Diari Berahi Yasmeen

Monday, February 5, 2007

Sambungan Honeymoon

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 3:49 am

Aku merasakan keindahan yg tak dapat aku gambarkan. Pada saat lidah Saiful menjalar pada bibir faraj aku, aku merasakan satu getaran yang mengalir dari hujung kepala aku dan terus kehujung kaki. Aku merasakan debaran yg memuncak. Aku terasa ingin memberikan respon yg baik tetapi aku malu. Namun aku tak mampu untuk terus berpura-pura tidur lebih lama lagi.

Aku benar-benar telah terangsang. Aku tau Saiful menyedarinya sebab pantat aku dah basah habis. Jilatan Saiful semakin menusuk ke lembah. Aku memejam mata menahan nikmat dan tanpa aku sedari aku mengeliat kesedapan, sedikit demi sedikit membuka ruang dan merelakan segalanya. Aku mengerang tanpa kawalan dan menggenggam rambut Saiful yg semakin ligat menjilat pantat basah aku.

Kucupan Saiful naik kepusat dan ketepi pinggang. Jilatan lembut dan kucupan hangat itu lebih membuat aku kegelian. Bibir Saiful semakin naik, dari pantat ke pusat dan dia menghisap puting breast aku sambil menggigit halus. Aku dapat rasakan jemari Saiful menggosok lembut kelentit keras aku sementara puting breast aku terus dinyonyot lembut penuh berahi.

Perlahan-lahan Saiful menghunus jari tengahnya kedalam lubang pantat aku sedikit demi sedikit. Aku terkemut-kemut sedap. Malam ini aku membayangkan bahawa aku adalah seorang isteri yang sedang menjalinkan hubungan intim dengan suami. Malam ini aku mengecapi malam bulan madu kami seperti pasangan lain. Aku kira aku tak mungkin dapat menikmati malam seperti ini, tetapi nampaknya nasib masih lagi menyebelahi aku.

Malam tu Saiful tarah aku cukup-cukup. Kami projek dengan penuh rasa selesa dan kasih sayang. Kasih sayang? Entahlah…

Note : sori ye. Lambat sambung citer ni. Aku takde idea dan takde mood nak menulis sebab… mesti ade sebab ke? Alamak! Takyah la bagitau, tak penting pun… :p

18 Comments »

  1. ehek… nampaknye aku org pertama yg komen… ok pendapat aku laa yek… not bad… tapi aku rasa masa honeymoon nie banyak aktiviti hangat yg si saiful bole buat utk yasmeen…. maklum laaa si saiful mmg lelaki buaya… so maybe dia mintak yasmeen buat 3some dgn pelayan hotel ke… heheheh just bagi idea skit… ehek….

    Comment by dex — Monday, February 5, 2007 @ 4:10 am

  2. xnak la mcm tue..nak yasmeen setia kat saiful…nak saiful sebenarnyee memang sayang kat yasmeen

    Comment by Bee — Monday, February 5, 2007 @ 6:36 am

  3. aku pun sebenarnya berharap ko jadi isteri yang baik selepas semua yg ko lalui sebelum ni girl. aku harap ko jadi isteri yang setia dan saiful akan sayangkan ko sampai bila-bila. jaga anak tu bersama tanpa sempadan dan dapat lupakan yg itu sebenarnya bukan anak dia. aku nak happy ending dalam cerita ko!

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, February 5, 2007 @ 6:43 am

  4. aku pon sama.. nak happy ending…
    hahahaha aku x sabar nak kawen camni.. hahahaha

    Comment by Druck7 — Monday, February 5, 2007 @ 7:17 am

  5. HUARGHH HUARGHH HUARGHH…..DH PENAT KE MEEN??

    Comment by NEMO — Monday, February 5, 2007 @ 7:45 am

  6. Bagi lebih dramatik…mean’s keluarkan sifat saiful yg sebenar…mungkin pasangan ini, pasangan yg ideal…atau lebih kepada “BUKU BERTEMU RUAS”. Rasanya ada yg istimewa tentang saiful…kerana individu yg berperawatakkan “SKEMA” mempunyai hawa syahwat yg power.

    Comment by Harry — Monday, February 5, 2007 @ 7:54 am

  7. sorang insaf semua insaf hehehe… aku nak sesuatu yg mengejutkan dari Saiful. aku nak Saiful tunjuk taring dan cerita ni makin panjang lagi! hihihi… boleh meen?

    Comment by Rozzie — Monday, February 5, 2007 @ 8:56 am

  8. ni baru nak start la. belum sampai kemuncak kan kak meen?

    Comment by Dila — Monday, February 5, 2007 @ 9:01 am

  9. meen ko cite lah sikit yang saiful mengalah dgn hayunan ko, dan dia tak sangka ko pandai main…dan buat dia nak selalu main ngan ko sampai dia terlupa betina lain…dan ko compare lah jantan mana yang main paling best..hehehe

    Comment by boyz — Monday, February 5, 2007 @ 9:21 am

  10. kalau si saiful tu tunjuk taring…dracula la pulak..
    kalau dia skema..taklah dia tarah pompuan lain..
    kalau meen setia…taklah dapat baca sambungan lagi..
    kalau nak hepi ending..kira ni la posting meen terakhir..
    kalau saiful mengalah..kire tak “power” la dia

    bio la labu dengan luncainyeeee…kekeke

    saiful=pedang, biarlah makin tajam lagi kalau labu tu tak tenggelam

    Comment by Monz — Monday, February 5, 2007 @ 4:45 pm

  11. aku harap girl dapat cerita dengan detail lagi aksi2 atas katil tu..tak pun kat toilet ke..kat cermin menghadap ke laut ke..

    dan nak best lagi, citer la kau dah start cemburu dengan life dia..hahahaha..

    Comment by redzz — Monday, February 5, 2007 @ 6:57 pm

  12. dex – pelayan hotel? thehehe…
    Bee – cam citer sembilu je… hehehe…
    SB – bile ko insaf? :p
    Drucks7 – kawen dulu baru tau
    Nemo – bukan penat, baru nak start!
    Harry – kaki betina bertemu kaki jantan ke?
    Kak Rozzie – taring dia akan keluar tak lama lagi
    Dila – tepat sekali :p
    boyz – ko la yg paling best koy boy :p
    Monz – lantaklah labuuu…
    redzz – abg redz, sombong arh… benci!!!! majok ah camni :p

    Comment by berahi — Tuesday, February 6, 2007 @ 1:06 am

  13. Ingatkan dah nak berenti tale nie. Aku setuju ngan redzz. Need more fire n desire, gurl. Hehehe!!!

    Comment by Apoxcalyps3 — Tuesday, February 6, 2007 @ 6:04 am

  14. masih kurang menyengat, prlu di tambah lagi supaya lebih terasa berdenyut-denyut di “KONTOL” bila membacanya…….
    keluarkan semuanya mean jgn di simpan, jangan malu-malu sayang…… muahhhhhhhhhhhhhh slurpppppppppppppppppppppp

    Comment by tongat_ali — Tuesday, February 6, 2007 @ 10:16 am

  15. sori salah taip nama yg betul tongkat_ali
    sori ek mean

    Comment by tongkat_ali — Tuesday, February 6, 2007 @ 10:17 am

  16. ni citer real ke atau fantasi? maaflah tak ikuti dari awal.. mekasih.

    Comment by kamitaken — Tuesday, February 6, 2007 @ 9:32 pm

  17. kamitaken…cerita yang boleh di realisasikan..
    aaaaa…order la skrip dari meen

    Comment by Monz — Thursday, February 8, 2007 @ 5:25 pm

  18. sebenarnya main ngan pompuan bunting ni memang syok semacam,terutama le doggy. kena ngan gelek dia, ayun punggung, peh meleleh air liur kesedapan. tak ye, bila ko dah masuk 7 bulan nanti, ko trylah….best punye…hehehe…akak aku cite.

    Comment by anuar ismail. — Friday, February 9, 2007 @ 3:43 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: