Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, March 28, 2007

kisah 3some abang aku!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 2:07 pm

abang aku tersengih-sengih pagi tu. kami sekeluarga bangun awal pasal mak aku nak balik dah. mase aku basuh pinggan kat dapur, abang aku datang ucapkan mekasih kat aku. pastu dia mintak maaf sebab dia jilat aku. aku malu giler mase tu. terus aku teringat peristiwa 10 tahun lalu. aku harap kami dapat melupakan semua tu. tapi peristiwa jilat menjilat kat bilik shima beberapa hari lepas buat kami rasa tak selesa bersama apatah lagi kalo cakap tentang hal tu.

camne pun aku dapat menukar suasana dengan satu soalan. aku tanye kat abang aku “camne malam tadi?” abang aku sengih-sengih. aku pun sengih. abang aku tuang air kosong lam cawan dan sandar tepi peti ais sambil perati aku basuh pinggan.

“best la kawan ko tu, kawan dia lagi best” abang aku sengih lagi.

“kawan dia?” aku tercengang.

“izaida. ko tak kenal ke? tumpang tido malam tadi sebab hari ni dorang punye flight ke India pukul 6.15 pagi” berkerut dahi aku memikir. aku ingat ‘somebody’ yang shima cakap tu lelaki.

“dorang tu lesbian ke?” terpacul soalan tu dari mulut aku.

“gile! aku kate dia tumpang tido la” abang aku tarik sket rambut aku.

“laaa… pastu?”

“pastu ape lagi? timakasih la pasal ko kasi aku 2 ayam serama yang kenyal” hehehe abang aku gelak sambil ushar-ushar kalo mak aku atau tunang dia dengar.

abang aku kate, malam tu dia ingat kat dalam tu lelaki, sekali masuk dua-dua pompuan. dorang berdua tengah kemas beg. katenye esok pagi tu dorang akan ke india. flight dorang kul 6.15 pagi. tu pasal rakan sepramugarik shima yg abang aku kate nama dia izaida tu tumpang tido situ pasal dorang nak ambik cab dari situ terus ke KLIA. kalo tak silap aku, selalu ade van MAS ambik shima kat situ. tah la, lantak!

pastu abang aku masuk je, shima terus tanye “u nak ke?”. abang aku kate siot je shima cakap cenggitu depan kawan dia. aku dengar citer abang aku sampai aku basuh cawan yang sama 2-3 kali pun aku tak sedar hehehe…

pastu abang aku kate memula dia lepak atas katil je ngan budak berdua tu, borak-borak dan berkenalan. pastu si shima tu tumpang baring atas peha abang aku dulu sementara mereka terus la berborak blablabla tah haper². pastu dek kerana kepala si shima park kat peha abang aku pastu makin lama makin naik langgar konek abang aku, pendek kata kepala langgar kepala hehehe maka abang aku pon takleh tahan lagi, terus tunduk kiss bibir si shima. pastu ade tangan turunkan suar pendek abang aku sampai abang aku bugil telanjang bulat.  merembes jap pantat aku membayangkan adegan seterusnya. tapi tangan aku terus basuh pinggan, cawan, sudu tak tentu hala.

mase abang aku nak bukak spender shima, tangan dia dok merayap cari spender, raba punye raba, si shima tu tak pakai spender la plak. abang aku terus sentuh kelentit dia. basah! abang aku masukkan satu jari. jari telunjuk. konon nak cari g-spot. mane dia tau g-spot tu kat mana. prasan hebat je abang aku tu, same la cam laki lain, mesti la nak tunjuk hebat kan? hehehe…

tapi abang aku kate shima ngan izaida tu hebat lagi izaida. izaida tu memang power habis. abang aku kate dia terasa cam belakon blue film bersama porn star antarabangsa sebab mase di dok jilat pantat shima, izaida tu tak duduk diam, pandai memainkan peranan. abang aku duk menjilat, dia plak kolom konek abang aku, bile abang aku memacak si shima, dia dok isap breast shima. bile abang aku pacak dia plak, shima plak isap breast dia. situasi paling best skali abang aku kate, mase izaida tu duk atas abang aku main gelek² arab, si shima plak duk sua lubang pantat kat depan muka abang aku. pastu dua² tu duk atas abang aku saling mengadap antara satu sama lain siap kiss-kiss lagi (ala-ala lesbian). abang aku dilayan bagaikan raja, sorang sua pantat kat konek, sorang sua pantat kat muka suh jilat. huh! letih aku dengar cerita dia, aku rase nazak sangat. sementara pantat aku merembes-rembes idamkan situasi cam tu. bile la aku nak dapat camtu agaknye. hehehe…

sudahnye abang aku mengaku tertewas, mase kene gelek ngan izaida tu dia dah terpancut sedangkan shima dok merengek-rengek mintak habuan dia plak. pastu abang aku paksa diri duk menujah si shima plak ngan konek lembek dia tu. dia rase cam nak pengsan menahan geli konek lembek baru pas pancut tapi paksa gak masuk lubang. entah camane, shima kolom konek abang aku bile dia sedar konek abang aku lembek. sampai abang aku mengeras balik, pastu dorang sambung lagi, azan subuh pun langgar. terbeliak bijik mata aku. kalo konek lekat mase tu baru dia tau. izaida nampak cam tak cukup lagi. walaupun abang aku service dia lebih pasal dia punye tetek besar bengkak abang aku kate, pejal lak tu, lagi besar dari tetek shima. tu pasal abang aku suke gomol kat situ. tapi kalo nak dibandingkan lubang pantat mereka berdua, lubang pantat izaida lagi bersih dan warna pun menarik. cuma kalo dari segi ketat dan kepadatan, nampaknye shima ketat lagi, cuma tah kenapa apam dia nampak cam lebam. kalo ikut gaya, izaida tu lagi berpengalaman, tengok cara pun dah tau. mungkin cara penjagaan berlainan. memang takleh tahan kalo tengok pantat izaida tu, bayangkan la abang aku kate, apam dia tengah penuh lendir pun, abang aku berahi lagi nak jilat pasal pantat dia memang menghairahkan. warna pink, lapang je pastu ade bulu halus kat bawah pusat.

adui, siksa gak aku dengar creta abang aku ni, rase rugi sebab takde kat tempat kejadian. kalo tak, leh aku tengok sendiri hehehe… nanti la shima balik dari india aku nak suh dia kenalkan aku ngan izaida tu hehehe…

mak aku dah balik kuantan ngan abang aku semua tu. aku suruh zamri stay tinggal sehari lagi. petang aku gi sjmc melawat saiful (terpaksa) nanti tak tunjuk muka, mak mertua aku cakap ape plak. malam projek ngan zamri cam biase la. ala projek biase-biase la, nak creta pun dah tak larat, dah biase sangat hehehe…

Advertisements

Tuesday, March 27, 2007

masa untuk melampiaskan nafsu :p

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 7:47 am

shima reply “OK”. tergedik-gedik abang aku sengih-sengih. Abang aku menyelinap masuk bilik shima yang bersedia tak berkunci. tadi kunci pasal ade tetamu. gaknye tetamu tu pun bersedia dan sudi meneroka bersama hehehe. ataupun tetamu tu sedar diri dia takleh nak makan shima sorang. makan tak abis la tu. hahaha…

camne aku nak citer? aku tak ikut abang aku masuk bilik shima tu kehkehkehkeh… tapi aku sempat berbisik ngan abang aku, suh kuar dari bilik shima lepas settle keje, jangan nak santai-santai kang pastu tertido lak nanti, kang kul 5 lebih mak aku bangun mandi nak sembahyang subuh dah satu hal nak menjawab.

Aku balik bilik aku. Tanggal baju dan tiba-tiba ade orang tarik aku. Bau Polo tu memang aku kenal sangat la. Zamri hehehe… Yahuuu! Bagaikan ngantuk disorongkan bantal. Kami berkucupan perlahan. Zamri meramas-ramas breast aku yang sedia berbogel. Zamri meratah aku yang sedia terjamu didepan mata. cahaya suram dari lampu jalan kat luar tu memancar masuk lam bilik aku. Tadi rase cam dah tutup langsir :p Zamri membaringkan aku. Kami berkucupan lagi. Bibir Zamri bermain disekitar leher dan dada. Puting aku tak pernah sekalipun dilepaskannya dari nyonyotan. Dah lama betul tak dapat camni. Habis satu badan dia jilat. Dan selalunya dia akan jilat pantat aku dulu sebelum aku basah giler. Nanti dah lenjun, tekak kering lak thehehe…

Memang aku tak puas lagi kene jilat, bayangkan la kalau tengah sedap, dia baru sentuh pantat aku je aku dah kangkang luas dah. Ape lagi time dia turun bawah menjilat. huh… dengan lidah dia menari-nari kat lubang pantat aku, mengusik-usik kelentit aku yg membonjol keras. pejam mata menahan nikmat le aku kehkehkeh… walau bagaimanapun aku kene kasi zamri syok gak, tak kan aku sorang je nak syok, kite hidup ni kene memberi dan menerima. barulah aman rumahtangga wakakaka…

Aku duduk dibirai katil, sementara zamri berdiri. tau ape jadi? ape lagi aku kolom la konek dia habis-habis. cam menjilat ice-cream. cam sedap sangat je gamaknye. beriya-iya aku sumbat dalam mulut penuh, aku jolok gak tekan kasi dalam walaupun takleh nak sumbat dek kepanjangan batang konek dia yg nala tu. lenguh mulut wooo… bukan senang! Janji sedap! lagi sedap bile aku dapat rasekan feel zamri mase dia genggam kuat rambut aku, menekan kepala aku lebih dalam lagi sampai nak tersedak menikmati  kepanjangan konek dia. memang ciri-ciri konek yang aku gemari ialah konek lapang tanpa bulu thehehe… senang sket! takde la tersangkut-sangkut bulu tanggal lekat kat lidah thehehe…

zamri tolak aku sampai terbaring, dia tak tahan la tu dia terus tujah aku bertalu-talu. aku takleh nak control dari mengerang. zamri tutup mulut aku dan aku terpaksa gigit bantal. sedap tak ingat sial! tak puas tul kalo tak mengerang kekuat cam keling karam. lagi kuat mengerang lagi aku rase stim habis. lelagi kalo dengar sore lelaki mengerang, huh! leh terbang aku rase! bagai berada dialam khayalan hehehehe…

zamri tujah aku sampai terjongket-jongket. bergegar-gegar breast aku terhayun kiri kanan atas bawah mengikut alunan. zamri menujah aku sampai aku tertolak-tolak ke atas, makin lama makin ke tengah katil. sudahnye aku berpatut pada tiang katil sampai membiarkan breast aku melantun-lantun dikerjakan dek zamri.

zamri menghayun lagi. dia memusingkan aku kebelakang. dia menujah dari belakang sambil meramas-ramas punggung pejal aku. memang malam tu boleh dikatakan malam jongket buat akus ebab aku tak henti-henti terjongket-jongket kene songket. adui! senak ade, sakit sikit ade, sedap tu yang banyak thahaha! zamri hayun gila babi. aku dapat rasa katil aku turut bergoyang bila aku mintak zamri hentam kuat lagi. bile aku dah mula rase sedap, mula aku aku merepek-repek nak yang bukan-bukan. kadang rase nak kene bontot pon ade hehehe… paling tidak pun aku suruh dia hentam aku abis-abisan. lagi kuat lagi sedap. huh! kalo bukan mak aku ade kat bilik sebelah, memang aku dah jerit dah mengerang bagai nak rak. dapat jerit “aaahhhhhh…..” pun dah kire ok. tapi tak kisah la, gigit bantal jerit slow² pon jadik la. janji lobang bawah berisi thehehe… aku bagai terlupa yang lam perut ni ade baby hehehe… main redah je. zamri pun lupe kot, melayan sedap punye pasal hehehe…

zamri menekan kuat melepaskan pancutan. aku letih gile sebab ligat menikmati. mengeliat sana sini. menggesel-gesel kaki kat katil sampai terselak habis cadar, bantal pun jatuh ke bawah, sleimut tah kemana, teddy bear semua jatuh bawah. yang tinggal cuma spender zamri tergulung kat tepi kaki aku hehehe…

zamri cuci konek pastu pakai seluar dan kuar tido kat sofa. aku jenguk kat ruang tamu sebelum zamri kuar, takut abang aku nampak. tapi abang aku masih lagi lam bilik shima. esok aku akan gi tanye kat abang aku pengalaman dia plak hehehe… aku kunci pintu, nanti mak aku kejut aku suh sembahyang subuh, malas tul nak bangun. kunci jelah pintu, kalo dia kejut kang aku buat-buat tak dengar jelah hehehe…

Friday, March 23, 2007

skandal tonggang terbalik :p

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:36 am

keESOKkan harinye kitorang bangun lambat hahaha… tapi aku la yg paling lambat. sampai mak aku jerit-jerit suruh makan. Aku kuar bilik tengok Shima tengah sental nasi goreng mak aku. Wah! dah bergaul ngan keluarga aku plak dia ni. Dia ngan abang aku takleh nak kontrol nampaknye. memang jelas sangat nampak dorang cam rapat. Tengok tv sama-sama, tapi tak la duk sebelah-sebelah. Tunang dia pun takde la syak ape-ape.

Aku pun tak sempat nak kenal tunang abang aku tu betul-betul. Dah banyak kali jumpa dia, dia pun rapat ngan family aku, tapi aku takde plak berbual sakan ngan dia. Hari tu pun mase sibuk-sibuk cari barang hantaran, nampak cam dah serious nak kawen, sudahnye aku lak yg kawen dulu.

mak aku paksa aku pegi hospital hari ni suruh tengok Saiful. Alamak boring betul la. Aku bukan nak jadi isteri derhaka. Korang tau la kan, aku ngan dia sudah la kawen bukan kerana cinta, dia plak buat aku cam binatang, camne la aku nak rase kesian kat dia. dapat kasi dia rentung ni aku dah rase syok dah thehehe…

Aku bersiap pastu ready dah nak kuar, pegang kunci kete ngan muke moncong! Nyampah tul aku. Siap kuar pintu umah hentak² kaki lagik thahaha! Sampai SJMC, mak mertua aku ade. Keadaan Saiful masih camtu gak la. Kadang-kadang ok (tido) kadang² airmata dia meleleh. Dia takleh gerak, takleh cakap, jadi aku tak tau ape yg ade lam hati dan fikiran dia sekarang.

“sian baby, rindu kat papa dia” aku nak muntah geli geleman bile mak mertua aku cakap camtu. Eeeyekkks! Aku buat tak dengar je. Aku duk kehulu kehilir jap pastu aku blah. Mak mertua aku tak cakap ape. sampai kat tempat parking umah aku, terserempak ngan shima. dia pun nak kuar. tergedik-gedik dia lari kat aku.

“jom kuar jalan-jalan” shima sengih-sengih. aku garu pala. duk umah jelah, mak aku ade kat umah, apehal aku nak jalan-jalan ngan dia plak.

“ajak la abang u skali” shima sengih lagi. huhuhu! patut la ajak aku jalan-jalan nak ajak abang aku rupenye.

“ajak mak i skali leh?” mata shima terbeliak bile aku cakap gitu. aku ketawa terkekek-kekek tengok reaksi muke dia.

aku sms Zamri. suruh dia bawak abang aku turun and bagi alasan kat mak aku yang dia dan abang aku nak kuar jap. so, mak aku tak tau kami kuar berempat. dia ingat aku kat hospital lagi hehehe…

“abang u best la” shima kenyit mata aku. aku buat muke tak tau je. Abang aku turun sambil tersenyum-senyum. kemain lagi mamat ni. aku report kang baru dia tau. dan aku cuba untuk menjadi adik yg sporting. Ah! lantak la baru bertunang, tak kawen lagi pon… thahaha… Shima ajak naik kereta dia. Zamri offer diri untuk drive. So, aku duk sebelah Zamri la. Paham dah… belangkas berdua ni malam tadi separuh jalan je, tu pasal bile siang  je terus gedik nak mengawan.

Kat blakang dorang main kiss-kiss, raba-raba breast. Zamri senyum-senyum pandang cermin blakang. Aku buat tak tau je. Bukak radio dan dnegar lagu. Sesekali aku dengar gak dorang mendesah-desah. Tak tau la ape dorang buat, aku malas nak pandang. Yang bawah tak nampak la. Tapi yg kiss-kiss tu memang leh nampak dari cermin.

Abang aku kiss seleruh leher dan dada. Tangan dia meramas-ramas breast shima. Berkucupan sampai berbunyik-bunyik. Sial betul. Buat aku tak tahan je. Sebelum ni abang aku tak tau ape aku buat dengan Zamri.  Kalau boleh aku tak nak tunjuk sangat la. Bukan tak nak tunjuk sangat, tak nak tunjuk langsung. Biar dia anggap kejadian malam weird tu adalah kali pertama aku berbogel depan Zamri.

Tiba-tiba Zamri bersuara. “sori la malam tadi, aku tak sengaja nampak korang, tu pasal aku mengintai” semua orang terdiam. abang long ngan shima meleraikan pelukan.

“sebenarnya i panik. i betul-betul takut. that’s why i tarik u sekali” shima bersuara perlahan. so, lepas Zamri mulakan je, baru kami bincangkan hal tu. malam tu shima balik, pastu dia tak perasan pun yang ade orang tido kat ruang tamu sebab sofa tu kan membelakangi pintu masuk, so shima ingat aku tido ngan mak aku dan bebudak laki tido bilik tetamu. dia pun memang tak sangke la. pastu dia dengan selamba salin baju. tengah duk bukak satu persatu, dia perasan cam ade kepala jenguk dari sofa tengah tengok dia. pastu abang aku plak bersuara, dia kate dia dengar orang bukak pintu, dia tengah baring kat sofa, dia pun bangun la jenguk. pastu dia nampak shima bukak lampu bilik, campak beg atas katil, pastu tanggalkan skirt, baju, bra dan spender sampai la dia berbogel nak jalan ke tepi almari nak ambik towel, baru dia perasan yg ade orang pandang dia. so, mase tu dua-dua tergamam. mengikut telunjuk syaitan dan abang long terus ke bilik shima dan tutup pintu.

mase tu plak, Zamri nampak abang long masuk bilik shima terus tutup pintu, dia pulak dengan beraninye pegi bukak sikit pintu tu pastu nampak adegan romen-romen. mase tu aku kuar konon nak minum. (sebenarnya aku nak gi cari Zamri ajak kongkek hehehe) pastu aku nampak Zamri mengintai shima, sehinggalah aku pun join mengintai sekali.

So, kami duduk minum-minum sampai 2-3 gelas sorang. punyelah lama borak pasal benda tu je. Abang aku plak bukak citer yg tunang dia tu cam dah berubah arah sebab dah jumpa laki lain yg lebih hebat-hebat sejak keje ngan syarikat korporat ni. tunang abang aku tangguhkan perkahwinan dah 2-3 kali dah, tak tau la sebab sebenar. Atau tu cuma alasan abang aku ke, tak tau la. Tapi tu bukan alasan kenapa dia mesti curang sampai kongkek ngan pompuan lain sedangkan sebelum ni aku penah nampak abang aku kongkek ngan tunang di atas meja makan kalo korang masih ingat. Mase tu aku masih lagi jadi pompuan simpanan zaki, lelaki tua tu.

shima plak tanpa segan silu memuji-muji skillsex abang aku. pastu sambil borak, sambil lentok-lentok kat abang aku, kadang-kadang tangan dia letak atas peha abang aku. pastu cakap pun rapat-rapat kat telinga sampai nak tercium gamaknye. alahai…

kat situ jugak kami borak pasal plan aku nak ke Tulsa dan nak tuntut cerai dari Saiful. Tapi abang aku tak tau yg anak ni bukan anak Saiful. Yang tau citer ni cuma Zamri ngan Shima je. Abang aku tak kasi aku pegi jauh. Dia terkejut ngan plan aku. Walaupun aku kate kawan Shima ade, leh tolong aku kat sane. Tapi abang aku berkeras tak kasi dan janji akan carikan aku keje. Aku diam je.

malam tu shima berusaha cari peluang nak kongkek ngan abang aku. tunang abang aku plak asyik berkepit je ngan abang aku, mungkin nak kongkek gak kot :p shima gelisah tak tentu arah. Esok flight dia ke Auckland. Jumaat depan baru dia balik KL. Hahaha sian wrong timing!

sian plak kat shima tu kempunan. aku paham la perasaan dia camne kalo nak, tapi tak dapat, aku pon penah rase camtu thehehe. aku offer zamri kat dia. tapi bile aku cakap kat zamri, zamri tak nak.

“tak nak la, ko jangan paksa aku meen, aku tak nak” walaupun aku pujuk-pujuk bagai nak rak, dia tetap tak nak. tak tau ape sebabnya. nak kate bekas orang, zamri tu bukan peduli pun, di abukan tak penah bedak bekas orang. pompuan yg satu umah ngan dia kat kuantan tu pun bekas orang gak, aku ni pun bekas orang gak.

malam tu abang aku masuk bilik aku. aku ingat zamri siot! abang aku panggil-panggil nama aku. biel aku jawab je, dia kate… “meen, tolong panggilkan shima jap” aku mengeluh.

“adui bang, kul bape dah ni?” aku merungut-rungut. si shima plak kunci pintu bilik. aku call enset dia. dia tak jawab. aku hantar sms. dia reply… “i dengan somebody ni” la, dapat lak dia cari batang malam ni. memang kemaruk sangat la tu gaknye.

aku reply balik “kasi abang long join boleh tak :p” aku segan nak hantar sms camtu tapi aku hantar jelah buat muke tak malu. lame gak aku tunggu dekat 6-7 minit. maybe dia bincang ngan mamattu kot. sms masuk, shima dah reply….

bersambung…

Wednesday, March 21, 2007

kehidupan yang semakin kalut!

Filed under: Berahi, Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:00 am

Sian plak aku tengok keadaan si Saiful. Tapi kalau difikirkan balik, memang setimpal la dengan perbuatan dia hahaha! Habis macam mana ni? Dah tak pasal-pasal aku kene jaga mayat hidup ni plak. Nak lari tak boleh, semua orang tau dia tu suami aku.Mak aku pun tak terkata apa. Pasal dia pun tengah jem kepala otak memikirkan keadaan kami. Dia ingat selama ni kami bahagia, tapi tak sangka sampai jadi macam ni. 

Kulit muka dan tubuh badan Saiful ada yang hitam, ada yang merah nampak daging, ade yang tompok-tompok putih tak tau la ape benda. Memang geli habis. Setiap 5 jam, nurse akan bukak balutan, sapu ubat, cuci luka dan balut balik. Eee… tak kuasa aku nak buat keje-keje tu. Tengok benda tu pun aku nak termuntah. 

Aku berdiri terpacak, walaupun mak mertua aku tarik tangan aku suruh aku duduk kat kerusi sebelah katil Saiful. Tapi aku tak nak. Geli sial! Mak mertua aku paham, dia ingat aku marah gile kat Saiful, jadi dia pun takde la nak paksa-paksa aku. Dalam keadaan macam ni, memandangkan aku pun dalam kondisi selamat, tiada tuduhan keatas aku, jadi aku rase kalo Saiful mampos pon bagus gak ni. Lagi senang keje aku. Tapi kalo dia mati, maknanya aku la yg bunuh dia, sebab aku yang bakar cadar katil tu. Ah! Tu antara aku ngan Tuhan. Kat dunia takde sape tau. Kat akhirat nanti pepandai aku la. Mesti kene punye, jangan harap aku nak terlepas. Padan dengan muke aku. 

Aku buat-buat muke stress. Kejap-kejap aku pandang luar tingkap, kejap-kejap aku kehulu kehilir buat lagak tak tenteram. Airmata Saiful dari tadi menitik-nitik, sikit pun tak berkesan kat hati aku. Agaknya mak mertua aku perasan yang aku dalam kekalutan. So, dia suruh aku balik berehat. Lagipun aku baru sampai dari Kuantan. Penat sial! Walaupun bukan aku yg drive. Aku tak nak balik umah mertua aku. Aku kate aku nak balik umah aku. 

Aku tak berminat pun nak tengok keadaan rumah yang khabarnya terbakar habis dibahagian atas. Bilik jiran sebelah pun terbakar sikit. Ah! Lantak la, biar mak mertua aku settle tu semua. Aku call shima, bagitau dia mak aku nak tumpang tido kat umah tu. Memang la tu umah aku dan aku tak payah nak mintak izin pun tapi manalah tau kalau dia bawak jantan ke mampus la kalo mak aku nampak hehehe… mak mertua aku offer kitorang semua tido umah dia, tapi aku cepat-cepat tolak. 

Malam tu adik beradik aku termasuk mak aku semua interview aku pasal kes tu. Aku cerita la perkara sebenar tapi aku tak cakap la aku yang campak lilin tu atas katil hehehe. Aku bagitau mak aku aku memang nak balik umah mak aku, tapi bile aku sampai kuantan, dengan keadaan aku yang lebam-lebam, ngan pinggang senget, mata bengkak, camne aku nak cakap kat mak aku. Aku takut mak aku pengsan terkejut, sebab tu aku cari Zamri. 

Mak aku mengeluh. Abang aku pun tak terkata apa. Malam tu mak aku tido ngan tunang abang aku dan adik aku. Zamri ngan abang aku tido kat luar. Aku tak tau la shima balik kul bape. Mase aku masuk tido kul 1 lebih tu dia tak balik lagi. Mungkin dia segan atau tak selesa sebab ade orang ramai kat umah aku. 

Aku terasa nak cari Zamri sebab rase cam nak ajak dia kongkek. Aku bukak pintu bilik slow-slow nak cari Zamri. Tadi sebelum aku masuk bilik, aku nampak abang aku dah tido kat sofa tepi meja makan tu. So, Zamri mestilah tido kat sofa tepi dinding. Bile aku bukak pintu, aku nampak cahaya suram dari bilik shima. Dan Zamri tengah mengintai kat celah pintu. Zamri nampak aku keluar, dia lambai-lambai aku dan tunjuk isyarat supaya aku berdiam diri dan senyap. Aku terjengket, jengket menghampiri Zamri dan join dia mengintai sekali. 

Errrmmm boleh tahan besar jugak tetek budak Shima ni, bulu pantat pun halus-halus cam budak 15 tahun baru nak tumbuh bulu :p Aku memang teruja dan tercengang tengok shima menonggeng menanti lubangnya ditujah dari belakang. Bila lelaki tu menujah lubang Shima, breast dia berhayun-hayun dan bergoncang. Shima menggigit bantal supaya suara dia tak kedengaran. Mesti boring projek kene cover line takut orang dengar. Hahahaha… 

Kami terus memerhati. Zamri meramas punggung aku perlahan-lahan. Aku menepis. Takut aku tersyok plak nanti kang depan pintu bilik shima ni pun menjadi hahaha! Mereka terus leka dengan goncangan demi goncangan. Lelaki tu menggoncang shima bagaikan menunggang seekor kuda. Aku sendiri naik syok. Shima terhenjut-henjut dengan rambut panjangnya yang terjuntai-juntai. Aku dapat lihat lelaki tu mengepal-ngepal punggung shima sambil terus menunggang. Semakin lama semakin laju. Shima makin melentikkan punggungnya. Ketika mukanya menghala kekiri, dia ternampak kami. Aku dan Zamri berpandangan sesama sendiri. Aku pucat lesi ketakutan. Sedang kami teragak-agak untuk blah dari situ, Shima bukak pintu dan tarik aku masuk bilik. Shima panik sebab lelaki yang tunggang dia tu abang aku. Oh my god! Aku tak perasan lelaki tu abang aku. Aku Cuma nampak bahagian konek dan perut dia je dari celah pintu tu tadi, aku langsung tak syak yang tu abang aku. 

“yasmeen, listen here…” Shima cuma menjelaskan sesuatu. Abang aku picit kepala. Dia pun terdiam tak terkata.“I’m sorry. Tadi I nampak… I nampak abang long masuk bilik ni so I bukak pintu sikit sebab nak tengok.. errr…” Zamri tergagap-gagap.“nevermind, we can enyoy together…” shima terus menyentuh konek Zamri. Ternyata memang keras la. Aku pandang Zamri, aku pandang abang aku. Zamri pandang aku. Abang aku pandang aku. Tangan shima pantas bukak butang pyjama aku. Entah kenapa aku terdiam, aku berdiam diri dan biar je ape shima buat. Aku macam terkejut sebab aku tak sangka lelaki tu abang aku. Semua tu berlaku sekelip mata. 

Shima meramas-ramas breast aku. Dia kangkangkan aku dan tarik abang aku suruh jilat pantat aku. Dan you know what…??? Abang aku jilat aku. Ingatan aku kembali pada kejadian 15 tahun lalu kalau korang masih ingat aku penah cerita yang abang aku penah buat sesuatu kat aku. Dan kejadian tu berulang lagi hari ni. Sementara membiarkan abang aku jilat pantat aku, shima tanggalkan boxer Zamri dan dia terus kolom konek Zamri. Zamri kesedapan sambil tangannya meramas breast aku. Bagaikan satu pusingan, aku berbaring dihujung katil, abang aku jilat pantat aku. Zamri duduk di tepi kepala aku yang sedang berbaring sementara shima melutut di lantai bawah katil isap konek dia. Zamri ramas breast aku dan tangan abang aku ligat menggentel pantat shima. Malam tu kami berparty besar. Jam hampir 5 pagi. Mak aku akan bangun sembahyang subuh kejap lagi. Tunang abang aku pun akan bangun.Sementara kami sibuk menggentel antara satu sama lain, azan subuh berkumandang. Kami terhenti dan masing-masing kelam kabut cari baju masing-masing dan keluar dari bilik shima. Party kami terhenti separuh jalan. Masing-masing belum puas dan baru nak start rase seronok. Tapi masa tak mengizinkan. Line pun tak bape clear. 

Aku masuk kat bilik aku. Masih terkenang peristiwa tadi. Aku rasa aku dah buat keje gile. Aku stim sekerat jalan. Akhirnya aku terpaksa gosok sendiri sampai bosan dan tertidur. Alangkah indahnya kalau dapat konek. Dulu aku penah projek beramai-ramai tapi tu secara paksa, tak syok. Tapi tadi aku memang rase syok dan seronok tapi keindahan tu tak berpanjangan malah semakin menyiksa batin.

Tuesday, March 20, 2007

Sakit-Sakit Sedap!

Filed under: Diari Kehidupan, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 10:35 am

sori la lambat update. benonye aku bz gile. 2 hari aku kat umah Zamri. umah Zamri tu mane la ade internet hehehe… aku tido umah dia satu malam je. pastu bile aku on enpon aku mak mertua aku tinggalkan sms. dia tulis situ “MEEN, RUMAH TERBAKAR. EPUL KOMA, BALIK SEGERA” aku tak sure nak gelak atau nak nangis. tapi yg pasti aku kelam kabut dan baru aku teringat aku yang baling lilin tu atas katil thahaha… tapi aku tak terfikir pun nak bunuh orang, mase tu aku cuma ikut rase hati yg marah sebab Saiful blasah aku kerana pompuan badut tu. Pasal pompuan badut tu plak, takde plak mak mertua aku cakap ape-ape.

Aku balik KL. Saiful kat SJMC melecur habis muke dia separuh badan. Tangan, badan sampai ke peha… bulu kaki dia semua abis licin thahaha… cam ayam jatuh longkang plak aku tengok. Dia tak sedar lagi. Tapi dia menangis, airmata meleleh tapi tak gerak pun, tak bercakap atau bukak mata. Cuma airmata je yang meleleh. Kisahnye si kamalia lari kuar dari umah tu waktu kebakaran berlaku. Dah jauh dan dijangka selamat baru dia call bomba thahaha… lepas tu tak tau dia pegi mana! Sekarang ni polis cari dia sebab dia hilangkan diri. Polis ingat dia yang bakar rumah tu thahaha… so, takde orang tau aku yang bakar rumah tu hahaha! Yang aku pelik, apsal si Kamalia tu lari? Oh, takut terbakar agaknye hahaha!

Tak tau la ape yg berlaku tapi mak mertua aku terima panggilan dari pihak hospital. lepas tu baru dia pegi buat report polis pasal kebakaran tu. Sekarang ni Kamalia menjadi suspek utama. Nasib baik mase aku lari tu aku call mak mertua aku.

Malam aku sampai Kuantan tu, aku pegi umah Zamri. Mase tu gundik dia takde umah, blom balik lagi. Dorang tido bilik asing. Maksud aku, dorang ade bilik masing-masing tapi selalunye pompuan tu akan bermastautin kat bilik Zamri. Dah kehidupan dorang cam tu, kalo Zamri nak apam, tapi bile try bukak bilik pompuan tu berkunci, bermakna pompuan tu ade tetamu hehehe…

Zamri kata dia takde tetamu sebelum ni, dia cuma kongkek ngan pompuan tu je kalo dia rase nak sangat. Cuma sejak pompuan tu bawak balik dah lebih 3-4 orang lelaki berlainan, Zamri terpaksa pakai kondom, mengambil langkah keselamatan.

So, malam tu aku mandi dan berehat. Sapu minyak yg klinik bagi sebab kesan kemerahan kat badan aku rase cam pedih² bile kene air mase aku mandi. Zamri offer nak urus aku. Huhuhuhu selesa betul, sedap je rase. Lepas dia urut belakang badan, aku pusing ke depan plak. Seluruh badan terdedah, Zamri tutup bahagian kemaluan aku yg terdedah tu. eceh, tutup konon. Dia selimutkan aku dan suruh aku tido.

Masa dia nak bangun keluar, aku tarik tangan dia. kehkehkeh… Zamri kembali terduduk dikatil. Kami berkucupan dan Zamri terdorong untuk menghempap aku. Badan Zamri terasa banas berbahang sebab aku baru je lepas mandi air sejuk. aku ramas konek Zamri. Laaa dah tegang!!! pakai boxer tanpa spender. memang la orang pakai boxer tak pakai spender kan? tapi apsal tak nampak juntai-juntai ha? hehehe…

Rase batang keras dia pun aku dah rase nak basah. Sejak dia urut seluruh badan aku tadi aku dah rase naik bulu roma. Kebasahan gak la sikit. Tu yang aku rase frust sebab dia selimutkan aku pastu nak blah. Aku rase rindu gile. Mungkin dia cover line je tadi coz bile aku tarik dia, terus dia duduk atas katil balik then kiss aku dengan rakus tapi slowly hehehe sampai ketahap menindih aku sebelah badan.

Dari bibir turun ke leher, turun sikit lagi ke dada dan breast aku merah-merah kene sedut hahaha. Aku kesedapan habis, Tak nampak apa yang berlaku, tak sedar bila dia bukak seluar sebab aku dok sibuk pejam mata menikmati keasyikkan hehehe…

Habis semua kene jilat. dari atas sampai kebawah. tapak kaki aku pun dia gigit. Whoa! sedap gile! Tak caye try la. Ade rase sedap campor kegelian. Keputusannye ialah sedap-sedap geli! haks!

Lama gak kami bergomol sampai habis tonggang terbalik bantal jatuh bawah, cadar terselak, selimut tah kemana. Dah lama tak makan ice-cream. Aku rase nak telan je konek Zamri. Tengah sedap mengkolom, aku jolok habis nak cecah anak tekak. Walaupun tak lepas nak masuk semu apasal konek dia panjang sangat, tapi aku rase syok setiap kali aku jolok dalam, dia akan mengerang kesedapan. Itu yang buat aku nak kolom slowly dan tekan dalam-dalam lagi hahaha…

Aku pun turut sama kerasukan, aku jilat habis apa yang ada kat Zamri. Dari batang konek sampai ke telur keramdut, geram betul, rase nak gigit² je. Lubang bontot dia pun habis semua aku jilat sebagaimana dia jilat lubang bontot aku dari bawah terus naik ke lubang atas, stop kejap lidah menari-nari kat lubang depan dan naik keatas menyentuh kelentit keras aku yg makin bengkak pasal stim sangat tak tahan.

Terasa licin dan basah. Aku tengok Zamri bape kali lap idong dia yang terlanggar pepek basah aku tu. Tapi dia terus menjilat macam menjilat coklat cair atas ice-cream. Aku mengerang tak henti-henti. Aku takleh nak kontrol lagi dah pasal sedap nak mampos! Sesape pon kalo kene jilat camtuh sure tak tahan punye. Silap-silap jerit gile babi cam kene rogol gamaknye. Cam lam blue film tu la. Sakit tak seberapa tapi jerit je lebih. Tapi baru aku paham, tu bukan jerit bebuat sakit, tapi jerit sebab layan kesedapan gile-gile. Sekarang baru aku rase hahaha!

untuk permulaan Zamri masukkan satu jari dulu. Dia sorong keluar masuk keluar masuk jari dia. Terasa licin yang amat sangat. Dia gosok-gosok turun naik menyentuh segala lubang dan bijik. Dia usap-usap lubang bontot yg turut sama dibanjiri air licin dan aku terase cam nak mintak tujah lubang bontot je. Wah! Selera melampau-lampau. Tak sedor diri lam perut tu berisi hehehe… Sambil mengusap pantat, dia gigit² halus puting aku. Keras jangan cakap la. camne bengkaknye kelentit aku, camtu jugak la bengkak tetek aku menahan stim.

Zamri meletakan bantal bawah bontot aku sebagai lapik supaya kedudukan aku lebih tinggi dari lutut dia. Mungkin dengan cara tu dia boleh hayun lebih selesa. Aku dah tak pedulikan keselesaan lagi sebab lam pala otak aku ni pk pacak je dari tadi. Dia menolak kepala takuk perlahan-lahan melepasi lubang keramat aku yg tak bersentuh sejak sekian lama sejak projek ngan Van Zack kat Hongkong.

Zamri menujah aku perlahan lahan. Aku mendesah kesedapan. Zamri turut sama mendesah bagaikan tak dapat berkurun lagaknya. Dia bukan lama tak dapat. baru je 3-4 hari lepas dia dapat, tapi kalo projek ngan orang yg kite rindu, lain sket feel dia. betul ker? hehehehe…

Aku tak pasti sebab bagi aku, setiap sex yg aku lakukan dengan lelaki, aku akan menikmatinya sebaik mungkin. Memang ada aku membezakan kehebatan setiap lelaki tapi aku tak pernah tak stim kalo kene sentuh lelaki dan aku akan menikmati sex yg kami lakukan sebaik mungkin, memberi dan menerima. Mungkin benar apa kata Zamri, sebab aku memang rase selesa bila projek dengan dia. Mungkin kerana aku dah projek ngan dia bertahun-tahun dan tau skill dia, tau input dan output, tau apa dia suka dan apa yg dia tak suka maka kami selesa bersama.

tak cukup dengan lapik bantal yang tinggi, punggung aku still terjongkit-jongkit setiap kali ditujah. Korang bayangkan la kalo lobang kene tujah pastu ade plak tangan usik kelentit dan ramas tetek serentak. Whoa! terasa semuanya terusik. lidah dia gatal menjilat leher dan dada. Bila bibir dia sampai ke bibir aku, aku terasa nak gigit sampai putus, geram sial!

Aku mendesah-desah gila babi. bagai kene rasuk aku menggeliat tak tentu arah. Mulut pun merepek tah cakap ape-ape. Love, sayang, lagi, tak tahan, come on dan tah ape-ape lagi yg aku sebutkan berselang seli dengan rakusan desahan yang gila babi bagaikan taufan la nina!

Aku takleh tahan lagi. Aku cabut konek Zamri dari lubang. Kini giliran aku plak rogol dia. Aku baringkan dia dan aku panjat atas dia. Aku gelek habis-habis. Bila rase senak, aku control sket. Aku henjut dari atas, aku tarik keatas, bile terasa lekuk pala takuk dia kat lubang kemutan tu, aku sumbat balik kedalam lubang. Zamri memejam mata dan mendesah makin kuat. Tangan dia memegang pinggang aku dan sesekali meramas breast aku dengan genggaman yang kuat. Geram sangat la tu :p

Dia tak boleh tahan sedangkan aku belum puas. Aku henjut laju-laju tapi dia kata “stop! stop!” dia tarik nafas. Dan bukak mata pandang aku. Aku merayu “please…” aku cuba henjut lagi. tapi Zamri mendesah dan mengeluh kuat…. dia tekan pinggang aku menenggelamkan konek dia jauh kedasar dan aku dapat rasa dia pancut zruttt! zruttt! 4-5 kali dan berkata “sori…” aku mengeluh. Adui! aku pun sikit lagi nak sampai dalam 2-3 minit lagi henjut laju-laju sure aku sampai punye. Tapi ape nak buat, Zamri tewas dengan aku buat kali pertama sepanjang bertahun-tahun kami projek.

“sori la… tak tahan la, dah lama tak kene gelek” Zamri pujuk aku.

“it’s ok, aku pun ngantuk ni, letih” aku baring kejap pastu masuk bilik air cuci apam. Zamri ikut aku cuci konek dia gak. Pastu kami baring atas katil dan sama-sama tertidur. Esoknye aku on enpon, baru aku dapat sms dari mak mertua aku pasal rumah terbakar dan keadaan Saiful yang melecur hampir seluruh badan kat SJMC.

SO, Zamri temankan aku balik KL. Bila kami sampai sana… mak, abang, adik aku semua ade kat hospital… keadaan Saiful, masya’allah… rentung habis!

bersambung…

Friday, March 16, 2007

Please Vote! Tulsa or Malaysia?

Filed under: I'm Happy Today! — Yasmeen @ 7:45 am

entry lepas ni akan berkaitan dengan masa depan. sebab keputusan yang bakal aku ambik akan diperbincangkan dengan Zamri. So, aku nak tanye korang, sebenarnya korang nak aku pegi Tulsa ke nak suh aku duduk Malaysia.

Ade yang tak suke aku gi Tulsa sebab kalau citer dalam Malaysia lebih senang nak imagine. Ade plak yg memang suke citer-citer luar sebab mungkin dah bosan dengan keadaan dalam Malaysia.

Actually aku dah pun ade sikit draft untuk kisah di Tulsa atau pun di Malaysia. Cuma nak mintak korang vote, korang nak citer kat Malaysia atau setuju aku nak pegi Tulsa. Jasa baik korang amat aku hargai untuk menentukan jalan citer seterusnya. Jalan cerita akan ditulis mengikut undian terbanyak. Thanks All. Muahz!

so, undian akan ditutup pada 17 March 2007 jam 12 malam. Lepas tu blog ni akan meneruskan perjalanan ke destinasi seterusnya.

Wednesday, March 14, 2007

kejadian tak terduga!

Filed under: Diari Kehidupan, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 1:14 pm

hari ni aku tension  gile. aku balik rumah tengok kamalia tengah kepit anak patung aku kat celah ketiak dia. pakai laptop aku pulak tu. dia dah bebas keluar masuk rumah tu. aku rasa kamalia ni bukan nak kawen sangat ngan saiful tu. dia cuma nak enjoy2 dan berseronok je. sebab selama ni pun saiful mewahkan dia. mintak ape-ape je saiful bagi. kereta saiful pun dia pakai ikut suka hati dia sejak dulu lagi, sejak dari aku jadi bodyguard saiful dulu, mase tu selalu gak aku nampak dia tenggek atas riba saiful kat opis :p kongkek tak kire tempat. same la ngan aku kehkehkeh…kali ni aku takleh tahan. ape hal sampai anak patung aku dia dah kepit kat celah ketiak sambil tengok tv. guna laptop aku selamba lak tu. si saiful la kasi paswed ni. paswed aku tu saiful je yg tau pasal sejak saiful kasi laptop tu kat opis dulu, dia yg create paswed tu dan aku memang tak penah tukar pon.

aku tepon Zamri ngadu kat dia. aku rase nak ajak Zamri datang sini. kalo saiful leh bawak kamalia tido bilik tetamu tetiap malam kongkek dalam umah sendiri depan bini lak tu, tak kan aku takleh buat. hahaha… tapi Zamri tak nak buat camtu. Tak manis katenye hahaha… Aku nak pegi kuantan la cari Zamri. AKu benci la hidup macam ni. Aku takleh sabar nak lancarkan plan Tulsa aku tu. Tapi aku sakit pala pk pasal duit, visa la, permit keje la itu ini, nak duk mana, nak cari Razif kat mana. Elly tu duk ngan makcik dia kat Des Moines. Jauh gak dari Tulsa la kalau nak menapak ke oklahoma.

Aku malas nak susahkan orang sebab aku pegi bukan sehari dua. Makcik dia pulak janda anak 4, keje gunting rambut. Aku malas la nak susahkan orang. Kejap orang tak kisah la. Lama-lama orang nyampah lak nanti. Kalo jual kete aku pun market skarang 29k je pastu duit simpanan aku tak sampai pun 8k. Ni dah bape minggu Saiful tak kasi duit shopping ni. Kredit kad pun dia dah potong. Aku duk kuarkan duit aku jelah yang tinggal ciput tak sampai 8k tu. Mane nak cukup nak idop kat sane huwaaa… Aku terfikir nak jual umah yang shima sewa tu la. Settlekan baki bank lagi 4 ribu lebih, pastu aku terus leh jual dah. Tapi sian plak shima. Aku tau dia leh duduk umah lain, tapi aku segan nak cakap hehehe…

Tadi lepas aku bising-bising pasal teddy bear ngan laptop aku, aku terus marah-marah. Pastu saiful tempeleng muke aku. Aku lempang balik muke dia pastu aku blah. Tetiba ade rase aneh kat tulang blakang aku. Dia terajang aku kat pinggang? Main kasar, pukul curi pulak tu! Ngan pompuan pun pukul curi. Tak boleh jadi ni. Aku naik atas. Aku aku kemas baju masuk lam beg, tapi tak dapat nak bawak semua beg tak muat hehehe. Pastu aku ambik lighter yang selalu aku guna untuk bakar lilin wangi tu, aku bakar cadar katil aku pastu aku cepat-cepat keluar muahahaha….Start kereta, berambus! Terus menuju ke Kuantan. Aku nak cari umah Zamri. Aku tak tau alamat pun, tapi takpe, sampai sane kang aku call la dia. Kekasih gelap dia mungkin ade kat umah, dorang kan duk serumah, tapi tak kisah la aku leh tido hotel satu malam, aku cuma nak borak ngan dia je. Pastu aku cabut balik umah mak aku jap nak gi citer kat mak aku. At least kalo ape-ape jadi, mak aku tau nape aku buat camni, so pastu aku kene cari tempat lain lak untuk lari.Abis rosak plan aku, aku ingat nak cabut bila semua urusan nak ke Tulsa dah settle. Lain pulak jadinya. Memang sukalah Kamalia tu aku dah berambus. Oh ye… mane leh aku biarkan dia bersuka ria. Nanti dia… aku akan tepon mak mertua aku hahahaha… jahat tak aku?

“mama, meen dah kuar dari umah tu” aku bebuat nangis teresak-esak bebuat sedut hingus.

“astagfirullah, nape plak ni. Gaduh ke?” datin tua tu terjerit kat telinga aku. Adui.

“saiful dah bape hari bawak pompuan tu tido kat bilik sebelah, meen dah tak tahan la mama, hari ni dia pukul meen pasal pompuan tu” eceh! Aku ngadu buat suara manja.

“ya Allah, dah BERAPA HARI baru nak bagitau mama?” aik! Dia marah aku lak.

“meen malas nak gaduh la mama, meen pk kan anak ni je, sebab tu meen biar je, hari tu pun dia tuduh meen yang mengadu kat mama, meen tak larat la asyik kene pukul je” aku saje tekan perkataan ASYIK tu. Hahaha… macam la selalu sangat kene pukul. 2 kali je tapi kesan dia masih terasa. Aku tak penah kene bantai macam tu. Aku jahat camne pun, mak bapak aku takde pukul aku sampai bengkak lebam darah-darah
sumer.

“meen kat mane ni. Meh datang sini” mak mertua aku kedengaran cam dah nangis.
Sian plak aku tengok.

“meen takde kat KL. Meen lari tadi lepas dia pukul Meen” aku
cuba mengelak.

“Meen kat mane? Datang la sini, meen nak pegi mana lagi? Mak meen dah tau?” hahaha itu yang dia risau rupenye. Dia takut mak aku tau hahaha…

“mak tak tau, meen gi umah kawan lama meen. Takpelah mama, nanti ape-ape Meen call mama lagi” aku putuskan talian pastu off enpon hahaha… Mesti menggelupur mak datin tu.
Sian dia. Takpe esok lusa jelah aku call dia. Mesti dia risau.
 

Baru sampai karak aku dah rase kematu. Bosan tul la memandu. Si Fara Fauzana ni bebel tah hape-hape ngan suara rock dia, kejap-kejap gelak, kejap-kejap jerit, kejap-kejap dia cakap TAU TAKPER! Adui bosannye… dekat 11 malam baru aku sampai bandar kuantan. aku call Zamri. Terkejut beruk dia aku dah ade kat kuantan. Kami makan malam dulu sebelum pegi klinik check kandungan aku pasal si saiful tu tendang tulang blakang aku. Itu yang aku suke kat Zamri, caring gile!

Aku rase selesa bila Zamri paut bahu aku. Pegang perut aku, belai rambut aku yg terjuntai-juntai kene tiup angin.

“ko takyah tido hotel la, tido umah aku je”

aku pandang Zamri.

“awek ko?”

Zamri senyum.

“ade, tapi kalo ade pun kenapa? problem?” Zamri senyum lagi.

Aku pandang Zamri lagi.

“Arh jangan riso la, kan aku kate aku ngan dia buat stock geli-geli je, dia kan ramai jantan lain, kalo aku tak tahan, aku kongkek gak dia “ Zamri ketawa. AKu pun ketawa.

Memang dia penah bagitau tapi aku rase cam Kamalia plak aku, datang umah orang kaco laki orang hehehe…

So, malam tu aku tido umah Zamri. Bukan takat umah Zamri, tapi bilik Zamri. Hehehe…

Esok la sambung, letih la hehehe… esok aku citer ape jadi malam tu ekk? hehehe…

Tuesday, March 13, 2007

Perkhabaran Gembira dari Tulsa, Oklahoma, US.

Filed under: Diari Kehidupan, Keagungan Tuhan — Yasmeen @ 12:01 am

Shima call aku pagi-pagi buta. Sorang kawan dia kat sane terserempak dengan Razif di utara Oklahoma berhampiran dengan Kansas. Shima kata kawan dia si Elly ni dulu sama-sama join projek kongkek dengan Shima sekali. Dengan Razif dan kawan-kawan dia la 2-3 orang. Razif cuma berpesan pada Elly supaya kirim salam pada Shima. Sayangnya Elly dan Razif tak pulak bertukar contact number. Tapi Razif ada bagi tau yang dia masih bekerja di Vetterott College, Tulsa. Shima kata dia tak tau tempat tu tapi boleh cuba cari sebab dia pernah pegi Oklahoma City, meredahi Kansas dan Dallas, mase tu Tulsa International Airport tak siap lagi, kalau tak silap tahun 1998. Mase tu dia baru tahun pertama sebagai pramugari. Dah tentu Tulsa dah banyak berubah tapi boleh cuba, kalau nak seribu daya :p

Aku sangat berbesar hati dan terharu sekiranya Shima dapat tolong aku. Sebab kalau campak aku sorang-sorang kat sana, tak tau la mana aku nak pegi. Memandangkan kami takde contact number Razif, kami akan kesana dan terpaksa cari dia sendiri. Razif penah bawak Shima erumah dia, Shima pun ingat-ingat lupa. Tak tau nama tempat tapi dekat dengan sebuah Club, sebab Shima kate dia masih ingat mereka hanya jalan kaki melalui lorong-lorong bangunan dan laluan penjalan kaki untuk kerumah Razif. Entahlah! Kami memerlukan perancangan rapi. Aku akan keluarkan semua duit aku, jual kereta. kalau boleh aku nak jual rumah tu, tapi kesian pulak kat Shima nanti. Aku harap duit tu nanti dapatlah menampung kehidupan aku untuk masa 2-3 bulan kalau aku tak dapat kerja. Dan aku sanggup buat ape je asalkan aku dapat lari dari perkara-perkara yang menyakitkan hati dalam dunia ni. So, sekarang aku tunggu Shima je, kalau dia ok, aku pun akan teruskan plan aku ni. Aku dah pk lagi pasal cerai talak, dosa pahala. Sebab selama ni pun bukan aku ambik kisah semua tu, kalau tak, takkan la aku kandungkan anak haram ni sekarang. So, pegi mampuslah dengan apa yang terjadi lepas ni. Alang-alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan. Aku dah tak nak pandang belakang lagi.

Aku tau aku buat keje gila. Kami belum tentu dapat cari Razif. Belum tentu aku dapat kerja kat sana untuk tampung diri aku dan kandungan ni. Tapi aku nekad. Aku takkan balik lagi. Aku harap kat sane tak kan ade yang ambik tau pasal anak dalam kandungan yang takde bapak ni. Sementara aku berangan ni, aku cuba check dengan bank berapa market harga kereta aku tu sekarang. Mase ni aku terfikir nasib baik aku penah ade affair ngan Zaki lelaki tua tu hingga kereta ni menjadi milik aku walaupun tak seberapa. Tak kan aku nak jual V6 kompeni Saiful tu plak hahaha!

Monday, March 12, 2007

Penghijrahan bakal berlaku!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 12:07 am

“shima, boleh tolong i tak?”
berkerut-kerut muka shima pandang aku.
“shima i nak cari keje la” aku pandang shima. shima pandang aku balik. lepas tu dia senyum.
“oh… nak jadi pramugari ke?” shima senyum lagi. Ceh! Tak gune tul shima ni. Apsal kalo ye pun aku nak jadi pramugari? Lol!
“bukan la. i nak cari keje, nak suh u rekemen la”
shima berkerut-kerut lagi. Asyik berkerut je. Aku rase dia akan cepat tua sebelum waktunya.
“keje ape la yg i boleh tolong, i ni bukan skolah tinggi, kontek pun tak ramai, i kawan dengan komplot-komplot i jelah” shima pandang aku dengan muka serius.
“u kenalkan la dengan kawan-kawan u kat us” aku kunyah laici sambil pandang muke shima.
“us?” dia tanye aku balik.
“ha’ah. i nak keje kat us” aku sengih.
shima diam kejap memikirkan sesuatu.
“i tak kenal sesape, tapi mase kat sane 3 hari, i ade la projek ngan sorang mamat ni, dia jelah yg i kenal” shima pandang aku.
“alamak, bapak ayam ke?” aku tanye dia ngan mata terbeliak.
“bukan la bapak ayam, tapi pengamal sex bebas hehehe bujang lagi, orang malaysia, tapi keje kat sane” shima menjelaskan.
“keje ape?”
“tah la! dia kate keje kat kolej, tak tanye plak aku kolej mana tapi mestilah area Tulsa tu jugak”
“oh kat Tulsa ke?” hmmm… aku angguk-angguk.
“camne i nak cari dia?” aku tanye lagi.
“u ni serious ke?” shima pandang aku lagi.
“i takde contact number dia, tapi i tau la rumah dia kat mane. tapi i tak tau la bile lagi i nak kesana” shima menghabiskan mushroom soup dia.
Hmmmm… kami berdua berfikir sejenak. Camne ha?

Sunday, March 11, 2007

kenyataan yg tak dapat kita elak!

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 7:30 am

hari ni aku bangun lambat. mungkin dah jadi kebiasaan sejak aku belajar dan keje sampai dah benti keje, aku akan jadikan hari ahad sebagai hari bangun lambat. bangun tido, turun bawah, kamalia ade kat bawah. tengah tengok melodi. dengan kulit kacang terabur atas meja. wah! blom kawen lagi dah buat cam umah ni umah dia lak.
pastu bile nampak aku je, merengek kat si Saiful nak makan itu ini la, tunjuk cam manja sangat la tu konon. aku buat tak tau je. memula ingat nak masak ke ape, tapi tak jadi la takde mood. aku naik balik tukar baju, start kete blah! tak tau nak pegi mana.
aku plan nak lari la. benci tul ngan keadaan camni. nak lari kat mane? lari kat kuantan, nanti saiful tau. lari balik umah lama pun dia tau. lagipun dia mesti cari aku. bukan sebab sayang, tapi takut mama dia bising wakakaka…

aku rase baik aku cari life baru, batang baru, kongkek skill baru. wakakaka… aku tak kan berubah? kenapa? sebab Tuhan tak tunjuk lagi bala sebenar pada aku. Sebab aku tak rasa betapa bodohnya aku pilih jalan hidup macam ni. Sebab aku tak rase siksanya menjadi orang berdosa. Satu hari nanti Tuhan akan tunjuk dan aku akan rase! Padan muke aku!

Older Posts »

Blog at WordPress.com.