Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, February 28, 2007

Pulang Dan Berpisah

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 12:16 am

Dari Yau Ma Tei station, aku turun di Kawloon Bay station. Aku tak sempat nak ke shopping kompleks berwarna pink yang aku cakap tu dan menikmati pemandangan malam di jeti Star Cruise.
Tiba di Former Kai Tak Airport, kami terus check-in dan setengah jam lepas tu kami menaiki pesawat.

Tiba di KLIA jam 11 pagi aku terus ambik cab ke Shah Alam. Zack ambik cab ke Damansara Indah. Aku terus ke brunsfield sebab takut nak balik rumah.

Masa aku bukak pintu, aku nampak Shima tengah kongkek dengan balak mat saleh. Mereka berdua berbogel di atas sofa dan sedang mengerang serta berseronok. Mereka terkejut bila pintu tiba-tiba dibuka.
“Sorry…” aku berlalu menuju bilik aku tanpa menoleh kepada mereka. Mesti Shima segan. Alamak sori la, aku tak sengaja :p tapi sempat jugak aku tengok Shima menonggeng kene tujah dek mat saleh batang panjang tu. Terjerit-jerit Shima dikerjakan.

Aku mandi dan berehat. Baring-baring dan tertidur. Aku lapar nak keluar makan tapi aku takut terserempak dengan Shima dan balak mat salehnya kat ruang tamu lagi. Lepak punya lepak aku tertidur dengan tv yang tak bertutup.

Aku on semula handphone aku. Berpuluh-puluh missedcalls dari Saiful. Sms juga masuk bertalu-talu termasukkan sms dari Zack yang mengucapkan terima kasih kerana sudi bercuti bersama dia.

Aku tak tau macam mana nak menghadapi Saiful. Memang menakutkan berada dalam keadaan seperti ini. Aku tak tau nak buat apa sekarang ni.

47 Comments »

  1. ehek.. walaupon crite shima tuh just a glimpse…. but its still interesting… anyway thanx… pasal saiful tuh i’m sure dia ade better plan 4 u… hehehehehehehh

    Comment by dex — Wednesday, February 28, 2007 @ 1:58 am

  2. wahh.. z sabo nak tunggu episode seterusnyer….

    Comment by iena — Wednesday, February 28, 2007 @ 2:54 am

  3. alamak takut nye… aku gabra la. aku turut rasa ketakutan tu skarang hehehe

    Comment by Dila — Wednesday, February 28, 2007 @ 3:14 am

  4. so, ade kat brunsfield malam ni leh jumpe aku hehehe….

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, February 28, 2007 @ 3:15 am

  5. finally the story is up again.. lucky me revisit your old blog and found new link to this new entry.. story line makin best.. mcm real lak tu.. he heh.. aku pun jadi teringin mcm reader yg lain.. nak tgk rupa yasmeen tu mcmana even so you say she’s fictional.. heheh.. anyway, it is good you’re/she’s back.. luv ya! hahah

    Comment by trendkill97 — Wednesday, February 28, 2007 @ 3:16 am

  6. la meen ko tak usah risau, saiful pun tgh buat kerja dgn adik ko kot ( kalo lah adik ko pompuan) saja nak buat cite best sikit, lagi pun dia tau ko tak ada kat kuantan, buat dek jer….

    Comment by boyz — Wednesday, February 28, 2007 @ 3:22 am

  7. korang!
    aku tertinggal entry hari ke-3 di hongkong date 27 Feb kat draft la. sori… anyway aku dah post kat entry sebelum ni hehehe… sori…

    Comment by berahi — Wednesday, February 28, 2007 @ 3:57 am

  8. ceh patut la jalan citer cam gantung…
    takut nak balik tapi tetiba balik, pastu nak shopping sane sini tapi takde pun part tu, tinggal gupenyer minah ni…

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, February 28, 2007 @ 4:05 am

  9. mmmm… apa nak takut, it was only sex… he’ll understand.

    Comment by dram — Wednesday, February 28, 2007 @ 5:13 am

  10. mengerikan la. ko ni buat citer seram plak!

    Comment by Jeffery — Wednesday, February 28, 2007 @ 6:17 am

  11. huyoooooo..kalau aku la..mmg seram nak face saiful tambah2 dah kantoi…kredit kad kena blok pon dah leh agak..n dah leh rasa betapa seram n kecut perut nak face him..ekekek

    sabar la meen..but still..u want it or not u still have to face him..clear it kan..good luck!!

    Comment by LoisLane — Wednesday, February 28, 2007 @ 6:19 am

  12. meen..aku baru 2 hari blog ko nie..anyway..best…sambung cepat sikit ehh..

    Comment by gambler — Wednesday, February 28, 2007 @ 7:35 am

  13. EEEeeeee…. Takutnyeeeee..
    Suspen suspen..

    Comment by red — Wednesday, February 28, 2007 @ 10:18 am

  14. no worries..i’ll play poker all night long

    Comment by rei — Wednesday, February 28, 2007 @ 10:55 am

  15. ermm…hehe menanti ketakutan lepas dah kepuasanke hehehehe
    meen…email i yer ur ym id…or email u…blh chat kt ym!! i bg my email tuh…

    Comment by abcdead123now — Wednesday, February 28, 2007 @ 11:45 am

  16. meen kau kata nak konteki aku…
    lama jugak aku tunggu…..hehehehe

    Comment by has — Wednesday, February 28, 2007 @ 1:13 pm

  17. shikin,
    mana ole-ole utk i?

    Comment by haris — Wednesday, February 28, 2007 @ 2:58 pm

  18. mak aiii… habis punah gf aku yg sorg ni…. sabar2 sume beratur… meen dia sibuk sejak kebelakangan ni… dia tk leh layan sume..aku balak dia aku taula…. haha..!!! meen nnt u create I gaduh dgn saiful… baru best skit…ala2 action-porn movie cmtu hehe….meen zack .windu meen!!! bila nk chat sex lg…????!!!!! waiting u…..

    Comment by Van_Zack — Wednesday, February 28, 2007 @ 5:46 pm

  19. meen kontek aku gak aku pun dah tinggalkan email

    Comment by Jeffery — Thursday, March 1, 2007 @ 1:31 am

  20. DEX – plan ape agaknye tu? hehehe
    IENA – sabar itu separuh daripada iman
    DILA – apsal takut?
    SB – mane leh ade kat brunsfield lam realiti, line tak clear hahaha…
    trendkill97 – MACAM je…
    BOYZ – adik aku? kan mak aku ade, abang aku ade, lagipun aku takde kat kuantan camne aku nak citer pasal dia? hehehe…
    DRAM – harap² cam tu la :p
    JEFFERY – lutut ko gigil ker?
    LOISLANE – aku pun takut ni :p
    GAMBLER – takleh push otak, sakit!
    RED – jangan la baca sambil tutup lampu memang la suspen hahaha
    REI – enjoy yourself
    abcdead123now – dah kasi id kat email u
    HAS – email ko tu palsu la masalahnyer…
    HARIS – ko mintak sape?
    VAN – skarang bz sket
    JEFFERY – dah email, sile add id ym

    Comment by berahi — Thursday, March 1, 2007 @ 1:51 am

  21. Salamz,😀 dah aku ckap, penen kapla j blk m’sia, d rest of d world awaits u 2 continuing ur sexcapade…
    Xpun, how about dis… bf baru shima happens 2 be a establish assasin/ psycho killer, kote dia plak ala2 M16, jd balak baru ‘meen’ dh ckup syarat 2! , jd tugas utk ‘selesaikan’ masalah dgn saiful jd mudah, ‘meen’ jd jutawan segera xyah gado2 kad kredit kena potong k, nak mnyundal ngan sesapa pn selagi muat pantat/jubo, pembaca blog pn hepi sbb jalan cerita selari dgn tajuknya, bkn lg Diari Kdg2 Emosi, Jrg2 Berahi Yasmeen, dak gitu Dex rakan produksi film ku…

    Comment by Pez2KcgPeaze — Thursday, March 1, 2007 @ 8:36 am

  22. brunsfield tuh dekat TTDI, dekat ngan off kawe. Erm…shikin u selalu lunch or diner kat ner ?

    Comment by Harry — Thursday, March 1, 2007 @ 9:13 am

  23. meen, apsal citer makin tak real tak macam masa kolej dulu ha? cerita dulu lagi turn on laa.

    Comment by farizzet — Thursday, March 1, 2007 @ 1:24 pm

  24. apa yang palsunya itu la email aku lerr

    Comment by has — Thursday, March 1, 2007 @ 1:34 pm

  25. Nak add ym u jugak meennnnn!

    Comment by Druck7 — Thursday, March 1, 2007 @ 4:39 pm

  26. kacangPIS – berahi merangkumi beberapa perkara. u boleh buat filem sendiri, no problem? so leh i block IP u sekarang?
    HARRY – dalam realitinya i takde kat situ. i lunch kat opis i la :p pls jgn lupa bezakan fantasi dengan realiti…

    Comment by berahi — Friday, March 2, 2007 @ 1:36 am

  27. FARIZZET – dah boring… ok u’re not welcome anymore!
    HAS – aku e-mail tendang lagi ko jangan nak buang mase aku :
    209.191.118.103 failed after I sent the message.
    Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn’t have a yahoo.com account (hasriq_96@yahoo.com) [-5] – mta543.mail.mud.yahoo.com
    DRUCK – dah email id aku

    Comment by berahi — Friday, March 2, 2007 @ 1:38 am

  28. Tau tapi u buat i imagine u dekat ngan i la….semua pompuan yg lunch kat cini membangkitkan khayalan yang tuu syikin@girl@meen ermmm…..wooooo….Tak bole tahan…..

    Comment by Harry — Friday, March 2, 2007 @ 4:20 am

  29. mmmeeennn……. jgn le takut sgt…. saipul tu tunggu nak ajak kongkek tu…. lama x dpt

    Comment by hBa — Friday, March 2, 2007 @ 5:46 am

  30. 2nd time letak komen nih…aku suspen nih…respect betul la kat yasmeen tu…1st time aku jd minat membaca sampai camni,xtido mlm,aku ulang2 baca2,wakaka….cepat skit,xtahan suspen nih,huhu

    Comment by eddie — Friday, March 2, 2007 @ 7:01 am

  31. jangan buat macam ni kesian husband u. balik rumah mintak maaf! pastu jangan buat lagi. insaflah!

    Comment by Jay — Friday, March 2, 2007 @ 7:33 am

  32. macam mane meen….cadangan aku tu…tambah lak baca diari ko ni…buat aku len macam jer hah…ahakz..asyik ingat ko aje ni…

    Comment by rezd — Friday, March 2, 2007 @ 7:46 am

  33. best la diari u ni…suungguh menggiurkan…mendebarkan…

    erm…bleh mintak id ym u tak??

    Comment by Mr... — Friday, March 2, 2007 @ 8:41 am

  34. HARRY – pulakkk…
    hBa – ye ke?
    EDDIE – jangan tak tido kesihatan kene jaga!
    JAY – hehehe… baca dulu baru tau!
    REZD – sabar itu separuh daripada iman hehehe…
    MR… – tak minat orang sabah, sori…

    Comment by berahi — Friday, March 2, 2007 @ 9:38 am

  35. iskk…ko buatkan iman aku totally 0…he3…ntah la meen…aku rasa len macam jer hari ni…manjang ingatkan ko jer ni hah…iskk…

    Comment by rezd — Friday, March 2, 2007 @ 9:59 am

  36. sejak aku jumpa blog ko nie..makin teruja nak baca..tp apesal tak update meen?bz ker?
    takpe..aku tunggu..snang2 email aku ehh.

    Comment by gambler — Friday, March 2, 2007 @ 10:06 am

  37. kenapala aku lambat sgt tau blog ni..lembab gak aku nih…meen,kalo tukar website ke,ada website best2 ke update la aku skali…aku ni memg slow skit…rindu aku kat blog ko ni meen,cptla update

    Comment by eddie — Saturday, March 3, 2007 @ 12:36 am

  38. hai kak meen, x update2 lg ke?? bz sangat ek?? xpe2.. kite akan setia menanti the real next episode!!!

    Comment by iena — Saturday, March 3, 2007 @ 12:57 am

  39. mana sambungannya……
    tak sabar nak tunggu episod seterusnya….
    jeng…..jeng……jenggggg

    Comment by has — Saturday, March 3, 2007 @ 3:03 am

  40. Meenn, u betol2 bt kami terseksaaaa.. ekekekke
    tiap hari tiap waktu tgk blog ni..mcm berchenta ngan blog neh.. hahahah

    Comment by Druck7 — Saturday, March 3, 2007 @ 3:52 am

  41. Wah dahsyat laa pengaruh blog kau ni Meen…sampai aku pun nak check ari2 tau kat cni.. yg lain tu pun tak sabo2 kan…asyik nak baca citer kau kongkek je kan…siul betul diaorg ni kan Meen…kahkahkahkah…!!!!

    Comment by EddieR — Saturday, March 3, 2007 @ 5:54 am

  42. bz ke meen..sampai tak sempat update….have a nice weekend…update cepat tau..hehe

    Comment by LoisLane — Saturday, March 3, 2007 @ 9:14 am

  43. meen tu tgh syok kongkek. maklumlah bru jpe balak baru. si meen ni mesti jpe balak yg batang 7 inci, kan meen. tu psl bz 2-3 ari ni takleh update. takpelah meen, enjoy ur fuckin. aku setia dgn blog ko ni. ari2 bukak

    Comment by alessandro — Saturday, March 3, 2007 @ 2:58 pm

  44. ermm…
    mcm real ek citer nih…
    best…
    mmg memberahikan…
    i’m the new readers here…
    hehehehe…
    leh gak lyn stim…
    waiting for the next episode…
    i’m waiting wif all my passion

    Comment by shuk — Saturday, March 3, 2007 @ 9:38 pm

  45. meen nak YM u osso. Best la citer u

    Comment by blakepare — Saturday, March 3, 2007 @ 11:49 pm

  46. i bukan org sabah la meen..i just guna id tu…sbb dulu duk kat sabah..dh lama id ni..

    Comment by Mr... — Sunday, March 4, 2007 @ 12:51 pm

  47. REZD – makan ubat yea :p
    GAMBLER – dah email :p
    EDDIE – takde mood lar nak update :p
    IENA – sabar itu separuh daripada iman :p
    HAS – ko tunggu, duk dendiam seblah iena tu!
    DRUCK7 – tak kan sampai tersiksa zahir dan batin :p
    EddieR – ko pun same gak siut thehehe…
    LOISLANE – nanti aku check, mane tau tertinggal kat draft lagi ker :p
    ALESSANDRO – aku tak impikan sangat balak batang panjang ni :p yg penting tahan lama :p lol
    SHUK – mekasih dan bersabarlah hahaha
    BLAKEPARE – dah email
    MR SABAH – bukan sabah ker? kehkehkeh yelah tu!

    Comment by berahi — Monday, March 5, 2007 @ 5:07 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: