Diari Berahi Yasmeen

Monday, January 8, 2007

Sebagai Isteri

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 12:05 am

Hari ni hari pertama kami ke pejabat bersama. Aku dah pun pindah kat rumah Saiful. Hari ke-8 aku sebagai isteri Saiful, dia masih lagi tak menyentuh aku. Memang aku tak harapkan apa-apa. Lagipun aku takde mood nak fikirkan tentang sex. Beberapa lelaki cari aku. Aku rasa macam nak tukar nombor handphone. Mungkin salah aku sebab tak bagitau yang aku dah kahwin. Lelaki-lelaki tu semua masih menagih sex dari aku. Peliknya sejak mengandung, apa yang aku suka semuanya jadi tak suke.

“macam mana?” Faizal sengih-sengih kat aku.
“macam mana ape?” aku tanye balik kat Faizal.
“alaa… life baru ko la ngan bos. Bos dah cret? Hehehe…” Faizal sengih-sengih lagi.
“tak!”
“tak?”
mata Faizal terbeliak.
“aku takde mood la” aku mengalih pandangan ketempat lain.
“ko yang tolak?” Faizal tanye lagi.
“tak la. Dia tak mintak pun” aku jawab ringkas.
Faizal angguk-angguk. Entah ape yang dia angguk-angguk pun aku tak tau la.

Memang betul. Saiful tak pernah ada tanda-tanda nak sentuh aku. Baguslah. Aku pun memang takde mood nak layan sex lagi sekarang ni.

Life aku sejak 8 hari bergelar isteri tak sama macam orang lain. Kehadiran Saiful dalam hidup aku tak lebih daripada pak pacak yang nak tolong cover kandungan haram ni. Memang ye pun :p

8 Comments »

  1. hmmm… mmg normal awalan pregnancy u takde mood because ur body start to change… anyway nanti dah start naik 4-5 month lain crite… hehehehehhe tapi laki tuh kena gentle laaaa… kayuh pon pepelahan jek…. tapi air banyak tak ingat…. wekekkeekekek

    Comment by dex — Monday, January 8, 2007 @ 2:26 am

  2. haha kak asyiqeen

    i dah keje…:P
    susah dapat keje eh..as u said earlier

    Comment by herrina — Monday, January 8, 2007 @ 4:13 am

  3. congratulation herrina. bile nak belanja makan ni? hehehe…

    Comment by Yasmeen — Monday, January 8, 2007 @ 1:19 pm

  4. xbest la plak citer mlm ni..hehehe…kering idea ke meen?

    Comment by aL — Monday, January 8, 2007 @ 6:02 pm

  5. bosan sikit kan? slow la sikit, jangan gelojoh :p

    Comment by Yasmeen — Tuesday, January 9, 2007 @ 2:05 am

  6. ko kene cari cara jugak untuk main. kalau suami ko tak nak sentuh ko, cari lelaki lain la… lubang ko tu jangan sampai tak terusik lama sangat, nanti nak beranak susah, koyak teruk nanti. aku rase la :p

    Comment by Ija — Tuesday, January 9, 2007 @ 9:20 am

  7. KWANG KWANG KWANG

    Comment by NEMO — Wednesday, January 10, 2007 @ 3:17 am

  8. ko pepandai je Ija. kehkehkeh… kalo lubang ko tak terbukak nanti ko leh potong perot je yasmeen hehehe… lagik senang takyah sesusah sakit nak meneran lagi satu hal :p

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, January 10, 2007 @ 4:20 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: