Diari Berahi Yasmeen

Friday, March 23, 2007

skandal tonggang terbalik :p

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 9:36 am

keESOKkan harinye kitorang bangun lambat hahaha… tapi aku la yg paling lambat. sampai mak aku jerit-jerit suruh makan. Aku kuar bilik tengok Shima tengah sental nasi goreng mak aku. Wah! dah bergaul ngan keluarga aku plak dia ni. Dia ngan abang aku takleh nak kontrol nampaknye. memang jelas sangat nampak dorang cam rapat. Tengok tv sama-sama, tapi tak la duk sebelah-sebelah. Tunang dia pun takde la syak ape-ape.

Aku pun tak sempat nak kenal tunang abang aku tu betul-betul. Dah banyak kali jumpa dia, dia pun rapat ngan family aku, tapi aku takde plak berbual sakan ngan dia. Hari tu pun mase sibuk-sibuk cari barang hantaran, nampak cam dah serious nak kawen, sudahnye aku lak yg kawen dulu.

mak aku paksa aku pegi hospital hari ni suruh tengok Saiful. Alamak boring betul la. Aku bukan nak jadi isteri derhaka. Korang tau la kan, aku ngan dia sudah la kawen bukan kerana cinta, dia plak buat aku cam binatang, camne la aku nak rase kesian kat dia. dapat kasi dia rentung ni aku dah rase syok dah thehehe…

Aku bersiap pastu ready dah nak kuar, pegang kunci kete ngan muke moncong! Nyampah tul aku. Siap kuar pintu umah hentak² kaki lagik thahaha! Sampai SJMC, mak mertua aku ade. Keadaan Saiful masih camtu gak la. Kadang-kadang ok (tido) kadang² airmata dia meleleh. Dia takleh gerak, takleh cakap, jadi aku tak tau ape yg ade lam hati dan fikiran dia sekarang.

“sian baby, rindu kat papa dia” aku nak muntah geli geleman bile mak mertua aku cakap camtu. Eeeyekkks! Aku buat tak dengar je. Aku duk kehulu kehilir jap pastu aku blah. Mak mertua aku tak cakap ape. sampai kat tempat parking umah aku, terserempak ngan shima. dia pun nak kuar. tergedik-gedik dia lari kat aku.

“jom kuar jalan-jalan” shima sengih-sengih. aku garu pala. duk umah jelah, mak aku ade kat umah, apehal aku nak jalan-jalan ngan dia plak.

“ajak la abang u skali” shima sengih lagi. huhuhu! patut la ajak aku jalan-jalan nak ajak abang aku rupenye.

“ajak mak i skali leh?” mata shima terbeliak bile aku cakap gitu. aku ketawa terkekek-kekek tengok reaksi muke dia.

aku sms Zamri. suruh dia bawak abang aku turun and bagi alasan kat mak aku yang dia dan abang aku nak kuar jap. so, mak aku tak tau kami kuar berempat. dia ingat aku kat hospital lagi hehehe…

“abang u best la” shima kenyit mata aku. aku buat muke tak tau je. Abang aku turun sambil tersenyum-senyum. kemain lagi mamat ni. aku report kang baru dia tau. dan aku cuba untuk menjadi adik yg sporting. Ah! lantak la baru bertunang, tak kawen lagi pon… thahaha… Shima ajak naik kereta dia. Zamri offer diri untuk drive. So, aku duk sebelah Zamri la. Paham dah… belangkas berdua ni malam tadi separuh jalan je, tu pasal bile siang  je terus gedik nak mengawan.

Kat blakang dorang main kiss-kiss, raba-raba breast. Zamri senyum-senyum pandang cermin blakang. Aku buat tak tau je. Bukak radio dan dnegar lagu. Sesekali aku dengar gak dorang mendesah-desah. Tak tau la ape dorang buat, aku malas nak pandang. Yang bawah tak nampak la. Tapi yg kiss-kiss tu memang leh nampak dari cermin.

Abang aku kiss seleruh leher dan dada. Tangan dia meramas-ramas breast shima. Berkucupan sampai berbunyik-bunyik. Sial betul. Buat aku tak tahan je. Sebelum ni abang aku tak tau ape aku buat dengan Zamri.  Kalau boleh aku tak nak tunjuk sangat la. Bukan tak nak tunjuk sangat, tak nak tunjuk langsung. Biar dia anggap kejadian malam weird tu adalah kali pertama aku berbogel depan Zamri.

Tiba-tiba Zamri bersuara. “sori la malam tadi, aku tak sengaja nampak korang, tu pasal aku mengintai” semua orang terdiam. abang long ngan shima meleraikan pelukan.

“sebenarnya i panik. i betul-betul takut. that’s why i tarik u sekali” shima bersuara perlahan. so, lepas Zamri mulakan je, baru kami bincangkan hal tu. malam tu shima balik, pastu dia tak perasan pun yang ade orang tido kat ruang tamu sebab sofa tu kan membelakangi pintu masuk, so shima ingat aku tido ngan mak aku dan bebudak laki tido bilik tetamu. dia pun memang tak sangke la. pastu dia dengan selamba salin baju. tengah duk bukak satu persatu, dia perasan cam ade kepala jenguk dari sofa tengah tengok dia. pastu abang aku plak bersuara, dia kate dia dengar orang bukak pintu, dia tengah baring kat sofa, dia pun bangun la jenguk. pastu dia nampak shima bukak lampu bilik, campak beg atas katil, pastu tanggalkan skirt, baju, bra dan spender sampai la dia berbogel nak jalan ke tepi almari nak ambik towel, baru dia perasan yg ade orang pandang dia. so, mase tu dua-dua tergamam. mengikut telunjuk syaitan dan abang long terus ke bilik shima dan tutup pintu.

mase tu plak, Zamri nampak abang long masuk bilik shima terus tutup pintu, dia pulak dengan beraninye pegi bukak sikit pintu tu pastu nampak adegan romen-romen. mase tu aku kuar konon nak minum. (sebenarnya aku nak gi cari Zamri ajak kongkek hehehe) pastu aku nampak Zamri mengintai shima, sehinggalah aku pun join mengintai sekali.

So, kami duduk minum-minum sampai 2-3 gelas sorang. punyelah lama borak pasal benda tu je. Abang aku plak bukak citer yg tunang dia tu cam dah berubah arah sebab dah jumpa laki lain yg lebih hebat-hebat sejak keje ngan syarikat korporat ni. tunang abang aku tangguhkan perkahwinan dah 2-3 kali dah, tak tau la sebab sebenar. Atau tu cuma alasan abang aku ke, tak tau la. Tapi tu bukan alasan kenapa dia mesti curang sampai kongkek ngan pompuan lain sedangkan sebelum ni aku penah nampak abang aku kongkek ngan tunang di atas meja makan kalo korang masih ingat. Mase tu aku masih lagi jadi pompuan simpanan zaki, lelaki tua tu.

shima plak tanpa segan silu memuji-muji skillsex abang aku. pastu sambil borak, sambil lentok-lentok kat abang aku, kadang-kadang tangan dia letak atas peha abang aku. pastu cakap pun rapat-rapat kat telinga sampai nak tercium gamaknye. alahai…

kat situ jugak kami borak pasal plan aku nak ke Tulsa dan nak tuntut cerai dari Saiful. Tapi abang aku tak tau yg anak ni bukan anak Saiful. Yang tau citer ni cuma Zamri ngan Shima je. Abang aku tak kasi aku pegi jauh. Dia terkejut ngan plan aku. Walaupun aku kate kawan Shima ade, leh tolong aku kat sane. Tapi abang aku berkeras tak kasi dan janji akan carikan aku keje. Aku diam je.

malam tu shima berusaha cari peluang nak kongkek ngan abang aku. tunang abang aku plak asyik berkepit je ngan abang aku, mungkin nak kongkek gak kot :p shima gelisah tak tentu arah. Esok flight dia ke Auckland. Jumaat depan baru dia balik KL. Hahaha sian wrong timing!

sian plak kat shima tu kempunan. aku paham la perasaan dia camne kalo nak, tapi tak dapat, aku pon penah rase camtu thehehe. aku offer zamri kat dia. tapi bile aku cakap kat zamri, zamri tak nak.

“tak nak la, ko jangan paksa aku meen, aku tak nak” walaupun aku pujuk-pujuk bagai nak rak, dia tetap tak nak. tak tau ape sebabnya. nak kate bekas orang, zamri tu bukan peduli pun, di abukan tak penah bedak bekas orang. pompuan yg satu umah ngan dia kat kuantan tu pun bekas orang gak, aku ni pun bekas orang gak.

malam tu abang aku masuk bilik aku. aku ingat zamri siot! abang aku panggil-panggil nama aku. biel aku jawab je, dia kate… “meen, tolong panggilkan shima jap” aku mengeluh.

“adui bang, kul bape dah ni?” aku merungut-rungut. si shima plak kunci pintu bilik. aku call enset dia. dia tak jawab. aku hantar sms. dia reply… “i dengan somebody ni” la, dapat lak dia cari batang malam ni. memang kemaruk sangat la tu gaknye.

aku reply balik “kasi abang long join boleh tak :p” aku segan nak hantar sms camtu tapi aku hantar jelah buat muke tak malu. lame gak aku tunggu dekat 6-7 minit. maybe dia bincang ngan mamattu kot. sms masuk, shima dah reply….

bersambung…

97 Comments »

  1. bersambung esok la pasal aku dah nak pegi ni, aku halfday hari ni kehkehkeh… nanti la sambung kalo free thahaha sori…

    Comment by berahi — Friday, March 23, 2007 @ 9:40 am

  2. Mana di alamat blog u yang lain tu? U kan ada buat cite lain selain cite sex ni. Bagi la kat saya. Leh juga saya compare yang mana best.

    Comment by e-in — Friday, March 23, 2007 @ 9:44 am

  3. Ala bagi je la. Sekerat jalan pun tak pa. Saya ni cepat bosan dengan sesatu crita @ benda @ orang. Dah lama baca blog berahi ni, nak juga baca blog lain.

    Yasmeen : ok e-in aku kasi sket babak pening pala lam kisah cinta aku kat blog lagi satu tuh…

    Vidalah satu-satunya wanita yang berjaya menawan hatinya selepas dia kehilangan Nazira beberapa tahun lalu. Namun disaat-saat mereka hampir disatukan, perasaan itu kian dalam. Ada renungan mata Nazira di anak mata Vida. Ada gelak tawa Nazira pada senyuman Vida. Segala yang ada pada Vida, dihantui bayangan Nazira.
    Shahrul sendiri keliru. Bagaimana dia mahu menikahi gadis itu jika hatinya diganggu kehidupan lampaunya bersama Nazira. Cintanya terhadap Vida dihantui kasih sayang Nazira. Bagaimana untuk dia lari dari semua itu?

    Shahrul terasa benci kepada dirinya sendiri. Tamak dan mementingkan diri sendiri. Namun bagaimana dia ingin menipu perasaannya sendiri? Begitu rumit situasi ini. Jiwanya tidak tenteram. Hatinya bagai dilanda gelombang. Adakala dia rasakan dirinya telah hanyut. Adakala dia rela diri terdampar tanpa cuba melawan ombak yang datang. Nampaknya dia lebih rela lemas dari berusaha menyelamatkan dari gelombang besar itu. Bodohkan aku? Shahrul mengeluh lagi.

    Comment by e-in — Friday, March 23, 2007 @ 9:51 am

  4. hahahahaha…. tak sempat nak stim dah “bersambung” engko nie memang saspen mode tue lah Meen!!!!

    Comment by Ameer — Friday, March 23, 2007 @ 10:13 am

  5. Yes meen update….nampaknya panjang episod kali ni…tak sabar nak tahu next….

    Comment by Harry — Friday, March 23, 2007 @ 10:14 am

  6. meen..engkau eh…..memang suke buat owang stim separoh jalan…..suspence plak tu…..nasib baik aku tak sempat nak stim……heheee….

    neway..aku suke plot nie….at least kau tak main ngan abg long kau tu………hehee…

    adakah sambongannye 3some or gangbang……ye lah..mayb shima (“i dengan somebody ni”) bukan ngan sorang mamat jer…..mayb 2 or 3 owang ker……thrill jugak kan………

    Yasmeen : nak 3some, 4some gak ker? alahai… nanti la aku susun, aku masukkan nama ko skali baru ko tau thehehe…

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 10:38 am

  7. Meen pi carik port baru kaaa??? Jangan lamer2 tau… nanti readers winduuuuuuu!!!!

    Yasmeen : jumpe disane! mase wife ko tido, ko datang la ketuk pintu bilik aku. aku pun nak check-in kat rasa sayang gak la ikot ko thehehe…

    Comment by Ameer — Friday, March 23, 2007 @ 11:00 am

  8. hehehe…mentang2 ko halfday..cite pun half…

    aku pun halfday la…baru masuk…gi LCCT tadi..

    tapi cerita nie kat mane ni?rumah family ke?ke kat brunsfield?

    Yasmeen : bace bebetul

    Comment by ratm — Friday, March 23, 2007 @ 11:05 am

  9. ” Yasmeen : nak 3some, 4some gak ker? alahai… nanti la aku susun, aku masukkan nama ko skali baru ko tau thehehe…”

    oei..kau jgn nak memandai tarok name aku eh……aku tak nak ade kena mengena same ade idup atau mati……..heheee…….
    takdelah..ini karya kau….suke ati kau lah kau nak pakai name sape2 pon……..cume aku takde pon rasa bangga or anitink if kau pakai name aku…….

    aku nak crite gangbang…..bule tak…….

    Yasmeen : yelah nanti aku fikirkan camne aku nak wujudkan si LEIA lam citer nih! mintak topik berat lak tuh!

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 12:23 pm

  10. sssyyhhhhh!!! jgn bocorkan rahsia…nanti RATM tue pun nak join plak…threesome jadik nyer!!!!

    Yasmeen : ala dia bukan ade kat sane. kan kite je yg tau tempat rahsia tu thehehe. asal jangan dalam lift sudah :p

    Comment by Ameer — Friday, March 23, 2007 @ 12:35 pm

  11. harry :- hahahaaaaa……..”PRONONTON” ubat kuat tu ape har…..

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 12:48 pm

  12. hmmm… jalan crite yg semakin menarik… tapi pelik gak bab keberanian si shima nak seludup org masuk time mak ko ade… tapi lagi satu takkan si abang long ko tak nak revenge dgn tunang dia pasal layan laki lain?…. anyway good plot… nampaknye terpaksa laaa bersabau minggu depan… heheheheh

    Yasmeen : tunang abang aku tu takde main pone ngan laki lain. cuma dia cam dah kureng sket ngan abang aku pasal skarang ni dunia dia dikelilingi lelaki yg hebat² :p
    keberanian shima jangan la ko pertikaikan sebab orang yg gile konek ni peduli ape, janji dapat thahaha!

    Comment by dex — Friday, March 23, 2007 @ 12:57 pm

  13. Fantastic fantasy lg laa Meen….aku tau konek Zamri sure tgh berada dalam pantat Shima laa…takkan korang tak tau kot….hehehe

    Yasmeen : ko pepandai jerk thehehe…

    Comment by Eddie Van Halen — Friday, March 23, 2007 @ 1:00 pm

  14. ye tak ye jugak eh….mayb si zamri yg tgh suntut si shima tu……..

    Yasmeen : tak la wei, kan aku dah offer dia tapi dia takmo :p

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 1:04 pm

  15. Meen :- nie aku reply on behalf of kawan aku yg maciam sial…….

    Alessandro – dgn minah cacat pun kau nak try. Kau tak baca ker si Leia tu kata hanya dia sorang je yg ada kunci to the HANDICAP toilet..hahahaha…
    Cacat pun cacat lah.. jadi ada lobang kan…..

    Meen – Luv yr fantasy story.. kalau aku nye crita plak, kalau bakal kakak ipar kau dgn mak kau dah bangun, join sekali je ah.. the more the merrier.. Salah satu dari dorang boleh rakamkan sesi hebat tu.. agak2 kau tgh boring takde buah ladung nak gentil, tgk balik tape/cd tu, buat sendiri sua.. ada 10 jari sia2 je tak pakai.. selitkan main lobang juboh
    pun ok per…..

    Yasmeen : hadui nazak pala otak aku memikirkan skill² ganas lagi extreme yang ko nak nih!

    Comment by baik ar Tiara — Friday, March 23, 2007 @ 1:11 pm

  16. ” Yasmeen : hadui nazak pala otak aku memikirkan skill² ganas lagi extreme yang ko nak nih! ”

    yg pat atas nie bukan aku eh…..kawan aku nye idea…..dekni memang gile2 sikit…..aku yg gile2 manyak…….wakakakakahhhhhhh…………

    ” Yasmeen : tak la wei, kan aku dah offer dia tapi dia takmo :p ”

    tu eksen jer meen………..

    Yasmeen : tak eksen-eksennyer… aku memang ade masokkan watak lain… hehehe tunggu dan lihat nanti :p

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 1:23 pm

  17. woi….lincah kadok kau reply………aku tak sempat nak buat ape2 pon………

    Yasmeen : ala beb citer bedek-bedek tibai jelah bukan susah pon :p

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 1:27 pm

  18. woi….lincah kadok kau reply………aku tak sempat nak buat ape2 pon………

    backing zamri nampak…..sayang nah kau ngan die………

    Yasmeen : aku akan pastikan dia dipandang suci thahaha… benonye jeles gak rase ni, aku takmo pompuan lain sentuh dia, aku sorang je bulih haks

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 1:27 pm

  19. huarggghhhh…!! ngantuk lah pulak.

    Comment by haris — Friday, March 23, 2007 @ 1:32 pm

  20. “malam tu shima berusaha cari peluang nak kongkek ngan abang aku. tunang abang aku plak asyik berkepit je ngan abang aku”

    “malam tu abang aku masuk bilik aku. aku ingat zamri siot! abang aku panggil-panggil nama aku. biel aku jawab je, dia kate… “meen, tolong panggilkan shima jap” aku mengeluh.”

    “adui bang, kul bape dah ni?” aku merungut-rungut. si shima plak kunci pintu bilik.”

    abang ko ngan tunang dia…macam kat rumah family..

    bilik ko,ngan bilik shima….macam kat rumah ko..ke shima ade bilik kat rumah famili ko?

    meer..teruskan le niat ngan ko ngan meen tu…aku open minded bro..hehehhe

    Yasmeen : hadui bang, ni kat brunsfield la kengkonon ni. kan ke umah aku ngan si sepol tu dah terbakor haks. aku kat umah aku la yg shima sewa ni. (tapi mak aku ingat ni umah shima) kan dulu aku kenceng mak aku kate aku tumpang umah dia. dorang semua datang sini pasal si sepol tu kan rentung kat sepital. ape yg ko pening, mak aku nak balik dah pon. haks

    Comment by ratm — Friday, March 23, 2007 @ 1:32 pm

  21. EVH..mana ko tahu konek Zamri tgh berada dalam pantat Shima? Aku rasa dia kongkek jubor shima kot….kemut keliling maa….hu3

    Yasmeen : ha ni lagi sorang, tak baik main belakang, selebet tau tak? thehehe…

    Comment by thickdix — Friday, March 23, 2007 @ 1:35 pm

  22. Meen…Ko ckp tak baik main belakang?? Ko main blakang xpe la pulak.. Ko ajar la shima canne x jadi selebet…hu3

    Yasmeen : aku takpe, ni kibod aku, aku leh tekan huruf ape yg aku suke thehehe… ko pon same, ko leh tekan huruf ape yg ko suke kat kibod ko, tapi ko takleh tekan kibod shima, sebab dia pon ikut suke hati dia nak tekan huruf ape kat kibod dia.

    Comment by thickdix — Friday, March 23, 2007 @ 1:43 pm

  23. tau le ko ade rumah kat brunsfield yg duk skali ngan shima tu…tau rumah ko ngan sepul terbako…tau family ko semua dtg…

    takpela..malas aku pikir panjang…hehehehe

    takyah ckp “kat brunsfield la kengkonon..”..aku baca cerita nie as reality…jgn hilangkan mood pembaca2 budiman..:)

    Yasmeen : cakap kengkonon pon leh ilang mood ker? Ah! suke hati ko la, kibod ko, lantak ko la nak tekan huruf ape

    Comment by ratm — Friday, March 23, 2007 @ 1:52 pm

  24. Sori meen..aku dah lama tak tekan kibod….secretary aku yg tekan kn untuk aku…aku cuma kasi idea jerk…hu3

    Yasmeen : muahahaha… takde bukti, tak nampak thahaha…

    Comment by thickdix — Friday, March 23, 2007 @ 1:57 pm

  25. Hihi cian ratm blur laa Meen layankan ajek laa

    Yasmeen : weh! e-mail ko ni betul ke palsu? meh nak kontek ko jap!

    Comment by Izaida — Friday, March 23, 2007 @ 1:58 pm

  26. mood pembaca budiman..bukan mood aku..aku kurang budiman…

    lantak kite la meen nak tekan ngan masuk mane2

    Yasmeen : ko kene tekan dulu baru leh masuk. ko masuk baru nak tekan, senak la…

    Comment by ratm — Friday, March 23, 2007 @ 2:00 pm

  27. aku kena baca balik..nak pahamkan apa yg korang chat..hehehe…ke bluran tahap cipan ..merangkak-rangkak hehehe

    Yasmeen : takpe ko takyah pk pasal kitorang, ko fokus kat citer aku ni je, pastu ko pilih sendiri ko nak main watak yg mane. bile ko dah pk dengan tenang dan semasak-masaknye, ko e-mail je aku

    Comment by LoisLane — Friday, March 23, 2007 @ 2:02 pm

  28. baik ar tiara…………… klu ko duduk tmpt aku ko takleh memilih org. klu die nak ko takleh tolak, itu polisi yg ko perlu ade. so klu die sedor die tu camner die tak msk blog ni and die tak citer yg die gune jari main biji die. hah…..lg satu die takyah nak cbr aku

    harry………jgn pk camtu ler ustad. sblm ni ko alim sgt nak bg nasihat. skrg ko lak yg bnyk msk blog ni@#$%%^&*&*

    leia……nanti aku email ko. 2 email ko aku dah dapat.
    PRONOTON tu ubat kuat keluaran Dr. Ismail Thamby (mamak tu). mesti kuat. btg die pun mesti hitam huhuhuhuhuuhuuuhk

    Comment by alessandro — Friday, March 23, 2007 @ 2:03 pm

  29. so yg kadang2 kita buat tu ko senak ke?apsal tak cakap…hmmm

    Yasmeen : segan la nak cakap, kalo leh tahan, aku tahan…

    Comment by ratm — Friday, March 23, 2007 @ 2:07 pm

  30. Bukti?? Aku tak simpan bukti la….ssh lah nanti kalau ada jadi court case…nanti aku naik turun court, tilam pon ikut sama naik turun….dah lah tilam aku size emperor….hu3

    Comment by thickdix — Friday, March 23, 2007 @ 2:11 pm

  31. still waiting for the next story…..hopefully ade lah yg hangat bangat yer…….

    Comment by Ameer — Friday, March 23, 2007 @ 2:15 pm

  32. [so yg kadang2 kita buat tu ko senak ke?apsal tak cakap…hmmm

    Yasmeen : segan la nak cakap, kalo leh tahan, aku tahan…}

    fantasy or reality???

    Comment by Ameer — Friday, March 23, 2007 @ 2:16 pm

  33. Tiara: shima sms kau suruh abg long kau masuk kat bilik dia. Rupa2nya dia tgh main dgn bapak mertua kau.. dgn tak malunya bapak mertua kau kongkek pantat shima, abg long kau kongkek juboh shima.. kau tak perasan rupa2nya zamri ada kat situ. Shima tgh kolom konek zamri.. kau jeles, kau kejut kan mak & kak ipar kau..

    Oleh kerana kau dah stim kodok, kau pergi tgk laki kau kat hospital. Entah mcm mana kau Nampak laki kau tgh main dgn nurse leia.. hahahaha

    Meen: tetek si leia ni besar.. elok kau selitkan dia..

    Yasmeen : eh ko nih! mane lak datangnye bapak mertua aku? ni kat umah bujang aku dulu la yg aku stay seblom kawen tuh. mane plak datangnye pak mertua aku thahaha…
    stim kodok kat mamat rentung tu? haiyo nurse mane la yg selera ngan batang rentong tu thahaha…

    Comment by baik ar Tiara — Friday, March 23, 2007 @ 2:17 pm

  34. meen…kawan aku nie memang cam sial banyak….tak pasal2 name aku terbabit plak…………

    Yasmeen : boleh la Leia, kalo tetek ko mantol lagi bagus, senang aku nak imagine mase tulis creta thahaha…

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 2:19 pm

  35. biler nak ader adegan main kat pantai lak???

    Yasmeen : tunggu real experience aku ngan ko la minggu ni. kalo jadik, aku update sini thehehe…

    Comment by Ameer — Friday, March 23, 2007 @ 2:23 pm

  36. leia……..check ur email plz

    Comment by alessandro — Friday, March 23, 2007 @ 2:36 pm

  37. a aah meen betul laa email aku tu kontek yeh tak cabar dh nk kenal2 huhu

    Yasmeen : aku pun tak sabo gak nih thehehe…

    Comment by Izaida — Friday, March 23, 2007 @ 2:38 pm

  38. oi Baiker Tiara!!!
    … kote si seipol tu dah rentung, nak main camne?!!!… logik le sikit

    Comment by Tombo — Friday, March 23, 2007 @ 2:39 pm

  39. tombo :- camne kau tahu konek die dah rentong….aku baru balik dari hospital, tgk si saiful…..bule tahan besar jugak batang butoh die coz bebalot ngan bandage….aku pon ape lagi..stunt jer lah…….

    Comment by Tiara — Friday, March 23, 2007 @ 2:45 pm

  40. ” biler nak ader adegan main kat pantai lak??? ”

    Ameer, ah yg tu kau kena tunggu jap.. nanti bila aku ada masa aku buat blog sendiri… aku mmg suka buat ‘benda’ ni kat public.. thrill oi.. hahahaa…

    sememangnye aku memang pernah main kat public toilet….kat pantai….kat national stadium……

    Comment by Tiara — Friday, March 23, 2007 @ 2:52 pm

  41. ” Yasmeen : eh ko nih! mane lak datangnye bapak mertua aku? ni kat umah bujang aku dulu la yg aku stay seblom kawen tuh. mane plak datangnye pak mertua aku thahaha… ”

    Meen: ah tu ah kau tak tau dlm senyap2 si shima ada buat hubungan dgn bapak mertua kau … hanya kau je yg tak tau.. Ar ni cerita fantasi aku..hahaaa…..

    Yasmeen : complicated tul fantasi ko ni. pening pala aku

    Comment by Tiara — Friday, March 23, 2007 @ 2:55 pm

  42. warghhhhhhhhhhhh..tensen..tensenn…steammmm sekerat jalann..apa nih meeeennn!!???…seksa batin btul laaa…adussss…
    meen…perkenalkan i ngan lea tu…i nak kenalkan dia ngan ‘adik’ i….mana tau dia suka ‘salam²’ ngan ‘adik’ i…ntah² siap cemolot lagi kalau dah kenall…hehheheh

    lea…mail me at takhensemmmm@yahoo.com kalau nak salam²…😉

    Yasmeen : aku tak berani la nak rekemen kalo aku tak tengok ko lagik , pasal selera dia selera serigala

    Comment by nothandsome — Friday, March 23, 2007 @ 2:59 pm

  43. Leia : aku rasa si alessandro ni dah ‘SAKIT’ kat kau..

    Yasmeen : wei, ko ni takde pc sendiri ke pinjam pc si leia? thehehe… bos ko kedekot ker?

    Comment by Tiara — Friday, March 23, 2007 @ 3:04 pm

  44. oei nothandsome….nie bukan blog kenal2 lah…..kau kene mintak izin ngan meen dulu……kahkahkah…..

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 3:06 pm

  45. aku setuju sesangat ngan tiara…..lagi thrill sebenarnya lagi besttt…sbb buat2 sambil takut2..perghh…lagi rasa cepat climaxx…aku pernah wat kat dlm tandas Uni dulu²…aku duk buat projek dlm tandas pompuann…pak guard singgah buang air kat tandas laki..perghhhhhhh….menggigill gak..tapiiii lagi syiokkk..kenangan paling aku susah nak lupakann….

    Comment by nothandsome — Friday, March 23, 2007 @ 3:11 pm

  46. meenn..restuilah hubungan aku ngan leaa….aku berjanji aku akan bagi cukup ‘makan’ dia nanti…aku takkan persiakan amanah yg ko berikan ini…

    Yasmeen : tunjok size kote dulu baru leh citer!

    Comment by nothandsome — Friday, March 23, 2007 @ 3:12 pm

  47. si tiara tu dah slalu buat bende2 cam nie….so company die dah tarok ‘firewall’ kat pc die…tu yg die tak leh access tu……kecian kan…..hahahaaaa….padan muke die………

    Yasmeen : hambik ko! rasekan ko tiara thahahaha!

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 3:37 pm

  48. hehe…aku watak sampingan ringan2 udah le ekeke..watak2 utama aku kasi otai2 kat sini je la…otai2 di utamakan…

    tak kisah kalau cuma watak2 ulam2 sampingan…ekeke..bukan main menu..hahahaahahahah

    Yasmeen : aku kasi ko watak pompuan suci la nak tak? thehehe…eh! masalahnye pompuan kah dikau? thahaha

    Comment by LoisLane — Friday, March 23, 2007 @ 3:40 pm

  49. ala…suci sgt kalu..aku tak masuk sini la meen ooi wakakakakaa….suci gittew2 la…tapi tak la mcm shima atau kamalia hahahaha….

    perempuan la..tak koser tau nak buat mcm setengah2 org tu…in real jantan tapi nama pompan…

    Yasmeen : ha’ah ade la cam sorang budak tu thehehe… kalo gitu aku kasi ko watak suci dalam debu la ekk? thehehe…

    Comment by LoisLane — Friday, March 23, 2007 @ 3:45 pm

  50. ghost :- dimanakah dikau….aku maciam ‘ter’ windue nak bobal ngan kau……dah lah over tis weekend aku tak leh nak masok internet….aku ade company dinner pat atas cruise……so c u on mondae…….buaizzzzzzz……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 23, 2007 @ 4:05 pm

  51. Alo Tombo… nie kan fantasi…so kalo meen tekan kibod, kote yang rentung tu pon leh repair balik….tapi mungkin dia tak nak sbb nanti si sepol tu bedal pantat nurse plak……hu3

    Comment by thickdix — Friday, March 23, 2007 @ 4:15 pm

  52. meen..i suka citer adik beradik incest.please reka hubungan u ngan brother u pleaseeeee…jadik ek….main sedap2 tau…especially dlm keta..hihi..oklah nak call bf ajak kongkek dlm jip..

    Comment by clie27 — Friday, March 23, 2007 @ 8:28 pm

  53. bersambung lagi? setan tul la ko ni meen

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, March 23, 2007 @ 11:15 pm

  54. makin best ni meen… pandai ler ko ni meen…

    Yasmeen : kan ko yg ajar aku wakakaka

    Comment by cilired — Saturday, March 24, 2007 @ 8:33 am

  55. apsal dah dua entry kerandut aku kering je. ape ni meen….. chis!!!!!

    Yasmeen : mesti kerandut ko dah rosak tu, baik ko check bebetul

    Comment by kerandutkacak — Saturday, March 24, 2007 @ 10:03 am

  56. meen, aku rasa Shima dgn mak abang kau tu meen….

    Yasmeen : mak abang aku tu maknanye mak aku ker?

    Comment by khairuL — Saturday, March 24, 2007 @ 10:55 am

  57. bravo!…hebat dan menarik pola citer awak!…mudah diikuti dan mudah terangsang segala yang ada.

    Yasmeen : bebaik ekk nanti banjir kat opis

    Comment by furqaniel — Saturday, March 24, 2007 @ 11:17 am

  58. yasmeen, memang normal ko akan rasa nak buat entry 3some atau 4some. yang haram ni memang best. aku yang dah biasa dapat ni pun kadang2 rasa nak try 3some, 4some… hehehe

    Yasmeen : aku layan permintaan je rafiza. ni pun aku dok kumpul maklumat dari si pemberi idea tu. ko ingat senang ke nak susun 3-4 orang buat projek serentak. nak kene citer pasal masing-masing punye skill dan tindakan lagi… pening pala aku!

    Comment by rafiza — Saturday, March 24, 2007 @ 11:33 am

  59. halo geng…….sori lmbt sket msk cini. pg td aku dah panjat tangga nak naik opis ade plak client nak jpe (hal keje ler). so aku sms kat bos aku trs terbang sg besi.

    meen…….ape kate ko msk citer aku skali. ko wat2 tension n terlintas nak cri gigolo lps tension n stim ko. amacam ble kerrrrr.

    leia…….mane ko????

    Yasmeen : ko nak watak ape? ko nak buat projek ngan sape? skill camne yg ko nak pakai? ko e-mail aku la senang lol!

    Comment by alessandro — Saturday, March 24, 2007 @ 1:10 pm

  60. hi meen.
    masyuk wo..tapi arinie x de citer ke cik meen

    Yasmeen : hari ni bz la sayang haks

    Comment by 69_tab — Saturday, March 24, 2007 @ 1:49 pm

  61. aduhhh…naper baru skg aku baca citer ko meen..kalau dari dulu aku baca sah hari hari aku main..stim giler

    Yasmeen : kalo nak main, main jelah, citer2 camni tak penting pon :p

    Comment by psy2duck — Saturday, March 24, 2007 @ 4:30 pm

  62. kalau ngko kuar novel aku rase bleh laku…… car angko tulih citer memang best….. cam re el

    Yasmeen : takut aku sendiri jual, aku sendiri bace je nanti thahaha…

    Comment by hak tui — Sunday, March 25, 2007 @ 2:14 am

  63. Proniton tuh ubat kuat member aku jd ejennya, bole tahan lama…aku sebenarnya tak perlukan tapi kalau ada yg nak bole email kat aku. Alesandro aku bukan ustaz. Aku adalah aku “Harry” kekadang org panggil aku hair ry berbulu…(jadi bahanla….). Leia tak sangka sampi cari kat URL bagus2X..Hari ini aku ada kat UNISEL sec 7 bukak Both…both aku “Gerai C” aku jual PC sambil2x jual Pronoton kat bebudak U & lecturer dorang….

    Comment by Harry — Sunday, March 25, 2007 @ 9:00 am

  64. TOLONG ENCIK POLISI!

    seorang perempuan menelifon balai polis.
    perempuan: tolong encik, saya diperkosa tiga orang ya ng tak
    dikenali!
    polis: jangan panik, cik! bagi alamat dan kami akan sampai dlm 10 minit!
    perempuan: mmm… datang dua jam lagi boleh, encik? baru selesai
    sorang…dua lagi belum!”

    Comment by Harry — Sunday, March 25, 2007 @ 9:21 am

  65. MABUK

    jayman & mok (dua2 bukan nama sebenar) mabuk2, baru balik dari clubbing dan
    singgah untuk tido kat rumah jayman. sampai ruang tamu jayman bercerita…

    jayman: hah… tu sofa yang baru aku beli, tv 29 inci tupun aku punya aku
    selalu karaoke ngan isteriku kat situ, piano tu plak aku selalu mainkan
    lagu untuk isteriku…

    jayman buka pintu bilik tido di sebelah ruang tamunya…
    jayman: tengok tu, pompuan cantik yg sedang tido atas katil tu isteri aku.
    lelaki yang sedang tido peluk dia kat sebelah tu plak,sapa lagi kalo bukan
    aku…

    Comment by Harry — Sunday, March 25, 2007 @ 9:22 am

  66. LEIA n GIRL..,penah dengar tak pepatah ni…,🙂

    Kecik jangan disangka anak,
    beso jangan disangka bapak..,

    Korang 2 ekor…eh.., sowi… 2 owang dah lebeh ni… buat GHOST geram rase nak je…GHOST gentel2, jentek2.., lu owang punye ball bearing…, pastu…., jilat2, sambil gigit2 keliling lu owang punye cokelat cadburry sampei keras…, tak cukup ngan tu GHOST lambong2, tunjal2 korang 2 owang atas bawah, nasib la klau menggeletik.!!! ha……..,
    mase tu LEIA n GIRL baru tau… ADIK2 ke..ADIK JAMBU ke.., ANAK IKAN ke……….. hahaha…… jangan marah klau terkeluar lendir ….,

    LEIA n GIRL.., tanye skit bleh ADIK2, ADIK JAMBU, ng an ANAK IKAN tu hape ye????? ;p

    Comment by Ghost Rider — Sunday, March 25, 2007 @ 7:57 pm

  67. hmm aku rasa shima tgh dgn tunang abang ngko lah meen.. hehe :p

    Yasmeen : creta lesbi ker? thahaha…

    Comment by miss — Sunday, March 25, 2007 @ 8:12 pm

  68. Bravo !!!!!!

    Comment by kaka — Sunday, March 25, 2007 @ 8:36 pm

  69. geee.. terjumper blog nie.. kekeke.. citer beshh gakk… newayz.. truskann.. thumbs upp..😄

    Comment by miyaki — Sunday, March 25, 2007 @ 9:59 pm

  70. meen……aku bleh jek email ko tp aku takde email ko ler. aku tau ko ade email aku so ko email je aku dlu pastu bru aku email ko bgtau cvmner watak yg aku nak k

    Yasmeen : memula rase cam nak e-mail ko, sekali aku baru check blog lama aku baru aku perasan ko ade kutuk aku kaw² kat situ, teros aku tak jadik nak e-mail. saje nak peratikan ko sampai tahap mana thahaha…

    Comment by alessandro — Monday, March 26, 2007 @ 7:14 am

  71. la baru le aku tau si “Harry” ni kekadang orang panggil hair ry berbulu ….

    yang banyak kat BORNEO tu ke???!!!!

    Comment by Tombo — Monday, March 26, 2007 @ 8:46 am

  72. GHOST :- kau bz ker……..now baru nampak name kau…….
    takkan lah kau tak tahu ” ADIK2 ngan ANAK IKAN ” tu ape har……so the innocent nonsense siak dekni………..heheheheeeee………

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, March 26, 2007 @ 8:49 am

  73. ” Leia tak sangka sampi cari kat URL bagus2X.. ”

    harry :- aku tak faham ape kau bobal……

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, March 26, 2007 @ 8:50 am

  74. Meen,

    Cepat la sambung.. weekend gua terasa kosong. Ni dah masuk hari senin ni..

    Yasmeen : tunggu aku balik KL la. aku serabut ngan meeting sini nih… takde mood nak melucah haks

    Comment by randy — Monday, March 26, 2007 @ 9:55 am

  75. hmmm mane ni…

    Comment by bluescelahkangkang — Monday, March 26, 2007 @ 11:17 am

  76. Hai… LEIA tak kan rindu ngan GHOST kot….????
    GHOST bz giler ni………. LEIA…, 2-3 ari tak visit blog ni…
    sory la klau tu pun salah kan…………………..,
    skang ni pun tgh bz giler jgak, ni pun curik2 tulang jap..,

    LEIA nape tukar nick name?????? lain macam je………, ade pape ke ni???? ha……… ni mesti ade pape ni……., nak goda ALESSANDRO
    NOMINO la ni…., LEIA SINEORITA…. THATHATHA

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 26, 2007 @ 12:31 pm

  77. Hai… LEIA tak kan RINDU ngan GHOST kot….????
    Sapelah GHOST ni……kan.. “ADIK2 ngan ANAK IKAN” tepi jalan..,

    GHOST bz giler ni………. LEIA…, 2-3 ari tak visit blog ni…
    sory la klau tu pun salah kan…………………..,
    skang ni pun tgh bz giler jgak, ni pun curik2 tulang jap..,

    LEIA SAMSENSE nape tukar nick name?????? lain macam je….. ADE PAPE KE NI..?????

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 26, 2007 @ 12:37 pm

  78. alamak!!! tersalah reply lah kahkahkahkah….. gelak sendri…, malu nye..(cover line) #@$%^&*()_+

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 26, 2007 @ 12:39 pm

  79. ” alamak!!! tersalah reply lah kahkahkahkah….. gelak sendri…, malu nye..(cover line) #@$%^&*()_+ ”

    ghost :- ape kau bobal nie……..aku tak paham langsong…..

    kau tgk crite “star wars” tak….kan ade watak ‘princess leia’….aku lah tu……haizzz……..

    kalu aku nak goda si ‘alessandro’ tu..tak yah tukar nick pon die dah ‘ter’goda oleh ku….heheheee………

    2-3 ari nie kau tak visit blog nie…tak salah tapi tak betol…..kasi wa windue windue windue ngan lu lah……….isk..isk…isk….

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, March 26, 2007 @ 12:48 pm

  80. Bobal mabal…,
    Ooo…….., mane la GHOST tau watak ‘princess leia’ tu dalam citer ‘star wars’, (sorry.. tak tengok pon..) hai… pompan pon minat citer ‘star wars’ ke????

    (“kalu aku nak goda si ‘alessandro’ tu..tak yah tukar nick pon die dah ‘ter’goda oleh ku….heheheee………”)
    blagak la tu….. puji diri sendri…:p tegok!! kan dah kembang.., meretas baju kurong LEIA..hehehe..

    “kasi wa windue windue ngan lu lah”….. konon… ek..eleh bole caye ke….???? nanti GHOST plak terkono cam ALESSANDRO kuang3

    Yasmeen : kemain lagik korang romen² kat sini mase aku takde ekk?

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 26, 2007 @ 1:38 pm

  81. yer ler meen ko selalu buat stim tergantung kan… nak lampiaskan terpaksa ler beromen2 … mana buleh tahan beb… nak suruh kuar air lambat sgt ko update…..

    Yasmeen : cukup ke romen sini? takut batin makin tersiksa haks
    strong>

    Comment by NN — Monday, March 26, 2007 @ 1:50 pm

  82. ghost :- crite ‘star wars’ gerek ar………

    sorie eh….aku tak pakai baju kurong……aku rase ‘ter’kurong dalam baju kurong tuuuu……

    oei….aku windue kau..aku honestly bilang aku windue lah……..takdenye aku nak kenakan kau pon…..kalu tak bule nak windue..bilang jer so aku tak lah windue2an……..kalu aku windue pong..simpan jer dalam ati nie……..hhmmmm………

    Yasmeen : ko windue sampai tahap basah spender ke leia? haks

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, March 26, 2007 @ 1:51 pm

  83. cepatt laa meenn buntu ni…rosakk nanti kalau asik biar bertakung ni..kene di keluarkannn….

    Comment by bluescelahkangkang — Monday, March 26, 2007 @ 2:16 pm

  84. oei meen..aku takat windue jer lah…….bukannye aku stim kat ghost tu…..kalu nak stim..aku stim ngan the friendly ghost ‘caspere’…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, March 26, 2007 @ 2:32 pm

  85. meen..kau jgn banyiak cakap der……bile nak update nie……….

    Yasmeen : malam kang la. ngantuk la. nak tido jap :p

    Comment by PRINCESS LEIA — Monday, March 26, 2007 @ 2:37 pm

  86. Yasmeen : memula rase cam nak e-mail ko, sekali aku bari check blog lama aku baru aku perasan ko ade kutuk aku kaw² kat situ, teros aku tak jadik nak e-mail. saje nak peratikan ko sampai tahap mana thahaha…

    meen…..aku mtk maap bebanyok dgn ko. tu aku terbukak blog ko n aku tak prasan lg yg citer ni juz fantasios je. SORI TAU. bile aku tau ni fantasi je aku jd hepi lak atleast klu aku msk opis blh gak ilang tensione skit. LG SKALI AKU MTK SORI K.

    ko email ler aku k. tak baik merajuk lelame weh nanti cpt kedut n segale part kat body ko kedut termsk kat celah tu. bile dah brkedut camner nak creat citer lg. ko email aku n den aku email ko cmner watak yg aku nak ko buat

    leia………. jgn lupe

    Comment by alessandro — Monday, March 26, 2007 @ 3:17 pm

  87. PRINCESS LEIA oei…, kate wanita melayu terakhir.. nak tanyer skit bleh tak???? ape yg TERKURONG tu?? ade bela something ke?? ciannnn.. dia…. nak tau gak..heeee…,

    Yasmeen : kalo rase terkurung, dedahkan la. jangan siksa diri thehehe…

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 26, 2007 @ 3:26 pm

  88. hmm..
    selama nih aku cuma jadi a loyal reader je since zaman berahi.blogdrive..
    tapi tergerak nak join korang chatting kat sini lak lately…sbb makin happening..bole joint korang semua?

    ps:meen…suka ko nye stail tukang karut..cuma lately cerita ko tak se sincere zaman-zaman blogdrive..aku dpt rasakan karya ko skrg nih more to imaginasi n idea ko not like dulu2 yang terasa ke’sincere’an nya n ke’honest’an nye..
    watak zamri tu mmg betul2 wujud kan….ehehehe

    Yasmeen : Zamri tu nama sorang brader yg aku minat mase skolah dulu. aku selalu bayangkan yg terhebat tentang dia. lepas skolah aku tak tau mana dia. aku saje pakai nama dia, tapi watak dia tu memang tak wujud lam realiti hidup aku.
    aku pun prasan tulisan sex aku makin kurang, sebab aku dah mula bosan kot! thehehe…

    Comment by captjoe — Monday, March 26, 2007 @ 3:26 pm

  89. dah mula bosan kot…

    Comment by ratm — Monday, March 26, 2007 @ 3:41 pm

  90. GIRL…, tak kan lah nak beromen ringan2 kat sini jap pon tak leh??
    Ok.., GHOST mintak izin dulu ngan GIRL bleh kan????
    klau nak join skali cakap la…….. GHOST tak berkira lah… hal kecik je… heeee…,

    LEIA…, tak salah pon nak windue2….., jgn lah merajuk plak…, kan GHOST tgh layan blog ni…. eleh.. eleh.. manje nye dia….., cikucikuciku..;) klau stim taip je stim jgn simpan dlm ati LEIA oei…, dah la itu hari kutuk owang hish..

    Comment by Ghost Rider — Monday, March 26, 2007 @ 3:43 pm

  91. dah mula bosan..?bosan menulis or bosan dengan sex..?kalau bosan ngan sex…come on…that’s not yasmeen…eheheheh…
    tapi jgn la bosan menaip..nanti aku takde tempat nak melepak n layan stim

    Yasmeen : jap! jap! jap!

    Comment by captjoe — Monday, March 26, 2007 @ 3:44 pm

  92. Hai… MESRA………,
    macam best je.., korang ni sume berdebat,
    nak gak join…,
    ADE BRANI INVITE lah…., nak tau sape orang yg bertuah tu……, mane lah tahu kalau2 ade jodoh…

    Comment by FIORE — Monday, March 26, 2007 @ 3:51 pm

  93. Your comment is awaiting moderation.

    Comment by FIORE — Monday, March 26, 2007 @ 3:55 pm

  94. meen……………. ko merajuk lg ker, ko mrh lg ker????

    Comment by alessandro — Monday, March 26, 2007 @ 4:15 pm

  95. meen….mane si leia yg beria-ia sgt tuh nak ‘mende’ tu dr aku. takkan takut kot…..hu3

    Yasmeen : mane ko tau dia beriya-iya nak? tah² dia saje nak tengok ko je kot thahaha… ko tu je simpan harapan tinggi haks

    Comment by alessandro — Monday, March 26, 2007 @ 4:17 pm

  96. ok ler geng………aku nak blk dah nih. tension dah duduk lelame kat opis ni. jumpe esok yek

    Comment by alessandro — Monday, March 26, 2007 @ 4:18 pm

  97. aiii…Cik Meen…comments dah nak cecah serat…. I’m looking forward for the newest tipoc…but blum release lah pulak…. biler erk???

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 7:04 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: