Diari Berahi Yasmeen

Friday, January 26, 2007

Honeymoon???

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 12:26 am

Hari ni sepatutnya aku jumpe Aie lagi, sebab esok dia dah nak balik JB. Tapi tiba-tiba Saiful buat satu kejutan bodoh.

“Abang, bangun…” aku goyangkan bahu Saiful.
Saiful bukak mata dan tarik selimut. Dia terus sambung tidur lagi.
“Abang tak gi opis ke?” aku bertanya lagi.
“tak… hari ni nak pegi Hadyai, esok pagi ade meeting kejap” Dia kembali memejam mata.
“Pukul berapa nak pegi?” aku mula memandang jam sebab aku dah janji dengan Aie, aku akan datang ke hotel dia sebaik saja Saiful pegi keje.
“tengahari sikit la, u kemas la baju…”
“baju mana u nak pakai?”
aku pantas berdiri didepan almari.
“bukan baju i, baju u la…” Saiful bukak mata pandang aku.
“baju i?” aku terkejut besar. Alamak! Habislah aku!
“i meeting kejap je esok, hari ni kite pegi sana, kesian kat u, asyik duduk rumah je tak kemana, u ikutlah i sekali” Saiful mengiring ke kanan membelakangi aku dan kembali memejam mata.
Aku takleh nak kata apa. Aku terdiam. Dengan hati yg berat aku kemas baju aku.

Petang tu aku sampai Hadyai pukul 6 lebih. Tak sempat nak kemana-mana, sampai hotel, relax, mandi lepas tu keluar makan malam.
Malam tu aku sendirian, aku tengok tv sementara Saiful menaip menyiapkan report untuk meeting dia esok. Jam dah pukul 12 lebih, Saiful masih menaip dan aku tertidur.

Entah berapa lama aku tertidur, aku tak pasti. Aku sedar bila aku rasa Saiful angkat punggung aku untuk melondehkan spender aku. Aku terus buat-buat tido dan emembiarkan Saiful mengangkangkan kaki aku.

Aku dapat rasakan jilatan Saiful pada permukaan faraj aku. Lidahnya bermain-main disekitar bibir faraj dan hujung lidahnya bermain pada kelentit aku. Aku kesedapan tapi aku harus berpura-pura tidur.

Bersambung…

52 Comments »

  1. bersambung minggu depan eh? bz sket la minggu ni outstation hehehe… ahad baru balik. sori :p
    anyway sape nak lepak ym, malam sabtu, lepas kul 10 aku ade :p bubye!

    Comment by berahi — Thursday, January 25, 2007 @ 10:29 am

  2. bersambung plak ko ni! isk!

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, January 26, 2007 @ 1:09 am

  3. ni yg aku angin satu badan ni. baru nak stim dah terbantut!

    Comment by Rozzie — Friday, January 26, 2007 @ 1:12 am

  4. AHAD MALAM LER PULAK…POTONG LE KO MEEN!!!!

    Comment by NEMO — Friday, January 26, 2007 @ 6:33 am

  5. baru nak feel jilat kelentit dah bersambung…. ape la!!!!

    Comment by Razak — Friday, January 26, 2007 @ 6:56 am

  6. Semua yg dlm ni sebenarnya suka akan apa yg di tulis, ustaz tu pun suka sebenarnya….so far i don’t thing meen ada buat apa2x kesalahan then apa yg di tulis sebenarnya adalah ciptaan si penulis mungkin benar & mungkin tidak…kalau seseorang tu mengambil sesuatu hasil bacaan tanpa membuat penilaian yg terbaik maka org itu ada lah pendek akal atau serkap jarang…contoh kalau kita baca majalah ruangan gosip yg menceritakan tentang keaiban seorng tuh dan terus kita melabelkannya serta mencerca dia maka tidak adil….so my opinion ustaz ada pendapat dia kalau dia tak suka blog ni dia takkan masuk sebab dia suka dia masuk serta mencoret sesuatu isi hati dia dlm ni so tu dah menunjukkan dia meyokong tp dgn cara dia….ENTAH2x DIA ADA HATI KAT KAU MEEN…(Baguslah…) & Meen plak sebagai empunya blog ini mempunyai hak yg mutlak utk menceritakan apa jua….by the way meen i rasa u dah dpt idea & inspirasi utk blog ni lately..TERUJA “keep up a good work baby…..” to ustaz plak continue what ever u feel about this because might be u’ll teach us something or maybe u’ll learn somthing….bagus juga dikalangan kita ni ada ustaz boleh gak buat rujukan jgn jd ustaz kelabu asap sudah lo…..

    Comment by Harry — Friday, January 26, 2007 @ 7:02 am

  7. ajak tu yg best tuh…tengah naik sudeenly sambung…simpan stim tuh utk sambungan dia…..kah kah kah…..

    Comment by Harry — Friday, January 26, 2007 @ 7:05 am

  8. Cam drama bersiri lak. Main sambungan yea, Meen. Outstation sambil buat research untuk sambungan yea? : D

    Comment by Apoxcalyps3 — Friday, January 26, 2007 @ 3:38 pm

  9. gile ko yasmeen nak suruh akak tahan stim sampai hari isnin. hari isnin pun belum tentu dia update budak ni!!!

    Comment by Rozzie — Saturday, January 27, 2007 @ 1:38 am

  10. tahan la sikit. ade keje nak buat ni. tak sempat nak mengarang. kepala serabut susah nak mengarang, nanti idea yg keluar pun serabut. kalo boleh nak bagi yg terbaik untuk korang sebab aku sendiri pun banyak belajar dari komen-komen korang :p

    Comment by berahi — Saturday, January 27, 2007 @ 2:12 am

  11. meen bila sambung cite nanti, buat la cita respond bagusnya kat husband u tu, tak kan pretend tidor je, dia pun kaki betina sebelum kahwian dgn u, mesti main bagus nya, kalo kau cam kayu mesti dia frust nya….

    Comment by boyz — Saturday, January 27, 2007 @ 6:12 am

  12. Assalammualaikum utk yang beragama islam dan salam sejahtera untuk yang bukan islam……sesungguhnya ada 3 cara kita menegur kesalahan org….pertama, menegur dengan perbuatan, kedua menegur secara lisan, ketiga menegur didalam hati…….didalam 3 cara tersebut, menegur didalam hati adalah selemah lemah iman….saya disini cube menegur secara lisan memandangkan saya rasa saya mampu dengan cara itu….seorang wanita yang telah berkahwin, segala buruk tingkah lakunya akan ditanggung oleh si suami…..dan syurga seorang isteri juga adalah dibawah tapak kaki suaminya…..sesungguhnya kiamat itu amat hampir….ini hanyalah pesanan sesama kita umat islam……jika saya menggunakan title ustaz bukan bermakna saya pangkah PAS dan bukan bermakna saya hanya lepak di HARAKAH…..jika saya ustaz UMNO, takkan saya nak lepak di HARAKAH….ini hanyalah sebagai pesanan sesama islam, saya tidak mahu disoal diakhirat kelak kenapa saya tidak menasihati anda semua…….bersama sama lah kita mencegah yang mungkar…..amal maaruf nahi mungkar….insyallah….

    Comment by ustaz — Saturday, January 27, 2007 @ 9:29 am

  13. Ustaz.. dah dia tengah stim kena isap dengan laki dia tu..kira kan nak dekat jadi isteri mithali ler tu.. dengan aie pun dia kantoi sebab nak ikut cakap laki dia..

    Meen.. jgn lambat sangat ngko sambung.. aku dah …. hehe..

    Comment by miss — Saturday, January 27, 2007 @ 2:31 pm

  14. akak meen,
    sy dah terbuku blog akak meen dr bln jan sehingga bln nov 2006, biasa kan tgh takde kerja lg..sapa nak mintak kat akak meen..sy forward kat email akak meen

    Comment by jang — Saturday, January 27, 2007 @ 3:08 pm

  15. Wah, jang. U dah jadi publisher tak berdaftar ngan kerajaan yea. Jangan sampai kena tangkap authority udah. Meen, make sure the coming series totally hot. It’ll burn reader’s desire, red hot. Hehehe… Miss dah tak tahan tue. ; p

    Comment by Apoxcalyps3 — Sunday, January 28, 2007 @ 6:18 am

  16. ko tak letih ke ustaz? rajin ko taip… leh buat blog gak la ko ni. buat la blog bertajuk ‘ustaz terlampau’ wakakaka… dah la ustaz… takyah la masuk sini lagi, sini banyak perkara-perkara maksiat. bazir je ko kompol pahala selama ni…

    Comment by Sleeping Beauty — Sunday, January 28, 2007 @ 3:07 pm

  17. tak ngantuk ke ustaz? jom masuk tidur hehehe…

    Comment by Jenab stim kat Ustaz — Sunday, January 28, 2007 @ 3:08 pm

  18. takde pun http://www.ustazterlampau.com betul ke add tu SB?

    Comment by Rozzie — Sunday, January 28, 2007 @ 3:09 pm

  19. korang ni tak kena lagi jilatan ustaz. kalau berlaga kelentit dengan janggut lebat dia yang ala2 ustaz asha’ri tu boleh kejang setahun. jangan sampai ustaz keluar tanduk hahaha

    Comment by ajai — Sunday, January 28, 2007 @ 3:11 pm

  20. jentik konek ustaz nak test naik ke tak. cakap macam dia bukan lelaki. kalau dah lelaki tu, ustaz ke bukan ustaz ke same je. dapat pantat diam la tu nanti, tak dapat pantat la tu yang jadi mcm tu kikikiki

    Comment by milah janda meletup — Sunday, January 28, 2007 @ 3:13 pm

  21. ni blog yasmeen ke blog ustaz ni?

    Comment by John Bon Jovi — Sunday, January 28, 2007 @ 3:14 pm

  22. oklah ustaz, awak dah jalankan tugas awak. sekarang awak dah boleh berambus. silakan…

    Comment by Miza — Sunday, January 28, 2007 @ 3:15 pm

  23. ala..biar la..ustaz pun nak baca jgk,buat rujukan peribadi..lps jadi publisher tak berdaftar aku nak jd penulis blog tak berdaftar la pulak..tajuk tak tau lg, tp cerita dia lbh kurang mcm blog akak meen la pulak..dr perpestif lelaki, mana tau ustazah pun join skali kot.skrg tgh research teknik2 atr barat,cina,melayu dgn india.kira mcm tesis la

    Comment by jang — Sunday, January 28, 2007 @ 6:44 pm

  24. ko tunggu ustazah masuk blog ko ke jang? ustazah lagi kuat cover line dari ustaz hehehe…

    Comment by Razak — Monday, January 29, 2007 @ 12:53 am

  25. NI USTAZ ROCHI KER?????JENG JENG JENG..KOT LA TUKAR NAMA..

    Comment by NEMO — Monday, January 29, 2007 @ 3:09 am

  26. ustz Rochi idaman yasmeen dulu tu? heheheheh… mesti dia dendam pasal tak jadi kahwin hari tu ni hehehe…

    Comment by Nelly — Monday, January 29, 2007 @ 6:33 am

  27. USTAZZZZZ SABO JER LER……bykkan istigfar ustaz…dlm menegakkan kebaikkan byk cobaannya…lebih-lebih lagi benda sedap….tapi ustaz kalau sesuatu erotic tu di dalam sesebuah hasil penulisan mcm blog ni atau citer2x buku apa hukumnya kerana ia hanya sekadar ciptaan manusia yg menghkhayalkan sesuatu belum tentu ia kisah benar…kalau kut yer pun benar…. ada kercukup saksi dlm kes ni…Tima kasih ustaz kerana memberi pendapat bab 3 nasihat tuh….To all readers in this blog jgn lah hentam ustaz ni bagi muka sikit, hormat lah dia…tapi kalau ustaz kencing kita org….tak basuh lagi berdosa ustaz…..

    Comment by Harry — Monday, January 29, 2007 @ 7:52 am

  28. meeen add i kat YM…best laa,nak lepak dgn u jugak….
    email dgn id sama k… bretparry

    Comment by bretpary — Monday, January 29, 2007 @ 11:20 pm

  29. BETUL TU USTAZ…MEH LEPAK KT PELITA..PEKENA SUP EKOR

    Comment by NEMO — Tuesday, January 30, 2007 @ 3:49 am

  30. ustaz, kadang² kita kena sesuaikan diri dengan sesuatu keadaan. kalau rasa tak boleh, better kita jauhkan diri dengan keadaan tu. masuk kandang harimau, mengaumlah… bila masuk kandang kambing, mengembiklah… pandai2 la sesuaikan diri, kalau dah tahan sangat, keluar je dari situasi yg kite tak suka tu ok.

    Comment by berahi — Tuesday, January 30, 2007 @ 4:16 am

  31. takyah la cakap ngan ustaz poyo tu meen, buang mase je layan dia. dia tu tah sape² tah, kalo baik sangat tak kan la masuk blog camni kot. tak lain tak bukan tu search citer lucah la tu yg jumpe blog ko ni meen moerrrkekkk!!!!!

    Comment by Sleeping Beauty — Tuesday, January 30, 2007 @ 4:31 am

  32. ehek…. kalah cite natasha laaa karangan ko nie meen… siap kena sambung minggu depan… takpe… akan ku kumpul ape yg patut utk minggu depan… wekekekeke pasal ustat aku no prob dgn tegur ko… just jgn lelebih laa bro… kite sini sesuka jek… jgn bikin tegang… hah!!! kan tak pepasal aku dah tegang nie… hmmm lama lak rasa nak abis waktu keje….

    Comment by dex — Tuesday, January 30, 2007 @ 7:55 am

  33. rupanya blog awk dh pindah kat sini..yg bestnya msa jumpa blog dulu scara kbtulan,pstu jumpa kmbali pun scara kbetulan..tp ntah awk igt atau x lg..
    pd smua pmbca,jgn gduh2..anggap je cite ni fantasi wlpun myb ada benarnya cite ni..betul atau x pn bkn kita nmpak,kn? just enjoy the story coz its wishes from the writer,right yasmee? adiossss..

    Comment by unicorn — Wednesday, January 31, 2007 @ 6:04 am

  34. wei ape dah gado2…ustaz tu blum ‘dpat’ lg tu meen sbb tu le dia gitu..hehehehe ko nie bila nak sambung daa… kata sabtu dah nak masuk sabtu balik nie….

    Comment by cinta — Wednesday, January 31, 2007 @ 7:45 am

  35. hmm..yasmeen,klau u kguguran i rsa msti btmbah ganasz cite ni.dulu penah 3some dgn 2 lelaki,bila nk buat 3some couple?atau tjebak dgn lesbian ke?mesti enak,nikmat dah gurih lagi..(mcm slogan rokok plak.huahuahua..)
    buat jenab,milah janda,miss&kaum hawa yg horny tu,xpyh le goda2 ustaz tu.contect i je. kepuasn djamin 100% buatan mlysia(lagu KRU la pulak..ahakss) i pun dh lama sangap nie.. amacam?

    Comment by blacknight — Wednesday, January 31, 2007 @ 2:58 pm

  36. salamzz seniour2.. hik hik hik.. da lama baca blog ni. titibe tingin mau ty.. kemut tuh camne erkk..*sorok muka* silalah beri tunjuk ajar

    Comment by naif — Thursday, February 1, 2007 @ 6:37 am

  37. Hi naif! Wah! Kemut pun tak tau ye. Memang padan ngan nama la. Kemut tue… Kemut tue… Cam apa ye? Sama ngan kepit ke?
    Ala… Time tahan kencing tue kemut la nama nya. Takkan nak ajar camne kemut tahan kencing. : D

    Comment by Apoxcalyps3 — Thursday, February 1, 2007 @ 8:01 am

  38. kemut tu teran kuat-kuat, kuncupkan lubang pantat macam nak paksa taik kuat mase sembelit hehehe…
    kuncupkan lubang pun tak tau? letih nak ajar orang macam ni hehehe…

    Comment by Nabila — Thursday, February 1, 2007 @ 11:00 am

  39. amboiiiii amboiiii nabila. kemain lagi ko ye… naya si naif tuh kebasahan tu nanti… hehahaha…

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, February 2, 2007 @ 12:48 am

  40. pesanan khas utk nabila,nabila buat je pratikal dgn naif,lps ni kalau naif tak tak jgk apa tu kemut.mmg2 naif tu tak leh diajar.

    Comment by jang — Friday, February 2, 2007 @ 2:18 am

  41. huwaaaa..kene buli dgn senior2…. uhuk2.. nnt emel kak meen laa.. nk ty lg.. kene panggil cikgu meen…guru pendidikan s*ks secara terus dan telus… boleh erkk cikgu meen

    Comment by naif — Friday, February 2, 2007 @ 4:34 am

  42. ustaz… sembahyang jumaat kat mane ari ni?!!

    Comment by Tombo — Friday, February 2, 2007 @ 7:06 am

  43. relax nai,,kalau cikgu meen tak nak tlg,ramai lg yg ada..
    arfgggggg..hardisk aku buat hal..habis koleksi aku hilang..kena cari balik

    Comment by jang — Friday, February 2, 2007 @ 7:43 am

  44. hi All hehehe… serious takde idea! kasi aku rehat dulu la. minggu depan baru aku settle ok? hihihi sori…

    p/s : susah nak jelaskan KEMUT dalam erti kata sebenar :p yg dah buat dan dah rase je tau camner sodapnye thehehe…

    Comment by berahi — Friday, February 2, 2007 @ 10:29 am

  45. Nabila..haha yang ko ajar tu bukan kemut..tu nerannnnn..
    yang kemut tu masa ko tahan cirit birit..terkucil kang susah..ahahaha.

    buat yasmeen..setel kan le cepat sikit…tolong k!

    Comment by Monz — Friday, February 2, 2007 @ 6:44 pm

  46. Meen, take ur time. Every writer goes through “dead idea” state. Hehehe… Idea mana dapat rush kan? I dapat tunggu but not sure about others. : p

    Comment by Apoxcalyps3 — Saturday, February 3, 2007 @ 7:43 am

  47. so,,yg dah kahwin atau pengalaman tu bagi la idea kat meen..mana tau kot2 leh bg meen tu ilham..meen bila nak jumpa aku ni..?

    Comment by jang — Monday, February 5, 2007 @ 1:35 am

  48. MEEN..JOM STARBUCK!

    Comment by NEMO — Monday, February 5, 2007 @ 7:48 am

  49. tak nak try stabak ngan akak ke nemo? hihihi…

    Comment by Rozzie — Monday, February 5, 2007 @ 8:59 am

  50. stabak rapat2 ke stabak jarak jauh? hehehe…

    Comment by Dila — Monday, February 5, 2007 @ 9:07 am

  51. starbak ngan aku pon takper nemo..ajak rozzie sekali..3some..huhuhu..

    Comment by Monz — Thursday, February 8, 2007 @ 5:27 pm

  52. hahahahahahahahaha kalau tak suka jangan masuk…..tapi setakat remind me remind takde hal kot….ustaz cayala

    Comment by audraLin — Monday, February 4, 2008 @ 4:24 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: