Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, March 13, 2007

Perkhabaran Gembira dari Tulsa, Oklahoma, US.

Filed under: Diari Kehidupan, Keagungan Tuhan — Yasmeen @ 12:01 am

Shima call aku pagi-pagi buta. Sorang kawan dia kat sane terserempak dengan Razif di utara Oklahoma berhampiran dengan Kansas. Shima kata kawan dia si Elly ni dulu sama-sama join projek kongkek dengan Shima sekali. Dengan Razif dan kawan-kawan dia la 2-3 orang. Razif cuma berpesan pada Elly supaya kirim salam pada Shima. Sayangnya Elly dan Razif tak pulak bertukar contact number. Tapi Razif ada bagi tau yang dia masih bekerja di Vetterott College, Tulsa. Shima kata dia tak tau tempat tu tapi boleh cuba cari sebab dia pernah pegi Oklahoma City, meredahi Kansas dan Dallas, mase tu Tulsa International Airport tak siap lagi, kalau tak silap tahun 1998. Mase tu dia baru tahun pertama sebagai pramugari. Dah tentu Tulsa dah banyak berubah tapi boleh cuba, kalau nak seribu daya :p

Aku sangat berbesar hati dan terharu sekiranya Shima dapat tolong aku. Sebab kalau campak aku sorang-sorang kat sana, tak tau la mana aku nak pegi. Memandangkan kami takde contact number Razif, kami akan kesana dan terpaksa cari dia sendiri. Razif penah bawak Shima erumah dia, Shima pun ingat-ingat lupa. Tak tau nama tempat tapi dekat dengan sebuah Club, sebab Shima kate dia masih ingat mereka hanya jalan kaki melalui lorong-lorong bangunan dan laluan penjalan kaki untuk kerumah Razif. Entahlah! Kami memerlukan perancangan rapi. Aku akan keluarkan semua duit aku, jual kereta. kalau boleh aku nak jual rumah tu, tapi kesian pulak kat Shima nanti. Aku harap duit tu nanti dapatlah menampung kehidupan aku untuk masa 2-3 bulan kalau aku tak dapat kerja. Dan aku sanggup buat ape je asalkan aku dapat lari dari perkara-perkara yang menyakitkan hati dalam dunia ni. So, sekarang aku tunggu Shima je, kalau dia ok, aku pun akan teruskan plan aku ni. Aku dah pk lagi pasal cerai talak, dosa pahala. Sebab selama ni pun bukan aku ambik kisah semua tu, kalau tak, takkan la aku kandungkan anak haram ni sekarang. So, pegi mampuslah dengan apa yang terjadi lepas ni. Alang-alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan. Aku dah tak nak pandang belakang lagi.

Aku tau aku buat keje gila. Kami belum tentu dapat cari Razif. Belum tentu aku dapat kerja kat sana untuk tampung diri aku dan kandungan ni. Tapi aku nekad. Aku takkan balik lagi. Aku harap kat sane tak kan ade yang ambik tau pasal anak dalam kandungan yang takde bapak ni. Sementara aku berangan ni, aku cuba check dengan bank berapa market harga kereta aku tu sekarang. Mase ni aku terfikir nasib baik aku penah ade affair ngan Zaki lelaki tua tu hingga kereta ni menjadi milik aku walaupun tak seberapa. Tak kan aku nak jual V6 kompeni Saiful tu plak hahaha!

50 Comments »

  1. Hai meen..moaning…hehehehe..

    i dah tinggalkan my email kat kotak atas ni…kalau tak dpt tell me ok…*aku akan ke Tulsa..caya la haha*

    err…selamat berhijrah ke Tulsa….!!

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 13, 2007 @ 12:59 am

  2. yahooo lagi best ni. bosan ngan melayu ke meen?

    Comment by Rozzie — Tuesday, March 13, 2007 @ 1:12 am

  3. bosaannnn.. prefer Yasmeen yang dulu..

    Ni kalau pegi US sure nak cerita kongkek ngan mat salleh.. letih babe.. macam mat salleh tu bagus sangat.. mula-mula memang la macam beria-ria pasal tu dia buat ko macam binatang.. hujan emas di negeri orang, negeri sendiri lagi baik.. percaya la cakap gua..

    Comment by randy — Tuesday, March 13, 2007 @ 1:43 am

  4. Yeehaa!.. jgn lupa kirim salam kat Stacy Valentine!

    Comment by trendkill97 — Tuesday, March 13, 2007 @ 1:46 am

  5. mane ko tau randy? ko pun sama-sama tulis citer ni jugak ke? wakakaka… dah ramai main teka-teka tapi semau meleset. ko pun nak jadi salah sorang dari mereka wakakaka…

    Comment by Sleeping Beauty — Tuesday, March 13, 2007 @ 2:27 am

  6. ko ni baru ke kat sini randy? nama cam indon je. kitorang kast sini dah bosan ngan gambaran malaysia yg yasmin tulis. kitorang nak yang lain pulak. ko tak suke ko boleh blah!

    Comment by Rozzie — Tuesday, March 13, 2007 @ 2:32 am

  7. pak randy, cara tulisannya kayak bagus sekali dong! pasti kamu kepingin blog sendiri, ayuh create saja, jangan sibuk hal orang lain. hujan batu itu dinegara kamu, berambus sana dong!

    terror tak aku cakap indon kak rozzie? hehehe…

    Comment by Jeffery — Tuesday, March 13, 2007 @ 2:34 am

  8. hahaha mane ko belajar tu Jeffery?

    Comment by berahi — Tuesday, March 13, 2007 @ 2:36 am

  9. Meen…mmg kau lagi bagus pegi sana tau…esp utk anak kau tu laa…kalau anak tu lahir kat sana lagi senang hidup dia…aku tau laa sbb dah biasa buat benda ni tau…if kau nak apa2 tips bagitau aku je k…

    Comment by Eddie Van Halen — Tuesday, March 13, 2007 @ 3:21 am

  10. hehe eddie dah biasa buat benda2 mcm ni ek…hehehe..

    teruskan menulis….balik dari cuti ni nak baca yang best2 tau meen hehehehe..

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 13, 2007 @ 3:26 am

  11. meen..u’ve got mail!!

    BrB kejap..siapkan kerja..esok nak cuti hehe….kejap lagi sambung kat sini lagi..

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 13, 2007 @ 3:29 am

  12. Buat apa yg terbaik meen. Takkan kat sana nak seks bebas lagi kot. Sampai bila?

    Kalau takat nak jual kereta aje lepas ke nak idup 2- 3 bulan kat Tulsa?

    Comment by opensky — Tuesday, March 13, 2007 @ 4:26 am

  13. opensky….jual kereta nak ke tulsa ..ada duit lebih leh survive sementara ada income lain kat tulsa..

    these ppl selalunya they’ll survive tau..how they survive tu antara dia n tuhan..none of our business hehehe…

    but trust me..i rasa meen will survive kat US nanti…

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 13, 2007 @ 4:33 am

  14. LoisLane….tpt bermain lagi dikenang kan…aku rasa dah nampak citer Meen ni nak pegi mana laa…chewah…hehehe…

    Comment by Eddie Van Halen — Tuesday, March 13, 2007 @ 4:35 am

  15. hehe eddie….meen will survive….biar sampai tulsa dulu…lepas tu pandai la dia…she’s smart..hehe..

    smart ppl will always survive…hehehe…

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 13, 2007 @ 4:37 am

  16. LoisLane…waah rajin u kat cni ehh…sure Meen akan survive laa…org sana akan lebih appreciate dia tau…ni based on experience laa…hehehehe…..

    Comment by Eddie Van Halen — Tuesday, March 13, 2007 @ 4:40 am

  17. wah meen…
    name aku pun terselit dlm cite ko ni…
    ahahahaha..
    terharu aku…
    aku pun nak dengar cite ko kongkek ngn org lain lak…
    da lame takde cite tu…
    aku tahu sume readers pun tak saba…

    Comment by elly — Tuesday, March 13, 2007 @ 5:09 am

  18. hai eddie…busan ngan keje…n tgh mood holiday dah hehe..tu pasal lepak sini je..

    based on experience..yours ek??hehe..story mory la skit..

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 13, 2007 @ 5:16 am

  19. hoi LoisLane..
    hang berenti bercakap buleh tak?? balik2 hang punya komen ja..

    Comment by trendkill97 — Tuesday, March 13, 2007 @ 5:48 am

  20. Meen… u nak pi Tulsa ke?
    U pernah pi Tulsa tak? Nanti crita jadi macam tak real pulak kan.

    Cerita kat Hong Kong tu, memang macam real u pernah pi Hong Kong.

    U pernah pi sana ke Meen?

    Comment by khairuL — Tuesday, March 13, 2007 @ 6:38 am

  21. trendkill97…is that a problem to u???

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 13, 2007 @ 6:48 am

  22. korang buat ape lepak² ni bos takde ke?

    Comment by berahi — Tuesday, March 13, 2007 @ 7:11 am

  23. aku akan cuba la buat ape yg patut. sebelum aku tulis aku study dulu taney sane sini. cam kat hongkong tu pun aku study, aku tak penah pon pegi hongkong
    korang nak chat kat chatbox aku pun boleh, chat sini tak best. letih aku nak balas satu-satu hehehe
    masuk http://berahi.cbox.ws ok

    Comment by berahi — Tuesday, March 13, 2007 @ 7:13 am

  24. well Lois.. it happen to be YES.

    Comment by trendkill97 — Tuesday, March 13, 2007 @ 7:27 am

  25. trendkill97..its only u…!!

    why should i care…

    hai meen….chat sini ok jugak…

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 13, 2007 @ 8:15 am

  26. adik2 jangan gaduh di rumah orang ye … tak baik, malu kat orang!!!

    Comment by Tombo — Tuesday, March 13, 2007 @ 8:47 am

  27. Girl,
    Haruskah ‘kita’ mencari pada gunung dan lurah liku2 curang insani,
    haruskah ‘kita’ mencari hujan memilau cahaya dalam hidup seribu warna,
    dibawah terik ungkapan sehingga digantung bagaikan tak bertali,
    didalam satu ungkapan telah bebas camar tinggi di awan entah kemana

    Yasmeen,
    anak awak tak salah…..,

    Comment by Ghost Rider — Tuesday, March 13, 2007 @ 10:22 am

  28. bukan nak cakap tinggi tapi gua pernah gak studi kat US, tengok awek melayu yg kecundang dengan janji manis mat salleh ni.. macam tu la. mula-mula agung kan bebenor konek mat salleh tu.. ada gak yg try pak itam.. jadi bahan aje la.. bila dah tejuih & melendut sana sini, carik melayu gak..
    tapi kalau nak Meen hiburkan kengkawan yg tak pernah exprience or even imagine menda-menda macam ni, sila kan.. gua baca je..

    Comment by randy — Tuesday, March 13, 2007 @ 10:32 am

  29. Salamz,
    Yup, dah sampai masa ke tahap seterusnya, namanya pun fantasi, asek2 kat m’sia je skrg dah jd crekarama plak ada mentua ipar duai segala… so mamat2, minah2 & @pun ‘auw’2 yg nak tinggal di pala takuk lama bek layan buku mona gersang jer…
    Biodata Razif (utk pertimbangan😀 )
    Mix Malay – Indian; so cock length 8 – 9inch
    25 – 30thn; sexual peak
    Bi sex preference; a lot of abnormal 3some scenario!
    Kalo bujang tu tntu xnak tngungjwb, so he prefers liwat a lot ok?
    Oo kerja di kolej ye, so a lot of young cherry 2 B popped… so nuff said!

    Comment by Pez2KcgPeaze — Tuesday, March 13, 2007 @ 11:00 am

  30. 3Pees Pistacchio,

    Tima kasih bagi tau
    slama ni aku pun tak tau,

    bogelindah moderator bagi kat second email aku pon tak tertengok
    tambah ko punyer lagi sakit tengkok..

    bukan sex education semata-mata nak dicari
    tapi story presentation yang bakal menanti…..???????????????????????????

    Comment by Ghost Rider — Tuesday, March 13, 2007 @ 11:26 am

  31. Meen,
    Bila U ckp psl nk gi Tulsa ni, I tanya member I sorang mamat British yg dok kt Texas psl Tulsa.
    Dia ckp kt Tulsa tu takde ape Meen. Tempat yg agak ketinggalan zaman sket compare ngan lain2 city kt US. Pastu plak payah nk dapat keje kt sana kalau takde green card or employment permit. Nak dpt permit plak kena abis la dlm USD 10K and kena ada employer yang dah offer keje. Yang paling tak best kt Tulsa mamat ni ckp almost every week Tornado melanda Tulsa and kebanyakan org Tulsa ni hidup dlm ketakutan dalam lubang bawah tanah.
    Cheers mate.

    Comment by Hezry — Tuesday, March 13, 2007 @ 11:48 am

  32. perkara tu aku dah bincangkan dengan meen malam tadi hezry. aku rase dia tau ape dia buat. sebab tu di apilih tempat ceruk kampung tu. tunggu dan lihat

    Comment by Jeffery — Tuesday, March 13, 2007 @ 2:20 pm

  33. tu kelainan yasmeen, citer bukan pumpang pumpang yang bagus2 je. tulsa sebuah pekan kecil yang terpinggir tapi masih lagi ada kemudahan yang baik, ada university tu dah cukup bagi sesetengah kawasan. kalau korang perhatikan cerita dia bukan takat cerita tu berpihak pada dia penulis. kadang2 dia tulis gak pasal kejatuhan dia.

    Comment by Sleeping Beauty — Tuesday, March 13, 2007 @ 2:23 pm

  34. betul SB, jalan citer dia campo2 cukup perisa, kisah kemenangan dia, kegembiraan dia bercampur dengan kesedihan dan kesukaran yang dia lalui. tak makam sesetengah orang tu kalau dapat tulis, tulis pasal yang bagus je tentang hero dan heroin hahaha syok sendiri

    Comment by Dila — Tuesday, March 13, 2007 @ 2:31 pm

  35. aku bkn nak sokong sesape tp memang btl ckp randy tu. btg mat salleh indah kabar dr rupe jek. btg dieorg bkn blh keras mcm btg melayu beb. dieorg klu stim btg kendur beb. jantan mat salleh susah cari yg setia. nanti die bantai yasmeen cukup2 die blh cam2 jek. korang tak kesian ke kat meen tuuuuuuuuu. tp ape2 pun ini citer fantasi jek. mcm yg aku penah ckp kat korang, mane2 girls yg tak sabo2 nak meen tulis citer kongkek korg blh contact je aku beb. aku ni part time GI….

    Comment by alessandro — Wednesday, March 14, 2007 @ 1:27 am

  36. hahaha ko nak buat bisnes kat sini ke alessandro? hahahaha…

    Comment by Rozzie — Wednesday, March 14, 2007 @ 1:59 am

  37. no problem meen, sesekali rasa ape salahnya. tapi aku rasa dalam cite ko ni batang cina ngan india ko tak penah tulis lagi kan. alessandro kutuk batang mat saleh sebab nak promote batang dia

    Comment by Jojet — Wednesday, March 14, 2007 @ 2:00 am

  38. huhuhu ramai orang datang mengaku, budak tulsa la, penah duk kat tulsa la, belajar kat tulsa la. letih nak layan… pening!

    Comment by berahi — Wednesday, March 14, 2007 @ 2:09 am

  39. meen..,
    jauhnya ko nak pegi…Tulsa ek?…. wei sebelom ko pi sana baik ko bagi tau zambri dulu….dia tempat ko meluahkan segala2nya…. ko kasi tau zambri dulu meen… yg beno nya aku windulah gan karetor zambri nie..thehehehe (kenyit mata skit… muuuuaaaah- buat muka miang)

    Comment by chenta — Wednesday, March 14, 2007 @ 2:24 am

  40. betul tu aku setuju, sebelum pegi, main la ngan zamri dulu meen, sekali je pls…. hehehe…

    Comment by Nurul — Wednesday, March 14, 2007 @ 3:07 am

  41. meen.. kalau u nak tak about price kete I boleh tlg bg info skit la… I skrg wat used car…

    Comment by tidakkkkk — Wednesday, March 14, 2007 @ 3:08 am

  42. jangan risau yasmeen. biarlah orang2 yang tunjuk pandai tu. dulu ko buat citer kat uk kalo tak silap aku kan? tu pun menjadi jugak, macam ko betul-betul penah pegi uk. hongkong tu pun menjadi jugak sedangkan ko tak penah pun pegi hongkong. kali ni mesti jadi punye, ko jangan risau. kalau ade yg nak malukan, hantar komen penghinaan, ko delete je ape susah. penyibuk2 tu semua bukan reti nak buat blog sendiri, komplen je pandai, cakap tak serupa bikin hehehe

    Comment by rizal — Wednesday, March 14, 2007 @ 3:23 am

  43. Girl..,
    sikit tangan ha tampal koyok..,
    sikit pinggang ha tampal koyok..,
    sikit bahu ha tampal koyok…,
    ha…..sikit ‘kipala’ o.. tampal koyok…
    ehekehek….

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:10 am

  44. ehem!!! (buat2 sendawa ) ..dh lama tk mengikuti citer skandal ni… sejak I blk mesia.. amik masa lama gakla nk baca plot2 sume.. pastu nk baca komen2 pengomen sume… aik? I mcm dh kena culik je…. mana watak I meen? tk guna tul saiful ..dia terajang2 U? apa dia igt dia cicakman? oit…. dh gi US ke? agak2 kita leh jumpe kt US nnt tk? layann…….!!!

    Comment by Van_Zack — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:24 am

  45. Meen..Ko pening??? Rilex laa..jgn pening2 kepala. Kan nie smua fantasi belaka…Aku tahu ko pening kepala sbb dah lama x memfantasikan kongkek. Cepat meen..X sbr nak dgr citer ko berfantasi kongkek dgn mat salleh dan niggers…go yasmeen go…go gurl go…..go US go…come i’m comin’…:P

    Comment by thickdix — Wednesday, March 14, 2007 @ 5:58 am

  46. Yo..!! mari kite perang U.S
    buat satu agenda kamikaze…,
    kalah kan delta force..
    biar citizen dorang makan pasir..

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 14, 2007 @ 7:13 am

  47. Meen…apa2 pun aku tengok mcm jln citer fantasi kau ni mcm nak tukar concept je…dah jrg2 plak ada adegan kongkek laa…dulu almost every update ada tau….kau still boleh kongkek even dah sarat tau…ni experience laa babe…..hehehe…..

    Comment by Eddie Van Halen — Wednesday, March 14, 2007 @ 9:13 am

  48. Kemanakah arah jalan citer ni….kemana pun aku ikut jerk….Tulsa pun Tulsa lah…Janji rock…atau janji aku boleh makan, minum, stim & stone. Aku ikut jer kemana ko nak bawa aku nih…aku dah tension kerja ni tapi kalau ada org nak bawa aku gie Tulsa PUN BOLEHHHHH!!!!!!!!!

    Comment by Harry — Wednesday, March 14, 2007 @ 9:36 am

  49. citer pasal HK tu menjadik gak tapi rasa2nya our flights tak landing kat old kai tak tu lagi laaa.. sekarang semua international pakai yg baru nyer kat lantau tu.. btw kalau u nak lagi realistic kena la bagi intricate details.. for example kalau pompan pegi HK diorang misti beli branded stuffs.. ngan baju2.. sebab HK tu salah satu fashion capital dunia betul tak.. takkan beli handphone jer.. pompan tak minat handphone2 jer.. hehe.. anyway your stories are very entertaining tho i have a strong feeling it’s written by a guy.. but keep on writing lah.

    Comment by Chi — Wednesday, March 14, 2007 @ 10:20 am

  50. crita ko ni best la…cam adhiat akasha(kalau aku eja betul nama dia)..tak memboringkan…tulisan cam tak hipokrit..perbualan..ayat2 yg biasa org kebanyakkan guna skg ni..harap2 nanti crita ko cam lagi real lagi best..pepepun…g.luck gurlz…..

    Comment by silent — Wednesday, March 14, 2007 @ 10:48 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: