Diari Berahi Yasmeen

Saturday, December 23, 2006

Balik Kampung!

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 12:03 am

Hari ni aku balik Kuantan. Cuti dah start. Aku akan tolong mak aku buat persiapan sikit-sikit. Barang hantaran semua abang aku uruskan. Sesekali dia berhubung dengan Saiful sendiri untuk bertanyakan saiz kasut atau baju untuk barang hantaran. Aku langsung tak buat apa-apa. Dan entah apa yang Saiful beli untuk hantaran aku pun aku tak tau, Puan Sharifah yang belikan semuanya.

Aku bosan nak update pasal kahwin ni semua. Malas betul. Nanti dah kahwin jelah aku update ye? Boleh? Hehehe…

13 Comments »

  1. aku x tahu kisah ko ni benar ke tidak…
    tapi ko mmg ada ciri2 jd pengarang novel..
    naseb baik malaysia ni strict sket rule dia..
    klu x aku rasa meletOp sales… klu ko publish novel laa… Salute!

    aku baca benda yg ko buat neh dah mcm aku baca novel melayu lak.. Salute satu kali lagi…

    p/s suwoh r En Saiful tu taja buat novel.. hehehe

    Comment by Hazman — Saturday, December 23, 2006 @ 4:41 am

  2. erm…..
    kalu ko blik balok bleh la ko gi kutip kerang time nih…
    heheheheheh…….

    Comment by joni — Saturday, December 23, 2006 @ 4:49 am

  3. weiiisss kata ada nota2 kematian yasmeenn..
    pesal x der… klu ada save tu fwd kat email…
    windu nak membaca beb….. tq2

    Comment by Hazman — Saturday, December 23, 2006 @ 5:35 am

  4. aku nak gi balok sekali bley… tp segamat banjir r.. keco rr huhuhuhu

    Comment by Hazman — Saturday, December 23, 2006 @ 5:40 am

  5. meen…selamat pengantin bari in advance. hahahha

    Comment by haris — Saturday, December 23, 2006 @ 3:39 pm

  6. Slamat nikah…huhu, Shima tu tanak nikah ke min?

    Comment by abcdead — Sunday, December 24, 2006 @ 2:36 am

  7. Hazman : malas tul la novel-novel. banyak protokol. etika penulisan nak kene jaga. takde mase nak serious. kalau la bos sepol tu wujud kan senang ekk? leh mintak sponsor wakakaka…

    Joni : nak kutip kerang kat mane? aku bukan tau area balok tu. pegi pun tak penah hehehe…

    Haris : hehehe cam real je. siap wish plak ko :p

    abcdead : aku tak kenal shima la hehehe tak dapek nak nolong :p

    Comment by Yasmeen — Monday, December 25, 2006 @ 6:40 am

  8. Min,
    Tok Kadi dah bagi tau ke blom. Nikah kat umah ke kat Masjid.

    Comment by red — Tuesday, December 26, 2006 @ 7:33 am

  9. ermm…. ermmm… aku nak komen tapi mcm blur setelah aku tahu min nak nikah ni… padahal tak penah komen pon sblm ni… entah ler…

    Comment by e-jam — Tuesday, December 26, 2006 @ 10:25 am

  10. blur? ape nak diblurkan… semuanya dah ditakdirkan… ape yg aku tulis ni pun kadang2 aku tak rancang. aku main hentam je hihihi

    Comment by Yasmeen — Tuesday, December 26, 2006 @ 1:29 pm

  11. erm.. gonna miss you… thanks for everything..

    Comment by hubby — Wednesday, December 27, 2006 @ 8:33 am

  12. great yasmeen…teruskan ye bahan bacaan nie…. seronok giler baca story u….

    Comment by cinta — Thursday, December 28, 2006 @ 2:27 am

  13. WAKKAKAKAKKAKA MEEN…ENTAH2 SHIMA PENYANYI TU KOT..YG ‘TERINGIN TERINGIN’ TU…HAHAHHAHAHA

    Comment by NEMO — Wednesday, January 3, 2007 @ 3:14 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: