Diari Berahi Yasmeen

Sunday, March 11, 2007

kenyataan yg tak dapat kita elak!

Filed under: Bosan — Yasmeen @ 7:30 am

hari ni aku bangun lambat. mungkin dah jadi kebiasaan sejak aku belajar dan keje sampai dah benti keje, aku akan jadikan hari ahad sebagai hari bangun lambat. bangun tido, turun bawah, kamalia ade kat bawah. tengah tengok melodi. dengan kulit kacang terabur atas meja. wah! blom kawen lagi dah buat cam umah ni umah dia lak.
pastu bile nampak aku je, merengek kat si Saiful nak makan itu ini la, tunjuk cam manja sangat la tu konon. aku buat tak tau je. memula ingat nak masak ke ape, tapi tak jadi la takde mood. aku naik balik tukar baju, start kete blah! tak tau nak pegi mana.
aku plan nak lari la. benci tul ngan keadaan camni. nak lari kat mane? lari kat kuantan, nanti saiful tau. lari balik umah lama pun dia tau. lagipun dia mesti cari aku. bukan sebab sayang, tapi takut mama dia bising wakakaka…

aku rase baik aku cari life baru, batang baru, kongkek skill baru. wakakaka… aku tak kan berubah? kenapa? sebab Tuhan tak tunjuk lagi bala sebenar pada aku. Sebab aku tak rasa betapa bodohnya aku pilih jalan hidup macam ni. Sebab aku tak rase siksanya menjadi orang berdosa. Satu hari nanti Tuhan akan tunjuk dan aku akan rase! Padan muke aku!

14 Comments »

  1. 1st time aku bagi comment walau dah lama mengikuti cereta kau meen. Buatlah apa yg patut… drive pusing-pusing tu tak reti nak cari batang… kongkek lah kat taman ke ! bawah jambatan ke atau kat mana-mana yg mencabar sikit……

    Comment by Haniza — Sunday, March 11, 2007 @ 8:19 am

  2. Meen,
    Apa susah2 pikir mana nak pegi. Meh datang Dubai dok ngan I mmg gerenti Saiful tak jumpa nak cari U. Hehehehe.

    Comment by Hezry — Sunday, March 11, 2007 @ 11:56 am

  3. Salamz,
    Haniza, idea konkek kat tempt2 awam 2 dah dicadangkan masa ‘meen’ rengan2 ngan ex BF lesbian(kenal x?) dlm panggung. Any more voters 4 dis plot raise ur cock/ clit…
    Bala yg seswai buat penagih2 sex dpt STD la, rasanya xde pn langkah2 keselamatan di ambil dlm posting2 sebelum ni, hah ha x tau…😀

    Comment by Pez2KcgPeaze — Sunday, March 11, 2007 @ 2:17 pm

  4. uhhh.. Dubai.. i nak gi boleh Hezry??

    Comment by supa-foxy — Sunday, March 11, 2007 @ 3:36 pm

  5. jgn risau la,ramai laki yg boleh mengantikan saiful kan,

    Comment by kisahaku — Sunday, March 11, 2007 @ 3:39 pm

  6. aku pun rase mcm tu gak..
    ramai lagi jantan sudi nak kongkek ngn ko n myb ade kat lua tu yg sudi nak jage ko elok2…
    bkn mcm si sepul tu..

    Comment by elly — Monday, March 12, 2007 @ 6:32 am

  7. Haniza : aku ni kene ikut crowd, dorang ni dah dewasa. dorang cam tak bekenan sangat buat projek curi² cam bebudak skolah atau mat rempit ngan bohsia kat taman ke kat celah pokok ke :p dulu mase aku buat watak yasmeen zaman kolej aku dah penah buat lam lift kat tangki air blablabla…
    Hezry : ade keje kosong ke kat dubai? :p
    kacang PIS : yasmeen ngan laki bersih je hahaha… tapi akan datang sape tau kan…
    supa-foxy : kalo hezry kasi u pegi ikut dia, u janji akan setia ngan dia jangan sangkut ngan pak arab tau hehehe
    kisahaku@jang : maybe…
    Elly : harap-harap camtu la. tapi aku tak suka dijaga, rimas la hehehe

    Comment by berahi — Monday, March 12, 2007 @ 6:42 am

  8. tu blom jadi bini saiful dah perasan macam tuan rumah tu. aku rase kalo ko lari pun ok. kalo ko tunggu pun ok. kalo lari, mesti ade citer baru dan watak baru, kalo ko tunggu mesti pembaca lagi makan hati baca penyiksaan ko dibuat dek si kamalia tu

    Comment by Sleeping Beauty — Monday, March 12, 2007 @ 6:47 am

  9. Meen,
    Keje kosong kt Dubai belambak-lambak. Cuma tak sesuai ngan sesuai ngan U je. U nk keje mcm mana?

    Supa-foxy,
    Sila2, jgn malu2 kalau nak datang Dubai. Kedatangan amatlah dialu2kan

    Comment by Hezry — Monday, March 12, 2007 @ 8:35 am

  10. DUBAI………????
    Bye bye

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 12, 2007 @ 10:37 am

  11. ciss..itu pompuan nama kamalia memang tak malu betol. macam ni punye perangai pompuan tak malu pun your mother in law nak ambik buat menantu? macam siyal aje. tapi mungkin dia pikir pasal dosa pahala tu sebab dia suruh si epul tu kawen ngan kamalia. tapi itu pompuan still pompuan murahan. yasmeen pun janganlah buat maksiat macam ni lagi. bawak2lah sedar diri….sebelum penyakit aids datang menjemput kan susah.

    Comment by sandra bullock — Tuesday, March 13, 2007 @ 4:20 am

  12. takyah la sampai kat dubai kat sini ramai lg yg tunggu ni….

    Comment by cilired — Thursday, March 15, 2007 @ 3:54 pm

  13. Petikan Sandra Bullock….

    Jgn Wat maksiat??? Bukan fantasi jer ker>>>

    Comment by Ameer — Friday, March 16, 2007 @ 12:43 pm

  14. hai meen apakata kalau cuba adegan kongkek kat atas landasan keretapi best tau, aku pernah cuba, tapi malam hari sejuk….

    Comment by joe sandora — Tuesday, April 3, 2007 @ 2:02 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: