Diari Berahi Yasmeen

Monday, December 18, 2006

No Sex!

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 12:02 am

Boringkan korang baca. Takde citer sex lagi. Aku takde mood nak buat sex. Kalau aku nak, dengan sesiapa pun boleh. Tapi dalam keadaan sekarang ni aku tak berminat langsung nak fikir pasal sex. Sori…

Hari ni kat opis ada suwey sikit. Kamalia wek bos tu datang opis mengamuk. Apa lagi kalau bukan kerana bos dah bagitau yang dia akan kahwin dengan aku. Masa tu satu opis terkejut pasal diorang pun belum tau yang aku dan bos akan kahwin, malah diorang tak sangka pun yang aku ni ada apa-apa dengan bos.

Sementara nak tunggu Faizal heret pompuan gila tu keluar, sempat jugaklah aku makan penampar Kamalia tu. Aku jadi sensitive sejak mengandung. Segala sikap sebenar aku masa sebelum mengandung jadi terbalik bila aku mengandung. Selalu kalau bab gaduh-gaduh macam ni memang aku kepala angin dan aku mesti lawan balik. Tapi kali ni bila aku kena tamper, aku jadi sedih. Aku nangis dan diam tak melawan. Eee… kenapalah aku jadi macam ni. Sial betul!

En.Saiful tak masuk opis bila aku bagitau dia yang Kamalia serang aku kat opis. Dia terkejut dan tak bersedia nak mengadap staff lain yang dah tau pasal kami akan berkahwin.

Azrul pun jumpa aku ucap tahniah. Cis! Aku hampir terlupa pasal Azrul. Risau jugak kalau di amulut jahat pegi canang yang dia dah rasa pantat bakal bini bos. Kat opis pulak tu. Kepala aku serabut. Perkara-perkara yang menyeronokkan yang pernah aku buat akhirnya memakan diri aku sendiri. Namun aku harap dia tak bukak rahsia tu kat sesiapa.

13 Comments »

  1. Hai Meen..
    Lama dah I x antar komen kat blog U nie. Tapi pasal citer kali nie memang mcm tu lah situasinya kalau kita ada buat benda x senonoh kat opis & ngan member opis. Benda mcm tu lah kite kena selalu elakkan. Masa suka semua ok tp kalau ada masalah, yg benda sernok dulu dah jadi perkara yang paling menakutkan. Anyway banyakkan bersabar, yek.. Bye…

    Comment by red — Monday, December 18, 2006 @ 1:23 am

  2. Eee aku pun takut la ngan Azrul kalo aku jadi ko Min. camne nak buat ni Min. Jangan bala datang kat ko lepas satu, satu sudah la Min. tapi kalo aku tuan direktor filem, aku buat bala bebanyak sket kat ko hehehe….

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, December 18, 2006 @ 3:16 am

  3. Meen,
    Ni dah masuk plot suspen dah ni. Bagus la skang U dah tak hot temper n tak gaduh2. Igt anak dlm kandungan U tu. Apsal bos U nk malu plak kalau dia betul2 ikhlas nk kawin ngan U kan. Harap2 si Azrul plak tak jd jantan durjana (sori for the harsh word) mcm Hadi dulu.

    Comment by Hezry — Monday, December 18, 2006 @ 3:58 am

  4. Erm…don’t feel sorry to ur readers because we just a readers with zero prediction on what will be going on. Meen on this moment what can i say is the emotion will slowly & calmly coming. I know u know how to playing with emotion, take eg. like having sex the climex doesnt come immedietly. Take a time don’t rush…Meen i don’t think this stories or real life stories u’ll make will ended respectively bored and to all readers plz be patient…
    (my comment ni ada 2 meaning, kalau dlm malay espresinya tak dapat nak xpress.) “TUAI PADI ANTARA MASAK ESOK JGN RINDU-RINDUAN INTAI DIA ANTARA NAMPAK ESOK JANGAN RASA KERUAN”
    HARRY.

    Comment by Harry — Tuesday, December 19, 2006 @ 3:14 am

  5. ko kene blasah dengan Kamalia tu ke yasmin? alahai kesian ko… memang macam tu lah min. bile mengandung, apa yang kita suka jadi tak suke, begitu jugak sebaliknya. pandai ko feel…. sape ajar?

    Comment by Rozzie — Tuesday, December 19, 2006 @ 4:29 am

  6. MEEN…AKU DH STNBY NAMA BABY..AHAK AHAK AHAK

    Comment by NEMO — Tuesday, December 19, 2006 @ 8:31 am

  7. ape nama baby? hehehe tunggu scan la laki ke pompuan lol :p

    Comment by Yasmeen — Tuesday, December 19, 2006 @ 8:39 am

  8. LPS DR 4 BULAN..DH BLH ARR NAMPAK PUNAI KE APAM BABY..:)

    Comment by NEMO — Wednesday, December 20, 2006 @ 2:51 am

  9. harap-harap punai la. kalau apam letih nak sambung cerita.

    Comment by Yasmeen — Wednesday, December 20, 2006 @ 5:47 am

  10. MUAHAHAHAHAHAHHAHAH ADEHHH SAKIT PUNDI KENCING AKU!!

    Comment by NEMO — Thursday, December 21, 2006 @ 2:47 am

  11. kalau apam keluar, tebal la buku ko ni girl hehehe…

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, December 21, 2006 @ 8:46 am

  12. Love the way the story flow so far. I can wait to read it all. Just like watching a movie in a different angle. Need to catch up with ur life, Meen.

    Comment by Apoxcalyps3 — Monday, January 15, 2007 @ 7:46 am

  13. Love ur storyline and can’t wait for the ending.
    Want moreeeeeeeeeee lovestory Meen…………
    U go girl………………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comment by JLO — Sunday, January 28, 2007 @ 10:30 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: