Diari Berahi Yasmeen

Sunday, February 18, 2007

Sebuah Kisah Cinta…

Filed under: Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 12:37 am

“Esok, u temankan i jumpa dia kat KLIA” aku tercengang pandang Zack. Nak tercekik rasanya nasi lemak yg aku baru nak telan.
Apa yg aku fikirkan ialah mcm mana reaksi Ann kalau nampak lelaki yang dia cinta bersama pompuan lain? Tapi jauh disudut hati aku, teringin sangat aku nak tengok Ann.

“kenapa u tak boleh terima dia Zack?”Zack diam.
“betul u nak tau?”
Aku angguk. Mestilah aku nak tau kenapa dia tak boleh terima gadis yg dia puji tinggi menggunung sehingga aku dapat rasakan aura kehebatan Ann pada saat Zack bercerita tentang Ann.
“dia lesbian!”Aku pandang Zack.
“so what? Kalau dia jatuh cinta pada u bermakna dia dah jumpa jalan untuk berubah. U ingat senang ke lesbian nak jatuh cinta pada lelaki” aku memandang Zack dengan wajah hairan.
Aku terkenangkan kenalan Zack mase dalam panggung wayang kat Cineleisure hari tu. Kalau dia baik sangat, tak kan dia berani korek aku. Dan aku yakin Zack berpengalaman dalam sex. Apa salahnya dengan lesbian? Bukan ke lesbian tak pernah kena tebuk dengan lelaki?
“entahlah, sejak i tau dia ada hubungan dengan girlfriend lama i, i dah tak boleh nak tengok muka dia lagi. U tau tak, dia dengan girlfriend i rupanya pasangan lesbian dan selama 3 tahun i tertipu dengan mereka. I malu, i projek dengan girlfriend i dan dalam masa yg sama Ann pun projek dengan Claudia” aku tercengang.
So, girlfriend dia dulu minah saleh. Hmmm… kronik cerita dia ni, pening kepala aku. Aku bagaikan sedang membaca novel, aku ghairah untuk menyelak muka surat seterusnya.

Seperti biasa, mase tu Zack datang rumah Claudia. Diorang memang dah biasa bersama bagaikan suami isteri. Tapi hari tu segalanya tamat bila Zack nampak Claudia dan Ann sedang bersama. Dan hubungan mereka putus begitu saja.
Kelakuan Ann yang keluar dengan lelaki dan tak menunjukkan minat pada perempuan, sikit pun tak mendatangkan syak kepada Zack. Tapi kejadian itu telah mengubah segala-galanya.

Ann balik Malaysia, mengirimkan coretan maaf dan cuba menjelaskan segalanya dan berterus terang tentang perasaannya yg mula jatuh cinta pada Zack.
Kini Ann di Nagoya, menjalankan perniagaan keluarga disana. Dia Cuma menjejak Zack di Holland beberapa bulan lepas tapi dia diberitahu Zack dah balik Malaysia. Dengan bantuan kawan-kawan, dia berjaya menjejak keluar Zack dan mendapatkan no handphone Zack.

Bagaimana dan mengapa Ann jatuh cinta pada Zack masih menjadi tanda tanya. Zack sendiri pun tak tau. Adakah Ann masih seorang lesbian, dan mengapa dia kembali mencari Zack. Semua tu masih menjadi tanda tanya.

8 Comments »

  1. Wow Meen,
    Dah makin complicated dah plot dan jalan cite U ni.
    I makin minat plak dah citer macam ni.
    Adakah plot seterusnya berlaku cinta 3 segi? hehehehe
    Hanya U yg tahu.

    Comment by Hezry — Sunday, February 18, 2007 @ 5:07 am

  2. Salamz,
    Bila la nak tegang kote camni, layan papajahat la dulu…
    Kalo X-awek pun cari kepuasan ngan org len, plak tu ngan sejenis gak, is he really a great lover/fucker 2 waste ur tme on , hmm?
    … hai sia2 je la lo kena nterview 2 jam Van_Daihatsu oii, x power ghopenyer…😀
    2 stumble on a lesbo scene is 1 of my, nope.. ALL GUYZ dream/pantatsi, bagi depa dua pueh dlu baru kongkek kaw2 pnye, mesti convert semula jd kote maniac, muahahaha!

    Comment by Pez2KcgPeaze — Sunday, February 18, 2007 @ 10:06 am

  3. ann mesti cantik kan….claudia pon sure cantik..sebab tu jadi gf zack…

    meen…teruskan menulis..best jugak layan novela kat cyber macam ni eheheh..

    jum ….nak keluar pulak..byes…

    Comment by LoisLane — Sunday, February 18, 2007 @ 11:34 am

  4. plot chenta biasa lah meen. Tak thrill lah mcm nie…

    Comment by haris — Sunday, February 18, 2007 @ 4:25 pm

  5. Whattt…….! Lesbian…I knew it la meen that’s the beuty…..

    Comment by Harry — Tuesday, February 20, 2007 @ 8:25 am

  6. alahai korang nie manyak songeh laaaa…. baca laaa seadanye… for me jalan crite mula menarik… hopefully it will get better….

    Comment by dex — Wednesday, February 21, 2007 @ 2:20 am

  7. HEZRY : takde cinta 3 segi. Never!
    LOISLANE : cantik! dalam dunia reality pun dia memang cantik, tertarik, daboooMmmm :p
    HARIS : ade yg thrill nye nanti
    HARRY : tau takper
    DEX : terimalah seadanya :p

    Comment by berahi — Wednesday, February 21, 2007 @ 2:30 am

  8. korang ni banyak songeh. bace jelah. tak suka close window, kalo suke bace, nak komen, komen elok²… takmo komen tengok je. sakit mata, tutup mata! bukan susah pun lalala…

    meen, marks & spencer tu lotion yang mase satu?

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, February 21, 2007 @ 5:48 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: