Diari Berahi Yasmeen

Thursday, December 14, 2006

Masih Dalam Belenggu

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 12:59 am

Zamri memujuk aku agar terima saja lamaran En.Saiful. Aku perlukan seorang lelaki untuk menjadi bapak kepada anak ini. Memang betul! Aku bukan ego. Tapi aku rasa macam tak patut aku buat bos aku macam tu. Bos aku bertujuan untuk menebus kesilapan dia sebab dia rasa dialah punca aku mengandung. Sebab dia paksa aku jumpa Amman dan aku dengan Amman terlanjur sampai aku mengandung. Hakikatnya anak ni bukan anak Amman. Aku plan nak Amman bertanggungjawab sebab aku nak balas dendam kerana dia hina aku lepas dapat kongkek aku. Mungkin sebab niat aku tak baik, Amman pun ada alasan supaya dia terlepas dari terpaksa mengahwini aku. Dan sekarang, bos aku nak bertanggungjawab. Macam mana ni? Ah! Tak tau la aku!

Aku pegi opis cam biase. Tapi skarang ni aku dah malu-malu kucing tengok bos aku. Tak tau la apsal. Setiap kali dia cakap ngan aku, aku jadi tergagap-gagap nak cakap ngan dia. Aduiii…

Aku dah cerita semuanya kat Faizal. Faizal pun bagi pendapat yang sama. Dia kata kahwin jelah dengan bos. Lagipun dah tentu bos boleh jaga aku. Lagipun bos nampak ikhlas terima pompuan kotor cam aku ni. Aku ada terfikir nak terima tapi entah la… hati aku berat.

13 Comments »

  1. Meen,
    I dah lama gak ikut U nye blog dan penceritaan ni, tp I baca je tak pernah komen. Hr ni I mcm terpanggil nk komen la pulak.
    Sebenarnya kt dunia ni mmg ada insan lelaki yg ikhlas mcm bos U yg nk bertanggungjawab atas perbuatan org lain. Walaupun dlm agama, ada hadis kalau x salah jgn lah dr kamu lelaki beriman mengahwini perempuan2 penzina. Hakikatnya pengorbanan demi menutup aib seorang muslim lain tu adalah lebih mulia.

    Comment by Hezry — Thursday, December 14, 2006 @ 4:29 am

  2. Lagi 1 Meen,
    Just a thought la, apasal U nk perangkap Amman tu? Takde gunanya U buat mcm tu, sbb kalau Amman nk pun dia takkan ikhlas. Mungkin Amman akan buat sesuatu yg diluar jangkaan terhadap U.Lg pun takkan U nk kahwin ngan org yg celaka(sorry for the harsh word) Amman tu.

    Comment by Hezry — Thursday, December 14, 2006 @ 4:33 am

  3. hi yasmeen..dahlama skodeng blog u..memang best bukan sebab citer sex u tue tapi jalan cerita yang hidup..congratulation! u ada bakat menulis..harap citer u boleh memberi lebih keinsafan dan kesedaran insani..

    Comment by PeremPuan — Thursday, December 14, 2006 @ 4:43 am

  4. Hezry – setiap perbuatan ada pembalasan.
    Perempuan – thank you so much :p

    Comment by Yasmeen — Thursday, December 14, 2006 @ 6:33 am

  5. Meen,
    Betul apa yg U ckp tu. Setiap perbuatan tak kira kalau baik dibalas baik, kalau jahat dibalas jahat. HUKUM KARMA.

    Comment by Hezry — Thursday, December 14, 2006 @ 5:57 pm

  6. Hezry – mulia dibalas syurga,dosa kan sengsara :p

    Comment by Yasmeen — Friday, December 15, 2006 @ 1:22 am

  7. MEEN…BIOR LE AMAN YG X AMAN TU…HUKUM KARMA PENENTU SEGALA..

    Comment by NEMO — Tuesday, December 19, 2006 @ 8:35 am

  8. korang nyanyi ke ape ni?

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, December 21, 2006 @ 8:47 am

  9. tak sedap ke suara kami berdua ni? :p

    Comment by Yasmeen — Friday, December 22, 2006 @ 4:21 am

  10. hurmm tatau nk kater camne.Fia pn pnh gak kena tipu…
    tp fia simpati jugakk arr dgn citer ney…sbb fia tk pnh lalui mcm ne kak meen kena.

    Comment by fia izzaty — Tuesday, January 9, 2007 @ 8:52 am

  11. Fia Izzaty, sedap nama. Nak pinjam nama guna untuk watak lam citer ni leh tak? hehehe….

    Comment by Yasmeen — Tuesday, January 9, 2007 @ 9:16 am

  12. pia..pia…cuba lah pia cari orang yang boleh bertanggung jawab mcm Sepul tu..biarlah kena tipu sekali, jgn kene tipu banyak kali sebab bila dah banyak tu akan sama macam Yasmeen
    “sedar akan kesilapan..tak boleh berubah..everything is lantaklah..”

    Comment by Monz — Friday, February 2, 2007 @ 6:35 pm

  13. setiap apa yg berlaku takleh nak ikut lantak-lantak. yang baik jadikan tauladan, yang buruk jadikan sempadan.
    kalau aku tak ‘lantak’ kan cerita ni, tamatlah nanti thahaha…
    so aku kena ‘lantak’ untuk teruskan cerita ni. lantak korang la ape nak cakap, lantak aku la nak tulis cerita ape… marilah kita sama-sama lantak antara satu sama lain!!!

    Comment by berahi — Monday, February 5, 2007 @ 4:01 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: