Diari Berahi Yasmeen

Friday, December 29, 2006

projek baik with Zamri

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 12:20 am

dalam takde mood tu. malam tadi aku kongkek dengan Zamri kejap time semua orang tengah tido la. bile lagi yg sesuai kan? ni sampai sekarang still takleh tido, tu yg duk update blog ni. plan nak update pasal kawen je nanti. dah ade projek baik ni, update jelah. bukan rugi ape pun kan?
malam tadi tak la banyak sangat persiapan sangat. yang ade pun kat rumah ni, adik beradik aku, tunang abang aku dengan mak bapak Zamri je. Zamri pun baru je sampai petang tadi. Dia saje balik tunjuk muke coz tak dapat datang wedding aku nanti pasal tak dapat cuti katanye. whatever la!
malam tu kul 1 lebih dah. tiba-tiba aku dengar ade orang nak bukak tombol pintu bilik. Aku cam dah agak dah. Aku pun bangun la bukak pintu. Memang sah la si Zamri. Dia buat-buat tanye ‘tak tido lagi ke?’ :p aku pun baru nak tido. tido-tido ayam. sejak akhir-akhir ni susah sikit nak tido, rase tak selesa. bahagian pinggang sampai ke kaki rase sejuk tiap-tiap malam sampai terpaksa pakai sarung kaki kadang tu.
kene plak kat kuantan ni, sejuk gile waktu malam. ape lagi waktu subuh dan awal pagi, cengkam sampai ke tulang. sejuk tak tahan. masalah jugak mengandung ni.
rasanya banyak yang kami nak bualkan. aku pun nak luahkan macam-macam tapi tengah malam buta, sunyi…. dibuatnye mak aku dengar ke kan nanti naya.
mula-mula Zamri baring-baring je sebelah aku. Aku tau dia nak. Mungkin dia fikirkan keadaan aku yang berbadan dua ni, jadi dia pendamkan je kot. Aku pun tiba-tiba terase cam nak je hehehe…
Aku sendiri yang rapatkan bibir aku ke pipi dia. Aku cium dia dari pipi ke leher, naik ke bibir. Bagaikan orang ngantuk disorongkan bantal je… terus dia sambar lidah aku…. tangan ligat meramas breast aku yg memang tido selalu tak pakai bra hahaha…
Baju kelawar aku diselaknye atas. Senang dah mudah la… bra takde, spender takde… tinggal korek jelah nampaknye, senang keje. Dia usik-usik kelentit aku. Macam biasalah kalo ghairah datang mesti banjir punye sikit demi sedikit.
Aku kangkang bagi ruang yang selesa untuk Zamri dan untuk diri aku sendiri. Aku gak yang sedap kene korek, tak rugi pun kalau kangkang hahaha…
Zamri masukkan jari kelubang faraj aku. Pelan-pelan dan nampak takut-takut.
‘takde kene mengena lubang tu dengan baby la’ aku bisik kat Zamri.
‘ye ke?’ Zamri tanye aku balik.
Zamri menyelinap masuk dalam selimut. Macam biasa la hobi dia, jilat pantat!
Melentik-lentik la aku. Lame gak tak kene jilat ni. Lubang ni pun dah lama tak kena tujah. Zamri henjut aku. Tapi tak macam dulu la. Dulu dia tujah kuat-kuat sampai berbunyi-bunyi berlaga. Kali ni dia menarik sorong konek dia sopan dan penuh tertib :p
Namun breast aku tetap bergoncang beralun-alun. Sesekali Zamri meramas dan isap breast aku. Sesekali dia menggoncang sambil gentel bijik kelentit aku. Nikmat tak terkata. Rindu betul dengan situasi camni :p
Zamri memaut pinggang aku dan menekan perlahan-lahan. Konek dikeluarkan sebelum pancutan dilepaskan atas perut aku.
Zamri tertidur kejap. Penat agaknya. Tak taulah ape yang penat sangat. Aku terpaksa gak kejut dia suruh tidur kat luar. Dia keluar dalam keadaan ngantuk tapi sempat ucapkan terima kasih :p

11 Comments »

  1. Hai…”that’s the way is got to be, that’s the way i like it…..” erm meen mcmmana u buat yerk i mean style penulisan ni….it was good (Baju kelawar aku diselaknye atas. Senang dah mudah la… bra takde, spender takde… tinggal korek jelah nampaknye, senang keje. Dia usik-usik kelentit aku. Macam biasalah kalo ghairah datang mesti banjir punye sikit demi sedikit.) gaya & genre di buat secara formal. Bila masuk area “dialog” penggunaan bahasa pasar di kekalkan tetapi mengikut disiplin prosa kata dgn tepat walau pun ada kecacatannya tapi still ok(mcm pengkritik AF selalu kata “Pitching lari”.) contohnya (Pelan-pelan dan nampak takut-takut.
    ‘takde kene mengena lubang tu dengan baby la’ aku bisik kat Zamri.
    ‘ye ke?’ Zamri tanye aku balik.)

    Meen who r u actually ery rasa lah u ni org novel atau wartawan. u not just ordinary writer “tabiklah kat u”.
    KEEP UP A GOOD WORK.
    Harry.

    Comment by Harry — Friday, December 29, 2006 @ 2:54 am

  2. & one more thing jgn lah ponteng update blog ni…telling u the truth kecewa dgn u pada 12,13,14,15,16,17,18,19,20…DEC 2006. But 2day yeap thats the way gal…..kesempatan nie ery nak ucap kepada meen & juga pembaca2x lain selamat thn baru & hari raya aidil adha.

    Comment by Harry — Friday, December 29, 2006 @ 2:59 am

  3. hi Harry, i bukan penulis la. i ada keje lain nak buat. semuanya ikut mood. kalau ada mood, ada la habuan untuk semua. kalau takde, mintak maaf la. i memang tak minat nak jadi penulis. fantasi ni sekadar luahan dari apa yg i harapkan dari lelaki tentang sex :p buat masa ni mampu berangan je dulu. nak rasa yg real entah bila.
    anyway, thanks la rajin jadi penunggu blog ni ye Harry.

    Comment by Yasmeen — Friday, December 29, 2006 @ 5:07 pm

  4. Raya haji tadak open house ka min? Aku pi kenduri kawin hang dah la nanti..huhu, slamat bercuti & sambut raya..

    Comment by abcdead — Saturday, December 30, 2006 @ 1:31 am

  5. Aik..
    sempat lagi zamri leh masuk.. heheheh
    this month blog byk relax laa..
    aku yg baca ni pun naik relax..
    Ahaks!
    really2 love this blog.. huhuhu
    Apersal kejap panggil Yasmin n kejap panggil gurl???
    Hmmm actually mana dia nota2 kematian yasmeen.. still tunggu neh..
    Happy New Year beb…!

    Comment by Druck7 — Saturday, December 30, 2006 @ 7:45 am

  6. ADEHHH…PASAL APA AKU BACA KISAH ZAMRI KALI NI MCM DH X DE KLIMAKS JERK…PERUBAHAN ANGIN 2007 KER AKU!!!

    Comment by NEMO — Wednesday, January 3, 2007 @ 3:12 am

  7. Tahu cuma potensi u tu yg buat i tabik….lagi pun apa yg i tulis tuh cuma nak bagi semangat kat u supaya more briliant, rajin(jgn malas update blog), desire, & more & more everything. Lagi pun mood tuh dtg dari hati when your readers give good respond then u can always produce more fantasi or (reality).

    Comment by Harry — Thursday, January 4, 2007 @ 6:27 am

  8. meen lambt u nk update…i really enjoyed read ur blog…
    wish u all the best.hope new story lagi interesting…

    Comment by hana — Friday, January 5, 2007 @ 4:30 am

  9. aku selalu jugak bace blog ko meen…lain macamla gaya penulisan ko ni…agak sukar bagi aku nak kate yg ini sume rekaan…dengan dialog yg btol2 macam pernah berlaku…tapi tu sume tak penting…yang pentingnye!i really like ur writing style…

    Comment by zack — Wednesday, January 10, 2007 @ 5:32 pm

  10. first time baca u nyer cite…i memang minat cite2 macamni bukan apa saja release tension dan nak cari mood utk serve hubby mlm nanti…so i think better read it from beginning kan….

    Comment by audraLin — Monday, February 4, 2008 @ 4:20 pm

  11. i baca ni pun nak jadikan “appetizer” je sbm tujah bini aku… crite u ni buat i terkenang lovers i yg dulu2… mmg memberahikan…

    harap dpt lagi crite2 baru dr u… kesian istri i akan ketandusan kalau takde crite u lagi.. i susah nak stim klu tak baca crite u…😛

    Comment by pasrah kepada nafsu — Tuesday, September 16, 2008 @ 11:03 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: