Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, January 3, 2007

New Year And New Life

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 12:04 am

Masih belum terlewat untuk aku ucap selamat tahun baru kan? Kami telah selamat bernikah pada 1 January 2007. Mungkin perasaan aku tak sama macam gadis lain ketika hari pernikahan mereka. Aku bernikah dengan lelaki yang aku tak cintai. Aku tak pernah jangka status bujang aku akan berakhir begini. Kalau tak kerana bayi dalam kandungan ni, aku tak mungkin akan kahwin.

Jangan tanya pasal malam pertama aku sebab kami tak projek pun malam tu. Saiful pun macam tak minat nak melakukan sex dengan aku. Jadi, mungkin benar la dia menikahi aku hanya kerana dia rasa dia yang bersalah hingga menyebabkan aku mengandung.

Sekarang aku tengah sibuk mengemas nak pindah rumah. Aku rasa macam nak duduk asing. Macam biasa. Aku duduk rumah aku, Saiful duduk rumah dia. Tapi aku tak berani nak cadangkan pada Saiful. Lagipun mama Saiful sibuk mengaturkan rumah baru kami.

Aku letih. Sampai KL, saiful terus hantar aku kat rumah aku kat Shah Alam, lepas tu dia pegi mana pun aku tak tau, dia Cuma bagitau malam nanti dia akan tidur sini. Zamri tak datang mase aku nikah. Aku sms dia tanye kat mane, tapi dia tak reply.

Aku masih lagi tak boleh nak panggil dia ‘Abang’ aku rasa kekok sebab aku dah panggil dia ‘Bos’ sejak kali pertama kami berjumpa. Aku rasa kekok sejak 2-3 hari ni. Semuanya rasa lain. Aku rasa aku ni macam orang lain. Aku tak percaya dengan apa yang berlaku pada aku sejak akhir-akhir ni.

13 Comments »

  1. pengantin baru! dah projek ke blom? hehehe….

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, January 3, 2007 @ 2:16 am

  2. hahahah… kawin jugak ko yek yasmeen… anyway tahniah… skandal dgn bini org is the best…. wekekekekekeek

    Comment by dex — Wednesday, January 3, 2007 @ 3:09 am

  3. MEEN…TAHNIAH…AKU NK TUJUKAN LAGU SLMT PENGANTIN (BARU…X LEH PAKAI LER…HAHAHAHAHA)

    Comment by NEMO — Wednesday, January 3, 2007 @ 3:10 am

  4. laju sikit update girl, akak nak tengok bini orang projek dengan laki lain, mesti best ni…

    Comment by Rozzie — Wednesday, January 3, 2007 @ 3:51 am

  5. SB – pengantin baru ye hehehe…
    dex – dah try ke scandal ngan bini org?
    Nemo – kira baru la ni nemo… baru first time halal hahaha…
    kak rozzie – aku pun tak sabar ni kak hehehe…

    Comment by Yasmeen — Wednesday, January 3, 2007 @ 10:48 am

  6. erm…smua mcm dh tk sabo nmpaknye…
    hehehe……suspen jer nk up level…….keskeskes…

    Comment by joni — Wednesday, January 3, 2007 @ 11:34 am

  7. clever gal….go gal…erm…pasti lepas ini cerita bertambah menarik…rasanya mcm2x citer pas ni yg panas, yg sejuk, yg manis, yg tawar yg sayang….peewittt….Honeymoon kat ner…meen?

    Comment by Harry — Thursday, January 4, 2007 @ 6:21 am

  8. Tahu cuma potensi u tu yg buat i tabik….lagi pun apa yg i tulis tuh cuma nak bagi semangat kat u supaya more briliant, rajin(jgn malas update blog), desire, & more & more everything. Lagi pun mood tuh dtg dari hati when your readers give good respond then u can always produce more fantasi or (reality).

    Comment by Harry — Thursday, January 4, 2007 @ 6:27 am

  9. MEEN…SKRG DH MASUK BRP BULAN PEWUTS KO BUNCIT ERKK

    Comment by NEMO — Friday, January 5, 2007 @ 2:24 am

  10. slamat thn baru meen. Moga thn yg bertambah akan membuatkan kita bertambah matang dlm menempuh hidup.

    Comment by haris — Saturday, January 6, 2007 @ 2:32 pm

  11. joni – aku pun suspen jugak ni. tengah perah otak :p
    Harry – thanks
    Nemo – aku tak ingat la nemo. kalo ingat, tolong gitau tau. aku nak sambung citer ni tapi lupe aku dah ngandung bape bulan hehehe…
    haris – happy new year!

    Comment by Yasmeen — Sunday, January 7, 2007 @ 5:21 pm

  12. adeh..mcmne la aku bleh jupe blog ni..huhuhu…citer ni kisah benar ke x?tp aku enjoy baca..walaupun aku xsuka membaca..tp aku assume pd comments yg fan meen commented,mcm xder apa2 berlaku..happy go lucky je..enjoying…ahaks..ntah la..ooohh its make me wonder…

    Comment by aL — Sunday, January 7, 2007 @ 5:35 pm

  13. Harap-harap semua ini cuma rekaan ….
    Kerna saya seorang suami … memang memberahikan nukilan puan ini … namun sangat menyakitkan perasaan … harap-harap semua ini cuma rekaan … tompang lalu yer

    Yasmeen : alahai… malas la nak cakap banyak kali

    Comment by SiRLaYMaN — Wednesday, September 12, 2007 @ 10:11 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: