Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, February 27, 2007

Hari ke-3 di Hongkong

Filed under: Berahi, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 12:14 am

Aku rasa berat nak balik. Aku takut sebenarnya. Aku tau semuanya dah kantoi. Dan aku jugak tau tak kan selamanya aku dapat larikan diri dari kenyataan dan kesilapan yang aku lakukan.
Jadi aku ambik keputusan hari ni adalah hari terakhir aku di Hong Kong, esok aku akan balik KL.

Kami bersiar-siar di Kowloon Walled City Park, tempat bersejarah bagi Hongkong ala-ala kota Melaka kalau kat Malaysia. Taman tu dibuka pada tahun 1995 dan direka ala-ala taman masa dinasti Qing dulu. Takde ape yg menarik selain dari tugu dan kubu lama.

Kami ke Mangkok, destinasi shopping terbesar kat Hongkong. Rupanya Sincere Podium adalah tempat yg jual handphone paling besar, lebih banyak pilihan. Tapi aku dah terbeli semalam, so rugilah nampaknya. Kat sini ada lagi macam-macam model. Aku beli baju dan kasut di Sino Centre dan aku terperanjat beruk bila dapat tau Saiful dah cut kredit kad aku mase aku nak bayar semua barang yang aku beli berharga USD470. Nampaknya Saiful memang cekap.
Aku tak cukup cash, nasib baik Zack bagi pakai kredit kad dia.

Kepala aku serabut dengan masalah nak berhadapan dengan Saiful. Aku betul-betul takut. Aku tau, Zack pun takut jugak, tapi pura-pura menenangkan aku.

Malam tu kami kongkek lagi. Hanya itu hiburan yang ada atau mungkin Zack tak tahan tengok pelacur-pelacur separuh bogel yang mencari pelanggan di sepanjang Nathan Road berhampiran hotel kami.

“Ahhh… sakitlah…” aku merengek ditindih badan sasa Zack. Zack terus menghenyak aku seolah-olah lupa yang aku ni tengah megandung.
Belaian Zack kian panas. Agaknya orang lelaki ni dilahirkan untuk menjadi hebat. Aku selalu teruja dengan setiap belian lelaki-lelaki yang pernah sentuh tubuh aku.
Skills mereka hampir sama, malah itulah yg dinamakan sex. Tapi cara sentuhan mereka yang membezakan setiap lelaki. Lain lelaki, lain cara sentuhannya dan lain pula rasa belaiannya. Kalau korang sundal macam aku, korang fahamlah apa yang aku maksudkan kan?

Saiful hubungi aku sepanjang malam. Aku membiarkan handphone tu berbunyi sampai bateri kong dan terpadam sendiri. Aku takut nak jawab dan kalau boleh aku tak nak beritahu dia yang aku akan balik esok. Aku belum bersedia menghadapi semua tu.

15 Comments »

  1. ha ni dia entry semalam. nyanyuk dah budak shikin ni!

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, February 28, 2007 @ 4:07 am

  2. mabuk kot si shikin?

    Comment by Rozzie — Wednesday, February 28, 2007 @ 4:14 am

  3. tah2 deman denggi tak nampak button nak klik si shikin (hehehe panggil shikin gak)

    Comment by Dila — Wednesday, February 28, 2007 @ 4:14 am

  4. aku cili gak mulut budak bertiga ni kang!

    Comment by berahi — Wednesday, February 28, 2007 @ 4:26 am

  5. kelakar la pulak.

    Comment by farizzet — Wednesday, February 28, 2007 @ 5:59 am

  6. release stress dgn sex ok gak.. mmmmmm

    Comment by dram — Wednesday, February 28, 2007 @ 6:15 am

  7. tapi meen tgh tension, make love tak berapa trill la, pasal tak leh nak concentrate…kalo lelaki mesti kote tak ngan 100% nya🙂

    Comment by boyz — Wednesday, February 28, 2007 @ 7:58 am

  8. memandai laa ko nie boyz… aku rasa buat sex lepas tension laa best… especially after a fight or stress…. si zack pon aku dapat rasakan betapa best buat sex dgn meen masa keadaan dia tgh serabut…. pasal at this point meen takleh nak perform sangat & this is the time dia bole tunjuk skill dia…. cewahhhh tangkap feel lak aku nie… ape² pon good job syikin…. (ehek aku maleh nak sebut nama pengarang tapi tgk semua dah sebut)

    Comment by dex — Wednesday, February 28, 2007 @ 8:11 am

  9. ok gak… kalau sampai k.l leh konteki aku…

    Comment by has — Wednesday, February 28, 2007 @ 1:08 pm

  10. apala korg…. sian meen…jgnla pecah lubang… kang lubang bawah tu kena pecah kang thehe ( eh betul ke dila dara sunti?thehe)… meen u nk lolipop? nk saiz apa? nnt I simpan krim dia byk2 ..thehe….lama tk chat dgn U meen windula!!!! pada pengomen yg positif thank u haha!!!

    Comment by Van_Zack — Wednesday, February 28, 2007 @ 5:39 pm

  11. SB – bukan nyanyuk la. sakit jiwa
    kak ROZZIE – pembawak budak ke ni? hahaha…
    DILLA – ko jgn ikut makcik² tu DILA nanti ko pun jadi biol cam dorang
    FARIZZET – naper klakar?
    DRAM – tu salah satu cara :p
    BOYZ – dah try ker? konek u selalu tak naik 100% cuma kerana masalah kecik? kene check tu!
    DEX – ko kawan la ngan SB ngan kak ROZIE tu. aku malas nak kawan ko! huh!
    HAS – dah hantar e-mail kat e-mail u kasi tu tapi tendang balik. kasi e-mail tipu ekk? hehehe…
    VAN – size paling besor la…

    Comment by berahi — Thursday, March 1, 2007 @ 1:40 am

  12. woit, slm perkenalan sume. best gak citer nih. aku ade gak cite sensasi nak kongsi ngan korang. email aku k

    Comment by roberto — Friday, March 2, 2007 @ 2:38 am

  13. kongsi citer ngan korang n meen ler skali

    Comment by roberto — Friday, March 2, 2007 @ 2:39 am

  14. takyah la. u buat je blog nanti orang masuk la baca :p

    Comment by berahi — Friday, March 2, 2007 @ 9:39 am

  15. mantapp ar…bole dpt A+ la cite yg nih.bagus gak release tension mcmnih..

    kak…cpt la update…buhsan la tgu lame2..

    p/s kesian…nama telah diketahui ramei…Sh_k_n

    Comment by 4en4an9 — Saturday, March 3, 2007 @ 10:25 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: