagi-pagi lagi zamri dah dtg umah mak aku tanye aku bile nak balik KL sebab dia kate isnin dia kene keje kat KL. mak aku mane tau isnin cuti hari wilayah. tapi aku tau dia nak datang KL untuk ape hehehe…

sampai umah aku je, terus kene terkam. ‘nanti la, nak mandi la. tired!’ aku merengek gatal. ‘kite mandi same-same la. rindu la’ aku senyum. dah paham sgt dah. zamri bukak shower dan biarkan air terbuka. air dah terbuka tapi dia tak bg aku bukak baju. dia peluk aku, layan kiss seminit dua pastu dia tarik aku bawah shower dan kami basah bersama.

kami bergomol dlm keadaan kami masih lg berpakaian. baju aku melekat dibadan sebab basah kuyup. zamri gigit-gigit breast aku walaupun baju aku, bra aku, masih tersarung dibadan. kami masih berkucupan dan tangan zamri merayap meramas diseluruh tempat semahu hati dia.

dia mula tanggalkan baju aku sampai takde tinggal seurat benang pun. aku berdiri dan zamri mula melutut. siap alas baju kat lutut. tau pun sakit lutut melutut atas lantai bilik air. dia angkat sebelah kaki aku keatas tandas (tandas duduk). dan mula menjilat dengan lahap mcm setahun tak dapat apam.

zamri terus menjilat dan sesekali buat aku terjerit sebab dia gigit kelentit aku. zamri terus menjilat dan aku tersandar didinding sambil meramas sendiri breast aku. aku hanya biar dia jilat aku sementara aku menikmati jilatan tu. sesekali aku meramas kuat rambut zamri bile aku rase sedap sangat hehehe…

yg kedengaran cuma bunyi air mencurah ke lantai dan desahan nikmat kami berdua..

About these ads

149 Comments »

  1. Bila lagi berdrama dgn boss ? Mana tahu belum kena appraisal
    kerja lagi ? Mana tahu dapat markah bonus ?

    yasmeen : nanti la tgh pk camne nak start

    Comment by alan — Monday, February 2, 2009 @ 6:32 am

  2. hmmmm….. awak suka kena jilat ehhh?
    Pernah cum 2-5 times when oral sex?

    I am the champion dalam acara jilat pussy …. hehehehe

    yasmeen : confident je…

    Comment by Adam — Monday, February 2, 2009 @ 6:45 am

  3. Meen, sape jilat lg best? Ayie, ameer atau zamri? Zamri aku blom try lagi. Aku nk try dgn yg best. Kalo org declare dia champion tapi benornya dia tak. X pernah ada org puji diri sendri. Tapi Meen aku x blh nak nafikan bila kau kata lobang aku kecik dan cantik. Lobang kau pon apa kurangnya. Pink kemerahan. Lain Kali kita amek gmbr bogel sama2 k.

    yasmeen : sebenonye aku ckp lobangko kecik dan cantik sebab aku nak ambik gambo bogel ngan ko la huhuhu

    Comment by Tiara — Monday, February 2, 2009 @ 9:11 am

  4. “sesekali aku meramas kuat rambut zamri bile aku rase sedap sangat hehehe…”

    Wah! Meen… berturut2 kau layan kesedapan dgn Zamri ni…. makin menjadi2 plak lately ni sejak kau dah dpt lepaskan kenikmatan ehh…hehehehe…

    yasmeen : buat mase ni cume ade peluang ngan zamri je la…

    Comment by Ray — Monday, February 2, 2009 @ 12:45 pm

  5. no c’men….

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 1:29 pm

  6. adek anje join bgmbo skali ye kak.. :)

    yasmeen : gagah ke tubuh badan nak hambik gambo bogel?

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 4:21 pm

  7. hmmm.. kalau adegan zamri, boss and meen 3some… sure meletup! hehehe

    yasmeen : tak sure lagi la meletop ke tak

    Comment by mafioso — Monday, February 2, 2009 @ 4:37 pm

  8. Bzz…nanti mlm lah romen…eh..komen..

    yasmeen : bile lea nak balik ni. aku tunggu komen lea

    Comment by Ghostrider — Monday, February 2, 2009 @ 4:38 pm

  9. earizla..mane lu! xmau komen2 ke.. meen de cite br nie..die main jilat2 basah2 dlm toilet..peh!! bab baju basah mlekat kt tubuh 2 dgn rmbut ala2 basah 2 buat gua seram sejuk bayangkn..alahaii..sexynye akak gua nie..

    yasmeen : dia cuti la

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 5:26 pm

  10. awat pendeknya citer?

    yasmeen : sebab aku tak tau nak citer ape. entry yg lepas dah penuh sgt ngan komen. sian ghost kene skrollllll sampai bawah

    Comment by rissa — Monday, February 2, 2009 @ 6:27 pm

  11. taubat le ,mati xtau bilekan,blog ni saham u,kite ni insan lemah tp kite mesti ada pilihan kerna itulah kita diciptakan

    yasmeen : aku saje je approve komen ko nih takut ko kecik hati laks hahaha

    Comment by ng — Monday, February 2, 2009 @ 6:44 pm

  12. aku rase2 la 14/feb ni cite dia lg berahi kot… maybe lg panjang…. tul x meen

    yasmeen : tak tau lg la. bergantung pd mood :p

    Comment by azzie — Monday, February 2, 2009 @ 6:45 pm

  13. Mimeen,partner baik lu tu br smlm blik…nanti wa try pujuk dia lah….asyik2 leia leia leia…

    yasmeen : lea mane? lea mane? pulangkan rakan lesbo haku segera….

    Comment by Ghostrider — Monday, February 2, 2009 @ 8:17 pm

  14. rash…soweila… aku keletihan ari nie baru abis jolok lubang kecik 18 lubang…. smlm tido awal… la nie baru ada masa…. tapi kejap je kot… esok nak out station ke temerloh plak smpi jumaat. klu ko ngan meen nak ikut bole la…. bole 3some seperti yg dirancang…gos sure tak bolepegi sbb lea dah balik… hiks…

    meen cite ko kali nie pendek da tergantung… tak smpi klimaks la… awat zamri kembung perut ke tertelan air shower campur air lelehan cipap ko??? kah kah kah… btw okla… tapi tak sempat naik pon….. muahmuah muah….

    Comment by aeri — Monday, February 2, 2009 @ 8:46 pm

  15. ng…. tima kasihle kerana mengingatkan…. elok ko delete je URL blog nie dari browser ko…. jgn masuk lagi. sbb klu o baca kire naik bas sekali tau….

    Comment by aeri — Monday, February 2, 2009 @ 8:51 pm

  16. xpe ah aeri..lu go on..lain kali kite plan cntek2 psl 3some 2..(jeling meen..:) )..tp rase klu lea ikot g0s msti ikot nye..lea kn lesbo meen..hehehe..emm..bsok gua pn ade hal nk cr job br..
    gile ah! 18 lubang 2..kcek2 plak kn..sbnornye ape bnde yg lu buat aeri?? lu atlit ke bende? cm tkot je gua lu cite nie..

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 9:28 pm

  17. ng..yg meen buat nie bkn 1 pilih ke pe??? gua tau ht naluri lu baik ng..tp klu ko baik knapelh ko kt sini..2 pn dh kire pilihan lu jgk pe..pape hal ‘kita msti pilih-ini pilihan saya..’ (iklan tv kjp!) ..sewel g0s dh tjebak dgn gua..parah!!!!

    yasmeen : aku no komen tapi aku tertanye-tanye nape dia bleh sampai kat sini? mesti dia search benda bukan-bukan neh kannnn…. huhuhu kantoi

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 9:38 pm

  18. hai rissa..hai azzie..leh knal2?? hehehe..meh ah knal2 same rash..:)

    yasmeen : dua2 tu bini org la weh

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 11:01 pm

  19. g0s..mane lu pg? emm..tgh sedap ah 2.. meen..lu pn tgh layan sedap gak ke?? boring siot..

    gua kcau aweq td pn xde respon! boring..boring..

    xde smbody nk layan gua ke!! meen..meh ah kuar mmain dgn adek mu ni..

    Comment by rash — Monday, February 2, 2009 @ 11:21 pm

  20. Adek anje, ko ni asyik panggil aku je…x puas nk kene sumbat lubang kentut ke…haiz…aku br btukau da…siksa rasenye bila nk btukau jd tengkorak hang eh…berapi, ibarat menahan berak yg tersangkut…gila betol lah…kalu ari2 cam ni mati ar…

    yasmeen : takde la ari2 kan… maklom la lea dabalik hikhik

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:13 am

  21. Wacaya sama lu lah mimeen…walaupun citer pendek…tp gelora jiwa menusuk ke kalbu…maksiat maksiat…hahaha….wa tertarik dgn lu punye ending rasa smooth je nampak yg lu dh matang maksud wa x rase mcm citer ni tergantung tiba2 walau pun stim tergantung…x pe la,janji wa puas hati…dr segi typing x de yg salah…kalu cam tu wa nk hadiahkan serangkap pantun kat lu…
    Hari2 makan sugus
    Bagus bagus…

    yasmeen : yg paling gua jaga, ejaan je skang ni… tu pasal kalo bz w tak brani nak type takut salah eja nanti li komplen

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:33 am

  22. lmpat lu btukar! buang air dulu ke pe..tau ah lea br blek..hehehe..

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:34 am

  23. lu nie time gua nk tido br mucul..xde ke awex2 yg bace cite lu nie meen memlm..haii…boring ah xde pnyeri..huhuhu..

    yasmeen : awek2 tgk pangai lu orang sumer pon takut nak join komen

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:42 am

  24. Adam af, wa pon suka kene jilat…boleh x kalu lu jilat lubang kentot wa….bukannye pe,labuci wa terasa gatal plak mcm nk kene jilat….

    yasmeen : lea dah balik pun penyakit lu tak baik lagi ke yos?

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:42 am

  25. gos gua choww dulu ah..aslmualaikom..

    yasmeen : rilk la awal lagi baru kul 3 pagi. aku baru bangun nak panaskan badan

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:46 am

  26. Buang air…klakar pe…dah banyak air aku terbuang kat ko….

    yasmeen : dia tak hargai air ko tu nampaknye yos

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:50 am

  27. meen..to be cntinue bebeyy..
    goyang kepla goyang! goyang kapla goyang!

    yasmeen : apsal goyang2 ni? susah aku nak isap… huh! da takde mood da haku skang

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:53 am

  28. Hai mimeen…br bangun…wa sakit x pe… Jgn lea sakit….
    Woi!! Adik anje, mane lu nk pegi…jubo lu lah…x kan nk tido…td iyea..iyea…ko panggil aku…kanasai…nabe lu..

    yasmeen : aku igt nak la try isap2 adik botak dia tadik, tapi dia duk tergoyang2 sampai ilang mood aku nak isap wakaka

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:55 am

  29. Cilaka lu adik anje…mimeen bangun je sepantas kilat ko bogel eh….x bleh harap…gejoloh la lu ni…

    yasmeen : mlm ni lu ade acara kan yos? aku dah takde mood nak pojek ngan adik manje sbb tadi aku nak isap2 dia tergoyang2

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:58 am

  30. lu org nie btol lh..time gua paras2 krdit nie time 2lh br nk mucul! haiyaaaa…sap’e kho laaa…

    yasmeen : ko pegi la tido dulu. aku bagi jadual kat ko pasni, supaya kite semua berkumpul seretak

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:00 am

  31. Cilaka lu adik anje…mimeen bangun je sepantas kilat ko bogel eh….x bleh harap…gejoloh la lu ni…

    yasmeen : di larang hantar komen yg same dua kali kuikuikui

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:01 am

  32. siang jarang online sebab time aku tido, korang bangun keje. time aku keje korang lak tido.

    jadi ikut waktu malaysia la malam…

    kul 8 mlm sampai kul 9 mlm
    kul 11 mlm sampai kul 1 pagi
    kul 3 pagi sampai kul 5 pagi

    Comment by Yasmeen — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:02 am

  33. ko pn 1 meen nk isap bg ah signal skt..time gua goyang2 time 2lh lu nk isap apsal..gelojoh!

    yasmeen : lu la gelojoh. wa baru nak isap lu dah tergedik2 suke tergoyang2

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:05 am

  34. Tah pape la lu ni anje, wa ingat td lu punye labuci dah gatai nk kene subat dgn wa, alih2…akak ko bangun je ko lupekan aku haiz…ape nk jd dgn owang mlayu skang ni…mudah lupe… Ingat sket kat abang bosau ko ni…puaskan abang bosau dulu pastu br pandang akak mimeen ko tu…malas aku nk ckp la…ingat sistem sket…

    yasmeen : ko tak bagi dia bace kontrak ke?

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:12 am

  35. ok sis!!! igat sume knkwn..akak kite dh bg jadual tuk tugasan..

    pade awex2 yg nk join sesgt d’alu2kn..tdk t’kcuali pade yg sewel2 cm g0s dan seangkatan dgnnye…hahaha…

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:12 am

  36. yelah..yelah..$%#**&^%##……

    bile nk bkuat kuase 2???

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:15 am

  37. Alamak sori la mimeen, bkan sengaja…lu paham2 jelah wa serve pakai hp…so kekadang bila wa submit line wlan wa hilang plak…so nk kene cilok line balik…lambat siot…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:19 am

  38. Mimeen, ape roaster ko buat ni..jarak memasing 1jam ke 2jam,kiranye ko tdo dr pkul 6pg sampai 7mlm lah nih…pe nk jd dgn ko ni beso kan tdo je… hmm…aku br prasan ko dah salai type kat komen yg ke-21

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:33 am

  39. Sblom tu, kalu aku salah type x pe mimeen x bleh…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:36 am

  40. kalo tang komen aku tak check ejaan la plak. aku ngan buat chatbox ni korang jumpe tak chatbox aku?

    Comment by Yasmeen — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:39 am

  41. Chat box ape yg ko buat tu mimeen…ko pun dah sewel cam aku jgak ke….aikk…mane anje ni…x sempat nk subat lobang kentut dah cabut lari

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:46 am

  42. sini la http://borakberahi.cbox.ws/

    Comment by Yasmeen — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:49 am

  43. Sblom korang dua nk menuntut ilmu sewel dgn aku, aku nk ingatkan, korang mestilah kene pandai bahagikan dantara realiti dan fantasi…lepastu hati mesti kering…jgn mudah giv up…dan kene kuatkan semangat…selaintu jgn campur adukkan diantara yg hak dan batil…hah! Paham sume..

    yasmeen : paham cikgu…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:53 am

  44. Meen,
    memandangkan lately ni asyik idea kaput…idea kaput….
    and since i came back from Sakura-land, ada la lima peti idea yang boleh direncahna kan…..
    tapi takkan nak post kat sini kot. tak best ah. Mana nak dihantar nih? tulis secara mail berstem ker?

    yasmeen : nak bagi idea la ni kononnye ni ni? jgn la bg idea merepek… pemnat blog ni meroyan nanti kalo bace aku tulis citer merepek

    Comment by james bara — Tuesday, February 3, 2009 @ 6:00 am

  45. Salam Berahi Buat Semua!!!!!!! amboi2 korang!!!(sambil cekak pinggang)bukan main sonot korang dok cite pasai aku…. Ghost…kat redang dulu tu… ko ker pegang watak cleaner resort yg kene sodom ngan Geralton??? hehehe..aku ingat2 lupa lah…cos time tue Aku tgh spend time ngan Tiara my babe….hehehe…Si Meen dok sibuk ngan Kompot kalau tak silap lah…..

    Yang pasal Meen kene serang tue… korang berpatutan lah sket… Cian die dok pk utk keberahian kite…. engko relek Chellam!!!! i’m alwiz on top of you ….. hehehehe…

    Eh…eh… maner Tiara erk??? baru satu mlm spend time dah senyap terus…huhuhuh… but really enjoyed the nite the other day…

    yasmeen : on top of me? thehehe….

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 6:11 am

  46. Ko salah tu meer. Dulu masa gangbang tu gos yg deliver pizza cuma Meen yg lupa mention. X de org yg sodom gos cuma gos yg sodom org. Yg cleaner kat redang tu Skodeng. Hehe

    Meen mana nk dgn kompot. Kompot dah insaf dia baru balik haji. Eh meer aku blom spent 1 nite dgn ko pon. Aku book kau next Monday. Aku kan geli dgn misai ni smua

    yasmeen : aku penah main ngan ustaz, aku nak bagi ko main ngan pak haji la aku rase, tiara… ko setuju tak?

    Comment by Tiara — Tuesday, February 3, 2009 @ 7:48 am

  47. 46 | Tiara
    February 3rd, 2009 at 7:48 am

    Ko salah tu meer. Dulu masa gangbang tu gos yg deliver pizza cuma Meen yg lupa mention. X de org yg sodom gos cuma gos yg sodom org. Yg cleaner kat redang tu Skodeng. Hehe

    Meen mana nk dgn kompot. Kompot dah insaf dia baru balik haji. Eh meer aku blom spent 1 nite dgn ko pon. Aku book kau next Monday. Aku kan geli dgn misai ni smua

    haizzz….geli kunun…. percaya lah/…. jambang and misai nie memberahikan tau Tiara…..hehehehehe…Monday set tau….

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 8:02 am

  48. Set la kan Meen dah kasi green lite. Tp ko mesti janji tau meer. Lpas main ko kena trus blah ke pangkuaan Meen. Dan Kali ni main kena on lampu sbb aku nk tgk lekuk ko yg Meen x leh lupakan. Monday aku bwk handcuff eh? Aku kejekan ko dulu. Ok?

    yasmeen : masalahnye dah 3 hari dia tak balik ni tiara. hari ni hari ke-4 aku tunggu…

    Comment by Tiara — Tuesday, February 3, 2009 @ 8:39 am

  49. canteeeekkkk!!!!!! the plan is cute like the planner itself…..Tapi kan Tiara… lekuk tue…betul kamu nak nengok…. kang kejap lagi takleh lepas camner erk????

    yasmeen : kan ko dah janji lekuk tu utk aku sorang je :(

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 9:23 am

  50. Tak leh lpas x pe. Jgn kau saja lepas dlm sudah. Jgn lupa bwk strawberries dgn whipped cream. Aku biasanya lapar lpas main. Lg2 dgn ameer ni. Can’t wait la plak. Hehe

    Comment by Tiara — Tuesday, February 3, 2009 @ 11:43 am

  51. Tiara : Jgn lupa bwk strawberries dgn whipped cream

    aik..sudah tukar ker tiara??? bukan fererro roche ker… u like the gerutu ones rite???muahahahahha

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 11:49 am

  52. Strawberries pon mengerutu pe. Hehe

    Comment by Tiara — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:26 pm

  53. ok…ok… to add up the sweet…i’ll bring along the honey k honey Tiara..hehehehe….

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 12:42 pm

  54. Ekeleh…ameer,lu bleh layan nafsu dgn tiara plak, lu ni kan x sensitif langsung dgn masalah meen, dah la dia komplen, yg lu dah lama x kasi kat dia, alo bro, kalu nk bmain dgn api..lu kene brani kalu api makan diri….nk main dgn yg sana dgn sini,kenelah pukul sama rata…kalu lu ikutkan tiara tu,8 jam lu bantai pon masih nk lg…x gitu tiara…kakakaka…

    yasmeen : takpe la yos… da nasib aku camni… hiks

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:16 pm

  55. oit Ghost…aku bukan Aper…dah Meen yang bagi green lite kat Tiara nak pinjam haku…. aku turutkan saje… demi utk Meen aku sanggup buat ape sahaja tau…. bukan aku lama tak kasi die….aku selalu nak jer kasi…dah kalau time bersama aku… selalu nyer die perlukan belaian kasih sayang zahir jer….

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:22 pm

  56. “x sensitif langsung dgn masalah meen”

    kalau aku tak sensitif…takde aku sampai lah nie masih bersamanyer wei…aper daaa lu ni!!!

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:23 pm

  57. Meen complen? Dia yg bagi green lite. Aku plak pantang dpt peluang. Uwaa yos ku syang wa tingat masa lu cat ‘gate’ wa. Tu kalo kasi I 10 jam pon wa sanggup. Lea dah balik eh? Ni yg I kering utk u cat I lg yos!!!

    yasmeen : tapi setiap mlm jumaat turn aku tau tiara

    Comment by Tiara — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:26 pm

  58. hahahahaa…. naper lah aku nie lembs!!!! Cat pagar tue baru ku paham menatang aper…huhuhuhuh…sory gengsss……patuts ler Meen asyik dok mintak aku cat pagar umah die…. aku pulak dok bilang ….. nanti…nanti… ptg nie gak aku nak pi cata pagor umah meen!!ngeh..ngeh…

    yasmeen : kasi kale cerah2 sket tau biar nampak berseri

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:31 pm

  59. Wakaka. Asal kau lembab ni. Aku rasa main kau pon lembab datang tu yg best tu. Tp x mo lembab sgt nanti aku malas layan. Eh yg honey tu letak kat situ pon ok. Selow2 kau cat. Amacam?

    Comment by Tiara — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:38 pm

  60. 59 | Tiara
    February 3rd, 2009 at 1:38 pm

    Wakaka. Asal kau lembab ni. Aku rasa main kau pon lembab datang tu yg best tu. Tp x mo lembab sgt nanti aku malas layan. Eh yg honey tu letak kat situ pon ok. Selow2 kau cat. Amacam?

    huhuhuhuh…dah creampie habis tue Tiara!!!!! kamu sanggup ker aku buat camtu kat pagar rumah kamu???

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:41 pm

  61. Apa2 yg dari kau aku sanggup aje. Sekali lg awat kau lembab ni meer. Bukan gate rmh lah tp gate kepada lobang cpap lah. Aku gigit tak lepas baru kau tau!

    Comment by Tiara — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:53 pm

  62. hahahahaha….. ko geget kalu… sure Meen lagi suke… pasal…bertambah lah ketara lekuk ku….. sure terangkat punyer lah!!!!!!!

    yasmeen : mmg lagi lekuk lagi bagus… laaagi aku suke

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 1:58 pm

  63. yasmeen : mmg lagi lekuk lagi bagus… laaagi aku suke

    See…. i know Meen would love to have those!!!!hehehehe!!!Tiara!!! aper lagi?

    yasmeen : apelagi tiara… geget jelah kasi lekuk lebih skit…

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 2:19 pm

  64. aslmualaikom sume..
    sory ah yos..meen.. mlm td xleh buat pape dh..out of srvis hp gua..

    mlm nie ko org kt cbox ke kt sini??

    yos..lu rupenye yg mamat anto pizza yg nerd 2..wahaha..sguh tidak ku jngke sama skali..

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 2:36 pm

  65. Meen, kalo pak haji kompot aku rela. Aku pon nk jebakkan pak aji ni.

    4 hari Ameer tak balik kat kau? Hmmm ni yg pelik sbb dia x de dgn aku. Tu kalo dia balik make sure kat ikat dia. Jgn kau ikat batang dia plak.

    Mlm jmaat ko nk sape? Meer ke Yos? Sbb setau aku, aku book ameer on Monday. Kalu yos tu lea dah balik jd ada susah skit

    Comment by Tiara — Tuesday, February 3, 2009 @ 2:41 pm

  66. hai meen nie bkn time ko mbadak ke..blom pkol 7 dh bgon..

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 2:42 pm

  67. Rash aka adik manja kita. Kau jgn kutuk abg yos kau mcm tu. Kita akak2 suka yg nerd. Baik ko ngaku ko nerd. Kalo x kita x mo turunkan ilmu kat ko baru ko tau

    Comment by Tiara — Tuesday, February 3, 2009 @ 2:45 pm

  68. plak dh..nk kene ngaku ah nie..

    sory akak2 n abg2 ku sume..I’M SORYYYYY…..

    yasmeen : ngaku jelah. yg nerd ni masih rebung, senang nak dilentur muahahaha

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 2:56 pm

  69. nie adek nk tnye..akak2 abg2 sume dh kawen ekk??

    yasmeen : wakakaka

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 3:06 pm

  70. hoi!!! aper nie… ader adik manje lah pulak!!! auuuuwwwwwww!!!!

    Comment by ameer77 — Tuesday, February 3, 2009 @ 4:11 pm

  71. Meer, tiara, lupe plak wa nk kenalkan adek manje wa dgn mimeen, dia ni hasil drp wa punye brainwash…ni sume mimeen punye pasallah pegi goda anje ni pasal ameer x balik 4 hari, so skang ni wa tgh recruit dia… Ingat lu owang jgn buli dia tau,dia ni begetah lg, kene plan2 sket…
    Anje bp kali abg nk ckp…ikut sistem…bertindak mengikut arahan…kang abg hukum ko jilat abg punye labuci br ko tau….

    yasmeen : itu bukan hukuman. itu rezeki

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 4:29 pm

  72. Anje cuba jgn tanye soalan sensitif….kalu owang lain tau yg kitowang ni suma dah kawin….jatuh saham, anje anje, ku sumbat jgak lubang kentut ko…

    yasmeen : da kawen la saham tinggi weh… aku prefer laki orang wakakakaka kantoi….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 4:33 pm

  73. Ha…mimeen kalu nk tau, hobi wa yg br skang ni cat pagor…

    yasmeen : ko pandai mengecat ke?

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 4:37 pm

  74. tumpang lalu ye..(tunduk..jln tkepet sikit..) ..akak2 abg2..

    gua plak yg xthn nk gelak! wakakakakakakaka…

    yasmeen : ala sopannyer…

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 5:14 pm

  75. Mestilah pandai, akak ipor ngan anak buah wa puji yg wa ni pandai mengecat….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 5:15 pm

  76. akak ipor??????? sape akak ipor yos? cnfus ah aku..

    hai akak gua nie..cr ah yg bujang..org pnye gak ko nk kn! xtau ah adek nk ckp ape lg dh..cr yg hencem2 je kak cm adek nie..jgn yg boroi2!

    yasmeen : kitorang kat sini sebenonye sedara mara la rash. bini ghost si lea tu adik beradik ngan tiara. aku plak sepupu ghost. ameer tu plak abang ipar aku sebab dia kawen ngan akak aku. (tapi aku ade skandal ngan abg ipar, akak aku tak tau sebab dia tak join blog ni) kire pusing2 kitorang ni sdara mara

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 6:48 pm

  77. Anje, ko mcm perli aku je…mcm ne ko tau yg perot abg ni boroi, kalu ko nk tau kelebihan boroi ni lebih menyerap hentakan…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 7:30 pm

  78. wakaka..sory br0..trkene ekk..tp ssh gak 2..perot smpai dulu.

    adek silap kak..biar boroi..jnji jgn ANU pndek xthn lame sut’dahh..

    yasmeen : ko kan da kene sodom ngan abg yos kan… ko tak kire ke bape lame dia leh bertahan? ko pon kene blajar ngan dia camne nak tahan lame

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 9:10 pm

  79. girl, i’ve had a few..but they wouldnt quite blow me like u..u gave me yr name n signed wit a halo around my eye..n it hit me like nvr b4..dat luv is apwrful force..yes,it struck me dat luv is a sport..so i pushed u a little bit more..
    luv,yr’e new to me..yr’e a little bit more thn i thought u b..a mole in my well fed lawn..yr’e a nitemare beating da dawn..hoooo…hoooo…laaaa…laaaaa..

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 9:28 pm

  80. blue blue,black n blue..red blood stick like glue..true luv is cruel luv..red blood a power fuel..sweet luv,tasty blood..my heart overflood..
    oh,u hit me! yeah, u hit me realy hard..girl,u hit me! yeah,u hit me right in da heart..baby u hit me! yeah,u punched me right in da heart n thn u kiss me..n thn u hit me…

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 9:36 pm

  81. Anje, ko ni dah mcm shakespaers la plak, nampak ko ni cam kesunyian je….x pelah, nah cat la aku punye labuci nih…
    Adus…rase senak mcm nk teberon…dah nk time nih….haiz…jap eh bg aku masa jap, aku kene bogel dulu…kalu x naya, tebakau….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 9:37 pm

  82. oh,u haunt me wit yr violent heartbeat at nite..oh,u strike me wit yr silence baby 2nite..why u haunt me wit yr violence baby..oh, come hit me!..u haunt me wit yr violent heartbeat…oooo…ooooo…laaaaa..laaaa..
    laaaaa….oooooo….laaaaaaaaa…….
    ooooooo…..laaaaaaaaaa….

    yasmeen : aiii senang hati nampak

    Comment by rash — Tuesday, February 3, 2009 @ 9:43 pm

  83. Anje, sory la kalu ko tersewel sbb aku….tu lah salah ko jgak, knape ko pegi layan aku yg dah memang sewel ni….x pelah ko amik la akak mimeen ko tu….mimeen lu x sian ke kat anje nih….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, February 3, 2009 @ 11:27 pm

  84. mimeen..btol ke ape yg ko ckp nie..lu org pusing2 sdare mare?? bedek ah..ckp ah bbtol oii…

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 1:15 am

  85. g0s..btol ke pe yg meen ckp 2 gos? klu btol lh kn gua nie cm segan2 plak dh nk join lu org lg..

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 1:25 am

  86. weiii..dh pkol 3 nie..mane lu org pg nie? helo..helooo…HELLOOOOO!!!!!

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 1:30 am

  87. lu org gua choww..zzzzzzzz

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 1:40 am

  88. Anje, ape yg ko bising ni…bingit ar…aku nk tdo…dah bape hr ni, tenaga aku banyak abis kat ko…kasi chan la aku charge bteri….
    Mimeen lu pun senyap jer….tgh perah pala otak nk bikin next episod ker wei….zzz.,kroh…kroh…kroh…first prize aku menang….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 4, 2009 @ 2:06 am

  89. gos..btol ke lu nie cousin meen?? n tiara ameer sdare mare ko??

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 2:13 am

  90. 77 | Ghostrider
    February 3rd, 2009 at 7:30 pm

    Anje, ko mcm perli aku je…mcm ne ko tau yg perot abg ni boroi, kalu ko nk tau kelebihan boroi ni lebih menyerap hentakan…

    Aku sokong 100%…. boroi ini sememangnyer suatu kelebihan….. opsss..terkantoi….

    Comment by ameer77 — Wednesday, February 4, 2009 @ 5:56 am

  91. Rash : gos..btol ke lu nie cousin meen?? n tiara ameer sdare mare ko??

    Meen : (tapi aku ade skandal ngan abg ipar, akak aku tak tau sebab dia tak join blog ni)

    dik oi Rash…aper yg membuatkan kamu sangsi akan perhubungan kami nieh???? kalau tak bersedare takkanlah leh sync “sg” ngan “my” camnie…. (p/s: gos tu ade bau bau bacang ngan artis veteran M’sia tau… alah yang skang nie dah jadik Wedding Planner tue lah…..tul kan Gos?)

    Comment by ameer77 — Wednesday, February 4, 2009 @ 6:03 am

  92. Adik Manje – Kita org suka dgn laki org sbb dorg lagi sexperience and takde string attached… kalau dgn bujang… akak2 rimas… nanti adik manja call jer tak tentu masa…. tu naya tu…..

    Adik Manja – Kita ni semua mmg related… tapi ada sikit complicated gak… kita pon suka main sedara sendiri…

    Eh Meen, bilang kat Mak Long kenduri last Sunday aku tak dpt gi… jaga Ayie kat spital.. menyusahkan aku je…. bila dia nak mati ni!….

    Comment by Tiara — Wednesday, February 4, 2009 @ 8:43 am

  93. yeke meer..god!! emm..but nice! ko org happy kt sini..wlau pn segal2 n sewel2 skt..u’re hppy family..adek angkt suke..dat cool!

    adek angkt!?? (segan dgn lu org coz lu org sume sdare mare..)

    aunty tiara..aunty rase..aunty yg lg tau kn..hehehe

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 12:26 pm

  94. meer..part boroi 2 gua no komen..coz gua slim..hehehe..

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 12:47 pm

  95. meen..ko tgh mgarang ke tgh mbadak..klu tgh mgarang 2 tulis story yg dramatik skt k..cm dh jemu jek aku dgn cite2 f**k2 nie..ko dh slalu ddahkn lh..tulis ah yg touching2 skt bile org bc smpai rase nk tberak thn sedih..kakaka..4-5 taun dh cite ko nie..xkn ko xmatang2 kot!

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 12:57 pm

  96. 94 | rash
    February 4th, 2009 at 12:47 pm

    meer..part boroi 2 gua no komen..coz gua slim..hehehe..

    hehehehehe… byk kelebihan boroi dah kahwin nie tau RASH….. Looks MATURED!!!! bukan sembarangan boroi tau nie…muahahaha…. Boroi isi power!!!! Tul tak Meen… Tiara….hehehe

    Comment by ameer77 — Wednesday, February 4, 2009 @ 1:21 pm

  97. Aduh…korang ni pun nk jd sewel jgak ke…boroi pon bleh tajuk besar ke…x pe,alang2 dah sewel bior betol2 sewel…puas hati sket…kakakakaka..

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 4, 2009 @ 1:34 pm

  98. Adik manje, nape ko nk segan plak dgn kitowang…betul la ape yg mimeen ckp tu…aku ni cousin dia… merangkap selaku 2nd skandal dia jgak…kalu ko nk tau famly aku panggil aku yos…yasmeen plak, abah ngan mak dia suka panggil dia mimeen…
    Lg pun anje, kan ko dah korbankan lubang kentut ko kat aku…nak segan konon, masa ko tonggeng ari tu, x pulak ko nk segan… Kang aku tampar bibir ko pakai balak aku br ko tau…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 4, 2009 @ 5:36 pm

  99. Mimeen, cepat la buat citer br…wa dah x tahan asyik kene drag sampai bawah…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 4, 2009 @ 5:39 pm

  100. o0oo..cm2 ek..g0s! bile ko ckp tngeng2 trus gua naik ghairah g0s..rase cm smcm jek..emm..mimeennn…mane jnji2 mu sygggg…pkol 3 i tgu tau…wakakaka..

    gua pn lepak gak gos tap2 smpai bwh nie..

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 6:51 pm

  101. Rash…tahniah…anda pengomen yg ke 100……

    Comment by Leia — Wednesday, February 4, 2009 @ 8:08 pm

  102. Adik manje, tetiba je aku mengidam mlm ni tonggeng tuk abg skali bleh..

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 4, 2009 @ 8:14 pm

  103. ajak mimeen skali gos..br mriah..

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 8:19 pm

  104. Insyaallah la adik manje…kene faham jgak si mimeen tu free ker…wa pun x tau lg sbb bteri hp wa dah paras…tggu masa nk padam..

    Comment by Ghostrider — Wednesday, February 4, 2009 @ 8:54 pm

  105. meen..mane lh lu pg nie..snyp jek..

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 8:57 pm

  106. cepatttt!!!! g cas oiiiii…..

    Comment by rash — Wednesday, February 4, 2009 @ 9:00 pm

  107. bribu bintang d langit kini Mgilang..mraba aku dlm kelam..oooo…ooooo….

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 12:22 am

  108. diaaaa…isabelaaa…lmbang cnta yg laraaaaa…trpisah keranaaaaa…adat yg brbezaaaaa….cinta gugur bsamaaaaa..daun daunnnn…kekeringannnn..
    haluann..hidupkuu..tpisah dgn isabelaa..namun aku trpaksaaa..demi cntakuuu…isabelaaaa…ooooo…oooo…

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 12:33 am

  109. Hah!!! Pe lagi adik manje ku sayang, tonggeng ler…eh…mane mimeen, x nampak pon…hmm…aku rase la kan dia mesti x leh nk handle komen box ni….dgn nk pikir wat episod br, nk layan pengomen lg….mimeen lu x pape ker…ade rase geely x, kalu lu dah dpt symptom tu maknenye lu pun dah nk tersewel jgak, x pe jgn riso wa ade penawarnye….

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 12:35 am

  110. Adik anje… lu karaoke sensowang kat jamban tu wat pe…fullamak…x sangka aku yg ko ni pandai karaoke…bleh tahan suara ko eh…. kalu ko karaokekan mic abg ni bleh…pastu nanti air dia ko telan, mesti lg lunak suara ko….cam mawi…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 12:43 am

  111. Alamak!!! Mentara guru dah komen yg ke-101 heh heh heh….

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 12:46 am

  112. dh tngeng bang..cepat ah bang..adek xleh hndle dh nie..nk tkucil dh nie!

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 12:47 am

  113. yeke bang..adek nk! adek nk!

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 12:49 am

  114. haaa!!! alamak! sape 2!! dhlh g0s! cover line skt..cuak dh nie!

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 12:53 am

  115. Hah!!! Amik ko..nk sangatkan…amacam rase…stanby tau anje..abg nk hentak lelaju nih…pap..kechepap…kechepap..kechepap…dek anje td ko dah berak ke…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 12:56 am

  116. Bior ler sape pon..

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 1:00 am

  117. ishh..ishhh..blom bang…sakit banggg.. slowly bang xthn nie…auwww..

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 1:00 am

  118. rase cm nk tkuar dh bang..isshhh…ishhh..

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 1:03 am

  119. Dah dah dah…anje cuba ko ngereng plak, sambil tu ko angkat kaki belah kanan ko,uh…yeah…terasa lg sempit dan padat…wei!! Anje apsal batang ko x naik, ko ni x stim ker…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 1:06 am

  120. gua leh xtprasan lea komen td..sory kak! xpasan..trime kaseh..hehehe..

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 1:09 am

  121. ok bang..dh! tgu mimeen lh bang..auwww..sakit bang tp sedap! adek kemut2 ye bang…ishhh..ishhh..

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 1:13 am

  122. komen ke 100 xde adiah ke kak lea..hehehe..penat taip nie..hak

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 1:16 am

  123. k…k…anje, meh sini mulut ko, try jilat telor aku belah kiri nih…adoi!!! Cibai…adus…aku suruh jilat..yg ko pegi gigit wa pe…ko ingat ni singgam ke…ni telor la…hah!…jilat plan plan…ha…mcm tu lah adek abg…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 1:18 am

  124. Ok, ko nk hadiah eh…isap plak btg abg nih….mak datok…mulut ko lg panas dr lubang kentot ko….laju sket…yeeehaaa…ariba,ariba….wacaya sama lu lah anje….lidah ko tu kasi gulung2 sket…ha…ini br dinamakan isap…ni tak…isap dada je lah yg ko tau….

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 1:30 am

  125. rase taik ah bang! yeakkkkkk…..tuie! tuie! tuie!

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 1:34 am

  126. xnk dh! rase taik!! mimeen mane bang..

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 1:38 am

  127. K lah…ko ni banyak sangat request la…ha..tonggeng balik…huh…dah snang sket nk masok…anje kemut sket…abg nk lepas dlm nih…uhh..ahh…arghhh…eeeeiii…geli geleman rasenye…sengal2 satu badan…
    anje, cepat2 pakai sluar tu…nanti kalu akak mimeen ko balik, dia ingat abg nk lepaskan tekak sendiri plak….

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 1:54 am

  128. Mimeen,lu ni nape hah…tiba2 je cam nih, lu period eh….sakit perot eh…sapu la minyak angin kat ari2 tu sket…kurang la rase senak tu…jgn di bior je…nanti emotional plak….sblom nk sapu tu selawat 3 kali pastu sapu rata kat ari2….nanti kurang le tu…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 2:09 am

  129. Eh anje,la tido rupenye, x leh harap, asal aku tibai ko je..ko tido…sape yg main sape pon aku x tau…

    yasmeen : perghhh dasyat ar belaian ko yos… asik tertido je adik manja ko kejekan

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 2:14 am

  130. Cinta untuk nabillea…aku ciptakan..sepanjang hidupku ini..telah lama aku mencari…kemana menghilangnya puteri..
    Apakan daya…sudah suratan tertulis…kita bertemu…hingga kini..setelah terpisah..salju yg beku terlerai sudah…
    Oh nabillea…lambang cinta yg telah maju…hingga kini oh nabillea x kan lupa mengingati mu…
    Ha…amacam ok tak…

    yasmeen : ermmm..feel tu ade… intonasi, gaya sumer ok… cume picingggg tu ha picinggggggg!!!!

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 2:49 am

  131. Ye ler…ye ler…tau la suara wa x sedap, jgn la emotional sngt kalu ye pon….kan wa dah suruh lu sapu minyak angin…degil la lu ni….

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 3:04 am

  132. rozanaaaaa..kau gadis idamanku..hadirlah dalam mimpi2ku..biar bribuuu..biar ramai yg mgangguuu..padamuuuu..engkaulh ratuuuuu…sejak mula btemu..kau buat hariku..shening salguuuu..dan mlm jd hngat..sehangat cinta ku…kasih kuuuuuuu….rozanaaaaaaaaaa
    ……ooooooo000000…..ooooooo…

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 8:01 pm

  133. Rash, mlm semalam akak mimeen tanye ko, apsal x masuk cbox….

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 9:03 pm

  134. gua x rgster lg..cm mls lh plak nk join cbox 2..nnt2lh gua rgster kt situ..lg pn cm leceh je nk msok..lu smlm msok cbox ek?? ramai ek kt situ??

    Comment by rash — Thursday, February 5, 2009 @ 9:59 pm

  135. x ramai la anje…aku dgn akak mimeen ko jer…dia kate kat aku dia windue sangat kat ko sbb dah bape hr nie dia x de masa nk borak2 dgn ko..

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 10:40 pm

  136. Anje, mane ko nk pegi…alamak…x kan nk gerak kot…lu ni kan mcm ade bini kat umah plak…relek la beb…nyanyilah satu dua lagu lg…lagu saleem ke, spring ke, ukays ke…jgn riso la…mlm ni abg x bontotkan ko…

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 11:03 pm

  137. Abg sedo…x guna hr2 abg bontot kan ko…buat melecet pale takok je…tp kalu skali skala tu ok jgak kan..

    Comment by Ghostrider — Thursday, February 5, 2009 @ 11:08 pm

  138. x pe lah anje, bior abg tunjuk bakat plak…
    Cin…taku,ter..ukir dirangkaian se..pimu…,terukur disimpulan se..nyummu…terjalin dan cintamu restu..,
    Cintaku…dan cintamu kian berpa..du..dan cintamu terus bersa..tu,selautan jan..ji..mu…,pastikan..nya tidak terjerumus…di gaung dlm kesu..raman…
    Cintaku yg sejah..tera,rupanya mimpi se…mua..,fana yg ku gambar…itu seketika..

    Comment by Ghostrider — Friday, February 6, 2009 @ 12:03 am

  139. Segalanya tidak terduga..hahaha…dan cintaku mekar dise..lut cintamu…,segalanya sungguh terlara..hahaha…dan saksama dijanji tidak ternyata..aaa…
    Cintaaa…katamu sungguh berpanah…terlumpur sangsi semerta..cuma sejurus lalu terdera..Cintaaa..tersiat luka terpunah…hanya beralaskan tinta…
    Senjatamu di bina berderai kasih akhirnya….
    Cintaku yg sejahh..tera..cintamu yg semenn..tara..,demi sentosaku..aku terpaksa…aku tersiksa…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 6, 2009 @ 12:13 am

  140. lgu ape lu nynyi nie bro..jem siut gua dgr..nynyilh lgu yg gua tau..bleh gua fllow up backing vocal weiii…gua msk part lalala…oooooo….jd ah! mlm nie lu x bsegame ke?? mlm jumaat keliwon nie!!!!! wakakaka…

    Comment by rash — Friday, February 6, 2009 @ 12:24 am

  141. yeke! mimeen rndu kt gua…aakekeke..ku pn rndu pd mu mimeen..wakaka.

    lu nie ape kes meen?? ko dtg bulan cam si g0s ckp ekk?? aleh2 jek snyp..nk kate merah otak, xde jgk cite br…xphm btollh gua org pmpuan nie! bnyk sgt rhsienye..bile kite tnye lelbh kang kite plak yg d marahnye! haii..btol kate pepatah..pmpuan ibarat kayu yg bngkuk..bile d pkse ianye akn patah..bile x d pkse ianye akn ttp bngkuk.. em..pnyudahnye! jnji ko bhgia sut’dahhhhh…meen..

    Comment by rash — Friday, February 6, 2009 @ 12:40 am

  142. xpelh meen…biar gua nynyikn khas lagu specel buat ko… ‘sedetik wajahmu muncul dlm diammm..ada kedipan ada sinar..’ oo000ooooo…sory part tu je gua igat…wakakaka…

    Comment by rash — Friday, February 6, 2009 @ 12:46 am

  143. ….maafknlh oooo…andai lagu nie mganggu ruangan hidupmuuu…blaa…blaaa…blaaa…blaaa…
    kau ilhamkuuuuu…oooooo…kau ilhamkuuuu…:)

    Comment by rash — Friday, February 6, 2009 @ 1:13 am

  144. Anje, x kan ko x tau, lagu yg aku nyanyi td tu popular masa zaman ko nk dekat amik spm…cuba ko pegi search lagu ameer ukays tajuk dia cintaku pastu ko layan leklok….kalu ko nk tau akak mimeen ko terpikat dgn abg ameer ko pasal dia nyanyi lagu ni lah…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 6, 2009 @ 2:09 am

  145. Anje,ko tanye ke, ko bg tau….mlm ni…kira td la…jgn kata pago…silling,dinding,bingkai tingkap,pintu summmee…aku sapu cat, alhamdulillah suma disapu rata….riso jgak wa td,buat nye salam wa x dijawab,alamatnye gigit jari la wa mlm nih….

    Comment by Ghostrider — Friday, February 6, 2009 @ 2:33 am

  146. Aduss…manje, ko ni pangai la…x kene sodom pun ko tdo jgak ke…layan diri lah nampaknye…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 6, 2009 @ 2:35 am

  147. hahahahaha…. camner ko tahu rahsia aku pikat Meen pakai lagu tu erk Ghost…takleh simpan rahsia tul lah lu!!!! Mase si Rash nyanyi tu terkenang aku kat Kak Mimeen ko tau….. time aku tgh pimpin die kat chalet tepi laut!!!!muahahaha….

    Comment by ameer77 — Friday, February 6, 2009 @ 6:04 am

  148. kemain sedap lagi korang mengata aku mase aku takde eyh?

    Comment by Yasmeen — Friday, February 6, 2009 @ 4:30 pm

  149. memula bce cm boring,tp lme2 bce best plak!!meen bleh knal??heheheh…acah jee

    Comment by john — Thursday, December 10, 2009 @ 2:17 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers

%d bloggers like this: