Diari Berahi Yasmeen

Monday, February 2, 2009

jilatan di bilik mandi

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 5:01 am

semalam (ahad) pagi-pagi lagi zamri dah dtg umah mak aku tanye aku bile nak balik KL sebab dia kate isnin dia kene keje kat KL. mak aku mane tau isnin cuti hari wilayah. tapi aku tau dia nak datang KL untuk ape hehehe…

sampai umah aku je, terus kene terkam. ‘nanti la, nak mandi la. tired!’ aku merengek gatal. ‘kite mandi same-same la. rindu la’ aku senyum. dah paham sgt dah. zamri bukak shower dan biarkan air terbuka. air dah terbuka tapi dia tak bg aku bukak baju. dia peluk aku, layan kiss seminit dua pastu dia tarik aku bawah shower dan kami basah bersama.

kami bergomol dlm keadaan kami masih lg berpakaian. baju aku melekat dibadan sebab basah kuyup. zamri gigit-gigit breast aku walaupun baju aku, bra aku, masih tersarung dibadan. kami masih berkucupan dan tangan zamri merayap meramas diseluruh tempat semahu hati dia.

dia mula tanggalkan baju aku sampai takde tinggal seurat benang pun. aku berdiri dan zamri mula melutut. siap alas baju kat lutut. tau pun sakit lutut melutut atas lantai bilik air. dia angkat sebelah kaki aku keatas tandas (tandas duduk). dan mula menjilat dengan lahap mcm setahun tak dapat apam.

zamri terus menjilat dan sesekali buat aku terjerit sebab dia gigit kelentit aku. zamri terus menjilat dan aku tersandar didinding sambil meramas sendiri breast aku. aku hanya biar dia jilat aku sementara aku menikmati jilatan tu. sesekali aku meramas kuat rambut zamri bile aku rase sedap sangat hehehe…

yg kedengaran cuma bunyi air mencurah ke lantai dan desahan nikmat kami berdua..

Saturday, January 31, 2009

keindahan bersama ayie

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 2:18 am

‘meen… i ni…’ aku bukak mata. ‘ayie? u?‘ ayie senyum sambil merangkak naik atas katil. tangan ayie menjalar naik ke peha sekaligus terselak keatas baju tido aku.

‘u pegi mana?’ aku tanya ayie. ‘shhh… i ade ni… pejam mata…’ ayie berbisik perlahan dan bibir kami bertaup rapat. mata aku terpejam menikmati sebuah kerinduan yg teramat sangat.

aku tak sedar bila baju aku dilucutkan. disaat aku menikmati kucupan ayie, aku dah pun berbogel. jilatan ayie menjalar dileher dan sekitar dada. breast aku disedut lembut. tangan ayie meraba-raba dicelah peha. aku mula basah. jemari ayie menari menikmati kelentit basah aku yg dah mula timbul terkeluar dari clah-celah bibir faraj…

ayie menggigit lembut puting aku. sesekali ayie menjilat-jilat breast bengkak aku. jemarinya tak henti-henti mengusik bijik kelentit. sesekali jari ayie terdorong kedalam lubang sedikit demi sedikit.

ayie naik atas badan aku. batangnya diparking kemas betul-betul depan lubang. kami masih lagi berkucupan. ayie mengacah-acah batangnya masuk keluar kepala ke dalam lubang tapi tak masuk habis. aku naik geram. aku terus melayan kucupan ayie dan tikaman lidahnya. sesekali ayie menggigit lembut bibir aku.

aku tolak ayie dan kami bertukar posisi. aku tak tahan disiksa lama-lama. aku panjat atas ayie dan masukan sendiri batang ayie kedalam lubang. aku mula menghenjut sepuas hati. ayie meramas-ramas breast aku yg berhayun terhenjut-henjut setiap kali aku mendayung turun naik diatas ayie.

suara mendesah ayie buat aku makin tak keruan. semakin laju aku menghenjut turun naik. buah dada aku terbuai-buai. sesekali aku mengemut dan ayie bersuara ‘stop! stop! i tak tahan’ aku memberlahankan hayunan. aku mendayung dengan lebih perlahan. aku menikmati apa yg  tersumbat dilubang dan menikmati ramasan di breast dgn mata terpejam. sesekali aku membuka mata dan melihat ayie turut memejam mata menikmati kesedapan kemutan pada batangnya.

20 minit pun ayie tak dapat nak tahan. ayie suruh aku tekan, dia dah nak pancut. aku henjut lagi dan tekan dalam-dalam sambil gelek lenyek-lenyek sampai pistol ayie meletuskan peluru. aku keletihan sebab duduk atas guna tenaga banyak. kaki pun lenguh sebab hayun turun naik laju-laju. konek terendam sebentar. mase nak cabut tu ayie kegelian.

aku bangun nak pegi cuci. ayie terus pejamkan mata. mungkin terlena keletihan sebab pancut dalam puas lebih sikit kan :p konek ayie lembik terjuntai. aku tinggalkan ayie dan nak pegi cuci pepek jap. bile aku toleh belakang je aku nampak Tiara tenung aku tajam.

aku terkejut, tersentak dan terjaga dari tidur… argghhh mimpi rupenye…

Friday, January 30, 2009

hantar Laura balik kampung

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:18 pm

hari ni mak aku bawak Laura balik kg. Aku pun ikut skali la. (ni aku ade kat kg la ni). Balik keje tadi aku trus balik kg. aku jumpe boss pagi tadi je kejap. lepas dia kuar tak tau gi mane, aku trus tak jumpe dia dah sampai aku balik. tak sempat pun nak rabe-rab konek bos atau nak gesel-gesel breast kat dada boss. cuti 2 hari ni aku lepak kat kg jelah kot. ahad baru aku balik KL. zamri pun lepas keje tadi trus datang umah mak aku. mlm ni aku ingat nak tido ngan dia kalo line clear tapi nampaknye dia balik umah mak dia, tak tido sini.

ingatan aku kuat pada Ayie. aku nak sangat tau perkembangan Ayie. dah sedar dari koma ke belum agaknye. Rindunye kat Ayie. Nak call Tiara takut plak kene bambu. nampaknye terpakse la aku pendamkan je rase rindu aku ni.

entah kenapa mlm ni aku tak tahan sangat. aku baring dlm bilik sorang-sorang sambil gentel-gentel bijik aku yg asyik basah je tak henti-henti dari petang tadi. nampak zamri datang tadi memang dah semangat dah aku. terbayang je ade org nak jilat malam nanti. sekali dia kate nak balik plak, hampa perasaan aku. last-last aku menggentel sorang-sorang.

tadi Ameer call. dia baru balik dari melaka. jumpe client agaknye. nak balik KL, tapi nak singgah shah alam dulu. nak datang ke rumah aku. tapi sayang, aku dah ade kat kg plak. kalau tak, dah tentu la batang panjang mamat serani dah cecah ke tekak aku. hish… hari ni banyak peluang yg aku terlepas. sedangkan lubang aku ni terkemut-kemut je merenyam teringin nak pekena konek. dah lame aku tak rase gersang mcm ni. teringat zaman muda-muda dulu. zaman-zaman petik jari je beratur konek menunggu.

time terdesak camni, tak dpt konek pun takpe la. dpt layan jilat pun ok la. memang aku dah tak tahan sgt ni. kalau boleh jilat pepek sendiri memang aku dah jilat dah. nasib baik tak sampai :p

Wednesday, January 28, 2009

kongkek kat dalam wad

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 10:59 pm

hari ni hari pertama aku masuk keje selepas cuti tahun baru cina. laura dah mula keluarkan suara dan menangis. doktor kata dalam masa tak sampai seminggu laura dah boleh balik.

boss tanye pasal zamri. aku kate dia sepupu aku. boss tanye lagi, takpe ke kantoi ari tu? aku kate semuanya ok. dan aku bagitau secara ringkas yang zamri tu ok, tak ambik tau sangat hal-hal peribadi aku.. boss dah tak tanye lagi.

boss kate nak ajak aku temankan dia meeting kat air keroh melaka. tapi sebab anak aku masih lagi kat hospital, so dia pegi sorang je. aku tak sedap hati. dah la aku baru keje, buat hal plak!

semalam aku dengan zamri mcm biase la. tapi cara kami buat tu agak tak biase bagi aku. semalam aku jaga laura kat hospital. zamri datang. sempat kami memacak dalam keadaan yang tak berapa nak selesa sangat.

‘meen, aku rase mcm ‘nak’ la…’ zamri bersuara memandang aku. aku diam. jem jap kepala aku pk camne nak buat. mmg la aku pun nak tapi sekarang ni mase tak sesuai.

aku memerhati sekitar bilik dimana laura ditempatkan sepanjang dia berada di hospital. ‘kat sini pun takpe’ zamri tarik aku duduk atas riba dia. dia memeluk aku erat. mula-mula dia cume cium pipi je. itu pun aku dpt rase spender aku da nak start basah dah. aku dapat rasa aku duduk atas sebatang benda keras yang kadang2 terasa berdenyut-denyut!

zamri menggosok2 apam aku dan dia pun dapat rasakan dari luar spender, dah start basah dah! dia menyelitkan jarinya untuk masuk meyelinap kedalam spender aku. hujung jarinya tersentuh kawasan basah ditengah garisan kemaluan. jemari zamri terus mengusap dan aku mula merintih. terasa konek zamri dicelah punggung yg sedang aku hempap tu makin mengeras.

ini bukan masanya kami nak foreplay. ini bukan tempat yang sesuai. zamri tolak aku bangun. aku berdiri dan dia tarik spender aku sampai turun ke lutut. zamri bukak zip seluar tanpa membuka seluar. dia hanya keluarkan konek dia dari lubang zip je. dia pacak aku dari belakang. aku hanya menunduk sikit sambil bertahan pada kerusi.

zamri menuujah sepantas mungkin. kadang-kadang kerusi tertolak dan kedengaran bunyi kaki kerusi bergesel dgn lantai. sambil memegang pinggang aku dgn kedua belah tangan, zamri menghenyak aku sesedap rasa. memang nikmat sebab dalam keadaan berdiri mcm tu lubang terasa ketat. laluan konek zamri terasa padat di celah kangkang. kalau bra dan baju dibuka, dah tentulah breast aku bergoncang berhayun-hayun kalau dalam keadaan bogel. gile ke nak bogel kat dalam wad.

kesedapan yg zamri rasakan akibat rasa ketat dan sendat tu buat dia tak bertahan lama. lagipun kongkek dalam keadaan takut-takut ni leceh sikit. sempat zamri memancut dan memuntahkan air dia tu kat atas tapak tangan dia sendiri. lepas tu pegi cuci. aku cume lap kemaluan aku pakai wet tissue laura je hahaha pastu aku sarung balik spender aku dan buat mcm takde pape. zamri terus balik kuantan sebab keje esoknye (hari ni).

aku plak ari ni pegi keje dalam keadaan ngantuk. tunggu mak aku datang pukul 7 pagi, baru aku balik mandi dan bersiap pegi keje.

Saturday, January 24, 2009

adegan kantoi

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 5:57 am

Assalamualaikum.

Semalam aku dapat tau Ayie dah keluar hospital. Isteri dia nak pindahkan dia kat hospital lain (mungkin hospital yang lebih bagus) memandangkan Ayie masih koma dan belum ada apa-apa perkembangan baik. Aku mula rasa sedih dan pilu sebab tak dapat lagi tengok Ayie dan tak tau macam mana keadaan dia.

Hari ni aku kantoi.

Tadi boss datang ziarah Laura. saje nak tau perkembangan Laura dan perkembangan mak Laura sekali hehehe… dan dia cakap kat aku dia tak boleh lupakan aku sejak kejadian romen-romen kat opis ari tu. dia paksa aku mengaku yang aku juga ada rasa yg same. sebenarnye aku biase-biase je. lepas aku romen dengan dia ari tu kan aku dapat pacak dengan zamri. so bile dah dapat benda tu aku dah tak fikir sangat. hati tu time aku gersang memang la spender aku basah dan terlayan romen-romen ngan boss aku tu.

boss merapatkan diri dengan aku dan cuba kiss aku. sempat la dia kiss pipi dan kiss leher aku dalam keadaan aku elak-elak manja.

“nanti orang nampak” tu je yg aku cakap tapi aku tak tolak terus. aku elak sikit-sikit je. boss terus merapatkan diri dan aku terundur rapat ke dinding. boss mula mengucup leher dan turun ke sekitar dada. boss mula meramas-ramas buah dada aku. dia memaut pinggang aku dengan sbelah tangan dan sebelah tangan lagi meramas buah dada aku sementara bibir menjalar disekitar leher dan dada.

aku takut-takut. tapi bila bibir dia menyentuh bibir aku dan lidah dia mula menjalar, kami berkucup sakan. sampai pejam mata aku menikmati kucupan boss. spender aku mula basah walaupun boss blom sentuh lagi yg bawah tu.

tengah aku sedap-sedap beromen, zamri masuk. dia terkejut melihat adegan yg kami lakukan. aku pun kelam kabut dan panik. boss melepaskan pelukan dan berkata “ape-ape hal call i” lepas tu boss terus blah. aku gelabah.

sampai sekarang zamri tak cakap ngan aku langsung. sepatah pun dia tak cakap ape-ape. bermakna?

Wednesday, January 21, 2009

melepaskan nafsu…

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 2:29 am

zamri temankan aku sepanjang hari kat hospital hari ni. sempat jugak aku pegi jenguk ayie yg masih koma. aku cuba bercakap-cakap dengan ayie. aku bagitau ayie yang aku tau sape yang langgar dia. airmata ayie meleleh tapi ayie masih tak bergerak. aku tak tau apa yang sedang ayie lalui. aku tak pasti ayie sedar atau tak ape yg berlaku disekeliling dia. sempat aku hadiahkan sebuah ciuman dipipi ayie sebelum aku berlalu pergi. dan bile aku pusing belakang untuk menuju ke pintu, Tiara berdiri dibelakang aku tanpa sepatah kata. aku tak tau dah berapa lama Tiara ada dibelakang aku. aku pun tak pasti sama ada tiara dengar apa yg aku ckp kat ayie atau tak.

aku tegur tiara. sekadar cakap ‘hai’ tapi tiara memandang aku dengan penuh rasa benci tanpa menjawab apa-apa pun. aku berlalu meninggalkan ayie dan tiara dan balik semula ke wad Laura.

‘kenapa?’ zamri bertanya. mungkin dia perasan muke pucat aku. aku cume geleng kepala. aku sakit kepala gak ni, anak aku dah bape hari kat icu. bil hospital dah cecah 5ribu. nampaknye kalau berterusan mcm ni aku kene gadai ape yg aku ade. aku dah makin risau.

tadi ameer dan isteri dtg ziarah anak aku. lelaki serani yg kacak tu memang buat aku tak tentu arah. aku masih ingat lagi layanan dan belaian sexnya pada percutian yg lepas. rasa rindu pulak tiba-tiba. memang jeles la aku tengok bini dia yg cantik, tinggi lampai, hidung mancung, putih melepak, mungkin keturunan serani jugak. memang sepadan mereka berdua. so, aku kuatkan semangat dari tergoda dgn suami orang walaupun baru je semalam aku beromen kat opis dengan suami orang hahaha…

boss aku call tadi. aku bersedia ke opis bila-bila masa sebab masih tak tau perkembangan sebenar Laura. tapi boss suruh aku rileks dulu buat sementara waktu sebab opis pun tak berapa busy sangat.

sebenarnye aku segan sebab aku baru je start keje dah jadi gini plak. tadi pun budak-budak department ayie datang ziarah dia dan singgah tgk anak aku sekali.

mak aku datang gantikan aku jaga Laura. aku kene balik mandi dan zamri ikut sekali. dia pun sehari suntuk tunggu Laura. kami cume keluar makan bergilir-gilir je tengahari tadi. dalam kereta keadaan menjadi suram. aku bagitau zamri aku semak pasal bil hospital dan aku plak baru start keje dah tak pegi keje.

zamri tak ambik serious dgn masalah aku. dia cume cakap kalo aku kawen dengan dia kan dah senang, boleh tumpukan perhatian kat laura. aku boring bincang topik tu. sekarang bukan masenye untuk aku cakap pasal kawen.

aku keluar dari bilik air dengan towel masih membaluti tubuh. zamri senyum memerhatikan aku. aku terkejut bila keluar bilik air je zamri ade kat depan mata duduk atas katil aku. aku tau ape yg zamri nak. aku pun memang nak hilangkan stress (tak caye tanye tiara, sex boleh hilangkan stress).

zamri menghampiri aku. towel aku dilucutkan dari badan. aku hanya merelakan. zamri membaringkan aku. aku terase pelik sikit sebab dia tak pun romen-romen dulu mcm biase. dia terus kangkangkan aku lepas membaringkan aku atas katil dan terus menjilat pussy aku penuh nikmat. terase lidah zamri menjalar disekitar bibir faraj dan sesekali lidahnye menusuk sedikit demi sedikit ke lubang keramat aku. aku menikmatinya penuh taksub.

kesedapan yg tak terhingga. zamri terus menjilat-jilat bibir faraj dan bijik kelentit aku. sesekali dia menjolok jarinya kedalam lubang dan kembali menjilat lagi.

punggung aku melentik-lentik menahan kesedapan. mulut aku tak henti-henti mengerang. aku memejam mata dan mengerang hebat setiap kali jilatan zamri mengena pada tempat-tempat tertentu. aku berbaring dan meramas-ramas sendiri buah dada aku yg makin membengkak akibat stim yg teramat sangat. pepek aku dah basah lencun dah. zamri terus menjilat dan aku terus menggelupur kesedapan dengan punggung yang terjongket-jongket setiap kali zamri cuba menggigit halus bijik aku.

aku mula mendesah kuat bila zamri mula menujah batangnya ke dalam lubang aku yg basah licin. zamri menghenjut sedikit demi sedikit dan lama kelamaan aku dapat melihat gelekkan punggung dan pinggangnya menghenjut dengan penuh ghairah. aku turut menikmati suara zamri mengerang kesedapan menusuk batang yg terasa panas dan hangat ke dalam lubang keramat aku. dah lama aku tak menikmati semua ni.

kami sama-sama mendayung. zamri mencabut keluar koneknya dari lubang dan minta aku menonggeng. memang dah lama aku tak doggie. zamri memacak laju hingga aku terjerit-jerit menikmati hentakan padu konek zamri. dia menekan-nekan hingga ke pangkal konek dan aku menggelupur dan menggelek lagi. punggung lentik aku ditampar-tampar hingga kemerahan. zamri benar-benar geram. dia menekan lagi dengan lebih dalam. sesekali aku terasa sedap-sedap senak. aku mengerang tanpa batasan. aku genggam cadar katil sampai renyuk kerana kesedapan yg teramat sangat.

tatkala kami terdampar, zamri sempat menarik keluar koneknya dan memuntahkan jelly putih keatas punggung aku. aku mendesah keletihan. begitu juga zamri. dan kami tertidur sementara membiarkan mak aku jaga Laura sorang-sorang dwaktu malam. sorry mak!

Monday, January 19, 2009

boss nakal :p

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 9:23 pm

aku pegi opis jap tadi tapi boss aku suruh balik kul 11 tengok anak aku kat hospital. tiba-tiba aku jadi sebak didada bile dia bukak ceramah sedih.

“anak u tu dah takde sesape lagi selain u. dia perlukan u skang ni. dia takde tempat bergantung selain dari u. dia satu-satunye anak u, u jagalah dia sementara peluang masih ada” boss ni cakap cam anak aku dah nak mati plak.

aku pun tiba-tiba teremosi plak menangis tersengguk-sengguk  mengenangkan anak aku yg memang takde bapak tu. cume aku sorang jelah tempat dia bergantung.

sedang aku menangis tuh boss usap-usap belakang badan aku sampai kancing bra aku terbukak. aku terkejut dia pun terkejut gak.

“sori-sori, meh i pasang balik” dengan selamba boss aku berusaha nak pasang balik kancing bra aku yg dah terbukak tu. aku pun menghala belakang badan aku untuk dia pasang balik bra aku yg tertanggal tu. boss berdiri dibelakang aku dan dia hanya masuk kan tangan untuk pasang balik kancing yg tertanggal tadi.

try punye try, last-last tangan dia beralih kedepan meramas breast aku dari belakang. aku terkaku dan berdiam diri. tetiba terasa sedap plak. breast aku mula mengeras dan puting mula terbonjol timbul menahan stim.

melihatkan respon baik dari aku, boss memusingkan badan aku supaya menghadap kehadapan bertentangan dengan dia. boss tanggalkan butang kemeja aku satu persatu.

“susah nak pasang kalau tak nampak” aku tau itu sekadar alasan tapi entah kenapa aku hanya merelakannya. selesai membuka kesemua 6 bijik butang kemeja aku, terbonjol breast aku terkeluar bila bos selak baju aku ke kiri dan ke kanan. boss meramas-ramas lembut breast aku. aku hanya diam membiarkan kesedapan itu berlaku.

boss mula menunduk menghisap puting aku dan menjilat sekitar buah dada aku yg semakin mengeras. aku tersandar dikerusi sementara boss terus menjamah seluruh buah dada aku dan terus menggomol breast aku yg membonjol.

kelentit aku mula mengeras dan aku yakin spender aku mesti dah basah. maklumlah aku memang gersang kan… aku tak terdaya nak menahan nafsu aku yg makin ditimpa kesyahduan. aku tak daya nak tolak kucupan dan tikaman lidah boss. boss mengucup aku penuh nikmat dan tanggannya tak henti meramas dan menggentel buah dada aku. sesekali boss melepaskan kucupan dan berbalik pada breast bengkak aku yg makin mengeras. boss menjilat dan menghisap seluruh breast kiri dan kanan dengan muke geram tak tahan dia :p

tiba-tiba enpon aku bunyi. zamri call, dia kate dia baru sampai kat hospital. mood berahi aku terbantut bile ingatkan Laura yg sedang bertarung dengan maut.

“saya pergi dulu!” aku segera pasang sendiri bra aku dan butang balik baju aku. lepas betulkan rambut aku sikit, aku capai handbag aku. boss pun mcm baru tersedar dari kene rasuk konon-konon tak sedar ape yg berlaku. aku pergi tinggalkan boss terkontang-kating.

sepanjang perjalanan ke hospital, aku tersenyum-senyum terkenangkan peristiwa tadi. aku gigit bibir terkenangkan kucupan nikmat boss tadi dan kesedapan jilatan dan nyonyotan boss kat breast aku tadi… ermmm :)

Sunday, January 18, 2009

Laura…

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:59 pm

Laura berada di ICU sejak semalam. Ayie masih lagi tak sedarkan diri. dia mungkin koma. Aku banyak habiskan mase dengan Laura. menemani satu-satunya anak aku yg aku sayang. Kami telah bersusah payah bersama sejak Laura mula tumbuh didalam rahim aku dulu.

Aku lihat Tiara menemani Ayie dengan linangan airmata.  Tiara kelihatan sedih dan sangat sugul. Dia tak tegur pun aku. Aku pun tak pegi jumpa dia. Aku pun tak pasti apa maksud airmata Tiara. Adakah dia sedih dengan perbuatannya atau sekadar satu lakonan. Tadi pegawai polis dari IPK shah alam datang bertanyakan beberapa soalan kepada aku. Aku masih lagi tak bagitau apa-apa selain dari aku masih trauma kerana melihat anak aku melambung tinggi terlepas dari tangan Ayie ketika itu.

En Arif dan isterinya juga ada datang menziarahi Laura dan dia suruh aku bercuti dan berehat buat sementara waktu. Aku masih lagi menyimpan harapan tinggi untuk Laura walaupun doktor kata tempurung kepalanya retak. Mak aku pun sampai dari kampung pagi tadi. Mak aku tak habis-habis menyalahkan aku sebab aku degil tak nak bagi dia jaga Laura kat kampung.

Aku malas nak bertekak dengan mak aku. Sekarang ni aku fikirkan  Laura dan aku takde mase nak fikirkan benda lain. Aku rasa aku hampir putus harapan. Jawapan doktor sentiasa tak memuskan hati aku. Doktor seolah-olah tak pasti dengan keadaan sebenar anak aku. Aku hanya mampu berserah je skang ni.

Saturday, January 17, 2009

kali terakhir bersama Ayie

Filed under: Keagungan Tuhan — Yasmeen @ 3:00 pm

hari ni aku cuti. aku berangan nak bangun lewat tapi Laura dah bangun menangis seawal jam 8 pagi. Maka terpaksa la jugak aku bangun. buat susu dan mandikan dia sebab dia kencing + berak sekali plak. Ayie call aku ajak keluar. Aku mintak dia datang ambik aku tengahari sikit la sebab banyak keje nak buat. Nak kumpulkan baju kotor nak hantar dobi, nak siapkan Laura. nak kemas bilik. Nak kemas rumah.

Ayie sampai pukul 1 tgh tadi. kami pegi makan kat Restoran Bawang Merah depan SJMC kat subang jaya. Lepas tu kami ke Subang Parade membeli belah. Dah lame jugak aku tak bawak Laura jalan-jalan. Kami makan di Dave Deli dan habiskan masa sebentar di MPH. Last sekali beli baju kat Parkson. Sempat gak aku capai baju keje. Ayie berkeras nak bayar, tapi sebab aku ambik sampai 4 kemeja dan 1 seluar so aku segan la. maka cepat-cepat la aku bayar sendiri. sebenarnya aku berkenan handbag paris hilton tu tapi cam fancy-fancy sikit la tak sesuai nak bawak pegi opis so aku abaikan.

Ayie macam biase la. Masih dengan sikap penyayang dia tu. Kan best kalo aku kawen dgn dia dan kami bahagia sebagai suami isteri memandangkan dia mmg bapak kandung Laura. Aku padamkan angan-angan tu sebab Ayie dah kawen ngan Tiara skang ni. Aku memerhati setiap gerak geri Ayie penuh taksub dan kepalaaku tak putus-putus membayangkan kebahagiaan sekiranyakami bersatu sebagai sebuah keluarga yg bahagia. Laura sentiasa memeluk Ayie dalam dakapan. Dia kelihatan selesa bersandar dibahu Ayie. Mungkin Laura dapat rasakan itulah bapa kandungnya.

Tanpa aku sedari, Tiara memerhatikan kami dari jauh. Namun takde adegan kemesraan antara kami cuma cara kami keluar  bersama tu ade la gak mcm suami isteri sebab bawak anak kecik kan.

Badan Laura cam panas pulak. Sebelum balik kami singgah ke Klinik Razana. Ayie mendukung Laura keluar dari kereta dan dalam sekelip mata aku nampak dengan mata kepala aku sendiri Laura terpelanting dari tangan Ayie. Aku masih lagi dalam kereta tercengang. Masa orang ramai berkerumun kat Ayie dan Laura pun aku masih lagi tergamam dalam kereta.

Aku turun kereta dengan langkah lemah. Aku tergamam tengok darah penuh seluruh tubuh Laura tak tau dari mana datangnya. Orang ramai angkat Ayie dan Laura masuk kedalam klinik. suasana kucar kacir sebentar. Sementara aku biarkan kereta Tiara berlalau selepas melanggar Ayie dan Laura, aku masih lagi terdiam.

Kereta peronda tiba. Aku masih lagi terdiam. Suara-suara orang ramai yang menceritakan kepada pegawai peronda tu bahawa sebuah BMW warna hitam yang tak dapat dilihat no plat pendaftarannya dengan jelas telah melanggar Ayie dan Laura dan terus melarikan diri. Aku terduduk. Aku terkenangkan Laura dan Ayie. Juga terkenangkan Tiara yang baru memboloskan diri sebentar tadi…

Friday, January 16, 2009

Yasmeen Dan kehidupan Baru

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:48 pm

hari pertama keje spender aku dah basah. Boss aku En Arif tu agak gatal boleh tahan. Setiap kali dia nak mintak aku buat keje mesti dia explain benda tu rapat-rapat sampai kami terpaksa bersentuhan. kalo aku hantar file pun dia akan sambut sambil sentuh tangan aku. Hari ni Azah (seketeri yg aku kene ganti tempat dia tu) dah last dah. Dia dah bagitau aku ape yg aku kene buat setiap hari dari isnin sampai jumaat. harap-harap lepas ni aku boleh buat keje sendiri tanpa bantuan. suspen gak ni isnin depan aku kene keje sorang je. kene plak berdepan dengan boss miang aku tu.

petang tadi aku balik ambik Laura. Aku hantar Laura kat akak sebelah rumah aku tu. Hari ni dahi Laura benjol terhantuk kat kerusi meja makan. Aku tak cakap ape pun. Akak tu mintak maaf berkali-kali. Aku pun nak cakap ape kan. Pasrah jelah! Dah aku takde tempat lain lagi nak hantar Laura. Mak aku nak jaga Laura kat kampung tapi aku tak sampai hati la. Rase rindu pulak kalo berjauhan dengan dia (keibuan sungguh kan?).

Tadi aku lunch dengan geng-geng seketeri. semua masih bujang dan belum kawen lagi. Aku sorang je janda. Sekali lagi aku rase rendah diri. Aku pun tak banyak cakap sangat sebab dorang banyak borak pasal social life dorang diwaktu malam. Memang aku pernah lalui semua tu. Tapi sekarang ni dah tak sesuai lagi. balik keje aku kembali menjadi ibu dan habiskan masa dengan Laura. mane leh join-join dorang lagi.

Laura dah tido. Aku pulak terhidu-hidu bau perfume boss aku. hehehe rindu ke? aku memang tak tahan sangat malam ni. entah kenapa tak tau la. tiba-tiba aku rasa rindu pada sentuhan lelaki. aku teringat semua lelaki-lelaki yg pernah aku tiduri.

spender aku basah. aku cuba abaikan apa yg aku rase. aku mandi dan cuci kebasahan tu tadi. lepas mandi, basah lagi. aku tak boleh tahan. aku terasa ‘nak’ sangat! aku dapat rasakan sebuah ketandusan yang teramat sangat.

aku berbaring dalam keadaan bogel. aku pejamkan mata dan terbayang saat-saat indah ketika aku disentuhi lelaki-lelaki perkasa yg pernah  hadir dalam hidup aku. kebasahan semakin menjadi-jadi. kelentit aku pun mengeras timbul.

aku mengeliat keenakkan meramas buah dada aku yg mengeras tiba-tiba. alangkah nikmatnya kalau ada tangan sasa yang menyentuhnya. aku mendesah sendiri. aku rasa nak nangis kerana kerinduan. rindukan belaian seorang lelaki. jemariku menari-nari menggosok lembut bijik kelentit aku yg basah licin dek kebasahan.

aku dambakan konek keras, besar dan panjang untuk memacak aku slowly dalam keadaan aku sedang menelentang pasrah menikmati kesyahduan begini.

aku terus menggosok-gosok perlahan kelentit basah aku tu sebelah tangan dan sebelah lagi hanya mampu meramas sendiri buah dada aku yg kian mengeras pejal.

aku mendesah dan cuba menikmati kenikmatan itu walaupun aku gagal menikmatinya dengan cara melakukan sendiri begitu. aku dambakan seorang lelaki. aku tak boleh tahan lagi. aku rase nak menangis, menjerit dan meraung. punggung aku melentik-lentik kedepan kebelakang membayangkan konon-konon aku sedang menghenjut sesuatu.

apa yg mampu aku lakukan hanya menjolok jari sendiri kelubang yg mengidamkan batang konek gagah. hanya itu yg aku mampu. aku menggosok-gosok lagi kelentit aku sampai aku keletihan dan kering sendiri. alangkah indahnya kalau ada seseorang menemani aku diranjang dalam keadaan bogel macam ni kan?

« Newer PostsOlder Posts »

The Banana Smoothie Theme. Blog at WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 163 other followers