Diari Berahi Yasmeen

Monday, February 26, 2007

Hari Ke-2 Di Hongkong!

Filed under: Berahi, Penyesalan — Yasmeen @ 12:13 am

Saiful nak ambik aku esok. Aku sakit kepala cari alasan. Aku merengek-rengek dalam telefon cakap aku nak duduk umah mak aku lagi dalam 2-3 hari sebab aku rindu mak aku.
Saiful tak banyak karenah, dia kata kalau nak balik, call je. Pastu dia tanya khabar mak aku, aku kate sihat.
Saiful ketawa!
Aku pelik!
Aku jadi takut tiba-tiba.
“sudahlah, nanti sampai KL bagitau, buat ape u nak susah-susah sampai KL pastu nak ke Kuantan, pastu nak patah balik KL lagi, buat penat je” Saiful ketawa lagi.
Aku semakin takut.
“kenapa ni bang?” aku masih nak berlakon lagi.
“takpelah, enjoy yourself, nanti balik belikan i something” Saiful putuskan talian telefon. Aku ketakutan rase nak nangis. Tangan aku menggigil pegang handphone. Zack diamkan diri.
Aku call adik aku tanye ade tak Saiful datang.
Adik aku kata…
“ade tu, abang Saiful tengok bola!” aku rase nak pengsan! Aku terduduk atas katil dan tercengang.
Aku bukan je takde mood malah aku rasa tak nak balik terus. Aku takut.
Zack cuba tenangkan aku lepas aku ceritakan semuanya. Tapi tu semua tak membantu sebab aku memang gelabah gile.

Hari tu kami turun kat Sham Shui Po station dan habiskan masa kat Apliu Street, Golden Computer Arcade, dan Golden Shopping Centre sebab 3 tempat tu berada berhampiran antara satu sama lain, jadi kami boleh jimat masa.

Kat situ terkenal sebagai tempat jual barang-barang electric, handphone, komputer, laptop, semuanya murah giler. Aku beli satu laptop HP, Cuma 500 ringgit duit malaysia.
Dan aku beli Nokia N73 sebijik dan PDA entah ape brand untuk Saiful. Untuk Saiful? Tak taulah kenapa aku beli untuk dia. PDA tu Cuma 280 ringgit duit kita. N73 tu pulak 580 duit malaysia. Murah memang murah. Tapi kalo rosak nanti, burn camtu jelah nampaknye. Tentang quality, aku tak pasti, aku main rembat je sebab murah, sebab handphone yg aku pakai sekarang ni pun aku beli kat China, ok je sampai sekarang.

Malam tu aku beri jawapan pada Zack. Aku rasa selesa bersama Zack. Mungkin sebab aku tengah ketakutan pasal aku dah kantoi dengan Saiful.

Malam tu pertama kali kami projek. Lepas dia cakap dia rasa bertambah sayang kat aku sejak kami bersama habiskan masa kat Hongkong ni, aku tak lagi tido katil sebelah hehehe…

Bunyi jeritan berahi aku sama kuat dengan Vision Four. Macam-macam skill kami buat malam tu. At least dapat kurangkan tekanan yang aku rasakan.

Kami kongkek dalam tab mandi yang luas. Bilik berharga USD50 satu malam tu agak memuaskan. Zack membelai aku dengan buih sabun. Dia gosok perlahan-lahan ke seluruh tubuh aku. Aku teringat masa aku honeymoon kat Hadyai dengan Saiful minggu lepas. Tetapi belaian Zack menyiksa batin aku. Sangat lambat dan perlahan sampai aku tak boleh tahan. Dia usap dari hujung kaki naik kebetis dan peha. Dia mengusap celah peha dan ambik masa yang lama untuk menyentuh pantat aku. Aku tak tahan, aku rasa tersiksa. Dan bila jarinya tiba kat bibir pantat aku mengeluh dan mengerang kesedapan sebab itulah yg aku tunggu dari tadi.

Kami berkucupan dan aku merasa nikmat bila bibir atas dan bawah dua-dua terusik. Zack mengelus lembut bibir faraj dan sesekali hanya tersentuh sedikit kelentit aku yg keras dan terbonjol keluar kerana terlalu stim. Aku mengharapkan jemarinya menujah masuk kelubang sebab aku tak boleh tahan disiksa begitu lama.

Aku berpaut pada leher Zack ketika kami berkucupan dan geseran buah dada aku kebadan Zack buat breast aku tegang dan keras. Sama keras dengan konek Zack yang sedang berdiri megah.
Kami berdiri didalam tab mandi. Kami berpaut rapat dan aku mengusap lembut konek keras Zack. 6 inci maybe😉 dan Zack mengusap perlahan punggung pejal aku.

Zack membuka pancuran dan kami berdiri dibawah shower. Untuk menghilangkan buih dibadan barangkali. Aku merasa lepas ketika air jatuh dari atas membasahi seluruh tubuh dalam keadaan kami sedang berkucupan.

Kucupan Zack beralih ke leher dan dada. Zack menggigit lembut dan menjilat-jilat buah dada aku yang sudah bersih tanpa sabun lagi sambil mengepal punggung aku.
Tangan aku mendakap Zack dan mengusap rambut dan tengkuknya.

Zack melutut dan mengucup perut dan pusat aku. Lama kelamaan lidahnya bergesel pada kelentit keras aku.

Dalam keadaan basah, Zack dukung aku keluar dari bilik air dan baringkan aku atas katil. Zack meneroka setiap inci tubuh aku dari hujung rambut ke hujung kaki. Dia kangkangkan aku seluasnya dan melutut dihujung katil beralaskan karpet pada lututnya. Jilatan demi jilatan membelai. Tak cukup jilat pantat, Zack menjilat seluruh tubuh badan aku dan sekitar puting tetek sambil jemarinya terus meneroka lubang keramat aku. Tanpa segan silu aku mengerang.
Selepas beberapa lama, Zack tarik tangan aku dan aku duduk. Zack berdiri didepan aku mengusap batang kerasnya. Aku menyambut konek Zack, membelai buat seketika dan masukkan perlahan dalam mulut aku. Tak mungkin konek 6 inci tu dapat masuk habis dalam mulut aku. Tapi aku isap jugak perlahan-lahan, lagi dalam aku sumbat, lagi asyik Zack mengerang. Zack memegang rambut aku yang mengurai kedepan mengganggu acara kolom konek. Dia cuba menekan sedikit demi sedikit memberi bantuan pada aku agar aku kolom lebih dalam lagi.

Zack menolak aku kembali untuk berbaring dan Zack bersedia melutut dia atas katil untuk memacak koneknya. Tujahan Zack mengikut susunan kelajuan. Dari perlahan dan semakin laju, 15 minit kemudian, dia pusingkan aku. Aku menonggeng dan dia berdiri dihujung katil. Kami berdoggie buat seketika. Sambil menghenjut, Zack mengepal-ngepal punggung aku.
Kemudian Zack suruh aku turunkan sebelah kaki ke bawah katil dalam keadaan menonggeng seperti tadi. Zack menaikkan sebelah kaki keatas katil dan teknik doggie ini memang sebijik cam anjing tengah projek, nampak teruk sangat tapi sedap seolah-olah konek Zack tersepit dicelah daging.

Hampir setengah jam berlalu. Aku dah mula rasa lenguh-lenguh. Sejak mengandung aku memang cepat letih.
Kami berdua mengiring di atas katil. Kesejukan aircon membuatkan badan kami kering tanpa disedari. Rambut aku pun hampir kering. Tapi adegan panas itu buat aku kurang rasa sejuk.

Dalam keadaan mengiring, Zack mengangkat sebelah kaki aku keatas lututnya dan dia mula menujah aku dari belakang. Aku berbaring pada lengan Zack dan Zack meramas-ramas buah dada aku dari belakang. Dalam kesejukan itu aku mula berpeluh.
45 minit berlalu dan aku rasa makin lenguh dan kejang. Aku kembali menelentang dan Zack menujah aku dari arah depan. Breast aku terhayun-hayun setiap kali Zack menambah kelajuan goncangan. Aku feeling habis sampai lupa yang aku sedang mengandung. Goncangan Zack makin laju dan aku makin kejang. Aku memejam mata menerima hentakan bertubi-tubi dan kepala aku rasa lapang dan kosong, takde lain yang aku fikirkan mase tu melainkan kesedapan.

Zack melepaskan tembakan kat dalam. Aku melepaskan keluhan. Aku terkulai keletihan dan dapat rasakan ada sesuatu meleleh kat celah lubang pantat aku. Aku abaikan dan biarkan air tu mengotori cadar katil. Lantak la, katil lagi satu kan ade hehehe…

Aku dengar Zack mandi sementara aku tertidur dan terus tak sedarkan diri sampai pagi :p

p/s : esok sambung citer hari ke-3 aku kat Hongkong ok!

34 Comments »

  1. erm…agak- agak saiful akab buatr apa? cerai ko?lps tu ko jalin hubungan ngan zack?…cam crita sembilu kasih jek..anyway “enjoy” kali ni…

    Comment by silent — Monday, February 26, 2007 @ 12:57 am

  2. wah… manyak syok laaa pelancongan ko meen…. anyway keep it up…

    Comment by dex — Monday, February 26, 2007 @ 2:46 am

  3. Wah! Steady la Meen. Aku geli hati baca part Saiful call u n u kantoi abis. Selamba je dia ketawa ye. Tengah tengok bola lak tu kat rumah mertua. Kakakakaka!!!!!!!!

    Comment by Apoxcalyps3 — Monday, February 26, 2007 @ 3:50 am

  4. si saiful tu betui ke tengah tengok bola… ke tengah main bebolanye….

    Comment by Tombo — Monday, February 26, 2007 @ 5:15 am

  5. yer ker saiful tengok bola..kot2 tengah main ngan adik u kat umah tu…adik u main bola dia kot…papepun balik tu belikan i satu hadiah ye sayang!

    Comment by redzz — Monday, February 26, 2007 @ 5:55 am

  6. SILENT – sembilu kasih tu citer ape? :p
    DEX – tak nak join ker
    Apoxcalyps3 – tu nama dia misteri kehidupan. aku pun tak paham hehehe…
    TOMBO – bola yg sedang dimainkan
    REDZZ – sabtu ni jadik tau abg redz!

    Comment by berahi — Monday, February 26, 2007 @ 8:17 am

  7. a tempting offer meen but i have to decline…. cewahhhh… siap main hard to get lak aku nie….. wekkekekekekek

    Comment by dex — Monday, February 26, 2007 @ 9:00 am

  8. ilmu Hong Kong. u lupa pesan saipul lg satu. dia suh u belikan i hadiah gak balik nanti.

    Comment by haris — Monday, February 26, 2007 @ 9:47 am

  9. pergh..dah start dah…

    Comment by boodark_nuckall — Monday, February 26, 2007 @ 12:37 pm

  10. waaa….semakin rancaknie….
    ngetop gituh……
    meletop-letup dah…..
    makin lama makin dasat hehe
    meen…..u rajin ymke…blh mntk ym id u x??
    van…..semakin dasat cerita pasal ngko nih…wah wah…van blh bg aku email ko x??

    Comment by abcdead123now — Monday, February 26, 2007 @ 2:29 pm

  11. sedap sungguh.

    Comment by farizzet — Monday, February 26, 2007 @ 2:57 pm

  12. abcdead(apa la pelik nama ko ni)- ko nk ym aku? nk buat apa? aku ni lelaki misteri….tkleh jd fofular sgt… thehe..
    sayangku meen- u mmg buat I lg syg kat U thehe…pandai U tau apa yg I suke eh.. nnt I belanja U lolipop perisa vanilla eh?I tau feveret U..thehe

    Comment by Van_Zack — Monday, February 26, 2007 @ 3:07 pm

  13. i will kidnap u n go to vegas😀

    Comment by rei — Monday, February 26, 2007 @ 5:01 pm

  14. redzz tu bukan rezd tau…jadi sabtu ni jadi la yer?

    Comment by rezd — Tuesday, February 27, 2007 @ 1:24 am

  15. Kalau perasan takut membelengu, selalunya tak ada apa…tapi entah lah…perasaan tuh selalu aku alami…tapi bila tiba keadaan tak ada apa….tu pasal aku jadi jenis tak kisah…

    Comment by Harry — Tuesday, February 27, 2007 @ 3:14 am

  16. ala..apa salahnya bt kwn2 van..bgla…blh layan sembang….ok apa

    Comment by abcdead123now — Tuesday, February 27, 2007 @ 6:26 am

  17. DEX – pelan² kayuh
    HARIS – tengok la nanti kalo teringat
    boodark_nuckall – baru start
    abcdead123now – tinggalkan la e-mail yg bebetul punyer…
    farizzet – mane tau sedap?
    VAN – lolipop jerk?
    REI – sape nak sponsor?
    REZD – laaa… salah org ker aku?
    HARRY – ni yg gabra ni…

    Comment by berahi — Tuesday, February 27, 2007 @ 8:49 am

  18. meen ni lolipop spesel siap ada krim memancut.. thehe…abcde….z… apa mail ko bg aku..nnt aku add.. aku pn dh abis exam ni …sblm aku balik mesia lg 2 minggu sape nk borak dgn aku silekan..tp tkleh cungkil dlm2 eh..meen sorg je thehe..

    Comment by Van_Zack — Tuesday, February 27, 2007 @ 8:58 am

  19. 6″ huh….it ok meen, less or more, you can take it cause …..hmmm can’t say it..hope you really enjoy it🙂

    Comment by boyz — Tuesday, February 27, 2007 @ 9:44 am

  20. hello all…

    wa…cemana leh kantoi ehehe….sabar je la kan ..

    erm van nak balik msia??welcum back then hehe….cuti lama mana??atau back for good??

    hai meen….sambungan bila??bz ker skrg?

    Comment by LoisLane — Tuesday, February 27, 2007 @ 10:24 am

  21. err lagi satu ..meen ..kenapa time salah ni…patut 6.25pm tapi jadi 10.24am…hehe…kena adjust ni atau meen bukan di malaysia????

    curious ni ..hehe

    Comment by LoisLane — Tuesday, February 27, 2007 @ 10:25 am

  22. Meen camna nak contact kau haa…….

    Comment by has — Tuesday, February 27, 2007 @ 12:50 pm

  23. Salamz,
    Akhrnya ‘panas’ jgak, slamat kembali🙂 … Ingat ‘meen’ 2 xyah balik m’sia dah, ur new lover turns out 2 be an international pimp @ bpk ayam, perangkap c meen utk jd sex slave for d international market, mcmna la skill antarabangsa servis pantat mak budak melayu, hmmm… bkn belekuk j, mau tmbus kpala bby 2😀
    Peaze…

    Comment by Pez2KcgPeaze — Tuesday, February 27, 2007 @ 2:25 pm

  24. macam aku punyer jek yg van zack tuh

    Comment by roberto — Tuesday, February 27, 2007 @ 6:15 pm

  25. meen, i rase u ni btl2 pandai cite ler. citer ni mcm btl2 terjd kat u jek. blh tak i nak contact u? i pun nak kongsi cite ngan u

    Comment by roberto — Tuesday, February 27, 2007 @ 6:18 pm

  26. wekekekekekekek…. menarik gak jalan crite si pez tuh…. lepas tuh si meen nie lepas beranak anak dia digunakan oleh mafia international sebagai cagaran…. meen terpaksa tarik skali kengkawan dia kat m’sia masuk perangkap bapak ayam tuh cam Shima…. wekekkeekekkeke timbul balik nama shima nie…..

    i mmg biase kayuh perlahan meen… bukan ape kesian takut melecet partner nanti…. wekekkekeekkeke

    Comment by dex — Wednesday, February 28, 2007 @ 12:00 am

  27. merepek la jalan cerita korang, asal dengar hongkong je terus nak buat citer ala-ala jenayah hongkong hahaha

    Comment by Dila — Wednesday, February 28, 2007 @ 3:13 am

  28. VAN – ceh! pirah mabuk! pat la hantar lolipop!
    BOYZ – besor kecik tak penting, yg pompuan nak ‘tahan lama’ *wink*
    LOISLANE – semalam aku ade sambung hari ke-3 kat hongkong tapi tak perasan la aku click kat save kat draft hahaha ingatkan dah post hahaha…
    HAS – mase ko tulis komen, ko tinggalkan e-mail sebenar ko, dari situ aku leh kontek ko :p
    kacang PIS – ayark????
    ROBERTO – i malas nak kongsi citer… lagipun i takde citer, semua citer i tulis ni citer tipu… hahaha… tak minat lak tu nak dgr citer maksiat org… dosa sendiri pun i letih nak tanggung :p lol
    DEX – ko leh kawan ngan kacang PIS bukak satu production house, pastu buat filem sendiri hahaha
    DILA – ganaz pala otak dorang, ko bebaik sket, ko tu dara sunti hehehe…

    Comment by berahi — Wednesday, February 28, 2007 @ 4:02 am

  29. meen, u punya story may be not real sebab jalan citer macam citer blue film jer. …mungkin u sorang lelaki…kalau pompoan tak mungkin nak citer cam tu…

    Comment by joe sandora — Wednesday, February 28, 2007 @ 6:53 am

  30. hahaha best gile komen ko joe! tapi dont underestimate. aku yg banyak pengalaman puntak tentu menang ngan minah ni

    Comment by farizzet — Thursday, March 1, 2007 @ 1:20 pm

  31. JOE – ramai lelaki cakap macam tu sebab nak i munculkan diri atau call dia hahaha i dah biasa dgn tektik tu… tapi takpe i paham masalah u. anyway, ramai gak budak dari blog ni yg i dah contact… hahaha… funny la u!
    FARRIZET – u ada pengalaman sendiri, tapi i tulis berdasarkan pengalaman RAMAI orang… sebab tu u rasa tak tentu menang, thanks anyway!

    Comment by berahi — Friday, March 2, 2007 @ 1:31 am

  32. add aku..ym..herol_01@yahoo.com

    Comment by heril — Saturday, March 24, 2007 @ 10:59 am

  33. huhuhuhuhu….meen ko kantoi meen…apa la laki ko nak buat kang

    Comment by audraLIN — Friday, May 16, 2008 @ 12:15 pm

  34. jalan cerita yg makin menarik…..
    meen, ngko patut tulis novel lah..sure meletop punya

    Comment by Ved — Tuesday, January 6, 2009 @ 1:15 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: