Diari Berahi Yasmeen

Saturday, February 24, 2007

Kuantan… Hongkong!

Filed under: I'm Happy Today! — Yasmeen @ 12:11 am

Aku balik Kuantan. Lepak umah mak aku. Pagi-pagi buta Saiful hantar aku dan petang tu jugak dia balik KL sebab dah lama tinggalkan opis, banyak keje tertangguh.
Aku teruskan rancangan aku.

Aku akan jumpa Zack di KLIA esok dan kami akan ke Hongkong untuk beberapa hari. Kat sana nanti dia akan tau sape aku yang sebenar dan terpulang pada dia untuk meneruskan permainan ini atau tak.

9 Comments »

  1. wah..pergi hongkong???sapa support???

    erm napa sikit je update meen….not on the mood ke??

    Comment by LoisLane — Saturday, February 24, 2007 @ 2:29 am

  2. yeah…babey… I am ready… haha!!! excited2 ni…

    Comment by Van_Zack — Saturday, February 24, 2007 @ 4:18 am

  3. jauh merantau kali ni..teruskan meneroka fantasi indah u tu.

    Comment by death_note0101 — Saturday, February 24, 2007 @ 6:55 am

  4. mesti kongkek laar ni bila kat hong kong.. hehehe
    x yah kongkek laa meen.. buat citer laen ar.. baru layannn..
    hahaha kasi uniq sket watak si zack tu..
    just my opinion…

    Comment by Druck7 — Saturday, February 24, 2007 @ 5:56 pm

  5. tak kongkek? masuk website harakah la kalau tak nak citer kongkek hahaha

    Comment by Miza — Sunday, February 25, 2007 @ 12:31 am

  6. aku sodok si miza ni kang.. ahhahaha hye miza!

    Comment by Druck7 — Sunday, February 25, 2007 @ 1:19 pm

  7. LOISLANE – sakit pala cari idea
    VAN – kuikuikui
    DEATH_NOTE – destinasi yg menjimatkan
    DRUCK – takmo la
    MIZA – hahahaha!

    Comment by berahi — Monday, February 26, 2007 @ 8:06 am

  8. aku pon same suke watak si zack tue..he’s perfect guy…pndai bg kepuasan coz aku pun lurve…..hardcore sx..heheh

    Comment by rodesharieha — Thursday, March 1, 2007 @ 9:34 am

  9. teruskan aje niat mu min balik hong kong citer k

    Comment by zaidi — Thursday, April 5, 2007 @ 3:27 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: