Diari Berahi Yasmeen

Monday, January 15, 2007

Berhenti Kerja

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 12:07 am

Saiful mintak aku supaya berhenti kerja. Dia nak aku rehat sampai aku bersalin nanti. Lepas tu dia izinkan aku kerja dan dia kata aku boleh start bila-bila masa. Aku bersetuju sebab aku pun malas nak pegi kerja. Nak bangun pagi la yang paling aku malas sebab tiap-tiap pagi aku muntah dan memekak dalam bilik air. Aku ambik masa yang lama dalam bilik air setiap pagi dan selalu sampai opis hampir pukul 10 pagi.

Saiful sendiri yang buatkan notice 24 jam aku. Dia hantar pada HR department mengikut prosedur. Dan surat resign aku tu, HR akan pas kat dia balik hahaha… keje bodo!

Kebosanan aku akan bermula hari ini. Aku tak ada apa-apa plan selain dari duduk kat rumah ni berkurung dalam bilik. Semua yang aku suka dulu, aku dah tak suka lagi sekarang. Aku tak berminat nak chatting macam dulu. Sesekali aku check offline msg kat YM nak gelak pun ade. Peminat sex yang ramai tu tercari-cari aku. Aku dah tak minat nak chatsex lagi. Bila aku online, YM aku akan diserang dengan berpuluh-puluh window. Lepas tu aku ofline dan abaikan semua tu. Aku betul-betul rasa malas. Aku update blog ni pun sebab aku bosan sangat takde ape nak buat :p

19 Comments »

  1. tak pe meen,… duduk je rumah prepare ape patut… kejap lagi lunch time saiful balik le tu “nak mintak tolong” LAGIIII….

    Comment by Tombo — Monday, January 15, 2007 @ 2:13 am

  2. BESHH IDUP KO MEEN…GOYANG2 KAKI GOYANG2 PINGGUL JERKK KT RMH..MEH ARR LEPAK2 KT DOME KER STARBUCK KE MEEN..:)

    Comment by NEMO — Monday, January 15, 2007 @ 3:08 am

  3. hi meen,relaks2 jer kat umah dan jgn lupa baca bacalah al quran,zikir,solat dan apa benda yang patut agar anak dalam kandungan itu jadi anak soleh.Anak yang baik itu kan penyejuk hati dan mata walaupun tak tahu benih siapa yang melekat tu oopps!!matilah aku kena carut dgn kak meen..Anak dalam kandungan u tu tetap suci dan bersih so jagalah Amanah Allah tu yer.Anak dalam kandungan dapat rasa perbuatan ibunya..ok meen selamat bercuti.from meenatics!!bley?

    Comment by faizal zainal mathhews — Monday, January 15, 2007 @ 10:22 am

  4. yas….

    baru terjumpa blog u… dah baca sket…

    u berbakat menulis..

    xder cadangan nak buku kan ker..?

    pubshr bole cari..

    Comment by gruz — Monday, January 15, 2007 @ 10:36 am

  5. Ai Meen,
    Dah lama tak jenguk kt sini, dah advance dah U nye progress.
    1 lg, I noticed dah jd mcm Kisah Benar dah cerita U dlm blog ni. Hehehehe

    Comment by Hezry — Tuesday, January 16, 2007 @ 12:15 am

  6. he he he he he…..

    Comment by Harry — Tuesday, January 16, 2007 @ 2:20 am

  7. Tombo : mintak tolong jangan selalu, kadang2 kena belajar berkari :p
    Nemo : ice blended cappucino satu!!!
    faizal zainal mathhews : Zzzz..zz..zzzz.zz…..
    Gruz : takmo!
    Hezry : ade ala-ala disebalik malam ke? hihihi…
    Harry : kehkehkeh…

    Comment by Yasmeen — Wednesday, January 17, 2007 @ 1:53 am

  8. First time reader. Not bad writting. Quite interesting. Too much :p

    Comment by Apoxcalyps3 — Wednesday, January 17, 2007 @ 3:09 am

  9. Apoxcalyps3 : thanks

    Comment by Yasmeen — Wednesday, January 17, 2007 @ 5:01 am

  10. meen… cepat2 ar update citer ko nie… bedebar2 lak tunggu lanjutan citer ko nie…

    Comment by cinta — Wednesday, January 17, 2007 @ 5:44 am

  11. NAMO PON CITER…CPT ABS NNT IBARAT KLIMAX LAKS…

    Comment by NEMO — Wednesday, January 17, 2007 @ 8:39 am

  12. Seriously mmg macam kesah benar.. benar ke tidak hanya si Yasmeen/Gurl je yg tahu kot~šŸ˜›

    Comment by Druck7 — Wednesday, January 17, 2007 @ 2:14 pm

  13. salah tu… hanya Tuhan yg tau… hihihi…

    Comment by Yasmeen — Thursday, January 18, 2007 @ 1:18 am

  14. kak meen, aku rasa saiful tu cuba nak control ko.

    Comment by Jking — Thursday, January 18, 2007 @ 1:32 am

  15. bolehlah ko bersantai dirumah yasmeen… hehehe… jangan lupa bawak balik jantan… mesti makin best jalan cerita lepas ni hehehe…

    Comment by Rozzie — Thursday, January 18, 2007 @ 1:41 am

  16. bila nak hapdate..:P

    Comment by LanaLara — Thursday, January 18, 2007 @ 4:53 am

  17. tak sempatlah lanalara, tunggu la sabtu ni :p hihihi…

    Comment by Yasmeen — Thursday, January 18, 2007 @ 6:03 am

  18. Dah ada idea camne nak twist plot nie? Setia menanti sambungan. Hahaha…šŸ˜€

    Comment by Apoxcalyps3 — Friday, January 19, 2007 @ 8:03 am

  19. masa i pregnant pun cam u gak… tapi u untung dak yah gi keje i kene gi walau mabuk2

    Comment by audraLIN — Wednesday, April 30, 2008 @ 4:45 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: