Diari Berahi Yasmeen

Friday, February 9, 2007

Detik Pertemuan Bermula

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 1:38 am

“kat ofis ke?”
“sape ni?”
“i la…”
aku gelak-gelak mengada.
“yasmeen?”Hehehe aku gelak miang lam hati.
“camne leh teka betul ni?” aku gelak-gelak lagi.
“mana ada pompuan lain lagi yg ade no handphone i ni” woooo… ayat baik punyer… aku mencebik. Huh! ayattttt!!!
“u kat ofis ke?” aku tanye lagi.
“mane i keje”
“nape tak keje?”

“Nak buat ape keje?” huh! kereknye jawab.
“i tak keje la, i baru abis blajar, saje bercuti, belum rase nak keje lagi…” hmmm… bile aku diam, baru di ceritakan hal sebenar.
Dia duduk dengan bapak dia kat Holland. Mak bapak dia dah bercerai. Mak dia balik Malaysia, dia duduk dengan bapak dia kat Holland, bersekolah kat sane sampai besar. Cuma baru setahun dua ni je dia rapat balik ngan mak dia.

Mereka dua beradik. Si kakak ikut mak balik Malaysia, si adik ikut bapak stay kat Holland. Baru sebulan lebih dia habis belajar, terus bercuti ke beberapa buah negara Asia sehinggalah aku terjumpa dia kat Hadyai. Sekarang ni kat kat rumah mak dia di Damansara Indah.

“so, u buat ape kat umah?” aku umpan sikit, sebenarnya nak ajak keluar :p
“tak buat ape, rehat dua-tiga lagi, pastu plan nak pegi Taiwan pulak. Nak ikut?” dia pulak umpan aku.
“Errr… i dah pegi Taiwan last year. Boring la…” aku mengelak. Ikut hati memang nak :p tapi Saiful camne? Gile!

Citer punye citer, akhirnya kami set time nak jumpe borak-borak. Dia ajak aku jumpe kat The Curve. Tu jelah tempat yg paling dekat dengan dia. Lagipun dia takde lesen kereta, mak dia tak bagi jalan jauh-jauh. Dia bukan tau jalan sangat pun kat Malaysia ni hehehe…

Aku merentasi PLUS. Masuk tol Damansara dan melalaui LDP. Apsal jem gile nak masuk One Utama? Ade sale ke? Parking penuh, aku kene jalan jauh sikit nak ke lift. Kami jumpa kat Starbucks. Dia sibuk dengan laptop dia sampai tak sedar aku datang. Lain sangat dressing dia, hampir tak cam tadi. Yelah mase kat pantai dia pakai t-shirt dengan seluar pendek je hari tu. Aku pakai kemeja SEED lengan panjang hitam putih (macam nyamuk aedes). Ah! Aku dah boleh pakai baju nampak pusat lagi. Berat aku naik 5 kilo dan perut pun dah buncit sikit. Zack masih tak tau aku dah berkahwin dan sedang mengandung. Aku tak berniat nak menipu dia, tapi dia tak tanye, jadi apsal pulak aku ringan mulut nak bercerita hehehe… tul tak?

“tul ke Taiwan tak best?”
“tak la best sangat biase je, macam shanghai, beijing, banyak tample…” aku hentam.
“hongkong dah pegi?”
“Errr… tak lagi…”

“so, kite pegi Hongkong la next week…” Zack sengih.
Hah? Alamak!
Apsal aku cakap belum???
Aku takut nanti dia tanye pasal hongkong langsung aku tak tau ape-ape. Tu pasal aku cakap belum.
“nanti i check schedule i” aku senyum kelat.
“u bz? U buat ape?” Zack menyedut Mocha sambil memandang aku.
“Err i… menulis. Hmmm… menulis…” aku sedikit gagap.
“menulis? Ala… kat mana-mana boleh tulis, sekarang ni pun boleh tulis” Zack tolak sikit laptop dia kearah aku.
“i ade dateline la. I bukan boleh tulis ikut suke hati” aku mula merepek sambil memikirkan jawapan, kalau dia tanye aku tulis ape nanti.
“oh….” huh! dia tak tanye… hehehe lega!

Hampir 2 jam berborak, akhirnya kami ambik keputusan untuk jalan-jalan kat dalam. Nak tengok wayang rase mcm tak sempat. Aku takut tak sempat balik rumah sebelum Saiful balik.

“wangi tak?” Zack meletakkan seketul sabun hampir ke hidung aku.
Aku menghidu dan angguk.
“white musk, i suke bau ni” Zack belek-belek sabun bulat warna putih tu.
Orang lelaki pun layan Bodyshop? Aku tak pernah pakai barang bodyshop sebab sejak aku dengan Zaki, Sugar Daddy tua aku dulu, dia dah belikan aku barang-barang M&S. Mahal tapi quantity banyak. Bodyshop ni tak semahal M&S. Sabun murah je… dalam belasan ringgit seketul tapi ciput je sabun dia. Dua-tiga kali mandi dah abis aku rase. Lotion dia pun dekat seratus tapi 50ml je… alahai…

Aku layan je Zack. Aku ikut je mana dia pegi sambil tengok-tengok jam. Dah pukul 3, ade satu jam lagi. Aku mesti balik pukul 4. Sekurang-kurangnya aku tau apa kesukaan Zack. Aku selesa berjalan disis Zack. Sesekali bahu kami berlanggar dan aku dapat hidu bau perfume dia. BVLgari :p

Aku mintak diri bila jam hampir pukul 4. aku bagi alasan nak pegi gym. Jadul aku ditetapkan pukul 5 petang 3 kali seminggu (kononnye). Aku menuju ke lift. Tunggu lift bukak dengan sabar. Lift terbukak dan tiba-tiba Saiful keluar dari lift bersama Kamalia. Aku berpaling ke tempat lain. Mereka tak nampak aku. Mereka bergelak ketawa dan aku nampak Saiful memaut pinggang Kamalia. Aku berdebar-debar, masuk dalam lift. Pintu lift tertutup dan aku panik sampai terlupa aku parking kat tingkat berapa.

Aku drive balik rumah dalam keadaan mengigil. Aku tak pasti kenapa. Sebab takut kantoi atau sebab ternampak suami aku dengan pompuan lain.

24 Comments »

  1. wah makin kronik masalah!

    Comment by Rozzie — Friday, February 9, 2007 @ 1:42 am

  2. yeah aku suke konflik camni hehehe….

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, February 9, 2007 @ 1:43 am

  3. apsal ko tak kantoikan terus je meen?

    Comment by Rozzie — Friday, February 9, 2007 @ 1:43 am

  4. saje kasi masing2 naik lemak dulu…

    Comment by berahi — Friday, February 9, 2007 @ 1:45 am

  5. white musk tu memang wangi la. tapi tak semua orang pakai bodyshop tu sebab mahal. Van Zakri ni bukan calang-calang orang. biase lelaki suka pakai perfume Ferrai atau Dunhill dan sewaktu dengannya yg bau keras

    Comment by Dila — Friday, February 9, 2007 @ 1:46 am

  6. BVLgari… hMmmm….

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, February 9, 2007 @ 1:46 am

  7. ko kena rapatkan hubungan mereka dulu baru dorang leh main dengan penuh berahi dan kasih sayang :p

    Comment by Zurin — Friday, February 9, 2007 @ 1:48 am

  8. husband ko pun curang?
    memang padan la korang berdua.
    harap dimantapkan lagi gaya penulisan. kisah kecurangan hebat ini

    Comment by Jefferi — Friday, February 9, 2007 @ 1:51 am

  9. nama pun lumrah idup didunia ni kan.yang halal dah biasa takde umph…
    tapi…yang haram tu sangat nikmat dan lazat, terutama bab mencuri-curi bila nak buat.lagi asyik dan nikmat je.betul tak meen.anyway oklah cite u tu.teruskan …..i kan baca tiap ari.

    Comment by anuar ismail. — Friday, February 9, 2007 @ 2:27 am

  10. Kantoi….la…lum pasti lagi…..masa panjang lagi….dramaticly…

    Comment by Harry — Friday, February 9, 2007 @ 2:29 am

  11. sokong anuar ismail

    Comment by rizal — Friday, February 9, 2007 @ 4:02 am

  12. cite ko gigil tu excited juga, cam org cemburu lak…next mesti ko main ngan zack pasal bls dendam, saiful makan keliling tu..pantang ada betina mesti ngap nya….lebih kurang character i kat si saiful ni…best..hehehe

    Comment by boyz — Friday, February 9, 2007 @ 5:08 am

  13. PE BRG SEPUL CURANG!KO BKN ADA FEELIN PON GAN DIA KAN MEEN :-)MEH KARAOKE LAGU KAMALIA …AHAK AHAK AHAK

    Comment by NEMO — Friday, February 9, 2007 @ 6:05 am

  14. ala meen bende kecik je tu!

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, February 9, 2007 @ 6:59 am

  15. hmmm…. menarik jalan crite nie…. ape kata kasik twist skit… ko pakat dgn sesape laaa suruh goda kamelia supaya saiful clash dgn minah tuh… ehek…

    lagi satu nak mintak hidupkan watak ex-housemate meen laaa pasal aku rasa watak dia tak digunakan secara habis²an…. anyway good job…

    Comment by dex — Friday, February 9, 2007 @ 7:25 am

  16. ko nak buat ape ngan watak shima tu. kan meen dah tak duk satu umah ngan shima lagi

    Comment by Rozzie — Friday, February 9, 2007 @ 8:14 am

  17. aku sokong gan dex, buatlah shima tu ada hubungan gan zambri coz dia dulu slalu gi umah lama meen & shima pon penah jumpa gan dia gak kan….. saje je bagi idea kasi konflik bebanyak kat cni…. bior sampai biol pala pengarang dan pembaca…hehehehe (gelak sambil kenyit mata kat meen)****

    Comment by cinta — Friday, February 9, 2007 @ 8:21 am

  18. BIOL SMP AIR MEMBUAK2 KUAR DR PALO MASING2…

    Comment by NEMO — Friday, February 9, 2007 @ 10:19 am

  19. YO WASSUP! HOW BOUT SOME NIGGER LOVIN’ & ACTION, U KNOW DERE D BEST, OH! & ADD LOTS OF ANAL, 3SOME PLZ… KASI RABAK ITU PANTAT AMA JUBO…

    PEAZE Y’ALL

    Comment by Pez2KcgPeaze — Saturday, February 10, 2007 @ 3:55 am

  20. gugusan hari-hari
    indah bersama mu…kamaliaaaaaa

    Comment by haris — Saturday, February 10, 2007 @ 6:06 pm

  21. takleh la aku jeles la shima ngan Zamri… hehehe… girl pun mesti jeles kan girl… korang tak tau girl sayang gile kat zamri tau hehehe…

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, February 12, 2007 @ 1:18 am

  22. yelah aku jeles la zamri dengan pompuan lain hehehe…

    Comment by berahi — Monday, February 12, 2007 @ 1:47 am

  23. bogskin cantik!!! hitam

    Comment by Bee — Tuesday, February 13, 2007 @ 4:24 am

  24. hitam itu emas

    Comment by Mimi — Tuesday, February 13, 2007 @ 8:55 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: