Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, March 7, 2007

Penderitaan Bermula…

Filed under: Penyesalan — Yasmeen @ 12:22 am

Hampir 3 hari aku kat rumah mak mertua. Aku nak balik, mak mertua aku tahan, dia nak anak dia datang melutut kat aku mintak maaf. Aku tak perlukan semua tu, aku tak kisah pun Saiful nak kongkek dengan sape pun. Setelah aku rasa bangang selama 3 hari cam babi, Saiful datang gak akhirnya.
Sebelum kami balik, teruk jugak Saiful kena tiaw ngan mak dia. Saiful lebih banyak diam je.
Sepanjang perjalanan pulang Saiful diam je. Aku pun diam. Sebaik saja aku melangkah kaki masuk dalam rumah. Saiful tampar muka aku bertalu-talu sampai aku terdorong ke sofa. Aku terduduk kat lantai dan menekap muka aku kat sofa. Tak dapat muka aku, rambut aku direntapnya kuat-kuat, aku rasa kulit kepala aku nak tercabut. Saiful tampar aku lagi. Aku tak boleh mengelak lagi sebab Saiful merentap kepala aku dan muka aku terdongak. Muka aku dah rasa kebas sebab kena hentam bertalu-talu. Hidung aku mula berdarah. Aku dapat rasakan bibir aku pedih, mungkin pecah.

“aku dah bagi peluang kat ko, ko bagitau mak aku? Ni habuan kau!” Saiful meludah aku. Yucks! Sial! Aku tak daya betul dah balas. Kalau ikut hati aku, memang aku dah terajang si Saiful ni. Tapi badan aku lemah-lemah. Tenaga aku pun tak menentu sejak mengandung, kejap aku rasa bertenaga, kejap rasa malas, rasa berahi, rasa nak buat sex, kejap rasa benci sex, malas nak bermesra. Semuanya tak menentu sejak 2-3 bulan ni. Aku merangkak masuk dalam bilik. Aku duduk depan cermin. Bila tengok muka aku kat cermin, aku nak menangis tengok muka aku. Tak pernah pun ade orang buat aku mcm ni.

53 Comments »

  1. hah? sungguh tak dijangka ko akan tulis macam ni

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, March 7, 2007 @ 1:09 am

  2. citer seks ke ni?

    Comment by alessandro — Wednesday, March 7, 2007 @ 1:27 am

  3. iksh……iksh…..hmmm…
    mmg drama swasta …..
    i rasa ni hasil dr konflik dlm diri u kan meen…..
    something actually did happen, is happen, and still happen sampai u luahkan rasa hati u sebegini……some big problem inside there….so..terrible…..x blh bt keputusan, buntu….x tau yg mana satu betull…hmmm

    Comment by abcdead123now — Wednesday, March 7, 2007 @ 1:35 am

  4. hui bia betul saiful balasah ko????
    sakit siut…
    sian ko meen..
    aku simpati..tapi bkn salah ko pun…
    aku ingat saiful ganas ats katil jek…
    rupenye pukul pompuan pun ganaz gak..

    Comment by elly — Wednesday, March 7, 2007 @ 1:53 am

  5. nak lihat pelangi kenalah hadapi hujan dulu.

    Comment by haris — Wednesday, March 7, 2007 @ 2:06 am

  6. sebagai lelaki, aku rasa malu sgt ngan apa yang saiful pada kau.dia sdg melakukan sublimation pada kau.rasa bersalah dilepaskan pada kau. aku benci lelaki tak gentleman. kalau dia rasa dia betul ngapa tak cakap mak dia yang dia cintakan dan tak boleh berpisah dengan betina tu.kalau aku ada masa tu dah aku belasah pecah2 muka dia.babi punya jantan.malu je ngaku lelaki.aku sian kau meen. sabar n biar dia cool dulu .jangan buat apa2 provokasi orang tgh angin nanti dia teruk ko. good luck aku tetap bersama kau wpun anya fantasi.

    Comment by anuar — Wednesday, March 7, 2007 @ 2:43 am

  7. SB – aku nak kasi masak sikit!
    ALESSANDRO – takleh beza?
    abcdead123now – tu sinopsis cerita terbaru u ke? ermmm… boleh tahan!
    ELLY – luar dalam, atas bawah ganaZ!
    HARIS – dah petang sangat ni, takut hujan lambat berhenti, dah gelap mane nak nampak pelangi :p
    ANUAR – relax… tenangkan la fikiran ko… tarik nafas…. hembusss….

    Comment by berahi — Wednesday, March 7, 2007 @ 3:04 am

  8. ok laa tuh saiful bedal ko… kalo tetiba dia pujuk ko tak logik lak…

    Comment by dex — Wednesday, March 7, 2007 @ 3:24 am

  9. >>>YASMEEN…,
    Usap air mata mu yg menitis di pipi..
    Pastikan semuanya akan baik2 saja..,
    Langit tinggi diangkasa terus kau pandangi..,
    Takkan pernah cukup segala hasrat di dunia…,
    >>>GIRL…,
    Awak penah tak tengok saya nangis……..,
    Jangan sampai saya mnangis…..,hehehe…
    >>>GIRL….,
    Renungkan sejenak, erti hadir ku disini
    Bukalah pintu jiwa mu…,
    Dengar bisikan sanubari,
    Semua adalah isyarat,
    Isyarat dari PENCIPTA….,

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 7, 2007 @ 4:20 am

  10. dah agak daa…. mesti jd camtu punya…..

    Comment by Druck7 — Wednesday, March 7, 2007 @ 4:55 am

  11. Meen, bila derita dah start tu.. ko jgn r terseksa lama sgt… kui kui kui x sanggop den nak baco… biar laa penderitaan cepat2 tamat ye…

    Comment by Druck7 — Wednesday, March 7, 2007 @ 4:57 am

  12. nak komen pon malas. baca saje.

    Comment by farizzet — Wednesday, March 7, 2007 @ 5:49 am

  13. waa.. tang kena ludah tu yg mcm real.. pandai lah u! hahahha..
    apa lagi.. balik umah mertua lah.. tunjuk bekas kena lempang tu.. heheh.. sure nanti saiful kena sekeh dgn mama dia..

    Comment by trendkill97 — Wednesday, March 7, 2007 @ 6:15 am

  14. ha ha ha ha ha …..dah agak dah akan terjadi cam nie. Kalau aku jadi saiful mmg aku suspect meen yg bagitahu, tapi tak la sampai nak tampar menampar.

    Comment by opensky — Wednesday, March 7, 2007 @ 6:22 am

  15. padan la dengan muke ko meen hehehe… next…

    Comment by Rozzie — Wednesday, March 7, 2007 @ 6:33 am

  16. baguss…. bagusss! aku suka babak ni

    Comment by Jeffery — Wednesday, March 7, 2007 @ 6:34 am

  17. yasmeen u ingat ye jika u mati laman ini akan memberikan dosa berterusan.so taubat la kawan

    Comment by zek — Wednesday, March 7, 2007 @ 8:11 am

  18. zek…aku rasa kalo ko baek sangat…ko tak bace diari nih…ako rase la kan…kalo ko nak nasihat org pun ko nasihatla in person jer…

    Comment by rezd — Wednesday, March 7, 2007 @ 8:23 am

  19. uwaaaa…..sedih pulak..so?best kena pelempang?

    Comment by silent — Wednesday, March 7, 2007 @ 9:06 am

  20. meen klu ada idea masukkan wata si zek nih…
    kasi teow sket.. ha ha ha..

    Comment by Druck7 — Wednesday, March 7, 2007 @ 9:07 am

  21. Mmg aku dah agak si jantan Saiful mmg siul nak mampos betul laa….tp ni semua kan fantasi belaka….relax laa semua k…just enjoy show sinetron ni k…lagiiiii……

    Comment by Eddie Van Halen — Wednesday, March 7, 2007 @ 10:21 am

  22. fukimon betul la saiful tu…dia punya jahat tak ingat…pastu dera org ngandung plak..sabar la meen

    aku dah la blues je dua tiga hari ni…baca la kisah perangai saiful..geram betul…mood holiday je ni hehe

    Comment by LoisLane — Wednesday, March 7, 2007 @ 10:47 am

  23. Haaa..
    Kan I dah ckp, mesti si Saipul tu berdendam ngan kao Meen. Tak pasal2 jer kene tempeleng.

    Org tgh giler mcm tu, kao ckp apa pun dia tak kan nk dengar. Yg dia tau kao dah khianat kat dia. So kene lebih carefull ler lepas nie..
    ekk..

    Anyway kcian gak kat kau..

    Comment by red — Wednesday, March 7, 2007 @ 11:08 am

  24. huhuhu…
    syahdunya..

    Comment by boodark_nuckall — Wednesday, March 7, 2007 @ 12:40 pm

  25. saiful em….superb la…tak terfikir langsung….camner u bole adaptasikan belasahhan tuh…cool bila baca rasa bole bayang muka tu pedih dan kebas camner…otak jadi bangang…..

    Comment by Harry — Wednesday, March 7, 2007 @ 12:40 pm

  26. >>>GIRL,
    Bila suami berlaku curang….,
    Terisi cereka permainan asmara,
    Perasaan resah melayang-layang,
    Mungkinkah carian CINTA SEJATI akan MEMBARA????????..,
    >>>Agak nye lah…………….. kot

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 7, 2007 @ 1:21 pm

  27. Salamz,
    OK, plot twist yg dijangka tp mengejutkan juga memandangkan tajuk blog, peristiwa ni would either break u or make u stronger… tp kalo dah awal2 bg pembayang ‘PENDERITAAN BERMULA’… ladies & d not so gentlemen@ germs, ready ur tissue paper & wipe ur tears@ snot , Ranjau Sepanjang Jalan comin thru….
    C ya, wouldnt wanna B ya!

    Comment by Pez2KcgPeaze — Wednesday, March 7, 2007 @ 2:10 pm

  28. too bad, i prefer to fuck or sexual torture rather than beating u up meen..too bad, btw can i kidnap u this coming weekend meen

    Comment by rei — Wednesday, March 7, 2007 @ 4:01 pm

  29. lama2 makin mcm drama tv 1 ler plak meen…. ko nak jadikan citer ni mcm citer2 yusof haslam ker….. jgn beb, dah ler filem melayu membosankan jgn ler ko punyer ni plak yg jd bosan kang mana aku nak berhibur meen syg oi….

    Comment by cilired — Wednesday, March 7, 2007 @ 7:52 pm

  30. meen buat citer mmg best, tp cuma satu ler yg aku nak tanya dari dulu lg tp asyik2 tak sempat sbb duk leka baca cita, gambar bogel tu gambar u beu ker meen…. (mi soalan aku tanya kat bln feb, meen tak jwb lg ler)

    Comment by cilired — Wednesday, March 7, 2007 @ 8:11 pm

  31. elo!!!
    shuk in da house!!!!

    i tak baper minat la part nih…
    huhuhu…
    tak tau naper…
    tp mmg tak minat….

    Comment by shuk — Thursday, March 8, 2007 @ 12:25 am

  32. pelangi malam pasti bercahaya jika mata hati yang melihatnya…:p

    Comment by haris — Thursday, March 8, 2007 @ 12:54 am

  33. DEX – kadang² apa yang berlaku memang tak logik, tapi tetap jugak berlaku
    GHOST Rider – makan ubat yea… lepas tidur…
    DRUCK7 – leh agak episod seterusnya??? nak cepat tamat?
    FARIZZET – jangan tekan submit comment nyer button
    trendkill97 – nek suruh mengadu ke ni? hehehe…
    OPENSKY – ape nak buat :p
    kak ROZZIE – padan muke dia kan kak rozzie
    JEFFERY – kadang² apa yg kita suka, org lain tak suka :p
    ZEK – jangan masuk web macam ni, nanti u pun sama-sama lepak ngan i kat neraka. sian kat u. i tak sampai hati tengok lelaki suci yang mulia macam YOU teraniaya :p soh chai!
    SILENT – best gak!
    DRUCK7 – dia dah muncul kat ruangan komen ni pun dah cukup glemer la tu druck, nak tarik perhatian ramai la tu hahaha
    REZD – bior la rezd, kubur masing-masing! layankan aje… muahahaha…
    EDDIE VH – bagus la kalo ko reti bezakan fantasi dan realiti, tak cam sesetengah orang tu, buat busuk line tul!
    LOISLANE – london ke?
    RED – nak buat camner yatt! perjalanan hidup susah nak dijangka
    boodark_nuckall – huhuhuhu
    HARRY – tah! memang rase kene lempang tu memang cam tu ker?
    GHOST Rider – agaknye lah kot!
    kacangPIS – jangan kuarkan iklan dulu, aku blom hantar proposal lagik!
    REI – mampu ke?
    CILIRED – apa yang buat ko terhibur? cerita sex or sex life? muahahaha… gambo?
    SHUK – welcome to my black parade!

    Comment by berahi — Thursday, March 8, 2007 @ 1:05 am

  34. huhuhu bz tak sempat nak reply komen korang! kasi aku rehat. next week outstation. nanti aku masukkan plot² menarik (kalo ade) hahaha… esOk last aku update sebelum aku pegi. pastu kOrang kene tunggu aku balik laaa yer!

    sape yg tau pasal hukum talak dan cerai bagi wanita yg sedang mengandung sila hubungi aku ekk? e-mail aku bagi yg tau e-mail aku, bagi yg tak tau, tinggalkan email kat ruangan komen tu, nanti aku e-mail korang. jangan riso, org lain tak nampak e-mail korang tu, aku sorang je nampak :p byE!

    Comment by berahi — Thursday, March 8, 2007 @ 1:09 am

  35. aku harap penderitaan ini lebih tragis lagi. tapi kemenangan akan berpihak pada watak utam akan Yasmeen?

    Comment by Mukhsin — Thursday, March 8, 2007 @ 1:12 am

  36. oi Mukhsin! ape yang ko mengendap atas pokok tu ha?????

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, March 8, 2007 @ 1:13 am

  37. hahaha….mukhsin…mukhsin…citer ko ngan oked ape kes…he3…

    Comment by rezd — Thursday, March 8, 2007 @ 2:42 am

  38. SEX SEX SEX…SESEKALI SEDAP GAK MEEN DPT TAMPARAN DAN SEPAKAN JANTAN…HUARGH HUARGH HUARGH…LUDAH TU KO KASI JILAT JER MCM KO JILAT BATANG DIA..!

    Comment by NEMO — Thursday, March 8, 2007 @ 3:34 am

  39. erm..so sorry to hear this meen..but really i tell u all whaT was happenend TO U is ur fault….When u getting married..there is no one important in ur lfe..no wonder no reason….all about urs is belong to ur husband…so be loyal…let pasT be, it’s cant returning back! But u have to wake up as a baby withot any foul….doesn’t have sins..be loyal to ur husband and being a good slave to LMIGHTY ALLAH! AMEEN.😉

    Comment by solehah — Thursday, March 8, 2007 @ 4:16 am

  40. Amin!

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, March 8, 2007 @ 5:58 am

  41. solehah la pulakkk….. Amin jugak la. Amin….
    citer sex alam fantasi, bukan realiti
    Amin dialam fantasi, maybe leh jadi realiti….
    so, AMIN….

    Comment by Rozzie — Thursday, March 8, 2007 @ 5:59 am

  42. dia tak boleh cerai kau semasa mengandung,dia kena bertahan sampai kau beranak.pas edah beranak barulah dia boleh jatuhkan talak. selama itu kau ditanggung sepenuhnya.

    Comment by anuar — Thursday, March 8, 2007 @ 6:28 am

  43. macam drama kat tivi 1…ha..ha..ha..
    mula2 ok gak …skrg subplot dah melalut lalut…
    tapi takpe…aku teruskan jua…
    membaca criter kau meen…..

    Comment by Arbibi — Thursday, March 8, 2007 @ 6:58 am

  44. aku ingat lepas ni si saiful trus jadi ganas….lepas tu dia hual ko meen…
    aku suka gak kalau lelaki pak snaggup ni tunjuk
    sifat jantan dia yg sebenar…pada kau meen

    Comment by Arbibi — Thursday, March 8, 2007 @ 7:04 am

  45. sape kate tak bleh cerai masa ngandung? memang tak boleh, tapi kalau dah dilafazkan dan ade saksi, maka talak tu tetap jatuh dan sah.. maka tempoh edah adalah selama ko ngandung sampailaa abis nifas tu… tapi dosa menjatuhkan talak tu tetap dapat arr kat si sepul tu…

    ooo… one more thing, cant help but agree with what rei said, i prefer klu cite tu twisted lepas makan pelempang, kene sexual torture plaks… ahaks… adei.. cam pervert gile plak aku neh.. tapi, cerita je kan? pe salahnye ko buat camtu?? *wink*

    i just started reading ur fantasy story while bloghopping and, err… i tracked back ur past postings mase kat berahi.blogdrive, tapi, err… memang start awal tahun 2006 yeh? sebab cerita cam tergantung.. hehehe… nevermind… tapi kan, satu kemusykilan neh… musykil beso plak tu, bukan kecik2 anak punye musykil… mase sebelum ko ngandung tu, takde penah kene period ke, manjang asyik men ngan jantan je…😛😛😛 dah jadi kurang logik cite ko kat situlaa cik meen… hehheh…

    Comment by ladyinblack — Thursday, March 8, 2007 @ 7:21 am

  46. ladyinblack,
    jatuhkan talak tak berdosa. nape? selidik….

    cik meen,
    menarik citer nie. fantasi?? hebat! tp xheran kalu benar. coz i dh jumpa primadona cm u yg betul.

    soklan bonus…
    syok kan masa tgh kongkek…tp nape sedih masa tgk diri u dlm cermin bila kena tibai suami?

    cuba ‘lihat’ diri u pada masa akan dtg. kalu u mampu senyum, no komen. tp kalu u feel lost in space…i think u know what to do…..deep inside ur hearth….

    (^_^) life is sweet, but people can’t taste it. so they put soooo many flavo just to know it should not sour! ~just my hampeh think… :-p

    Comment by the_hampeh — Thursday, March 8, 2007 @ 12:17 pm

  47. tak lama nnti yas tu tunjuk taring harimau dia la..kan

    Comment by kisahaku — Thursday, March 8, 2007 @ 2:26 pm

  48. you are tagged. see my 8 mac entry. aku taktau nak paste mana daaa

    Comment by farizzet — Thursday, March 8, 2007 @ 2:28 pm

  49. the_hampeh,
    uish..nanti balik aku semak kitab balik.. kalau tak silap aku memang dosa sebab tak boleh jatuhkan talak pada isteri yg mengandung… tapi klu memang dah jatuh talak tu, ia tetap sah walaupun hukum asalnya tak boleh.. takpe.. nanti balik opis aku semak kitab balik… hehheh…😀😀

    Comment by ladyinblack — Friday, March 9, 2007 @ 12:44 am

  50. susah gak ni. period nak kene masuk, plot mandi, pakai baju, gantung baju kat hanger, pakai kasut kaki kanan, kaki kiri pun nak kene citer, panjang ngan citer remeh jelah blog ni nampaknyer

    Comment by berahi — Friday, March 9, 2007 @ 2:58 am

  51. kes kes keskes takmo buat pon takpe.. sekadar bertanya..

    err.. sorry, pale otak aku mereng…pe kata lepas si meen beranak dan abih pantang, ko buat cite men dengan jantan time period… ahaks… ahaks… dah kate, pale otak aku mereng…anyway, just a suggestion.. ade brape bulan algi nak kene tunggu si meen ni beranak… hehheh..😀 😀

    Comment by ladyinblack — Friday, March 9, 2007 @ 9:35 am

  52. ladyinblack, baru masuk plot selingan ringan orang dah komplen, masuk plot period lagi la orang komplen, letih dia nak jawab komen nanti ko tolong reply komen la, amacam?

    Comment by Dila — Friday, March 9, 2007 @ 3:44 pm

  53. babi nyer jantan… ko yg kantoi sendri apahal nak pukul2 ni…. sapa suruh ko pojek kat umah bodo bahlul, bengap,

    Comment by audraLIN — Friday, May 16, 2008 @ 12:38 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: