Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, December 20, 2006

Hari Berlalu

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 12:02 am

Shima excited betul bila aku beritahu aku akan kahwin. Dia pulak yang terlebih happy.
“owkk owww… i kena pindah ke?” Shima tiba-tiba terdiam.
“tak. U boleh duduk sini lagi. I rase maybe i duduk rumah dia kot” aku jawab dengan yakin walaupun aku sendiri tak pasti perancangan seterusnya sebab aku dan En.Saiful tak pernah bincang lagi hal ni.
“so, u sewakan kat i la ye…” Shima senyum.
“hmm… u jangan open sangat bawak boyfriend ye, nanti kena tangkap susah” aku saje takutkan dia :p
“don’t worry laa… i pun jarang ade kat rumah” Shima senyum lagi. Aku rasa inilah kali pertama aku borak lama sikit dengan Shima.

Kira-kira 10 hari lagi aku akan jadi isteri Saiful. Mood aku tak menentu sejak akhir-akhir ni. Aku tak minat nak bincangkan soal kahwin sedangkan Saiful risau sangat tentang macam-macam perkara. Dengan Faizal pun aku dah jarang bercakap lelebih-lebih lagi sejak dia usik aku “yelah… orang dah nak jadi bini bos, mesti la sombong kannn….” hanya kerana kata-kata gurauan macam tu aku tengking Faizal dan terus tak cakap dengan dia. Kesian dia. Nak buat macam mana, tiba-tiba aku rasa hangin satu badan bila dia cakap mcm tu kat aku :p Sori la Faizal :p

Aku dah rasa nak muntah2 tapi tak muntah. Sakit perut aku senak rasa angin tolak kat perut, nak muntah tapi takde ape nak keluar. Nak makan pun takut sebab lepas makan aku akan muntahkan balik apa yang aku makan tak sampai 5 minit. Aku rasa malas nak bangun pagi. Pagi je aku rase bangang. Bangun dalam keadaan pening, gosok gigi terus nak muntah tapi tak muntah. Bau body shower kegemaran aku pun aku tak suke. Ape ni???? Huwaaa….

13 Comments »

  1. 10 hari lagi… menghitung hari nampak. mesti dah tak sabar ni :p

    Comment by Azizan — Wednesday, December 20, 2006 @ 1:05 am

  2. kak oi real la ko punye morning sickness tu. penah rase betul2 ke ni? hehehe tahniah ye mengandung :p

    Comment by Rita — Wednesday, December 20, 2006 @ 1:06 am

  3. ko pakai la body shower yang ko tak minat sebelum mengandung dulu min….

    Comment by Rozzie — Wednesday, December 20, 2006 @ 1:07 am

  4. AN MUM

    Comment by Harry — Wednesday, December 20, 2006 @ 1:44 am

  5. MEEN..SKRG BYK BAJU MENGANDUNG YG SEKSI SEKSA…MUAHAHAHHAA

    Comment by NEMO — Wednesday, December 20, 2006 @ 2:49 am

  6. Azizan : bukan tak sabar la… boring :p
    Rita : cam real je kan? hahaha…
    kak Rozzie : takyah la nanti cari yg minat je :p
    Harry : minum ke?
    Nemo : tunggu perut besar sikit nanti la…

    Comment by Yasmeen — Wednesday, December 20, 2006 @ 5:45 am

  7. yelah orang dah nak jadi bini bos mestilah sombong kan… wakakaka….

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, December 21, 2006 @ 8:43 am

  8. update la woi benci betul aku masuk tengok ko tak update hehehe

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, December 21, 2006 @ 8:49 am

  9. pas ko kawen shima tu dok sorang2 je la yek?..sian dier…
    kalau nak org teman aku no hal…hehehe

    Comment by Dodi A Fayeed — Thursday, December 21, 2006 @ 11:59 am

  10. wargh..wargh…..
    SB….SB……
    takder org nk layan ko…..
    hehehehe……

    Comment by joni — Thursday, December 21, 2006 @ 12:50 pm

  11. panjang la citer ko ni girl kene buat kisah shima plak nanti hahaha….
    takde orang layan aku, ko la layan aku joni wakakaka….
    ptoih!

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, December 22, 2006 @ 1:01 am

  12. Dodi A Fayeed : tengoklah kalau dia sudi :p
    joni : nampak tension je
    SB : malas la buat citer pasal orang dah letih :p

    Comment by Yasmeen — Friday, December 22, 2006 @ 4:19 am

  13. *wink*

    Comment by haris — Friday, December 22, 2006 @ 7:06 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: