Diari Berahi Yasmeen

Friday, April 3, 2009

kembali mengongkek…

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:18 pm

mesti korang tertanya-tanya nape aku hilang lame kan? aku dah berhenti keje. aku dah tak boleh nak handle boss aku tu lagi. mcm aku ckp dulu, mcm aku je yg kene bertanggungjawab atas ape yg berlaku hari tu. sekarang aku tak nak ambik tau lagi pasal boss (ex-boss) aku tu. bukan aku nak lepas tangan. tapi aku dah malas nak fikir lagi pasal dia dan masalah remeh dia dengan bini dia. lagipun aku takde hubungan serious dengan dia. so? abaikan boleh tak?

malam ni fikiran aku agak tenang. aku menaip dan zamri terlena puas diranjang. petang tadi dia sampai. setelah sekian lama kami tak bersama, malam ni akhirnya aku dapatk keluarkan air yg yang melimpah ruah yg dah lama tertunggak tak berbayar.

zamri menjilat lembut kelentit aku yang kebasahan. tarian lidah zamri mengusik-ngusik bijik kelentit aku. lubang aku dijolok-jolok dgn hujung lidah. sesekali dia menggigit halus bijik dan bibir faraj aku. aku mendesah. sedap!

aku mengangkang dan membiarkan kesedapan menular ke seluruh badan. punggung pejal aku terjongket-jongket menahan kesedapan. sesekali zamri berhenti menjilat dan menusuk jari tengahnya kedalam lubang aku. dia menolak masuk jarinya seperti kebiasaan dia menolak masuk koneknya.

aku mendesah. tusukan jari dah cukup buat aku sedap tak keruan. aku tak sabar menantikan tusukan konek zamri. aku merengek-rengek minta disuap konek dengan segera. aku tak tahan lagi nak menanti diacah-acah dengan kesedapan jemari.

tusukan perlahan zamri tenggelam hingga kepangkal konek. aku mendesah kuat. aku mengerang penuh taksub menikmati kesedapan yg tidak terkata. zamri menarik keluar koneknya dan menusuk lagi. zamri menekan habis koneknya kedalam lubang dan aku mengerang lagi. kesedapan yang tak dapat aku gambarkan. tusukan zamri semakin laju dan padu. aku semakin tak keruan. banjir yg aku alami melimpah ruah hingga basah hingga ke celah peha.

nikmat yg tak terkata…

About these ads

198 Comments »

  1. ermm.. nice choices of words… like it… feel it in my blood vein…

    Comment by hubby — Friday, April 3, 2009 @ 10:45 pm

  2. haiz… mimeen,tu lah ko…lama sngat x update,ejaan dgn imbuhan ko lupe nk jaga….aku dpt tangkap dua tempat yg ko salah taip,
    “malam ni aku dapatkan keluarkan…” dgn “au mendesah.tusukan jari dah…”
    Ingat mimeen, sikit kesalhan ejaan…makna dia bleh jd lain…

    Comment by Ghostrider — Saturday, April 4, 2009 @ 12:19 am

  3. Tp mimeen…dorang2 yg dh lama tggu citer stim ko ni gerenti kasi buang takungan air yg dah lama dorang simpan,so nyamuk aedes x de chan nk membiak…kalu mcm ni hr2 nyamuk pun bleh pupus di muka bumi ni…haha..

    Comment by Ghostrider — Saturday, April 4, 2009 @ 12:23 am

  4. Walaumcm mane sekalipun, tajuk ko kali ni buat aku rase nk ngongkek mlm ni…dh lama aku bertahan…so mlm ni nk buat pahala sket…hehehe…
    Pape pon thanks, x de lah payah aku nk kene tggu berminit2 nk skrol smpei bwh…
    Lg satu,abis lepas ni ko nk keje ape ek?? X kan beralih keje ngongkek full time…

    Comment by Ghostrider — Saturday, April 4, 2009 @ 12:34 am

  5. hubby bie ya nourel ain…yas saqhil hayali…a’rsyiq ba’a lisnin…wal ghairaq fibalin…(lagu af3 mawi nyanyi)
    Hubby,jom ngongkek…

    Comment by Ghostrider — Saturday, April 4, 2009 @ 12:40 am

  6. best la meen.. tapi nape pendek je.. baru nak kocak dah black out… truskan usaha anda… kau boleh tue..
    bila lagi nak buat three some…

    Comment by remmy — Saturday, April 4, 2009 @ 11:46 am

  7. huyo0o..kembali mengongkek! kembali kita mengomen2! haha
    what can i said meen..6/10!
    haha..sudah ku bayar sume tungakkan yg genab sbulan trtungak..tq mimeen ku syg banget!! haha..

    Comment by rash — Saturday, April 4, 2009 @ 6:57 pm

  8. alamak..1st komen hubby lh..hai hubby..hubby xtakut ke komentar mule2 nie..hehe bapak sodomi tgh dok u’sa2 tu..hehe

    Comment by rash — Saturday, April 4, 2009 @ 7:01 pm

  9. gile ah lu yos! peminat maut mawi ke wei..haha hubby 2 cm cute je yos..nk lu on ke,wa on? haha..

    Comment by rash — Saturday, April 4, 2009 @ 7:06 pm

  10. mane lovelyanne nie..wah! hr2 bkn main u ek mgate i..meh sini i skrew u lelaju! u kt luar negara siap curi2 komen ek! seol pnye budak..haha

    Comment by rash — Saturday, April 4, 2009 @ 7:10 pm

  11. anje, ko br tau ke yg aku ni gila…kalu ko nk on hubby pon x de hal pnye…

    Comment by Ghostrider — Saturday, April 4, 2009 @ 10:31 pm

  12. xpelh yos..aku sbnrnye,segan ah dgn ko..ko on lh yos..aku hormat bapak antu..huhu

    Comment by rash — Sunday, April 5, 2009 @ 5:27 am

  13. ape plak x pe x pe…bapak antu pon ade berperikemanusiaan jgak…nk jgak aku tengok kehebatan anak antu aku yg paling manje dan dsyangi, menggoda lubang2 kentot yg tersedia ada di alam maya ini…anje ko bereskan si habie bie nih…kalu ko dpt, aku belanja ko lubang kentot aku, amacam?

    Comment by Ghostrider — Sunday, April 5, 2009 @ 12:05 pm

  14. ok! beres pak…
    huhu..hubby..o0o..hubby..my bapak suruh i u’sa2 u lh hubby..u nk x? nklh ek..nk ek? u hubby jgn ah memalu plak..dh alang2 u mgkomentar prtame nie..ape kate u tngeng u i..2-3 celup jd ah..meh tngeng hubby habie bie..huhuhu
    dh pak..tgu hubby respon je pak! haha

    Comment by rash — Sunday, April 5, 2009 @ 4:52 pm

  15. anje, begitu caranya berpikirrr…..

    Comment by Ghostrider — Sunday, April 5, 2009 @ 6:03 pm

  16. o0o..tp ape yg begitu carenye brpikir bapak???

    Comment by rash — Sunday, April 5, 2009 @ 8:12 pm

  17. pun terasa nak kongkek gak

    Comment by asry — Sunday, April 5, 2009 @ 10:14 pm

  18. .. ermm… not my type daa… my type yg ada lurah.. dan bukit pejal…

    Comment by hubby — Sunday, April 5, 2009 @ 11:04 pm

  19. hehehe… bapak ayam ke bapak sodomi nie???? jgn marah k… gurau sket…

    meen… tqvm for update…. mengancam dan daring ar cite lu… btw aku bagi 8/10….muaaahhhh…

    anne dimana kau???? ko sahut plakle cabaran aku tuh.. (kat cite sblm nie)…

    tiara, lea, wifelara, alia, anne…kemana korang pergi????

    Comment by aeri — Sunday, April 5, 2009 @ 11:07 pm

  20. rash…camneko tau anne tu ade kat obesee??? die ajak ko kongkek tu… pe lagi appointmenla ngan die…..hihihi

    Comment by aeri — Sunday, April 5, 2009 @ 11:09 pm

  21. aerizla, lama dah aku tggu lubang kentot ko, bila ko nk approve appontmn dgn aku nih ek…haiz…tggu kucing bertanduk la aku…

    Comment by Ghostrider — Sunday, April 5, 2009 @ 11:25 pm

  22. jgnkan kucing bertanduk…. gajah bertanduk pon ko takkan dapat…. wa tak main le yos sodom2 nie… jijik ar.. i main cipap je….

    Comment by aeri — Monday, April 6, 2009 @ 6:43 am

  23. hmmmmmm……

    Comment by Ameer77 — Monday, April 6, 2009 @ 7:22 am

  24. hai meer..mgeluh pnjg nmpk..asal? ko ade poblem ke? atau poblem ko dgn mimeen?

    Comment by rash — Monday, April 6, 2009 @ 7:30 am

  25. dia tepon aku hr2 aeri.. =P

    Comment by rash — Monday, April 6, 2009 @ 7:33 am

  26. tak lah Rash…aku ngeluh pasal dah lame si Ghost nyorokkan chellam haku ….

    yasmeen : aku bukan nyorok la. aku membawa hati

    Comment by Ameer77 — Monday, April 6, 2009 @ 7:51 am

  27. ape lg yg ko buleh buat meer…sabo je lah..

    yasmeen : btol tu. sabar itu separuh daripada iman…

    Comment by Ghostrider — Monday, April 6, 2009 @ 11:55 am

  28. huh…mimeen bila ko timbul je…bnyak pulak anak2 ikan yg timbul, geram seh… Anje, ape lg perayat lubang2 kentot yg ade tu….

    Comment by Ghostrider — Monday, April 6, 2009 @ 8:55 pm

  29. meer, ko dengo tu…mimeen membawa hati…..

    Comment by Ghostrider — Monday, April 6, 2009 @ 8:58 pm

  30. mimeen,banyak la ko punya sabo,bagai nk gila aku skroll,br skang nk update…tp kan, kalu sabo tu separuh drp iman… Lg separuh ape plak ek….

    Comment by Ghostrider — Monday, April 6, 2009 @ 9:01 pm

  31. ye..pak! anje dtg nie..nk anje bereskn ank2 ikan 2 sume ye pak..ok! no hal ye..hahaha

    HUBBY..REMMY..ASRY..bdiri tegak ikot saff..pastu tongeng depan anje ye..jgn segan2,jgn memalu2..tongeng lentik sikit tau..haaa..cm2lh..goyang2 bntut 2 sikit..hahaha

    ok pak! is ur turn..huhahuha

    Comment by rash — Monday, April 6, 2009 @ 10:06 pm

  32. hek’eleh,meen..majuk bawak hati siot! emo rabak say dia nie..entah pape tah..

    Comment by rash — Monday, April 6, 2009 @ 10:11 pm

  33. bagus anje…begitu caranya berpikirr….eh ape ni, bulu lubang kentot x cukur lg,serabut2!! Anje, ko bawak three stoogers ni pegi cukur bulu dulu…

    Comment by Ghostrider — Monday, April 6, 2009 @ 11:39 pm

  34. lorrr..naper chellam… aper yg mumbuatkan kamu samapai nak bawak hati tu… meh sini cite sket kat saya,…..

    Comment by Ameer77 — Tuesday, April 7, 2009 @ 8:36 am

  35. anne.. apa sal lak aku kena tanya rash??? ko dah ehm ehm ngan die ke???well done… 34-24-35 tu kureng skit tang pinggang… 35 at bontot ok je….jgn lepasi 40 sudah le… tapi tang 24 tu… risau plak aku… bukan ape takut patah wei….. ..kihkihkih…

    Comment by aeri — Tuesday, April 7, 2009 @ 9:59 am

  36. meen ko jgn majuk bawa hati le…. klu majuk kena bawa sume sekali…. kih kih kih… ko majuk kat sape????

    Comment by aeri — Tuesday, April 7, 2009 @ 10:00 am

  37. alamak! bapak antu dh naik antu lh plak..nie yg nk trkntut takut nie! kang xpasal2 kene swing dgn rantai! huhu..meh cepat! HUBBY..REMMY..ASRY..g cukur bulu bntut ko org dulu..serabut say wa tgok..kang xpsl2 dgn ko2 skali kene rantai brapi! hahaha
    ok pak! diorg tgh bcukur same2 pak..huhu

    Comment by rash — Tuesday, April 7, 2009 @ 8:43 pm

  38. ape bende nie aeri?? ape yg ko dgn anne ckpkn nie..siap wa pn tlibat same..ckp depan ah wei..ape main ckp blkg nie..

    Comment by rash — Tuesday, April 7, 2009 @ 8:46 pm

  39. ameer..cube ko cite dgn aku skt asal mimeen majuk bawak hati 2..ape sudah ko buat dgn akak kesygan aku meer..ko jgn memcm..hujung kpala aku dh gatal2 geli nie meer..haha

    Comment by rash — Tuesday, April 7, 2009 @ 8:50 pm

  40. hoiii… aku plak ko tanyer erk Rash…. maner lah aku nak tahu die bawak hati angkara saper…. last skali yg ku tahu.. Abg Ghost ko yg bersama nyer… last2 jadik gini… ko tanyer Gos!!!! wei gos…wot have you done with her hah??? eh…eh… Maner Tiara erk??? ko nie Gos…ampehss arrrr… Meen ko simpan sampai bawak Hati… ni Tiara aper cite plak wei???

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 8, 2009 @ 6:00 am

  41. hehehehe!!!!!! 7/10

    Comment by aliasarah — Wednesday, April 8, 2009 @ 7:25 am

  42. meer
    Meen sdg buat treatment kat spa Q…nak kasi lebih mantap….ko jg n risau la meer…dia ada contact aku tu hari…ok je dia…cuma air je btakung lebih..
    tiara plak teman aku kat bukit merah dah dua minggu beturut2…tu yg tak menyempat masuk sini…asik aku je masuk dia…kekekek…

    Comment by capt pot — Wednesday, April 8, 2009 @ 7:32 am

  43. loooorrrrr… ko rupenyer yg buat segala macam bende kat derang erk…. sabar jer lah….. Inche Gos…sori lah..wa ingat penangan lu…rupe rupe nyer penangan kapten daaaaa…hehehehehe…. ko threesome ker kat Bkt Merah tue wei…. ganaih mu!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 8, 2009 @ 8:24 am

  44. takkan 7/10 je alia???? tu kira tahap baik je tu!!!.. tak berair ke bace cite meen???? klu tak berair meh i gentel.. kihkihkih…

    rash… lek ar. aku ckp cam tu sbb c anne tu yg suh tanya kat ko pasal body die…. tul ke 34-24-35???? sbb pinggang tu cam nak putus aje … takut henjut punya henjut patah plak pinggang si anne tu… amacam kita appointment ngan c anne??

    anne… ko nak kat mane JB?KL? OR singapore???

    Comment by aeri — Wednesday, April 8, 2009 @ 8:39 am

  45. meer, x pasal2 aku ko tembak….apekah dosa aku…aku bkannye wat pape pon kat mimeen,aku cuma ckp dia serabai jek…pasal tu dia pegi wat treatmnt….kalu ko nk suh aku pujuk mimeen suh update bleh la aku adjust,tp kalu bab dia bawak ati…sory aku x pandai nk pujuk2…sedangkan wife aku pon bebulu dgn aku, sbbnye aku x pandai pujuk….huhuhu…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 8, 2009 @ 1:20 pm

  46. anje, aliasarah dah muncul tu…ape lg perayat la…ek eleh aerizla, ko pun nk menyibuk jgak…aku mintak lobang kentot kedekut nk kasi, ko pegi la layan pompan mynmar, filipine, china gurl, thai ko tuh…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 8, 2009 @ 1:24 pm

  47. looorrrr… tak gheti pujuk lah pulak…susahhhh wooooooooo!!!!!!!

    Meen ohhh Meen… kamu jgn lah bawak hati Meen!!!

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 8, 2009 @ 1:31 pm

  48. pot, bukit merah kejadahnye, hari2 aku tengok tiara kuar masok bukit panjang, ape citer??

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 8, 2009 @ 3:49 pm

  49. biorlah si mimeen tu nk bawak ati…nanti lelama bila dia dh sejuk baik la tu…bak kate pepatah, hati pompan ni mcm kerak bumi….bila lelame dlm tanah dia cair….pastu bila dah panas sangat… dia meledak,meletop mcm gunung berapi….bila dh kuar jd larva dia keras jd tanah yg subur…dan bleh menjadi ladang2 yg subur menghijau…hahaha…pastu bleh jd hang kebun mcm aku ni….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 8, 2009 @ 4:03 pm

  50. hai yos..wa je lu suruh ek! xpelh..sbb wa xnk derhaka dgn bapak antu,wa mnurut..

    aliasarah..mesti u dh puas kn,bile mimeen dh post cite baru..amcm? meleleh x? klu xcukup nnt bapak antu si yos leh tmbah2kn leleh..hehe

    Comment by rash — Wednesday, April 8, 2009 @ 6:35 pm

  51. aeri..btolah ape yg si anne ckp 2..dia pnye body..pehhh! realy hot gals! serba serbi full pckage..lu imagine jelh,muke dia mix chiness+malay+mat saleh..no wnderlh dia jd modal..haha
    lu nk ajak si anne 3some ke?? xyhlh ek..anne tuk wa sorg jek! =P lgpun dia kt ovrsea skrg nie..hahaha

    anne..i waiting u dear..

    Comment by rash — Wednesday, April 8, 2009 @ 6:47 pm

  52. ameer..sory! wa igat lu yg pnye angkare..haha rupenye si mimeen bawak hati g spa Q..up lh u gals! nnt dh up kuar pic br ek! huhuhu

    Comment by rash — Wednesday, April 8, 2009 @ 6:54 pm

  53. yos! bukan mcm kerak nasi ke? bile rendam dgn air lelame kembang lembut..pas2 pepagi ks ayam mkn! sbb kt kmpg nenek wa selalu buat cm2lh..wakaka

    Comment by rash — Wednesday, April 8, 2009 @ 6:59 pm

  54. carry on rash… wa no problem punya….ko pulunla selagi si anne tu nak ngan ko…

    Comment by aeri — Wednesday, April 8, 2009 @ 9:08 pm

  55. tp kn aeri..anne xlayak tuk aku..wa sedar sape diri wa..antara kite cm prmata dgn batu jalan ko tau! tp apekn daye..si anne thegeh2 kt aku smpai mntak tu ini..serba salah plak wa jdnye..cobaan yg ku hadapi sunguh perit dugaannye..huhhhhhhh…

    Comment by rash — Wednesday, April 8, 2009 @ 10:39 pm

  56. Biler gunung berapi nak meletup ni Gos??? Takde ramaln ker???? bulan ni ker…bulan depan ker…. or tahun depan???

    Comment by ameer77 — Thursday, April 9, 2009 @ 6:53 am

  57. kenapa pkai pc lain comment x keluar?

    Comment by anne — Thursday, April 9, 2009 @ 2:10 pm

  58. woi korang kutuk aku! tak guna punya budak. rash! habis madu sepah di buang. teruk betul u ni. dah dapat tinggal kan sorang2 plak. eleh dugaan konon. hahaha

    Comment by anne — Thursday, April 9, 2009 @ 2:14 pm

  59. weh aeri pinggang aku ok je lah. xkan patah punya. dah mcm2 style aku buat. tp maintain je. haha kan rash kan. aku dah pro lah. ko tnya rash aritu mcm mana aku main dgn dia. haha sampai dia x tahan kepenatan. hahahaha

    Comment by anne — Thursday, April 9, 2009 @ 2:17 pm

  60. oh rash u kata i terhegeh2 dkt u eh. u ni perasan lebih lah. haha bkn u ke yg nak dkt i dulu. u yg mintak itu ini. lepas i bagi u campak i merata. tak menenang budi. jaga lah u nanti i balik malaysia i kerjakan u habis2! hahaha

    aeri jom 3some nak. hahaha

    Comment by anne — Thursday, April 9, 2009 @ 2:18 pm

  61. sorry lah klu aku terdouble posting. sbb td aku guna laptop daddy aku tp x keluar plak comment. mengada betul nak kena pakai loptop sendiri plak.

    Comment by anne — Thursday, April 9, 2009 @ 2:20 pm

  62. tu yg ko x tau Yos. Aku tido kat Bukit Panjang tp bgn kat Bukit Merah. Bz kuar msk kuar msk dgn kapten aku!
    Leceh lah kalo pompan majok2. Aku kalo majok, Pot tau je tunjuk K1k dia. Trus smua ok punya. Majok rugi
    Rash – byk kemajuan Anje..
    Ameer – ko reti pujuk ke?
    Meen – sori x dpt g Spa dgn ko, aku bz dgn pot lah

    Comment by Tiara — Thursday, April 9, 2009 @ 2:24 pm

  63. Anje!! Jgn nottie2 eh. Nanti akak tpon lpas magrib pautoh kat tunang kau baru kau tau. Jadi lelaki jgnlah puki miskin sgt. Play hard to get skit. Tp janggut anje tu akak dah tergedik. Hehe

    Comment by Tiara — Thursday, April 9, 2009 @ 2:28 pm

  64. anne.. 3 some aku x nak…aku nak tgh perfome ko melayan aku… set bile ko nak???

    Comment by aeri — Thursday, April 9, 2009 @ 3:08 pm

  65. Tiara wei : hehehe… pasal tak gheti pujuk lah saya duk panggil nama chellam haku tue jer..hehehe…

    Comment by ameer77 — Thursday, April 9, 2009 @ 3:44 pm

  66. rash…ko dah kantoi main ngan anne..ngaku jela…hihihihi… buat buat tak tau plak….

    Comment by aeri — Thursday, April 9, 2009 @ 6:24 pm

  67. meen oooo meen…mana ko pegi????

    Comment by aeri — Thursday, April 9, 2009 @ 6:25 pm

  68. ti… ko ajak le rash tu get lesson dari ko…. jgn asyik kena sodom je… hihhihihi…

    Comment by aeri — Thursday, April 9, 2009 @ 6:27 pm

  69. rash ko takut kat tunang ko ke?? takut pecah tembelang er??? bak kate ti.. ” jgn nottie2″

    meer…aku tau ko retipujuk.. tapi bab terjahmemang koexpert kan…. hehehehe….

    Comment by aeri — Thursday, April 9, 2009 @ 6:29 pm

  70. Rash takut tunang?? Bila masa dia tunang. Haha rash xnak curang dgn tunang dia tp bila aku ada dpn mata rash nak xnak dia kena curang jugak. Kan rash kan. I tau u syg i je. Hahaha

    Comment by Anne — Thursday, April 9, 2009 @ 8:32 pm

  71. astarghfirullah hal a’zim….anne, kang aku sumpah ko melekat kat dlm komen box ni selama lamanye br ko tau,x tentu masa jari2 ko gatal nk menaip komen…tp kan ko dgn aliasarah org yg sama ke..

    Comment by Ghostrider — Friday, April 10, 2009 @ 12:13 am

  72. Tiara…lu ni mcm misteri jam 12 la…tido kat sini,bila bangun kat sana, lain mcm je…ni mesti ada pape yg menumpang kat badan…jaga2…siapa dibelakang anda…

    Comment by Ghostrider — Friday, April 10, 2009 @ 12:17 am

  73. meer, gunung berapi dijangka meledak dlm bulan november ni…..november rain beb…

    Comment by Ghostrider — Friday, April 10, 2009 @ 12:19 am

  74. actually, bg aku x adil sebab anne ni blom kene interbiu dgn tiara…..kalu anje aku dah sodom, kalu anne ni aku x tau la tiara nk wat pe, myb jolok pakai jari, x pon 69, kalu nk tau tiara ni pelesbo yg dsegani dan bpengalaman….jeles mak…hahaha..

    Comment by Ghostrider — Friday, April 10, 2009 @ 12:27 am

  75. oh! anne ku syg..muncul jgk u ek..igatkn xjmpe jln..haha
    i dh rndu ah anne..bile nk ehem ehem lg? cepat blek jmpe rash tau..huhu
    next week i rase mcm btaun2lh lamenye..hujung kpale dh rase geli2 dh nie..trigat plak mase u kt ats i hr2,smbil gelik2 gerudi 2..pehh..nkmat x trkate tau! nnt i nk lg tau! haha

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 2:15 am

  76. tiara..lame xnmpk..muncul2 je ko attack aku ek! jahatnye ko..haha bile nk repeat fonsex lg ti?? nnt ko call jgn lepas magrib tau..magrib time syaitan2 ghost2 brkeliaran 2..after 9 ok! haha
    ti..anje sbnrnye xnk noty2..puas dh tepis2..tetapi ape kn daye,anne my kekaseh gelapku hot hot heat lh! truje anje dibuatnye..huhuhu

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 2:27 am

  77. i bkn sngaje mengabai2kn u anne..i buzy sgt..u jgn ah kate i cm2..sedih je dgr tau..u tau kn i syg u je! tp u 2 jgn ah buas sgt..u nk ajak aeri 3some 2, si aeri x isi form lg tau..dia kene ikot term & con kt sini..kene ks i n bapak antu i secelup 2 dulu lubang kntut dia..btol x yos?? haha..
    aeri..tongeng syggggg..

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 2:39 am

  78. yos..dgn anne biar aku isikn form ek..huhu nnt aku sndiri bilang kt tiara..mau tau dpt 3some skali..lgpn ti the mummy dr dulu trgedik je dgn aku..hahaha

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 2:51 am

  79. november rain!!!lamer tue!!!!! Ti…owh Ti..di manakah dikau????

    Comment by ameer77 — Friday, April 10, 2009 @ 8:10 am

  80. meer..lu nie kn! kn tiara dh bilang dia buzy dgn captan dia..yg lu nie xabis2 ti! ti! ti! bingit siot..haha
    ade baik ko g pujuk mimeen 2..wa rase dia brangin dgn ko dr hr2 lg 2..huhu

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 9:54 am

  81. u ni gelojoh lah rash. eii alah baru gelek sikit u dah pancut dah. apa ni. x puas tau. haha

    Comment by anne — Friday, April 10, 2009 @ 10:14 am

  82. eleh u tu busy dgn tunang u je. bila tunang u x ada baru u cari i. ei jahat u ni. kasi i yg baki2 je. haha i buas pun sbb u, x puas seol sbb tu i cari alternatif lain. haha

    rash – apa ni kekasih gelap je ke? i nak jadi kekasih terang u! eii. next week i balik i terus jumpa u ok. u book hotel dulu. nanti i terus check in. ingat i xnak pkai u condom tau! haha one more thing, apa ni main phonesex ni x puas lah. i kan ada. klu u nak khidmat i, 24jam i ada tau. u seru je nama i 3 kali. gerenti lepas 5 minit i terpacak dpn mata u dgn aksi yg mengghairahkan. haha

    Comment by anne — Friday, April 10, 2009 @ 10:14 am

  83. time 2 i stim sgtlh..2 yg xtrhndle 2..air i dh smpai kt bucu dh! xleh nk thn lagi..haha tp kite repeat 2 time more kn..lupe ek..
    sory darlin gelapku..i tpksa kene buat cm2..biar ah same adil..same mrase..haha
    ok..papehal u roger i k..arrrhhhhh!!! air dh naik ats kpala nie..rndu u!
    anne..u jgn ah ckp cm2..terase plak kang akak tiara ku 2..huhu sory ti..my syg gelapku xbg i fon2 dgn akak lglh..dia jeles! hahaha

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 10:48 am

  84. alah benci je tiap kali main je u pancut awal. x puas betul i. baru 15 minit dah game. eiii i cari laki lain kang. haha belum apa2 air dah naik. haha mcm ni mcm mana nak tahan 3 jam!
    haha i x jeles pun. haha u x adil lah u kasi tiara phonesex, i dapat ehem2 tp x puas. haha u tau nya puas kan tunang u je. haha

    Comment by anne — Friday, April 10, 2009 @ 11:07 am

  85. eleh! kate org..u 2 br i enjut lelaju dh tjerit2 xthn..i ksian tau tht wy lh i pncutkn cepat..x xgsive lngsung ah..huhu
    darlin..u lupe ke..on msj u kate u pn dh mrnyam je horny bile u kt ausie lelame 2..saje je nk cover line ek..ngade!
    ok nnt kite buat sbaik mkin k my darlin gelapku..kite ehem ehem smpai 4jm lebih skit..haha

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 11:29 am

  86. u ingat kaki u yg kecik tu mampu nak dayung sampai 4 jam. haha forget it. i cari aeri lah. haha
    u pandai2 je kan kata i jerit2. seol u ni. haha kecik gila pisang u tu mcm mana i nak rasa ni kan lagi nak jerit. haha
    suruh pisang u tu pergi gym. bagi tough sikit. ni lembik je. haha nasib baik lah i pandai jaga hati u. hahaha
    bila masa plak lah i merenyam ni rash oi. haha klu i merenyam dkt sini pun mat salleh bnyak. haha besar2 lg pisang diaorg. haha

    Comment by anne — Friday, April 10, 2009 @ 11:49 am

  87. seol u! ok! sume cancel! &**&&%
    abis madu sepah dibuang! u xyah blek sini ah..biar i ehem2 dgn my syg je..huhu

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 12:32 pm

  88. x abis2 dgn my syg dia tu. eleh ingat i heran sgt ke. haha u punya syg tu mlm hari tu sound i. haha tp i relax je. haha u plak yg mengelabah. apa ni x reti cover line langsung. haha
    nanti klu i rasa2 i perlu kan khidmat u i panggil u ok rash. haha buat masa ni u ehem2 dgn ur beloved dulu ye. hahaha u pun lama x jumpa dia kan. mesti air tertunggak bnyak. wakakaka

    i nak balik johor jgk. haha i nak kacau rumahtangga u. kahkahkah (ketawa jahat)

    Comment by anne — Friday, April 10, 2009 @ 1:41 pm

  89. eleh..nmpk sgt kejelesan u 2..kate org xpndai jg line..blom pape dh g report2 2 sape suruh..u yg salah,i tak! hahaha
    ..brtuahnye nasib badan sana dpt,sini pn dpt..untung say! im the KING kong! wakakaka(ktawe riak!)
    i kate xyah bleklh..degil btolkn u nie..kt sane kn pisang beso2..kt sini pisang kecik je..spices pisang lemak manis! tp yg kecik 2lh mnjd rebutan..hahaha u nk ke xnk?? i ok2 je!

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 4:24 pm

  90. U ingat i ingin sgt lah. Haha i ada thomas ckup lah. Klu dgn dia for sure punya i puas. Em klu dgn u. Hai xtau lah apa nk ckp. Haha baik pkai dildo je. Haha
    tlg sikit i x jeles pun. Haha bila lah u dpt i ni. Jgn lah bnyk berangan. U tulis mcm tu u x tkut ke ur syg baca. Nanti dia dpt tau yg u nk sgt main dgn i. Haha mesti dia marah gila klu tau tunang dia ni mrenyam sbnarnya. Kena tinggal lagi lah u ni karang. Xserik ke? Haha kata je x curang. Tp pantang di ajak, on je. Ish2 ari2 sibuk bersyarah dkt i. Kononnya u baik sgt. Padahal u dgn i sama je. Klu masuk neraka pun u dgn i level pling bwh. Sama je. Haha kesian fizza xtau perangai sbnar tunang dia ni. Haha

    Comment by Anne — Friday, April 10, 2009 @ 5:10 pm

  91. aduh..u nie balas dndm ke pe komen pepnjg..haha
    btollah yos..si anne nie dh tlekat! sumpahan lu ah nie yos! tulah mulot cabul sgt..lu tgk ah! wa jgk yg kena..wa jgk yg disalahkn..abis sume dia langor rahsia wa dia cite kt public..emmm

    mimeen..tolong salaiknlh..minah nie xphm ter&con tu kt sini..

    anne..u pms ek?

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 8:19 pm

  92. suke hati u lh anne nk ckp ape..u n i same je ek? klu cm2..time 2 f**kinglh! haha same2 dpt level bwh,same2 burning 2 hell!! hahaha

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 8:25 pm

  93. I pms? Tolong lah! U tu yg pms. I xnak dah fucking dgn u. X puas! Cukup lah rash. Pasal level tu kan u kata kt i u level paling atas. Haha so mana pegi maruah u tu. Haha mana pegi sifat pecinta agung u yg u pertahan kan. Haha mana hilang sifat humble u tu yg suci dlm debu. Bru kena goda sikit cair. Haha xkuat iman betul. Haha

    Comment by Anne — Friday, April 10, 2009 @ 8:42 pm

  94. haha..sifat2 2 ade kt sini..tsorok bwh hati paling dlm..igat lg ek u..haha klaka say..haha

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 9:49 pm

  95. hahahahaha…. pehal korang bedua nie rash and anne???? tak faham aku???? cuma yg aku faham anne tak puas sbb btg ko kecik rash… kihkihkih… rash rash… mende nie bro????

    btw kira okla ko dah fu**ing with her!!! ke lubang die yg dah besar sgt rash??? entahle… aku pon tak tahu???

    anne…. rasenya aku tak nak kat ko la.. sbb ko jenis x bole simpan rahsia… kang aku main ngan ko dan ko teramat puas.. susah plak klu ko mintak aku tak bagi.. nanti abis satu asia tau sbb ko announce kat sini…

    Comment by aeri — Friday, April 10, 2009 @ 10:34 pm

  96. fizza???? rash… name tunang ko fizza???? hehehehe…. rash aku rasala… ko mcm kena trap je…. hati hati bro…

    Comment by aeri — Friday, April 10, 2009 @ 10:54 pm

  97. wakaka..lawak! lawak! xde ape nk dirisaukn aeri..sume ok2 je..ko xyah risau..k bro! anne 2 baik orgnye friendly,baik hati,mgambil berat,mmg kire tgolong dlm ht suci 2 aeri..

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 11:17 pm

  98. yos..mana ko? dh karam dlm lautan asmara ke..hehehe

    Comment by rash — Friday, April 10, 2009 @ 11:21 pm

  99. Ko xpayah tnya rash lah aeri. Dia bkn nak mengaku tunang dia fizza. Haha dia cuma mengaku yg i kekasih gelap dia. Haha perasan sediri si rash ni. Haha klu ko xnk aku pun x pe ari. Aku bukan kempunan sgt klu x dpt fu*king korang. Haha

    Comment by Anne — Saturday, April 11, 2009 @ 1:54 pm

  100. Alah baiknya u rash backup i. Haha xpe lah rash i x minta pun u backup i. U backup i ni u nk balasan apa2 ke? Haha xpa lah rash u simpan je pisang u tu utk fizza. Haha

    Comment by Anne — Saturday, April 11, 2009 @ 2:01 pm

  101. i kn mmg baik hati & humble..i xbackup u pn..i cume bgtau kt sini ttg kbaikan sesorg 2 je..n i smpan pisang i tuk my syg pn..i pngil u kekasih gelap juz tuk sedapkn sesi brborak kt blog nie tu je..xde pape pn..hahaha

    Comment by rash — Saturday, April 11, 2009 @ 7:33 pm

  102. Ah benci betul u ni. Arini ckp lain hari tu ckp lain. Saja nk cover line. Eii

    Comment by Anne — Saturday, April 11, 2009 @ 9:56 pm

  103. y anne? hihihi… ko hanya dipermainkan ke?

    Comment by aeri — Saturday, April 11, 2009 @ 11:33 pm

  104. kekaseh golapku benci plak..huhu benci ke syg.. =P

    Comment by rash — Saturday, April 11, 2009 @ 11:41 pm

  105. astarghfirullah..anje,anne ape kejadahnye dh jd ni???… Korang dua ni dh buat aku istighfar masuk ni 3 kali siot…aku x tau la ape masalah korang dua ni….pening plak aku nk klasifikasikan kes korang dua nih…kes rogol ke,kes penipuan ke, kes x cukup nafkah ke…

    Comment by Ghostrider — Sunday, April 12, 2009 @ 1:43 am

  106. kalu susah sngt, dua2 aku kasi libas sama rantai berapi aku nih….hmm…x pon btg berjuntai aku ni dh lama x sumbat lubang kentot…aerizla, ape mcm mau appointmt sama wa ke?

    Comment by Ghostrider — Sunday, April 12, 2009 @ 1:48 am

  107. hi anne…

    kalau tak puas dengan rash, eddie sedia membantu…

    kat mana kita nak check in? cititel mid valley ok?

    ape2hal, u email i ok..

    theehehehehe… yang lain tu, I’M SORRYYYY

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 10:49 am

  108. ha! Eddie, muncul jgak ko akhirnye, ko jgn bnyak ckp, bila ko nk bg lubang kentot ko kat aku…

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 11:47 am

  109. anje, abis la ko…akak tiara yg tergedik dgn janggut sejembut ko tu, nk amik statment kat ko….nampaknye CSI bukit panjang nk amik kes ko nih… Anne kalu ko nk pasang loyer, aku bleh jadi loyer buruk ko….hahaha….

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 11:54 am

  110. Yos !!! Lu apsal nie..lu kalu tak sayang mulot, meh sini i sayangkan..mmmmuaahhhh…beserta lidah lagi..from wat i noe..Leia dah report case nie kat Meen so kite tunggu jer lah Meen buat ape yg patot…….
    tapi kan..tak cantik ar buat kecoh mcm gini…tak payah lah nak babitkan reality dlm blog fantasy nie..BESAR punya PKMK mulot dia…mulot yg mane lagi besar agaknye eh…..

    Ameer – Ti…Ti…Ti…apsal kau nie..dah lama tak dapat tits aku lah nie..baik kau pujok chellam kau dulu..aku pon cuak jugak dgn dia……

    Comment by Tiara — Monday, April 13, 2009 @ 1:30 pm

  111. Aeri – betol ckp kau yg mulot ‘dia’ nie tak bule simpan rahsia…bukan satu asia jer yg tahu..ntah2 lubang dia memang sebesar Asia kot..tu pasal btg ‘pisang’ Rash dia tak rasa..
    dia mana punye JAMBU…jambu lagik nenek aku yg dah pat kubor sebab muke nenek kena make-up sebelom ditanam……

    Comment by Leia — Monday, April 13, 2009 @ 1:33 pm

  112. aku sorang je yang pandai jaga mulut…

    so, sapa nak commolot tu boleh la standby… lg pun, aku suka jugak commolot dengan lubang bontot…

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 1:36 pm

  113. leia… lama menghilang pegi mane???? ujung minggu nie aku free…

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 1:37 pm

  114. rash sayang tolong anne! hahaha

    ish korang ni aku main2 je lah. kan rash kan. semua under control. kitaorg pun baik aje bagai isi dgn kuku. chewah! haha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:38 pm

  115. anne… leia cam panas jerk kat ko tu… y???

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 1:41 pm

  116. haha masalah rumah tangga kitaorg dah settle dah. hari tu cuma nak bg panas line je. hahaha apa lah korang ni. mlm td baru aku lepas ehem2 dgn rash sampai pukul 4 pg. haha kan rash kan.
    x payah nak kecoh2 sampai ke tgh. wah serius betul korang ni. haha x payah lah nak kutuk2 aku. haha aku dah sememangnya cantik sejak dari lahar lg. haha hanya rash yg mengerti perasaan ku. wakakaka

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:43 pm

  117. aeri, aku pun free weekend nie..

    boleh tumpang sekaki.. buat 3some…

    anne nak join pun boleh jugak… bukan ke anne suka lebih dari sebatang pisang?

    kita sumbat sama2… huhuhu

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 1:43 pm

  118. aeri leia jeles dkt aku dgn rash. kahkah nama dah lah sama dgn real name aku. hahaha biar lah dia nak buat papa pun. aku relax je.rash tetap akan backup aku. haha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:45 pm

  119. sejak dari lahar?

    aku ingat lahar nie kat gunung brapi jer…

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 1:45 pm

  120. nak 3some? haha anne ok je. hahaha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:45 pm

  121. salah lah eddie sejak dari *lahir lah. kahkah

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:46 pm

  122. ooo cam tu ke anne…. teruskan…

    eddie sori ar… wa tak suke 3some…

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 1:47 pm

  123. leia x muncul sbb dia kena sumbat bawah ketiak yos! kahkah

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:48 pm

  124. alah jom lah aeri. x spoting lah lu ni beb. knapa lu malu kah? haha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:48 pm

  125. liea.. tol ke ko jeles ngan si anne nie??? lek ar gurl… klu ko nak gak kat si rash tu.. ko pujuk je… mamat tu cepat lentok bile kena pujuk… tak gitu rash??? kwang kwang kwang

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 1:49 pm

  126. hmm… tak suka?

    kalau tak suke takpe… ko jalan dulu… aku buat2 lepak tgk tv channel vision 4.

    agak2 dah abis ko dengan leia, aku masuk mengadap pulak…

    kalau anne ada pun boleh join… kita bogel ramai2… nanti i pesan domino pizza, kita makan sama2 sambil urut2… bogel2 gitu…

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 1:49 pm

  127. sori la anne.. wa tak minat 3some nie… tak bole kosentret la …. buat penat je….

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 1:51 pm

  128. anne,

    ujung minggu nie free ka?

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 1:51 pm

  129. eddie camnila… klu nak kita check in connection room… ko sebelah aku sebelah… abis je kite tukar ganti… hahahaha… gurl camne setuju ke????

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 1:53 pm

  130. ala aeri… tak ble kosentret ke tabley naik bila tgk pedang orang lain… kekekek… jgn mare haa..

    taknak 3some kita some2 jer lahh…

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 1:53 pm

  131. aeri.. haha rash mmg cepat cair bila kena goda. kan rash kan. hahaha

    eddie… wah besh! macam party buih je. hahaha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:53 pm

  132. ok jugak tu aeri… masa ko dengan anne, aku dengan liea… nanti kita tukar la…

    pastu, ko tak kesah kan kalau aku dengan anne skodeng ko henjut liea… ok?

    ko check in satu, aku satu…

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 1:55 pm

  133. haha nak kena concentrate gak ke. ok kita check in satu hotel aeri u amik bilik tingkat paling atas skali n u eddie tingkat paling bawah skali. nanti gilir2 lah. hahaha
    hujung minggu ni? x boleh lah aku ada appointment dgn rash. hahaha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:57 pm

  134. nak main skodeng2 ke? interesting bunyi nya. hahaha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 1:58 pm

  135. alamak… potong betul la rash nie… kekekeke

    suruh dia join kita sekali lah… cancel itu appoiment, kita buat appoiment baru punya…

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 1:58 pm

  136. anne… jom chat…

    slamberbomber at yahoo

    tq

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 1:59 pm

  137. nanti i deal dgn rash k. haha kejap je i on ym.

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 2:05 pm

  138. Wei.. apa siak korg ni.. Bila Leia x de korg cari.. bile dia bukak suara je lu org ingt dia mahu bukak seluar.. Apa saje lah korg nie.. Kolot betol pemikiran korg..
    Lagi satu aku nak pesan kat korg.. kalau ada diantara korg yg nak ajak/mintak main percuma ke atau nak kena rogol ke.. aku suggest korg buat web sendiri utk korg bagi percuma pon cantik.. blog ni bkn utk korg sesuka ati nak solicit diri korg.. sedangkan main pelacur kena bayar.. main dektu dpt free.. wat a low scum!!
    Sedarlah diri seblom kamu aku sedarkan wei.. Nak kata jeles tu TIDAK lah kan cume ake kesian sgt2 kat dia tu…

    Comment by Tiara — Monday, April 13, 2009 @ 2:23 pm

  139. hekeleh anne…. apa barang???? ko pila henyak rash punya la…

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 2:24 pm

  140. ape kena ngan liea t???

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 2:28 pm

  141. eddie, kan aku dah ckp…ko kene bg aku sumbat lubang kentot ko…..pastu ko nk 3some ke ape ke ko buat lah….yg penting ko kene puaskan aku dulu….lg satu,berminat plak aku dgn comolot ko tuh…bleh la comolot lubang kentot aku…jgn lupa lidah masok dlm tau…sambil tu gentel2 dgn lidah…huh..x penah aku try…anje pon x penah service aku smpai mcm ni…

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 2:32 pm

  142. ha…aerizla, ko ni nk main no 1, tp bila aku mintak lubang kentot ko yg sechoét tu kedekut nak mampus…ingat aerizla, banyak faedahnya bila ko bg lubang kentot ko kat aku….pikirlah masak2

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 2:37 pm

  143. yos.. memangla main aku no 1… sedangkan 3some aku tak nak apelagi nak bagi lubang kentot kat ko… sowila… smpi bila pon aku takkan bagi….. tak miskin “P**i” aku smpi nak gadai lubang kentot kat lu.. hwa hwa hwa hwaaa…

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 2:40 pm

  144. anne, nama ko leia ek….bleh la aku try sesumbat dua…mana tau ko punya perfmance sama gerek mcm wife aku… Eh lupa plak nk mintak izin dr pd adik manje kesayangan aku…anje,bleh ke bapak antu try si anne…bleh ler…bleh ke x bleh…

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 2:45 pm

  145. Hahaha…aku? nak jeles dgn Anne? Aaa kejadahnya..aku rasa lobang jubo aku lagi jambu kot..wakakakakakahhhhhh..
    nak kata jeles tu TIDAK..nak kata envy pon TIDAK..cuma kalau betol punya jambu pesal desperate sgt smpai mintak kena main tu?? Wakakaka
    lagi satu..ni yg paling klakar..masa aku ‘kutok’ tu, aku tak mention nama sesiapa pon.. TERASA kaper Wei?? Haizzz…..malas aku nak layan budak2 setengah jagong nie….

    Comment by Leia — Monday, April 13, 2009 @ 2:46 pm

  146. sudah la ko aerizla, kedekut dgn aku….haiz…semakin hari ko x bg lubang kentot ko kat aku…jiwa aku semakin bergelochak,meronta2 nk rasa lubang kentot ko…tp apakan daya, aku hanya mampu berkata2…

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 2:52 pm

  147. Yos, kalau lu rasa lu dah hidup lama, lu try cecah dgn si budak Anne tu lah.. Paling2 lu dapat Syphilis atau Herpes jer.. Itu ajer.. Tak cronic aper.. Kalu mati wa tanam jer lah.. Wakakakakakakakaka….

    Comment by Tiara — Monday, April 13, 2009 @ 2:56 pm

  148. haha x pe i x kisah pun korang nak kutuk aku. haha
    aku bkn desperate haha. tp aku suka fu*king2 ni. seronok beb! satu senaman. haha so jgn jeles. aku peduli apa lubang ko jambu ke x. bkn aku nak jilat pun. kahkahkah

    yos… nama aku bkn leia tp leeya. haha

    aeri… x jadi dgn rash lah. rash jual mahal sgt. haha aku buat appointment dgn eddie plak. hahaha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 2:56 pm

  149. relek la…

    bukan ke kita nak enjoy?

    takkan sikit punyer hal sampai ada yang ambik hati…

    takat kena kutuk sepam dua tu, apa barang nak emo…

    come on.. cool beb…

    nak berjimak kena enjoy…

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 2:57 pm

  150. tolong sikit. aku suci dari penyakit2 tu. haha x mati pun aku.x payah lah nak tunjuk baik tiara. ko jaga lah laki ko je. haha i bkn nak rembat sapa2 dgn ko pun. hahaha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 2:58 pm

  151. eddie i ok je. leia n tiara tu tergugat dgn kemunculan i. hahaha sibuk semua nak kutuk i. lantak pi lah sama dia org. hahaha aku x salah! n aku x mintak pun lubang jubo yg konon2 nya jambu sgt dr diaorg. hahaha

    Comment by anne — Monday, April 13, 2009 @ 3:00 pm

  152. aku pun tak kesah sejambu mana pun lubang bontot gurl2 kat sini… tetap aku nak commolot jugak…

    anne… nantikan kehadiran lidah eddie di pelusuk duburmu…

    liea, leeya, tiara… tanpa korang, blog nie manjang tunggu jer la update dari memeen…

    yos dengan rash, menghidupkan blog berahi nie dengan komen-romen diorang…

    ok… sama2 kita give and take… sama2 kita tolarete… tolak ansur… sorong tarik… kan gitu kan..?

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 3:02 pm

  153. tiara, liea… bg la muka pada anne… kan meramaikan majlis…

    anne, jgn keras sangat…

    tak shok la korang gado2… just enjoy sambil berahi kat sini…

    kalau korang damai kan best… pastu tiga2 telanjang dan tonggeng, sure lubang dubur korang cute miut… dan jambu air gitu…

    Comment by eddie — Monday, April 13, 2009 @ 3:08 pm

  154. wakakakakakakakaakakkakakaakakakaahhhhhhhhhhh………Leia TAKOT dgn Leeya seh……eeeiiii….takotnye gergerl pat sini…..hahahahahahahahahahaahaaaaaa…..

    “aku peduli apa lubang ko jambu ke x. bkn aku nak jilat pun. kahkahkah”

    aku tak suroh kau peduli pon…aku cume bagitau kat blog nie jer…biar satu Asia tahu….kekekekeke….bagitau tak equivalent dgn kasi jilat per….dan aku pon tak ndak kalu kau nak jilat…..kau claim diri kau suci…mayb lidah kau yg tak suci…tak ndak aku….eeiii…akot…kwang..kwang..kwang…

    Comment by Leia — Monday, April 13, 2009 @ 3:16 pm

  155. Huh ?? Aku dgn Leia tergugat dgn kemunculan kau Anne ??!! Tats totally ludicrous !!! Wakakakakakakaaa.. Seriously, my toes are laughing like shit.. Aku rasa kau yg ada element of the tall poppy syndrome kat Rash kot.. Tu lah kau, bkn main sedap kau declare segala rahsia Rash kat sini.. Bila yg lain tgr kau, kau ingat kita kutok kau..

    Rash – kau jgn jadi bodoh.. Anne siap kata lagi lu cpat cair bila kena goda.. Harap aje lu ada dua kepala.. Sesekali tu, gunakanlah kepala atas dari kepala bwh..

    Anne – Aku mengaku yg aku jahat, jadi tak perlulah aku nak pura2 baik.. Afterall, aku mmg serba-serbi BAIK punye.. Tapi sejahat-jahatnya aku, takdelah mulut aku jahat mcm mulut engkau.. Kena pulak si Rash tu percaya kat kau.. Dahtu kau bongkarkan segala rahsia dia kat sini.. Siap ngaku nak runtuhkan rumahtangga dia.. Lu pompan jenis ape nie….

    Comment by Tiara — Monday, April 13, 2009 @ 3:55 pm

  156. gurl…lek ar… mende nie??? meh kita layan berahi yg dicetuskan oleh meen…. tak cute ar gaduh2 camni…. notty2 udah le…..

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 4:04 pm

  157. leeya (anne) betol ke ko ada siplis…aduh..cm ne nak try nih…eddie ko ni betol ke nk appointmnt dgn si anne, setahu aku ko takut bini…tak takut ke ko kalu bini ko tau….anne (leeya) lebih baik ko appointmnt dgn aku,pastu bleh aku interbiu ko skali….baik pnya…tp betol ke ko ada siplis…?(pikir 25 kali)

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 5:01 pm

  158. kan betol aku ckp, eddie tu takut bini…lepas pukul lapan je dia x bleh komen kat sini….idung kena ikat beb…mcm mane nk appointmnt ni….anne (leeya) ko pun mlm x bleh komen jgak ke…?? Takut laki eh….

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 6:33 pm

  159. hahaha…. satu takut bini satu takut laki.. tapi ade hati nak appoinment… kihkihkih

    Comment by aeri — Monday, April 13, 2009 @ 7:10 pm

  160. haizz…aerizla, kalu ko nk tau, itu lah knyataan yg nk disorokkan…mcm aku ckp jgn campur adukkan yg hak dan yg batil kat dlm ni….ni lah jdnye…sesungguhnya tidak ada lain bg mereka hanyalah menipu diri sendiri….hah! Aerizla amacam…setuju je lah…meh appointmnt dgn aku….

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 7:36 pm

  161. Btol ckp ko Yos. Aku takut dn malu padaNYA je tp suami tetap aku hormat. Dlm baik lu selit daun nk bontot Aeri jgak. Aeri tu kuat pd prinsip dia. Tp Yos lu jgn putus asa. Bak kata pepatah ‘It is hard to fail, but it is worse never to hv tried to succeed.’ gd nite peps

    Comment by Tiara — Monday, April 13, 2009 @ 8:39 pm

  162. Ala…tiara…bole ke x bole.,wa nk bontot si aerizla tu…x kan x bole….lu sepatutnye tolong wa perayat si aerizla tuk serahkan lobang kentot dia kat wa….x aci la mcm ni…lu backup dia…

    Comment by Ghostrider — Monday, April 13, 2009 @ 8:56 pm

  163. wei!!!! aduhhhh..asal lu org nie haaa??? nie sume salah phm k! wa dgn anne ok2 je..xde pape! anne 2 cume gurau je dgn wa lh..lu org jgn ah blame dia..wa pn si anne ckp xambk port lh..i tau dia cmner..

    anne..u pn satu gak! ckp 2 biar cntek2 skt! lg u nk kerek sgt knape?? tgk ape sudah jd! i ckp xmau dgr! next week i cat pago u ye..kekasih gelapku! haha

    dh! dh! jgn gaduh k..geli siot k1k tgok lu org gaduh2 nie..hahaha nie sume salah phm je..so sory tiara n leia..anne bdk br 2..xtau ter&con kt sini lg..

    meen..are u k? cmner lepak zurich,best? haha nnt blek bwk ole ole tuk anje ye..huhu

    Comment by rash — Monday, April 13, 2009 @ 9:34 pm

  164. aeri,eddie n anne..u all tolong jage skt tatasusila k..respec skt klu smbody tu ade trase hati, jgn pkai langor smcm je! nie cm xde sivik je wa tgok! u all igat nie lorong hj taib? jln dobi? or gelang serai ke? tolong jage skt blog nie tuk ksejahteraan bsame! klu wa tgk ade ayat2 yg brbaur kurang myenangkn..wa akn roger admin tuk kick ur ass out!!! wa tgk u all nie cm jakon xdpt main sgt lh! *

    *anje trkecuali hrp mklum!

    Comment by rash — Monday, April 13, 2009 @ 10:53 pm

  165. anne..kkaseh gelapku,ade cntek u mntk maaf dgn akak2 otai kt sini..u trangkn sume salah phm yg blaku..u jgn ikot sdap mulot u je ye ckp..sblom ckp pikir2 dulu! jgn pkai langor je..i tau bsok u mntk maaf same diorg..lg satu jgn mrenyam sgt! igat skt,nie bkn kt aussie!

    tiara,leia n mimeen..anje mntk maaf k!

    Comment by rash — Monday, April 13, 2009 @ 11:03 pm

  166. Oei anje…ape mintak2 maaf nie sume..mintak2 maaf x de dlm blog ni der…x payah lah kau nak backing2 kitaorg..kitaorg ada back bone sendiri..bukan cam dia tu..sikit2 ‘kan Rash kan’..lagipon aku ngan si Tiara nie mmg suka kena maki..mcm kau ckp ar..kita tak amik port pon..kalu sesiapa yg tak leh carry elek 1 corner..korek jubo slice sua..

    Comment by Leia — Monday, April 13, 2009 @ 11:59 pm

  167. hahahaha….dh mcm club klakar seram la plak….huhuhu….nk salahkan sape ek??
    anje…tu lah ko,aku dh ckp awal2…patutnye si anne (aleeyasara) tu ko bawak pegi interbiu dgn si tiara…tapi ko degil….eksyen nk interbiu sendiri…
    Haizz…sebenonye aku pon fenin…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, April 14, 2009 @ 12:10 am

  168. Haizz….dh le tu…tiara sayang,leeya sayang,eh silap…leia sayang…tu lah korang, dh lama x komen…tetiba masok je nk perang….kang aku usulkan rang undang2 gencatan senjata kat mimeen br korang suma tau…
    *(yg lain jgn nk batu ronsen,nanti aku sumbat lubang kentot)*

    Comment by Ghostrider — Tuesday, April 14, 2009 @ 12:20 am

  169. Nasib baik sepupu aku tu x bc komen ni td….kalu lah mimeen tau…mau ada yg kene gam,trus x bley komen…
    Tp x pe….walaupun tengkorak aku tebako…selagi rantai berapi masih terlilit rapi di bahu kiri….aku akan berusaha tuk mendapatkan lubang kentot eddie….lebih2 lg lubang kentot aerizla…kedekut ciput ko dgn aku heh!!…

    Comment by Leia — Tuesday, April 14, 2009 @ 12:29 am

  170. anje…mcm2 nama jln ko sebut, tp pat gelang serai tu dh mcm gelang kaki la plak, geylang serai br btol…kalu kat kl bkan kat lorong hj taib je…tp kat jln tun sambathan (jln rozario), petaling street dan jln pasar pudu…tu suma dia punye tempat..

    Comment by Leia — Tuesday, April 14, 2009 @ 12:38 am

  171. Alamak!!! Lupe nk tuko nickname la plak….kantoi!! Malunyer…mane aku nk sorok tengkorak tebako aku nih…wakakakaka..hahahaha…hihihihi….
    (gelak sendiri, kaber malu)

    Comment by Ghostrider — Tuesday, April 14, 2009 @ 12:45 am

  172. Tenang sket pepagi ni dlm komen box ni….kengkadang aku x paham dgn korang ni…ada yg gila apam nk main,ada yg gatal konek, dan ada plak tu yg taksub merenyam dgn lubang kentot….haizzz…susah la korang ni, aku nk nasihat dgn cr ape pon x tau lah….memasing dh beso panjangkan…. Tp kan, kalu dh tetek membeso…konek plak memanjang…jgn kata org, kucing friskies pon bleh mengawan dgn kucing liar…mcm séko kucing kat tempat keje aku tu…nk kata kucing friskies bulu badan pendek2,nk kata kucing liar bulu ekor panjang2…myb dia dh dcampuradukkan mnjd sebatian kucing yg terjadi akibat proses fotosintesis yg bertekanan tinggi

    Comment by Ghostrider — Tuesday, April 14, 2009 @ 3:29 am

  173. ramai peminat bontot kat sini… bukan aku sorang jer…

    thehehehehe…

    kita serupa…
    kita serupa…

    Comment by sampai hati kan...eddie — Tuesday, April 14, 2009 @ 6:34 am

  174. pasal tu la mesti ada appoiment…

    bila ada appoiment, senang kita buat arrangement…

    takut takut berani jer nie…

    Comment by eddie — Tuesday, April 14, 2009 @ 6:39 am

  175. kakaka..budu ko yos! cntoi bngok je..haha tulah silap org ko nmpk..silap sndiri xsedor! lain kali tgk2 skt yos,name required 2! haha

    dhlh leia..lg ko nk bunyi2 lg..si kembar ko 2 (leeya) xde komen lg kn..relak ah 1 coner cntek pe..

    yos..leeya wa pnye,lu pnye leia k..igat skit 2! dhlh lubang lu wa xrase lg..mrenyam beb! cam jambu batu! hahaha

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 8:44 am

  176. hai meen br wa tegur dh gaib plak..hollowomanlh ko nie! huhhh..

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 8:51 am

  177. ape cite terbaru…i dgn anne org yg berlainan la..
    anne u dh kawin ke??? i dh kawin 3thn lebih..

    Comment by aliasarah — Tuesday, April 14, 2009 @ 8:52 am

  178. wei! meen,part aku komen ko salai2..part diorg ko xsalai plak! double ah ko meen..eeiii

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 8:59 am

  179. hello im not aliasarah ok! we different person! my name alya arianna a.k.a leeya or anne! ada faham. n im still single!

    Comment by anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:09 am

  180. u are single! cm nk trkntut! dh mntk maaf sane cepat!!

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:14 am

  181. Eh Anje.. Mcm gitu punye kurang ajar kape kau bobal dgn Meen dgn Gos..Kita semua tgh relek ape.. Sape yg bleh take it, take it ok.. Sape yg x leh, belah sua.. Kita bukan ape, kalu dia ingat dia bleh buat line dia hot, kita bleh buat blog nie lagi hot dan sensasi beb.. Masok rmh org jgn biadap.. Tolong sikit….

    Comment by Tiara — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:16 am

  182. wei! anne lg ko nk letak full name kt dlm nie!

    *meen tolong delete kn k..

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:17 am

  183. hai anne sedap nama penuh u… meen bila nk smbg ni.. skrg ni mcm2 jdi kat blog ni semata2 nk tggu cite dr u hehehe!!! slmt bercuti tpi jgn lama2 k..

    Comment by aliasarah — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:21 am

  184. hai tiara…u lak smbg cite utk meen hehehe!!!

    Comment by aliasarah — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:24 am

  185. hUhhhhhhhhhhhhhh….layanlahhhhh…kak long dh sound2 plak.. =P

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:24 am

  186. dah sambung da ar jgn bising lagi. tunggu la aku kongkek dgn sorang mamat ni, esok-esok ar aku update pasal mamat tu…

    Comment by Yasmeen — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:34 am

  187. EDDIE n AERI …. relax ok i can handle this

    RASH… u kenal i kan mcm mana. u tau kan i suka gurau2 kasar dgn u dlm phone pun mcm tu kan. u pon ok je layan seol i ni. diaorg je yg x boleh terima. kata je open. u je g faham i dkt blog ni. i pun xde lah nak rosakn hbungan u dgn fizza.

    TIARA n LEIA….
    aku harap u all x salah faham. sbb dlm ni kan cuma fantasy je.so salah ke aku jadikan ianya mcm real. haha korang juga yg start berfantasy then aku follow je.and one more thing, aku x pernah pun jumpa dgn rash tu. ni kan lg nak ehem2. kitaorg cuma close je. aku tau rash tu mcm mana. dia tu baik n dia x kan tergoda dgn aku punya. sbb dia syg sgt dkt awek dia tu. diakan setia so dia x kan termakan dgn mana2 godaan. semua tu gurau2. aku pun kenal dgn fizza awek rash. kitaorg kwn. awek dia pun tau perangai aku ni mcm mana. n aku ni bkn lah gal yg suka rosakan hbungan org lain. aku ingat dkt sini semua open boleh ajak gurau. tp rupanya x. ada jgk yg sensitive. sory lah klu gurau aku agak kasar sblum ni. sbb aku mmg mcm tu. saja nak bg panas line. itu je. haha ok PEACE NO WAR!

    Comment by anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:49 am

  188. hai korang ni cuba lah aman sikit pasal aku pun nak gaduh. hahaha
    pada YASMEEN… aku minta maaf ye. aku ni baik sebenar nya. haha bkn nak biadap. cuma gurau kasar. kahkah. apa lah korang ni.

    Comment by anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:53 am

  189. ok..sume! =)

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:58 am

  190. hehehe.. ok semua…

    Comment by eddie — Tuesday, April 14, 2009 @ 12:00 pm

  191. pasal snyap sunyi ni. hahahaha mana pergi semua org. haha

    Comment by anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 1:10 pm

  192. u dh ttgal bas lh my kekaseh gelap ku..

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 1:38 pm

  193. macam cite drama bersiri plak… kihkihkih….

    peringatan tuk yos… kim salam…. no way n jgn harap nak lubang kentot aku…lainkali seblm pos komen cek ledulu nama sape kopakai…!!! hahahalawak lawak…

    rash… jgn anggap ko je yg baik kat sini aku ngan eddie jahat..tak baik selalu berburuk sangka kat org…..

    semata mata ko nak backup anne .. yg lain ko perlecehkan..!!!! tusikap yg tak bagus tu…

    anne… cakap2 pandang2… memang sume org open kat sini…

    Comment by aeri — Tuesday, April 14, 2009 @ 1:40 pm

  194. x semua aeri. then klu x kenapa semua nak attack aku. hahaha aku cuma berimaginasi je. hahaha dia org anggap serius plak. aeri ko nak aku backup ko gak ke. haha

    HAHAHA rash kena sound ke? aiyoo x tau. hahaha

    Comment by anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 1:49 pm

  195. tkder cerita baru ker…..

    Comment by roy — Tuesday, October 27, 2009 @ 9:14 pm

  196. dah abih modal ker…atau pun dah arwah dah?…

    Comment by bluetrade — Sunday, November 29, 2009 @ 2:17 am

  197. meen xde cter yg trbru k….tgh tgu meen update trkini..

    Comment by john — Thursday, December 10, 2009 @ 2:19 pm

  198. tiara can u continue this diary yasmeen..nk dgr cter dr u plak….xkn xde kot!!hui.hui.hui.hui

    Comment by john — Thursday, December 10, 2009 @ 2:37 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Create a free website or blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 163 other followers

%d bloggers like this: