Diari Berahi Yasmeen

Sunday, March 8, 2009

peluh dicelah lurah…

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:22 pm

tajuk takde kene mengena ngan entry wokeh…

dah setahun ustaz rochi berada di Gadjah Mada University sambung blajar kat sane. Aku tak dapat habiskan banyak mase dengan dia mase kat sane. tapi kami sempat la borak-borak. sejak aku hilangkan diri hari tu, ustaz rochi membawa hati. mengajar di prime college seperti biasa selama beberapa bulan pastu ambik keputusan sambung belajar lagi. dan dia nampaknye akan terus menjadi seorang ustaz. dia tak kawen lagi :) aku rase cam nak kawen la dengan dia hehehe…

aku cuba ingat balik, kenapa dulu aku lari dan tak jadi nak kawen dengan dia eh? Ermm.. mase tu aku rase dia bukan lelaki yg terbaik untuk aku. aku tak bersedia untuk menjadi isteri kepada seorang ustaz (maybe).  walau bagaimanapun, kami bertukar no tepon dan e-mail dengan harapan persahabatan ini dapat diteruskan.

tinggalkan kisah ustaz rochi sekejap. aku tiba di KLIA jam 8 malam semalam bersama En Arif. bercakap pasal boss aku tu, semasa kami bersama di sana, kami terlanjur untuk satu malam. mase tu aku lepak kat bilik dia borak-borak. cerita pasal masalah rumahtangga dia la. bagi aku, aku sekadar mendengar masalah yg melanda berpunca daripada peristiwa valentine ari tu.

entah camne, kami boleh memulakan persetubuhan tu pun aku tak berapa ingat sangat. yang aku ingat, aku bangun dalam keadaan bogel, aku pakai baju dan balik bilik aku. esoknye macam takde ape-ape yg berlaku. tapi yang pasti, memang apa yang berlaku malam tu semuanya secara rela dan aku rasa puas dengan tujahan demi tujahan batang panjang En Arif menusuk ke lembah keramat aku tu :p memang best!

pasal Ayie, aku dapat tau dari boss aku yang Ayie dah berhenti kerja secara rasmi. surat pun Tiara dah hantar coz boss aku cakap camni “kawan u, Fauzie (Ayie) tu kat mane skang? dia tak ok lagi ke? hari tu wife dia hantar surat resign…” tu je yg aku dengar. tiada jawapan untuk soalan En Arif sebab aku pun tak jumpe Ayie lagi dan tak tau perkembangan dia selepas Tiara bawak Ayie balik, keluar dari hospital ari tu. Memang hati aku meronta-ronta nak tau pasal Ayie, tapi aku dengan Tiara dah tak mcm dulu lagi :(

About these ads

234 Comments »

  1. haizz..ko nie spoilkn mood wa lh meen..wa igat crite kene dgn tajuk..rupenye,kene tipu bngok wa! *padan muko aku..* haha

    trime kaseh ek meen..*lage pp sikit!* hehe

    meen..xmalu btol ko nie ek! dulu ustat ajak kawen xmau,itulh..nielh..skrg,ko trigeh2 plak..ko nie cm tiara jgk ah..abis madu sepah dibuang.. :p

    emm..ape lg ek wa nk komen?? emm..pkr jp! :p

    Comment by rash — Sunday, March 8, 2009 @ 11:22 pm

  2. haa..o0o..ustat Rochi smbung blaja rupenye..igatkn mnun*tut* ilmu yg bkn2..haha

    haa..lg 1..ko nie kn btol tau meen! ko dgn ayie kn dh xde pape..lg ko nk sebuk2 tau..saje cr psl kn! haizz..penin ah wa pikir psl ko nie..xabis dgn konflic! msok ah bab the real luv n romentic skt..jgn keras sgt..

    haaaa…story kali nie mndatar jek..
    *4/10*..

    Comment by rash — Sunday, March 8, 2009 @ 11:41 pm

  3. lupo! lupo! bab tajuk..huizzz..wa bc td trus kpala otak pikir yg bkn2..rupenye,xde kbruntungan nk mlepaskn hajat pn..huhu

    tp! tajuk,wa ks..*8/10*

    Comment by rash — Sunday, March 8, 2009 @ 11:52 pm

  4. Mekaceh mimeen…ingat jgak lu kat wa ni…ingatkan lu dah lupe kat wa yg kaki komen ni…lepas ni kan mimeen,kalu lu lama sngat nk update sbb x de idea,lu tggu wa signal suh lu update k,pastu br lu update muahh…hahaha..

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 12:29 am

  5. Lu punye tajuk je dah buleh buat wa gersang,mimeen kalu lu nk tau keberkatan persetubuhan ada pada peluh yg keluar dicelah2 lurah,lu memang pandai pilih tajuk…tp satu ayat yg lu guna dlm citer kali ni wa x bleh angkat beb,cm mane lu bleh pakai ayat persetubuhan mcm blajar dlm sex course la plak…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 12:34 am

  6. kali ni betol2 lu menjaga ejaan bagus2,lu sememangnye mendngar kata,sebenanye wa nampak citer lu kali ni banyak persoalan ddlmnye,so sape yg bc mesti tertanye2,so lu stanby je jwp kalu ada yg nk tanye, contohnye wa nk tanye, lu ni betol2 x de idea ke atau lu dah malas nk handle blog lu ni lg atau knape ayie resign atau lepas ni lu ada pape instnct dgn ustat roci ke atau lu nk buat bos lu jadi pnyedap dikala sepi ke atau lu sebenonye bebulu dgn tiara ke??? Hahaha…jwp ler…

    yasmeen : wa skang fokus kat ejaan je. bab2 idea ni smua wa dah takmo amek tau da yos

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 12:46 am

  7. anje,bleh abg tau ape hajat yg ko nk lepaskan, abg suke kalu ko tahan dulu hajat tu pastu bg abg sumbat, gerenti rasa mcm nyawa2 ikan, hahaha…senak beb…tersenggut2 ko tarik nafas…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 12:50 am

  8. meen..skrg aku tgk ko dh mcm xde mase nk join komen..update je trus snyp sepi..ko bz sgt ek..ksian ko ek..wa nie srh ko update je tau..huh! rase bsalah mguasai diriku kini..

    yos! leps nie xyh ek push2 mimeen tuk update..ksian wa tgk dia ah..ks mase kt dia tnang2 tuk create cite..k :p

    Comment by rash — Monday, March 9, 2009 @ 1:43 am

  9. mimeen lu ni pon bleh tahan jgak eh…ibarat wa tanye lu pakai baju ape hr ni, lu jawap lu pakai gstring kaler pink…lain yg dtanya lain yg djwb hampeh…wlau cm ne pun mmang x dpt disangkal kali ni kekuatan citer lu terletak pd ejaannye hahaha…gud job!!!

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 6:46 am

  10. anje,kate punk not dead,mcm mane plak ko bleh ada prasaan brsalah menguasai diri,nk terberak plak aku rasa…meremang misai aku dibuatnye…patut ko bersyukorrr, nk jgak mimeen tu update…kalu dia buat bodo jerk..x update2,haa… ko komen la sensowang sampai ke 8 juta…kesian konon,kesian ada makna tu mimeen hahaha…lg satu anje,aku memang suka push2 llbeh lg lubang kentot ko yg kombang kucup tu..

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 7:01 am

  11. eh, korang x pegi dataran merdeka ke hr ni…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 7:05 am

  12. dulu, hr ni lah satu dunia terasa mcm ada sesuatu nk dtg,hr ni jgak padamnye api dr negeri yaman huhu…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 7:29 am

  13. aiyakk..lu nie yos,bile wa ckp je lu msti nk weng wa..wa btol2 ksian kt mimeen 2..lu tgk ek! bile lu tnye lain,dia jwb lain..wa raselh kn..myb ade biol smwhere lh! :p
    mimeen..ko ok ke??????

    (yos..ko tgk ek..ko meen jwb tegak ape yg wa tnye nie cnfem! ade smthing wrong smwherelh dgn dia 2..lame dh wa prhati biol dia 2..) :p

    Comment by rash — Monday, March 9, 2009 @ 9:24 am

  14. awal lu bgon siak yos!! g msjid ke pe td! alhmdullilah..sejuk org rmh ko tgk yos..btmbh lentik lh misai lu nnt..hahaha

    Comment by rash — Monday, March 9, 2009 @ 9:31 am

  15. Nak buang sepah apa kalau madunya aku tak dpt lagi?! Yg ko, aku tipon lepas maghrib tu ko tak angkat nape? Takut dgn awek kau eh?? Wakaka
    Tapi tang misai Yos melentik tu yg aku tak leh angkat tu.. hehe

    Yos – Mmg lah si Meen dgn Tiara tu tak sebulu. Dah terang2 Meen tak de bulu.. Tiara plak mmg tak de rambut kat cipap.. Tak caya.. tnya Pot.. hehehe

    Comment by Tiara — Monday, March 9, 2009 @ 1:36 pm

  16. Tiara,nk tanye pot wat pe, kan kemarin wa cat pago lu,ape udah lu ke,tiara tang misai wa lu jgn ngada2 nk suh cukur plak,x de maknanye,kalu lu nk tau, misai lentik wa ni adalah salah satu secret weapon wa hahaha…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 2:17 pm

  17. Anje sebenöye takut dgn awek dia hahaha…ko kalu nk selamat,ape saja yg aku mintak ko kene korban tuk aku,kalu x aku anta msg yg bukan2 kat myspace ko hahahaha…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 2:20 pm

  18. Kau lain lah Yos sayang. Pot kata aku tak de bulu tp aku ada rambut cipap. Tu lah keiSTIMewaan Pot selain kasi aku stim.. KeiSTIMewaan kau, mmg lah misai kau tu .. tu lah sbb utama aku suruh kau simpan.. lgpon tiap2 hari aku tgk Lea kat ofc, muka dia glow semacam

    Eh, Anje.. tak mo add aku ke kat myspace? Blh aku tolong meriahkan lagi. Baru blh aku kata ‘habis madu sepah dibuang’ hahahah

    Comment by Tiara — Monday, March 9, 2009 @ 3:36 pm

  19. tiara oi..ko mmandai je ek! magrib bile ko tpon aku? ko saje je nk ks org tau kt komen nie aku tkut kt awek aku 2..wa bkn tkut lh tiara..wa cume bwaspade jek..!
    tiara..bak dtg myspc ko? nnt wa add lu..kite tgk sepah bsepah ke x! haha

    cilake ko yos! lu jgn mmain yos..jgn nk ugut2 wa..wa br nk bwaspade nie..lu jgn ah msj yg bkn2..maut wa nk jwb
    nnt wei..kang wa cukur misai lentik sblh br lu tau,klcc tu tingi beb!

    Comment by rash — Monday, March 9, 2009 @ 4:16 pm

  20. pngumuman…
    *sgale ape yg dibncangkn dlm komen nie hr nie,yg mlibatkn RASH adelh brunsur fitnah dan bidaah smate2..tiade kene mgene dgn yg kencing duduk dan brdiri..wasalam!* :p

    Comment by rash — Monday, March 9, 2009 @ 4:23 pm

  21. Eh? Aku tersilap lah Anje. Bkan takut tapi kau segan kot hehe.. Aku hormat suami aku.. tapi Pot, benda dia sentiasa hormat kat aku plak!

    Ek eleh.. tak yah lah nak buat pengumuman.. Leceh lah lu! Mcm mana nak ajak 3some dgn kau ni?!

    Comment by Tiara — Monday, March 9, 2009 @ 7:38 pm

  22. yelah tiara..wife,surge bwh ktiak husband kn..ke bwh kaki?! hahaha
    ko jgn mderhake dgn husband ko..br harmony idup rmh tange..xgitu! :p

    ko nk ajk 3sme ke tiara?? xyhlh ek..anje memalu lh..anje xbiase..anje kn ht suci.. :p

    Comment by rash — Monday, March 9, 2009 @ 8:17 pm

  23. ye la tu anje, hati ko suci dlm debu kan

    Comment by Ghostrider — Monday, March 9, 2009 @ 8:20 pm

  24. hem..ehem..
    ku bgai air yg suciii..didlm bkas yg brdebuuu..zahirnya kotoran itu trlihat..ksucian tlindung juaaa..
    diaaaaa…isabelaaaa..lmbang cintaaa..yg nyataa..trpisahh kranaaaa…adat yg bbedaaaaa…cintaaa gugurr bsamaaa..daun-daunnn..kekeringannn,haluannn..cinta kuu..trpisah dgn isabelaaaa…o0o0ooo..

    Comment by rash — Monday, March 9, 2009 @ 10:07 pm

  25. anje, ko ni mat punk ke mat jiwang…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 10, 2009 @ 12:20 am

  26. anje,ko dah x layan overnite kape, sunyi seh kat sini sensowang,sejuk plak tu,nk2 hjan br benti mlm td…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 10, 2009 @ 2:39 am

  27. huhuhuhuhu… story nyer Meen kali nie… cam ader udang di sebalik mee….hehehehhe….NEED MORE!!!!!

    Comment by ameer77 — Tuesday, March 10, 2009 @ 6:05 am

  28. wa skrg dh keje ah yos..weekend blehlh ovrnite! weekday sory sgt..penat yos! lgpn kite dua jek..mimeen pn bo’lyn x nk lyn kite dh.. :(

    Comment by rash — Tuesday, March 10, 2009 @ 5:53 pm

  29. aduh anje, ko jd cm ni kira dsbbkan mimeen lah ye???

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 10, 2009 @ 9:56 pm

  30. bknlh yos..wa dh keje beb! penat siot..lu lain ah keje msk ptg blek mlm..ps2 bkn leh trus tido kn..dulu wa pn pnh keje mlm..blek je mate tkebil2 boring xtau nk buat ape..so..dulu wa blek keje je trus msk chating kt chnel 8 *adisi mlysia* dulu chnel8 chating smpai pg..kcau2 awek horny! haha ps2 bntai fon sex! huhu jht kn wa dulu..skrg dh xde dh..line clear! :p

    Comment by rash — Tuesday, March 10, 2009 @ 10:55 pm

  31. huhuhuh,..rash!!! ko chat …phone sex tue sume…awek ko tahu tak???tak kene sekeh ker wei???

    Comment by ameer77 — Wednesday, March 11, 2009 @ 5:47 am

  32. Ti…puas aku selak kat cipap kau masa kat equatorial melaka wkend lepas…rambut tiada bulu pon tiada…hanya bijik pink yg kujumpa…kekekekek..tu yg buat bob tmbah hormat je kat kau…kekeke

    gos…misai lu secret ar? kalu stakat mcm tumbuh tak tumbuh je tuu…kekekek

    Comment by capt pot — Wednesday, March 11, 2009 @ 6:39 am

  33. meer..2 dulu meer..time wa mude remaje! time 2 awek xde lg! :)
    enjoy yahudi lh beb!! wakakakaka..

    Comment by rash — Wednesday, March 11, 2009 @ 8:04 am

  34. Pot! Baby Manjaku Sayang.. Nak lagi lah mcm kat Equatorial tu.. tak leh lupakan sey.. lagi2 bila hidong kau tersumbat.. berangin je aku rasa jari kau lps kau taruk Vicks ketika meyumbat lobang cpap aku!
    Kau jgn lah ckp psl misai Yos mcm tu Pot.. Aku tau lah demi aku, kau cukur misai kau tu.. tapi si Yos tu, tu misai cari mkn tau.. Lea jandamu tu suka.. ingat sikit pot.. tangsi 60 paun!! Kecian kan.. hehehe
    Rash – kau dah tobat kape nie..abih dua hari yg lepas kau baru fone sex ngan aku sampai kau mengaku air mazi kau dah kluar..jadi tu ape..nak sedapkan ati aku jer kape…na bei…..

    Comment by Tiara — Wednesday, March 11, 2009 @ 8:28 am

  35. eloo… meen tq for update… woit wa… byknya komen… melepas la aku seminggu due nie….

    fuh rash… ko buat phone sex ngan tiara???? ape kelas rash… phne sex nie… buat sakit konek dalam suar je.. tambah2 suar jean… hehehehe… appoinment je ngan tiara kat equatorial bangi plak…. hahaha bole aku tumpang main 18 lubang.. klu ko tak larat ko bole elo aku… kite godam ti sampai smpi lembik… hahahha

    Comment by aeri — Wednesday, March 11, 2009 @ 8:58 am

  36. haizzz…chellammmm!!! bz memanjang lah pulak u nie kan …sejak kebelakangan nie…..

    Comment by ameer77 — Wednesday, March 11, 2009 @ 11:19 am

  37. abis tu… bila masa aku nak jadi tayar keretapi nyer???

    Comment by eddie — Wednesday, March 11, 2009 @ 2:21 pm

  38. meen ade ati nak kawen ngan ustaz rochi?????? hehehehe… takyah le meen… nanti ustaz mengigau tengah malam plak….. tak sempat nak tahajud tgh malam… tahajud atas body ko je yg die ingat…. hahahaha….

    Comment by aeri — Wednesday, March 11, 2009 @ 2:28 pm

  39. ECEH..KO TAHUJER ERK AERI …. aku rase bukan ustaz atas Meen kut…tak sempat nak celikMeen dah ader atas ustaz lah wei…ngeh..ngeh…ngeh… you so good gurl!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, March 11, 2009 @ 2:50 pm

  40. laa..tiara! ha’ahkn..2hr lps br kite pon sex ek..sory2 lupe! hehe..ialh tiara,air mazi aku dh kuar..skt lg air mani nk kuar tp ko kate stop!..air ko dh bnyk sgt kuar kn..huhu :p
    *sory pot..*

    eari..lame btol xnmpk? ko mane pg? ko majuk ek? ko majuk dgn meen ek? sbb cite ko meen x approv ek ko majuk??

    eari..aquatorial bangi jauh sgt siot..HAIYATT jb ade pe..btol x tiara? lg 1..aku nk ajk ko ade poblem skt,coz ko xjoin the club lg..huhu

    Comment by rash — Wednesday, March 11, 2009 @ 5:28 pm

  41. rash…tak main le majuk nie… cuma aku bz training… masuk keluar pdg… bab cite yg meen taknak approve tu.. aku tak kisah.. coz die punya blog.. lagi pon aku bagi idea je… hahaha klu ok amik tak ok dalam bin le….

    hyatt JB tu memang best nyaman sih kat sana tapi rate pon berbaloi la… tak kisah klu x nak ajak… name aku nak join the gang dan kena gadai lubang kentot… sowi bebykla “NO Way”….

    tak berminat jadi kaum LUT!!! aku suke cipap ade tit yg bole disedut dan dinyoyot… hahaahhhaha…. bak kate yos..mengcat pago ….

    meer… pulak!!! aku ingat ustaz yg lelebih.. rupenya meen yg kemaruk…. layaaaaaaaan……….. reality dan fantasi adakalanya mencuit minda…. hahahah

    Comment by aeri — Wednesday, March 11, 2009 @ 9:24 pm

  42. sesekali terpikir gak… agaknya meen majuk tak nak post new story sbb kurang org komen cite die ape???? asyik chat je kat blog die….sowi meen…..

    Comment by aeri — Wednesday, March 11, 2009 @ 9:26 pm

  43. sesiapa guna gmail… bole la chat ngan haku…. klu ada dan sudila…..ok aku nak diam cuma nak bace komen2 korang plak….

    Comment by aeri — Wednesday, March 11, 2009 @ 9:28 pm

  44. Aerizla, pandai la ko ckp,x nk jd kaum nabi lut konon,abis yg ko main sana sini,dpt amoi tanah busat lg, nk jd ape plak, kaum bani israel ke kaum arab jahiliah…alang2 ko bg je lubang kentot ko kat aku,skang ni ko dah sama dgn kaum nabi lut tu….tonggeng la,jgn degil

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 12, 2009 @ 12:16 am

  45. lar… xder lagi ker sambungan? bebulu dah aku tunggu ni meen… cepat la updateeeeeeeeee

    Comment by aye — Thursday, March 12, 2009 @ 12:51 am

  46. sowi…lubang kentot aku hanya utk taik aku je…. hahaha…

    la nie aku dok kenen cipap awek myanmar lak… sikit ari lg dapatle… hehehe. indon dah(ketat) .. philiphine dah(ketat dan gebu)… amoi dah(ketat and gebu cuma bulu panjang)… thai dah(bulu halus)… minah leh dah (longgar giler) … india dah (panas)… myanmar(kedi aku x dpt lagi.. baru dapat cuit cipap die dari luar)… hehehe

    btw sume sedap sbb air aku kuar…hiks….. klu tiara, meen bagi chance… bolerase singaporien laks…

    Comment by aeri — Thursday, March 12, 2009 @ 8:47 am

  47. ko nie bls dndm pe komen bnyk2 aeri..haha ko chat dgn wa je aeri..
    wa ade gmail..huhu

    Comment by rash — Thursday, March 12, 2009 @ 9:08 am

  48. fuyo0o..aeri! sume ko dh rase..gile babeng lu! lu mmg btol enjoy yahudi lh beb! bile bleh wa follow lu nie!!!! wa pn nk rase yg panas2..yg bnyk bulu..yg bulu halus..cm lu rase aerizlaaaa!!!!

    Comment by rash — Thursday, March 12, 2009 @ 9:15 am

  49. rash.. join memang bole join… tapi aku project tak mengajak org.. buat sensowang je… tak pasal pasal dapat extra dosa… dahle dosa sendiri tak tertanggung.. hahahaha……..

    Comment by aeri — Friday, March 13, 2009 @ 9:27 am

  50. dosa?? membaca kat sini pun dah boleh dapat seguni dosa… kekekeke…

    tapi nak bagi tau, dosa pahala bukan kita tentukan… kita cuma buat je, dosa pahala tu bergantung pada niat… ok cukup la ceramah untuk ptg nie…

    -ustaz rochi

    Comment by eddie — Friday, March 13, 2009 @ 2:27 pm

  51. betol tu.. sbb tu tak bole ajak org buat dosa…. nak buat bio srg2… keh keh keh

    Comment by aeri — Friday, March 13, 2009 @ 4:50 pm

  52. tapi…

    kalau project tak ajak orang tu kira tergolong dalam golongan yang kudukut lah… kemut dan kedek…

    keh keh keh

    Comment by eddie — Friday, March 13, 2009 @ 5:00 pm

  53. oooo itu alasanya….. ko le ajak aku eddie…

    Comment by aeri — Friday, March 13, 2009 @ 5:03 pm

  54. aerizla, mcm aku ckp,alang2 ko dah bnyak sngt buat dosa yg x tertanggung,ape kate ko serahkan aje lobang yg taik ko je bleh lalu kat batang aku ni,jgn ko bpikir panjang,sebelom ko btaubat ni,tonggeng kat aku dulu…

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 14, 2009 @ 2:01 am

  55. yos..susah2 ko ajak eddie 2 je tngeng yos..hr2 die tnye turn die bile..siap ckp *die nk jd tayar keteapi* dh elok2 jd org,nk jd tayar keteapi plak..risau plak wa yos dgn eddie nie! xde bnde lain yg lg syok ke die nk jd! TAYAR KETEAPI!! biol ko dh parah nie eddie!

    Comment by rash — Saturday, March 14, 2009 @ 8:50 am

  56. benonye tiara tu dah tipu korang. dia kate dia takde bulu kt cipap kan? ari tu aku nampak dia ade bulu sejembut garisan halus di atas tempat yg terbelah tu :p

    Comment by Yasmeen — Saturday, March 14, 2009 @ 10:12 am

  57. oh! akak’ande ku mimeen..lame bnor akak’ande mgilangkn diri..aleh2 tmbul plak..mane akak’ande pg?? rndu kekande anje dbuatnye..huhu lame sunguh kekande anje xtgk pic akak’ande mimeen mnutup belahan yg comel 2.. :p

    Comment by rash — Saturday, March 14, 2009 @ 2:13 pm

  58. aye..lu bbulu ek? kate org dulu2,org yg bbulu nie kuat sex..meh tngeng? wa pn specis lu gak nie..berbulu!!!
    leh same2 rakus! wakakaka..

    Comment by rash — Saturday, March 14, 2009 @ 3:25 pm

  59. eddie,ko pon satu,dah bape kali aku ckp kalu nk bg aku sumbat lobang kentot ko kene masok dlm komen ni tgh mlm,tp alasan ko takut bini,ingat eddie kalu takut bini dayus namanyeeee…so lain kali jgn buat lg,mesti kene komen on time mlm ni….

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 14, 2009 @ 4:08 pm

  60. hah!!! Mimeen br ko nk timbul,slama 3minggu ni tah mane ko dah pegi,ni aku hadiahkan pantun tuk ko
    Kelip2 disangka api,
    Kalu api mana puntungnye,
    Hilang ghaib disangka mati,
    Kalu mati mana kuburnye.
    Mimeen,kalu ko ni bijak bestari, silalah jwb pantun ni

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 14, 2009 @ 4:16 pm

  61. aku tak kira… aku nak korang main keretapi jugak… tiara depan skali, pastu anje, diikuti pula oleh yos… eddie kat bawah jadi tayar keretapi…

    sapa lagi nak sambung ekor keretapi nie? memeen nak join?

    Comment by eddie — Monday, March 16, 2009 @ 7:12 am

  62. bulu sejemput???? mak aih… tu bulu buat geli tu…. okla… ade gak perhiasan sikit… sekurang2nya nampak indah sikit klu di pandang dgn tit yg tersembul skit… hahahaha…. meen punya camna plak????

    Comment by aeri — Monday, March 16, 2009 @ 12:14 pm

  63. mimeen ye TEMBAM! :p

    Comment by rash — Monday, March 16, 2009 @ 3:44 pm

  64. anje, mimeen pnye tembam tp serabai sket,pasal tu ameer slalu apointmnt dgn tiara,tp mengikut teori saintifik,kalu apam serabut dan serabai,orgnye lebih agresif,hyper actif dan kanibal dlm bab2 sex ni,myb ameer x tahan dgn mimeen so mcm2 alasan yg dia bg,haha..

    Comment by Ghostrider — Monday, March 16, 2009 @ 5:07 pm

  65. amboi rash…. tau ko yek… dah cat ke? atau ko dah terjah??? hehehe…. klu dah dapat kira okla…. syabas!!!!

    Comment by aeri — Monday, March 16, 2009 @ 8:23 pm

  66. aerizla,lu jgn bnyk ckp,kalu mau,tonggeng dulu haha…
    Aerizla ingat ayat kat bwh ni,
    Perempuan2mu itu ibarat ladang,maka kerjakan dgn sebaik-baiknya,sesungguhnya jgnlah menganiaya mrk,jika demikian,tergolong ddlm org2 yg zalim.
    Aerizla,tonggeng la,jgn memalu,lubang kentot lu wa rasa dah mcm ladang,mai la sini

    Comment by Ghostrider — Monday, March 16, 2009 @ 9:02 pm

  67. sorila…. :P

    Comment by aeri — Monday, March 16, 2009 @ 9:19 pm

  68. wei yos! aeri 2 pmpoan ke?? tp u sound look like gay..hahaha

    aeri..aku xdpt lg..hr2 mimeen bgtau aku.. :p

    Comment by rash — Monday, March 16, 2009 @ 10:55 pm

  69. Aerizla nasib baik ko ckp sori, u kan tau i ni ghostrider, so kpd anak2 antu,ckp bebaik sket,kang i sebat sama i punye rantai br tau,heheh…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 17, 2009 @ 2:02 am

  70. Anje,memang la aerizla tu lelaki, yg lebih meyakinkan lg dia cuma ada lubang kentot yg bleh disumbat, kalu ko nk tau lebih lanjut ko bukak buku bab sapi betina ayat 223,lg satu anje kalaulah aku ni gay, kau aku nk klasifikasikan sbg ape??? Setahu aku, cuma doktor atau polis je bleh pecahkan lubang kentot,tp ko punye aku yg memula sumbat kahkahkah…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 17, 2009 @ 2:23 am

  71. wa xckp lu gay lh yos..n wa pn bknnye gayboy..tp ayat lu je 2 mcm gayboy..ko xbc ke,sapi betina bab 440 tu ayat 546..haha sual ah lu nie! nmpk sgt xkatam lg! lu jgn ah bterus terang sgt..malulh wa kt awek2 yg bc yos! lu,xdelh..lu dh brpunye pe! :p

    Comment by rash — Tuesday, March 17, 2009 @ 8:07 am

  72. hahahaha……… pecah perut aku bace komen ko rang nie… mende la lu rash and Yos… kih kih kih…

    Comment by aeri — Tuesday, March 17, 2009 @ 9:57 am

  73. Anje, ko ni memandai je…bab sapi betina tu mane ada sampai ayat 546,setau aku ayat dia sampai 200 lebih je…pastu sambung plak dgn bab kluarga imran ayat dia pon sampai 200 lebih jgak,mane dtgnye ayat sampai 500 lebih tu…ooo…ko buat sendiri eh…. Anje,ni lg satu ayat aku jumpa:
    Wahai ahli kitab (yahudi dan n*****i) jgn lah kamu menjual ayat2 dgn harga yg sedikit, sesungguhnya kamu tidak lain hanyalah menipu diri kamu sendiri

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 17, 2009 @ 1:16 pm

  74. laa..yos,ko lupe ek! bab sapi betina 2 kn ade smbungan die..lupe ke pe! smbungan dr bab 200 lbhlh..kitab br!
    ade tkndung dlmnye..”wahai ahli kubur skelian..ssunguhnye jgn kamu buntut mbuntut diantara satu sama lain dan jgn kamu brdusta tntg dirimu sndiri..”
    dh jelas lg bsuluh,buntut mbuntut 2 lg best knikmatannye kpd org yg bahkil..tp..jeng! jeng! jeng!

    Comment by rash — Tuesday, March 17, 2009 @ 5:59 pm

  75. aku lupelh smbungan dia..jap aku g selak jap!
    laa..heraian 2 dh di mkn lipas lh plak yos..huhu :p

    Comment by rash — Tuesday, March 17, 2009 @ 6:03 pm

  76. Anje, tu sebenonye ayat ko,sbb ko dah rase ksedapan bila lubang kentot ko disental dgn btg aku, ko punye sound mcm nk kene sumbat lg je dgn aku, hmm…nanti lah anje,bg aku rest dulu penat keje beb, lain kali aje lah ye…i tau u suka rasa nikmat dia mcm antara tahan berak dgn teran berak kan kan…hahahaha..

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 18, 2009 @ 1:43 am

  77. elo0o..asal sunyi jek nie meen? maner g lu org sume nie? emmmmm..yos! meer! aeri! tiara! eddie! meen! korg xkomen2 ke? emmm..

    Comment by rash — Thursday, March 19, 2009 @ 7:16 pm

  78. anje, nk komen pe memlm jmaat cm ni,romen lg bagus,siap dpt pahala lg tuh…hehehe…anje ko cepat2 la kawen pastu nanti ko jemput aku skali hehehe…

    Comment by Ghostrider — Friday, March 20, 2009 @ 1:17 am

  79. laa..mlm td mlm jumaat kn..lupe siot aku..ptut ah xde org..lu asal mlm td kuar yos? wife ko redline ek..ksian ko kn..haha

    Comment by rash — Friday, March 20, 2009 @ 10:08 am

  80. aku nk kuar pg mana lg anje, life aku skang ni kat tmpat keje dgn umah je…x mcm dulu masa aku kat new home town kl, merayau jarang kat umah.wife aku plak blom redline lg, so aku ada rezki nk tibai dia cukup2 buat masa ni…

    Comment by Ghostrider — Friday, March 20, 2009 @ 2:47 pm

  81. meen…cite la lg… cipap mesti basah klu baca cite u.
    i mmg xtahn klu xdpt btg lebih 4ari.. sib bik dh kawin. dulu sebelum kawin, ramai gak i main… tpi skrg dh stop.. skrg just baca2 cite2 cm u tulis je ni.. ok meen truskan k

    Comment by aliasarah — Friday, March 20, 2009 @ 3:25 pm

  82. la… alia… klu lyn main lg kan best… bole i partner u.. hehehehe

    Comment by aeri — Friday, March 20, 2009 @ 4:27 pm

  83. wah2! aeri..xmyempat wa nk cucuk ko dh cucuk dulu..

    yelh alia..jgn stop..nnt i dgn aeri leh show u smthing special..hehe nk x..

    Comment by rash — Friday, March 20, 2009 @ 7:00 pm

  84. Aliasarah, cantik nama tu,mesti sejambu orgnye,ni aku nk bg tau, jgn ko layan anak antu dua ekor ni,kalu x ko pon jd anak antu jgak, hahaha…
    (nasihat drp bapak antu)

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 21, 2009 @ 2:00 pm

  85. haha..yos! sejak bile lu jd baik nie? konon je lu nie yos..
    alia ko jgn caye ckp bapak antu 2..bapak antu ckp cm2 sbb ade mkne 2..kang dlm diam u kene ikat dgn rantai brapi die..haha
    alia bile nk main2 dgn kitorg..dek anje sunyi siot! wakaka

    Comment by rash — Saturday, March 21, 2009 @ 2:28 pm

  86. oei! Anje ape ko lupe, kan ke skang ni siang hr,so aku jd baik la, kalu mlm aku jd tengkorak tebako hahahaha….aliasara mcm ni lah,aku bknnye pe…takut nanti ko terjerat n terlekat kat dlm komen box ni sampai bebila, mcm si adik manje dgn aerizla,dorang kalu x komen x bole mcm dah gian x dpt batu gitu, so gunakanlah akal ko yg satu tu dgn sebaik2nye…hahahahihihihuhuhu..

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 21, 2009 @ 4:38 pm

  87. yos..biar ah aliasarah 2 nk mlekat ke trlekat ke,gian mroyan ke,lu ape susah..yg lu bria-ia nk backup nie knape? pnyelh lame wa mnungu kmncul awek2 dlm komen nie,lu snang nk takutkn dia plak..wa ngadu kt leia br lu tau..dah! dah! nie aliasarah aku yg pnye same aeri..lu g relek 1 coner! huhu

    Comment by rash — Saturday, March 21, 2009 @ 10:40 pm

  88. ha…skang ni aku dh jd jahat, sbb dh mlm so aku pon dh btuko jd tegkorak tebako huhu….ekeleh, aku sumbat jgak lubang kentot ko lg skali anje, kalu ko nk amik aliasarah tu ko amik le, tp aerizla x bleh, sbb dia belom mngorbankn lubang kentot dia lg…

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 21, 2009 @ 10:53 pm

  89. aduhh..gile tul lu nie yos..nuntut lubang kntut aeri xde sudah!
    yos..aeri 2 keras sikit..so,ko kenelh blembut yg..care ko 2 trlmpau gayboy horny yos! hahaha..
    bulan 8 anje ikot ek..huhu

    Comment by rash — Sunday, March 22, 2009 @ 12:10 am

  90. anje, ibarat pepatah berak keras kalu mau kasi lumbut itu lubang kentot mesti konek lalu juga…mcm tu jgak lah si aerizla tu,lama2 nanti dia giv up jgak…
    Anje, kan ke bln 8 ni ko kene pg cr mak andam dgn tnang ko, mcm mane ko nk ikut aku pg pelangi redang resort siak….

    Comment by Ghostrider — Sunday, March 22, 2009 @ 2:01 am

  91. sori la… jgn harap aku nak bagi lubang kentot.

    bab sia alia tu.. sbb korang terlalu excited dan melampau rasanya susah le die nak muncul lagi… bende la… man man le….

    Comment by aeri — Sunday, March 22, 2009 @ 11:11 am

  92. ko lh nie yos..tgk! si aeri dh majuk..aeri relak ah bro..bunge bkn skntum..tp yg skntum 2lh yg jd rebutan! huhu nnt aku suruh yos pujuk ko ek aeri..
    yos..aeri majuk,prlukn pujuk rayu mu yos..huhu

    Comment by rash — Sunday, March 22, 2009 @ 1:08 pm

  93. yos..mmg ah aku kene cr mk andam..bnde 2 settle xsmpai 1 hr pn..ko jln dulu ek..mlm skt aku gerak bwk brg2 snokel 2..kite tgk keindahan dasar luat plak..huhu

    Comment by rash — Sunday, March 22, 2009 @ 1:13 pm

  94. hr nie wa rase mcm sual!! seOL!!!!!!!!!!!! seOL!!!!!!!!!!!!! seOL!!!!!!!!!!!! seOL!!!!!!!!!!!!!

    Comment by rash — Sunday, March 22, 2009 @ 3:22 pm

  95. Hai all… Wakaka seol ke siul… Kamu ni dah kenape…

    Comment by Anne — Sunday, March 22, 2009 @ 4:09 pm

  96. mimeen..wa trpakse suruh u update meen..plezz..meen! plezz!!! plezz!!! plezz!!! huhu..

    Comment by rash — Sunday, March 22, 2009 @ 7:32 pm

  97. anje, ape yg sual dgn ko???
    Ape ko susah nk berak ke…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 23, 2009 @ 12:36 am

  98. wah wah wah…

    itu hari sunyi ajer…

    pastu bila masuk jer bunga, macam cendawan lepas ujan posting masuk… kekeke..

    memeen… cepat la update… kang eddie jilat lubang bontot memeen laju-laju kang…

    Comment by eddie — Monday, March 23, 2009 @ 8:16 am

  99. anne, kalu nk tau anje skang ni pat seoul korea selatan pyong yang

    Comment by Ghostrider — Monday, March 23, 2009 @ 1:15 pm

  100. eddie, jilat lubang kentot mimeen wat pe, meh aku sumbat lubang kentot ko lelaju lg sedap mau ka???

    Comment by Ghostrider — Monday, March 23, 2009 @ 1:19 pm

  101. anje, x nk plak ko perayat si anne tu??

    Comment by Ghostrider — Monday, March 23, 2009 @ 1:21 pm

  102. xdelh yos..smlm wa bengang gile dgn sorg minah nie,wa knl kt myspce..bleh plak die nk huru-harekn hbgan wa dgn awek wa yos..cm hmpeh jek! huhu..

    wei eddie! ssuke ht je ko nie kn nk jilat2 bntut akak mimeen ku 2! bak sini lubang ko biar wa rudok laju2! lu tau wa sape?? ek..ek..ek

    alamak..sape anne 2 yos..cm lain je wa rase nie..brgegar je gntung wa bile tgk name 2! haha

    hai anne..leh anje knl2 x? anne nie noty ek brahi op! silap! berani komen2 nie..xtkot ke romen ke??? huhu

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 2:54 pm

  103. korang dlm ni mmg gile2 ke gile..? wakaka

    Comment by anne — Monday, March 23, 2009 @ 2:55 pm

  104. nak romen, romen jelah. aku sedia di romen. wakaka

    Comment by anne — Monday, March 23, 2009 @ 3:23 pm

  105. Wahhh..respon! respon! anne..biar i bterus trang dgn u k..bile sorg 2 komen dlm nie,automaticly org 2 gile+biol+sengal+meroyan+horny n +++..u nie horny ek..klu horny..jgn mmalu meh noty2 dgn i..meh ahhh..meh ahhh..i dh lame mnungu kehadiran awek horny dlm komen nie tau! huhu doggie nk,doggie?? klu nk gangbang,3some,softswing sume bleh diejuzkn..tp u kene jmpe mummy beso dulu..isi form! nk x? nk ekk..jgn mmalu..huhu

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 3:33 pm

  106. helo0o..mimeen..ade smone nk isi form!!! pngil mummy jarum beso sat!!!! wakaka

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 3:36 pm

  107. anne..sabo ek..tgu mummy beso aprve dulu! u nie xsabo2 betol ah..knape? pagor u nie dh gatal trkemut2 ke nk dijilat..wakaka..

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 3:39 pm

  108. sya budak baru blajar. x tau doggie, gangbang,3some,softswing? apa tu ah. im still virgin wakaka aku biasa masturbate jek

    Comment by anne — Monday, March 23, 2009 @ 3:45 pm

  109. o0o..br blaja..nk blaja ah nie..klu nk blajo kene mnuntut dgn yg pakar..klu slh mnuntut berak cair nnt! bahye kn? haa..tau pn bahye..so nie i ajo kn ye..mule2 kene ade pngerasnye..nk tau pngerasnye x anne? huhu

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 4:04 pm

  110. nak ajar pun mintak pengeras? x ikhlas

    Comment by anne — Monday, March 23, 2009 @ 4:07 pm

  111. wah! ko igat nk free jelah..lemak bkrim btol ko nie kn..bnyk bunyi plak u nie..meh isap konek i dulu sblom bapak antu dgn mummy beso nmpk kang..cepatttt…wakaka

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 4:19 pm

  112. aku nak konek yg besar je… nafsu aku kuat… konek ko besar ke… wakakaka

    Comment by anne — Monday, March 23, 2009 @ 4:23 pm

  113. adek anne ku syg..jgn silap angapan..konek beso xmndtgkn kpuasan klu beso lmbik xthn lame..adek anne kene igat 2..biar yg mcm i nie je beso x beso,pnjg skt lg cecah pusat..tp ketahanan thp mksima..buat apelh slame nie i mnuntut spurname dgn bapak antu ghostrider 2 anne klu u nk myakalkn khebatan i..dh cepat anne..line clear xde org nie..cepat isap! u pnye isapan msti mngagumkn coz u virgin lg 2!!! Wakaka

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 4:34 pm

  114. aku nak yg besar + panjang… wakaka baru sedap + nikmat menusuk ke kalbu.. nanti aku kasi isap sampai konek ko tercabut.. kahkahkah

    Comment by lovelyanne — Monday, March 23, 2009 @ 4:53 pm

  115. mane ko anne? br mntk srh isap dh ilang..emm..melepas dahhhhh..

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 4:55 pm

  116. mimeen..update lorhhh..update lorhhh..anje mngegel dh nie meen..huk..huk..

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 4:57 pm

  117. ee geli aku ko bahasakan diri ko anje.. mcm gay pun ade… x pon lelaki lembik.wakakaka

    Comment by lovelyanne — Monday, March 23, 2009 @ 4:59 pm

  118. Wei kate nk suruh aku isap konek ko! Mana ko ilang hah?? Ko takut konek ko trcbut ke… Wakaka

    Comment by lovelyanne — Monday, March 23, 2009 @ 6:25 pm

  119. hahaha rash… gelojohnye engko!!!! takut le awek ku ko gelojoh baben camtu… menyerankan siot….!!!! lek aR BRO….

    Comment by aeri — Monday, March 23, 2009 @ 8:52 pm

  120. wah anje,pantang aku suh perayat,belom pape ko dah suh dia isap, huh…betol pnye serakah ko ni anje…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 23, 2009 @ 9:00 pm

  121. hah! Aerizla, ko pon nk try jgak la tuh…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 23, 2009 @ 9:04 pm

  122. haha..eari,awek ko ke 2..huhu wa bkn gelojoh ah..wa cume nk kasi ajo je..blom pape die dh out!! lgpn kjntanan wa trcabar td..bleh die ckap nk yg beso2 je! xsedar die 2 virgin lg..nk yg beso pkai mentimun ah..wakaka

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 9:04 pm

  123. alah yos..dh lame wa tgu kdtg awek2 yg horny msok komen nie yos..hahaha

    Comment by rash — Monday, March 23, 2009 @ 9:14 pm

  124. Wakaka tercabar ke? Mmg aku suka yg besar2… Ku mau yg besar2 saja…. Wawawa aku tau lah kau punya tu kecik sbb kau rasa trcbar kan…. Wakaka

    Comment by lovelyanne — Monday, March 23, 2009 @ 9:48 pm

  125. anje,awek aerizla kape,dia salah type tu…aku rasa la anje, ramai org yg bc komen box ni tp x komen, so myb dorang sume ingat kita ni gila….ingat para pembaca sume,jgn percaya apa yg di ketengahkan selama ni…anggaplah ia sbg hiburan…segala cerita atau komunikasi,terpulang kpd anda untuk menentukannya,tiada siapa yg dpt mengenal pasti kebenaran dan kesahihannya

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 24, 2009 @ 1:04 am

  126. Ingatlah para pembaca suma,kali ini sy ingin melihat sokongan anda suma,sama ada anda inginkan mimeen update lg atau tidak,so silalah komen utk memberikan kata2 sokongan anda, trima kasih

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 24, 2009 @ 1:10 am

  127. Tau plak ko tkut ghost. Wakakaka. Mana pegi bdk lmbik ni… Membute ke ape…

    Comment by lovelyanne — Tuesday, March 24, 2009 @ 2:06 am

  128. I sokong jer Chellam I update kat sini….ngeh…ngeh..ngeh…
    Oit Ghost…asal ko tetibe cam dah insap jer nie???
    Maner pi ayat2 kejantanan ko hahhh???
    Maner TIARA???Aper ko dah buat kat die…. menyepi siakkk!!!!!! TIARAAAAA!!!! I MISS YOU!!!!!…part chellam haku tue…BZ lah tue… sampai xde mase nak berblogging…. take your time chellam….kami akan sabar menunggu akan kemunculan KAMU….hehehehe…

    Comment by Ameer77 — Tuesday, March 24, 2009 @ 5:54 am

  129. weh rash… bukan awek akula… aku salah taip daaa… sepatutnya”klu” bukan “ku”.

    gos…bagus punya cover line ko!!! hehehehe…….. bio la ape org nak kato.. janji bahagia… tapi aku nak ingatkan kat ko… jgn sesekali nak minta lubang kentot aku k!!…

    meen syg… tolong update… dah 100+ dah nie… penat nak scroll………

    Comment by aeri — Tuesday, March 24, 2009 @ 6:32 am

  130. anne… ko simpan la dara ko tu untuk bakal hubby ko nanti…

    tapi, kalau kau nak notty pun, takat jilat2 cipap tu ok la…

    meh i jilat cipap u sambil jilat cincin dubur u skali, jilat dalam2… jilat laju2… kalau anne nak mengerang kesedapan, silakan… yang lain2 tu, tengok ajer aku jilat menjilat ok… KEKEKEKEKEKKEKEKE

    Comment by eddie — Tuesday, March 24, 2009 @ 8:08 am

  131. wakaka!!! wei..yos! ko igat nie misteri jam 12 ke pe..tp btol kate yos 2..sbbnye,krane komen dlm nie wa huru-hara kjp dgn awek aku 2 dulu..tp skrg dh ok! huhu..sgle ape yg dbincngkn dlm komen nie sumenye ade fntasi n gurauan thp mlmpau..yg mbuat aku sndiri ktawe smpai tkntut2 thn gelak..hahaha
    anne..ko xmau komen2 lg ke? ko takut dgn aku ekk?? huhuhu

    Comment by rash — Tuesday, March 24, 2009 @ 8:24 am

  132. tgok kenkwn..si aerizla dh kuar tanduk! jarang si aeri jd mcm nie..biase die lh yg cover kepit lebih! wakakaka
    wahhh..aeri mrenyam bukan main ko ek..haha tgh buat pe 2? jilat pago..
    aku igat si anne nie awek ko aeri,rupenye bkn..aku tmpang skali ah aeri..huhuhu

    Comment by rash — Tuesday, March 24, 2009 @ 8:33 am

  133. yeaaaa…btol 2 ameer! kite sorong meen! kite sorong meen!! tuk update!

    Comment by rash — Tuesday, March 24, 2009 @ 8:37 am

  134. wakaka korrang ni gila tahap apa hah? haha aku baca pun kembang kempis hidung aku.boleh sakit kotak ketawa aku klau tiap2 ari mcm ni. kahkah… wei aeri ko nak jilat cipap ek… cipap tu apa. wakakaka aku x faham bahasa2 kasar ni. wakaka. wei rash buat apa aku takut dgn ko. ko tu yg takut dgn aku. wakaka

    Comment by lovelyanne — Tuesday, March 24, 2009 @ 8:44 am

  135. weh sorry aeri aku nak tujukan msj utk eddie. kahkah silap baca… eddie cpt lah jilat aku tggu dgn penuh ketidaksabaran. wakaka

    Comment by lovelyanne — Tuesday, March 24, 2009 @ 9:04 am

  136. rash… khamis nie aku nak jahit awek myanmar… nak tgk camne respone myanmar mari.. hihihi

    Comment by aeri — Tuesday, March 24, 2009 @ 9:09 am

  137. ko nk ‘tut’ kt hotel ner aeri???? pehhh…lu nie kn! hahaha

    Comment by rash — Tuesday, March 24, 2009 @ 9:52 am

  138. tuuuuuut!!!! rahsia.. mana bole heboh nanti JAWI dtg… kantoi beb!!1 tuuuuuut!!!

    Comment by aeri — Tuesday, March 24, 2009 @ 9:54 am

  139. alamak…dgn wa pn lu nk bkire br0! ko ckp jelh kt hotel ape..mase, bile nnt kite roger2lh..klu lu nk ajak wa lh kn..huhu

    Comment by rash — Tuesday, March 24, 2009 @ 10:25 am

  140. anne..ohh! anne ku syg..mane ko pg..xnk romen2 lg kewwwwww…huhuhu

    Comment by rash — Tuesday, March 24, 2009 @ 10:27 am

  141. oi uncle rash yg gila.wakaka ko nak suruh aku romen ko ke? kan aku dah ckp ko x takut ke konek ko tercabut nanti. wakakaka

    Comment by lovelyanne — Tuesday, March 24, 2009 @ 10:30 am

  142. leh join d club here/.
    u all awesome…..

    Comment by wifelara — Tuesday, March 24, 2009 @ 11:44 am

  143. leh join d club tak?
    u all AWESOME!!!

    Comment by wifeLARA — Tuesday, March 24, 2009 @ 11:50 am

  144. lor pesal lak kuar 2 kali niehhh? adesss

    Comment by wifeLARA — Tuesday, March 24, 2009 @ 11:55 am

  145. bukan nak berkire… tp bahaya la…

    Comment by aeri — Tuesday, March 24, 2009 @ 12:35 pm

  146. alah..wa tau port biase lu..hotel bajet tepi smpg trafic light 2 kn..haha mlm skt wa dtg k..wakaka

    Comment by rash — Tuesday, March 24, 2009 @ 12:41 pm

  147. anne nak ikot jgk!!

    Comment by lovelyanne — Tuesday, March 24, 2009 @ 12:43 pm

  148. tak main la kat situ…. public sgt… ko cari aku kat japanse hotel

    Comment by aeri — Tuesday, March 24, 2009 @ 12:55 pm

  149. meer, relek ar…ari tu ko tinggalkan mimeen pastu ko betapa kat tiara sampai berminggu2,haa…skang ni ape ko rase bila aku simpan dorang dua bwh ketiak aku…gersangkan?…boringkan?…streskan?…meer,ko rasekan lah,hahaha…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 24, 2009 @ 1:04 pm

  150. berikanlah jwpan…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 24, 2009 @ 11:43 pm

  151. huraikanlah simpulan…biar tenang jiwa ku..setelah kasih lama berlalu…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 24, 2009 @ 11:48 pm

  152. tido lh yos..dh tgh mlm nie..lg lu nk brmadah-madah durjana..wa tido dulu k..suruh ah mimeen update bsok..penat tgu siot!

    Comment by rash — Wednesday, March 25, 2009 @ 12:02 am

  153. jap ar… Anje, sikit lg je…jap g aku tdo la,
    tidak mungkin ku lupa…perjanjian kita…dibwh pohon bamboo…penat main aku pon nk beradu….ooo…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 25, 2009 @ 1:23 am

  154. hampeh…aku simpan tak lama cam nie lah wei… ko nie tamak lah Yos!!!!! sampai hati ko biarkan kami kedahagaan tau!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, March 25, 2009 @ 5:57 am

  155. U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    Comment by eddie — Wednesday, March 25, 2009 @ 7:20 am

  156. U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    U.P.D.A.T.E.P.L.E.A.S.E

    Comment by eddie — Wednesday, March 25, 2009 @ 7:21 am

  157. still waiting…..

    Comment by wifeLARA — Wednesday, March 25, 2009 @ 11:08 am

  158. x lama kejadahnye meer…dgn tiara sminggu lebih, dgn mimeen plak lg sminggu lebih…aku kira, cmpur kdua2nye skali ada la dlm 3 minggu…so kalu ko dahaga ko minumlah air tasek ttwangsa x cukup tasek perdana pon ada, hahaha…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 25, 2009 @ 12:57 pm

  159. hi 2 all….

    Comment by aliasarah — Wednesday, March 25, 2009 @ 2:58 pm

  160. hi meen, nape xsambung lg cite.. sapa tau nak baca cite2 sex ni kat mna lg ye??

    Comment by aliasarah — Wednesday, March 25, 2009 @ 3:03 pm

  161. kat sini ujan lebat… tmpt u all ujan x.. best tu main mlm ni sejuk

    Comment by aliasarah — Wednesday, March 25, 2009 @ 3:14 pm

  162. e’ehh..aliasarah! lame xnmpk? tgh buat pe 2? huhu..aliasarah nk mmain dgn adek anje ek..huhu aliasarah u xyh cr blog lain tuk bc cite2 lucah nie..kt blog nie dh ckop2 lucah sgt2 tau! U stil keep in touch je kt sini cnfem mbuatkn u meleleh mrembes abis..huhu

    Comment by rash — Wednesday, March 25, 2009 @ 4:23 pm

  163. kt tmpt u ujan ek aliasarah..kt tmpt i mndung je,tp suam-suam kuku sejuk die..yelahkn alia klu dpt main mlm nie msti syok,lagi2 mmain dgn alia..haha

    Comment by rash — Wednesday, March 25, 2009 @ 4:27 pm

  164. anje, ape da….x abis2 nk komen sex…asyik ko je try…meh sini, bapak antu plak try…..
    Eh…aliasarah,tempat ko ujan ek., kat mane tu…ada pakai payung tak…kalu x de payung baju ujan pon bleh pakai jgak pe.., bukannye pe…masa aku kecik2 dulu abah aku slalu ckp jgn main dlm hujan nanti demam… Hah…lg satu kalu ada kancing gigi pon kene jaga2 jgak sbb bila sejuk nanti bleh tergigit lidah…wife aku ckp lidah kita ni salah satu urat utama dmina kalu luka teruk bleh bawak maut, member aku plak ckp kalu sejuk2 time ujan ni sedap melancap, tp cikgu aku plak ckp x elok melancap time ujan lg baik kita minum kopi atau teh panas yg kaw lg stim beb…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 25, 2009 @ 4:46 pm

  165. ape ke sengal ko nie yos! Wakakaka..

    Comment by rash — Wednesday, March 25, 2009 @ 4:52 pm

  166. aliasarah, ko ni bebetol ke nk mimeen update….aku rase…x tau la sama ada aku ni perasan ke tak…sebenonye mimeen tggu aku pnye announcemnt,kalu aku suh dia update,nanti dia btungkus lumus cari idea nk update…so buat masa ni aku mcm terkesian plak kat dia…pasal tu aku relek x suh dia update….sbb dia bz, aku pon x tau la ape yg di buzykannye…x pelah bg lah dia masa….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 25, 2009 @ 4:55 pm

  167. anje, sengal tu ape??

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 25, 2009 @ 4:58 pm

  168. yos..sengal 2 sengal lh..bnyk tnyelh lu nie..name je bapak antu, sengal pn nk tnye ank antu gak ke maknenye! aku sengal nk tut ko lh yos! lubang ko wa xrase lg nie..lu kate dulu share2..lu kncing wa la yos! pn same gak! trus snyp buat dunno jek! sengal say wa..

    Comment by rash — Wednesday, March 25, 2009 @ 6:19 pm

  169. la anje, ko pun nk lubang kentot aku jgak ke…aku rasa x payah la anje, takut ko geli nanti,sbb lubang kentot aku ada labuci,labu ayaq,labu kunduq dan mcm2 labu lg ada siap ada lendir putih campur darah lagi, nk ke???….sanggup ke ko nk menghadapinye… Kalu ko sanggup, aku bleh bogel dan tonggeng dpn ko skarang ni jgak…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, March 25, 2009 @ 9:00 pm

  170. anje, ko ni lembab sangat la, x jd aku nk kasi lubang kento t aku kat ko, x pe yg penting skang ni aku nk dptkan lubang kentot si aerizla

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 26, 2009 @ 12:45 am

  171. mmg la i stay kat sini, tpi dh abis baca pun. sementara nk tggu meen update, nk baca la kat web lain yg ada cite yg serupa cm ni. cian meen kn mesti pecah kpala nak pikir cite seterusnya. tpi jalan cite meen & gaya penulisan meen ni mmg best giler. meen, try la wat novel, u dh ada peminat tersendiri mesti laku novel u..hehehehe!!!

    Comment by aliasarah — Thursday, March 26, 2009 @ 7:05 am

  172. pda u alll…yup semlm ujan pstu lik keje trus ajak hubby g alamanda mkn chicken rice shop. malas nak masak huhuhu!!! sbb nak simpan tenaga kahkahkah.. so mlm tdi apa lg semua aksi kuar hahahaha!!!

    Comment by aliasarah — Thursday, March 26, 2009 @ 7:08 am

  173. Yos… air titiwangsa tak best lah..Air Tiara gak yang best….nak lagi…nak lagi..lagi…dan lagi……
    haiiizzzz….. Sengal pun tak tahu ker Yos….. ko tanyer lah Tiara…….

    Comment by Ameer77 — Thursday, March 26, 2009 @ 7:34 am

  174. yos… jgn harapla…..

    Comment by aeri — Thursday, March 26, 2009 @ 8:27 am

  175. alia…. nanti aku tlg update tuk ko.. kih kih kih…

    Comment by aeri — Thursday, March 26, 2009 @ 8:28 am

  176. AERI U TAU X WEB LAIN YG ADA CITE2 LUCAH

    Comment by aliasarah — Thursday, March 26, 2009 @ 8:43 am

  177. mna yg lin xde ke??

    Comment by aliasarah — Thursday, March 26, 2009 @ 8:55 am

  178. yos! lain kali ah..br ku tau rupenye lu nie pngotor gile! eeeeerrrkkk..2lh! mmanjang btukar,kbrsihan diri diabaikn..huhuhu

    aliasarah..ape susah2 sgt nie ko g jelh kt google..ps2 search ‘konek besarlh..pegang tetek ah..usap pussykulh..’ cnfem brjela2 kuar cite aliasarah..tngal ko je nk plh mane best..haii..dh jd wife org pn nk kene ajo gak ke..

    Comment by rash — Thursday, March 26, 2009 @ 9:08 am

  179. tp,aku sarankn cite mimeen jgk ngeTOP! cite yg lain2 sume taboo..boring! tp kn..yg best 2lh lmbt nk update..trtgu2! trnnti! bile..? bile..? bile..? huhuhu..

    yos! bleh plakkn ko skroll smpai bawah nie..dh komen yg 16lbh 2! steady jek..xmrungut pn! tp sbnarnye kau EGO yos! baik cepat ko bgtau mimeen suruh update cepat! huhahuha..

    Comment by rash — Thursday, March 26, 2009 @ 9:19 am

  180. tu la rash…meen nya gak yg best. i klu baca mmg basah la gak

    Comment by aliasarah — Thursday, March 26, 2009 @ 9:35 am

  181. Rash wei…. ko biler nak bagi idea nie…aeri dah curah bakti dah….yg ko asyik curah kat YOS jer….. YOS sorang jer yg puas…. !!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, March 26, 2009 @ 11:12 am

  182. hellooooooooooooooo

    Comment by lovelyanne — Thursday, March 26, 2009 @ 11:43 am

  183. abg rash mana? wakakaka

    Comment by lovelyanne — Thursday, March 26, 2009 @ 11:44 am

  184. Aliasara, patutlah org slalu kata ujan tu rahmat…huh…tp masa ko main, hubby ko ada bc doa x?? Bukannye pe thun lepas masa aku pegi kursus kawen ustat ada ckp kalu nk main kene bc doa pelindung,kalu x…sblom laki ko masok segala jin,setan,hantu dan geng2 yg sewaktu dgnnye akan masok dulu

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 26, 2009 @ 1:16 pm

  185. aerizla, pedulu ape aku ko nk kasi ke tak nk, aku tetap akan goda ko sampai ko termakan pujukan nafsu ko sendiri hihihi..hahaha…

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 26, 2009 @ 1:19 pm

  186. anje,ko ingat senang ke nk btukau jd tengkorak tebako,seksa ko tau…
    Aku sebenonye nk blaja besabo,pasal tu aku x suh mimeen update lg,tp x dpt disangkal memang aku ni ada sket ego..hahaha..

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 26, 2009 @ 1:23 pm

  187. abg rash jom 3some. wakakaka

    Comment by lovelyanne — Thursday, March 26, 2009 @ 2:02 pm

  188. alah meer..klu aku bg pn idea kt mimeen bkn die nk pkai pn..die dh ade idea yg lg power n die tau ape yg die nk..aku xnk nk kacau2 hasil karya org n pmikiran sesorg..nnt dh xoriginal lh..btol x mimeen? huhu

    aliasarah..lbh baik sblom main dgn hubby ko 2,ko suruh hubby ko bc ape yg ptut..klu x,bapak antu akn ajak kekwn die kcau ko tgh main dlm diam..ko nk ke?? geng ghostrider nauzubbillah nakal die tau! kalah makluk2 mcm kite2 nie aliasarah..haha

    Comment by rash — Thursday, March 26, 2009 @ 2:18 pm

  189. meer,kalu ko nk air tiara jgak,maka terpaksa la aku sorok dorang dua bwh ktiak aku lg 3 minggu…
    Meer, sengal tu adik bradik dgn steven segal ke???

    Comment by Ghostrider — Thursday, March 26, 2009 @ 3:44 pm

  190. bknlh yos..john travolta!

    Comment by rash — Thursday, March 26, 2009 @ 7:54 pm

  191. anje, aku ni bkn nye lokek, tp sabo je lah…akan aku add jgak ko.

    Comment by Ghostrider — Friday, March 27, 2009 @ 12:05 am

  192. ko yg 2 buat ape dok! kosong pge ko 2..nsb baik wa nie pmurah nk jgk komen kt si2..lu nie buat myemak fren list wa lh yos..baik2 kwn wa ade gmba..lu sorg gnjil xde! kng die org igat wa nie tuli! hampeh ko!

    Comment by rash — Friday, March 27, 2009 @ 1:11 am

  193. Meer, sengal tu adik bradik dgn steven segal ke???

    hahahaha…. Terserlah kesengalan sume2 kat sini wei dek penangan Mimeen majuk takmo update….

    Yos wei… Steven Segal ker Steven Sang All Song???

    Comment by Ameer77 — Friday, March 27, 2009 @ 6:01 am

  194. ameer..ko pn se bus jgk dgn kite yg sengal nie ko jgn suke sgt..haha sengal pn jd bahan jgk ke? ..2lh sume2 dh gian nk komen..xdpt komen,sengal jd mangse! wakaka..

    Comment by rash — Friday, March 27, 2009 @ 9:10 pm

  195. anje,pasal tu aku dah ingat kan kat aliasara dgn anne, takut dorang gian kalu x komen kat sini…sekali x komen ibarat tahan kencing masa tido….silap2 mau kencing atas katil…

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 28, 2009 @ 1:27 am

  196. haha..abis lu sndiri taukn tabiat 2 dh xtrkawal lg..ape salah lu cepat2 bgtau kt mimeen 2..lu nk tggu smpai dh trberak br nk suruh mimeen update! dh trlmbat yos..

    Comment by rash — Saturday, March 28, 2009 @ 12:47 pm

  197. anje,aku x de lah smpai terberak,mlampau ar ko nih…tp kengkadang tercirit ada la jgak kan…mcm aku ckp,aku nk blajo besabo….dan dlm masa yg sama aku nk wat kajian, komen ke 200 kalu bleh smpai dlm 2minggu.so purata dlm seharit ada la dlm 20 komen..

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 28, 2009 @ 5:05 pm

  198. lantak ko lh yos..ko nk bsabo ke..nk buat kajian ke..yg psti aku nk crite nie diteruskn..ape nk jd,jdlah! lmbt ke..cepat ke..nk smpai 500 komen ke jnji diteruskn..

    meen..i rindu ah kt u..mane u mgilang slame nie..bayang pn xnmpk..niekn plak bulu mu yg halus2 tu..huhu rndu meen aku kt ko nie..mimeen..mimeen..sob..sob..

    Comment by rash — Saturday, March 28, 2009 @ 9:15 pm

  199. besabo je lah anje…nanti mimeen terbaca komen ko dia update le tu…ar..cobaan….

    Comment by Ghostrider — Saturday, March 28, 2009 @ 11:20 pm

  200. huh….ari minggu yg sepi….kemanakah sume org pegi….jln2 kat klcc,sogo,ou,megamall,angsana,ct square,waterfront,little india,bugis,orchard road,city hall,esplanate….hmm… aku jgak yg tercmpak kat imm jurong east…

    Comment by Ghostrider — Sunday, March 29, 2009 @ 12:24 pm

  201. yos wa ade kt esplanate..hang around dgn wa pn syg..huhu tgk live band!

    Comment by rash — Sunday, March 29, 2009 @ 1:35 pm

  202. ape band yg ko tengok,band amo yg 4 org tu ke?

    Comment by Ghostrider — Sunday, March 29, 2009 @ 4:56 pm

  203. kuang…kuang…kuang… agak2neyr lah korang..saper erk yg bakal dapat Anugerah…pengomen yg ke -200!!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Monday, March 30, 2009 @ 8:04 am

  204. b’peluh gak nk tggu adegan seterusnya dr meen ni….

    Comment by aliasarah — Monday, March 30, 2009 @ 11:34 am

  205. weh korang!

    Comment by lovelyanne — Monday, March 30, 2009 @ 11:56 am

  206. aliasara,lu tengok tajuk beb…peluh di celah lurah…maknenye bila celah lurah dah berpeluh br dia update(lurah sape wa x tau),buat masa ni celah lurah wa x bepeluh lg…cuma hangat2 kepam tu ade ler…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 30, 2009 @ 1:12 pm

  207. meer,aku x tau lah sape yg dpt anugerah tu…wallahhu’allam musabab…

    Comment by Ghostrider — Monday, March 30, 2009 @ 1:16 pm

  208. huhuhuhuh…. 10 jerk comments lagik wei!!!!!! maner dak anje sorang tue..senyap plak arini erk…..

    Comment by Ameer77 — Monday, March 30, 2009 @ 3:03 pm

  209. aliasarah…kalu nak baca citer yg ader xxx ble ler e mail kat aku fir_sinopis@yahoo.com
    meen lambat betul nak sambung citer tuuu.. copek skit la meen…

    Comment by fir — Tuesday, March 31, 2009 @ 2:10 pm

  210. Huh…terasa suasana tenang kat dlm komen box ni…mcm ada kat tepi pantai,smbil menikmati pmandangan lautan yg luas dan x terjangkau penglihatan…yg diselang seli dgn sapaan bayu laut yg panas….alangkah tenangnye hati…walaupun hati meronta2 nk suh update…tp apakan daya…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, March 31, 2009 @ 6:08 pm

  211. huhuhuhuh… ku seru akan peng update tan blog ini….tapi apekan daya…ku hanya terdaya menyeru ….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 1, 2009 @ 7:19 am

  212. rash oo rash. hahaha

    Comment by anne — Thursday, April 2, 2009 @ 11:37 am

  213. huhu..*anne pngil wa laa knkwn..bestnye..* ye anne..anne pngil anje ek? huhu anne nk pe syg..? anne nk ajak anje memain ek..? anje no hal pnye..anje jnji shootttt! hahaha..

    wa ade meer..cume couple of week wa buzy gile..sgt2 buzy n letih! haha dun wory meer komen yg ke 200 anje akn komen..haha lu tnye2 nk bg hadiah ke meer? =P

    Comment by rash — Thursday, April 2, 2009 @ 8:46 pm

  214. hihihihih…. takleh gune taktik kotor tau..main pecah2 komen anje wei….kene jujur… 1 komen jer….dah tu..kene org lain baru anje leh komen balik…ngeh..ngeh…. adiah nyer dah ader kat Mimeen laaahhhh…..

    Comment by Ameer77 — Friday, April 3, 2009 @ 6:56 am

  215. rash..anne panggil ade makne tu…hihihi

    Comment by aeri — Friday, April 3, 2009 @ 7:06 am

  216. ok meer..wa set jek! nasib ek..tp yg wa cnfuse nie..ape hadiah yg ade kt mimeen ek meer???

    Comment by rash — Friday, April 3, 2009 @ 6:01 pm

  217. earizla..lu tau ke ape mknenye 2?? huhu cube lu ks tau kt wa bleh..
    ape cite minah kedi filipino lu 2? dh lu settle kn lom aeri? ape rase kali nie? kari kpala ikan ke,terung masak lemak cili padi? hahaha

    Comment by rash — Friday, April 3, 2009 @ 6:06 pm

  218. nie bapak segala antu xde komen2 plak..brtape xabis lg ke?
    yos! sudah2lh yos..bawak2 blek rmh..ko brtapa lelame bkn dpt ape pn,buat skt konek adolah yos..hahaha kang xpasal2 brtungau bulu 2 haa..kakaka

    Comment by rash — Friday, April 3, 2009 @ 6:14 pm

  219. bukan filifino la rash… myanmar la…. kire dah sattle aku sessah!!! yam yam yam…. raya katak aku dapat pepek die…pergh… cengkam gile beb….. dara lagi weh…. tekan tekan die kemut susah gak nak skrew!!!! tapi last dapat juga aku sorong tarik dan die senyum beb!!!!

    Comment by aeri — Friday, April 3, 2009 @ 8:28 pm

  220. semalaman akulepak ngan die…. so ko imagine la bape kali aku sessah!!!! tapi paling best di pandai BJ la… mengancamla siot…..

    Comment by aeri — Friday, April 3, 2009 @ 8:30 pm

  221. ko ayat la anne tu bebaik… manetau bole buat lesson partner ko seblm ko kawen nie…. hehehe kire teruna ko anne yg punya…. anne yg punya… anne yg punya…. hahahahahaha…………..

    Comment by aeri — Friday, April 3, 2009 @ 8:31 pm

  222. alia… peluh manje je tu…. klu nak kaw kaw punya peluh… meh sini…

    Comment by aeri — Friday, April 3, 2009 @ 8:33 pm

  223. huhuhu…mcm mane plak aku bleh jd pengomen ke-200?? Pelik bin ajaib nih… So, hadiahnye aku yg dpt…hahaha…

    Comment by Ghostrider — Friday, April 3, 2009 @ 10:23 pm

  224. lovelyanne ko ni adik kembo anne ke?? Mcm mane komen ko bleh terselit kat tengah2 lurah komen box ni heh? wifeLARA,ko nk join kena pikir masak2, takut nanti ko gian nk komen…mcm anne, dah nampak sifat2 kegianan dia…

    Comment by Ghostrider — Friday, April 3, 2009 @ 10:28 pm

  225. bila aku tengok komen lovelyanne dgn wifelara muncul, nampaknye mimeen ada jgak jenguk2 blog dia nie…so,mimeen kalu lu dah ada idea,update ler…kesian aku tengok dorang2 ni…mcm org x dpt main sebulan…memasing air dah bertakung, takut plak aku kalu nyamuk aedes membiak,kang.. habis jiran2 dorang kene denggi hihihi…
    Tolong lah mimeen…

    Comment by Ghostrider — Friday, April 3, 2009 @ 10:38 pm

  226. marilah kita semua membanteras pembiakan nyamuk aedes, sekian…

    Comment by Ghostrider — Friday, April 3, 2009 @ 10:42 pm

  227. haha lovelyanne dgn anne tu aku lah. wakakaka. apa lah korang ni. kpada rash aku nak tnya soalan. kenapa dia org pngil ko anje. geli geleman aku dgr. kahkaha. jgn marah rash. nanti anne cat pago kang. hahaha

    Comment by anne — Saturday, April 4, 2009 @ 12:58 pm

  228. aeri ko main sedap2 je rasa org lain punya. ish teruk nya ko ni. apa nak jadi ni. kahkah ko x nak rasa aku punya ke? aku offer ni. hahahaha

    Comment by anne — Saturday, April 4, 2009 @ 12:59 pm

  229. anne..u nk cat pago i ke? mlm karang i tgu u kt hotel selesa p.gudang tau..i tgu u..k!
    yg part ko nk tau mane dtg i dpt gelaran 2 u xyah tau ek anne..rahsielh..nie rahsie bdk2 yg join the club je..huhuhu
    lg satu..rash a.k.a anje xmarah..cume syg je..tgk u yg alah2 mix 2kn meleleh air ats bwh tau anne..bile agaknye i nk mrase time 2 FUCKING dgn u anne..wakakaka

    Comment by rash — Saturday, April 4, 2009 @ 9:12 pm

  230. hahaha anne…ko mengofferkan diri kat aku er???? sureke??? aku noproblem je… tapi komesti menepati cita rase ku??kihkihkih…so antola resume… ade 34-27-40??? klulebih dari itu kire tak pas…hahahaha jgn marah ye….nanti kena jual!!!! muahhh

    Comment by aeri — Sunday, April 5, 2009 @ 9:33 pm

  231. wifelara…. where are u???lara lagi ke??? adeyg x cukup???? meh aku cukupkan dan hilangkan lara…

    Comment by aeri — Sunday, April 5, 2009 @ 9:43 pm

  232. lah hotel selesa? xda hotel lain ke? x da class lah hotel tu. hahaha hari tu i offer cat pago i u yg jual mahal. hahaha kali ni u kene pujuk i sampai i cair. wakakakaka.

    alah rash rahsia mcm tu pun kedekut ke. bgtau anne lah.anne pun nak join club. boleh kan. hahaha dah cepat bgtau skrg.

    Comment by anne — Monday, April 6, 2009 @ 9:06 am

  233. alah aeri aku x lepas lah. body aku 34/24/35 je. x caya ko gi tnya rash. hahaha yg atas tu aku lepas lah. yg bawah2 tu aku x lepas. hahaha nampaknya aku kena besarkan pinggang n punggung dulu. hahaha wakakaka

    Comment by anne — Monday, April 6, 2009 @ 9:11 am

  234. bila ustaz nak mempraktikan ilmu yg dituntut kat gajah mada… ilmu gajah duduk bertimpuh gading…. fuh masyuk…

    Comment by rochi — Tuesday, November 24, 2009 @ 2:34 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 164 other followers

%d bloggers like this: