Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, April 14, 2009

gersang dan terangsang…

Filed under: Berahi, Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:29 am

hari ni aku rase sunyi. sejak mlm td mood aku tak menentu. terus terang aku ckp sebenarnya aku rindukan belaian lelaki. bagi aku sex merupakan satu keperluan asas yg paling penting dlm hidup aku, kalau tak, aku boleh sakit kepala menahan.

mlm tadi suasana bertambah kacau. ustaz rochi call dari kejauhan. ustaz rochi bukan mcm dulu lagi. dulu dia takut-takut. keberanian dia tersembunyi dibawah songkok. sekarang dia dah lain. dia dah pandai keluarkan ayat menggoda. walaupun secara tak langsung, tapi ayat-ayat dia cukup buat aku faham. tapi dia kat sane dan aku kat sini, ckp pun tak guna. phonesex je mane tahan.

dia buat aku gersang tak keruan. aku dan dia cuma borak-borak kosong. cuma sesekali je diselitkan dengan gurauan berkasih. tapi ustaz tak tau sambil berborak, aku gentel bijik aku yg kebasahan. kdg-kdg suara aku seakan mendesah. bila dia tanye kenapa, aku tak mengaku dan jawab takde ape-ape :p

lepas letak phone, aku masih lagi teruskan mengosok bijik aku yg basah tu. sesekali aku jolok-jolok hujung jari aku kedalam lubang aku. geram je rase cam nak masukkan something. mane aku nak cari konek mlm-mlm? ape perhatikan nama-nama yg tersimpan dlm handphone aku, tapi takde sorang pun yg aku rase selamat untuk dihubungi.

sementara aku terpaksa terus mengusap kelentit basah aku sendiri. aku terkulai resah di atas katil meramas buah dada, menggentel bijik kelentit yg basah sambil sesekali mendesah. mmg mlm td aku betul-betul rase nak konek. aku rase nak nangis sebab aku rase nak sangat konek. aku tengok botol bedak pureen laura pun aku rase nak masukkan tapi besar sangat pulak. habis pecah dara aku nanti :p

aku sebenarnya dah tak tahan lagi hidup gersang mcm ni. tapi aku ada masalah yang tak sama mcm org lain. bila aku ada suami, aku akan rasa nak try konek lain. disebabkan aku dah banyak sgt rasa konek, macam-macam jenis konek (hampir 20 konek sepanjang hidup aku terjebak dalam dunia ni) so aku rasa aku tak boleh setia pada satu konek je. setiap konek ade kelebihan dan kekurangan masing-masing. aku kena akur dengan semua tu.

jadi untuk mlm tadi, aku adalah seorang janda gersang…

About these ads

195 Comments »

  1. kesiannye ko meen..sob! sob!
    tsntuh wa bile bc kesah ko nie..wlaupn wa lelaki sejati tp aura ko buat wa tsentuh sgt2..in mood lh wa.. =(

    *satu pnghayatan yg bsahaja tp trkesan kpd sume..8/10

    yasmeen : xkan kesian je. tolong la weiiii

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:47 am

  2. ye la rash.. i pun cm rasa ape yg meen rasa. thanks meen.. kadang2 i pun cm u gak gersang klu hubby xde. ada gak gentel smpi climaks hehehe!!!

    yasmeen : sian… kuatkan semangat ye… kuatkan gentelan juga hahaha

    Comment by aliasarah — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:51 am

    • saya pun mcm tu jg.. tp bezanya sy lelaki..

      Comment by hamidkhir — Thursday, October 29, 2009 @ 7:00 pm

  3. gersang dan terangsang.. superp! briliant! gersang! tkesan! trsentuh! blend in one!

    *kamu baca..kamu rasa..

    yasmeen : makan roti je keje ko ekkk

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:51 am

  4. yelah aliasara..bter buat cm2 dr xbuat pape..jgn biarkn klu dh xleh tahan..nnt jiwaluka. haha

    yasmeen : klu jiwa dia luka ko tolong la rash

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 10:06 am

  5. laura?? sudah cukup lame xdgr name 2.. yea..myb dh beso kn..haha

    yasmeen : aku pun tak igt umur dia bape hahaha

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 10:08 am

  6. klu dh gersang mmg xleh nk ditahan2…kena lepas gak wlu dgn cara apa skalipun huhuhu!!! xsabar nk baca cerita meen strusnya dgn sorang mamat..(meen, mamat br ke) wt cite pnjg2 skit ye…bir btul2 meleleh kali ni hahahaha!!!

    yasmeen : nak kate meleleh tu meleleh la jugak kot tapi perkara cam yg aku lalui ngan mamat tu tak penah terjadi sebelum ni

    Comment by aliasarah — Tuesday, April 14, 2009 @ 10:13 am

  7. panas..panas..panas

    Comment by jawacelup — Tuesday, April 14, 2009 @ 10:56 am

  8. memeen dengan sorang mamat bernama eddie ke?

    aliasarah, kaki gentel rupanye awak nie yer.. hehehe… boleh sampai klimex ke?

    rash, lu nie sensitip la… wa respek gitu… kekeke

    yasmeen : aku tgh pk la nak letak nama mamat tu ape

    Comment by eddie — Tuesday, April 14, 2009 @ 12:03 pm

  9. hem..ehem..jage sikit eddie..sikit xpe bnyk jgn ek..respec it must! wa xnk torelate dh..lemak plak jdnye..sndiri mau igatlh kawan..sober wa dh.. =P

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 12:24 pm

  10. Hehe. Paling style biler kau kata pecah dara tu. Mcm aku gak. Byk main tp tetap ketat mcm nak dara. Mana dildo yg aku belikan kau tu Meen?

    Aliasara – x tahan eh. Welcome aboard

    yasmeen : dildo tu aku da bg kat lea mase laki dia gi outstation ari tu

    Comment by Tiara — Tuesday, April 14, 2009 @ 12:48 pm

  11. botol pureen msok mmg ah ketat beb! haha cube ks dildo msok,cmner jdnye..brangin je! haha

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 1:05 pm

  12. Ni ko ckp psl kwn ko tu ke rash? Cite dah hbs lah Wei.
    U speaking from exerience eh. Haha.

    Comment by Tiara — Tuesday, April 14, 2009 @ 1:38 pm

  13. meen ko menjadikan wanita2 yg tak dapat konek dan mengentel biji bersama dalam fantasi ko…. well done!!!

    alia…. gersang ke????

    yasmeen : muahaha…

    Comment by aeri — Tuesday, April 14, 2009 @ 1:46 pm

  14. xlh tiara..i cite dr analysis sndiri ikot logical akal je..i xde best xprience on kind of stuf..im suci super dupieeee..

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 1:47 pm

  15. aeri..asal lu tnye alia gersang?? pntang btol lu nie kn! pmpuan cite sikit ko lelebih plak..ape sume nie! lu igat semurah 2 ke!!! harap ade 2 kpala je ko nie..cube pkai yg ats 2 jgn asik pkai yg bwh je!

    yasmeen : agak2 sikit… bini org tu

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 1:53 pm

  16. klu baca cite meen ni mmg leh layan gersang gak huhuhu!!!

    Comment by aliasarah — Tuesday, April 14, 2009 @ 2:10 pm

  17. sudah semestinye alia..hai ko org nie name sume nk seakan2..yg 1 leia,yg sorg lg leeya,yg nie alia..emm..kjp lg bubuh sorg 1 blkg dia LESS..ade cun!

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 2:18 pm

  18. xpe pggl i sarah je..im horny rite now.. nk wat cmne ar tiara hehehe!!!

    Comment by aliasarah — Tuesday, April 14, 2009 @ 2:28 pm

  19. sarah..asal ko horny nk tnye tiara? tiara bkn bleh buat pape pn..pling kuat dia bleh blai2 u je sarah..u tgu jelh husband u blek nnt..puas sudah tntu..pahala lagi btmbh sarah..sabo ek..mimeen ckp hr2 sabo sparuh dr iman tp yos ckp yg sparuh lg xtau..u tau sarah? i pn xtau..

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 2:39 pm

  20. Cont gentil Sarah. Dah tu kau buat mcm Meen jolok2 skit. Kalo bdn kau flexible ko blh jilat biji sendiri. Hehe Kalo tak, aku rasa kau cuba dgn air je. Part ni aku krng pasti sbb hari2 aku stim. Kalo Ada mamat hensem, kau tackle dia skit. Org lain pegang, lain rasanya

    Comment by Tiara — Tuesday, April 14, 2009 @ 2:45 pm

  21. Kalo btol tak works gak. Kita jmpa je mlm ni. Amacam Sarah? On?

    yasmeen : ajak aku skali la

    Comment by Tiara — Tuesday, April 14, 2009 @ 2:47 pm

  22. thanks tiara, i ada hubby leh layan smpi puasnya.. cuma kat ofis ni je bila dh baca cite2 meen ni yg wat horny.. u ada email tiara nnt kita leh tukar2 pndpt..

    Comment by aliasarah — Tuesday, April 14, 2009 @ 2:55 pm

  23. sarah,

    pegi la jumpa si tiara tu… tiara boleh tolong gentelkan… bak kata tiara, org lain gentel lg best… kalau sejenis yang gentel, mesti dia tau part mana yang gurl2 suke…

    yahoomsger : slamberbomber

    kekekekeke

    Comment by eddie — Tuesday, April 14, 2009 @ 4:07 pm

  24. hahahahaha….semerah padi kembali aman…mcm ni lah gurl…memasing buat kawan…ni x,memanjang nk lawan je….aliasarah, nanti tiara email ko,sebab mimeen bleh tengok email adres ko
    Anje, mane Leeya ko…tp nama dia sama dgn nama wife aku lah, ni yg payah ni…sabo aje la…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, April 14, 2009 @ 4:34 pm

  25. maner same yos..u ye leia..i ye leeya..ek! silap,fiza..(sory syg..),kn lain 2..klu susah u nk sebut tsasul2 je,u pngil anne jelh..ngade nk pngil leeya asal? kalut ah u nie! haha
    u dh aprov lom? ghostrider,i dh kick u out from my sidelh..sory hehe i nk yg ade gmbo..bleh cmen..cam F…Z… tu.

    tp part pkai air 2 yg i muskil,tiara..
    cmner 2? intresting je bunyinye..

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 5:15 pm

  26. apsal u tnye2 anne nie yos? u pn pantang tgk pmpuan hot ek?? haha
    leia ape cite? ok ke? brape bulan dh?

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 5:32 pm

  27. Hahaha aku nk gelak kuat2.

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 7:11 pm

  28. Saya ada disini yos. X kemana2 pun. Haha knapa? Rindu? Haha lu tergoda ke YOS sejak tgok pic wa? Haha LEIA pregnant? Well congrats! Suruh leia tgok pic aku lame2. Nanti anak korang comel mcm aku. Haha tp jgn perangai mcm aku sudah lah. Haha Teringin aku nak anak jugak. Haha sapa nk buat anak dgn aku? Sila angkat pisang anda tinggi2. Haha joking je. Wah RASH mention nama fizza nampak. Haha i baru call dia. Kitaorg bergosip2 sikit. Jgn jeles. Haha
    TIARA….
    Ko marah dkt aku ke? Relax lah beb! Haha
    EDDIE…
    Appointment aku dgn ko tu aku btl kn. Haha x elok utk kesihatan. Haha
    AERI…
    Ko apa khabar? Sihat? Haha
    ALIASARAH…
    Ko dah ada anak ke belum?

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 7:22 pm

  29. wakakaka!!!!!!!! asal? u igat lawak! xabis2 nk showoff!
    u jgn nk mcm2 k! kn i dh bilang klu ade ayat yg bbaur myakitkn hati nnt admin goreng! xphm bahse m’sia ke! jage skt mulot 2..eeiiii!!!

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 7:46 pm

  30. mcm nielh klu dh trlebih sivik..ckp asal boleh je! pstu nk showoff xabis2! naik myampah pn ade..jemu jgn ckp ah..mluat bebbbb…

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 7:52 pm

  31. U ni nak cari gaduh lg ke hah! I dah ok u plak terlebih. Apa u ni. Sblum ni okey je. Mana ayat yg menyakitkn hati. U bute ke?? <- ni bru ayat menykitkn hati. Gurau pun x boleh! Ape ni nk serius je! Suka hati i lah. U pun nk show off sgt pesal! Suci konon! Eii suka nk start gaduh lah rash ni! U tu yg emo sgt. Aeri n eddie gurau2 pn nak amik serius. Relax lah gurau je. Mcm bdk kecik lah u ni. Dulu2 cment u lg teruk berbaur lucah! Ni nak sound i plak. Ntah sejak bila ntah u ni xreti nk beza yg gurau dgn serius.

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 8:25 pm

  32. U ni nak cari gaduh lg ke hah! I dah ok u plak terlebih. Apa u ni. Sblum ni okey je. Mana ayat yg menyakitkn hati. U bute ke?? <- ni bru ayat menykitkn hati. Gurau pun x boleh! Ape ni nk serius je! Suka hati i lah. U pun nk show off sgt pesal! Suci konon! Eii suka nk start gaduh lah rash ni! U tu yg emo sgt. Aeri n eddie gurau2 pn nak amik serius. Relax lah gurau je. Mcm bdk kecik lah u ni. Dulu2 cment u lg teruk berbaur lucah! Ni nak sound i plak. Ntah sejak bila ntah u ni xreti nk beza yg gurau dgn serius. Ei

    yasmeen : post sekali sudahhh…

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 8:27 pm

  33. Sory double posting!

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 8:28 pm

  34. meen..drpd mkn hati lbh baik mkn roti cecah melo!
    meen..lokasi,k.l? sngore? zurich?

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:10 pm

  35. anne,kekaseh golapku..u ade trpikir x,i jd mcm sbb u..i br tegur u dh mlenting..k sory..

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 9:24 pm

  36. Eleh u tu emo sgt dlm ni. On msj u happy je. I kutuk pun u buat dunno je. Relax lah rash kan we all nk happy dlm ni. Xnak gaduh2 dah. Haha u ni suka naik kan darah i tau. U tau i ni cpt melenting lg u nk sound2 kn. Ei

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 10:06 pm

  37. YASMEEN…. Sorry ek td trdouble post. Lappy ni sakit sendi td. Haha lupa aku nk cment cerita ko meen. Haha cite tu ok lah not bad. Lps ni guna ayat2 yg lbih mghairahkn lg ek. Haha. Tp aku suka lg cita yg ko post before ni. Haha boleh bsah tiba2 rasa mcm real. Haha

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 10:10 pm

  38. anne,kekaseh golapku..on phone lain dlm nie lain..i klu nk ikotkn hati mmg i ckp lepas je dlm nie..tp i normal lg..i stil bmaruah..tp ape kn daye..yos dah mnodai ku..eeeiii..nie sume u pnye psal meen! meh sini u..i nk ks gentil2 u smpai mleleh! abis madu sepah dibuang btolah u nie! geram say..mane jnji2 manis mu mimeen..i igat dlm page yos ade u tselit..tp i tgok cm xde jek..huhu

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:00 pm

  39. Hek..eleh…anje, x kan x bole wa nk panggil anne-leeya….
    Leeya….amik bakul angkat sendiri nampak….yelahkan,bak kata org sapa lg nk puji kalu bukan diri sendiri…hahaha…aku tengok ko punye komen panjang berjélér….sorok heh…komen panjang2…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:02 pm

  40. laa..anne kekaseh golapku..b4 nie u basah2 ek bile bc story meen..nape xckp? nape mbisu? lain kali bilang same i lh..i bleh moobkn pe basah2 u tu.. =P

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:07 pm

  41. Haha yos ni nak pecah perut aku gelap. Haha menyindir je ko ek. Haha

    rash… Dah lah wei abaikn je bnde td. Karang melarat jd pnjg plak x pasal2 kena sound lg. Haha
    pasal bab2 basah2 tu i simpan sendiri lah rash xkn i nk report dkt u tiap kali i basah. Lain jdnya nanti. Haha btter i report dkt thomas. Kahkah. Mop u tu simpan utk ur bloved je. Haha

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:16 pm

  42. ade plak dia nie memlm..asal xtido lg nie haa???? g tidolh..bsok skolah! nk kena gentil2 basah2 ke pe..

    yos..xkn xde pic meen dlm page u 2..huhu but thank! xbnyk plak pic u dlm tu kn..letih jgk beb tgk satu2..haha

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:23 pm

  43. Haha u ingat i ni bdk kecik ke suruh tido awl2. Haha x main lah beb.

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:25 pm

  44. Gelak la ko popuas…smpai terkentot kentot,terkincit2 hahahaha…anje kalu nk mop,pakailah magiclean handy dust, lembut sket…
    Leeya kalu ko nk report kat thomas jgn lupa kirem salam kat dia….huh…lubang kentot thomas mesti merah…ni yg basah ni…kalu la dpt sumbat….

    Comment by Ghostrider — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:26 pm

  45. Anje,kita buli si leeya ni smpai jd sewel n biol….bukan budak kecik yee….kang aku libas dgn rantai berapi aku ni kat ko br tau…ko jgn tido,berjegir la ko sampai pagi…sememangnye ko dh kena sumpahan mcm kitorang ni…ko komen la bebanyak…nanti mimeen bg ko anugerah….ha komen ler…mai la komen…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:31 pm

  46. Sengal ubi betul lah ko yos! Haha saja je ko nak kenakn aku ek. Ei geram sey. Haha yg ko ni x reti nk tido ke? Bini xmarah? Kahkah

    Comment by Anne — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:35 pm

  47. yos..klu my syg golapku nie,xkan i pkai magiclean yos..kn ku pkai clorox bau lemon 2..baru jln kesannye..haha

    wakaka..seol ko yos! thomas pn ko nk gak ke pe..langor ah yossss..jnji ko xstress dgn poblem beso ko 2..take it easy ma’man!

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:37 pm

  48. yos..i on je! jgn smpai nangis sudahlh..kang lepak i nk pujuk plak..huhu

    Comment by rash — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:40 pm

  49. Oo…ko suka pakai clorox rupenye…bagus tu jgn lupa ko taruk downy fabric softener…biasalahkan…leeya ni kan kiut miut…nanti bila ko taruk clorox gerenti warna kulit dia luntur so utk menggebukan lg..jgn lupa softener..hahaha…pasal piala thomas tu…aku tengok nama je dh tau… Lubang kentot mesti red pink….red pink tuh…susah nk cari…

    Comment by Ghostrider — Tuesday, April 14, 2009 @ 11:59 pm

  50. Haha dua2 sengal korang ni. Haha sakit sendi siot gelak! Pkai clorox xjln lah beb. Wa dah guna dah dulu. Haha try lain lah yg pwer sikit. Haha.

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:02 am

  51. Kenal plak lah aku apa erti merajuk tu. Please lah! Kahkahkah xmain lah merajuk2 ni. Haha siot je ko yos dgn thomas skali terlibat. Ishh ini sudah parah! Haha mmg susah cari tu merah gebu2. Haha datang dah sewel aku ni. Wakakaka

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:07 am

  52. wakaka..klaka pe lu nie! wakaka..ok! ok! softener ek..nnt i letak 5 ptutup penuh! cnfem mgebu kemerah2an pink pnye..haha skali tepuk je tmbul pink2! =P

    yos..leeya a.k.a kekaseh gelopku sbnrnye anta bdn memlm nie yos..huhu

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:08 am

  53. tgok yos! kerek x kerek si leeya nie..dhlh mlm2 mood horny! haha kang xpsl2 merah2 si leeya nie haa..kakaka

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:14 am

  54. Anje, ko tau x kekasih gelap ko ni ada kelemahan….ha…kalu kita attack kelemahan dia ni,gerenti darah tinggi dia makin naik..tp anje, leeya pasang badan ape seh…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:20 am

  55. oo…kerek ye…kang aku ckp kelemahan ko br tau….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:24 am

  56. i tau sgt klemahan leeya nie yos..nnt kite buat sesame ek! huhu..
    leeya meh ah..jgn memalu..meh i kasi tepok2 smpai merah2 nk..awwww

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:28 am

  57. Haha si rash tu sibuk nk bgtau satu dunia dia horny. Haha then cari aku buat apa? Bkn aku nk lyn pun. Haha g cari yos tu. Haha xpun pegi kjut fizza tu. Haha yos lu main kasar dgn wa nampak! Ade yg kena sembelih kali kedua ni kang. Terus kontot. Haha aku x tkut pun lah. Eleh nk kena kn aku konon. Haha. Weh rash 5 tutup ke 5 botol? Mana ckup beb. Haha nanti klu botol softner tu dah kosong u msukkn pisang u dlm tu bwk tido. Bru x horny. Kahkah.

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:31 am

  58. Haha rash u horny gila ke? Haha pegi lah lorong hj taib. Haha u tepuk bntot yos je tu. Haha

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:33 am

  59. wahhh..dia dh naik darah yos! akekeke..
    leeya..aku nk sumbat pisang aku cmner lubang muncung softener 2 kecik je..klu msok dlm ko pnye orait ape..haha klu xckop besa ko tolak lg dlm..kn muncung 2 dpn kecik tngah besa..wakaka

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:43 am

  60. Hahahaha…anje,ko ni lain aku ckp lain yg ko buat…ape mende kelemahan dia tepok bontot plak, itu bkn kelemahan tp kesukaan…haizz…anje,ko haus x? Dr td aku tengok minah tu asyik tengok je fresh oren kat dpn dia, kalu x nk minum bg aku sket bleh, penat aku menaip dr td,abis kering tekak aku….Leeya,meh sini fresh oren tu…tah ape yg ko termenong tengok fresh oren…hahahahagagaga

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:43 am

  61. aku dh biase sgt dgn yoslh leeya..naik jemu siot! i nk dgn u..tongeng sikit ek..u ckp hr2 suke dogie kn..meh ah tngeng skt..jgn memalu..i dgn yos je ade nie..huhuhu

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:47 am

  62. Hahahaha…darah tinggi…kejadahnye nk masok konek dlm botol softener,patotnye botol softener kasi sumbat kat dlm lubang dia…hahahahahahahaha…anje,rasa2 darah tinggi dia melonjak naik ke? Hahahaha

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:47 am

  63. ko dgr leeya..si yos sndiri ckp msok dlm lubang ko lg best..haha
    aku rase sipi2 lg kot yos..kjp lg kAdAbo0o0omMmMmm ah 2..cm gunung brapi karakatauwa..wawawawa..

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:59 am

  64. anne.. aku ok je…satu je… aku tak memerlukan backup seperti mane ko offer tu..aku desperado!!! btw tqvm…

    rash & yos… hebat korang berdiskusi erk!!!

    rash ko cam berat sebelah jerk nie…. aku ngan eddie sembang berat berat sikit ko marah.. tapi bila ko ngan yos buat bole je??? pehal bro… jgn nak kongker sendiri bro… btw.. suke hati ko la and lu pikirla sendiri…

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 6:44 am

  65. bro… jgn meraskan diri tu hebat sehingga melupakan kelemahan sendiri…. dan jgn melihat kelemahan org sehingga melupakan kehebatannya…. lagi sekali ” lu pikirla sendiri”….

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 6:47 am

  66. korang jgn salah sangka plak…. aku bukan terasa ati or marah.. tapi bila bace komen2 ko tu… something wrong le sikit….

    this blog for “happy go lucky” ……

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 6:48 am

  67. Sory aku dah lena diulit mimpi mlm td. Kahkah. Dr aku layan korang berdua yg saja nk sakat aku baik aku tido. Haha aku x marah yos rash. Bnde dah lepas. Buat apa dikenang. Mesti mlm td rash cucuk lbgn ko then ko yos ccuk dia balik. Kahkah.

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 6:55 am

  68. Haha aeri aku sayang ko lebih lah!!

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:11 am

  69. ”’Cont gentil Sarah. Dah tu kau buat mcm Meen jolok2 skit. Kalo bdn kau flexible ko blh jilat biji sendiri. Hehe Kalo tak, aku rasa kau cuba dgn air je. Part ni aku krng pasti sbb hari2 aku stim. Kalo Ada mamat hensem, kau tackle dia skit. Org lain pegang, lain rasanya”’

    Ti…bila aku pegang kau tu rasa lain tak?…kekekek

    Comment by capt pot — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:21 am

  70. ”’Eleh u tu emo sgt dlm ni. On msj u happy je. I kutuk pun u buat dunno je. Relax lah rash kan we all nk happy dlm ni. Xnak gaduh2 dah. Haha u ni suka naik kan darah i tau. U tau i ni cpt melenting lg u nk sound2 kn. Ei””

    anne..apa kata kalu kita naikkan tahap hormon progesterone kau tu plak…kalu naik darah je..tak horny…kekekekek

    Comment by capt pot — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:25 am

  71. Haha siot je. Tp bdk2 ni lg suka tgok aku naik darah drpd tgok aku naik horny. Haha boleh meroyan bdk2 ni klu mood horny aku dtg. Hahaha

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:44 am

  72. yg pnting sume dlm nie emo..wa baru tegas skt cm sarjan misai lu org sume dh kecik hati,xpuas hati..itulh inilh! lu igat nk jd org yg tegas n bwawasan tu senang ke? tepok dada,korek lubang sndiri ah br tau! Wakakaka..

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:52 am

  73. anne… lain macam je bunyik nye tu… “aku sayang ko lebih”???

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:53 am

  74. wei rash itu bukan tegas namenya… tapi bak ketam suruh anak jln lurus la…

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:54 am

  75. ayat ko terlalu kontra ngan ngan ape yg ko cakap dlm blog nie la rash… wawasan???? piraaaaahhhh!

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:55 am

  76. alamakkk..kekaseh golapku pepagi dh romen2,op! komen2 ah..hehehe

    hai darlin..are ok last nite dear..muuaahhhh..huhu

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:55 am

  77. tegas????? kwang kwang kwang….

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:56 am

  78. hehhehe… nice…

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:01 am

  79. aeri ku syg..dh sume dlm nie jln myenget mcm ketam..xde maknenye wa nk jln tegak2 aeri..lu org sndiri tg0kkn wa nk br nk tegak..tp senget jgk! hahaha..

    at least..kali nie,komen xsnyp sepi cm selalu! nnt wa buat provokasi lain plak ek kekawan! huhuhu mimeen pn dh rajin je nk jenguk2 n join romen kn meen kn..haha

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:08 am

  80. Hahaha knapa ko x caya ke aeri. Mmg aku syg ko lebih lah. Bila ko ckp mcm tu baru rash nk tunduk sikit. Tp klu aku yg ckp dkt dia boleh jd gaduh smpai seminggu. Haha caya lah beb. Haha pi gi dah rash! Ckp x serupa bikin nk serius2 plak lah kekasih terangku ni. Kahkahkah. Btw rash mlm td aku okey je lyn thmas. Haha ko dgn yos buat style apa mlm td? X kan doggie je kot. Wakakaka

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:09 am

  81. Eleh yg u nak tegak2 kaki ketam yg dah semulajdi senget buat apa. Xda gunanya. Haha membazir je. Baik u tegak kan bnda lain. Kahkah. Kaki u sendiri x tegak lg jgn nk tegak kn org lain plak. Haha

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:13 am

  82. meer..mana lu mghilang? aleh2 timbul ‘nice!’..mcm nk tongang langang dlm box brahi nie,ko senyap je ek!

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:13 am

  83. my syg kekaseh golapku..u jgn ah mgkerekkn diri dear..dgn u2 skali tau jln menyenget..xde kcualian tau..huhu

    aeri n eddie..relak bro! wa brdrama samarinda je beb! hahaha

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:20 am

  84. Rash… aku bukan per…. aku surrender awal2 lah beb takmo campor hal luar blog…hehehehe… kang tak pasal2 Chellam haku tue majuk kat haku lagik kang…nie pun lum abis pujuk tau!!!!

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:35 am

  85. Haha pdn muka kamu rash! Kahkah. Haha i mmg senget sejak dr baby lg. Haha tp i x lah tempang mcm u. Sudah parah tu. Wakakaka

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:35 am

  86. wei! lu org best je komen wa..cite mimeen 2 komen dulu ah wei..nie yg wa nk pnjm misai yos nie,nk jd sarjan misai blek! hahaha

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:39 am

  87. hehehehe…. korang nie… patut support lah Meen wei…utk di post kan lagi cite aru die… nie dok hu ha..bende takde kene ngene kat sini plakss…aper daaaaa….

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:44 am

  88. hahaha..siot je ko meer..surrender xnk bgtau aku dulu..tiara n leia plak duk pagi2 tepon aku..hahaha chellam ko xok lg ke meer..asal aku tgk dia ade komen2 gak..haha korg nie klu crisis xpenahnye abis..hahaha

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:47 am

  89. Rash yg start dulu! Haha i follow je.

    Comment by Anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:48 am

  90. anne..senget2 tempang2 aku nie,ko jgk yg thegeh2 tau..ko xyah nk mnafikn kebnaran itu,sume org dah tau..ko nk ckp saje nak sedapkn hati aku ke ape ke..dh xde mknenye dh..huhuhu sedangkn terang lg bsuluh..sedangkn lidah lg mnjilat..nie kn plak lautan selat tebrau ku renang..wakaka

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:55 am

  91. zzzzz

    Comment by jawacelup — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:57 am

  92. haa..tau takot anne..br nk mamat bcermin mate, muke srius katak ko dh nk salahkn aku plak! ameer77..ks sound lebih skt ni minah..ckp leh dia nie meer..kakaka

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 8:59 am

  93. lorrr…ape nak di saun2 kan nie wei..sendiri mau ingat lah..sume2 dah matang per kat sini…. pandai2 lah jaga diri…hehehehe… wa peace babe….

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 9:10 am

  94. dah start dah si rash ni perasan. ish u ni. u cermin diri u dulu kasi terang. kasi spotlight sikit pantulkn dkt cermin biar kena muka u.kahkah. i plak yg terhegeh2! mana ada!. eleh u tu klu i senyap je sibuk cari i tnya itu ini lah. hahaha blah lah lu mamat!. wakakaka
    eleh kerek berenang pun x tau! dkt swimming pool pun u lemas ni kan lg dkt laut. haha kena baham dugong kang. wakakakakaka.

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 9:16 am

  95. u cool lh meer..ptut ah tiara mimeen suke..haha

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 9:34 am

  96. eleh! sedap je mulot ckp..u 2 klu i snyp sebok jgk..tnye yg bkn..naik rimas plak! saje nk cover line..mcm xtau prangai u 2..masak sgt dh..xkuasa mak! hahaha
    wei..takat swimming pool 2 apelh sgt..i brenang kuak kupu2 26 kali ulang alek still nk lg buat kuak lentang berirama..hahaha bkn cm u..br ulang alek 3 kali dh mgadu sakit perot..wakaka

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 9:48 am

  97. ewah2 mak nenek ni kepoh nya berckp. hahaha i cuma x nak tunjuk terer je. buat apa lah i bazir tenaga n stamina utk berenang. simpan utk perform lg baik. hahahaha patut lah u kurus sgt terminum air pool tu bnyak sgt. ei ada bakteria. hahaha

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 10:23 am

  98. sbb 2 u sakit prot kn..trminum air bakteria jgk kn! haha ape musim badan nk sasa2 beb! model2 skrg prefer body cm aku je jd model..zaman body sasa dh blalulh beb! bkn nk ckp tmberanglh..tu knyataannye.. awal 90an bleh ah ko cite..skrg 09 beb! haha
    br berenang skt dh letih nk smpn stamina tuk prform..nmpk sgt u nie kurang stamina beb..nie cnfem main baring tadah je cm patung..xsyok lngsung beb! nk jgk rase cakar2 manje..wakakaka

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 10:42 am

  99. sorry sikit x main lah baring2 beb! bosan! u je yg selalu kena buat mcm tu ka? kan? hahaha i x pun. ei i slalu swimming lah nak kurang stamina apa ke benda. rumah i ada pool. u slalu swim dkt dlm tangi toilet rmah u ke. wakakakaka

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 10:47 am

  100. aduhhh!! kamu berdua nie..ngalahkan org bercinta plak aku nengok korang bergurau…hehehehehe… ader yg TERmelekat ni kang!!!!!!!

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 10:47 am

  101. yahuuuuu!!! wotever it is… i’m the 100th !!!!nak kene claim adiah dr chellam ni!!!chellam…ohhh…chellam!!!!!hehehehehe… where’s my hadiah????

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 10:49 am

  102. relax lah meer saja nak layan biol seol sewel sengal perangai si rash ni. hahaha suka dengki dia! kahkah

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 10:49 am

  103. wotever it is…. sillaturahim haruslah dijaga k… tamo ader selisih faham di sini…….nanti orang chop bukan2…. diri sendiri jugak yg rugi…hehehehe….

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 10:57 am

  104. dh u jgk yg ckp cm2 td..ko tgok balek ape yg ko tulis td 2..eeiii..tgok 2 nk showoff lg..ape say! naik meluat rabakkk!!!

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:01 am

  105. dun wory meer..wa nk setlekn anne nie skt..naik lemak bkrim plak dh wa tgk..

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:07 am

  106. oh kalau u showoff x pa lah ek! ini tidak adil! eii u ni kan. cuba jd mcm ameer tu cool je. peace no war kan meer. haha

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:08 am

  107. jgn babit aku sudah ler…. tak pasal2 kene sexplain kat Chellam haku nanti naper Blog leh jadik gini!!!!!!

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:19 am

  108. ape yg i showoff kn? cube ko bilang kt aku..u tu skt2 nak act! eeeiii..hujung kpala dh rase geli2 dh nie..haaaaaa u yg start dengki i kn..i dengki ah u balek! mane bleh org dengki kite,kite ddk diam je beb! dayus 2 namenye..hahaha

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:19 am

  109. banyak lah u pnya dayus. mana blajar ni. hahahaha yelah2 i jugak yg kena. u nak menang je kan. menang lah. eiii rash seol!! wakakakaka

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:21 am

  110. ek’eleh..ko meer..xde! xde! ko tbabit gak! hahaha ko yg lari..

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:22 am

  111. meh… sini aku settlekan nak??? senang jer…

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:26 am

  112. yes! yes! haku menang!!! gembiranya dlm hati klu beristeri 2! lalalala..

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:26 am

  113. ko nk setlekn cmner meer? tp aku dh menang nie..hahaha

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:28 am

  114. hah!! tue lah pasal nyer….aku baru nak turun kasik settle…last2… yg si Permaisuri dah menalah kat Raja…kire ok lah tue…Raja dah leh beristeri dua…wakakakaka…lawak lah korang bercinta gaduh kat sini wei!!!!!!hahahahaha….kejap u …i…. dah tu…ko… aku…..

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:30 am

  115. sapa plak lah nak jd isteri u tu. hahahaha

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:31 am

  116. buat pengetahuan yg tak tahu…. Meen ader CBOX lah wei..kalau takat luar topic blog… adalah lebih molek kalau di bicarakan di alamat spt di bawah nie…takyah nak susah2 post…. it’s a LIVE chat box….tekan refresh jer…senang…hehehehehe….

    http://borakberahi.cbox.ws/

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:32 am

  117. bercinta??? tolong sikit. hahaha boleh blah x hingin aku.

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:33 am

  118. hahaha rash mesti x boleh bukak chatbox tu. sbb dia pkai PDA. hahaha

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:35 am

  119. kuakuakuakakaka..lu nie buat lawak ah meer..btw thank q,coz ambil berat pmasalahan kiteorg meer..haha
    cbox 2 aku xreti pkai ah meer..huhu

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:42 am

  120. everybody jom masuk cbox…

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:44 am

  121. ah rash kolot! haha x reti ke x boleh buka? hahaha

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:49 am

  122. wei Rash…aku bebenornyer bukan risau pasal korang duk bergurau kat sini…aku risau chellam haku ngamuk takmo update bloge nie jer kang…. susah2 die perah itu ini post…last2 komen sume topic ntah amende…..huhuhuhuhh….

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:00 pm

  123. meer… keje meen memang bagus… dari cite die bole fantasi… tu yg mcm mcm ayat bole terkeluar kat sini..

    nak kate tulisan meen tak bagus… no wayla.. coz sume dok berangan nak 2 some la 3 some la gentel tit la.. nak appointment la.. dan mcm2 lagi…

    tu yg menunjukkan tulisan dia bagus sbb bole membangkitkan BERAHI!!! ada setuju????

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:12 pm

  124. ok..meer, aku phm dgn situasi 2..mimeen im sory..anje xbuat lg dh..huhu

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:15 pm

  125. hah!!!komen2 gini lah yang perlu di coretkan di sini…ianya akan memberi semangat yg lebih utk meen terus menulis…… keep it UP!!!!!

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:15 pm

  126. meer.. aku rasa ade yg bace blog nie teransang gile2.. tu yg sibuk nak cari partner tu… hahahaha

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:20 pm

  127. wakakakaka…tue lah pasal neyr…. fikirkan betapa banyak pengorbanan Meen lakukan demi utk membahagiakan kite semua dgn fantasinyer….hehehehehe……

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:24 pm

  128. hahahahahaha

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:25 pm

  129. aku x boleh lah nak ampu org lebih2. haha ckup lah sekali arit tu awl2 lg aku dah comment pasal story meen ni. hahaha sory guy.

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:29 pm

  130. Ampu???? ewwwwww…. is that what all these while you have been thinking??? yaaakkksssssss!!!disgusting sey ko nyer pkran!!!!!!

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:31 pm

  131. bukan ampu la anne… sebenarnya blog nie buat kite fantasi dan berbicara lebih dari kebiasaan.. tapi tak tahula plak klu u’r real life camtu… smpi ade yg percaya 120% ape yg meen cite nie benar benar berlaku…

    dan ada gak yg komen kat sini ingat org2 yg ada kat sini sume kaki sex…

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:34 pm

  132. haha relax lah meer ko pms ke? haha. biar lah dia org komen wakil kan aku. aritu aku dah komen skali pasal story ni cukup lah. buat apa lebih. hahaha x yah lah nak melenting plak.

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:37 pm

  133. tulah psalnyer perlu ada kematangan….. kalau takde kematangan ini lah jadik nyer…org pk ampulah…. kuat main lah…..

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:38 pm

  134. bila dah berfantasi dan fantasi story jadi kait mengait. so jadi lah mcm ni. komen makin panjang lebar. x kan lah nak takat tu je. ishh

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:40 pm

  135. haha mmg x matang pun. aku kecik lagi. kahkah so what.

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:41 pm

  136. anne tanya bole???

    umo ko bape???

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:42 pm

  137. yup! cam eddie..eddie,kitorg kt sini tipu2 jelh..yg ko pikir btol2 asal..aeri.. bile nk buat appoiment dgn kite org haa? ko nie malu2 kucing btnduk asal? tiara x sabo2 nk intrview ko 2..ko jgn bnyk bunyi..serahkn je kt yos dulu br bleh slowtalk..

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:42 pm

  138. early 20

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:44 pm

  139. sorila…. no way.. tak abis abis nak lubang kentot aku..

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:45 pm

  140. Haiz.. apa dah jadi dgn blog ni sey? Tak pernah huru-hara mcm ni.. yg ada tak blh kena tegur.. tapi ada hati nak tegur org lain .. Aku nak highlight few points:

    “Anne -TIARA….Ko marah dkt aku ke? Relax lah beb! Haha” Kalau aku marah aku tak bual mcm tu.. KALAU AKU MARAH MCM NI HAH!

    “Anne – Haha LEIA pregnant? Well congrats! Suruh leia tgok pic aku lame2. Nanti anak korang comel mcm aku. Haha tp jgn perangai mcm aku sudah lah”

    Apa yg lucu sgt bila Leia tu pregnant? Nape kau tawa eh?

    Yg si Leia tu nak tgk pic kau biar anak dia kiut mcm kau tu apa kejadah? Suka ckp takbur plak.. Ingt dlm dunia ni kau paling jambu kaper? U’re 22, act like one PUHHHLEASE!! Kau suka tak kalau aku ckp.. ‘Anne, aku rasa kau jambu mcm tu sbb mak kau tido dgn jantan lain.. sbb setau aku.. bpk kau mandol.. dah mandol tak hensem plak tu?” suka?!

    Aku gerenti.. mesti kau melenting punya.. darah muda ape.. tu lah KELEMAHAN kau yg gos maksudkan tu.. tak boleh kena tegur dan apa2 smua kau champion.. One word to describe u best is simply tall poppy syndrome who is very pejorative.. just like a canine who refuses to shut the FCUK UP!! Bnda yg tak de kena mengena dia bwk dtg kasi najis kat sini.. aku rasa kau salah msk blog.. baik kau angkut Rash sekali.. bikin menyemak je

    “rash fiza..(sory syg..)” & “Anne – RASH mention nama fizza nampak. Haha i baru call dia. Kitaorg bergosip2 sikit”

    Apa kata.. korg dua panggil Abah, Mak, Daddy, Mummy, sepupu, Makcik, pakcik korg msk blog ni sekali…Ajak FIZZA sekali.. Lg gerek! Rash.. lu tak de member lain yg lu nak ajak msk sini? Part mana yg korg ni tak faham? Bila kita kata “JANGAN BABITKAN REAL KEHIDUPAN KORG DI DALAM BLOG FANTASI NI?” Mana yg korg tak faham ni? Or u both are imbecile twits.. BODOH! BEBAL! BENGGAP NAK MAMPOS!!!

    Lg satu.. ni AMARAN AKU YG TERAKHIR.. kalau korg dua ni buat kecoh tentang hal rumahtangga korg ke .. suar dlam korg ke..kat dlm blog ni.. korg pi settle kat luar.. Kali ni.. AKU KASI LU RASH & ANNE SATU BULAN UTK SENYAP!!! KALAU TAK SENYAP GAK.. AKU SURUH MEEN RAKAN LESBO AKU TU, BLOCK KORG TERUS DARI BLOG NI..

    Hahaha.. Apa class pkai PDA.. Gunakan lah iPhone.. mcm aku.. 16GB lagi.. the magic starts at the tip of yr finger.. Amacam.. kerek tak aku?

    Haiz.. ni yg kali keberapa kau mintak maaf dgn kita eh?? Kau byk cmpur budak2 taik.. tu psl kau jadi gini.. TAK NAK AKU NGAKU KAU ADIK ANJE KITA.. LU BLAH PON CANTIK.. bawak najis lu sekali

    Comment by Tiara — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:51 pm

  141. ok. lebih kurang 20-23 la… mudelagi… bulu pon masih halus.. hahaha..

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:51 pm

  142. cube klu org tua2 ckp ko dgr skt aeri..jgn degil sgt bleh x..care lembut dh..keras dh..nk kitorg buat care ape lg aeri..cube ko ckp? cakp aeri..cakap aerizlaaaa…

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:52 pm

  143. aduuuuhhh!!!lesbo partner chellam aku dah bersuaraaaa….. !!!!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:52 pm

  144. haha nak marah nampak! AKU PEDULI APA!! HAHAHAHA

    Comment by anne — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:56 pm

  145. ONE DOWN!!!!! ONE MORE TO GO!!!!

    Comment by Tiara — Wednesday, April 15, 2009 @ 12:59 pm

  146. huhhhhhhh…sory for everthing..

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:08 pm

  147. Rash – Satu bulan jer wa kasi sama lu….pasal lu special sikit…wa rasa wa nak pkai tactic kotor sama lu… lu bersuara lagi…wa kasi org kat sini nombor talipon lu….dedua skali wa kasi…Si anne tu dah kene BLOCKED…kerek tak kene tmpt….

    Anne – Kalau tak si Rash yg gatal…dia tak kasi nombor dia lah wei!!! Abih kau JELES kaper???!! WAKAKAKAKA.. Lu sapa sial? Lu bdk lagi… Bdk hingus..

    Comment by Tiara — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:15 pm

  148. Tiara,

    aku rasa kau nie macam dah over react lah….

    aku tengok si anne tu ok je… camana dia nak respek kat kau kalau kau bantai dia macam nie…

    walaupun tiara orang lama, tapi jangan la layan orang2 baru sampai wtf. patut tunjuk la kematangan sebagai orang lama kat sini…

    si anne tu dah punya bagus mintak maaf kat semua… kena la sama2 give and take… takkan tak boleh bagi muka kat orang baru kot?

    apa sebenarnya yang tiara nak tunjuk? takkan sakit hati sangat dengan budak2 20an…? come on la tiara, this is not the picture of you…

    rash pun satu, tetiba je nak marah balik si anne… ada sesapa cucuk kau ke rash supaya hentam si anne? macam tak ikhlas jer…

    betul kata si aeri, macam ada double standard kat sini… kitaorang org baru, tapi takde la sampai tak respek korang… ayat2 si anne dan perangai si anne tu mungkin boleh dilentur kalau otai2 kat sini sama2 bergaul cara baik…

    kita nie komuniti fantasi sex… aku sukakan sex… semua kat sini sukakan sex… dan kita berpayung di bawah idealisme yasmeen…. apa salahnya kita berbaik?

    ok… no offence commenced… just my a few cents thot…

    Comment by eddie — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:16 pm

  149. ‘Ti…bila aku pegang kau tu rasa lain tak?…kekekek’ – Pot!! Alah.. kau ni.. dah tau pura2 tanya lagi.. kau pegang je aku rasa lain kat pinky tu.. keras je.. tu blm lagi kau mula lalu lidah kau tu.. tu yg terus aku putih mata.. hahahaha

    Pot: ‘anne..apa kata kalu kita naikkan tahap hormon progesterone kau tu plak…kalu naik darah je..tak horny…kekekekek’

    Wakakakaa.. kalau jadi mcm tu.. baru padan muka dia.. wakakaka.. baru tau tinggi nya langit rendah nye bumi.. tapi pot.. aku suka bila aku yg rendahkan kepala aku kat kepala bob.. kejap je kolom smbil hum.. dah kembang bob.. hehehe.. nak lagi.. nak lagi..

    Ameer – Wah berseri2 kau.. Indah btol kata2 kau tu.. penat wei aku dgn Leia nasihatkan budak2 hingusan ni.. kesimpulannya.. mmg dorg bodoh.. tak paham apa yg kita maksudkan.. tapikan.. Meer.. meer.. (penuh manja ni smbil gentil punat ni).. mlm teman I k.. I nak gi rmh Meen mlm ni.. Meen ajak u sekali.. dia suruh u bwk handcuff skali.. Tat time.. I punya whip dgn u eh? Ke dgn Pot? Teman I k..

    Comment by Tiara — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:16 pm

  150. keh…keh…keh…aper sajer lah korang nie wei…. nie kalau chellam haku baca ntah aper lah perasaan die nanti…. calm down k….

    Eddie… dulu2 punyer org bak kata kamu…comments sume berkaitan ngan cerita / fantasi Meen…. bukan bawak personal masuk sini… Itu yg cuba Tiara highlight kan… aku try cakap elok2… cam tak makan saman jer derang gaduh… so Tiara guna lah the hard way…itu jer…. kewl k…..THERE’ll sure be REACTION for EVERY ACTIONS babe….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:21 pm

  151. adeh….adeh…. nie yg aku cair terus nie wei…sambil2 gentilll…huhuhuhuhuh….. i’m in !!!!!!handcuff tue selalu ader dlm kete dah pun lah Ti…hehehehe…. Meen tak bagi tau pun u r coming…Meen ader gak suruh aku pi umah dia mlm kang…hehehehe….

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:23 pm

  152. ok..

    tapi eddie perasan, kalau 20 post yang pertama setiap entri ajer yang citer pasal memeen punyer update… selebihnya dah citer lain dah… yos dengan anje dah tentu citer macam2… tapi aku seronok tengok diorang nie… kekeke

    so, meer, aku rasa elok buat satu guidelines supaya orang2 baru macam anne, eddie dan sesapa lah boleh paham tatacara kat sini… orait?

    Comment by eddie — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:28 pm

  153. meer… kau ada berapa pasang handcuff?

    biasanya siapa yang kena handcuff? boleh eddie join? eddie bawak lilin sekali…

    bukan nak buat apa pun, eddie nak jadi referee jer.. thehehehe

    Comment by eddie — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:33 pm

  154. xpelh tiara i go..i pn xsedap2 bdn bile sume dh jd cm nie..enjoy urself..have a nice day..ckp dgn leia bnyakkn besabo k..yos..ure the man bro! haha

    Comment by rash — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:39 pm

  155. begini lah…senang cite… sume2 berhak bersuara…tapi bersuara biarlah berpada pada… kat sini takyah ader rules and regulation…we r not school kids pun for us to bound to any rules…so… just that…no one is to be hurt when commenting…… paham2 jer lah k…. everyone should be happy…

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:41 pm

  156. jangan camtu rash… semua masalah boleh settle…

    Comment by eddie — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:43 pm

  157. Eddie… sebenarnyer aku ader dua pasang h/cuff…kaki dan tangan..lah nie… 3some…tgh dok pk…. aloo!!!! Lilin tue wa punyer modal ok….takmo cilok k!!!hehehehehe…..

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:43 pm

  158. about saper kene cuff tue… hehehehehe… bertolak ansure lah beb… skali gua… tiga kali parter gua…sesekali kene lead best gak!!!!!muahahaha… part teasing yg tak tahan tue beb!!!kembangggggg!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:45 pm

  159. thehehehe…

    aku tau modal kau lilin tu…

    tu pasal aku mention.. thehehehe…

    ada tak kes lilin titis kat anus ring?

    Comment by eddie — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:53 pm

  160. KO NIE pun eddie… tak abis2 cincin anus….. perit ko tau!!!! kene kat perut pun dah cukup ler…….nak lebih2 nanti dah jadik sek ganas… tak gerek arghhh!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, April 15, 2009 @ 1:59 pm

  161. Hahahahahaha…korang suma buat aku gelak beso….drp kes korang ni aku nk bg perumpamaan…
    Korang tau x kenapa puak kurdis,puak sunni (sunnah) dgn puak syi’ah bergaduh n bertelagah sesama sendiri kat iraq,sedangkan dorang dr golongan Arab….kalu korang nk tau,ketiga2 puak ni memang x ngam sejak dr zaman khalifah Saidina Ali….punca perselisihan dorang ni korang tau x sbb ape?? Punca dia kecik jer…dorang bertelagah sbb perkataan bismillah dlm semayang perlu dibaca kuat atau perlahan….tu jerk…tp kesan dia smpai sekarang….muhasabah diri memasing, atau lebih jelas aku nk ckp lu pikirlah sendiri….

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 15, 2009 @ 3:59 pm

  162. X sangka bleh jd sampai mcm ni skali…..ingat pepatah ni…yg muda disayangi yg tua eh silap yg lamo di hormati….
    Tiara sayang….i rasa x patot u buat mcm ni (yg lain jgn jd batu ronsen) kejam sangat hukuman yg u bg…kalu bab intercost u nk kejam memang wajib pon…dpt pahala beso tau…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 15, 2009 @ 6:10 pm

  163. Wa rasa lu rasa wa punya pon cantik.

    Comment by Tiara — Wednesday, April 15, 2009 @ 7:28 pm

  164. mak aiii…. ti ko punya suara buat aku pas nie hanya mampu membaca je.. papon 4 all of u… gumbira….

    Comment by aeri — Wednesday, April 15, 2009 @ 9:30 pm

  165. Tiara, x payah rasa, wa tau cantik…

    Comment by Ghostrider — Wednesday, April 15, 2009 @ 11:00 pm

  166. uih,tak tahan dengar,aku pun terasa macam ko,rasa macam nak je main nagn meen.eheheheehhe

    Comment by akmal_taiping — Thursday, April 16, 2009 @ 2:30 am

  167. kalau sudi e mail la kat naipower83@yahoo.com

    Comment by akmal_taiping — Thursday, April 16, 2009 @ 2:31 am

  168. YOS : i rasa x patot u buat mcm ni

    any suggestion of how should it be then ????

    Comment by Ameer77 — Thursday, April 16, 2009 @ 8:04 am

  169. wah ti…ko nak turun kat bob je terus?….
    tetiba je aku rasa tak suka kejap tadi….
    tak suka sebab telmbat turunkan zip….kekekke…
    ti…kape suara kau manja sekali tadik…buat bob beigtu hormat kat kau tau….tu pon kau tau kan…kekkeke
    meer…pe yg kembang?..perut eh…kekekkek

    gos…kalu intercost tu kena kejam ke…ti…next week aku g bukit merah lagi laa…

    Comment by capt pot — Thursday, April 16, 2009 @ 8:48 am

  170. ehem….ehem…Perut??? taklah Pot…maner mungkin… aku kejar Ti ngan Meen malam tadik!!!!!Dah kempis dah pun…huhuhuhu….

    Comment by Ameer77 — Thursday, April 16, 2009 @ 9:08 am

  171. wakaka..tetiba je eh…satu mlm je terus kempis…hahahahahaha…terer ko meer…

    Comment by capt pot — Thursday, April 16, 2009 @ 10:23 am

  172. Ameer – hahaha.. ada bagus jugak kan.. berbaloi kan.. mmg dah kempis skit smlm aku tgk.. Meen pon kata mcm tu gak.. tapi smlm kau yg kena handcuff.. puas tak?? Aku tgk.. Meen lagi byk kuar peluh smlm.. sekurang2nya.. kurang gersang Meen tu.. happy je aku tgk..

    Pot!! Baby!! Manja!!! Nsib baik aku tahu erti bersabar.. kalau tak, mmg aku dah rentap zip tu tau.. Kerana KAU lah pot.. tu psl suara tertiba manja.. ni belen2 mani smlm yg aku tertelan ar ni.. melekat lah plak.. Bukit Merah lagi??!! Yahooo.. bleh aku kasi kau ‘obat’ supaya baik batok kau tu..

    Yos, sayang intan payung.. cantik ke tak yg penting hati mau baik .. dan tu lah cara terbaik.. unless kau blh suggest cara lain.. niwae its over pon.. no point crying over spill milk k..

    Aeri – “mak aiii…. ti ko punya suara buat aku pas nie hanya mampu membaca je.. papon 4 all of u… gumbira”
    Huh??? Suara?? Bila masa ketikanya kau dgr ni?.. takat mampu baca je ke? aku mengalu2kan komen kau.. as long tak lari dari context dah lah.. meh lah kita bergembira bersama.. dats the past.. and theres a reason why the past don’t make it to the future..

    Comment by Tiara — Thursday, April 16, 2009 @ 10:34 am

  173. waaaaahhh…. Ti…. memang sexpert abis part cuff tue malam tadik… leka tak sampai 3 saat…. tahu2 dah terkene…tak sempat bertindak sey…namun…memang berbaloi lah kan… kene lead dek Ti ngan Meen mlm tadik…hehehehe…..

    Pot – maner tak kempis wei…. penangan Ti ngan Meen… nobody can stand maaaaaaa…..

    Meen – CHellam dah ok dah kan???hehehehe

    Comment by Ameer77 — Thursday, April 16, 2009 @ 10:59 am

  174. opssss…luper…. sessi whip tue Ti…. huhuhuhuh… ader tinggal mark sey!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, April 16, 2009 @ 11:01 am

  175. Ameer,tiara sayang…lu x rasa ke dgn memblock anne suatu perkara yg kejam dan zalim….bg aku,ada cr yg lebih baik lg drp tu….aku br je ingat nk ikat dia kat pokok pisang…then bleh la kita rogol dia beramai2….x cukup dgn tu,kita bleh sumbat dia dgn btg pokok pisang…bukannye pe,takat buah pisang, anne tu x de fill..ye lah kan..dia kata kat aku tunang dia thomas,btg beso lengan…nk di bandingkan dgn org asia, ape lah sangat….tp yg paling aku terkilan dan kecewa sgt2…aku br je nk deal dgn anne, nk sumbat lubang kentot piala thomas…alih2 dia dh kene blog…jd x dpt lah thomas rasa mcm mane bila lubang kentot kene sumbat dgn konek tebako….so kehebatan konek tebako aku x dpt di kembangkan….haizz…lepas ni, mane lg lubang kentot aku nk sumbat….anje dh majok…eddie dgn aerizla kedekut nk mampos…ko x kesian ke pat aku…ni yg nk nangis ni…hahahahahahahaha

    Comment by Ghostrider — Thursday, April 16, 2009 @ 2:00 pm

  176. Kempunan aku nk sumbat lubang kentot mat saleh aussie….kalu takat anne mat saleh celup tu, aku x heran sangat…..haizz…thomas..thomas…bila lah agaknye aku nk julang piala thomas…hahahaha

    Comment by Ghostrider — Thursday, April 16, 2009 @ 2:06 pm

  177. wakakakaka…c am siak lah lu Gos!!!! baru ku tahu naper ko membeking si Anne tu…upe2 nyer ader pisang die sebalik tandan!!!! (sori..aku tak terror part peribahasa nie)

    Comment by Ameer77 — Thursday, April 16, 2009 @ 2:29 pm

  178. Yos – Save the trees.. tu psl ada campaign recycling.. aku lagi cian pokok2 tu.. dari sumbat kat dia.. lebih baik kita kasi pisang tu kat anak2 africa.. buat amal sikit.. jgn nak buat dosa je.. apa bagus sgt ke batang mat saleh kalau compare dgn batang2 korg? Mmg sajak lah kena block.. nak step salah tmpt…

    Aeri tu mmg kau tak kan dpt punya.. tapi setau aku.. Eddie mmg dah pernah nak kasi kau pe.. kau yg ngada2 tak mo..

    Bontot bukan selobang.. byk lagi bontot aku blh dptkan utk kau k sayang..

    Tp Yos, apa pendapat ko tentang statement Eddie bila dia kata otai2 sini tak bagi muka dgn org baru tu?

    Pd aku.. dorg ni salah anggap.. naik penat aku ckp sbb minah saleh celup kau tu kalau komen out of context.. lagi bila dia kata.. dia hnya letak komen sekali dah cukup.. tak boleh ampu meen byk2… kirakan apa ni? dia ckp psl meen tu yos.. sepupu lu.. ingt skit.. sblm meen erupt.. baik aku put a stop to it.. consider aku buat favor utk dia to stop humiliating herself.. kaum hawa aku gak tu.. malu lah aku wei..

    Comment by Tiara — Thursday, April 16, 2009 @ 3:05 pm

  179. Tiara…wa pun ada kelemahan jgak…kelemahan wa x bleh tengok lubang2 kentot bermaharajalela kat dlm ni…nafsu berahi wa melonjak2,dlm jiwa plak bergelochak…tat y aku terlepas pandang kat spupu aku yg lg kiut miut sayut kayut mayut jambu air meleleyh tu….tp x pe,wa dulu kecik2 main skipping(ikat pakai ruberband) dan teng-teng(main atas simen, tulis pakai kapur) sama2 dgn dia beb…wa rasa dia dh masak dgn prangai wa yg berjiwa rakyat kat dlm ni….betol x mimeen…hehehehe..

    Comment by Ghostrider — Thursday, April 16, 2009 @ 6:28 pm

  180. Apa yg eddie mention,bg aku dia x sedar dan prasan…jgn kata muka, konek berapi aku sanggup nk bg kat dia,tp apakan daya keberapian k1k aku hanya berupaya terbentuk pd waktu mlm shj…bukan aku nk tolak lobang kentot ko eddie,tp aku lebih aktif selepas jam 12mlm….kalu brani dengarrr…takut jangannn….dengarlah misteri jam 12 di ria.fm bersama dj anda kc…

    Comment by Ghostrider — Thursday, April 16, 2009 @ 8:51 pm

  181. alamak yos,

    lubang kentut aku yang berbulu tu jugak yang kau mintak…

    so… bila nak rogol anne beramai2? hmmm.. eddie cop lubang kentot anne ok… thehehehe

    Comment by eddie — Friday, April 17, 2009 @ 6:53 am

  182. meen…… tulisan ko dah menganggu jiwa dan batin aku, ekekekekke aku kira baru membaca blog ko neh, erm sama ada itu realiti atau tak, ianya sangat2 besh, aper pon ko update la lagi blog neh, jangan buat aku tersiksa……. love u meeen…………

    Comment by e — Monday, May 4, 2009 @ 11:23 am

  183. dimana yasmeen sekarang..
    boleh shah bersembang ngan yasmeen..
    0175510710..
    shah takkisah umur shah baru je 22 tahun..
    bagi peluang pada shah

    Comment by shah — Monday, October 19, 2009 @ 9:35 am

  184. Hmmm.. muka kaver lah bila depan kaum hawa, tersentuh luar dalam jiwa baca blog ni.. muka kaver lah bila depan kaum hawa hahaha.. I’ve been there.. layan tangan naik lenguh.. hahaha.. apa apa pun, layannnn..

    Comment by apex — Tuesday, October 20, 2009 @ 2:38 pm

  185. sekarang ni makin ramai kawan2 jadi single parents, tak kira muda atau yg berumur.. masing2 bergetah.. berpeluh nengoknya.. tapi dirang ni kaver lah kegersangan dirang.. aku pon segan lah nak tanya kisah dalam kain ni kan.. paham2 je lah sendri..

    Comment by apex — Tuesday, October 20, 2009 @ 2:40 pm

  186. aku suke

    Comment by nickyick — Saturday, October 31, 2009 @ 9:52 am

  187. 0195415213

    Comment by nickyick — Saturday, October 31, 2009 @ 9:54 am

  188. dasat la citer nih…
    bukan penulis jer gersang…
    pembace pun terikut gersang…
    bravo!!..bravo..
    leh wat filem…blue film la tapi…

    Comment by tom — Wednesday, November 25, 2009 @ 3:19 am

  189. hehehehe.. comei mu yer CIKA…. jom lesb!!!!

    Comment by Yasmeen — Wednesday, January 13, 2010 @ 7:30 am

  190. ala..saya kan ade..
    0125557270

    Comment by m!mpI — Wednesday, February 10, 2010 @ 8:11 am

  191. ala..
    saya kan ade..
    kosong
    satu
    dua
    lima
    lima
    lima
    tujuh
    dua
    tujuh
    kosong

    Comment by m!mpI — Wednesday, February 10, 2010 @ 8:12 am

  192. ermmm ..klu u gersang contact la papa…papa single..dh lma papa xproject…..

    Comment by papa — Tuesday, March 2, 2010 @ 2:35 pm

  193. yasmeen, if u want, u know what to do… and maybe we can meet up.. makan or jalan2.. other than that.. tengok lah dulu.. i am not really into first encounter sex.. i already got a gf.. but i just want to know u coz u are just unique..

    Comment by F — Friday, May 14, 2010 @ 10:57 pm


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 159 other followers

%d bloggers like this: