Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, March 21, 2007

kehidupan yang semakin kalut!

Filed under: Berahi, Diari Kehidupan — Yasmeen @ 8:00 am

Sian plak aku tengok keadaan si Saiful. Tapi kalau difikirkan balik, memang setimpal la dengan perbuatan dia hahaha! Habis macam mana ni? Dah tak pasal-pasal aku kene jaga mayat hidup ni plak. Nak lari tak boleh, semua orang tau dia tu suami aku.Mak aku pun tak terkata apa. Pasal dia pun tengah jem kepala otak memikirkan keadaan kami. Dia ingat selama ni kami bahagia, tapi tak sangka sampai jadi macam ni. 

Kulit muka dan tubuh badan Saiful ada yang hitam, ada yang merah nampak daging, ade yang tompok-tompok putih tak tau la ape benda. Memang geli habis. Setiap 5 jam, nurse akan bukak balutan, sapu ubat, cuci luka dan balut balik. Eee… tak kuasa aku nak buat keje-keje tu. Tengok benda tu pun aku nak termuntah. 

Aku berdiri terpacak, walaupun mak mertua aku tarik tangan aku suruh aku duduk kat kerusi sebelah katil Saiful. Tapi aku tak nak. Geli sial! Mak mertua aku paham, dia ingat aku marah gile kat Saiful, jadi dia pun takde la nak paksa-paksa aku. Dalam keadaan macam ni, memandangkan aku pun dalam kondisi selamat, tiada tuduhan keatas aku, jadi aku rase kalo Saiful mampos pon bagus gak ni. Lagi senang keje aku. Tapi kalo dia mati, maknanya aku la yg bunuh dia, sebab aku yang bakar cadar katil tu. Ah! Tu antara aku ngan Tuhan. Kat dunia takde sape tau. Kat akhirat nanti pepandai aku la. Mesti kene punye, jangan harap aku nak terlepas. Padan dengan muke aku. 

Aku buat-buat muke stress. Kejap-kejap aku pandang luar tingkap, kejap-kejap aku kehulu kehilir buat lagak tak tenteram. Airmata Saiful dari tadi menitik-nitik, sikit pun tak berkesan kat hati aku. Agaknya mak mertua aku perasan yang aku dalam kekalutan. So, dia suruh aku balik berehat. Lagipun aku baru sampai dari Kuantan. Penat sial! Walaupun bukan aku yg drive. Aku tak nak balik umah mertua aku. Aku kate aku nak balik umah aku. 

Aku tak berminat pun nak tengok keadaan rumah yang khabarnya terbakar habis dibahagian atas. Bilik jiran sebelah pun terbakar sikit. Ah! Lantak la, biar mak mertua aku settle tu semua. Aku call shima, bagitau dia mak aku nak tumpang tido kat umah tu. Memang la tu umah aku dan aku tak payah nak mintak izin pun tapi manalah tau kalau dia bawak jantan ke mampus la kalo mak aku nampak hehehe… mak mertua aku offer kitorang semua tido umah dia, tapi aku cepat-cepat tolak. 

Malam tu adik beradik aku termasuk mak aku semua interview aku pasal kes tu. Aku cerita la perkara sebenar tapi aku tak cakap la aku yang campak lilin tu atas katil hehehe. Aku bagitau mak aku aku memang nak balik umah mak aku, tapi bile aku sampai kuantan, dengan keadaan aku yang lebam-lebam, ngan pinggang senget, mata bengkak, camne aku nak cakap kat mak aku. Aku takut mak aku pengsan terkejut, sebab tu aku cari Zamri. 

Mak aku mengeluh. Abang aku pun tak terkata apa. Malam tu mak aku tido ngan tunang abang aku dan adik aku. Zamri ngan abang aku tido kat luar. Aku tak tau la shima balik kul bape. Mase aku masuk tido kul 1 lebih tu dia tak balik lagi. Mungkin dia segan atau tak selesa sebab ade orang ramai kat umah aku. 

Aku terasa nak cari Zamri sebab rase cam nak ajak dia kongkek. Aku bukak pintu bilik slow-slow nak cari Zamri. Tadi sebelum aku masuk bilik, aku nampak abang aku dah tido kat sofa tepi meja makan tu. So, Zamri mestilah tido kat sofa tepi dinding. Bile aku bukak pintu, aku nampak cahaya suram dari bilik shima. Dan Zamri tengah mengintai kat celah pintu. Zamri nampak aku keluar, dia lambai-lambai aku dan tunjuk isyarat supaya aku berdiam diri dan senyap. Aku terjengket, jengket menghampiri Zamri dan join dia mengintai sekali. 

Errrmmm boleh tahan besar jugak tetek budak Shima ni, bulu pantat pun halus-halus cam budak 15 tahun baru nak tumbuh bulu :p Aku memang teruja dan tercengang tengok shima menonggeng menanti lubangnya ditujah dari belakang. Bila lelaki tu menujah lubang Shima, breast dia berhayun-hayun dan bergoncang. Shima menggigit bantal supaya suara dia tak kedengaran. Mesti boring projek kene cover line takut orang dengar. Hahahaha… 

Kami terus memerhati. Zamri meramas punggung aku perlahan-lahan. Aku menepis. Takut aku tersyok plak nanti kang depan pintu bilik shima ni pun menjadi hahaha! Mereka terus leka dengan goncangan demi goncangan. Lelaki tu menggoncang shima bagaikan menunggang seekor kuda. Aku sendiri naik syok. Shima terhenjut-henjut dengan rambut panjangnya yang terjuntai-juntai. Aku dapat lihat lelaki tu mengepal-ngepal punggung shima sambil terus menunggang. Semakin lama semakin laju. Shima makin melentikkan punggungnya. Ketika mukanya menghala kekiri, dia ternampak kami. Aku dan Zamri berpandangan sesama sendiri. Aku pucat lesi ketakutan. Sedang kami teragak-agak untuk blah dari situ, Shima bukak pintu dan tarik aku masuk bilik. Shima panik sebab lelaki yang tunggang dia tu abang aku. Oh my god! Aku tak perasan lelaki tu abang aku. Aku Cuma nampak bahagian konek dan perut dia je dari celah pintu tu tadi, aku langsung tak syak yang tu abang aku. 

“yasmeen, listen here…” Shima cuma menjelaskan sesuatu. Abang aku picit kepala. Dia pun terdiam tak terkata.“I’m sorry. Tadi I nampak… I nampak abang long masuk bilik ni so I bukak pintu sikit sebab nak tengok.. errr…” Zamri tergagap-gagap.“nevermind, we can enyoy together…” shima terus menyentuh konek Zamri. Ternyata memang keras la. Aku pandang Zamri, aku pandang abang aku. Zamri pandang aku. Abang aku pandang aku. Tangan shima pantas bukak butang pyjama aku. Entah kenapa aku terdiam, aku berdiam diri dan biar je ape shima buat. Aku macam terkejut sebab aku tak sangka lelaki tu abang aku. Semua tu berlaku sekelip mata. 

Shima meramas-ramas breast aku. Dia kangkangkan aku dan tarik abang aku suruh jilat pantat aku. Dan you know what…??? Abang aku jilat aku. Ingatan aku kembali pada kejadian 15 tahun lalu kalau korang masih ingat aku penah cerita yang abang aku penah buat sesuatu kat aku. Dan kejadian tu berulang lagi hari ni. Sementara membiarkan abang aku jilat pantat aku, shima tanggalkan boxer Zamri dan dia terus kolom konek Zamri. Zamri kesedapan sambil tangannya meramas breast aku. Bagaikan satu pusingan, aku berbaring dihujung katil, abang aku jilat pantat aku. Zamri duduk di tepi kepala aku yang sedang berbaring sementara shima melutut di lantai bawah katil isap konek dia. Zamri ramas breast aku dan tangan abang aku ligat menggentel pantat shima. Malam tu kami berparty besar. Jam hampir 5 pagi. Mak aku akan bangun sembahyang subuh kejap lagi. Tunang abang aku pun akan bangun.Sementara kami sibuk menggentel antara satu sama lain, azan subuh berkumandang. Kami terhenti dan masing-masing kelam kabut cari baju masing-masing dan keluar dari bilik shima. Party kami terhenti separuh jalan. Masing-masing belum puas dan baru nak start rase seronok. Tapi masa tak mengizinkan. Line pun tak bape clear. 

Aku masuk kat bilik aku. Masih terkenang peristiwa tadi. Aku rasa aku dah buat keje gile. Aku stim sekerat jalan. Akhirnya aku terpaksa gosok sendiri sampai bosan dan tertidur. Alangkah indahnya kalau dapat konek. Dulu aku penah projek beramai-ramai tapi tu secara paksa, tak syok. Tapi tadi aku memang rase syok dan seronok tapi keindahan tu tak berpanjangan malah semakin menyiksa batin.

142 Comments »

  1. Wah surprisingly aku the first bagi comment today…yes meen u continue to amaze with ur fantastic fantasy…foursome…hehehehe….

    Comment by Eddie Van Halen — Wednesday, March 21, 2007 @ 8:20 am

  2. yes…….. arini aku jd pengomen plg awal beb, jgn tak cayer. meen ape ni separuh jln je????? aku bru je nak stim ko dah cabut. tp takper, aku tggu citer ko yg lg hebat. aku pasti citer ko pasni lg boommmmmm.

    dila syg……ckp stim ek. klu dila nak something special like no others mai ler email abg ek. abg tggu tau. nanti mtk kt kak meen email abg, pastu juz bg contact number kat email abg k. kite buat lg power dr kak meen tu.

    Comment by alessandro — Wednesday, March 21, 2007 @ 8:30 am

  3. eddie…. mase aku type ni aku tgl takde sape2 lg. tu psl aku ckp aku org pertama bg komen. kaco daun btl ler ko nih. terpakse aku buat pembetulan dgn staement aku nih

    Comment by alessandro — Wednesday, March 21, 2007 @ 8:32 am

  4. meen makin power citer nko… teruja aku….

    Comment by NN — Wednesday, March 21, 2007 @ 8:33 am

  5. ape la korang dila tu spm pon tak ambik lagi korang dah ajak buat benda yg bukan² thehehe….

    Comment by berahi — Wednesday, March 21, 2007 @ 8:39 am

  6. memang skill yang paling aku idamkan ni meen hehehe

    Comment by Rozzie — Wednesday, March 21, 2007 @ 8:42 am

  7. wahhh…. akhirnye baru ko teaser aku skit meen dgn impian aku terhadap crite shima nie… teruja aku pepagi nie… tak pasal² aku kena batal breakfast dgn opismate… takut ketara benda timbul nie… weekkeekkekekeke

    Comment by dex — Wednesday, March 21, 2007 @ 8:47 am

  8. ape nie meen…..apsal separoh jalan jer…….

    macam kau jugak..aku baru nak basah….terpaksa aku pakai jari…..aku pat ofis plak tu…..hehee……

    stylo ar crite kau nie…..cepat2 ar sambong……..aku tak sabar nak tahu sambongan nye……

    jangan plak kau sambong crite yg mak kau nak balik kampong sebelom kau foursome……

    Comment by LEIA — Wednesday, March 21, 2007 @ 8:51 am

  9. WOW…belum ke Tulsa dah party…interesting..hehehe…

    more meen..hehe…interesting indeed!!

    Comment by LoisLane — Wednesday, March 21, 2007 @ 9:00 am

  10. GIRL…,

    Keindahan tak bpanjangan menyiksa batin,
    Sorang kat ospital terbakar rentung,
    Empat orang kongket kat atas katil,
    Tapi sayang masing2 stim tergantung…. kuangkuangkuang..,

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 21, 2007 @ 9:07 am

  11. GIRL,

    Kalau lah CSI Miami buat kajian… Yasmeeen bleh kantoi tau!
    Moraishow tengok suspek je, dah tau dah sape yg kantoi…,
    CSI Miami tu…….,

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 21, 2007 @ 9:13 am

  12. Gurl….diaorang berfantasi jerk ajak dila buat benda yg bukan² tu..thehehe…

    Ko plak masa spm dah wat ke belom?

    Comment by thickdix — Wednesday, March 21, 2007 @ 9:23 am

  13. masa spm die suka khayal kat cikgu math die..keke

    Comment by rei — Wednesday, March 21, 2007 @ 9:26 am

  14. heheh…
    best memg best cite ko kali ni…
    tapi tak sempat puas ye meen????
    takpe bnyk lagi mase…

    Comment by elly — Wednesday, March 21, 2007 @ 9:33 am

  15. good and interesting story….. wow
    nie yang membuat kan aku tak sabar nak buat cam story nie hehehheheehhehe

    Comment by AHMY — Wednesday, March 21, 2007 @ 9:40 am

  16. “Bagaikan satu pusingan, aku berbaring dihujung….”

    EYE of Malaysia meen…satu pusingan (round) tak cukup beb…waiting for the next round…hu3

    Comment by thickdix — Wednesday, March 21, 2007 @ 10:02 am

  17. Habis lah ko DILA pengomen2 dah start nak try ko,
    Skit ari lagi TOP la dlm blog ni….,
    Bleh jadi saing GIRL..,
    Jangan jelous….. ecehh!!

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 21, 2007 @ 10:06 am

  18. jaga2 kalau nk ajak budak SPM.. bwh umur tuu.. kang kene sebat..risiko tak NAIK sepanjang hayat boleh berlaku… huhuhuhu

    Comment by bluescelahkangkang — Wednesday, March 21, 2007 @ 10:12 am

  19. seb baik…. kalau x basah lagi kerandut aku ni.

    Comment by kerandutkacak — Wednesday, March 21, 2007 @ 10:15 am

  20. to bluescelahkangkan…betoi ckp hang tu…..tapi apa budak SPM tu wat kat sini yerk? Tgh study/prepare utk exam ka…he…he..he…

    Comment by thickdix — Wednesday, March 21, 2007 @ 10:19 am

  21. budak spm tu dah 7 kali ambik spm, kire dah lebih umur dah tu… :p korang ingat dia 17 tahun ker? thahaha…

    Comment by berahi — Wednesday, March 21, 2007 @ 10:45 am

  22. how come shima blh selamba ajak zamri..uiks..x best ler..sepatut shima kena hormat yg zamri tu meen yg punya..lg satu yg x best meen skali lagi biarkan dirinya ditakluki olh abg kandungnya..x best ler…girl..biarlah zamri meen yg punya sorang..hehehehehe…. sorry terover..tp mmg x best ler..tetiba shima bantai zamri pulak..anyway..teruskan..

    Comment by ungu — Wednesday, March 21, 2007 @ 10:56 am

  23. it’s a pice of super duper delicious part..but sad to know it’s halfway thru….hope to see the continuation…hehehe…. cayalah Meen!!!!

    Comment by Ameer — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:20 am

  24. abistu, ari tu die gak yg nak main….. aku offer je, tak slh, kan? klu cam tu ko jelah meen test aku punyer servis, international wooooo.

    lg satu si LEIA tu. kat opis pun jd gak ker. teruja n teruji aku rase konek aku nih. pakai jari ape rase leia woiiii. opis ko kat mane nanti blk keje aku amik ko, kite test main puas2. mak datin pun tgh bulan nih kurang tpn aku, dieorg pun ade pasang surut gak duit.

    amacam leia….. blh ke tak? klu blh ko mtk je kat si meen email aku n den ko email contact number ko. cepat leia…..meen tgh bogel tu dpn pc

    Comment by alessandro — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:25 am

  25. Best.. Makin best…
    Gilerr..Makin gilerrr…

    Takleh nk bayangkan dan takut nk gambarkan.
    Bebaik skit Meen, jgn sampai kene cekup kat mak hang dah… ;p

    Comment by red — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:26 am

  26. 7 kali SPM meen? ya Rabbi….. ape punye bengap si dilla tu. tp takpe dilla, ko kantoi banyak mane pun as long ko tak kantoi time main dah. tak pandai skolah takpe tp main kene pandai. klu tak pandai abg blh ajor ko segala teknik2 yg paling berkesan, amacam leen syg…..ok tak

    Comment by alessandro — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:30 am

  27. amacam meen syg (pembetulan bagi leen)

    Comment by alessandro — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:32 am

  28. Gurl…7 kali ambik SPM? X lepas2 lagi ka? Apsal yerk?….owh…sbb wat ulangkaji (revision) kat sini…hu3

    Comment by thickdix — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:38 am

  29. aku rasa si dilla nie cut & paste crite ko kat karangan BM dia kot…. wekekekek weih ales ko nie gelojoh laaa… nak ngorat pon biar laa satu² dulu… kang yg nak jolok tak dapat, yg di kerandot keciciran….

    Comment by dex — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:46 am

  30. leen?

    Comment by berahi — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:50 am

  31. :p~…citer ko ni meen….cam btui jer…sama cam experience aku…part kantoii tu pon sama…part tergantungg tu ponn sama….tapi yg paling best..part thirll tuh….buat sambil takut²…perghh…lagi rasa ghairahh…besttnyerrrr….ni wat aku tak tahan nih….oittttt..ada sesapa nak bersenggama ngan aku kaa???…pls email me..heheheh

    Comment by nothandsome — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:51 am

  32. aku bk gelojoh dex….aku cume nak offer free jek. klu org lain yg tpn nak servis aku yg tu aku charge ler tp depends jgk klu mak datin tu nak bg ke tak. yg penting die byr hotel n mkn aku skali. penah jgk dieorg tak byr. aku takde hal psl aku nak jage market aku

    Comment by alessandro — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:51 am

  33. aku tersasul je meen kat komen no 26 tu…..hahahahaha kantoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    Comment by alessandro — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:53 am

  34. tunjuk size konek la alessandro, cam ye je mak datin nak kat ko nih… sape nak tunjuk size konek leh tinggalkan email hehehe…

    Comment by berahi — Wednesday, March 21, 2007 @ 11:59 am

  35. GIRL, mane tau ni…..???
    DILA yang taip dia budak SPM, so TERPAKSA la anggap dia budak SPM,
    Btul tak GENG..,
    Mcm GIRL jgak pencerita fantasi yg tak mau dikenali ecehh!!!
    Huh budak SPM jgn memain wooo.. kumis baru nak tumbuh la katakan,
    Belut letrik klau masuk hilang la cas letrik…., blackout….!!! hikhikhik:p
    Bayangkanlah PARI dengan BELUT LETRIK…. tak leh nak bayang..,
    Tapi mane leh lawan GIRL kankan…….. eceh!!!:)

    DILL apesal lambat komen ni????
    Pengomen2 tertunggu2
    Nak bace DILL pnye komen

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 21, 2007 @ 12:02 pm

  36. Aku rasa story ni tak perlu ada ending. Just keep on tulis saja. Atau kau buat style stand alone episode seperti Mr Bean.
    Cerita Mr Bean tu tak ada ending.
    This way, bila kau bosan, kau stop. Bila ada mood kau sambung balik.

    bab incest ni geli sikit lah.
    tapi cerita affair tu memang panas.

    Comment by Wave — Wednesday, March 21, 2007 @ 12:11 pm

  37. hehehe abis lunyai dila dikerjakan balik bogel hehehe…

    Comment by Rozzie — Wednesday, March 21, 2007 @ 12:12 pm

  38. dila blom balik sekolah la woi, dia balik 2.30 kang

    Comment by Rozzie — Wednesday, March 21, 2007 @ 12:13 pm

  39. Well it look’s like u nak bawa yasmeen ni jadi jahat gila, aku bukan tak setuju but “past is past” cuma tak ada maners la abg main ngan adik sendiri mmg kita tahu benda tu wujud sejak dari dulu lagi. Tapi benda ni amatlah bertentangan dgn budaya & apatah lagi agama. Pada aku skoding abg main ngan shima tu sebenarnya dah cukup buat aku stim, tapi bila yasmeen join & abg yasmeen touch yasmeen aku rasa terkejut & Jijik( maaf tu apa yg aku rasa) & mungkin sebenarnya meen ko pun tak tergamak utk meneruskan cerita tuh….Istilah main ramai2x ni aku panggil “Rumble” (Royal Rumble WWF tu) memang syok. Mlm tadi aku tengok Grey Anatomy dia ada xplain tentang How u lose ur virginity? Biasanya 1st time is not 2 good somtimes is horible but after that it would be going to be fantastic & we will never resist 4 doing it.

    Comment by Harry — Wednesday, March 21, 2007 @ 12:18 pm

  40. Rozzie….ko tiggal serumah dengan Dila ka? Tau tau jerk Dila balik sekolah kol 230….he3

    Comment by thickdix — Wednesday, March 21, 2007 @ 12:18 pm

  41. harry, aku rasa gambaran yasmeen dah cukup buat dia terkedu mase kejadian tu berlaku. lagipun dulu penah yasmeen ceritakan macam mana dia mula-mula terjebak dengan sex… ko dah lupe? ke ko tak bace :p kehkehkehkeh…

    Comment by Sleeping Beauty — Wednesday, March 21, 2007 @ 12:33 pm

  42. oi aku balik awal la hari ni. tapi petang ni tuisyen pukul 4 huwaaaa… baru nak basah²… dah terbantut selera nak sapu minyak zaitun kat kelentit hehehe…

    pagi tadi bf aku ambik aku, aku ajak dia park kejap tepi jalan bukit kemuning kawasan projek perumahan belum siap tu dia tak nak plak. frust betul aku. selama ni dia ingat aku main2. aku projek dgn lelaki lain baru tau :p

    Comment by Dila — Wednesday, March 21, 2007 @ 12:38 pm

  43. Gambarannya sungguh menakjubkan Sleeping Beuty….”Past is Past” maksudnya yg lepas tu biarlah berlalu…..walupun aku ni lelaki namun masa aku kecik aku pun ada bad xperience about sex. dgn makhluk bergelar ustaz lagi…tapi pd aku “past is past” maaflah aku mmg benci bapa makan anak, abg makan adik. senang citer ahli keluarga sendiri….sepatutnya melindungi…kalu dah cam tuh psyco, aku tahu meen pun terkedu dgn abg dia punya act but dari segi ethic tak sepatutnya di gambarkan. Aku tahu sebagai penulis atau pengarang takkan lari kritikkan somtimes ada kritikkan yg membina malah aku puji meen sebab idea blog lahir dari kritikkan fan’s. even A Samad Said pun accept kritikkan terhadap novel “SALINA” & Dr HAmka pun accept kritikkan “Tengelamnya kapal Van Der Vick” dlm penulisan ni ada ethic even cerita berunsur sex kerana guidelines aku tahu ni cuma blog so tak terikat dgn guideline tak ada editor & sebagainya cuma ethic tu harus wujud dlm setiap penulisan supaya ada respect pd nature. so sorry kalau komen aku ni tak bijak tapi aku rasa aku interested dgn penulisan meen & aku nak ia terus berkembang. Paling aku suka bila dia bermain dgn emosi contoh cam dia kena belasah, kita mula rasa geram “saiful”. Then dia cool balik dgn desire(cerita stim). tak mcm cerita2x lain yg straight frward. Setahu aku bukan senang nak buat cerita cam ni calang penulis blom tentu boleh buat latihan pun blom tentu bole make it…cuma natural born writer je yg mampu buat. Tambah aku respect meen ni profesion dia bukan penulis sepenuh masa dia pun ada kerja nak buat so aku rasa mungkin kekadang tuh dia buat silap. Sowe meen sebab komen ni sleeping beuty pun aku minta maaf kalau komen ni rubbish.

    Comment by Harry — Wednesday, March 21, 2007 @ 12:58 pm

  44. hai semua ….. mami tak nampak pun comments dari rosnah? apa cerita

    Comment by mami penang — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:03 pm

  45. rosnah dah kene block hahaha… sebenarnya bukan rosnah, ustaz mii tu hahahaha… banyak komen dia kat inbox tunggu meen approve tu hahahaha… jangan siksa dia lama2 kak meen hahahaha…

    Comment by Dila — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:07 pm

  46. Dilla bukan Pg tadi Bkt Kemuning Banjir ker…..projek dlm air laaa

    Comment by Harry — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:09 pm

  47. Dila………….,
    orang sume tgh sibuk mengumpat ko,
    Baru lah ko muncul ye….,
    Dill jgn la gatal2 suruh GIRL approve kan komen utat tu
    GIRL jangan GIRL jangan……

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:29 pm

  48. sebenarnya memang tujuan aku nak kasi korang rase semua benda. korang asyik rase stim je. nak citer basah je manjang, sesekali aku nak gak kasi korang rase benci, nyampah, marah, kesian, sedih dan kali ni aku kasi korang rase jijik lak! mane tau lepas ni mood aku nak buat aku main ngan atok jiran sebelah rumah ke, bapak mertua aku ke. ape pun aku terima je segala kritikan dan pandang korang. jangan stress ye harry, layannnn….

    Comment by berahi — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:36 pm

  49. meen..email la i meen😉

    Comment by rei — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:41 pm

  50. kah kah kah kah kah kah….aku layan…jer..cuma kekadang tu tersentap.

    Comment by Harry — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:42 pm

  51. HEHE meen…semua teruja stim basah kejap2…ekekeke…cemana meen stim sekejap malam tu…sama la ngan apa yg di rasa oleh kami2 kat sini..sekejap2 ehehehe

    Comment by LoisLane — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:44 pm

  52. Atuk sebelah umah tuh bole naik ker…meen kalau tak bole naik aku bg tau aku, aku ada jual PRONOTON offer beli 1 kontena dpt pompuan semlm….

    Comment by Harry — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:45 pm

  53. Hary n Sleeping Beauty,

    kawe nok kecek sikit la..
    toksah la demo murih, slisih pendapak,
    kita keno bijak bepikighe…,
    kalo kita anggek molek, molek la cita tu,
    kalo tak molek, tak molek la lagu tu..,
    yang baik jadik ke pengajaghe,
    yang tak baik jadik ke sepade..,
    lani jange la ikukt betul2 mace ‘haghuwe make annak’

    kawe gi kocak lagi baikk moh GIRL n Dill

    Comment by Ghost Rider — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:46 pm

  54. DILA… DILA… tul ke ngko spm 7 kali tak lepas ni?!!.. mane nak lepasnye, asyik layan blog lucah & asyik basah je kannnnn….terus kan usaha ngko tu… kali ke 8 ni try dapat 18A….

    Comment by Tombo — Wednesday, March 21, 2007 @ 1:53 pm

  55. Aku tak ada masaalah ngan sleeping beuty ghost rider pendapat mu tuh aku tabik jadikkan sempadan. Ngan sesape pun aku ok jer ngan kerandut pun aku ok….kita cuma kuarkan pendapat biasalah pendapat mesti di bincangkan. La ni pun meen dah bg tau dia nak bagi kita rasa semuanya tertunggu-tunggu pas ni apa rasa plak dia nak bagi…yg sebenarnya meen dah manipulate mind aku…bila aku baca apa yg dia update ni aku rasa TIPAH TERTIPU BANG…cis…good attempt meen…kalau setakat citer rosnah yg di buat oleh ustaz tuh pd aku cut & paste jer org nya citer tak pun kalau dari idea dia sowelah ustaz tak ada class langsung…org kata apa CERITA GHAIRAH TEMPELAN atau DIARI BERAHI USTAZ YG TAK BERAHI….ustaz makan hati yer…makan nasi…good try cuba lagi tapi jgn kat blog ni..kat MALAYSIA TODAY ker…mana tau ada award cerpen terbaik ke ko boleh gondol jgn meyondol sudah….

    Comment by Harry — Wednesday, March 21, 2007 @ 2:19 pm

  56. Meen.. aku rasa aku miss laa masa 1st blog ko.. 1st time terjebak ngan sex.. bagi url meen..

    Comment by Druck7 — Wednesday, March 21, 2007 @ 2:27 pm

  57. kehkehkeh 7 kali ke? hehehe 7 tahun aku jaga budak spm la bukan aku yang ambik spm hahahaha hampeh tul kak meen ni!!!

    Comment by Dila — Wednesday, March 21, 2007 @ 2:33 pm

  58. ape ko cakap tu ghost? tak paham la. klate ke? aduh! leh lak ade nik aziz kat blog aku ni!

    dila, walaupun ko melucah je keje 24 jam tapi ko tetap dapat pahala ajar budak spm nak tuisyen tau hahahaha! jangan ko ajor benda lain sudah la dila kuikuikui

    druck, aku pun tak ingat camne aku terjebak ngan sex, nanti balik aku baca balik dari mula hehehe….

    Comment by berahi — Wednesday, March 21, 2007 @ 2:51 pm

  59. keep up the good work..miss u ‘there’ la…

    Comment by ratm — Wednesday, March 21, 2007 @ 2:55 pm

  60. meen..apsal perut ko x buncit2? Tuka la gmbr ‘ko’ tu…kan dah mengandung skrg..hu3

    Yasmeen : mane la aku nak cari gambo pompuan mengandung bogel

    Comment by thickdix — Wednesday, March 21, 2007 @ 3:20 pm

  61. kan ade email pompuan mengandung bogel yg ko hantar hari tu kak meen, pakai la avatar tu plak hehehe…
    aku tak sabar nak kembung perut ni, bf aku kate dia tak tahan tengok pompuan mengandung, rase nak tujah je… pompuan mengandung tu seksi sangat ke? nanti kalo ko buat sambungan 4some ni ko masukkan aku sekali la kak meen. aku teringin la nak 4some tapi bf aku alim2 kucing siam

    Yasmeen : gigit je bf ko tu kasi pecah telor hahaha…

    Comment by Dila — Wednesday, March 21, 2007 @ 3:31 pm

  62. PENDIDIKAN SEKS UNTUK BEBUDAK

    jayman bertanya kepada bapanya…
    jayman: pak, betul ke make love tu best?
    bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!
    jayman: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?
    bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?
    jayman: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?
    bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu…kamu suka
    tak?!
    jayman: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?
    bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

    jayman: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?
    bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!
    jayman: waaahhh… bapak ni pandailah!
    bapak :🙂

    Yasmeen : papa, jangan papa jahat hehehe…

    Comment by Harry — Wednesday, March 21, 2007 @ 3:34 pm

  63. hehehe… laki aku pun tak nak. kekah bini org dia nak la… tapi bini dia kene kekah dia tak nak. lumrah lelaki ek tu?

    Yasmeen : biase la rafiza. bekas orang dia tak nak, bekas dia takpe plak dia tinggal kat orang hihihi…

    Comment by rafiza — Wednesday, March 21, 2007 @ 3:41 pm

  64. bangga si bapak anak dia puji dia pandai hahaha

    Comment by Jeffery — Wednesday, March 21, 2007 @ 3:42 pm

  65. ratm, rindu gak nak gi ‘there’ tapi takleh… dua benua memisahkan kita haks!

    rafiza, cuba lagi, ayat kasi lembut, mulut mau manis :p

    dila, tu semua tak cukup seksi, aku nak yang terkuak-kuak hehehe…

    Comment by berahi — Wednesday, March 21, 2007 @ 3:48 pm

  66. no worries mi amor…
    we’ll visit each other bila2 masing2 berkesempatan k..
    anyway..nice ‘kehidupan yg semakin kalut’..will wait till we ‘kalut’ each other..

    Yasmeen : kalut la plak pagi ni hehehe…

    Comment by ratm — Wednesday, March 21, 2007 @ 3:57 pm

  67. konek aku size m’sia je, tp servis international wahai meen yang ku sayang.

    dilla……..klu bf ko taknak projek ko blh buat dgn aku. aku ni anytime je asalkan takde call dr mane2 betina yang nak servis aku.

    meen sayang……. yg takde pangkat mak datin aku consider mak datin gak. almost yg pakai servis aku pun bkn mak datin tp somebody gak contoh seperti pensyarah, guru, manager bank dll. rata2 yg tak confident dgn perkahwinan n anak dare tue or janda umur bwh 45 thn. dlm sebulan adelah 2-3 kali aku projek dgn dieorg nih. selebihnye of coz dgn awek2 aku.

    Yasmeen : cari pelanggan kat sini ke? i tak nak terlibat!

    kepade dilla, meen or sape2 yg nak projek blh call aku or email aku jek. aku tak kenekan charge (foc), psl kengkawan yg sesama stim kat dlm blg ni

    Comment by alessandro — Wednesday, March 21, 2007 @ 5:57 pm

  68. perghhhh nie la komen dari pembaca setia u yang paling ramai la.

    good work with yr story, meen berjaya membuat pembaca merasa bermacam-2 perasaan.

    Comment by opensky — Wednesday, March 21, 2007 @ 8:22 pm

  69. Betrayed by lust🙂

    Comment by bluescelahkangkang — Wednesday, March 21, 2007 @ 9:25 pm

  70. rafiza…meh aku kekahkan ko nak??he3..

    Yasmeen : ape ni? jeles laa…

    Comment by rezd — Thursday, March 22, 2007 @ 6:50 am

  71. paling tak pon fiza ko kekah je laki kotuh….

    Comment by dex — Thursday, March 22, 2007 @ 7:07 am

  72. GIRL…, tak paham ye…… kesiannye., tak pe, GIRL nak GHOST jolokkan ke? ke? ke? hehehe.., GIRL ni anti klate ke? jodoh ngan orang klate nanti baru tau.. hikhikhik

    Sape tadi nak kene kekah?
    Ha.., lu orang bleh ambik borang kat gwa pastu isi tempat kosong ..,
    jangan lupe plak pilih nak bahagian tulang ke? bahagian daging ke? bahagian timbangan ke? bahagian kebersihan ke? tau….,
    Tapi bahagian sembelih ngan melapah gwa cop dulu kahkahkah…,
    aa… lagi satu jngan lupe bagi IC potostat ngan gambar berukuran pasport…,:)

    Yasmeen : nape main jolok² ni? jangan suke² kekah orang, suke sama suke takpe kehkehkeh

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 7:40 am

  73. meen betulke u yg salahh bakar rumah tuhh.. u tak salah laa.. takde intention pun kann.. peduli pe.
    u ckp kat akhirat konfirm kena takut plak i baca..hahaa!
    sambung laa cepat..org dah tunggu tau~~~

    Yasmeen : salah tu tah la. tapi kalo saiful mati sebab kebakaran tu, sape yg membunuh? aku ker? aku kot, eh aku ke? tak lan aku plak. tapi mesti la aku kan?

    Comment by dreamers — Thursday, March 22, 2007 @ 7:52 am

  74. lubang hidung si HARRY ni mesti besorkan… asyik mengorekkkkk je keje ngko….

    Comment by Tombo — Thursday, March 22, 2007 @ 8:04 am

  75. LOBANG GUA SEROMBONG KAPPAL DA……

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 8:07 am

  76. Wow..ni dah masun incest nih

    Comment by blakepare101 — Thursday, March 22, 2007 @ 8:24 am

  77. apsal ko yg jawab untuk harry ghost?

    Yasmeen : dorang kawan karib la :p

    Comment by Jay — Thursday, March 22, 2007 @ 8:35 am

  78. Cilako ko Tombo…entah2x konya lubang lagi bosar tak….siap berbulu lagik…puas kalo teroka…”berseliak”.

    Yasmeen : ok ape kalo leh PUAS, berseliak pon berseliak la :p

    Comment by Harry — Thursday, March 22, 2007 @ 8:38 am

  79. GIRL……, main jolok2 pun salah ke?
    Kekah korban pun salah ke…????
    Tak pe…. GHOST jugak la yg kene, GHOST jugak la yg kene jadi kambing hitam.., tak pe la GIRL………….
    Ni teknologi mane GIRL pakai nak jawab komen ni…??

    Yasmeen : eleh majok plak dia!

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 8:56 am

  80. NASIB AKAK IPAR KO X JOIN SEKALI MEEN..HUARGH HUARGH

    Yasmeen : kan dia tido ngan mak aku :p

    Comment by NEMO — Thursday, March 22, 2007 @ 8:59 am

  81. adui tak larat la plak nak reply satu²😦

    Comment by berahi — Thursday, March 22, 2007 @ 9:01 am

  82. biasalah meen…orang mengandung…suma x larat…kecuali kongkek…:p

    Comment by thickdix — Thursday, March 22, 2007 @ 9:06 am

  83. Ek eleh……………. GIRL jelous………….. ;p

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 9:09 am

  84. Majok makjok

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 9:19 am

  85. alessandro :- kau takde keje ker…..asyik offer service jer…..if aku nak try kau nye service..takot2 aku yg disappointed….
    abih..dah memang aku pat ofis…lagipon aku pakai handicap nye toilet coz aku jer yg ade kunci…..takde batang butoh..memang lah aku kena pakai jari aku sendiri…..walaupon tak best sangat..bulelah buat geli2 di kali sepi…..hahahaaa……
    kau sanggop ker ‘cross the ocean’ nak jempot aku balik keje………
    if kau nak kasi aku kau nye e-mail add, kau paste jer lah kat sini…

    harry :- mi lyke ur criticism…….tak sangka plak u n ghost rider kawan baik…….
    btw, wat u doin…..how old r u……

    Yasmeen : cube ko try la layan service free dia tu leia. pastu kalo best dendiam je la malas nak dengar, kalo tak best ko update sini biar semua orang nampak ‘kehebatan’ yg dicanangkan tu thehehe

    Comment by LEIA — Thursday, March 22, 2007 @ 10:21 am

  86. ada sessi suai kenal ke ni??hiks…

    meen…bila nak apdet lagik…cepat cepat…

    Yasmeen : nanti la, aku malas ni nak pk

    Comment by LoisLane — Thursday, March 22, 2007 @ 10:25 am

  87. Leia, nak leia….

    Comment by Jay — Thursday, March 22, 2007 @ 10:27 am

  88. meen ni kalau kit atunggu dia buat lambat2. kalau tak tunggu hari-hari dia update. cari pasal betul la

    Comment by Rozzie — Thursday, March 22, 2007 @ 10:27 am

  89. apsal my comment is awaiting moderation ni mean? dah pandai nak tapis² plak dia. ip seberang pun nak tapis ke?

    Yasmeen : aku tak tapis la kak, sejak aku block ip si ustaz tu, ade la beberapa orang yg kengkadang sangkut komen dia kene tunggu aku approve dulu hihihihi

    Comment by Rozzie — Thursday, March 22, 2007 @ 10:30 am

  90. ok ler leia. ko leh try ngan aku. nih email aku – hezry_rie@yahoo.com.

    ko tggl je no tpn ko k. ko keje kat area mane leia?

    Yasmeen : ko hantar no tepon ko kat email dia tau leia, kalo boh sini nanti, takleh tido la ko jawab call :p

    Comment by alessandro — Thursday, March 22, 2007 @ 11:49 am

  91. Hahaha…, GHOST minat la ngan cara LEIA…., nape nak tanye umur plak? klau nak tau GHOST 4-5 taun atas DILA…., LEIA nak jadi GENG jugak ke? tak takut ke? tapi LEIA klau service ALESSANDRO NOMINO kureng.., ha ni dia GHOST diam2 ubi berisik ade hwahwahwa… walaupun KERANDUT tak berape KACAK…. GHOST pakai topi GERMANY ARMY tau.. ehaks.!!

    HARRY tengok la ape GIRL dah buat…, dia kate kite GENG 606 la….,
    ade orang tanye pulak tu…..,

    ROZZIE, meh sini biar GHOST sign coment tu;p

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 11:51 am

  92. meen……kehebatan yg ko ckp tu aku hanye bg kat customer aku jek

    Comment by alessandro — Thursday, March 22, 2007 @ 11:51 am

  93. lgpun dieorg byr, so nak taknak aku terpksa kerah tenaga kow2 punyer. jgn igt senang keje mcmni. setgh org lelaki klu muke tak lawo konek pun tak brp nak naik. tp aku wat dono jer.skrg ni klu customer tak lawo je aku pandg je ler tmpt lain pastu trbygkn muke meen n cerite2 main yg ko tulis

    Comment by alessandro — Thursday, March 22, 2007 @ 11:57 am

  94. mane lak rafiza ni…he3….

    meen:tak yah jeles2…aku layan same adil….

    Comment by rezd — Thursday, March 22, 2007 @ 12:17 pm

  95. GIRL2.., GIRL dah makan..???
    Mane adik GIRL yg sowang tu..,DILA…, tak balik skolah lagi ke GIRL?

    Yasmeen : mane la aku tau, takde plak dia kasi aku schedule dia kehkehkeh

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 12:25 pm

  96. apa da…tmpt nih dh jadik pasar service2 ape?…
    mcm2 offer…letak harga la weih…
    baru leh compare..
    meen…nnti buat la award…pengomen mane yg paling byk offer service…

    Yasmeen : Pengomen yang paling banyak komen ade la award hehehe…

    Comment by 4en4an9 — Thursday, March 22, 2007 @ 12:30 pm

  97. “”kalo tak best ko update sini biar semua orang nampak ‘kehebatan’ yg dicanangkan tu…””

    Meen ….Klu tak best tak yah update2 kat sini…potong stim citer ko jerk…hu3

    Comment by thickdix — Thursday, March 22, 2007 @ 12:44 pm

  98. 4en4an9 :- hahahahaaa…..dah terang..tak yah suloh….tegak2 si “alessandro” lah yg menang award tu……die yg senantiasa meng’offer’ service die per………

    jay :- HUH ?!?!?!?!! may i noe who r u…..apsal plak u nak i……..

    ghost rider :- tot mi msg Harry…u 2 ekor..eh salah..2 owang nie same age ker…..if 4-5 tahon atas DILA..kire budak lagi lah nie….eh…heheheeee……
    korang ade GENG ape har…..nak takot ape…….
    ooohhh…..mi paling suke GERMANY ARMY CAP……kekekeee…….ouch !!!!!

    Meen :- aku takot aku ‘ter’ disappointed lah…..silap2 bukan die service aku..aku yg nak kena service die….naya punye keje jer………wakakakaahhhhhh……..

    Yasmeen : takpe la leia, kalo ko yg kene service dia, kire dia berhutang ngan ko lar!

    Comment by LEIA — Thursday, March 22, 2007 @ 12:57 pm

  99. sambil menyelam sambil minum air korang nih…

    sambil baca sambil offer service…

    Nak berlawan ler tu sape paling teror…

    Yasmeen : NN tul ker e-mail ko ni? aku nak contact ko hihihi

    Comment by NN — Thursday, March 22, 2007 @ 1:54 pm

  100. hari ni balik lambat sikit la… ade 2 class nak kene layan. letih! aku mandi jap la, kang masuk chatroom yasmeen :p

    Yasmeen : tahniah! anda ialah pengomen yang ke 100

    Comment by Dila — Thursday, March 22, 2007 @ 1:55 pm

  101. wow!.. banyak nya komen.. anyway.. good story.. dah few entry aku miss.. this one do give a good blow!

    Comment by trendkill97 — Thursday, March 22, 2007 @ 2:20 pm

  102. Meen :- tak nak lah…..kebiasaan manusia….bile dah berhutang..leceh nak bayar……..

    Comment by LEIA — Thursday, March 22, 2007 @ 2:37 pm

  103. kalo gitu ko cari yg suke sama suka, hebat sama dirasa jelah leia wakakaka

    Comment by berahi — Thursday, March 22, 2007 @ 2:44 pm

  104. gedik2 ye nanti meen…

    aku baru baca abis this blog from start..sejak semalam..

    mmg nampak ikut mood ko..no prob..its ur blog….tak dinafikan la kan..but still semua watak,ayat,jalan cerita,isi,fakta…99% tepat dan hidup…(nobodys perfect..no worries)

    so teruskan berkarya…tak kisah la ianya fantasi atau realiti..

    harap2 terus menjadi fantasi…

    Yasmeen : bile plak ko nak berfantasi ngan aku ratm? hehehe… kem salam akak gebu ekk kalo nampak dia kat ‘sane’

    Comment by ratm — Thursday, March 22, 2007 @ 2:51 pm

  105. Kata u ada buat blog lain yang ada unsur kemanusiaan, cinta dan apa lagi. apa address blog tu? at least nak tau juga u ada skil lain tak selain skil sex ni.

    Yasmeen : ade tapi blog tu tak laku thehehe… kat malaysia ni kalau bab sex memang laku, nampak tak mentaliti orang malaysia macam mana?

    Comment by e-in — Thursday, March 22, 2007 @ 2:58 pm

  106. waduh… dulu komen sampai puluhan jek… skrang dah cecah 3 angka… kire aku pon terlibat menyumbang laa nie….
    pandai meen ko hasut leia test budak ales tuh… aku rasa takyah test laaa kalo korang nak sangat buat jek… kalo taknak buat dgn org, buat laa sindri… walaupon tak best… lagi satu aku rasa baik sambung komen pasal crite nie… jgn mengarut bab lain laaa… kang takut dah macam chatting lak sini… malam ini malam jumaat… heheheheheheh

    Comment by dex — Thursday, March 22, 2007 @ 2:59 pm

  107. u r the writer…its ur game then…aku sambut je meen..heheheh

    jgn jadi realiti udahle…

    kalau aku jumpa ye..insyaallah…tgh krisis skit..huhuhu

    Yasmeen : krisis ngan dia???? nape????? meh ym thehehe…

    Comment by ratm — Thursday, March 22, 2007 @ 3:03 pm

  108. woi leia!!!!! klu aku tau ko nak memain aku tak sggp nak bg email aku kat sini. ckp besor je ko nih. tau pun takut ek.

    Yasmeen : ko banyak sangat e-mail dia pun pening!

    Comment by alessandro — Thursday, March 22, 2007 @ 3:06 pm

  109. Kah kah kah kah kah kih kih kih kih……mcm sarkis daaaaa….aku sewonok tgk korang ni sampai kena gelak ngan aku nyer secertary sebab baca blog ni gelak sowang2x…

    Yasmeen : ape yg klakornye?

    Comment by Harry — Thursday, March 22, 2007 @ 3:14 pm

  110. x snggp lak aku nk baca..

    Yasmeen : tutup mata!

    Comment by ejay — Thursday, March 22, 2007 @ 3:24 pm

  111. alessandro :- mane ade aku nak ‘bubble’ kau…..aku dah email kau tapi bounce back….email yg kau kasi tu betol ke tak…..cam meen cakap..kau banyak sgt email add…..ntah2 kau kasi aku pon yg salah punye…atau kau yg ‘ter’seram ngan aku….heheheee….
    kan aku dah bilang…kalu kau nak jempot aku from ofis..kau nak kena ‘cross the ocean’…kau sanggop ker……

    harry :- ape yg kelakarnye…………

    meen :- sowie meen…blog kau dah jadik cam forum plak…..cepat2 ar update crite kau nie…tak sabar plak aku…..

    Yasmeen : takpe buat la cam umah sendiri, pas makan pandai² la basuh pinggan haks!

    Comment by LEIA — Thursday, March 22, 2007 @ 3:36 pm

  112. Tought 4 2day dedicated expecially to leia, Ghost rider, Rozie, Sleeping beuty, Meen & sesape jer yg rasa nak membuat relation.

    JAYMAN DAN SEORANG PAKCIK

    jayman dlm perjalanan keretapi, duduk bersebel ahan dengan seorang pakcik.
    jayman bertanya kat pakcik tu…
    jayman: pakcik, sekarang pukul berapa?
    pakcik tu tak jawab, jayman tanya lagi.
    jayman: pakcik, sekarang pukul berapa?
    pakcik tu buat donno, jayman tak putus asa bertanya.
    jayman: pakcik, sekarang pukul berapa?
    pakcik tu tetap membisu, jayman bengang dan tanya kuat sikit! jayman:
    pakcik, pukul berapa sekarang?!!
    pakcik tu renung jayman dengan tajam.
    pakcik: aku taknak jawab soalan ko… pasal kalo aku jawab kita akan
    berkenalan. pastu kita berbual-bual dan jadik akrab. kat stesyen keretapi
    tu isteri aku tgh tunggu. terpaksa plak aku kenalkan ko ngan isteri aku yg
    peramah sangat2 tu. pastu dah sure isteri aku akan ajak ko datang ke rumah.

    kat rumah aku plak ada anak dara yang cantik macam nasya aziz tu. bila ko
    datang mesti ko berkenalan ngan dia pastu ko akan berchenta plak ngan anak
    dara aku tu. bila dah berchenta ko mesti satu hari akan mintak ngan aku
    untuk berkawen ngan anak da ra aku tu. masalahnya aku taknak terima menantu
    yang JAM TANGANPUN TAK MAMPU NAK BELI!!!

    Comment by Harry — Thursday, March 22, 2007 @ 3:49 pm

  113. Salamz,
    Yesss! 3some yg dipinta, 4some yg menjelma, toce 3x!🙂 Terbantutpn xper, “meen” dah merasa & x puas, so kena repeat ler, yg bangkangpn mat jijik sorg jer, tp pastikan xder pengacau ler bole ‘rempit’ puas2! Kalo kak ipar join skali, perghhh, lazatnyerr…

    Ladies, kalo ada guyz yg offer their fantastic mr loba2 service, mintak dulu pic nude dia masa stim la, kalo tengok pepek start meleleh kira ble try la tu! Rasanya xde lg blog ‘Lelaki2 yg menservis terbaik’ (lebih kurg g2 la) untuk dijadikan rujukan pepek2 yg gatal, so any takers?

    Yasmeen : naper tak soh ajak mak skali? thehehe…

    Comment by Pez2KcgPeaze — Thursday, March 22, 2007 @ 3:58 pm

  114. harry :- ur thougt 4 2dae kinda funie……

    Comment by LEIA — Thursday, March 22, 2007 @ 4:05 pm

  115. ALESSANDRO NOMINO klakar la bagi aku gelak dulu.. hakhakhakhuk uhukuhuk adoi!! sampai terbatuk aku huh……, lu terkono dengan LEIA.., ihikihik.., takut jugak LEIA ye…., ko percaye ke LEIA ni pompan?
    siap paste email lagi tu……,
    pape pon good try ALESSANDRO NOMINO..,

    GIRL…, ape ni…, DILA dapat tahniah pengomen yg ke-100.., mane aci cam ni…, mase BRAHUNDI dulu GHOST jadi pengomen yg ke-100 tak de pape pon (klau campur utat mii nyer komen skali la)…, ini TIDAK ADIL!!! hehehe… GIRL dah langgar HAK ASASI MANUSIA so patut kene hukum blanje breakfast nasi LEMAK sambal SIKIT,lagi NASIK TAMBAH..,pastu lauk TIRAM LAUT..ha…………….,

    HARRY ko ni sampai secretary ko pon layan jugak BLOG GIRL ni heh????
    GIRL…., sikit ari lagi meletop la komen medium ni…. bukan 3 angka 4,5 angka la.. puh…..jampi….!!

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 4:33 pm

  116. Ghost Rider :- bukan takot lah tapi aku jauh nun di sinin…….
    oeiii……aku pompan sejati…..wanita melayu ‘ter’akhir…..

    Alessandro :- better gif mi ur correct email add…..mi wil get back 2 u…….

    Comment by LEIA — Thursday, March 22, 2007 @ 4:53 pm

  117. LEIA.. lu cakap GHOST budak lagi!!……, dah la panggil orang ekor!!..,
    nasib baik la AKAK LEIA ni minat ngan GERMANY ARMY CAP hihi… malu la GHOST, tapi AKAK LEIA tak leh try tau…….. ;p

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 5:05 pm

  118. LEIA…, nun disana….., beribu batu…., tapi dimane?? seberang laut ke seberang gunung ke….., ntah2 kite ni ade kat seberang banggunan je kan?? sape tau?? siap selisih bahu lagi tu tapi tak kenal….., ntah la..

    Comment by Ghost Rider — Thursday, March 22, 2007 @ 5:09 pm

  119. meen, ko ngan abg ko pun sama leee

    Yasmeen : dah nama pon adik beradik lol

    Comment by kaka — Thursday, March 22, 2007 @ 11:08 pm

  120. ko try la plak jadi pengomen ke 200. mane tau kalo meen kasi ucapan panjang sikit ke hehehe….

    Yasmeen : hehehe rase cam nak pilih nombor ganjil, pas 100, 300 la… pastu 500, pastu 700, pastu 900 thahaha…

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, March 23, 2007 @ 12:07 am

  121. korang suke2 je nk cipta rekod…kang terlebih femous blog meen nih..kuar surat kabar…pastu kene block…abis kite sume…tak ley dh layan cite meen nih lagik..(kalo bole block la..).

    meen cpt la update…sebelum comment yg dh jadik mcm forum nih bertmbh2..

    Yasmeen : owh ko doakan blog aku kene block ekk? jotos pala ko baru tau!

    Comment by 4en4an9 — Friday, March 23, 2007 @ 12:33 am

  122. “Kata u ada buat blog lain yang ada unsur kemanusiaan, cinta dan apa lagi. apa address blog tu? at least nak tau juga u ada skil lain tak selain skil sex ni.”

    Meen :- aku nak blog yg pat atas nie……..

    GHOST :- malu konon..tapi mahu…….hahahahaaa…..

    Yasmeen : ko boh e-mail palsu camne aku nak kasi nih leia? pat ym aku!

    Comment by LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 7:08 am

  123. GHOST :- aik…marah ker panggil kau adik….nasib baik aku panggil kau adik..bukan ‘adik2’…heheheeee
    jangan marah2..nanti kene main…eh salah….kene jual…….takot tak laku……..takde sape nak beli…….

    Yasmeen : adik jambu… thehehe… alah ko panggil ‘anak ikan’ jelah senang leia

    Comment by LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 7:12 am

  124. si HARRY ngan JAYMAN nye lagi!!!…

    tapi rasa nye baris akhir tu bunyi nye cam ni ..

    “..aku taknak terima menantu yg LUBANG HIDUNG BESOR SAMPAI KONEK GAJAH PUN BLEH MASUK!!!…”

    Comment by Tombo — Friday, March 23, 2007 @ 7:14 am

  125. Ghost dia tak layan blog ni, dia gelakkan aku sebab aku tergelak sorang2x depan monitor..baca comment blog ni…

    Yasmeen : ko jangan gelak² cam org gile depan pc. nanti seketeri ko ingat ko tengah webcam ngan awek bugil thehehe…

    Comment by Harry — Friday, March 23, 2007 @ 7:15 am

  126. leia…….apsl bounce plk? org lain blh je anto email apsl ko takleh? oklah, aku bg yg lg satu hezry_rie@yahoo.com. ko ni tggl kat sabah or sarawak? klu ko takleh email gak ko g terjun sg rejang dlu pastu mesti blh punyer

    Yasmeen : ko anggap je dia kat singapore. thehehe… singapore kan takmo kawan ngan malaysia kuikuikui

    Comment by alessandro — Friday, March 23, 2007 @ 7:24 am

  127. “Yasmeen : ko boh e-mail palsu camne aku nak kasi nih leia? pat ym aku!”

    Meen :- aku tak paham….ari wednesday tu ari baru kau email aku pat yahoo mail aku…….ape plak kau boh email palsu nie……..yest aku ade reply kau…kau tak dapat ker……….

    Yasmeen : ade ker? ko ade reply ekk? adui… yg mane satu hah. sehari aku dapat 700 email thehehe aku pon pening

    Comment by LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 7:27 am

  128. ghost….buntut ko ler gelakkn aku. si leia tu brsggh sggh nak rase konek aku ni. bg can ler kat kengkawan wei……..jgn marah ghost, aku gurau jekkkkkkk

    Comment by alessandro — Friday, March 23, 2007 @ 7:29 am

  129. hah….panjang pun umur ko leia. cpt ler email contact numberrrrrrrrr ko. skrg gak aku tpn.

    Yasmeen : kalo mintak gambo kote dulu baru kasi kontek number leh tak? thehehe…

    Comment by alessandro — Friday, March 23, 2007 @ 7:30 am

  130. aku memg percaya kat ko meen. die ni ade kat singapore ler tuuuuu. aku leh jer turun johor. blh check in hotel kat sane

    Comment by alessandro — Friday, March 23, 2007 @ 7:33 am

  131. meen…..aku dah dpt email si leia tu tp without phn number uhhhh.

    leia…..mane phn number ko?

    Yasmeen : ko bersabor jelah, kalo di a ak kat ko, adelah rezeki ko nanti thehehe…

    Comment by alessandro — Friday, March 23, 2007 @ 7:39 am

  132. leia…… check ur email plz

    Comment by alessandro — Friday, March 23, 2007 @ 7:43 am

  133. “Yasmeen : ko anggap je dia kat singapore. thehehe… singapore kan takmo kawan ngan malaysia kuikuikui ”

    Meen :- ape plak kau cakap camtu……sound cam racist jer…….maciam lah aku nie s’porean….tak kire lah aku kat mane2 pon……singapore ker…indonesia ker…brunei ker…pakistan ker…….kite sume nie kan owang jugak….

    alessandro :- aku dah try email kau pat ‘hezry_rie@yahoo.com’…tak tahu lah kau dapat ke tak……….

    Yasmeen : ala ko kan tau molot aku ni rabakz hahaha… korang beromen la dulu, aku update blog jap thehehe… sejam dua lagi siap la nih gaknye thehehe…

    Comment by LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 7:46 am

  134. “leia…… check ur email plz”

    aless :- check oreadi….watzzzz upp……
    so u wanna stil chat here or ‘our personal’ email……

    Yasmeen : oi sane la kat personal e-mail korang. penuh komen aku la weh… tak pon korang gi je kat http://berahi.cbox.ws hihihihi

    Comment by LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 7:48 am

  135. meen :- heheheheeheeeee…..sowie lah meen…tak ‘ter’intention pon nak chat kat sini…..
    neway aku stil nak blog kau yg lagi satu tuu……

    Yasmeen : ok aku email jap lagik!

    Comment by LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 7:54 am

  136. ” Yasmeen : ade ker? ko ade reply ekk? adui… yg mane satu hah. sehari aku dapat 700 email thehehe aku pon pening ”

    Meen :- sape suroh kau gatei kasi personal email kau….hehee……

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 8:18 am

  137. aLESAENDRO kalau bab f#!king hidup atas bawah… kata experience sana, sini, tua, muda gf bersepah merayu kat leia mesti ko berdebar-debarkan ye lah sampai sanggup turun kota singa…ish…ko ni…selalunyalah org yg gelojoh ni kuar cepat…yerlah focus dia kat situ jerk….aku rasa lah kan leia tak berbaloi sebab alesaendro nak kena travel ke JB perjalanan jauh dlm mind mesti stim jer sepanjang jln sampai jer sana dah penat mind focus lagi ni stim dah tentunya aku rasa paling kuat pun 5 minit lah….tak tau lah aku puas ke tidak…
    “JGN MARE YA ALESAENDRO”
    Tapi kalau rasa nak perform makanlah “PRONOTON” ubat kuat.

    Comment by Harry — Friday, March 23, 2007 @ 9:39 am

  138. aku sokong Harry..
    lupekn je la alesaendro tuh leia oiii.
    byk lagik jantan lain…huhuhu…

    meen>kasik list jantan2 bangat kat leia nih…senang di buat pilihan…

    Comment by 4en4an9 — Friday, March 23, 2007 @ 10:24 am

  139. harry :- hahahaaaaa……..”PRONONTON” ubat kuat tu ape har…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 10:25 am

  140. MEEN…NSB AKAK IPAR KO TGH TIDO GAN MAK KO…KALO X MAK KO SURE JOIN SEKALI PARTY BOGEL IBU/ANAK/MENANTU/KWN..HUARGH HUARGH HUARGH

    Yasmeen : agak-agak la wei. bak pinjam nama mak ko bleh?

    Comment by NEMO — Friday, March 23, 2007 @ 1:28 pm

  141. ni baru best meen…

    Comment by cilired — Saturday, March 24, 2007 @ 8:27 am

  142. pronotonnn tuu..ubat tahan kuat jerr..utk merekaa yg tak berkeupayaaan….kekekekeke….sian kat lu harry…gua simpati sama lu… :))

    Comment by nothandsome — Monday, March 26, 2007 @ 11:18 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: