Diari Berahi Yasmeen

Friday, March 16, 2007

Please Vote! Tulsa or Malaysia?

Filed under: I'm Happy Today! — Yasmeen @ 7:45 am

entry lepas ni akan berkaitan dengan masa depan. sebab keputusan yang bakal aku ambik akan diperbincangkan dengan Zamri. So, aku nak tanye korang, sebenarnya korang nak aku pegi Tulsa ke nak suh aku duduk Malaysia.

Ade yang tak suke aku gi Tulsa sebab kalau citer dalam Malaysia lebih senang nak imagine. Ade plak yg memang suke citer-citer luar sebab mungkin dah bosan dengan keadaan dalam Malaysia.

Actually aku dah pun ade sikit draft untuk kisah di Tulsa atau pun di Malaysia. Cuma nak mintak korang vote, korang nak citer kat Malaysia atau setuju aku nak pegi Tulsa. Jasa baik korang amat aku hargai untuk menentukan jalan citer seterusnya. Jalan cerita akan ditulis mengikut undian terbanyak. Thanks All. Muahz!

so, undian akan ditutup pada 17 March 2007 jam 12 malam. Lepas tu blog ni akan meneruskan perjalanan ke destinasi seterusnya.

125 Comments »

  1. kalo ikut hati, aku nak buat citer kat lokasi yg aku penah pegi. takyah susah² aku nak buat research + org² yg blagak pandai dan mengaku dah duduk Tulsa dari kecik la haper la. Tapi kalo aku buat citer pasal japan ke Nagoya ke Australia dan beberapa lagi negara lain yang aku penah pegi, nanti aku sendiri pening ngan cerita fantasi dan kehidupan realiti aku hahaha! Pastu aku masuk tanjung rambutan, aku buat citer-citer tak logik nanti korang muntah darah plak! thahahaha… so, pls vote!

    Comment by berahi — Friday, March 16, 2007 @ 7:48 am

  2. malaysia!
    aku lebih selesa kalau baca kisah perjalanan ko lepak subang la, shah alam, curve la, uptown la dan tah mana-mana lagi yg selalu buat aku tercari-cari yg mana satu Yasmeen setiap kali aku pegi ke tempat tu hehehe…
    bayangkanlah kalau aku ke ikano, the curve dan kawasan sekitarnya, aku tiba-tiba teringat ko. kan hebat tu :p
    so aku vote MALAYSIA!

    Comment by Daren — Friday, March 16, 2007 @ 7:50 am

  3. aku prefer malaysia gaks..tp kalu nk kelainan..better citer kat tmpt yg ko penah pergi laa..

    Comment by yus — Friday, March 16, 2007 @ 7:55 am

  4. aku rase kat Malaysia la kak meen. nanti ko terlanggar prinsip plak tak nak campur realiti dengan fantasi hehehe

    Comment by Dila — Friday, March 16, 2007 @ 8:07 am

  5. walaupun aku pernah pergi luar negara (itali,london dan ll)
    aku suka malaysia lagi…sebab kita menetap di malaysia!

    Comment by lan — Friday, March 16, 2007 @ 8:09 am

  6. MALAYSIA la rimas la kat luar. culture tak sesuai :p

    Comment by Si Tempang Yg Kacak — Friday, March 16, 2007 @ 8:11 am

  7. Malaysia la Meen. Settle masalah ko. producer film dua orang tu je yg nak kat luar. hahahaha…

    Comment by Rozzie — Friday, March 16, 2007 @ 8:12 am

  8. aku pun suka malaysia …. best skit nak baca….

    Comment by NN — Friday, March 16, 2007 @ 8:12 am

  9. MALAYSIA hehehe…

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, March 16, 2007 @ 8:12 am

  10. aku seronok kalau meen tulis kat luar. memang aku rase macam aku berada ditempat yang meen tulis tu sebab dia tulis padat dan jelas. bagi aku yang tak penah keluar dari malaysia ni, mestilah aku rasa teruja nak baca
    so aku vote TULSA hehehe…

    Comment by Jeffery — Friday, March 16, 2007 @ 8:14 am

  11. Aku vote Malaysia.
    Reason: Sama dengan Daren.
    Tapi kalau boleh sesekali tuh bawa lah kita org yg naive pasal luar kawasan ni…contoh cam bawa gie melanconglah….yg dah biasa tuh mungkin rasa tak seronok tapi yg tak pernah gi tuh mungkin seronok, contoh cam gie Hong Kong tu hari…pedulikan hal remeh temeh..cam kat Hong Kong org selalu beli baju atau kasut jarang beli alat elektronik…tapi kat Hong Kong lah kalau nak beli HP, PDA, MP3/MP4 & lain2x. Aku tau sebab dpt info dari member yg pernah gie.

    Cadangan: Meen kalau daptla… sebab cite ni terus teguh kerana ada yg support (Pembaca yg bijaksana & sporting) & juga punca utama sebab you punya idea. Kalau dapat kita brainstorm & adaptasikan citer ni di layar perak. Mmg byk kerja nak buat kita masing2x pun byk benda nak buat tapi kalau kita bersatu mungkin ada somthing good value yg dapat kita capai. Kalau bab citer sex tuh mungkin tak lepas kat Malaysia kalau luar tuh aku tak tau lah..tapi byk process yg perlu di lalui oleh citer ni kalau nak kelayar perak kena edit byk benda. Tapi kalau kita tengok script suami, Isteri & …., amuk, ringgit kasorga & lain2x. Ada unsur kelucahan tapi bila di edit & put some good element so citer tu jd lagi best. Org Malaysia dah mula terbuka minda dengan fantasi kerana majunya pemikiran seseorg tu kerana khayalan yg akhirnya menjadi kenyataan. Aku cuma bagi cadangan jer… atau mungkin kita boleh jadikannya lebih interaktif realiti program dengan mengajak audience utk turut sama memilih jln citer cam yg you buat suruh vote ni…who knows somting will happen. Apa pun kalau kita fikir ikhlas serta positif apa yg you buat nie sebenarnya boleh memberi kebaikkan. At least skrng ni lah…bila org bukak blog nie dia akan “MEMBACA”, so brp ramai kat malaysia ni yg membaca dlm sehari mungkin ada di kalangan kita yg tak membaca dlm sehari.
    Apa yg aku tau membaca nie berguna utk otak kita bagi melatih serta mengurangkan resiko penyakit azhimer(pelupa atau nyanyuk).
    Aku cuma bagi cadanganjer……

    Comment by Harry — Friday, March 16, 2007 @ 8:23 am

  12. i vote 4 malaysia…
    kalo buat kat luar…kan salah info…terus ramai membebel..
    lagik pon…kalo luar negala…lamai sgt org “hebat2”..larat ke mean tuh nnti?…mane tau.dpt negro ke…

    Comment by 4en4an9 — Friday, March 16, 2007 @ 8:30 am

  13. Ahakz harry….. ko tu sbnrnya nak dpt cipap meen sbb tu siap bg cdgn. Adake nak adapt ke movie. ko igt ko tu tnggl kat israel ke? kita kat malaysiala… helloo… wakeup boy.!!!! ha ha ha ha!!!filem suami, isteri & … tu brp bnyk kena cantas. ko tgk ke x movie tu?

    kan lagi sng ko ckp meen i want ur cipap. gentle la.x yah la nak bodek2 kipas2 bontot meen.

    anyway….. i vote for malaysia. no heart feeling man. peace.

    Comment by kerandutkacak — Friday, March 16, 2007 @ 8:36 am

  14. MALAYSIA TANAH AIR TERCINTA WOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    Comment by alessandro — Friday, March 16, 2007 @ 8:36 am

  15. DILA….. bleh bg email awk kerrrrrrrr??????

    Comment by alessandro — Friday, March 16, 2007 @ 8:38 am

  16. KERANDUT……. tergelak aku bace komen ko hahahaha huhuhuhuhuk hehehehehehek. anyway harry…..no heart feeling k. we all malaysian maaaa. dah tue2 tak baik merajuk n marah2

    Comment by alessandro — Friday, March 16, 2007 @ 8:41 am

  17. MEEN…………….. M…….A…….L…….A…….Y…….S…….I…….A

    mane tau ko blk malaysia ko nak try main ngan aku, bleh ko dpt idea baru nak creat citer hahahahhaha

    Comment by alessandro — Friday, March 16, 2007 @ 8:43 am

  18. mana2 pun boleh
    layan…

    Comment by caribiji — Friday, March 16, 2007 @ 8:54 am

  19. aku sorang je vote tulsa? hampeh tul la korang ni!

    Comment by Jeffery — Friday, March 16, 2007 @ 9:02 am

  20. alahai… dah mcm sms lak…. aku ikut jln crite yg lebih daring & real meen… janji shima pon terjebak…. wekekekkeek aku nie dari dulu lagi minat dgn shima nie…. tapi kalo fikir pasal lokasi biar malaysia… pasal kat luar tak mencabar… tepi tong sampah pon bole buat…. kat m’sia nie kena pandai cover kalo tak kantoi dgn mama nanti… wekekekek

    Comment by dex — Friday, March 16, 2007 @ 9:02 am

  21. aku pun rase malaysia la meen. kalo sekali sekala nak buat citer luar ko leh buat citer gi bercuti cam hari tu yang ko pegi hadyai & hongkong tu. kalo ko tak pasti, ko hentam je ikut mamat-mamat yg ko penah jumpe mase ko kat australia, japan, new zealand, alabama, amsterdam tu semua. lebih kurang je. lelaki tetap lelaki walau dimana pun mereka hahaha

    Comment by boo duck nuck carl — Friday, March 16, 2007 @ 9:06 am

  22. aku cadangkan tulsa sebab bila kat luar malaysia senang nak bersekedudukan. nak kongkek kat mana2 pun anytime je tak payah nak sakit kepala fikir pasal jais ke jakim. lagipun bile fikir pasal anak haram dalam perut awak tu, biarlah dia hidup diluar. kat malaysia nanti dicemuh kesian dia

    Comment by shamsher — Friday, March 16, 2007 @ 9:10 am

  23. meen kalau bagai cadangan boleh dapat pantat ko ke meen? boleh aku cuba nasib? hihi

    Comment by Jehan Miskin — Friday, March 16, 2007 @ 9:12 am

  24. cantik la background baru. terbayang tulsa. kalau tambah gambar lembu kerbau sure sebijiik tulsa hehehe… VOTE for Tulsa! Jeff aku geng ko hahaha!

    Comment by Jehan Miskin — Friday, March 16, 2007 @ 9:14 am

  25. sape plak la yg perasan nak jadi jehan miskin ni. ni mesti bibir terjuih cam jehan miskin hahahaha…

    Comment by Dila — Friday, March 16, 2007 @ 9:24 am

  26. malawi!

    Comment by Tombo — Friday, March 16, 2007 @ 9:35 am

  27. Malaysia…..Tulsa…..Malaysia…..Tulsa.
    Aduh Pening la Meen, jp baling dadu pemadam cam budak2 skolah exam tak tau jawapan. hehehehehe
    Dah dpt dah. Hah, TULSA!!!!!
    Apa la dadu ni tunjuk TULSA la Meen. Ok gak kalau TULSA tu, adventure sket citer U sbb ni kes survival. Nak survive dok kt tempat org ni adventure mcm I first merantau kt UK dulu, ckp omputih tak reti, sampai epot beg kena kebas, naik train sampai tempat lain, kena pau ngan mat salleh homeless and so on. hehehehe.
    Nasib baik gi kejap je and ada return ticket, kalau tak nangis ooooo sampai bila2 tak leh blk M’sia.
    Asta La Vista Babe…..

    Comment by Hezry — Friday, March 16, 2007 @ 9:43 am

  28. buat apa gi jejauh. benda yg dpn mata ni lagi best buat fantatsi psl kita tau benda tu wujud. x payahla vote tulsa. mat saleh tu busuk pengotor x mandi. for sure konek x basuh. tkkn meen nak memantat dgn konek yg busuk berdaki. MALAYSIA BOLEH!!!!

    Comment by kerandutkacak — Friday, March 16, 2007 @ 9:44 am

  29. Vote Malaysia

    Comment by Datin Peah Terbuang — Friday, March 16, 2007 @ 9:50 am

  30. Ha ha.. see.. cadangan (or was it rayuan) gua yg mula-mula diterima ramai. ramai folowers prefer Msia. senang nak relate & nak layan.
    tapi sesekali tu pi kongkek sambil makan angin kat tempat macam tu kira ok still.
    Yeah kerandut.. MALAYSIA BOLEH!!

    Comment by randy — Friday, March 16, 2007 @ 9:53 am

  31. Meen, just nak throw idea.. instead of lari pegi Kuantan, ko gi Taman Negara nak tenang pikiran. sampai sana have sex dalam bot kat sungai pahang.. fun woo.. better kalau ngan stud orang asli – kelainan tu babe

    Comment by randy — Friday, March 16, 2007 @ 9:57 am

  32. ha? mat saleh putih melepak tu pun korang kata kotor, inikan pulak orang asli wakakakaka!

    Comment by Dila — Friday, March 16, 2007 @ 10:04 am

  33. ikut palanning ko nak main ngan sape lak lepas nia meen kalao ko nak test balak putih ko gi la tulsa..kalau ko rase jantan kat sini ko lepak la sini.. tapi kat malaysia feeling dia lain macam skit..kot ko nak jiwang lelebih pin bleh gak

    Comment by kaki bedal — Friday, March 16, 2007 @ 10:27 am

  34. Malaysia meen oii..
    malaysia saje…

    Comment by tau — Friday, March 16, 2007 @ 10:49 am

  35. meen nak gidup senang, malaysia.
    spare part, kwn2, mk mertua, smua ada n blh tlg time ssh. cost of living pn x tgi. duit blh mtk/crk. pdk kta smua ada kt keliling kta.

    meen nk survive hdp, bljr hdp ssh, tulsa.
    life insurance kna ada, baby cost, living alone but cost of living moderate, crk kja x ssh sgt tp kja biasa je la(kna apply social security kd), brg2 n keta murah 2-3k. nk duit byk nti lps baby born ko jdk stripper(ssh nk crk stripper asian woo..).

    Comment by route66 — Friday, March 16, 2007 @ 11:31 am

  36. Salamz,
    Alamek dh lambek ghuponyo den, kalo ikuit undian dh tntu blk2 kat M’sia punyo, apo punyo otak deorg ne xnok bokombang sketpn, ha lantak koghag la…! Yg nyato eh ompunyo blog dh rugi, kalo buat undi sms dpt gak kamsen, cm cenel astro @15 lak, vote 4 takuk or sosej!😀
    Yg heran sgt 2, ada gak jantan2 m’sia kutuk kote mat saleh kotoq, ni mesti kena paksa isap dulu kot?😀
    Apa2pn i wth Jepri & Hezri, woi Dex jon la skali geng Tulsa nie, mesti dpt pantat Ckin punyo sbb kta br4 je mampu gak dia sorg2 lyan😀

    Comment by Pez2KcgPeaze — Friday, March 16, 2007 @ 11:31 am

  37. Tulsa meen lagi happening…………

    Comment by JLO — Friday, March 16, 2007 @ 12:03 pm

  38. Meen,
    I rasa u kena ikut my opinion.
    I vote for Tulsa (1 week) then Malaya.
    I nak u pergi Tulsa, sekejap then end-up kat Malaysia lah.
    Kat Tulsa tu buat lah u stranded kat airport, jumpa mat saleh sesat ke & pakwe malaya kat Tulsa tu tak nak layan u ke, etc.
    Alang2 u dah draft cerita kat Tulsa tu.
    Then u fed-up, terus balik Malaysia.
    Ticket pun still ada & tak hilang lagi.
    OK Meen?

    Comment by khairuL — Friday, March 16, 2007 @ 12:08 pm

  39. Sampai biler hang nak hidup dlm fantasi nie Meen??? What will happen in future??? Do you see any sign of Life…. U should by now..cos the most important is being happy in life….

    Comment by Ameer — Friday, March 16, 2007 @ 12:24 pm

  40. Chup!!! pemberitahuan utk Cik Yasmeen!!!!

    Server time hang tak betul lah!!!! 2hrs later wooooo!!!!

    Comment by Ameer — Friday, March 16, 2007 @ 12:25 pm

  41. Saya anak Malaysia… (nyanyi bebetol ye meen..)…

    Malaysialah meen…. bleh jumpa Zambri…..(thehee..kenyit mata skit)

    Comment by chenta — Friday, March 16, 2007 @ 12:52 pm

  42. i pun nak vote, boleh?
    antara Malaysia dan Tulsa.. mmg pilih Malaysia!
    kalau dpt singgah ke Singapura ke hehehe..lagi best!

    Comment by aNN — Friday, March 16, 2007 @ 1:21 pm

  43. malaysia jer la meen
    sini pun ada tempat menarik yang boleh dijadikan cerita 2 menarik

    Comment by hasriq — Friday, March 16, 2007 @ 1:36 pm

  44. caya la ustaz….. kan dah kena ceramah free ko meen…. ha ! ha ! ha ! ha ! esok pakai tudung ye meen…..

    Comment by kerandutkacak — Friday, March 16, 2007 @ 1:51 pm

  45. nape ade orang yg masih tak paham yg ni blog fantasi. tak letih ke taip nasihat segala bagai panjang² lak tu!
    semut jauh juta² batu nampak, gajah depan mata tak nampak plak! nak berdakwah gi chowkit tu kalo brani.
    berlambak budak melayu kita jadi bapok, melacur kat situ!
    yg dok bebel kat sini buang mase buat nyemak blog aku je apsal?
    tak paham bahasa tul la! kasi citer sket kat ustaz ni ape maksud FANTASI

    Comment by berahi — Friday, March 16, 2007 @ 1:53 pm

  46. hi ustaz bodo! dari hari tu aku nampak kak meen tanye salah ke berfantasi, tapi takde sape pon jawab hahaha…
    ustaz, fantasi bermaksud angan-angan atau sesuatu yg bukan realiti. fantasi itu bukan pantatsi, harap dimengertikan.

    Comment by Dila — Friday, March 16, 2007 @ 1:55 pm

  47. uastz banyak lagi keje lain yg lebih penting bagi seorang ustaz. sekarang dah nasihat kan? blah la, ape tunggu lagi. hak ustaz, menasihati sesama manusia, hak aku, nak terima atau tak ikut suka hati aku. aku enjoy dengan fantasi aku. aku tak penah invite sesapa pun masuk blog aku, yang datang sini semua temui jalan sendiri termasuk la ustaz. mungkin uastaz juga sedang search sesuatu yang kotor lalu terjumpa blog aku.
    anyway enjoy yourself la kalo nak baca semua ni. konek naik pandai² tanggung sendiri.
    lagi satu, kalo nak capai keredhaan Allah, jangan masuk blog camni, tak baik baca citer camni ustaz, mengundang dosa? tak tau ke? mase skolah pondok dulu tok guru tak ajar?

    Comment by berahi — Friday, March 16, 2007 @ 2:00 pm

  48. block jelah ustaz ni meen. jangan buang mase layan dia. dia sendiri pun lelaki, konek terpacak gak ngan benda² camni. kalo dia ustaz, dia tak teruskan bacaan bila dah sedar yg blog ni blog tak baik.

    ko jangan caya ngan tektik lelaki, mula-mula dia tanye kalau tak benar, nape menulis. lepas tu dia suruh buktikan, lepas tu nak jumpa la hape la hahahaha aku dah masak sangat dgn orang macam ni. ni ustaz keparat nama dia ni. busuk kan nama ustaz lain je

    Comment by Rozzie — Friday, March 16, 2007 @ 2:02 pm

  49. aku tak nak jadi hipokrit. aku ska sex so aku mengaku suka sex. sebab aku blom kawen, takde ikatan yg sah nak buat, so aku berfantasi. abis ko nak aku buat ngan ko ke? muahahaha…
    cermin konek ko dulu!

    Comment by berahi — Friday, March 16, 2007 @ 2:06 pm

  50. Malaysia la meen. Buat apa pening2 kepala pk tempat luar. Tapi klw sekejap tu ok gak aarrr, then balik M’sia. Orait…

    Comment by Jepp — Friday, March 16, 2007 @ 2:07 pm

  51. yahoo thanks kak meen sebab jadikan aku moderator blog ni. aku berjanji akan mendajal org² yg busy body kat sini hahaha

    Comment by Dila — Friday, March 16, 2007 @ 2:14 pm

  52. pegilah tulsa kejap lepas tu balik malaysia. ok?

    Comment by anna — Friday, March 16, 2007 @ 2:28 pm

  53. hahahaha….kelakar betul aku baca komen ko yg ke 48 tu meen… penuh beradab. untuk ustaz,udah-udah tu, tau le ko ‘BAIK?!’. betul gak cakap meen,ini cuma fantasi, dia belum kawin lg. ko tu patut blah la dari sini. jadikan JAIS sebagai contoh memalukan. nasihat yg didepan mata dulu, jgn nak cari salah org je.org Islam minum arak terang-terangan tak nak tangkap, yg tau nak buat rush kat hotel2 murahan. pegi le hotel2 mewh klw berani. mcm mana Islam nak maju. bagi aku cerita meen ada positif dan negatif. realitinya mmg ada yg berlaku. so kita jgn hipokrit. kat sini je yang kita dapat berkongsi. buat meen, ustaz tu cuma nak menggoda u. percayalah, sume lelaki sama je. klw dia betul bagus, takde nye continue bagi usrah. buat ustaz, bagus juga ada lagi org macam ko. sekurang-kurangnya dunia ni masih selamat. tapi sayang, ko salah masuk channel, sebab aku tgk ko skang dah jadi macam badut yang tampil untuk memalukan diri sendiri. pls ustaz mii, ko kena betulkan diri ko dulu. pada meen, teruskan berkarya. Vote 4 Malaya

    Comment by Jepp — Friday, March 16, 2007 @ 2:35 pm

  54. ok Dila kasi tekanan lebih sikit. pastu suh dia masuk blog ‘baik’ sini blog jahat hahahaha

    Comment by berahi — Friday, March 16, 2007 @ 3:16 pm

  55. Meen, gua rasa ko kena cepat2 sambung cerita.. sebab tak de cerita la comment ni panjang berjela. Munkin kah ustaz jadi sebegitu pasal dia penat menunggu cerita sensasi u tak keluar-keluar? hmmm

    Comment by randy — Friday, March 16, 2007 @ 3:18 pm

  56. ala meen..x yah la gi jejauh..kt malaysia kira orait la tu..aku x sabar nk tggu next episode nih..

    Comment by ejay — Friday, March 16, 2007 @ 3:24 pm

  57. huh.. komen yg ke 60. Lambatnya aku. tp cukup tergelak bila baca semua. Fantasi yg cukup menghiburkan. Oklah meen.. apa lagi tetapkan hala tuju. Aku pilih malaysia. Kot-kot terkena tempat yg aku pernah kongkek dgn bf aku… boleh lah aku tumpang fantasi sekali…

    Comment by Haniza — Friday, March 16, 2007 @ 4:55 pm

  58. Nampak gaya kalau aku vote fot tulsa pun, undi majoriti gayanya cam kat Malaysia.

    Tapi i setuju gan pendapat beberapa org yg u combine ka tulsa dan malaysia.

    Utk ustaz….nie cuma fantasi meen aje yang kau nak serius sangat nie apasal. Kalau tak suka jgn follow blog nie.

    Haiiii dila…bak email leh…..

    Comment by opensky — Friday, March 16, 2007 @ 5:42 pm

  59. aku yang no 62 ni lagi ketinggalan hahaha.
    aku vote Malaysia.
    Malaysia jelah meen, settle! shut up la ustaz!
    patla sambung kongkek ngan zamri tu meen. aku dah tak tahan ni

    Comment by Nurul — Friday, March 16, 2007 @ 6:21 pm

  60. Org melayu malaysia ni mudah melenting bila kena komen & juga mengomen, kerandutkacak tima kacih kerana kerana hentam aku ngan komen ko mungkin ada betulnya…tapi pd aku berkarya ni bebas…means bebas dari gunting finas, bebas dari gunting DBP(baru2x Timb. pengarah DBP pun kena cekup ngan CCTV lif bercumbu) kan bangang tuh belajar tinggi2x tapi buta technology). kerandutkacak byk medium kita boleh broadcast karya, kalau takut kena potong kita boleh broadcast kat “NET” aku rasa ko faham kalau tak takkan ko pandai cari blog ni….dah byk long movie & short movie yg dorang broadcastkan kat “NET”. Maksud aku skrip atau citer meen nie bagus tapi sesape pun boleh ciplak convert jadi citer movie, buku, cerpen & lain2x mesti ko faham kan. Aku cuma bagi idea jer…sayang masterpiece ni terbiar begitu shj…..aku rasa meen pun tak kisah kalau karya dia kena ciplak…tapi kalau kena ciplak aku tau saper aku nak puji…..mungkin asas citer ni berunsur sex tapi aku tak terdorong utk berasa hanyut dgn syahwat walaupun aku kekadangtuh naik tegang gak btg aku bila baca tapi tu hanya khayalan yg membantu aku teransang (kira aku nie normal la).

    Comment by Harry — Friday, March 16, 2007 @ 6:46 pm

  61. aikk…meen emo ngan ustaz nampak….ustaz tu dah tabiat dia cam tuh nak buat camner….

    Comment by Harry — Friday, March 16, 2007 @ 6:48 pm

  62. alahai harry…. ko igt senang ke nak buat filem. org buat filem ni tujuan utama nak untung. ko ltk kat net….. mana leh untung beb. modal pun x lepas. org yg x nak untung ni biasanya buat art film. pada aku kalau genre mcm meen punya criter ni….. dah la bnyk adegan memantat mengeras kote , itukan unsur komersil tu so mesti la nak kena jual. buta2 je ko letak kat net nak buat ape. baik x yah buat movie. lagi satu…. criter si meen ni aku rasa pnjg berjela lagi…. nak buat short film pebendenya. mungkin sambil menaip meen urut2 pantat dia tu yg jadi berjela2 tu. muahahahahahahaha! peace babey………

    Comment by kerandutkacak — Friday, March 16, 2007 @ 9:02 pm

  63. kesian la kat ustaz tu…. apala korang ni. ini kan negara yang bebas bersuara… teruskan usaha murnimu ustaz. biasalah umat akhir zaman ustaz…. benda yg x baik jadi baik, benda yg baik nmpk jahat. peace ustaz.

    p/s ustaz pun boleh stim apa…..

    Comment by kerandutkacak — Friday, March 16, 2007 @ 9:07 pm

  64. aik, entry vote pun leh jadi topik berat hihihi korang semua memang prihatin. sebab tu yasmeen sayang korang, ikut je ape korang mintak hehehe…

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, March 16, 2007 @ 9:31 pm

  65. meen..try india ke bangladesh ke..orait gak tu..kalau frust2 u leh naik gunung2 kat nepal

    Comment by rei — Friday, March 16, 2007 @ 10:25 pm

  66. tulsa.. so many element u nak kena pikirkan. malaysia will be okey kan. don’t u think so?

    Comment by farid — Friday, March 16, 2007 @ 10:40 pm

  67. Rei benonye aku nak e-mail ko tapi ko letak e-mail palsu la plak hahaha…
    apsal tak tido lagi Farid? kalo tak ngantuk meh la ym hihihi…

    Comment by berahi — Friday, March 16, 2007 @ 10:45 pm

  68. meen jo gi nagoya… haha tp pg tokyo lg happening…

    Comment by Van_Zack — Saturday, March 17, 2007 @ 12:22 am

  69. dahler tuuuu… kesian ler skit kat ‘org’ tu meen. Meen, bile ko nak email aku. lame dah aku tggu nih. aku pasti ko tau nig aku yg lg satu kan. as long ko tgk email ko tau sape aku. klu btl ko nak test juz email me n request 4 contact number. dila……awk pun blh tanye meen nig aku yg lg satu. awk tak bg lg ape yg saye mtk. cpt skit ek

    Comment by roberto — Saturday, March 17, 2007 @ 12:43 am

  70. aku nak vote ko pegi mana ea?erm..ko pegi mampus la meen…huahuahuahuahuaaa

    Comment by control — Saturday, March 17, 2007 @ 7:09 am

  71. Tulsa pastuh balik Malaysia balik…kejap jer kat tulsa tu dah la…sbb i tak penah gi tulsa..so susah nak feel…

    Comment by MR LeXX — Saturday, March 17, 2007 @ 8:42 am

  72. GIRL,

    AFUNDI eh………. BRAHUNDI hihihi,

    Format undian:
    Untuk mengundi sila taip NICKNAMEJAWAPAN UNDIAN kemudian klick Submit Coment contoh:

    BERAHI MALAYSIA

    Comment by Ghost Rider — Saturday, March 17, 2007 @ 10:26 am

  73. GIRL,

    AFUNDI eh………. BRAHUNDI hihihi,

    Format undian:
    Untuk mengundi sila taip NICKNAME JAWAPAN UNDIAN kemudian klick Submit Coment contoh:

    BERAHI MALAYSIA

    Comment by Ghost Rider — Saturday, March 17, 2007 @ 10:30 am

  74. GIRL……………………………………….,

    CUTI CUTI MALAYSIA-TRUELY ASIA………..,

    Comment by Ghost Rider — Saturday, March 17, 2007 @ 10:39 am

  75. GIRL…………………………………………………………………………………..,

    rasenye muke awak tengah tegang!!!(marah le tu)… harap-harap binkisan kat bawah ni boleh buat awak cool down & profesional tau….

    Siapa bilang BERAHIMALAYSIA tak menawan tak menarik hati tiada memikat,
    Kalaulah memang tak mungkin ramai tertarik kalaulah sungguh tak mungkin ramai yg jatuh…..,
    Aduhai…….. mantap gunung-ganangnya, lebat hutan-hutannya,
    limpah-ruah airnya, indah muka buminya………,
    Diantara blog2 seluruh dunia.. tiada yang boleh MENCETUS minda……
    SI PENCETUS minda……

    tara……………….. #ding, dingdingdingding….. ding, ding..

    Comment by Ghost Rider — Saturday, March 17, 2007 @ 11:06 am

  76. GIRL ade lagi……………. untuk gambo GIRL yg kecik tu…,

    Engkau tersenyum di jendela(windows), memukau mata memPESONA, muncul yang jadi tanda tanya, buat ramai menghantui(hihi),
    Kehadiran penuh MISTERI, bertambah berbagai CERITA, dengan sentuhan WARNA GEMILANG, kau menawan PEMBACA..
    BerahiMalaysia wajah yg digambarkan, boleh MENGORBANKAN NYAWA.,
    ramai yang menCUBAnya.., BerahiMalaysia……………
    Apakah tujuan gambar disematkan, apakah rahsia disebalik potret itu,
    Apakah tujuan gambar disematkan, apakah rahsia disebalik POTRET itu

    BerahiMalaysia🙂

    Comment by Ghost Rider — Saturday, March 17, 2007 @ 11:26 am

  77. duk kat malaysia lah meen sayang…

    kat malaysia dari 3 ke 7 inci pun ader beb… kalau kat luar negara semua saiz 6 7 jer.. kat malaysia semua saiz ader senang ko nak citer sayang…

    Comment by cilired — Saturday, March 17, 2007 @ 1:02 pm

  78. muahahaha… sudah la ustaz. kesian kat ko.
    ustaz mii, anwar ibrahim, rosnah, janda gersang dan mayjo adalah orang sama sebab ip dorang sama muahahaha… kesian…

    Comment by berahi — Saturday, March 17, 2007 @ 2:36 pm

  79. Meen aku tengok ustaz ni memula muka ayam,passtu muka kambing passtu nampak pulak muka tonyok nyer
    keperibadian tak tentu hala arah tampa hala tuju

    Comment by Van Basten — Saturday, March 17, 2007 @ 7:33 pm

  80. BOSAN laaaa

    Comment by Harry — Sunday, March 18, 2007 @ 2:35 pm

  81. i tau u nak email i meen😉 …be good girl n send me one sweet email k

    Comment by rei — Sunday, March 18, 2007 @ 2:39 pm

  82. ko tengah konflik dalam pemilihan identiti ke ustaz? moerrrkekkk!!!

    Comment by Sleeping Beauty — Sunday, March 18, 2007 @ 5:31 pm

  83. pe hal semua ni? Giler ke ? dahlah meen jgn layan sigila dlm situasi giler….b4 aku cukup terhibur bila bace komen2 dr geng yg betul2 faham. tapi bile bace dari geng yang x faham atau mmg x mahu faham atau x faham2 aku jadi pening “ketakfahaman”….faham..

    Comment by Haniza — Sunday, March 18, 2007 @ 6:22 pm

  84. Meen, ni dah 95 comments, gua nak dengar ur story, bukannya nak baca diorang punya fantasies and comment tak tentu hala. Cepar le sambung cerita. By now you should have known apa peminat nak..

    Comment by randy — Monday, March 19, 2007 @ 4:07 am

  85. Dear Cik Meen,

    block jer lah this particular topic….rase hangat semacam lah pulak….sambung jer buat cite lain k….
    rase cam ader sesetangah pihak yg tak menghargai fantasi anda…..

    Comment by Ameer — Monday, March 19, 2007 @ 6:55 am

  86. meen, juz do wat u wanna do….buat bongok ngan owang lain….buat ape yg kau rasa hepi……..

    kalu kau nak jaga perasaan owang lain..sape nak jaga perasaan kau plak………..

    aniwae, dah terlambat plak aku nak vote……nasib baik ramai yg vote m’sia coz i wun u 2 stay in m’sia jer……..tak yah kau nak susah2 buat research…….

    Comment by LEIA — Monday, March 19, 2007 @ 7:15 am

  87. Mak.., Datuk.., ROSNAH……………………………. panjangnye citer ko……..,
    gua tak bace lagi………. gua baru drag point kebawah…………….,
    perh!!!!!……………………….., ni klau bace ni mesti KERAS……

    Tapi, GIRL dah kantoikan 5 Nick Name org yg same….. kahkahkahkah,
    Ust……, papehal pun cover la sikit………….. betol punye gersang lu ni,
    gua rase lu baru baca Diari ni dah terkeluar air sikit, tu yg tak tahan, lepas prasaan.., lu carik je ayam belambak kat KL ni…
    Ust gua rase lu ni dah tahap KRITIKAL kene jumpe PAKAR PSIKIATRI..,

    Lagi satu aku nak NASIHAT kat Ust jangan biar AIR lama BERTAKUNG Ust….. nanti lu bleh jadi PENTERNAK NYAMUK habis sume org kene DENGGI…. kikikiki jangan kate DENGGI…, IKAN LAGA pun bleh idup lu tau…., silap2 PEARL ARUWANA wawawa.., Klau TOMAN aku tak tau la…., lalalala………..

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 19, 2007 @ 8:04 am

  88. GIRL..,GHOST dah bilang dah awal2…, tengok kan ramai dah JATUH!!

    Ngam2 komen ke seratus tu…,
    GIRL tak de pape ke untuk UNDIAN ke 100????, klau Vote kat maxis dah dapat hadiah misteri tau..,
    Jgn marah, BUAT LAWAK je…………………………….

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 19, 2007 @ 8:16 am

  89. KO PON PERLU KAN AFUNDI ERKK MEEN…NK LAWAN AF5 KER..HUARGH HUARGH HUARGH

    Comment by NEMO — Monday, March 19, 2007 @ 8:56 am

  90. Ustaz tu jealous sebab dia tak dpat menulis cam meen, sebab dia bukan born 2 be a writer agaknya nak buat surat rasmi pun tak reti…kalau setakat amik citer org pastu copy paste kat comment bord budak akil baligh pun boleh buat…ustaz cuba ko relax enjoy ngan life ko bawa bertenang…gie surau tiap waktu…necaya ko dpt ketenangan tuh…caya lah sebab aku buat…conflict identity ni bahaya last2x nanti azhamier lah ko…byk kan membaca dulu pastu baru ko belajar mengaran sebaris ayat…nanti ko faham lah…sebab jealous & dengki tuh..tuh ko kena kuat kan iman ko tu minta di jauhkan dari sifat tuh….

    Comment by Harry — Monday, March 19, 2007 @ 9:01 am

  91. weyyy betul ker si zana af5 tuh ada gambar bogel sesape ada forward kat aku beb…aku tengok zana tuh boleh tahan becak bergeduak….byk air tuh…Tapi camner pun aku kesian kat dia nak buat camner masa buat tak fikir….dah jadi camni…baru nak kata tekananlah…preasure lah..tak tahan lah…setahu aku blom ada org yg tolak nak masuk af kalau yg terkeluar tuh nagis bukan sebab nak kena tinggal kengkawan tapi sebab dah kena singkir……aku tahu dlm ni ada yg tak suka af tapi aku anak malaysia apa pun program yg di buat kat TV malaysia ni aku suka tengok coz aku proud 2 be malaysian..so tu sebab aku vote meen buat kat malaysia jer….raja lawak yg tak berapa lawak tu pun aku minat….cuma biasalah malaysia nie kan budak baru belajar…bila dah teror nanti satu dunia respect kat kita…..kita belajar dulu kat tanah air pastu baru pergi luar….

    Comment by Harry — Monday, March 19, 2007 @ 9:09 am

  92. ustaz buat blog sendirik ler.. jgn kacau girl punye….

    Comment by NN — Monday, March 19, 2007 @ 9:13 am

  93. ni apa pantat ustaz ni? lu nk buat sial pegi tempat lain…kejap ustaz,kejap rosnah mat aris… kang aku sruh gayboy2 dlm blog ni liwat ko kang..baru ko tau fobia.. betul tk meen?

    Comment by Van_Zack — Monday, March 19, 2007 @ 9:32 am

  94. tulsa? woi meen ko tak nak g duk kat perancis ke? bleh aku ajar kat ko… alaaa nak kongkek bukan nak cakap panjang bejela pun….kekeke

    Comment by kompot — Monday, March 19, 2007 @ 9:49 am

  95. Yea i sokong Malaysia Meen😉 Anyway I am a silent reader since ur 1st writing.. Keep it up ur good work really enjoy all d entries bravo bolayan dgn org mcm ustat gilos tu ekekke

    Comment by Izaida — Monday, March 19, 2007 @ 9:52 am

  96. Wah Meen…nampaknya blog kau makin dpt attention laa…ramai giler yg visit kan..padahal lately ni takde pun citer pasal kongkek….tp aku tengok blog kau ni dah jadi lain mcm laa…siap dah jd tempat org promote citer kongkek diaorg laa plak…aku tak kisah laa Meen kau nak stay or blah Malaysia tp knp plak nak mintak org vote plak ehh…come on laa Meen..just continue citer kau k….

    Comment by Eddie Van Halen — Monday, March 19, 2007 @ 10:40 am

  97. ala….ni mmg tmpt nk stim pon…nk tunjuk baik…masuk website jakim laa…meen…better kt malaysia laa…senang nk create…nt klau oversea..awal2 bleh la karang…nt dh tgh sedap2 cter..dh xde idea…susah nk pusing blik…at least pindah tmpt tinggal ke..pindah negeri ke….dpt jgk orang baru,batang baru…..i vote for MALAYSIA!!!!

    Comment by along — Monday, March 19, 2007 @ 10:47 am

  98. Shuhhhhhh Rosnah g main jauh2 shuhhhhhh

    Comment by Izaida — Monday, March 19, 2007 @ 1:10 pm

  99. Of cz kat m’sia la meen….sbb i pun slalau g area2 yg u katakn dlm cter u tue…hehehehe…

    Comment by RZL — Monday, March 19, 2007 @ 1:31 pm

  100. HARRY….EMAIL YG KUAR TTG ISU BOGEL ZANA TU PIC YG 1ST JER MUKER DIA..TIME DIA GRAD SIAP BERJUBAH GN 2 ORG KWN…PIC2 YG SETERUS AKSI BOGEL TU SIPI PON X MELAMBANGKAN MINAH TU…MUKER SEMUA ABS PAKAT GELAP..MUSYKIL TU CAMNE HYE KRN PIC PERTAMA TERUS SATU MSIA IKTIRAF TU GAMBO BOGEL ZANA..ISH ISH ISH..TIPAH TIPAH…SAH2 DI TIPU KRN X SEMPAT NK MENIPU..HUARGH HUARGH HUARGH

    Comment by NEMO — Monday, March 19, 2007 @ 1:47 pm

  101. eehh..ni pehal ni..nk vote ke nk ape? komen la, nsihat la..meen pe kata ko proceed je la kat malaysia..payah bebeno!!

    Comment by ejay — Monday, March 19, 2007 @ 2:33 pm

  102. ii meen…rugi aku tak vote ari 2..bukan ape..aku balik kg..ari nie baru start baca blk..tp kalo aku..aku lagi suka kalo ko buat crita kat tulsa..kuar sekejap dr malaysia..lari dr benda2 berserabut kat sini..tapi kalo kat sana, jgn create ko projek sakan ngn mat saleh..buatlah ape2 pun janji jln ceritanya menarik..aku bc crita ko nie pun sbb jln ceritanya very nice..perfect!!..pastu ko buatlah ko balik malaysia balik..then create lagi cerita2 yang kitaorg teruja nak baca..kalo takde idea..aku leh tlg..hahaha..anyway..the blog is yours..the fantasy is yours..aku support w/ever keputusan ko..the choice is yours!!!..

    meen..email ko aku ilang lah..kalo ringan tngn e mail balik..thankss..

    Comment by gambler — Monday, March 19, 2007 @ 2:38 pm

  103. Meen…apa dah jadi dgn blog kau ni???…Si Rosnah keparat ni dah hijack blog kau laa…boring nak mampus….jgn plak si Rosnah ni kau yg create plak….mcm siul laa camni….hehehehe…..

    Comment by Eddie Van Halen — Monday, March 19, 2007 @ 3:04 pm

  104. Woi!!! ROSNAH, USTAT MII, JANDA GERSANG, ANUAR IBRAHIM, MAYJO profesional la sikit,
    Ni ape benda punye citer panjang berjela,
    Senang2 ko buat blog adresss ko sendiri..,
    Pastu ko taip bagi kat ruang komen ni..
    Bagi sume bleh layan blog ko.., klau ko nak populer la..,
    Tapi ko kene ingat plak.. tunggu kitorang plak komen..,
    Mase tu ko tau la nasib ko..!!!!

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 19, 2007 @ 3:11 pm

  105. Buat lah prangai Rosnahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 19, 2007 @ 5:04 pm

  106. Salamz,
    Eddie, ada betulnya firasat ko tu, mpunya blog dah kering idea so dia masukan crita2 iklan dulu, tp best gak cite kongkek mentua 2, tp ada k sundal tua yg beranak 14 pepeknya mengemut lagi, umur 54thun tp air pepek mcm banjir kuarnya? me not think so…
    “meen’, ari tu kata ble block aku dr ngomen, ngapa x block rosnah 2 mcm kat RTM, sememangnya insan2 yg bernama rosnah ikut sedap mulut dia ajer… Xpun bgtau je e-mel @ IP address dia, tau ler ngajonyer…

    Comment by Pez2KcgPeaze — Monday, March 19, 2007 @ 6:17 pm

  107. kalau korang nak glamour buat lah website sendiri,
    jangan dok kacau website ni,
    menyampah & geli betul lah aku tengok.
    Nanti korang buat website sendiri & paste story lapuk korang yg boleh dapat kat mana2 tu kat sana.
    Then sorang pun tak nak baca / surf website ko tu.
    ADA FAHAM?

    Comment by khairuL — Monday, March 19, 2007 @ 6:19 pm

  108. assalammualaikum…

    mami vote for malaysia

    Comment by mami penang — Monday, March 19, 2007 @ 7:23 pm

  109. meen…. mami dah tak sabaq nak dengaq cerita sambungan meen ni…bila nak continue????

    Comment by mami penang — Monday, March 19, 2007 @ 7:28 pm

  110. weh..ape laghanat cite panjang2 nih?..buat la website sendiri…penat ko tau aku nk scroll down lame2..ape nyer manusia da…meen..kasik block itu ip la…bikin panas je la..org nk baca comment bukn nk baca cite lapuk ko tuh…weih geng…jom detect itu bangsat rosnah..kasik letup kow2 nyer..

    to cik meen..cpt la new story…penat la nunggu…

    ~100% backup meen…~

    Comment by 4en4an9 — Monday, March 19, 2007 @ 7:36 pm

  111. Tu lah mana Meen huhu:(

    Comment by Izaida — Monday, March 19, 2007 @ 8:35 pm

  112. SOKONG KHAIRUL NGAN GHOST RIDER.. HUHuhuh

    Comment by Druck7 — Tuesday, March 20, 2007 @ 12:22 am

  113. ape ke jadah nye rosnah ni……cut paste cerita org lain…….
    ngarut la lu!!!!!

    Comment by kompot — Tuesday, March 20, 2007 @ 6:06 am

  114. isk isk ustaz ni, jap jadi laki jap jadi pompuan. nak ape agaknye dia ni hah? nak meen ke? meen tak layan bapok la hahaha…

    Comment by Rozzie — Tuesday, March 20, 2007 @ 7:48 am

  115. So this is where it all begun kan???>> http://berahi.blogdrive.com/archive/cm-3_cy-2007_m-3_d-15_y-2007_o-90.html

    Stumbled upon ur BLOG bila aku carik this one thingy… Aku just browsing around… ada improvement, i think from ur previous blog…

    Good articles tapi aku still rasa you do have “certain” experience on tht thingy to talk abt it in tht manner…

    LOVE the way ko menulis.. keep it up…

    Comment by Pe4RL — Tuesday, March 20, 2007 @ 7:48 am

  116. ape hal ni .. blog meen ke si rosnah beruk ni. lembab la ko ni meen . delete je si rosnah punya komen ni.. menyemak mata je. cerita mcm gampang. bodoh nak mampus.

    Comment by kerandutkacak — Tuesday, March 20, 2007 @ 8:10 am

  117. Aaaiiikkk!! GIRL buat magic la…………………………………..
    baru kejap tadi ade, skang dah tak de????

    Cerita Rosnah dah jadi transparent la……….””””””””
    sape tak nampak **********……… hihihi

    Comment by Ghost Rider — Tuesday, March 20, 2007 @ 8:17 am

  118. tu ar….aku sokong kerandutkacak (kacak betol2 ker)….hehee……

    delete jer entry si rosnah tu….den kau block jer si “ustaz” tu…….buat diri kau ngan kite2 scully sakit ati jer……

    Comment by LEIA — Tuesday, March 20, 2007 @ 8:23 am

  119. tats the way my gerl…..dah delete pon……take up space jer……menyemak mata memandang………

    Comment by LEIA — Tuesday, March 20, 2007 @ 8:25 am

  120. Gal dah delete si gampang tuh..pastu update la….citer plz plz plz…dah gersang ni…si gampang tuh shj menarik perhatian you…menganggu u nyer idea…rasanya byk yg vote malaysia. so hope u get ur vote fairly.
    (lupa nak tanya ustaz gampang tuh…dia vote mana?) rasanya dia vote IRAN kut…

    Comment by Harry — Tuesday, March 20, 2007 @ 9:00 am

  121. walaweyyyyyyyyyyyyyyy..panjangnya komen…..hehehee….tapi membina ke tak..tepuk dada tanya selera…

    wah…aku suka kalo ko ke tulsa meen..atau memana luar malaysia…pastu kejap2 balik malaysia…sebab duit dah banyak masa kat oversea…menarik gak kan..hehe..masa tu saiful akan teruja….

    dan..aku dah kembali dari bercuti..hehe!!

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 20, 2007 @ 10:19 am

  122. weh… ikut sokongan dan undi tertinggi. tapi aku akan buat percutian kat oversea gak tapi takmo tulsa la. nyampah! ramai yg mengaku anak jati tulsa la plak thahaha… nanti ade yg salah baca lagik kang penuh plak komplen thahaha…
    anyway aku dah update sambungan citer kongkek ngan zamri, harap komen sini clear ekk. dah banyak woo aku delete, ni pun still ade 100++ lagi hehehe… mekasih atas vote anda thehehe…

    Comment by berahi — Tuesday, March 20, 2007 @ 10:44 am

  123. kasih di terima

    Comment by Harry — Tuesday, March 20, 2007 @ 12:12 pm

  124. meen,baik malaysia…aku love you meen!

    Comment by penil leo — Thursday, March 22, 2007 @ 5:15 pm

  125. blog ni best meen.. =)

    Comment by nureez — Friday, April 13, 2007 @ 10:29 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: