Diari Berahi Yasmeen

Monday, February 19, 2007

Ann!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 12:39 am

Ini dia. Ann! Gadis yang aku teringin sangat nak jumpa. Dia lebih hebat dari apa yg digambarkan oleh Zack.
Ann sikit pun tak terkejut dengan kehadiran aku bersama Zack. Mereka berdakapan dan aku lihat airmata Ann mengalir. Rindu benar dia terhadap Zack.

“Raihana” Ann memperkenalkan diri dan bersalaman dengan aku.
Aku senyum dan menyambut tangan dia.
“u all dah kahwin?” Ann menyapu airmata yg tersisa.
“yes, tapi bukan dengan dia” Zack tercengang dengan pengakuan aku.
“oh ingatkan u ni wife Van, coz u mengandung” Ann senyum. Aik! Dia tau aku mengandung?
“Hmmm… 3 bulan lebih” Zack tercengang lagi.
Dia memang betul-betul lesbian, dia tau semua pasal pompuan. Orang lain tak perasan pun aku mengandung, tapi dia tau.
“dah makan? I lapar…” Ann memaut lengan Zack yang diam dari tadi.
“actually i bukan transit, i memang nak balik sini, i saje nak jumpa Van” Ann senyum lagi.
“so, kita makan kat KL, rumah u kat mana?” aku bertanya.
“Ampang. Tapi i bukan nak balik Ampang, i rasa nak duduk pan pac je kot, coz next Monday i nak balik dah” Ann senyum. Zack terus diamkan diri.
“Abang parking kat mana?” Ann menarik lengan Zack.
“Errr… level 3” Zack gagap.
Ann menarik beg Louis Vuitton berodanya. Sut prada berwarna kelabu sangat sesuai dengan tubuhnya yg tinggi lampai dan berkulit cerah. Lesung pipitnya menambah manis dalam senyumannya.

“so, kita makan kat pan pac jelah, i letih” Ann senyum lagi.
Ketika Ann check in, aku mencuit Zack.
“u jangan buat muka macam tu, tak boleh ke u layan dia macam dulu???” aku bengang dengan sikap Zack yang mendiam diri bimbang Ann akan kecik hati.
“keadaan dah lain…” Zack bersuara perlahan.
“stop it! At least berlakon!” aku hampir meninggikan suara.

“jom naik kejap, i mandi, lepas tu kita makan” gadis lincah itu sentiasa tersenyum.
Kami hanya mengikut Ann ke tingkat 12.
Masa makan mereka berdua berbual tentang kisah lama, kisah kehidupan di Holland dan aku hanya mendiamkan diri. Hanya sesekali aku tumpang ketawa.

Aku tinggalkan Zack dengan Ann kat Pan Pac walaupun Zack berat hati dan nak ikut aku balik. Tapi aku berkeras meninggalkan Zack dengan Ann dan aku balik rumah sendiri. Aku berjanji akan datang balik esok atau lusa.

Dalam perjalanan pulang, Zack hantar sms. “u hutang banyak perkara dengan i” aku senyum. Aku tau Zack nak tau sangat pasal pengakuan aku pada Ann tentang status perkahwinan dan kandungan ni. Mase tu aku buat pengakuan sebab aku bimbang Ann akan salah anggap tentang hubungan aku dengan Zack. Tapi nampaknya Ann kelihatan selamba dan tak pedulikan tentang kehadiran aku sangat. Malah dia buat macam dia kenal aku. Aku selesa dalam keadaan tu tapi aku rasa aku perlu bagi peluang pada mereka untuk selesaikan masalah mereka.

50 Comments »

  1. kisah lesbian pulak ke?

    Comment by jang — Monday, February 19, 2007 @ 3:04 am

  2. mak aii.. berbelit otak aku baca kisah ni…..fuh2.. panas2.. aku tgh tunggu meen goda aku je ni… dh lama tk bayar bil air tertunggak ni.. hehe

    Comment by Van_Zack — Monday, February 19, 2007 @ 5:49 am

  3. whow…rase nak pengsan dowh…u r really hot…

    Comment by me51n — Monday, February 19, 2007 @ 6:30 am

  4. panas ke gini? biasa je…😐

    Comment by farizzet — Monday, February 19, 2007 @ 6:36 am

  5. Meen,
    Si Van ni dah over excited la plak.
    Tp citer U ni dah jd betul2 best dan suspen la. Hehehehe
    Raihana? Mcm pernah ku dengar nama ini tp dimana ya? hahaha
    Keep up the good job Meen.

    Comment by Hezry — Monday, February 19, 2007 @ 7:30 am

  6. Salamz
    Jang oii, x jd kesah lesbo, tntu ksah meen jadi kaunselor mencari jodoh ler…
    farizzet, ur rite man.. yg rasa panas@hot tu bdk2 baru belajar, tgok crekarama pn jd bahan melancap!😀
    Emm, rasanya pak arab cakap raihan tu bau2an syurga, pergh! tentu nekmat je dpt tarah budak Ann tu, tntu meen pun 2, 3 jam sedut cipap ngan mandi2 kucen kan dia!
    Peaze y’all!

    Comment by Pez2KcgPeaze — Monday, February 19, 2007 @ 9:45 am

  7. i like it. so boleh kita jumpa?

    Comment by has — Tuesday, February 20, 2007 @ 1:15 am

  8. Pez2KcgPeaze, ko ni melayu ke apa? aku tgk ko tulis bahasa melayu pn tunggang terbalik ..pastu ko mcm rasa diri ko dh bagus sgt….aku dr dulu perati komen ko mst ada je tk kena…ko ada masalah mental ke?ko pi jumpe adlin ramlie .. blaja cara mengomen

    Comment by Van_Zack — Tuesday, February 20, 2007 @ 5:20 am

  9. Salamz,
    Hoi Van_Daihatsu!
    Melayu? yang penting aku manusia! Kamu ingat semua keturunan melayu tu celik uruf k? Kalo nak komen pasal susunan bahasa, tgok2 la tulisan kamu dlu, D.B.P dh approve k?
    Kalo komen2 aku tak kena, bagitau la apa masaalahnya, apa plak komen kamu yang bernas sgt pada blog nie, tkat sumbgkan nama j(nama palsu plak 2!), jgn nak perasan baguih jgak!
    Kamu blaja ngomen dgn c gagap Adlin ‘mulut kurg ajar’ ramli k, patutpn sama gagap+kurg ajarnya!
    Pasni kmu x pueh ati gak, bgtau j kat mana nak jumpa!
    Apa2pn, sori ye cik mpunya blog…

    Comment by Peaze2KcgPeaze — Tuesday, February 20, 2007 @ 7:32 am

  10. Lubang dah pecah…kah kah kah kah…….Is about time je….Here we goes guy’s u all akan di hidangan dgn satu persembahan yg rasanya akan menyengat kemaluan anda hingga senak keperut manakala otak pula berdenyut seolah berputar serta nafas pula tidak putus2x mengembangkan dada. Manakala kulit muka pula akan menegang hingga mengerut dahi menahannya. Tapi meen jgn la…sekali ni ajer….Is a good adaptation so I’m gladd so i feel it good…..
    Salamzzzzz……
    Forgot folks “practice”

    Comment by Harry — Tuesday, February 20, 2007 @ 8:37 am

  11. keep on writing….kasi zassssssssssssss eheheheeheh

    back to work esok….!!happy working ppl!!

    Comment by LoisLane — Tuesday, February 20, 2007 @ 10:16 am

  12. gi la,br je buat,tp tak la sehebat yasmeen http://kisahaku.wordpress.com/

    Comment by kisahaku — Tuesday, February 20, 2007 @ 10:20 am

  13. hm…
    lama dah saya peratikan blog nih
    ingatkan dah berentti.
    Hm…
    Saya merayu la sesangat, tolongla
    berhentikan blog ni ya.
    Tak risau ke dengan kawan2 yg dah semakin teruk sekarang ni.
    Terlalu banyak rangsangan.
    Setiap yg kita buat ada kesannya.
    Kesan yg akhirnya jatuh pada kawan2.
    Bila kawan tu hancur, kita kata…
    Mmg tak guna la si anu tu!
    Sedar x sedar, kita yg mnghancurkannya.
    Dan orang yg dihancurkannya.
    Tolonglah
    Tolonglah anak bangsa kita ya.
    Jangan biarkan anak bangsa kita terus rosak
    Apatah lagi kita yg terlibat ‘merosakkannya’.

    (sahabat sedih)

    Comment by manofhope — Tuesday, February 20, 2007 @ 8:44 pm

  14. CERITA JIWANG LA PULAK SKG NI..
    BOSAN..BOSAN..

    Comment by SILENT — Wednesday, February 21, 2007 @ 1:40 am

  15. biar bulan bicara

    Comment by haris — Wednesday, February 21, 2007 @ 2:27 am

  16. JANG : seperti yang dijanjikan
    VAN : pelan² kayuh… stenbai je kekuatan lutut tu jangan banyak citer!
    ME51N : dah pengsan blom tu?
    HEZRY : bebuat tak kenal plak :p
    HAS : umur bape tau? dah abis skolah blom?
    SILENT : kadang² bosan tu best! u nak citer sex je 100% ke?
    HARIS : kalo bulan ade suara la kan…?
    MANOFHONE : sedihnya dia… :p
    KISAHAKU : tingkatkan usaha jang… tapi susah sket kalo nak buat blog sex dari kaca mata lelaki, sebab ko tu kan bujang dan tak penah disentuhi lagi hahaha… boleh ker? selamat maju jaya!
    LOISLANE : nape tak ambik cuti lame sket?
    VAN + KACANG PIS : hantuk pala dua² baru tau :p lol!

    Comment by berahi — Wednesday, February 21, 2007 @ 2:50 am

  17. hehe sorry meen…. Peaze2KcgPeaze.. nama pn ssh aku nk eja.. sorryla klu aku terlepas tulis …. lg pn tk baik gado2 kat tmpat org ni.. so sorry skali lg…tk pasal2 meen matikan watak aku nnt…. terpulang la pada korg nk percaya aku ni Van sebenar atau tidak .. a lil about me:

    1)Mmg aku skg blaja kat oversea —-tp bkn kt Holland
    2)Mmg aku ni MIX—- tp bkn kacukan Hollay ( ahaks Holland-Malay)
    3)Mmg aku ada awek—- tp tu dlu.. skg single dan bkn lesbo
    4)Mmg aku ni misteri dan pendiam orgnya—- tp tk di alam maya ni
    5)lagi..? haha nnt la.. baca kicah ni dlu… tp mcm meen ckp ini hanyalah fantasi shj…thanks meen !!!

    Comment by Van_Zack — Wednesday, February 21, 2007 @ 3:25 am

  18. hai meen…
    cuti nak simpan for future holiday ehehehehe…

    wah van….detail nya…..ehehehe…..anymore abt u to tell us???sila la…

    best gak baca…

    malas nak kerja…u all mood rajin ke malas??

    Comment by LoisLane — Wednesday, February 21, 2007 @ 4:17 am

  19. insaflah,u akan dihisab dosa dengan blog ini sahaja.sblm mati tuttup blog n taubat

    Comment by zek — Wednesday, February 21, 2007 @ 5:13 am

  20. So far aku pemerhati je kat cni tp ni tergerak plak nak join…apa2 pun keep up ur xciting blog ni Meen tau..!!

    Comment by EddieR — Wednesday, February 21, 2007 @ 5:25 am

  21. emmm… aku rase citer nie takde la merosakkan minda cuma kita jadikan pengajaran…. JGN MAIN DGN BINI ORG YG TGH MENGANDUNG NANTI BERLEKUK KEPALA BUDAK TU…….

    Comment by Grunz — Wednesday, February 21, 2007 @ 5:46 am

  22. hi zek, i rase nak insaf la. boleh tak kasi no tepon dan alamat rumah nak belajar mengaji dengan u? thanks zek!

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, February 21, 2007 @ 5:46 am

  23. yang sesuai mase mengandung… apa lag LESBO LE

    Comment by Grunz — Wednesday, February 21, 2007 @ 5:47 am

  24. kepala sape berlekuk, maknanya mak dia main ngan lelaki lain mase mengandung kan? hahaha…

    Comment by Rozzie — Wednesday, February 21, 2007 @ 5:56 am

  25. zek nak no tepon zek pls… hahaha nak belajar mengaji gak ngan ko!

    Comment by Rozzie — Wednesday, February 21, 2007 @ 6:14 am

  26. kalau kak rozzie dah khatam nanti, aku pun nak belajar jugak dengan zek!

    Comment by Jeffery — Wednesday, February 21, 2007 @ 6:14 am

  27. hoi! aku dulu la kak!

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, February 21, 2007 @ 6:15 am

  28. eleh berebut zek hipokrit tu? hati aku tetap kat ustaz rochi hehehe

    Comment by Dila — Wednesday, February 21, 2007 @ 6:16 am

  29. ape laa korang nie… nak blaja mengaji pi bukak 9TV pukul 6:30 tak silap aku…. tak sabar aku pengalaman lesbo yasmeen yg pertama… heheheh heharap berjaya dikarang sereal yg boleh… ehehhehe tah laaa lately nie tak cukup tido buat imaginasi aku merawang tah kemane…

    Comment by dex — Wednesday, February 21, 2007 @ 8:28 am

  30. Hi… tetiba Van plak jd rebutan… takpe tak cukup Van tu.. van kat kedai pun byk pilih jer lah mana satu mesti cukup satu sorang….

    Comment by NN — Wednesday, February 21, 2007 @ 8:41 am

  31. meen nak lesbo ngan ann ke????ish…meleret2 dah ni…van tak jeles ke nanti…hehehehe…

    suruh ustaz ngajar kat sini je..leh belajar berjemaah hehe..

    Comment by LoisLane — Wednesday, February 21, 2007 @ 10:22 am

  32. haha lois lane nk detail lg pasal van_zack? lekla… tk suspen la nnt… but I sedia jd ur Superman haha..!!! tp bkn pakai seluar dlm kt luar tau.. tk pakai langsung hehe..

    Comment by Van_Zack — Wednesday, February 21, 2007 @ 12:10 pm

  33. kalo lesbian sama2 jantina.. kalo buat sex ada rasa apa2 ke..

    Comment by naif — Wednesday, February 21, 2007 @ 12:32 pm

  34. siap la kene jilat jap lagi…hehehe

    Comment by redzz — Wednesday, February 21, 2007 @ 5:29 pm

  35. so great..
    erm nnti jd sifu seks i bleh??

    Comment by wequald3 — Wednesday, February 21, 2007 @ 6:31 pm

  36. van zack..hehehehe….superman yer….ekeekekeekeekek….

    makan la dulu..lapar….
    meen..terus menulis..cepat cepat eheheheehehe

    Comment by LoisLane — Thursday, February 22, 2007 @ 12:18 am

  37. SB dgn rozie nak bljr mengaji ke atau mengajar benda lain kpd zek

    Comment by kisahaku — Thursday, February 22, 2007 @ 12:38 am

  38. cik loislane sayang .. cik yasmee tu sibuk bekeje.. sian kat dia… dia tk slalu update blog ni.. seminggu 1,2 kali cmtula… rindu nk chat dgn u meen …so diminta sume harap bersabo.. meen tu gf I .. I tau la hehe

    Comment by Van_Zack — Thursday, February 22, 2007 @ 3:48 am

  39. hehe zack..back up gf ek..ok ok paham..meen keje..bz la tu agaknya…

    keje elok2 tau meen..pastu free update k..awak plak zack…kena kasi semangat n vitamin rajin kat meen…baru la dia nya semangat nak update berkobar2 ekeekekekek

    Comment by LoisLane — Thursday, February 22, 2007 @ 4:19 am

  40. kak yasmeen.. awat x update2 lagi??? x sabo nak tunggu cite seterusnya………

    Comment by iena — Thursday, February 22, 2007 @ 4:59 am

  41. tak la bz sangat hehehe… esok pagi² buta aku update. aku janji thehehe…
    malam ni malam jumaat aku cuti menulis, aku nak berenang thahaha…

    weh, korang duk dendiam tau, jangan gado². kalo ade orang kaco kutuk² korang jangan layan tau. korang geng aku kan? geng kite mesti relax je tak menggelupur, ok? muahzzz kat korang!

    Comment by berahi — Thursday, February 22, 2007 @ 6:29 am

  42. ala…nak berenang ek malam ni….beshnyer ekekekekekeek…

    jum swimming nak…..hehe..panas la skrg …hahaahhaah

    Comment by LoisLane — Thursday, February 22, 2007 @ 7:36 am

  43. swimming malam lagi panas dude :p melecet kulit!

    Comment by berahi — Thursday, February 22, 2007 @ 8:16 am

  44. ye la tu,,tak kahwin lg, gi la swimming kalau dah kahwin,pliiow figth dgn husband kan yasmeen

    Comment by jang — Thursday, February 22, 2007 @ 8:58 am

  45. meen, nak joint gak swimming. tapi camne eh sy tak tau berenang. tlg ajar boleh??

    Comment by red — Thursday, February 22, 2007 @ 10:43 am

  46. meen smpai hati u tk ajak I berenang… I nk tgk u pakai swim suit wakaka!!! dgn boobs u yg besor tu hehe.. mantap2… cik loislane tk nk itut? loislane dlm citer superman seksi tau..thehehe… meen u jgn takut I akan jaga blog U ….exam dh habis dh .. sape gado2 I bg dia karate… one more, I`ll be back on this March ..so who wanna going to pick me? any gals?

    Comment by Van_Zack — Thursday, February 22, 2007 @ 10:50 am

  47. WAH…cuming back from where zack…hehe…interesting…

    loislane superman memang seksi..tapi loislane ni…gittew2 aje hehe.

    ok have fun swimming yer semua….cheers!!

    Comment by LoisLane — Thursday, February 22, 2007 @ 11:26 am

  48. tapi….meen,sepnjg i bersama u di blog ni, bnyk2 perkara yang i teruja sgt ialah, btl ke gambar kat blog ni, gmbar u.klau btl, sapa yang amek gambar tu, mmg betuahlah dia dapt free show. kalau i kan bagus ..leh joint sekaki fantasi jd realiti. hehehe, jgn marah gurau je….

    Comment by anuar — Thursday, February 22, 2007 @ 11:34 pm

  49. meen..ko bila nak update..aku tiap2 hari pagi2 da bukak da blog ko..tapi hampeh tgk yg sama gak..update la weii…aku boring kerja dari pagi bawak ke petang ni…van_zack..perasan nak dead tu kenapa?

    Comment by silent — Thursday, February 22, 2007 @ 11:50 pm

  50. great la meen takleh tahan hehehe

    Comment by Miza — Sunday, February 25, 2007 @ 12:21 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: