Diari Berahi Yasmeen

Saturday, April 18, 2009

puncak kenikmatan

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:46 am

semalam mak aku dtg bwk Laura. lame jugak aku tak jumpe Laura dekat sebulan jugak la. selepas menggomol Laura sampai dia penat dan tertidur, aku bergomol dgn Zamri pulak :p kebetulan pulak aku memang gersang tak tertahan.

malam tu lepas borak2 dgn mak, aku bwk Laura masuk bilik aku. bergurau senda bergelak ketawa sampai Laura tertidur. Aku pun hampir tertidur jugak tapi tiba-tiba aku rase ade orang panjat atas aku. Mengucup aku slowly dan aku membalasnya dengan penuh nikmat.

buah dada aku memang menegang keras, apalagi bila dia nyonyot dan sesekali menggigit halus puting aku yg turut menegang. dikepit2 kedua-dua buah dada aku sambil menyembamkan muka dia kat tengah2 lurah tu. yang bawah segera basah berair tanpa disentuh. apalagi bila dia start sentuh bijik kelentit aku dengan hujung jarinya, memang aku tak boleh nak kontrol diri lagi.

aku jadi tak sabar dan terus memanjat zamri. aku menggesel-gesel konek tegang zamri ke permukaan pepek aku sebelum batang panjang itu disorong masuk kedalam lubang aku.

aku menghenjut penuh syahdu. buah dada aku tergoyang-goyang mengikut irama goncangan yang sederhana laju. rambut aku turut terhurai menutup muka zamri sesekali. zamri mendesah. aku turut sama melepaskan nikmat yang masih perlu dikawal sebab mak aku tido kat bilik sebelah.

sesekali Laura bergerak membetulkan kedudukan badan. Mungkin dia tak selesa turut sama tergoncang-goncang :p zamri sesekali meramas-ramas kedua-dua buah dada aku yg membengkak yg terhayun-hayun dihadapannya. sesekali aku merapatkan dada aku ke dada zamri sambil terus menggelek dan kami berkucupan penuh nikmat. berlawan lidah dan menyedut bibir kegeraman.

aku dibaringkan dan batang zamri ditujah dalam keadaan serong. sebelah kaki aku diangkat tinggi dan zamri menolak masuk konek dia sedalam-dalamnya. kenikmatan yang tidak terkata. lubang depan ditujah, lubang belakang diacah-acah dengan jari. aku rase kenikmatan maksimum yang teramat indah. buah dada aku terus terbuai-buai melantun-lantun ke kiri dan ke kanan.

zamri mengalas bawah bontot aku dengan bantal dan dia menujah lagi. sumbatan terasa padat. zamri menekan dalam lagi. desahan zamri buat aku tak tahan. aku mengemut-ngemut kesedapan. pepek aku makin tak terkawal banjirnya. sambil menujah, zamri turut mengusik-ngusik kelentit aku yg basah licin. kesedapan yg tidak terkata. aku hanya mampu menikmatinya dengan menggigit bantal, takut terjerit sedap sampai mak aku kat bilik sebelah dengar.

zamri memancut. dia henyak sedalam-dalamnya dan tentu la lepaskan tembakan di dalam. zamri menghabiskan sisa2 das tembakan dan kami terkulai sampai dengar azan subuh berkumandang baru zamri lari keluar masuk bilik lain. nasib baik tersedar, kalo tido kat bilik aku sampai pagi…..?!!!

About these ads

344 Comments »

  1. yahuuuuuuuu!!!meen chellam kembali beraksiiii!!!sungggguhhhh MANTOPPPPPPP!!!!!!!!

    Yasmeen : da lame kite tak beraksi berdua la chellam :p

    Comment by ameer77 — Wednesday, April 29, 2009 @ 1:51 pm

    • yasmeen i dah lama dah nak kongkek ngan bf i tapi i takut mengandung,bf i lebih tua dari i tapi dia pown tak da pengalaman i lagi la i virgin lagi tau,da 2 taon i plan nak buat tapi takut la,u kan hebat meen tolong la i skit2 ;p

      Comment by prettyzynta — Wednesday, June 3, 2009 @ 3:41 pm

  2. mantop!!!! gaya cite yg menarik…. membuat adik aku ikut berdenyut…

    Yasmeen : denyut2 gn ditahan tau :p

    Comment by aeri — Wednesday, April 29, 2009 @ 8:17 pm

    • meen.. abis nak lepaskan denyut tu kat sape??? kat u??

      Comment by aeri — Thursday, May 7, 2009 @ 2:19 pm

    • 0148570598 col lah kalo nak meen puas…………x pnjang jak 10inci jak

      Comment by AZ LAN — Thursday, May 13, 2010 @ 11:52 am

  3. wow…. main sambil ditemankan anak… laura tak terjaga masa meen tgh projak ngan zamri? hehehe.. payah juga kalau projek kena kontrol sound… anyway… meen buat la crita meen projek sambil diperhatikan laura…

    Comment by amir SBH — Wednesday, April 29, 2009 @ 8:30 pm

  4. wow meen… bole tahan… dah lama tunggu update terkini… time projek ngan zamri tue laura tak terjaga n ‘ternampak’ adegan panas emak dia ke?

    Yasmeen : takkk…

    Comment by Amir SBH — Thursday, April 30, 2009 @ 8:03 am

  5. meer… nampaknye kite bedua jerk nie….

    meen.. nape erk setiap kali ko cite pasal zamri nie… mesti aku teringat kat member aku yg name zamri tuh… hahaha…

    Yasmeen : kalo aku citer pasal karim? usop? mana? husin? abu? hasan?

    Comment by aeri — Thursday, April 30, 2009 @ 10:46 am

    • yg tu aku tak terfikirla sbb nama tu tak de dalam senarai fren aku meen..

      Comment by aeri — Friday, May 8, 2009 @ 12:13 pm

  6. hehehehe…tue ler pasal nyer…so….kite jer ker yg setia kat sini nie erk????

    Comment by Ameer77 — Thursday, April 30, 2009 @ 10:53 am

  7. nak wat camne meer… aku ari tu risau gak.. sbb tak bole bukak berahi nie… ingatkan dah kena blok… sib baik meen kate die close kejap …. klu tak melepas la aku nak stim kering … hahahaha

    Yasmeen : benonye aku nak close selama-lamanya…

    Comment by aeri — Thursday, April 30, 2009 @ 11:03 am

  8. hai all….
    thanks meen, u make me wet!!!

    Yasmeen : wet ke? lap la…

    Comment by chayunk — Thursday, April 30, 2009 @ 11:36 am

  9. Aeri – Meen chellam tak sekejam tue lah wei…die dlm sibuk pun ader gak beri sedikit masa utk bersama punyer…hehehehehe

    CHAY!!!!!! hai… welkam to the blog!!!!! Me still dry ni!!!!

    Yasmeen : ye. btul tu :p

    Comment by Ameer77 — Thursday, April 30, 2009 @ 12:32 pm

  10. ermmmm….sape nk tlg lapkan ya? ade volunteer ke kat sini? hai ameer….thanks 4 the welcome, dry eyh???

    Comment by chayunk — Thursday, April 30, 2009 @ 3:21 pm

  11. hah ahhh,…saper erk leh tulung kasik wetkan???hehehe

    Comment by Ameer77 — Thursday, April 30, 2009 @ 3:42 pm

  12. ermmmm…u guess?

    Comment by chayunk — Thursday, April 30, 2009 @ 4:11 pm

  13. hahahahaha….sorang nk lap,sorang lg nk wet….kalu aku nk volunteerkan diri aku bleh…syaratnye kene tahan panas api jer lah..

    Comment by Ghostrider — Friday, May 1, 2009 @ 12:08 pm

  14. i’m back… thehehehehee

    mana tiara… rindu ler…

    Comment by eddie — Friday, May 1, 2009 @ 12:45 pm

  15. hai chayunk… wet lg ker?

    Comment by Amir SBH — Friday, May 1, 2009 @ 9:00 pm

  16. Lama tak online kat YM, meen?

    Comment by Heroes Jr — Sunday, May 3, 2009 @ 1:25 pm

  17. hai amir….as long as meen wujud, selagi tu la im alwayz wet..nape? nak volunteerkan diri gak ke?

    Comment by chayunk — Monday, May 4, 2009 @ 6:32 am

    • meh amir lapkan hehehe

      Comment by Amir SBH — Monday, May 4, 2009 @ 7:17 am

  18. huhuhuh… Ghost!!! ko biar betoi…takmo haku!!! haru jer… rentung…. huhuhuh..lah nie pun dah cukup level rentung aku agak……hhehehehe

    Comment by Ameer77 — Monday, May 4, 2009 @ 7:07 am

  19. ishhh chayunk nie… tentu la nak… nak nak nak (254566 x) hehehe, chayunk ader ym ke? kalau ada.. bole la kita ‘berwet-wet’ nanti..

    Comment by Amir SBH — Monday, May 4, 2009 @ 7:13 am

  20. Fuyoooh!!! Gerek! Adakah Laura bakal mempunyai adik? Hehehe.. Adakah Yasmeen memang senang basah? Mesti Meen byk air kan ni.. hahaha..

    Comment by Tiara — Monday, May 4, 2009 @ 9:32 am

  21. byk air le yg bagus Ti…. senang nak tujah….. i like it.. muah muah muah

    Comment by aeri — Monday, May 4, 2009 @ 9:45 am

  22. gila lah. abe amir ni. ada di mn2 -_-

    Comment by anon — Monday, May 4, 2009 @ 9:45 am

  23. huhuhuhuh… air aper nie wei yg ko suke Aeri???

    Comment by Ameer77 — Monday, May 4, 2009 @ 10:13 am

  24. meer… ko tanya Ti la air ape yg dimaksudkan…. hahahaha

    Comment by aeri — Monday, May 4, 2009 @ 10:59 am

  25. ko nie arie, tau nak tujah jer…

    thehehehe

    ajak 3some memalu plak… takpe, kita boleh sharing room… kan?

    so, sapa yang nak jadi partner kita nanti? ada 2 kekosongan…

    Comment by eddie — Tuesday, May 5, 2009 @ 9:28 am

  26. ””’Fuyoooh!!! Gerek! Adakah Laura bakal mempunyai adik? Hehehe.. Adakah Yasmeen memang senang basah? Mesti Meen byk air kan ni.. hahaha..”””’

    eleehhh…tii…ko tu apa kurangnya…masa aku drive ko g klia tu hari…tak wat apa2…skali usik..nengok dah berair gak….byk tol air kau yg aku suka tu kan kan kan…

    meen…takkan la tetek ko berhayun2?….tu mcm lia zaman dulu je…kekekeke

    Comment by capt — Friday, May 8, 2009 @ 7:40 am

  27. ehemmmmmm…………

    Comment by wifeLARA — Friday, May 8, 2009 @ 12:55 pm

    • wife lara stim ke?

      Comment by eddie — Monday, May 11, 2009 @ 7:41 am

  28. ehem sambil stim la tuuuu

    Comment by capt — Friday, May 8, 2009 @ 1:25 pm

  29. best tu meen….lepas skit segala kegersangan yang melanda hahahaha!!!

    Comment by aliasarah — Monday, May 11, 2009 @ 11:23 am

  30. ehemmmmm lagik.. sentiaasa stim laaaa… ahaksss

    Comment by wifeLARA — Monday, May 11, 2009 @ 1:50 pm

  31. uhukkkk..uhukkkk….

    Comment by Ameer77 — Monday, May 11, 2009 @ 1:59 pm

    • uit…. ada lak yang tersedak??

      Comment by diarimom — Monday, May 11, 2009 @ 2:34 pm

    • pesal tu ameer?

      Comment by wifeLARA — Monday, May 11, 2009 @ 2:37 pm

  32. dah ehem..kene lah uhuk LARA….hehehehe…..

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 12, 2009 @ 5:46 am

  33. lepas uhuk.. apa pulak ekk?

    Comment by wifeLARA — Tuesday, May 12, 2009 @ 12:34 pm

  34. aaarrrggggghhhhhhhhhhhhhh (tone paling rendah)hehehehee…

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 12, 2009 @ 1:47 pm

  35. pasang telinga dekat2 sebab nak dengar tone paling rendah ameer tuhhhhh

    Comment by wifeLARA — Tuesday, May 12, 2009 @ 2:53 pm

  36. pasang tinga kat ne???…

    Comment by capt — Tuesday, May 12, 2009 @ 3:10 pm

  37. kat tempat yang paling dekat…. mana tau leh tumpang dua kaki ke alalalalala

    Comment by wifeLARA — Tuesday, May 12, 2009 @ 3:34 pm

  38. wakakakaka…. dua kaki tue weiiiii!!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 13, 2009 @ 8:26 am

  39. Tumpang se kaki jer wat per… penat oooo nak tampung

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 13, 2009 @ 9:04 am

  40. huhuhu!!!

    Comment by aliasarah — Wednesday, May 13, 2009 @ 10:53 am

  41. huhuhuhuhuh….. yer tak yer..tak belen lah pulak nanti…. asyik duk terhuyung hayang plak…

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 13, 2009 @ 11:11 am

  42. ha…. pandai pon.. baguzz2.. kira dah phm jiwa la nieeee

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 13, 2009 @ 11:25 am

  43. yer..dah paham dahhhh…hehehehe

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 13, 2009 @ 1:25 pm

  44. WOKEH…..lenkali senang ahh nak konker JIWA tu ahak ahak

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 13, 2009 @ 1:55 pm

  45. miahahaha… konker buleh… corn cake pun bulehhh!!!wakakaka… lapar lah pulak nie!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 13, 2009 @ 3:24 pm

    • U lapar nasik ke lapar corncake ameeer???

      Comment by wifeLARA — Wednesday, May 13, 2009 @ 8:38 pm

  46. saya lapar corncake jer…nasik takmoooo!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 14, 2009 @ 7:31 am

    • hehehe meer maksud tersurat dan tersirat tu… wakakaka…

      Comment by aeri — Thursday, May 14, 2009 @ 7:34 am

  47. KEH…KEH..KEH..KO NI MMG BAGUS LAH AERI!!! BIJAK!!!! SUNGGUH CARGAS!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 14, 2009 @ 10:05 am

    • tumpang sekaki leh x?

      Comment by aeri — Thursday, May 14, 2009 @ 11:03 am

      • tumpang SE kaki jer mana beshh aeri…. lalalalala

        Comment by wifeLARA — Thursday, May 14, 2009 @ 12:31 pm

  48. erkkkk!!! CARGAS tu haper???

    Comment by wifeLARA — Thursday, May 14, 2009 @ 10:07 am

    • CARGAS tu… kire cam pantas , brgerak cergas tanpa berlengah2 la…

      Comment by aeri — Thursday, May 14, 2009 @ 11:43 am

  49. lorrrr… itu pun kamu tak tahu…AERI!!!ko tolong sexplain kat Wife sorang nie……

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 14, 2009 @ 11:24 am

  50. konpius tadik…
    hengat kena cas!!! wakakaka

    Comment by wifeLARA — Thursday, May 14, 2009 @ 12:30 pm

    • klu sekaki tak best… bagi dua kaki le… sure wifeLARA tukar jadik WifeHepi… dah ilang lara … ahrg argh argh… tapi ape pon bagi ameer dulu le…

      Comment by aeri — Thursday, May 14, 2009 @ 12:38 pm

      • wey.. memandai2 jer ko suruh ameer dulu. Ko lak nak q no brapa? wakakaka

        Comment by wifeLARA — Friday, May 15, 2009 @ 6:36 am

  51. Ye pot! Aku ingat.. Tmpt jatuh lagi ku kenang.. ni kan pula konek kau jatuh berendam di dalam.. hhhhmmmm aaaahhhh .. ahhhhh hmmmm aje.. hehehe

    Comment by Tiara — Thursday, May 14, 2009 @ 12:31 pm

  52. ahakkksss… My TIARA sayang dah masukkkk!!!hai TIARA….how r u???lamer tak dengar khabar berita….
    Hhhmmmm aaahhh… tue bunyik cam pernah dengar lah pulak kat REDANG…hehehehe… sungguh manissss !!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 14, 2009 @ 1:45 pm

  53. Ait…. dlm byk kenangan manis… yg kat redang je kau ingt…hehe

    Comment by Tiara — Friday, May 15, 2009 @ 9:32 am

  54. ahaks!!! Redang?????

    Comment by aliasarah — Friday, May 15, 2009 @ 11:18 am

  55. haahhh!!yg nie mesti tak ikut perkembangan tul2 nie…hehehehe…kene buat revision !!!!!uhuk…uhuk….

    Comment by Ameer77 — Friday, May 15, 2009 @ 11:25 am

  56. rendang????

    Comment by eddie — Friday, May 15, 2009 @ 4:36 pm

    • lorrrr….. sapa yang rendang???

      Comment by wifeLARA — Sunday, May 17, 2009 @ 4:10 pm

  57. hehehehe… Eddie nie misti dah banyak bil air yg tertangguh… punyer lah jelas REDANG ….. die leh terbaca rendang..Ni misti pasal selalu kene kutuk RENDANG nie kan Eddie….kui..kui..kui

    Comment by Ameer77 — Monday, May 18, 2009 @ 5:53 am

  58. camner lah orang punya rendang yerk? hmmmmm nak pikir jap……

    Comment by wifeLARA — Monday, May 18, 2009 @ 10:56 am

  59. hehehehe..usah di fikirkan lah Lara wei… tanyer jer kat si Eddie tue….settel!!!!hehehehe

    Comment by Ameer77 — Monday, May 18, 2009 @ 11:00 am

  60. I kalu nak tanya kena bawak tali tape skalik.. nak ukor brapa rendang ahaksss!!!

    Comment by wifeLARA — Monday, May 18, 2009 @ 11:11 am

  61. Hmmm.. tak payah bawak tali tape Lara, bwk je mulut dah cukup.. Rasa rendangnya.. kalau rendang tu sungguh mengecewakan anda.. sila beritahu kami.. hehehe

    Comment by Tiara — Monday, May 18, 2009 @ 12:46 pm

  62. hahaha… mmg. kalu mengecewakan, harus dicanangkan se antaro donia….

    Comment by wifeLARA — Monday, May 18, 2009 @ 1:28 pm

  63. huhuhuuh…pakai mulut jer erk???

    Comment by Ameer77 — Monday, May 18, 2009 @ 1:39 pm

    • i LIKE………huhuhuhu

      Comment by wifeLARA — Monday, May 18, 2009 @ 1:58 pm

      • i pon suke klu ade yg nak ukur pakai mulot…

        Comment by aeri — Monday, May 18, 2009 @ 2:28 pm

  64. Laju je Aeri mengoperkan dirik..
    Amik no giliran… kena q dulu alalalala

    Comment by wifeLARA — Monday, May 18, 2009 @ 3:06 pm

    • wokeh.. tak dapat subuh tengahari pon wokeh…. hahahahaha…… nombor bape nie.. dok q dah nie… takkan nak main taktik kotor cam mr bean… hehehehe

      Comment by aeri — Tuesday, May 19, 2009 @ 5:46 am

      • tengahari? erkkk… make sure ada econd 2.0hp.. tak larat kna siram ngan peluh aeri ekekekeke

        Comment by wifeLARA — Tuesday, May 19, 2009 @ 6:51 am

  65. wakakaka…selo lah lu Aeri…tue lah..lenkali…kene que sebelum subuh..baru leh dapat 1st!~~~~

    Comment by Ameer77 — Monday, May 18, 2009 @ 3:19 pm

    • tau tak pe. 1st come 1st serve!!!

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 19, 2009 @ 6:52 am

      • peluh jantan tuh!!! tapi kalo ko nak ekon… no hal punya sudah sedia ada… tp mase ko BJ tu… jgn lupa bagi ekon gak… kihkihkih

        Comment by aeri — Tuesday, May 19, 2009 @ 9:18 am

  66. kakaka.. bj sambil bg econd? hmm… kena bukak buku kamasutra nehhhhhh!!!

    Comment by wifeLARA — Tuesday, May 19, 2009 @ 9:50 am

    • bukak jgn tak bukak… hahaha….

      Comment by aeri — Tuesday, May 19, 2009 @ 12:47 pm

  67. lorrrr… aircond pun nak kene bokak buku ker…. pakai hacks buleh maaaaaaaaaa…hahahahaha….
    Mimeen sket makan hacks yg blackcurrent tue !!!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 19, 2009 @ 2:08 pm

  68. waah.. ameer lg SEXPERT ropernyer

    Comment by wifeLARA — Tuesday, May 19, 2009 @ 3:02 pm

    • cetek ilmu sex rupenya ko lara…. hahahaha… well done meer!!! aku ssaje je nak test si lara nie…. kih kih kih…

      Comment by aeri — Wednesday, May 20, 2009 @ 5:39 am

  69. keh…keh…keh… mati2 haku hengat si Lara nie Maniac…bahasa bukan main ganas…rupe2nyer… rabbit jer si Lara nie…. TIARA !!!!!!! where r u?????

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 20, 2009 @ 5:56 am

    • tu pasal ar meer…. kompius aku!!!!

      Comment by aeri — Wednesday, May 20, 2009 @ 6:14 am

    • woittttttttttt!!!

      Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 6:32 am

      • NAPE LARA???… SAPE CUIT KO?? jgn la mare k!!!

        Comment by aeri — Wednesday, May 20, 2009 @ 7:22 am

  70. Lepas nie nak tuko jadi LARA CROFT baru korang tauuuu

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 7:33 am

    • macm majuk je bunyinye….. org majuk nanti kena sumbat… hihihi……..

      Comment by aeri — Wednesday, May 20, 2009 @ 7:39 am

  71. kena sumbat…. I LIKE>>> yehaaaaa

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 9:07 am

    • KAT YG SUKA KENA SUMBAT??? ATAS KE BAWAH??? BLKG I TAK BERMINAT… HAHAHAAH

      Comment by aeri — Wednesday, May 20, 2009 @ 9:20 am

      • atas bawah tak heran… dah slalu sangat kena sumbat ahakssss

        Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 10:02 am

  72. MEER… DIMANA KAH KO PERGI… ????

    Comment by aeri — Wednesday, May 20, 2009 @ 9:24 am

  73. muahahaha… ko nie Aeri… kok yer pun nak ngayat..s.orang2 dah ler…nak ajak aku join skali naper nie??? kang aku ayat..ko terlepas jgn salahkan aku tau!!!muahahaha… Hi lara…muahahahaha

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 20, 2009 @ 9:59 am

    • TAK APE MEER… KLU KO DAPAT .. ITU REZEKI KO… WA TAK KISAH… TAPI KLU AKU DAPAT.. HEHEHEHE… AKU PULUN CUKUP2 ….

      Comment by aeri — Wednesday, May 20, 2009 @ 10:36 am

  74. hi ameer.. muahs muahss…. sambil jeling kat aeri. Lalalalal

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 10:01 am

    • tak jeles pon… klu dapat kat aku… siap le ko LARA…

      Comment by aeri — Wednesday, May 20, 2009 @ 10:38 am

      • Yuhuuu…. sronok sungguh jadi rebotan hik hik hik

        Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 10:43 am

      • abistu… eddie nie nak letak kat mana..?

        ataupun kita main keretapi nak? eddie jadi tayar ketapi..

        Comment by eddie — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:04 pm

  75. eleh lara… kat dalam nie je…

    Comment by aeri — Wednesday, May 20, 2009 @ 10:47 am

  76. pheewwwiitttt… LARA dah makan??? miahahaha…

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 20, 2009 @ 11:48 am

    • Lom lah…. tunggu ameer suapkan!!! jejejeje

      Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 1:43 pm

  77. Aduh Lara.. tak yah nak refer kat buku kamasutra tu.. kalau kau nak tau, aku yg tulis buku tu..

    Yg tang gula2 berangin tu, aku yg ajar Ameer and now dia asyik kasi aku gula2 tu aje.. Sesekali nak gak aku kasi dia gula2 tu.. wkakaka

    Comment by Tiara — Wednesday, May 20, 2009 @ 12:11 pm

  78. Wakakaa skali TIARA pecah lobang, terkantoi gak ameer… hik hik hik

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 1:40 pm

  79. uish… tak pernah wei aku pecahkan Lobang sesaper…paling kuat pun aku godek2 sket jer…sedap lagi ader lah kut……kantoi part nie takpe…. Tiara bebeh memang steady dlm meng aircond!!!muahahaha

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 20, 2009 @ 1:47 pm

  80. betol meer kau tak pernah pecahkan ‘lobang’ sesiapa?hehehehe… 1st time dgn ko kat redang kau dah pecahkan ‘lobang’ aku… amacam ckp?

    Comment by Tiara — Wednesday, May 20, 2009 @ 2:04 pm

    • exkiussme… lobang mana yang pecah tiara?? korang berendang kat redang yer…?

      Comment by eddie — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:03 pm

  81. syyyyhhhh…. nanti ader plak org jeles pasal aku nyer besar dan panjang…cukup…cukup… jgn expose anymore!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 20, 2009 @ 2:09 pm

  82. UHUK UHUK tersedak den!!!

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 2:29 pm

  83. rendang bukan sebarang rendang…

    ini rendang kari berapi nie… betul tak ameer? diorang kalau kena rendang amer, mesti rasa kari… kekekekeke

    wifelara, kalau tersedak minum air… hmm… lazat tak?

    Comment by eddie — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:02 pm

  84. wakakaka..tahu jer ko erk Eddie!!!!!! ko kire nomot tiga lah erk..after aERI… SILA AMBIL NOMBOR GILIRAN ANDA…..muahahahahah

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:05 pm

  85. nombor 3…?? hmm… ok lah, save the anus ring for me ok… i nak sental pakai lidah…

    Comment by eddie — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:10 pm

  86. hahahaha…tak abis2 ko ngan AR ko tue lah Eddie!!!sabaw jer lah…. itu bergantung pada empunyer diri sama ada memberi persetujuan atau tidak…hehehehe…..

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:12 pm

  87. hmmm… kalau si lara nie, nonggeng dengan kadar lentik 90darjah, aku rasa dia setuju la kot…

    aku free malam nie, binik aku takde… kah kah kah…

    Comment by eddie — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:16 pm

  88. eh samalah… laki i pon tak der… keje shift mlm jejejeje

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:25 pm

  89. yer ke… hmmm..

    sila masuk ym sekarang juga…

    slamberbomber at yahoo dot com

    kerjasama anda amatlah dihargai…

    thehehehehehe

    Comment by eddie — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:26 pm

  90. huhuhu.. dan dan dan diyer ahakssss

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:31 pm

  91. hahahaha…cam c***i lu ni eddie…terus nak on!!!mukadimah AR plak tue…wakakakaka… enjoy!!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:32 pm

  92. well…

    saya tetap nomot 3… memberi laluan kepada pihak yang terdahulu…

    Comment by eddie — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:34 pm

  93. keh…keh…keh…aku pass…ko tanyer nomot due…. kalau die pun pass…kire ko jer lah k…hehehehe… TIARA nak jumpe aku daa malam nie… nak ekon aku lagi katanyer…hehehehehe

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:38 pm

    • tanya la Tiara, kalau-kalau dia tukar mood 3some malam nie…

      Comment by eddie — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:46 pm

  94. slamat berecond ameer.. i nak balik nie. chow chin caoooo

    Comment by wifeLARA — Wednesday, May 20, 2009 @ 3:42 pm

    • bile free???

      Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 6:29 am

  95. Malam nanti…. hehehe

    Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 7:25 am

    • hah bole le i godam u mlm nie….hiks…

      Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 10:02 am

      • weyy.. hekot no giliran arrrrr

        Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 10:04 am

  96. huhuhuhuh….. econd baik punyer… penangan TIARA last nie…..

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 7:56 am

    • meer… bole potong queue x? aku nak hayun c lara nie

      Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 10:06 am

      • sapa yang bertuah dpt hayun, aku tunduk hormat 90darjah.. wakakakaka

        Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 10:33 am

  97. aik ti….dha meer plak pecahkan lobang ko?…kekekeke…

    takyah q la aeri…lara tu dia sendiri masuk dlm q…hehhehe

    Comment by capt — Thursday, May 21, 2009 @ 11:38 am

  98. inteprem plak capt neh… teringin jugak ke??? hik hik hik

    Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 11:45 am

    • HAH.. ORG NO 1 DAH BAGI AKU GREEN LIGHT… KO CAKAP KAT NE BOLE AKU HAYUN…. HEHEHE MAKAN BUSAT MLM NIE…

      Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 12:07 pm

  99. Aeri Wei….ko nak potong que…. berani lu buat lah..wakakakaka… (aku gurau jer… takpe ko silala…aku dah dapek dah mlm tadik..TIARA gak hebatssss)…..

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 12:03 pm

    • tIKEU MEER … AKAN AKU KERJAKAN SI LARA MLM NIE … JENG JENG JENG..

      Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 12:08 pm

      • Hamboi… kompident jer aeri tuh. Sexperience ko dah byk ke nak kerjakan orang tu??? kalu stakat umo 20an tu… sowi ah..g lah balik bertapa menuntut ilmu sexology lagik. muahaaaaa

        Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:17 pm

  100. hak…hak…hak….. dah kene saun tepek siakkkkk!!!!! haruuuu!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 12:20 pm

    • Iklan jap. MAtured guys wanted. Guys below 35 of age are totally not my taste!!!!

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:30 pm

  101. HAHAHA MCM SIOT JE KO LARA ….. AKU PON TAK NAK KLU UMO KO DAH LANJUT MCM MAK NENEK … HEEE GELI AKU…

    Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 12:29 pm

    • Hak hak hak… kalau mak nenek dah monopos dah bro.. tak der napsu lagik wakakakaka

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:32 pm

  102. Lara, tak baik ckp capt enter frame… mintak maaf cepat… dia tu buah ati jantung aku tau… tnpa dia lesu badan… ada dia semuanya tegang

    Pot, kau tetap 1st pecahkan lobang aku… tapi kan ameer menang kau satu inci je… lgpon konek serani mmg lagi bsar dari konek org melayu…tapi…main dgn kau jgak best…ganas… kalo dgn ameer, dia sadist, madang lilin je aku kena..lah ni gula2 hacks aje…hehehe

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 12:31 pm

    • OPSSSS.. mintak amfonzzz capt pot… MAAF zahir jer.. batin lom tentu ada hehehehe

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:33 pm

      • KO BYK CAKAP LA LARA…. BUNSEN AKU MELAYAN KO…

        Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 12:36 pm

  103. Meer habis luar dalam ko dah kena publish hahahaha.

    Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:36 pm

    • LARA… KO TAK NAK TAK PE… AKU APPINTMENT NGAN ORG LAIN JERK… HAHAHA

      Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 12:39 pm

  104. Aku mmg jenis yang banyak cakap.. tengah main pon aku boleh banyak cakap… wakakakaka

    Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:39 pm

    • ARGH ARGH ARGH UKH UKH UKH UKH… HARDER.. *2#$5^&8
      MAYBE TULA AYAT KO..

      Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 12:40 pm

      • tak heran klu ko banyak cakap……….

        Comment by aeri — Thursday, May 21, 2009 @ 12:41 pm

      • baguslah kalu ko tak heran… paham jiwa jugak lah ko nie ekk.

        Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:46 pm

  105. huhuhuh…tue lah pasal nyer… abis sume2 aku nyer modal declare kat sini plak…. huhuhuhu….

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 12:44 pm

  106. huhuhuhu… ckp banyak time main… sungguh artistic tue wei Lara….. sure gerek abishhh!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 12:45 pm

    • artistic??? hmmm….tq 4 d compliment!!!

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:49 pm

  107. aeri wei… naper lah ko buh dialog filem blue tue sume kat sini… in real maner der bilang gitu daaaa…biasa nyer… bunyik…sayang!!!…sedappp sayang!!!! lagi sayang…. dalam lagi sayanggg!!! sayaaanggggg!!! (sore gigil)….. hahahahaha/… tul tak Tiara???

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 12:48 pm

    • tulah pasal… aku yang cakp banyak masa main.. korang tolong terjemahkan apa ayat2 aku eh… advance sungguh!!!!

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:51 pm

    • OOOO…. meer.. ni mesti si TIARA yg slalu kuar ayat2 gitu .. hahaha KANTOIIII

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 12:53 pm

  108. Wah meer, cara kau ckp mcm tak suka plak aku puji2 kau?

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 12:53 pm

  109. Lara…. huhuhu… opppssss… pasal baru lagi dengar ayat2 gitu daaaa…. masih terngiang lagi tau…

    Tiara…. bukan kata tak suka di puji… cumaaa…. hehehehe… takpelah…mlm kang jer lah….. hahahahaha!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 1:01 pm

    • wahh.. 2 nites in a row… fuhhhh gerekkk (PINJAM AYAT KO JAP)

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 1:04 pm

  110. hahaha… kau silap Lara… aku tak kuar ayat mcm tu…aku selalu kata… More..More… harder…harder…yeah…yeah… nore more… ameer yg ckp mcm tu…. pot ckp lain… pot kata ‘lagi ti…lagi ti… gelek lagi ti….’..wakakaka

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 1:04 pm

  111. Guys…. there goes yr chances….Lara cuma minat 35 ke atas… only one yg qualified is pot… so baik aku kunci pot jgn bagi dia kuar… hehehehe

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 1:11 pm

    • Muahaha… Tiara.. ko simpan jelah pot ko tu. Aku tak ambik hak kawan punya… (cewah.. tunjuk baik !!!) keh keh keh

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 1:14 pm

  112. wakakakaka…SELAMAT AKU!!!!!!!!!!!! yahuuuuuuuuuuu!!!!!!!!kire nyer…. aku takkan di kunci… dan juga takkan di pandang oleh Lara….. muahaha… mane pulak Meen chellam haku nie wei!!!! Meen…owhhh…Meen…hehehe… Misyu!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 1:17 pm

  113. Cehwah … Mcm tu lah Lara… hehehe… tapi aku tak suka control pot… biar aku control masa main je.. aku tak kisah benornya… demi kawan kan… aku tak kisah kalau pot main dgn kau.. terserah kat pot… Ait Meer.. bunyi mcm majok jer… Nah lah… bagi kau isap tetek nak???

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 1:38 pm

  114. yahuuuuuuuuu!!!sejuk2 gini sonot gak dapat gitu!!!muahahahahaha!!!NAK!!! NAK!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 1:54 pm

  115. Tiara.. nak tanya soklan cepumas nei.. antara pot, ameer, Ayie saipol ke.. sapa yg paling susah ko nak lepaskan kat orang len???

    Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 2:06 pm

  116. hhahahahaha… AKu tahu wei!!!!!! takmo bg tau!!! biar Tiara jer declare!!!!!

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 2:28 pm

    • Aku dah abih katam sampai update terkini .. pas tu dok terpikir2 pulak sapa yang paling tiara sayang nak lepaskan.

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 2:31 pm

  117. Ayie & Saiful tak de bende.. tu siang2 dah let go.. now cuma pot & ameer.. dedua aku nak… dedua pon nak dgn aku… so mcm mana??

    kalu pot… pandai layan zahir dgn batin.. kalo ameer baik segi batin je… since dari dulu ameer tak de feelings incolve.. so kira tak haru biru hidup aku… kalo pot …feelings stim selalu…wakakaka

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 2:34 pm

  118. wakakaka… actually.. dedua yg takmo lepaskan aku..wakakakaa.. perasan plak aku nih…hehehe

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 2:36 pm

    • tpkan Tiara,, yg paling terKESAN skalik dlam hati aku ….. si VAN ZACK tu. Aku pulak rasa terjatuh cinta kat dia. Dah lama meen tak citer pasal dia.. MAna dia p ahh??

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 2:49 pm

  119. hahahaha…tepat sangkaan aku… memang POT jer TIARA takkan lepaskan….

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 2:39 pm

  120. yerlah kan.. pompuan mmg nak 2in1.feeling n batin skalik. Huhuhu. Patutler ko kata nak kunci si pot.

    Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 2:42 pm

  121. Lara, apa kata kau tlg aku… kau tnya kan si pot dgn ameer… selama ni aku tak pernah terpk psl tu pon.. wakakaka… sbb dorg dua ni mcm faham gitu… hehee…tapi aku rasa simpan pot lah… sbb Ameer tu Meen punya… hahaha… hampir lupa plak.. hehehe

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 2:49 pm

    • Aku tanya soklan cepumas tu. baru ko nak terpikir ehh… Slama nie kau amik sedappp jer ekk??? amfonzzzz

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 2:50 pm

  122. hahahaha…Aku hnya pk sedap jer… yg lelain tak penting sgt… wakakaka…tapi.. kau blh tolong aku tnya dorg tak… ehehehe…

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 3:07 pm

    • no prob ma… nak kena tanya dari hati ke hati neh…. kalau dari btg ke pussy ko marah lak… wakakakaka

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 3:16 pm

  123. uikssss… ko jatuh hati kat Van Zack???bior benor ko ni Lara wei… hehehehe…ko dah finalise ker nie… Wot makes u thinks that he’s interesting and pulled ur attention towards him erk????

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 21, 2009 @ 3:22 pm

    • Entahlah.. dok terkenang2 jer kat dia. Sedih tau.. meen tak citer pasal dia lagik. Asik zamri zamri zamri.. waaaa

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 3:25 pm

  124. Lara, kan aku dah kata…dgn ko… aku tak kisah.. soalnya..kau nak ke btg bekas aku??hehee…yg dorg for sure nak nonok kau… janji ada lobang.. dorg pe peduli… kau tlglah.. tolong eh….

    Ameer, aku tau nape, sbb org pendek konek panjang kot…wakakaka.. sib baik van zack tak jenguk2 sini…tapi aku gerenti… dia mesti msk gak…hehehe

    Comment by Tiara — Thursday, May 21, 2009 @ 3:28 pm

    • nantilah.. aku goda ameer ngan pot. Kalau salah soranag tak layan aku…maknanya.. dia mmg sayang kat ko tiara. Hahahaha…

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 3:35 pm

    • Van Zack pendek ke? Hmmm…. aku dah biasa sangat ngan orang tinggi.. tak pelah, Nak try ngan orang pendek lak. senang nak PANJAT kwang3

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 21, 2009 @ 8:22 pm

    • senyap sunyi jerk ari nie…

      Comment by aeri — Friday, May 22, 2009 @ 12:43 pm

  125. aik ? ngompat aku nampak ..Tiara ? Nak kena lenjan ni ..hehe

    Comment by Van Zack — Thursday, May 21, 2009 @ 4:39 pm

  126. Ari Jumaat daaaaa… Lara ader tanggungjawab lain kut….hehehehe

    Comment by Ameer77 — Friday, May 22, 2009 @ 1:25 pm

  127. Aku ada nie… saje jer nak tgk.. korang rindu kat aku ke tak…. hahahahaha

    Comment by wifeLARA — Friday, May 22, 2009 @ 1:27 pm

  128. dah abis dah sembahyang jumaat ???hehehehe

    Comment by Ameer77 — Friday, May 22, 2009 @ 1:37 pm

  129. aku semayang jumaat kat sogo jer tadik.. kat tingkat 8 alalalal

    Comment by wifeLARA — Friday, May 22, 2009 @ 1:40 pm

  130. rindu??? hehehe…… susah nak rindu kat org yg tak dikenali nih… kahkahkah…

    Comment by aeri — Friday, May 22, 2009 @ 1:40 pm

  131. keh…keh…keh… tkt 8 tu bukan Blueboy Club ker wei lara…. hehehehe… tak sangka ko nie jenis gitu..huhuhuhh…

    Comment by Ameer77 — Friday, May 22, 2009 @ 1:58 pm

  132. Npk sgt ko x pernah naik ke tkt 8 ahaksss

    Comment by wifeLARA — Friday, May 22, 2009 @ 2:03 pm

  133. aku gheti lepak kat Pavilion tue jer …tpt lain takde class sih!!!!

    Comment by Ameer77 — Friday, May 22, 2009 @ 2:09 pm

    • Yor lah…. aku xde standard g tpt mcm tu

      Comment by wifeLARA — Friday, May 22, 2009 @ 2:43 pm

  134. lara ..bila kita nk main ? hehe …

    Comment by Van Zack — Friday, May 22, 2009 @ 3:18 pm

  135. giler banyak komen…

    Comment by zuriaf — Saturday, May 23, 2009 @ 6:13 pm

  136. ti…ko kata ko tak mo lepaskan aku???ko tak tau…tiap kali main ngan ko…mesti aku nak lepaskan kat ko jugak..tak kira la kat mana..janji kat ko…kat dlm ke..kat atas bontot ke..kat mulut ke…janji lepaskan…wakakakakaka..
    ti..ko nih..memang la pantang ada nonok…nak aje…tapi nonok kau jugak yg sentiasa dlm ingatan…hehehehe…takut tujah nonok lara..tingat nonok ti….ok tak ti?…hahaahhaha

    Comment by capt — Monday, May 25, 2009 @ 10:00 am

    • well….. aku dah agak, TIARA.. kot tetap pujaan ati kapt pot. samaoi dia main ngan aku pon dia ingat kat ko… huhuhuhu

      Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 10:45 am

  137. Pot!! Hehehe.. Kembang kemaluan aku bila kau kata mcm tu.. kadang kaki aku gak yg tak mo lepaskan kau.. hanya kau je tau how HARD aku grip.. baik kaki baik nonok.. hehehe.. tapi part lpas dlm tu yg aku ngeri sikit.. tapi so far tak de yg menjadi.. so ok lah.. kau mmg terrer.. aku pon tak kisah.. janji kau yg lepaskan kat aku.. tak kira di mana.. hehehee..

    Aku ok je.. kau tu, ok tak kalau tujah lara tingat kat aku? Kalau kau salah sebut nama aku masa kau dgn Lara tu tak kisah sgt.. aku worried kalau kau sebut nama aku masa kau dgn Madam kau.. hehehehe

    Comment by Tiara — Monday, May 25, 2009 @ 12:18 pm

  138. tak per Tiara. to be fair, time dia tujah aku dia iingat kat ko… aku plak ingat kat VAN ZACK ekekekeke

    Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 12:46 pm

  139. hehehehe…bihtu Aeri ngan Eddie tue ko dah tolak tepi lah erk LARA…hehehehe…..

    Comment by Ameer — Monday, May 25, 2009 @ 1:01 pm

    • tak tolak… aku letak kat tepi jer… hahahahah

      Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 1:03 pm

  140. A ah Lara… Dah tu Ameer 1st in the queue pon kau tolak tepi ke?

    Comment by Tiara — Monday, May 25, 2009 @ 1:04 pm

  141. uikkk…aku ponss terjebaks ker nie wei…aku kan dah pass kat Eddie…tak sempat aper2…….huhuhuhuhu

    Comment by Ameer — Monday, May 25, 2009 @ 1:08 pm

  142. Loh… buat apa kau ltak kat tepi? selalunya aku tolong dorg tolak dalam2… wakakaka

    Comment by Tiara — Monday, May 25, 2009 @ 1:15 pm

    • aku tak reti lagi TI, baru nak blajar macam ko lain lah… dah penah wat parti gang bang.. ahakssss

      Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 1:30 pm

  143. Lara wei…ko tak jawab pun soklan si VAN ZACK pujaan ati ko… cian die…. dari jauh tue mengutus comments…muahahaha… Hai Van Zack..selamat Kembali!!!hihihihi….

    Comment by Ameer — Monday, May 25, 2009 @ 1:49 pm

    • Alah…. aku malu-malu kucing ahh… ko tlg jwbkan leh tak????

      Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 2:12 pm

  144. wakakakaka… reti plak malu2 kuching ko erk…. aku tak tahu…ko yg pasang umpan kat mata kail… dahtu….ko yg campakkan mata kail kat laut…dahtu..skang nie umpan dah terkene…ko lah pandai2 tarik wei…. ader suruh org lain tulung plak… aper daaaaaa…..

    Comment by Ameer — Monday, May 25, 2009 @ 2:16 pm

    • meer… baik ko jgn jawabkan.. sat gi die kate ko yg agree bukan die yg agree… budak LARA tu putar alam skit.. berani cakap je … praktikal hampeh… pandai mancing dapat ikan tak reti nak tanggalkan ikan dari matakail pon… die takottttttt la!!!!!

      Comment by aeri — Monday, May 25, 2009 @ 2:19 pm

      • satu lagi.. die bukan malu2 kucing.. tapi takde nonok…. hahahahaha…….

        Comment by aeri — Monday, May 25, 2009 @ 2:21 pm

    • Aku baru nak usha kenyit2 mata ngan dia.. dia dah ajak main.. tu yg buat aku terkedu TUHHH
      heheheh

      Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 2:44 pm

  145. wakaka…ko ni ti…jgn aku telepas sebut nama ko dah la…tmbah2 masa nak lepaskan tu…eh..kemaluan kau mana de kembang je ti….bkn ke kembang kuncup?…yg buatkan aku suka sgt tu…hehheeh

    lara ko nak tingat vanzack masa aku tujah ke..tak pe…janji ko mngerang gak…heheheheh

    Comment by capt — Monday, May 25, 2009 @ 2:18 pm

    • kalo tak mengerang sama la ko main ngan kayu balak POT ekekekek

      Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 2:34 pm

  146. Aku heran jugak Aeri kata aku tak der nonok.. aku tak sempat lagi selak panties aku tunjuk kat sapa2..

    Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 2:36 pm

    • ko nie memang bengap la…

      Comment by aeri — Monday, May 25, 2009 @ 3:02 pm

  147. owwwhhhh,…. pakai erk…aku ingat tak pakai…hehehehe…..name mat salleh punyer pasal lah nie… aku tersilap main catur…ngeh..ngeh….

    Comment by Ameer — Monday, May 25, 2009 @ 2:48 pm

    • Ameer.. ko kena KAJI dulu nama LARA tu.. byk maknanya tuh….

      Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 3:09 pm

  148. Wah pot! Adakah ni bermakna kau rela dgn Lara?? Oh tidakkkkkkkkk!!!!! Lain kali kalau kau gian, kau jgn cari aku tau!!!

    Aeri, aku pelik.. nape kau kata Lara tak de nonok? Something yg kau tau tapi kau tak mo share ke?

    Comment by Tiara — Monday, May 25, 2009 @ 2:53 pm

    • Kalu mcam tu kita share lah POT nak? Kita tgk. dia larat tak nak layan kita berdua dlm satu masa.. wakakakaka

      Aeri majuk ngan aku sbb aku kata aku suka Van Zack kot… hahahah

      Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 3:04 pm

      • majuk??? hahaha… aku tak miskin nonok lagi la….. ko carry on jela ngan van zack….

        Comment by aeri — Monday, May 25, 2009 @ 3:06 pm

      • buang karan je nak majuk nih….

        Comment by aeri — Monday, May 25, 2009 @ 3:06 pm

  149. Lara, kalau btol kau tak de nonok tapi ada butoh pon tak pe.. kalau nonok pon rela jugak.. hahahaa..

    Comment by Tiara — Monday, May 25, 2009 @ 2:53 pm

    • Ti… ko memang dua dua ko bole sapu… hahahaha…
      anggapla takde nonok tu mcm jantan takde telo!!! disingkatkan ayat… tak berani… hahahahaha…….. die cakap lebih bole le…

      Comment by aeri — Monday, May 25, 2009 @ 3:04 pm

      • HUh… mengata orang paku serpih…

        Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 3:07 pm

      • memangle paku yg serpih klu memaku atas plat besi tebal 1 inci… hahahaha…. pakai drill bolela… tgk ape jadi kat plat besi…

        Comment by aeri — Monday, May 25, 2009 @ 3:10 pm

    • Aku ada sama dengan yang ko ada Ti… tapi mayb tak sehebat ko dan meen tu. Korang buat jantan2 mengigau nama korang siang dan malam!!!

      Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 3:06 pm

      • janji bole bagi kluar air and kemut keliling kire okla tur….

        Comment by aeri — Monday, May 25, 2009 @ 3:08 pm

      • ko punya ayat nie cam anne la…. anne yg kena blok tuh…!!!! kihkihkih……..

        Comment by aeri — Monday, May 25, 2009 @ 3:12 pm

  150. Kalau kau rasa aku nie teruk sgt Aeri.. kau blocklah kalau kaot nak block Aeri… mintak maap lah kalu ada yang terasa. aku nak tumpang merapu jer kat sini.. bukan nak cari gaduh. Susah tul org cepat sentisip nie. ADIOS>>> chaw chin chauuuu

    Meer.. kimsalam kat VAN ZACK pujaan hati ku. Aku tunggu jerlah cerita seterusnya. Itupon kalau meen nak sbg lagi story pasal dia dan IZaida.

    Comment by wifeLARA — Monday, May 25, 2009 @ 3:25 pm

  151. Lara, ko ader per yg aku ade erk? tapi… aku punyer tak berbulu

    Aeri, alahai kesian ko… klau Lara tak mau ko takpe…aku ngan ko jer lah… ko brani tak??

    Comment by Tiara — Monday, May 25, 2009 @ 3:33 pm

  152. Oei Aeri….kau jgn macam besar punye PUKIMAK kat sini tau…..suka2 mak bapak tiri kau jer nak ugot2 nak block org….kalu si wifeLara tu dah tak nak kat kau…tak yah nak kutok2 dia lah….kau cakap jer yg kau nie tak miskin nonok tapi hakikatnye MEMANG kau MISKIN NONOK WIFELARA kan……jgn nak buat kecoh kat sini eh…..silap haribulan bukan wifeLara kena block….KAU yg KENA BLOCK tau……..

    Comment by Leia — Monday, May 25, 2009 @ 3:39 pm

    • ape nie liea??? bila masa plak aku ugut si LARA tu kena Blok??

      ini ayat kau “ko punya ayat nie cam anne la…. anne yg kena blok tuh…!!!! kihkihkih……..” adakah ayat ini makna mengugut????
      lagi pon sape la aku??? blog nie bukan aku yg punya…… tapi meen yg punya…

      Comment by aeri — Tuesday, May 26, 2009 @ 6:49 am

    • aku tak suka maki org liea… tapi cara kau tu timbul terus maki sedemikian rupa… MEMANG CAM ANAK HARAM!!!!

      Comment by aeri — Tuesday, May 26, 2009 @ 8:49 am

  153. aiyo… skali lagi ada konfrontasi ka??

    apa yang aku confirm, wife lara bukan anne@leeya…

    Comment by eddie — Monday, May 25, 2009 @ 5:17 pm

  154. bila baca balik, aku tengok si aeri nie provoke semacam lah…

    sorry arie, daripada ayat2 kau nie, nampak sangat macam nak carik gadoh… orang lain semua steady jer..

    relex la beb, kita sini semua nak happy2… betul tak tiaraku..?

    Comment by eddie — Monday, May 25, 2009 @ 5:25 pm

  155. haizzz….x paham aku….ape nk jadik dgn komen box nih….aku ingat kalu x komen bleh aman…wifelara, kalu ko nk mimeen update jgn risauu….nanti aku suh dia update k…mimeen chepupu ku itan dimond jambu berair….update ler…kasi baik punye story kat wife yg terLARA tuh….luangkan lah sikit masa kat blog ni,baik buruk pon blog ko jgak….

    Comment by Ghostrider — Monday, May 25, 2009 @ 8:47 pm

  156. 4 all… sori klu aku provoke!!! mmg enjoy kat blog nie… tapi klu nak merapu pon biorla konsisten.. bukan mcm lalang di tiup hangin…… btw… sori sekali lagi….

    Comment by aeri — Tuesday, May 26, 2009 @ 6:45 am

  157. Tq Leia, eddie and ghost. Maybe betullah org marah aku sbb aku tersalah tulis ker yg menggoress hati ke. Apa yg aku baca sebelom nie, kit amerapu n bg komenpun berdasarkan fantasy kita, pasal blog nie. JAdi, salah ker aku brani kat blog tak brani kat luar??? perlu ke kita campur aduk real life dalam blog nie???

    Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 6:50 am

  158. tak kesah la korang nak gaduh ke hape…tapi aku tetap begaduh sakan ngan ti..tikam menikam tapi tak mati…mengerang ajer dia sepenuh hati…hinga akhirnya…tiada yg lain terlepas…air mani….kekekekeke

    Comment by capt — Tuesday, May 26, 2009 @ 7:18 am

  159. Hebat sungguh manja gelapku Pot di pagi hari… bob yg gelap lagi beseri-seri…hnya kau saja yg pandai kasi… tapi niari harus kuarkan air mani.. hehe.. lengguh tau tgn pegang tangga.. bila aku blh dtg ofc kau ni? Dah semlm aku basahkan kau.. niari aku mesti kasi kau pancut..hehehe

    Leia – Sbar Leia.. Byk2 istighfar.. hehehe.. Aeri tak ugut lah.. dia Cuma frust je.. hehehe

    Aeri – Aku tak rasa kau cuba ugut tp kau dah tersalah org. Aku tak rasa Lara tu Anne, kalau Lara tu Anne, for sure aku tak ngam punya.. hehee.. Aku blh relate dgn kau.. sbb kita dua tak suka main bontot.. Cuma… kadang Pot ada gak jilat lobang bontot.. tu tak pe kan?? Hehehe

    Lara – Salah tu tidak.. Sebaik2nya maintain mcm tu.. mmg tak patut cmpur aduk kat dlm ni.. tapi kenyatan Pot dgn aku kat luar dimsukkan dlm ni.. kadang aku pon confuse jgak.. wakakkaa

    Eddie – Hehehe.. Hai Eddieku… kau masih dlm q aku ke?? Hehehe

    Comment by Tiara — Tuesday, May 26, 2009 @ 8:13 am

    • TQ T… u’r komen menyejukkan hati aku ssgt… tq babeh… muah.. nanti i cat pago u… muah muah muah…

      Comment by aeri — Tuesday, May 26, 2009 @ 8:52 am

    • hi tiaraku,

      eddie pun tak suka orang main bontot eddie… tapi tiaraku punyer anusring senantiasa terpaut dilidahku…

      takde masalah untuk eddie q, asal tiaraku bahagia… chewahhh

      Comment by eddie — Tuesday, May 26, 2009 @ 12:07 pm

  160. hehehehe…peace to all!!!!! aper lah nak jadik..kat blog pun leh ader salah faham nie…. kalau jumper depan2 ntah aper lah bakal jadik….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 8:27 am

    • meer… klu kite org sume jumpa… rase pecah dunia… havok sehhh..!!! hua hua hua….

      Comment by aeri — Tuesday, May 26, 2009 @ 8:53 am

  161. havok kejadah mende…. aku rase…. sunyi sepi cam dah nak kiamat jer plak kang…sume2 segan!!!!! pasal kat sini sume2 dah tunjuk terrorist…kuang..kuang…kuang…

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 8:57 am

    • mula mula tu mmg sunyi senyap… tapi sekali dah pecah … sure terbarai punya….

      Comment by aeri — Tuesday, May 26, 2009 @ 10:35 am

  162. meer..aku kalu jumpa ti depan2..tak lain…main dpn la…kalu jumpa kat belakgn pon aku main gak..dari blkgn pon leh main lubang dpn kan kan kan?…kekkkeke

    ti..sib baik tak de org perasan kat tangga smlm kan kan?….melelh air kat paha tu yg tak than tu…

    Comment by capt — Tuesday, May 26, 2009 @ 9:10 am

  163. muahahaha…. ko mmg lah POT… dah terang2 ko CAPTEN maaaa…ok…ok.. aku correction…. utk ko ngan TIARA tak sunyi sepi…hehehehe….

    Pot…ko nyer “kan…kan…kan” sajer lah tue nak declare ko pernah main ngan TI depan blakang punyer position time aku tengok….muahahhaa… Bagusssss….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 9:18 am

  164. ” MEMANG CAM ANAK HARAM!!!! ”

    Aeri..aik..mane kau tahu aku nie anak pada anak haram….neway..it takes one ‘anak haram’ to recognise ANOTHER ANAK HARAM(kau lah tu) per….

    Comment by Leia — Tuesday, May 26, 2009 @ 10:36 am

    • klu ko kate aku anak haram dan ko jugak anak haram… sat lagi ko ngan aku ada anak haram….. hahahaha…….

      Comment by aeri — Tuesday, May 26, 2009 @ 10:41 am

  165. Pot! Manja gelapku, hampeh btol lah kau.. kan aku dah kata bnda yg btol tu jgn bilang kat sini.. Kau tau kan bertapa tak malu nya aku! Hehehe.. Sib baik kau tak bilang dorg pattern doggie, tahan tembok, kat jamban kat sink, kat tnga rmh kau, kat almari etc tu smua.. tak malu btol aku kalau dorg tau aku ni gelojoh sgt.. hehee

    Eh.. idea Ameer tu pon bagus.. Organise lah Meer satu gathering.. biar smua jumpa.. paling2 aku dgn pot main dpn korg je.. yg pasti.. bila aku communicate dgn ameer thru YM mobile je lah.. Kan aku pemalu.. wakakakaa..

    Comment by Tiara — Tuesday, May 26, 2009 @ 10:38 am

  166. oitttt… ader ker patut suruh aku organise plak…huhuhuh…takmo…takmo…tak sempat aku nak nyalakan lilin kegemaran aku..korang dua dah start sesi jilat menjilat lelehan ..tujah menujah lelubangs… terdampar kepuasan bersama sama…. last2 aku jadik penata cahaya jer lagi cam aritu …….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:01 am

    • interprem sat… itu bukan gathering Ti, tp party sampai KERING hehehe.

      MEER… asik2 lilin.. asik2 lilin… panas arghh cari lah bahan laik lak… aku prefer ko guna AIS meer alalalala

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:07 am

  167. hoi korg….apa ke mende nye semua ni?
    Aku update blog ni nak bagi korg semua baca dan bersuka2… Ni lain…korg baca lepas tu korg attack2 utk berduka…..sedih aku taw!!!!!

    Comment by Yasmeen — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:11 am

    • jgn le sedih meen.. kite main kejar kejar je nie…. siapa kena die jadik k!… gurau gurau sementera tunggu update…..

      Comment by aeri — Tuesday, May 26, 2009 @ 12:51 pm

  168. ahaksssss…. ko offer kat haku ker ni LARA wei…ngeh..ngeh… dah ko pinta aku pakai ais…aku berikan lah ais…. intro kasik ko bugil…dahtu…aku mainkan ais jer lah atas badan ko pakai lidah haku….ngeh…ngeh….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:15 am

    • correction… bukan oper… tp proposal jer, but kalau ada yg sudi buat kat hakoo. tak cukup tapak tgn,, satu body aku tdhkan ekekeke.

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:22 am

  169. looorrr… ko nie LARA…buat haku confuse plak…. tadik cam offer…lah ni ko bilang propose plak… dah tue skang nie ko tanyer sudi plak….which is which nie LARA wei….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:32 am

    • Aku saja jer nak bg konpius…. MAHU TAPI MALU… BENCI TP RINDU?// ahak ahak.. amponzzz kan tak pasal2 org kata aku cam lalang lak.. adessss

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:34 am

  170. ko nie pun… mahu ker tak malu nie wei??? ker malu tapi tak mahu???? hah!! ko kompius tak????

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:39 am

  171. dah lah…aku malas…baik aku tengok chellam haku dok ‘eskrem’ kat bawah kusi nie….muahahaha… more…more….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:43 am

    • silakan, silakan…. u both enjoy…….

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:47 am

  172. yummy erk??? creampie erk…huhuhuhuh…..

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 11:53 am

  173. senang jer meen… bagi mengelak sebarang konfrontasi, sila update sebulan sekali…

    sebab biasanya konfrontasi berlaku pada post yang ke seratus dan ke atas… betul ke?

    Comment by eddie — Tuesday, May 26, 2009 @ 12:09 pm

  174. hahahaha… ko nie kaji sampai ker situ ker eddie….nah solve this pl!!!!!

    What is the missing number in this logical series?
    1,2,6,42,1806 _____????

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 12:12 pm

    • tulah… ingatkan eddie suka kaji bontot & anus ring jerk.. wakakakaka

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 12:17 pm

  175. muahahaha..ko mmg bagus lah LARA…tahu jer Eddie ske AR tue kan!!!! ker dia dah kaji ko punyer skali ni???ngeh..ngeh….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 12:22 pm

    • ishhh…… aku plk yg kena. Dari pemerhatian aku kat komen2 yg eddie tulih jer.

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 12:28 pm

  176. owwhhh…gitu…hehehe.. amfunzzzz yerrr… ingat tadik dah pernah done…rupe2neyr..die pon dok kaji komen….hehehehehe….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 12:31 pm

    • stakat mcm tu aku tak marah pon meer. Yang aku mrh kalau kt aku brani kat cyber, cakap jer lebih… AKU MMG TAK BRANI KAT LUAR PON… so wat???

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 1:13 pm

  177. hahahaha… sabar jer lah… ader pulak yg majuk ngan statement2 gitu..aper sajer lah Kamu lara… meh sini aku pujuk nak… senang jer … lenkali kalau dah org ckp gitu kat ko ko balun jer balik guna statement samer…. aper susah..dah terang2 ko tahu ini BLOG…dah tu..mengenai FANTASY.. can be anything maaaaa…. tak semestinyer FANTASIA menjadi REALITI pun per….

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 1:21 pm

    • Ameer… klu nak pujuk aku, make sure tak der candle light dinner tau. Aku takut ngan lilin.. Habis merah2 kulit aku yang putih gebu neh wakakakaka.

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 1:30 pm

  178. woittt!!! AKu nyer LILIN sume BIRU dah lah nie… takmo merah…aku pun takut merah…ruper cam darah siorrr…takmo..takmo… ni cam secara tak langsung..ko ajak aku candle lite dinner ker aper ni LARA…ngeh..ngeh…ngeh.. I’m free every nite!!!hahahaha

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 1:33 pm

    • ishh ko nie… kot yer pon… slow2 lah.. undergorund ke under table ke… kang chellam kau nampak kang… dia marah lak.. ahaksss. pe2 hal ym aku kat nama aku nie.. sumer hurop kecik

      Comment by wifeLARA — Tuesday, May 26, 2009 @ 1:50 pm

  179. huhuhuhuh… chellam nampak kalu haru..aku kene kurung 3 hari 4 malam tak kuar bilik!!!!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 2:06 pm

  180. huhuhuh..senyap lah pulak.. ni sume keje gomen lah nie…kul 3 dah cabut balik!!!!!

    Comment by Ameer77 — Tuesday, May 26, 2009 @ 3:24 pm

  181. saja lalu lalang tengok abe ameer. hahaha

    Comment by shook — Tuesday, May 26, 2009 @ 4:45 pm

  182. cheeehhh!!!!! Shook nie sajer taw nak usya abe ameer ker nak usya Kak TIARA kamu wei…muahhahaha

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 27, 2009 @ 5:42 am

  183. hehe. hi akak tiara :P

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 27, 2009 @ 5:42 am
    ^awal bangun. mesti g surau solat subuh ni. :D

    Comment by shook — Wednesday, May 27, 2009 @ 8:09 am

  184. lalu lalang takpe shook… jangan lalang sudah…

    thehehehehehe

    Comment by eddie — Wednesday, May 27, 2009 @ 9:40 am

  185. Maner lara ni!!!aku baru jer nak interbiu die…hwehehehe…terus senyap plaksssss

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 27, 2009 @ 10:05 am

    • Ada nehh.. ko nak interbiu pasal per?? pasal lilin ke pasal ais? wakakakaka

      Comment by wifeLARA — Wednesday, May 27, 2009 @ 10:07 am

  186. keh…keh… nak tanya asal usul WIFELARA tue camner leh ader…muahahaha..buleh ka?

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 27, 2009 @ 11:03 am

    • oh… itu ko kena korek dlm2 dulu baru ko leh tau cmne aku dapat nama wifelara tu. pergh…. lepas nie mesti ko kata aku invite ko lagik hahahaha

      Comment by wifeLARA — Wednesday, May 27, 2009 @ 12:11 pm

  187. hahahaha… bijak lah ko… ko nie dari aritu cam mengoffer aku jer…naper erk…… Van ZAck dah tegur tue..naper takmo layan sih???

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 27, 2009 @ 12:30 pm

    • Dia tegur, pas tu blah… camner aku nak follow up??? itu jenis malu2 itik kottt

      Comment by wifeLARA — Wednesday, May 27, 2009 @ 12:38 pm

  188. die malu2 tetek tak???hahahaha!!!!

    Comment by Ameer77 — Wednesday, May 27, 2009 @ 2:03 pm

    • takper… bg chance dia main cak cak dolu. Lepas tu aku hajak lak main konda kondi

      Comment by wifeLARA — Wednesday, May 27, 2009 @ 2:58 pm

  189. takla .. aku malu2 pepek ..haha .. hye Lara… sorry lama menunggu ..

    Ti, payah giler komen2 kt sini,,chatbox dlu ko buang kt mana ? buat chatbox kn senang

    Comment by Van Zack — Wednesday, May 27, 2009 @ 2:08 pm

  190. hahaha..sib baik ko dah komen Van Zack..aku baru jer nak buh tanyer..maner lelain nie… asyik aku jer dok BERAMAS MESRA ngan si LARA nie….huhuuuh

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 28, 2009 @ 8:52 am

  191. Meer.. cukupla bini ko kt umah ..bagi la aku BERAMAS MESRA dgn ManjaLara pulak hehe..

    Comment by Van Zack — Thursday, May 28, 2009 @ 12:50 pm

  192. hehehe…sila lah…. sila…sila… aku tak kacau yer inche Van Zack..ngeh..ngeh….

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 28, 2009 @ 1:02 pm

  193. Adus…dah aku plak beramas mesra ngan dah van zack nie plak..maner LARA wei Van Zack!!ko simpan kat bawah kusi ko ker kaper???

    Comment by Ameer77 — Thursday, May 28, 2009 @ 2:00 pm

    • Weyy meer… kata tak mo kaco. Diam-diam jer lah dok situ. baru nak beramas mesra nie ngan Van Zack ni. Lom lagi masuk bab berGURAU SENDI. alalalala

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 28, 2009 @ 2:42 pm

  194. hehe …mlm ni mlm jumaat Lara …err… tk nk dtg umah ? ada wat ‘kenduri’ skit hehe …

    Comment by Van Zack — Thursday, May 28, 2009 @ 2:57 pm

    • My darling Van Zack ajak LARA g umah u baca YASIN erk….??? BUleh ler kita baca kuat-kuat , tp DENGUNG dia lain sket tau……… panjang pendek dia tak sekata.

      Comment by wifeLARA — Thursday, May 28, 2009 @ 3:05 pm

  195. hehe ….panjang pendek tk sekata ek … baca kuat2 ek … u ajar I cara dengung dia sekali ek …dh lupa la cmne nk dengung hehe

    Comment by Van Zack — Thursday, May 28, 2009 @ 3:12 pm

    • HUK ALOHHH!!! itupun nak kena ajo ker?? Nampak sgt ko budak X cukop sexperience, penat je aku minat ko separuh hidup. MAsa ko bercuti kat HONGKONG tu, Yasmeen ke yg banyak LEAD ko? Muahahahahaa

      Comment by wifeLARA — Friday, May 29, 2009 @ 6:20 am

  196. Lara, kau jgn salah anggap.. Tu Van Zack punya opening statement.. dia saja je mcm tu.. konon nak bermanja dgn kau, biasalah kan .. kalau kat bilik pon kena ada sesi geli2 dulu kan .. hehehe.. dulu masa dia layan aku kat tepon.. fuyoh!!! Aku gelak halus je.. sbb dia pandai ‘geli2kan’ aku.. tapi dia layan dua org sekaligus.. kan VZ kan kan .. hehehehe

    VZ: Apa pulak aku yg buang chatbox lama tu.. Meen lupa pswd dah.. tapi meen ada bukak chatbox baru.. nanti secretary aku reply kat kau apa address chatbox tu ..

    Comment by Tiara — Friday, May 29, 2009 @ 10:11 am

  197. ermmmmm…

    Comment by aliasarah — Friday, May 29, 2009 @ 11:56 am

  198. Ti..mana geli masa aku lidah kat pink kau???? kekeke

    Comment by capt — Saturday, May 30, 2009 @ 5:41 pm

  199. senyap sunyi weh……..

    Comment by aeri — Wednesday, June 24, 2009 @ 10:55 am

  200. bluweeeekkkk!!!penulis cam dah bersara pun ader…cam kene kidnapped pun ader…hehehehe..cuma tunggu panggilan jer utk kepastian…muahahahaha

    Comment by Ameer77 — Thursday, June 25, 2009 @ 9:34 am

  201. macam tula gamaknyee………

    Comment by aeri — Thursday, June 25, 2009 @ 10:36 am

  202. bila nak update nie…

    kurang la modal nak melancap..

    (korang tau tak betapa bestnyer melancap sambil membaca)

    Comment by eddie — Friday, June 26, 2009 @ 9:37 am

    • Ko lancap tu suruh adik ko tu yg bacakan ekk???

      Comment by wifeLARA — Friday, June 26, 2009 @ 2:17 pm

  203. Kelakar diari meen ni. 24-7 wat sex mcm robot.dalam sehari mesti ada 2 atau 3 kali wat sex.gigolo pn xtahan mcm ni.haha.tipu yer..

    Comment by PowerPull — Tuesday, July 7, 2009 @ 5:46 pm

  204. best la baca blog u meen….esok update lagi ya.

    Comment by ahmadaki — Saturday, July 18, 2009 @ 8:58 pm

  205. hahaha…….nampaknye mimeen betol2 bz…walau pon ko tak update,komen ko dah cecah tiga rantai…..

    Comment by ghostrider — Friday, July 24, 2009 @ 12:16 am

  206. bak kata pepatah…yg penting didahulukan so…pandai2 lah ko nak decide mimeen, antara keje dgn buat keje mana yg penting….hehehe….

    Comment by ghostrider — Friday, July 24, 2009 @ 12:18 am

  207. meen ni dah tobat ni…tp tak tau la kot2 tak tobat lagi dok bz m’kongkek tak abis2, pastu satu kali dia update jenuh korang nak baca

    Comment by tenuk — Sunday, July 26, 2009 @ 7:45 pm

  208. tenuk,tak baik menuduh…tak semestinya kalu ssorg tu menulis cerita m’kongkek bermakna dia pon hari2 m’kongkek,lg pun mana ko tau meen bz m’kongkek,ko nampak ke dgn mata kpla ko sendiri…fitnah itu sama dgn membunuh…x elok, lebih2 lg dlm bulan ramadhan skarang ni…

    Comment by ghostrider — Sunday, August 30, 2009 @ 11:10 pm

  209. kalu meen betol2 dh taubat,alhamdulillah….

    Comment by ghostrider — Sunday, August 30, 2009 @ 11:11 pm

  210. Aku sokong ko gos!!!sememangnyer…tak perlu menilai sesorang drp nukilan semata mata…..

    Comment by Ameer77 — Wednesday, September 23, 2009 @ 8:13 am

  211. dah 6 bulan blog ni dak berupdate, terasa kehilangan. meen bila nak dtg jb lagi?

    Comment by aie — Friday, October 16, 2009 @ 4:45 pm

  212. hai eddie, ghostrider, aeri, tiara, capt n lain2…klu free ym lia kat aliasarah26@yahoo.com k..
    nak tggu meen update berair la korang

    Comment by aliasarah — Monday, October 19, 2009 @ 2:47 pm

  213. meen mane ilang…ketandusan idea atau dh malas nk wat cite fantasi seks u…boring la meen u xupdate ni

    Comment by aliasarah — Monday, October 19, 2009 @ 2:51 pm

  214. semua ilang g mane ni

    Comment by aliasarah — Tuesday, October 20, 2009 @ 9:33 am

  215. mmg dh tak update ke..

    Comment by dn — Thursday, October 22, 2009 @ 7:56 pm

  216. ermm…

    Comment by aliasarah — Tuesday, October 27, 2009 @ 10:59 am

  217. yasmen can i be ur frennzz…???

    i hope u cant be my frenz…

    juz 4 fun…

    Comment by arul — Tuesday, October 27, 2009 @ 4:43 pm

  218. Meen,

    baca cerita ko bini aku senak kena tujah…Tqvm Meen, taklah aku rasa seminggu 1 je. Now, bila dia baca citer ko ngan aku, dah pandai mintak. Now time cuti 4/5 round okay aje. Dulu dia tak bagi aku hisap biji now sua2 lagi. Ko motivate bini aku layan adek aku cara yg aku suka. Penat asyik aku aje henjut. Skill dia dah macam ko, memang aku puas gilerrr…Meen tqvm.

    Comment by Le — Thursday, November 5, 2009 @ 1:02 pm

  219. bile laaa nak ade update nih……
    dh nk msuk tahun baru ni min…

    Comment by Shah — Monday, November 9, 2009 @ 7:02 am

  220. waa…
    da takde sambungan ke…

    i da gian niy..nak sumbody jilat n doggie apam i….!!~

    Comment by sexy_orieko — Wednesday, February 10, 2010 @ 3:00 pm

  221. rasanya aku dh paham kenapa meen tak update…sbb aku nk update daily man-hours report pun terkulat-kulat, ini kan pulak meen nk update story tiap2 hari…huh! alamatnye bercakap sorang2 lah…

    Comment by Ghostrider — Friday, February 19, 2010 @ 10:19 pm

  222. hebat sgt

    Comment by gegirl — Tuesday, March 9, 2010 @ 1:07 pm

  223. hi… nape dh lama x menulis?

    Comment by adie — Wednesday, March 17, 2010 @ 1:13 pm

  224. ermmm, dah lama sangat meen menyepi ni. bila la nak buat episod cite yang baru ni meen?? meen tak try untuk berkarya?? imiginasi yang tinggi dan rasa2nye meen boleh buat novel. tapi malaysia ni leceh skit. undang2 dia menyusahkan rakyat. tapi tryla publish kat singapore. kat sana open skit. so nanti kalau kami nak beli kami beli dari singapore la.

    Comment by najeeb — Thursday, April 8, 2010 @ 7:13 am

  225. mm..sampai ke penghujung dr blog pertama..da jadi daily rutine plak baca blog meen ni..teringan gak nak berkenalan ngan empunya diri..btw, bila nak sambung nih meen..??pls update ok..

    Comment by lucifer — Friday, April 9, 2010 @ 8:24 am

  226. Meen leh try tak…. tak tahan aku dgr citer nko…. mcm best jer pepet nko….

    Comment by ammur — Monday, April 12, 2010 @ 2:07 pm

  227. abi696969@yahoo.com saper2 yang gersang leh reply kat aku……. nak try jugak ni…

    Comment by ammur — Tuesday, April 13, 2010 @ 12:52 pm

  228. huhuh. kalau ade awek nak main boleh la mail, x dek xperience lg ni.. a.styles18@yahoo.com

    Comment by thero — Tuesday, April 20, 2010 @ 7:37 pm

  229. ammur n thero…. Kalu wa nk try lobang kentot lu bleh???
    Takkan open kat awek2 jer….
    Wa pun nk jgak try, lebih2 lg yg tak de xperience….

    Comment by ghostrider — Thursday, May 6, 2010 @ 9:09 pm

  230. mm…citer2 dlm blog ni sekadar imaginasi je kn??

    Comment by suraya — Saturday, May 22, 2010 @ 12:20 pm

  231. ..sekadar fantasi..

    Comment by suraya — Saturday, May 22, 2010 @ 12:27 pm

  232. fun tart see

    Comment by ghostrider — Friday, June 4, 2010 @ 9:21 pm

  233. meen…senyap je sekarang…

    Comment by rezd — Wednesday, July 28, 2010 @ 10:35 am


RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Banana Smoothie Theme. Create a free website or blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 162 other followers

%d bloggers like this: