Diari Berahi Yasmeen

Sunday, January 21, 2007

Hari ke-2 Bersama Zamri

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 12:07 am

Sepanjang ketiadaan Saiful, mungkin aku akan berada di Shah Alam. Aku tak berani nak bawak Zamri balik rumah Saiful sebab pertama orang gaji dia ada, dan kedua aku takut kalau dia tiba-tiba balik. Abis kantoi!

Masalahnya ialah aku kuat berfantasi dan kuat sex. Kalau dulu aku boleh layan sex setiap sex dengan berlainan lelaki, sekarang aku jarang buat sex malah suami aku sendiri Cuma sentuh aku sekali je selepas kahwin. Memang pembawak budak ni kadang2 buat aku rase cam malas nak projek. Kadang2 terus takde nafsu :p

Tapi bile dah lame tak dapat tu, rase cam nak cari konek gak. Buat mase ni tak penah pulak aku mintak konek kat Saiful. Sejak berhenti keje ni lagi la selalu rase nak konek sebab bosan duduk rumah sorang-sorang. Aku duduk berkurung dalam bilik, chatting atau surfing je, kalau lepak hall nanti orang gaji gile tu asyik nak bercakap je, aku takde mood nak berborak.

Nafsu mase mengandung ni pelik2 la. Makin hari aku rase makin aneh. Kadang2 aku rase nak pekena lubang belakang. Kadang2 aku rase mcm nak threesome :p Kadang2 ade jugak berangan nak kena belai dengan 5 lelaki serentak :p cam Ning Baizura lak hehehe…

Hari ni pagi-pagi lagi Zamri dah hilang. Dia turun beli nasi lemak dan buatkan aku teh panas. Aku dilayan bagai puteri raja. Suami aku pun tak layan aku macam ni. Tadi dia mandikan aku dan sempat la pekena seround dalam bilik air. Lepas tu dia ajak aku pegi SACC beli barang baby kat Anakku & Poney. Zamri beli 2 warna, biru dan pink sebab tak tau lagi anak dalam perut ni lelaki ke pompuan. Ape beza biru dengan pink? Baby lelaki takleh pakai pink? Baby pompuan takleh pakai blue? Merepek!

Makan kat Nando’s dan beli kasut tanpa tumit sebab kaki aku sakit2 la lenguh pakai kasut yg ade tumit walaupun tumit rendah. Aduh, macam2 la…

6 Comments »

  1. Hahaha… Tul tue Meen. Apa kaitan warna ngan jantina bayi? Kan sama boleh pakai. Err..Check kaki bengkak tak? Kalo bengkak, banyakkan berurut. Wacha!!!

    Comment by Apoxcalyps3 — Sunday, January 21, 2007 @ 5:34 am

  2. baru nak masuk 3 bulan tak bengkak lagi tu. ko jgn la ngade nak pakai kasut tinggi2 meen…
    adegan panas lagi plis…
    malam tadi baru akak dapat threesome dengan budak ofis husband akak. boleh tahan budak tu, hubby akak dok tumpu kat dia je, kecik hati akak😦

    Comment by Rozzie — Sunday, January 21, 2007 @ 2:07 pm

  3. hehehe…
    cam dah boring la tulis citer lucah ni… ade cadangan lain lagi tak?

    Comment by Yasmeen — Monday, January 22, 2007 @ 12:36 am

  4. boring pulak dia. org lain masuk sini bila boring, nak hilangkan stress, kak meen boring pulak…😦

    Comment by Dila — Monday, January 22, 2007 @ 12:53 am

  5. DAH BORG KER MEEN CTR LUCAH…KO PAKAT TUKAR ANGIN SKT…CITER BANJIR D JOHOR KER…DGR KATA D SB KN MAKSIAT YG TERLALU BYK…MAKA JD BEGITU….KUI KUI KUI…OK X IDEA NI MEEN!

    Comment by NEMO — Wednesday, January 24, 2007 @ 2:53 am

  6. bgs laaa ko ni meen………….
    aku suka ppuan mcm ni.
    kuat sex……
    hehehekkkkkkk…………………..

    Comment by ary — Wednesday, February 28, 2007 @ 8:13 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: