Diari Berahi Yasmeen

Monday, February 12, 2007

Kisah Kebosanan

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 1:37 am

Sejak 2-3 hari ni mood aku terhadap Saiful makin tak menentu. Aku terus berpura-pura seolah-olah tak ada apa yg berlaku. Kesetiaan bukanlah perjanjian dalam perkahwinan kami. Malah kami berkahwin bukan kerana rasa cinta. Kami projek pun bukan kerana keikhlasan atau tanggungjawab batin antara satu sama lain. Dia menikahi aku kerana kasihan dan rasa bersalah. Dan aku menerima dia kerana nak tutup malu dan lindungi kandungan ni. Itu saja.

Sikit pun aku tak menyesal dengan keadaan keluarga yg tonggang terbalik aku ni. Bagi aku, aku dah tak boleh berpatah balik lagi. Kalaupu8n aku kembali kepangkal jalan, kembalikah semula dara aku? Kembalikah semula kesucian aku? Hahaha… bullshit! Entah apa yg aku merepek sekarang ni. Bodoh! Jiwa aku sedang dilanda konflik. Aku bukan me’lantak’kan apa yg telah berlaku atau tidak berusaha untuk berubah. Aku merasakan segala penyesalan dan perubahan tak ada gunanya. Penyesalan tak kan dapat mengubah sejarah? Jadi untuk apa aku berubah? Tunggu saja masanya apabila aku disoal mungkar dan nangkir, disebat dan dibelit ular besar, dimamah ulat dan kala jengking dan segala apa binatang berbisa. Tunggu saja apabila aku terbakar dek api neraka nanti. Hanya itu yg tinggal. Bagi aku, takde lagi harapan untuk aku Pegi mampus dengan semua tu.

“i kene pegi Johor Bahru seminggu. Maybe tak sampai seminggu, ade ape-ape pesan untuk Aie?” aku tersentak! Pesanan untuk Aie? Bukankah dia berurusan dengan bos Aie? Kenapa Aie pulak yang dia sebut.
“takde ape, kem salam je” aku acuh tak acuh buat macam takde ape-ape. Sebenarnya dada aku berdebar.
“kem salam sayang?” Saiful senyum.
Debaran aku makin bertambah kencang. Ape ni?
“sikit” aku senyum mengusik. Sebenarnya aku gabra. Dia dah tau ke hubungan aku ngan Aie sampai tahap mana?
“sikit je? Kedekutnye…” Saiful senyum, tapi dia tak pandang aku.
Aku diam. Malas nak cakap banyak, takut tersalah cakap. Mana tau dia cuma nak korek ke…

Dalam masa yang sama aku mula tersenyum dalam hati. Seminggu? Seminggu untuk bersama Van Zakri dah cukup baik. Bagaikan mengantuk disorong bantal.
Hari ni aku tergedik-gedik kegembiraan, tak sabar nak tunggu esok. Sejak pertemuan di The Curve, kami hanya ber’sms’ je.

Skarang aku ade problem baru. Perut aku mula rasa gatal-gatal kat bahagian pinggang. Jeans aku dah tak muat. Rasa tak selesa sebab terlalu ketat. Kat bahagian peha pun terasa sendat. Aku Cuma boleh pakai beberapa skirt je. Kebanyakkan yg lain dah rasa tak selesa kat bahagian perut. Dan sesekali aku membelek perut aku yg makin membesar ni. Walaupun tak ketara sangat tapi aku dapat rasakan sebab seluar dan skirt aku banyak yg aku rase tak selesa bila memakainya. Ada 6 bulan lagi untuk aku lalui kebosanan ni. Dan perut aku makin lama, makin membesar nanti. Ah! Bencinya!!!

43 Comments »

  1. apsal Saiful cenggitu hah? hampeh la ko ni buat citer tergantung

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, February 12, 2007 @ 3:11 am

  2. Penyesalan boleh disusuli dengan Taubat…
    Dan Taubat juga penawar segala bisa seksaan bla bla bla
    cewaah aku ni..
    poyo jek..
    hehehehe
    Salaaaam Yassmeen!

    Comment by Druck7 — Monday, February 12, 2007 @ 3:36 am

  3. Tunggu saja masanya apabila aku disoal mungkar dan nangkir, disebat dan dibelit ular besar, dimamah ulat dan kala jengking dan segala apa binatang berbisa. Tunggu saja apabila aku terbakar dek api neraka nanti. Hanya itu yg tinggal. Bagi aku, takde lagi harapan untuk aku Pegi mampus dengan semua tu.

    touching ler Girls!

    Comment by LanaLara — Monday, February 12, 2007 @ 3:52 am

  4. berwajah baru la layout!
    sejak akhir2 ni ko mcm ditimpa perasaan je meen. jiwang tul ko ni. bile nak kuar citer kongkek ni. lama dah puasa hehehe…

    Comment by Rozzie — Monday, February 12, 2007 @ 4:15 am

  5. kalau gatal2 kat bahagian perut tu ko jangan garu sangat, nanti perut ko bercalar. memang la sedap kalau garu. aku cadangkan ko pakai dress jelah suapaya tak gatal kat situ.

    Comment by Mak Bidan — Monday, February 12, 2007 @ 4:16 am

  6. alamak laki ko dah tau ke pasal ko penah kongkek dengan Aie?

    Comment by Jeffery — Monday, February 12, 2007 @ 4:17 am

  7. laki ko nak kem salam sayang ko tak kasi… dapat laki sporting pun problem

    Comment by Hakimi — Monday, February 12, 2007 @ 4:34 am

  8. kan ada jual jeans utk perempuan mengandung di jusco midveli.. boley laaa beli jeans baru disitu. mak saya ckp kalo pregnant kene makan vitamin2 yg doktor kasik.. kalsium apa sumer takleh tinggal.. nnt kang kalo tak makan sumer tuh pas bersalin nnt perut berkerak dan kehitam2an. kakak saudara saya sudah mengalaminya.

    Comment by naif — Monday, February 12, 2007 @ 5:26 am

  9. Yasmeen said
    “Bagi aku, aku dah tak boleh berpatah balik lagi. Kalaupu8n aku kembali kepangkal jalan, kembalikah semula dara aku? Kembalikah semula kesucian aku? Hahaha… bullshit! Entah apa yg aku merepek sekarang ni. Bodoh! Jiwa aku sedang dilanda konflik. Aku bukan me’lantak’kan apa yg telah berlaku atau tidak berusaha untuk berubah. Aku merasakan segala penyesalan dan perubahan tak ada gunanya. Penyesalan tak kan dapat mengubah sejarah? Jadi untuk apa aku berubah? Tunggu saja masanya apabila aku disoal mungkar dan nangkir, disebat dan dibelit ular besar, dimamah ulat dan kala jengking dan segala apa binatang berbisa. Tunggu saja apabila aku terbakar dek api neraka nanti. Hanya itu yg tinggal”

    Meen,
    Sekali tersalah jalan tak bermakna salah jalan selamanya. Memang kesucian dan dara you takkan kembali kalaupun you berpatah balik ke pangkal jalan tp berpatah balik ke pangkal jln itulah yg lebih baik.
    Seksa kubur dan neraka bkn hak manusia utk menilainya tetapi hak mutlak Allah S.W.T semata2.
    Soerang pelacur yg melacur seumur hidupnya dimasukkan ke syurga hanya kerana memberi air minum dr perigi dgn kasutnya kepada seekor anjing yg kehausan. (Sejarah)
    Sesungguhnya Allah tdak menimpa kan ujian dan dugaan yg tidak termampu ditanggung oleh seseorang itu.
    Pintu taubat tidak tertutup sehingga nyawa di pangkal halkum dan terbit mentari dr ufuk barat.
    Bkn niat ku bersyarah agama, cuma memperingati diriku jua.
    “Ballighu anni walau ayah” – Sampaikanlah walau pun 1 ayat.

    Comment by Hezry — Monday, February 12, 2007 @ 6:01 am

  10. hahaha hezry!

    Comment by Jeffery — Monday, February 12, 2007 @ 7:41 am

  11. alamak hezry kalau aku terbalikkan cerita ikut fakta yg ko bagi tu, tamat la cerita aku.
    jujurlah pada hati ko sendiri ko masuk sini sebab nak baca citer sex ke citer gadis solehah?
    anyway, aku menulis bukan untuk orang lain tapi untuk kepuasan diri sendiri.
    yg baik jadikan tauladan (kalo ade) yg buruk jadikan sempadan.

    Comment by berahi — Monday, February 12, 2007 @ 7:45 am

  12. ramai yg tak sedar lagi kisah ni kisah fantasi. agaknye kat situlah kehebatan ko girl. orang tak dapat bezakan yg real dengan fantasi. orang tak caye fantasi ko se’real’ ini :p congratulation!

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, February 12, 2007 @ 7:47 am

  13. betul tu. akak rasa kejayaan ko ialah apabila pembaca ko menjadi emosi setelah membaca apa yg ko tulis…

    Comment by Rozzie — Monday, February 12, 2007 @ 7:48 am

  14. mcm cerita filem. kalau jalan cerita tu menyentuh perasaan, orang boleh nangis kan?
    aku tengok filem embun, mase umi aida kene rogol ramai2 dgn orang jepun tu, hati aku sakit gile bagai disiat² sampai tahap aku nak lempang semua jepun, aku rase macam nak masuk dalam filem tu nak terajang izi yahya jahanam tu. kekuatan filem yg menyebabkan penonton emosi adalah filem yg hebat dan berjaya. begitu jugak dengan hasil penulisan yasmeen. kalau anda semua rasa tertekan, tandanya tulisan dia berjaya mengganggu jiwa anda

    Comment by Dila — Monday, February 12, 2007 @ 7:52 am

  15. meen aku nak ckp ngan ko sikit,buat masa ni, baby dlm perut tu belum bergerak lagi.Memanglah tak rasa, perlukan si seful yang bernama laki ko tu, tp bila dah bergerak nanti,pasti ko rasakan perlunya belaian seorang suami.cayelah.dan aku pasti pasti si seful pun bila dah bergerak baby tu, dia pun rajin nak usap dan belai perut ko. tunggulah 2 bln lagi.

    Comment by anuar ismail. — Monday, February 12, 2007 @ 8:28 am

  16. hmmm.. lantak korang laaa nak tersentuh ke tak… bagi aku tak sabar nak tunggu pusat si yasmeen semakin cetek…. wekekekekekekek

    Comment by dex — Monday, February 12, 2007 @ 8:55 am

  17. pastu ko nak buat ape ngan pusat dia tu?

    Comment by Dila — Monday, February 12, 2007 @ 9:12 am

  18. amboi dex main jilat2 pusat dia!!!

    Comment by Rozzie — Monday, February 12, 2007 @ 9:12 am

  19. fantasi ekkk…lupa lak. Sebagus ini ker fantasi seseorang tuh kalau tidak dilalui dengan pangalaman yang mengasyik kan? jgn poyo! meh kita sesama nikmati seni yg indah. thanks meen

    Comment by haris — Monday, February 12, 2007 @ 9:19 am

  20. All,
    Dah agak dah. Hr tu si ustaz kena bambu kaw2 nye.
    Aku pun tahu la ni citer fantasi.
    Aku just bg opinion to fakta yg si Yasmeen tulis tu je.
    Ini citer je la, aku pun ckp yg aku memperingati diriku sendiri kan.
    Aku pun tahu si Yasmeen tu berfantasi dan aku percaya semua org pun.
    Aku pun tak pernah anggap yg penulis citer yg wataknya ‘di Yasmeen kan’ tu real camtu.
    Fakta yg sebenar hidup aku adalah mcm Shima yg tinggal serumah dgn Yasmeen yang hidup enjoy n sex semata2. Housemate aku tu le yg exactly mcm Yasmeen , bukan rekaan tp realiti yg sebenarnya. Pak arab lg. Paham2 je la kalau pak arab kan. Semua dia sapu, 1 pun tak tolak. Bkn setakat sex je, minum beer mcm minum air sejuk daa.
    Kalau sapa yg nk rasa pak arab ganas ni aku boleh rekemenkan tp kena dtg Dubai la. Hehehehe. Sori la, aku tak buat la bende2 mcm tu.
    Korang paham2 je la bila korang tgk minah2 lubnan, italy, rusia, kazakhstan, ukraine, british masuk rumah korang. Si pak arab ni siap offer lg kalau aku nk join skali. hahahaha. Aku pun kengkadang tak tahan beb tp aku mintak jauhkan benda2 yg tak elok ni. Hidup aku di kota Dubai yg walaupun negara Islam, semua benda haram jadi halal. Biasa la arab, HIPOKRIT.
    Ok la melalut plak dah.
    Chow
    BTW thanks 4 opportunity to give my opinion.

    Comment by Hezry — Monday, February 12, 2007 @ 9:47 am

  21. cara ko lembut sikit dari ustaz. jangan cakap pak arab hipokrit, ustaz lagi hipokrit hehehe…

    ape pun hezry sejujurnya, pada pendapat akak komen awak tu nampak cam ala-ala brain wash sedangkan awak pun tau semua ni rekaan. baguslah kalau ramai yg emosi sebab itu menandakan penulisan si budak shikin ni berjaya. awak dah biasa kat sini, so jangan ambik hati sangat dengan apa org cakap. awak berani tulis komen, awak jugak kena berani terima realiti. kita kat sini tak kenal sesama kita, takde sape tau hati budi masing2

    Comment by Rozzie — Tuesday, February 13, 2007 @ 12:55 am

  22. macam drama bersiri la…

    Comment by Mimi — Tuesday, February 13, 2007 @ 12:58 am

  23. Kalaulah ustaz baca citer yg ni aku rasa dia faham….Meen cam tu lah gal…sesekali dakwah wah cam ustazah lah plak….how ever it was good congratulation kerana berani mencuba kelainan….setiap pembaca ada kefahamannya tersendiri bagaimana pun Meen berjaya membuat pembaca mengfokus kepada satu arah permahaman jalan cerita yg sequal….Keep Up A good work Gal…..pergunakan persekitaran pembacamu sebagai idea……( Semua bg komen panjang2x dah jatuh cinta ke….)
    Muah Muah Ha ha ha a……

    Comment by Harry — Tuesday, February 13, 2007 @ 1:50 am

  24. kali ni mmg kene bg komen panjang2 ke….. tak kisah le apa2 pon yg korang komen kat atas tu… aku tak sabo nak tunggu episod seterusnya…..

    Comment by cinta — Tuesday, February 13, 2007 @ 3:42 am

  25. Kak Rozzie,
    Sy 100% setuju ngan akak. Berani komen so kena brani ni la kan terima kritikan org lain.
    Sy tak berniat nk brain wash sapa2 pun, cuma sekadar feedback kpd keluhan Yasmeen dlm citer episod ni je and yg plg penting sbg ingatan utk sy sendiri.
    Mlm pak arab-afrika buat party bbq kt umah and 1 bdk pompuan british jd main guest. BTW mamat ni br je blk dr “window shopping” di “Red Light Street” kt Armsterdam, so kena tarah cukup2 la minah british ni. Hahahaha
    Ok la dah jd mcm blog I plak.
    Sorry Meen.
    Chow

    Comment by Hezry — Tuesday, February 13, 2007 @ 3:51 am

  26. Hezry buat blog la….”Tajuk dia Diari Berahi Hezry” bole citer pasa pak arab tuh….

    Comment by Harry — Tuesday, February 13, 2007 @ 7:43 am

  27. tunggu blog pak arab plak pasnih thehehe…

    Comment by Mimi — Tuesday, February 13, 2007 @ 8:54 am

  28. MASYAALLAH MASYAALLAH MSYAALLAH…..

    Comment by Harry — Tuesday, February 13, 2007 @ 9:12 am

  29. Diari Berahi Hezry?
    Hahahahahaha
    Tak nak la beb, bz la den. Kojo byk bona eh lagipun dah byk citer atau fantasi sex laki yg boleh dijumpai kt net2.
    Tema dia mesti anu besar dan panjang, pastu boleh stay sampai berjam-jam.
    Tah apa-apa ntah. Dulu bersepah citer cam ni kt sexmelayu.cjb.net. Pastu tau2 dah tak wujud dah.
    Pendapat aku, fantasi sex pompuan mcm yg Yasmeen buat ni je yg pyh jgk la nk jumpa, at least si Yasmeen tu jujur dlm berfantasi.

    Comment by Hezry — Tuesday, February 13, 2007 @ 11:41 am

  30. Nice…very nice…dah ada perasaan cemburu berkecamuk tgk ur husband with another girl..konflik dalam hati la ni hehehe..cun cun…kite dua bile plak nak ada krisis ni ??? wish to see u :*

    p/s: sorry lama tak baca blog ni…sibuk..hehehe

    Comment by redzz — Tuesday, February 13, 2007 @ 2:46 pm

  31. Salamz,
    Dari dok komen je samada real xperience or pantatsi, better u guyz provide ideas, all u grlz la especially la, baru ari2 c meen@sikin(rozie yg ckp!) update blog nih!
    For me, it would xciting if it takes a satanic turn/theme, c yasmeen d kongkek by iblis2 or by d big guy itself, En Satan(bkn Bro. Bade ok!). Those would be humongous cocks & hv weird & pleasurable features, rite? I know u’d like dat girl, muahahaha!
    See u frm d other realm bebeh!

    Comment by Pez2KcgPeaze — Tuesday, February 13, 2007 @ 3:04 pm

  32. pis 2 kacang pis!
    dasyat tul fantasi ko!

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, February 14, 2007 @ 1:33 am

  33. Akum.
    hi …
    dalam cerita dairi nie memang kenyataan ikhlas yasmeen.
    itu dapat aku rasakan. kenapa?
    sebab aku seorang isteri yang memahami hati isteriku.
    walaupun aku nakal ada fair sana fair sini tapi hati isteri kena jaga.
    cayalah yasmeen i as a father kepada 4 kids walaupun i’m just 26 years old. tetapi pengalaman yang aku alami jauh lebih hebat. itu semua terpaksa aku harungi sendiri tanpa bantuan mana mana belah. yasmeen patut bersyukur kerana ramai yang tampl memberikan komen. memang ramai akan suka membaca ur diari apabila u menceritakan detik detik panas (sex) tapi bila cerita ttg kesedihan cuma beberapa org sahaja yang tampil memberikan pendapat.
    meen, setiap perkara ada penyelesaian nya. harap tabah
    pasal suami meen tu saya rasa doa pu terasa or maybe dia tahu cerita sebenar u. so apa perlu buat. kalau nak cerita hal sebenar amat lah payah. so turn back the situation. meen u must remember u are a women. so kebanyakan lelaki yang u campuri seronok bila having sex with u. dgn keadaan sex ganas u, tapi bila u dlm kepayahan payah org nak amik tahu….
    itu yang ingin i luahkan today hope u understand.
    thanks

    Comment by Putera_AHMY — Wednesday, February 14, 2007 @ 2:04 am

  34. PEMBETULAN AYAT :

    kenapa?
    sebab aku seorang ISTERI yang memahami hati isteriku.
    walaupun aku nakal ada fair sana fair sini tapi hati isteri kena jaga.

    Bukan ISTERI but SUAMI

    TYPO lah

    Comment by Putera_AHMY — Wednesday, February 14, 2007 @ 2:06 am

  35. baru aku nak komen ko dah betulkan… wekekkekeke…

    weih pez…. ganaz betul… nasib baik ko tak tambah si yasmeen minum darah kambing hitam skali….

    pasal taruh minah british tuh… ko jadik pemerhati ke hezry?? patutnye ko bela nasib minah tuh… kalo pompuan tu mengandung ko kena jadi pak sanggup mcm si saiful nie…. wekekekekek

    Comment by dex — Wednesday, February 14, 2007 @ 2:32 am

  36. Hi meen…nampak gayanya blog u nie dah jadi forum ler pulak..hehehe

    Comment by LanaLara — Wednesday, February 14, 2007 @ 2:41 am

  37. bile nak update meen? cepat la…

    Comment by rizal — Wednesday, February 14, 2007 @ 7:14 am

  38. esok la guys hari ni bz la…
    esok aku promise! pepagi buta aku update hehehe…

    Comment by berahi — Wednesday, February 14, 2007 @ 9:06 am

  39. Salamz,
    Alamak, aku baru nak on ko dah bangun B.U.ty..😀, aku bole mindread ko punya mimpi tme sleeping lebih kurg pantatsi satanik 2 ler, if ur up 4 it juz holla me k?
    Dex, pe brg minum darah, bek dia kocok2kan anu kamben pastu telan keju instant, tp 2 dah twist ke arah bestiality, meen kena dok Kg. la bela livestock, trus tkar tajuk Diari Agroculture yg x berapa berahi, kah99x..
    Ade jgak yg x paham2 (sambil jeling2 kat putera?), kalo takat nak mengaku “oh, akupn mengalaminya bahkan lagi teruk dari ko @ makluk2 dlm galaksi ni”, jgn semakkan ruang komen ni, buat je blog sendiri, kalo x pandai nyusun ayat mcm cik meen nnt jd ko sndiri tuleh, sendri baca jgak…
    Last parting words, dun kill d animal, let d animal kill u..

    Comment by Pez2KcgPeaze — Wednesday, February 14, 2007 @ 11:54 am

  40. kill the kacang pis! safety first!

    Comment by rizal — Thursday, February 15, 2007 @ 12:28 am

  41. Hai Meen…cerita u semakin lama semakin menarik.I baru2 ni jer dapat baca sambungan citer2 u ni,sebab bz dgn bisnes.well apa pun i gembira dan terharu at least u masih ingat lagi mungkar nakir,azab kubur semua tuh..i doa u jangan sampai murtad an syirik pada Tuhan,selagi u ingat tentang akhirat,maknanya u masih Ada IMAN..Biarpun ada dosa,semoga dngan Iman yg masih ada di hati,Tuhan memberi RahmatNYa dgn melepaskan kita dari Azab SiksaNya.aMIN.gOOd luCk Meen..Adios.

    Comment by Tunku Mimi — Thursday, February 15, 2007 @ 2:32 pm

  42. wei hezry ko buat apa kt dubai ? ada bisnes ek? meniaga apa? haha cam nk join je …

    Comment by V_Zack — Friday, February 16, 2007 @ 7:33 pm

  43. BILA NAK NGONGKEK NI YASMEEN.MAIN MASA PREGNANT BEST TAU…
    LAAGI PANASSS…
    TAPI I HARAP AT THE END OF THE STORY U AKAN INSAF…JHEJHEHEHE.
    OKEY LE MEEN…U MEMANG PANDAI MERANSANG..DAN MERANSANGKAN..

    Yasmeen : nak insaf takyah tunggu at the end of the story la :p

    Comment by syed_zakry — Sunday, April 15, 2007 @ 10:12 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: