Diari Berahi Yasmeen

Tuesday, March 27, 2007

masa untuk melampiaskan nafsu :p

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 7:47 am

shima reply “OK”. tergedik-gedik abang aku sengih-sengih. Abang aku menyelinap masuk bilik shima yang bersedia tak berkunci. tadi kunci pasal ade tetamu. gaknye tetamu tu pun bersedia dan sudi meneroka bersama hehehe. ataupun tetamu tu sedar diri dia takleh nak makan shima sorang. makan tak abis la tu. hahaha…

camne aku nak citer? aku tak ikut abang aku masuk bilik shima tu kehkehkehkeh… tapi aku sempat berbisik ngan abang aku, suh kuar dari bilik shima lepas settle keje, jangan nak santai-santai kang pastu tertido lak nanti, kang kul 5 lebih mak aku bangun mandi nak sembahyang subuh dah satu hal nak menjawab.

Aku balik bilik aku. Tanggal baju dan tiba-tiba ade orang tarik aku. Bau Polo tu memang aku kenal sangat la. Zamri hehehe… Yahuuu! Bagaikan ngantuk disorongkan bantal. Kami berkucupan perlahan. Zamri meramas-ramas breast aku yang sedia berbogel. Zamri meratah aku yang sedia terjamu didepan mata. cahaya suram dari lampu jalan kat luar tu memancar masuk lam bilik aku. Tadi rase cam dah tutup langsir :p Zamri membaringkan aku. Kami berkucupan lagi. Bibir Zamri bermain disekitar leher dan dada. Puting aku tak pernah sekalipun dilepaskannya dari nyonyotan. Dah lama betul tak dapat camni. Habis satu badan dia jilat. Dan selalunya dia akan jilat pantat aku dulu sebelum aku basah giler. Nanti dah lenjun, tekak kering lak thehehe…

Memang aku tak puas lagi kene jilat, bayangkan la kalau tengah sedap, dia baru sentuh pantat aku je aku dah kangkang luas dah. Ape lagi time dia turun bawah menjilat. huh… dengan lidah dia menari-nari kat lubang pantat aku, mengusik-usik kelentit aku yg membonjol keras. pejam mata menahan nikmat le aku kehkehkeh… walau bagaimanapun aku kene kasi zamri syok gak, tak kan aku sorang je nak syok, kite hidup ni kene memberi dan menerima. barulah aman rumahtangga wakakaka…

Aku duduk dibirai katil, sementara zamri berdiri. tau ape jadi? ape lagi aku kolom la konek dia habis-habis. cam menjilat ice-cream. cam sedap sangat je gamaknye. beriya-iya aku sumbat dalam mulut penuh, aku jolok gak tekan kasi dalam walaupun takleh nak sumbat dek kepanjangan batang konek dia yg nala tu. lenguh mulut wooo… bukan senang! Janji sedap! lagi sedap bile aku dapat rasekan feel zamri mase dia genggam kuat rambut aku, menekan kepala aku lebih dalam lagi sampai nak tersedak menikmati  kepanjangan konek dia. memang ciri-ciri konek yang aku gemari ialah konek lapang tanpa bulu thehehe… senang sket! takde la tersangkut-sangkut bulu tanggal lekat kat lidah thehehe…

zamri tolak aku sampai terbaring, dia tak tahan la tu dia terus tujah aku bertalu-talu. aku takleh nak control dari mengerang. zamri tutup mulut aku dan aku terpaksa gigit bantal. sedap tak ingat sial! tak puas tul kalo tak mengerang kekuat cam keling karam. lagi kuat mengerang lagi aku rase stim habis. lelagi kalo dengar sore lelaki mengerang, huh! leh terbang aku rase! bagai berada dialam khayalan hehehehe…

zamri tujah aku sampai terjongket-jongket. bergegar-gegar breast aku terhayun kiri kanan atas bawah mengikut alunan. zamri menujah aku sampai aku tertolak-tolak ke atas, makin lama makin ke tengah katil. sudahnye aku berpatut pada tiang katil sampai membiarkan breast aku melantun-lantun dikerjakan dek zamri.

zamri menghayun lagi. dia memusingkan aku kebelakang. dia menujah dari belakang sambil meramas-ramas punggung pejal aku. memang malam tu boleh dikatakan malam jongket buat akus ebab aku tak henti-henti terjongket-jongket kene songket. adui! senak ade, sakit sikit ade, sedap tu yang banyak thahaha! zamri hayun gila babi. aku dapat rasa katil aku turut bergoyang bila aku mintak zamri hentam kuat lagi. bile aku dah mula rase sedap, mula aku aku merepek-repek nak yang bukan-bukan. kadang rase nak kene bontot pon ade hehehe… paling tidak pun aku suruh dia hentam aku abis-abisan. lagi kuat lagi sedap. huh! kalo bukan mak aku ade kat bilik sebelah, memang aku dah jerit dah mengerang bagai nak rak. dapat jerit “aaahhhhhh…..” pun dah kire ok. tapi tak kisah la, gigit bantal jerit slow² pon jadik la. janji lobang bawah berisi thehehe… aku bagai terlupa yang lam perut ni ade baby hehehe… main redah je. zamri pun lupe kot, melayan sedap punye pasal hehehe…

zamri menekan kuat melepaskan pancutan. aku letih gile sebab ligat menikmati. mengeliat sana sini. menggesel-gesel kaki kat katil sampai terselak habis cadar, bantal pun jatuh ke bawah, sleimut tah kemana, teddy bear semua jatuh bawah. yang tinggal cuma spender zamri tergulung kat tepi kaki aku hehehe…

zamri cuci konek pastu pakai seluar dan kuar tido kat sofa. aku jenguk kat ruang tamu sebelum zamri kuar, takut abang aku nampak. tapi abang aku masih lagi lam bilik shima. esok aku akan gi tanye kat abang aku pengalaman dia plak hehehe… aku kunci pintu, nanti mak aku kejut aku suh sembahyang subuh, malas tul nak bangun. kunci jelah pintu, kalo dia kejut kang aku buat-buat tak dengar jelah hehehe…

132 Comments »

  1. Yeayy aku org 1st cekali tq tq hee

    Yasmeen : Tahniah! Anda pengomen yang pertama ekekekeke…

    Comment by Izaida — Tuesday, March 27, 2007 @ 7:54 am

  2. siak jer dekni….2-3 ari takde..tahu2 crite kasi orang geram gile……nasib baik aku pandai control….kalu tak……haizzzz…..alamatnye melambonglah bill api air kompani aku nie………..

    steadi ar meen…..crite kau nie ‘syiok’ abisssss………..silap2 bule cepat jer ‘basah lencon’…..or ‘tegak bendela’………….

    Yasmeen : ko ade bawak spender spare tak? haks…

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:04 am

  3. 3rd pun 3rd lah……hehehehe….. cian baby nanti kuar tang pale ader lekuk tujahan dek Zamri…..

    Yasmeen : thehehe tak kan berlekuk plak weh!

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:10 am

  4. Yasmeen : thehehe tak kan berlekuk plak weh!

    kater Zamri nyer panjang…sure cecah pale baby punyer….

    Yasmeen : pepandai je ko tak kan la sampai lekuk thahaha!

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:14 am

  5. ” Yasmeen : ko ade bawak spender spare tak? haks…”

    nak bawak panty spare uat ape……….aku control…….kalu basah pon aku ade pakai pantyliner…….hahahaaaa…….

    Yasmeen : wah! persediaan rapi haks!

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:18 am

  6. from GHOST :- ” 1. PRINCESS LEIA oei…, kate wanita melayu terakhir.. nak tanyer skit bleh tak???? ape yg TERKURONG tu?? ade bela something ke?? ciannnn.. dia…. nak tau gak..heeee…

    ape yg kau pikiak yg terkurong..itu lah die……..heheheee……..sendiri carik har………ouwww….

    from Yasmeen :- kalo rase terkurung, dedahkan la. jangan siksa diri thehehe… ”

    fasal tu lah aku tak suke pakai baju kurong…..baju kebaya takpe…..hahaa……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:23 am

  7. ” from captjoe
    hmm..
    selama nih aku cuma jadi a loyal reader je since zaman berahi.blogdrive..
    tapi tergerak nak join korang chatting kat sini lak lately…sbb makin happening..bole joint korang semua?
    ps:meen…suka ko nye stail tukang karut..cuma lately cerita ko tak se sincere zaman-zaman blogdrive..aku dpt rasakan karya ko skrg nih more to imaginasi n idea ko not like dulu2 yang terasa ke’sincere’an nya n ke’honest’an nye..
    watak zamri tu mmg betul2 wujud kan….ehehehe
    Yasmeen : Zamri tu nama sorang brader yg aku minat mase skolah dulu. aku selalu bayangkan yg terhebat tentang dia. lepas skolah aku tak tau mana dia. aku saje pakai nama dia, tapi watak dia tu memang tak wujud lam realiti hidup aku.
    aku pun prasan tulisan sex aku makin kurang, sebab aku dah mula bosan kot! thehehe…”

    a’ah lah meen….aku rase now kau nye crite (sex skil) cam ‘ter’lalu imagination sgt lah…….mayb u r rite….kau dah bosan agaknye tak……

    oei….mane kau nye blog yg lagik satu tuuu……kate nak kasi aku…..tak kasi2 pon………..

    Yasmeen : meh on YM

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:26 am

  8. ” Yasmeen : wah! persediaan rapi haks! ”

    MOZTI……MOZTI……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:27 am

  9. dah tak bosan dengan sex balik dah..bagus bagus…

    cuma..jgn arrr gelojoh sgt…

    Yasmeen : lar ape citer ni??? kurang salah lebih pun salah???

    Comment by ratm — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:34 am

  10. ” Yasmeen : meh on YM ”

    oei….YM tu ape…….sowie eh…..aku nie computer idiot cikit…….

    Yasmeen : adui! takpe la aku kasi kat email-jelah lol!

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:35 am

  11. kongkek kongkek jugakk.. semayang jgn lupa!!! huhuhuhuhusin…

    Edited by Yasmeen

    Comment by bluescelahkangkang — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:41 am

  12. tak salah….saje pesan…

    Yasmeen : pesanan ditaja ke tak pakai modal?

    Comment by ratm — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:44 am

  13. “Yasmeen : pepandai je ko tak kan la sampai lekuk thahaha!”

    Aderlah!!! My friend pernah alamai…malu kat doktor!!! doc saun die kater…lenkali kalu tengah pregnant tue jgn lah tujah lebih…. kan kepala anak dah lekuk…. tengkorak soft maaaaa

    Yasmeen : hah? betul ker nih? maklumat penting untuk ko gak nanti ameer haks…

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:51 am

  14. ditaja oleh kedai dildo mid valley…

    Comment by ratm — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:52 am

  15. meen……theheh best2… abis terpancut krim vanilla ni….ramai gak pompuan sangap kt sni eh.. princess leia, Izaida… haha.. meen u dh bunuh chracter I ke? sian van_zack….baru kongkek 2,3 kali dh kena bunuh…wuuaaaa!!!!

    Comment by van_zack — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:53 am

  16. “ditaja oleh kedai dildo mid valley…”

    ader ker rat????

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 8:53 am

  17. “Yasmeen : hah? betul ker nih? maklumat penting untuk ko gak nanti ameer haks…”

    Berhati hati ketika bini tgh ngandung…. jgn nak puas skarang nanti biler anak dah kuar pun ader Mark…hahahahaha…..

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 9:06 am

  18. dlm byk2 posisi.. posisi ape paling best..ermm posisi yg wajib?😀

    Comment by bluescelahkangkang — Tuesday, March 27, 2007 @ 9:10 am

  19. ” dlm byk2 posisi.. posisi ape paling best..ermm posisi yg wajib? ”

    bluescelahkangkang :- kpala tot kau……kalu dah halal tu…sume positions lah yg WAJIB……asal jgn minatang sudahlah…..tapi kalu aku..aku suke aku pat atas……partner aku dudok jelujor kaki……

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 9:19 am

  20. Oi Meen, power ah crita kau.. Fuuhyooohhh tak leh angkat. Suka aku pat kau ckp dia lanyak kau habis2san.. sampaikan katil kau bergoyang! I LIKE!!! Hehehee.. aku dgn hubby aku selalu buat mcm tu.. hehehe wah dah pandai dah kau selit kan nak main bontot.. bila lagi tu..

    Yasmeen : sok aku kasi bontot kaw² punye thehehe…

    Comment by TIARA — Tuesday, March 27, 2007 @ 9:20 am

  21. weihhh… baru lalai kejap dah sampai 20 reply…. nie menandakan makin ramai peminat ko meen….
    jalan crite mmg best… shima mmg menjadi pujaan aku… brani, kental & flexible…. cewaaahhhh…. bole jadi guru ko meen…
    anyway keep it up… kalo nak buat drama skit pon menarik gak… mcm dulu²…. ehek… ok… muahhh satu kali 4 u meen….

    Yasmeen : shima???

    Comment by dex — Tuesday, March 27, 2007 @ 9:34 am

  22. seronok aku baca…

    Comment by Dol — Tuesday, March 27, 2007 @ 9:42 am

  23. aku nk gk blog mean yg agi 1 tu….

    Comment by dael — Tuesday, March 27, 2007 @ 10:38 am

  24. aipp..meEn..beSt aa cite arini bab aDe aksi maIn kuaT2~ aaa aka gAnas…Muahahhaha..baB i mmG suke yG ganaS2 nihh..huyOO..besT woooo..bUt unluckly..mY paRtner liKe maIn yG sopAn2 jekk..hUhhh..sLow2 pon buRing gak..kan..kan..nEway,ciTer2 kO niE mmG penYumbang nO.1 sKil2 br i & him sincE i jmpE bLog nI..wahahaha..tq..tq..teRuskan nGan citEr2 yG lBh meNarik k..

    Comment by misS roMancE — Tuesday, March 27, 2007 @ 10:39 am

  25. hello….wah besh meen…..asyik je masa baca..hehe…sib baik keje banyak tak la melayan sgt keasyikan tu ekekeke…

    sah semua skrg ternanti2 sambungan cita ko..ko jgn lengah2 update ek…hehe

    Yasmeen : ko tolong sambung leh? aku sakit pala la…. :p

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 27, 2007 @ 10:45 am

  26. hi meen,
    wah wah wah 3 hari x de..alih2 terus dpt citer besh..huhuhu.bgn tfhari trus dapat bc..keep up the “Basah” work…

    hi PRINCESS LEIA…nasib bil api je yang melanbung..kalo masuk ngan “bil air”…huhuhu

    Yasmeen : rumah terbakor panggil bomba la…

    Comment by 69_tab — Tuesday, March 27, 2007 @ 11:00 am

  27. hehehehe meen…sambung baca ek..leh ajerk…hehe…

    pas sambung baca..aku sambung keje opis yang berlambak–lambak ni…rasa nak buang je…kalau aku tergamak nak buang la hahaha

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 27, 2007 @ 11:03 am

  28. Meenn mana daa blog ko yg 1st ko involved with sex.. adoiii

    Comment by druck7 — Tuesday, March 27, 2007 @ 11:05 am

  29. hi 69_tab….u tak bace betol2 ker my comment…kan mi tulis ” alamatnye melambonglah bill api air kompani aku nie……..” termasok ngan bil air lah dey………….

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 11:10 am

  30. ” Yasmeen : ko tolong sambung leh? aku sakit pala la…. :p ”

    meen :- kau nak aku mintak si Tiara tu continue kan tak……idea die usually ok…..yellow minded nye……kalu die (Tiara) dah draft aku send pat kau nye personal yahoo mail k………

    Yasmeen : ko buat sambungan hari ni, kalo kompem director setuju, kire profit sharing la thahaha

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 11:12 am

  31. saspen…saspen…kalo zamri ngongkek ngan ko, ngan sapa lak shima dalam bilik tu?
    main bontot? kan ko dah kena ngan budak politek 3 orang tu?

    Yasmeen : aku tak ingat la sape kasi idea tu dulu. kalo tak leh aku gi tanye dia balik camne nak main bontot thehehe

    Comment by psy2duck — Tuesday, March 27, 2007 @ 11:28 am

  32. PRINCESS LEIA…sowey..x perasan la…kire x pe la company tanggung..apa ade heran…huhuhu

    Comment by 69_tab — Tuesday, March 27, 2007 @ 11:51 am

  33. This is a great blog. Aku hari2 mesti singgah baca. Memang power.

    Comment by Adam — Tuesday, March 27, 2007 @ 11:55 am

  34. 69_tab sama la ako compony tanggung gakkk

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 12:34 pm

  35. hi Rid….kau pon melancap pat opis ker………..

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 12:44 pm

  36. kat production line maner lehh PRINCESS LEIA
    .. ramai owang

    Yasmeen : kat celah² machine pon ko leh bantai haper… takde hal la

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 12:45 pm

  37. Hahahaha…tak mo,tak mo, karng kantoi problem la meen…jgn buat hal dlm line..

    Yasmeen : sane mesti ramai anak ikan weh.. jambu ade, anak katak ade… hiks…

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 12:50 pm

  38. leh la tahan…janji fulus ader , byk la leh on punyer.samb la lagi cite meen.

    Yasmeen : ko tunggu la tiara ngan si leia tu sambung, aku bz ni!

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 12:54 pm

  39. meen..aku dah send continuation from Tiara pat personal yahoo mail kau…….u can go n check now……now……now……

    Yasmeen : cam sial je idea korang wakakakaka… hampeh tul! cakap kat tiara tu kalo ade scandal lebih pas la kat aku nih ha… sian aku sebatang kara

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 12:58 pm

  40. Bz kahkahkahkah….k ako tungg

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 12:59 pm

  41. ” kat production line maner lehh PRINCESS LEIA
    .. ramai owang ”

    rid :- production line?….kau operator pengeluaran ker……

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:00 pm

  42. oper maner leh mengadap pc jer..tukang tgk oper jer

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:03 pm

  43. den bule lah lancap sekejap per……..hahahahaaa……..kalu tak..menangis ‘adik’ tuuu………..

    Yasmeen : ade adik ke rid tu? bukan dia pompuan ker?

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:04 pm

  44. ““Yasmeen : pepandai je ko tak kan la sampai lekuk thahaha!”

    Aderlah!!! My friend pernah alamai…malu kat doktor!!! doc saun die kater…lenkali kalu tengah pregnant tue jgn lah tujah lebih…. kan kepala anak dah lekuk…. tengkorak soft maaaaa

    Yasmeen : hah? betul ker nih? maklumat penting untuk ko gak nanti ameer haks…”

    woih…jauh le kepala budak tu ngan kepala takuk yang menujah. Mana bulih jadi lekuk…ajaran songsang ni!!! Panjang mana pun konek dia akan tesekat nye tak leh masuk lagi sampai kepala budak….. pi baca buku!!!!

    Yasmeen : ala beb, ameer tu baru 3 hari kawen, mane lah dia tau. mekasih la sebab bagitau thahaha

    Comment by kompot — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:14 pm

  45. yeeeeeehaaaaa
    wah wah meen . tabik spring lah imaginasi you nie… kalau buat buku confirm ramai yang beli and baca. manjang basah je lah org org yang baca buku tu.. hehhehehehehe
    imaginasi ada cam criter aku sikit pun ada hahahhahahahah itu dulu beb. tapi lepas baca diary u nie meen cam nak start balik je… yeeeehaaaaa

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:18 pm

  46. wei mana leh lekuk… apalah kalau pregnant lagi bagus tujah kuat kuat baru senang proses nak keluar nanti…

    Yasmeen : jangan la kasar² sangat bang hamid, sakit la :p

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:19 pm

  47. yeeeeeeehaaaaaaaaa

    ada kemungkinan esok nya citer rupanya rupanya shima abg dia ngan tunang dia. hehhehehe treesome……

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:22 pm

  48. ” Yasmeen : cam sial je idea korang wakakakaka… hampeh tul! cakap kat tiara tu kalo ade scandal lebih pas la kat aku nih ha… sian aku sebatang kara ”

    amik lah meen…aku pon dah tak kuasa…..so many men..so little time….kau cakap jer konek mane kau nak….konek britain ade….konek jepon ade….konek india ade…..konek philippines pon ade tapi yg tu aku punye…..jgn marah………

    Yasmeen : aku nak melayu la tapi nak yg nala hehehe kalau boleh yg topi tebal, tahan lama sikit hehehe

    Comment by TIARA — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:22 pm

  49. bukan kasay meen tujahan menawan hati……
    yeeeehaaaa

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:22 pm

  50. den bule lah lancap sekejap per……..hahahahaaa……..kalu tak..menangis ‘adik’ tuuu………..

    Yasmeen : ade adik ke rid tu? bukan dia pompuan ker?

    leleki la meen

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:22 pm

  51. amik lah meen…aku pon dah tak kuasa…..so many men..so little time….kau cakap jer konek mane kau nak….konek britain ade….konek jepon ade….konek india ade…..konek philippines pon ade tapi yg tu aku punye…..jgn marah………

    byk stok ko tiara

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:24 pm

  52. takkan kat office pun nak lancap… sebelum lancap rasa best lah lepas lancap pening nak cover hehhehehehehheheheheh
    mai office aku takde siapa nak kesah sbb semua staff aku kat luar hahahhahaha aku je dlm bilik… line clear beb…. hehehhe

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:25 pm

  53. hahahaha ko pon melancap kat opis ke AHMY

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:26 pm

  54. tak best lah lancap rid… kalau nak cari je and on kan senang takyah nak paksa paksa hehhehehhe
    yeeeeeeeehaaaaaaaa

    Yasmeen : jangan ko buat lam lift sudah la hahaha

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:29 pm

  55. [kompot

    woih…jauh le kepala budak tu ngan kepala takuk yang menujah. Mana bulih jadi lekuk…ajaran songsang ni!!! Panjang mana pun konek dia akan tesekat nye tak leh masuk lagi sampai kepala budak….. pi baca buku!!!!]

    [Yasmeen : ala beb, ameer tu baru 3 hari kawen, mane lah dia tau. mekasih la sebab bagitau thahaha]

    dear kengkawanssss… itu nama nyer kuasa tuhan…. anny further comments??? Aku pun pernah nak bayi tue setelah few months…..

    Yasmeen : memang betul ade lekuk ke sayang?

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:30 pm

  56. *nak…typo error..bukan nak…nampak daaaaa

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:31 pm

  57. Apa saje lah kowang nie semue.. dah tentu bayi tu ada dlm water bag.. panjang konek mcm mana pun tak leh kena kepala bayi pe..
    sedangkan doctor nak pecahkan kena pakai benda yg tajam.. pakai lah logik sikit.

    Meen kalau crita kau ni kau tak ngandung kan best.. kau boleh kongkek berapa banyak kau nak.. kecian baby tu .. dia tak bersalah.. hehehee.

    Yasmeen : abis camne ha? sayang gak nak gugurkan hahaha

    Comment by TIARA — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:32 pm

  58. hahahahahah lif tu bahay beb….
    kang esok muka aku lak… eeee idak lah aku

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:32 pm

  59. ya betul tu ……tapi sekarng anak berudu pon dah pandai tgk fulus,,tak der fulus bye bye la.ingat belanjer mcD leh dapat main ke.naik moto lagi la nak pandang sebelah mata jer.Kalau tabur fulus macm kasi makan dedak dia sampai.

    Edited by Yasmeen

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:32 pm

  60. ” Yasmeen : aku nak melayu la tapi nak yg nala hehehe kalau boleh yg topi tebal, tahan lama sikit hehehe”

    kalu yg itu aku pon nak. kalau ada pon aku yg punye buat ape nak kasi kau. bende yg gerek aku makan sorang ar. mane bule share beb. unless kau sanggop 3some dgn aku.

    Yasmeen : alamak nak kene 3some ngan ko la plak. nanti ko dapat lebih aku dok tepi

    Comment by TIARA — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:34 pm

  61. Yasmeen : abis camne ha? sayang gak nak gugurkan hahaha

    ????? kenapa nak gugurkan

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:35 pm

  62. Yasmeen : memang betul ade lekuk ke sayang?

    sib baik time tue aku tak pakai HP camera…. leh gak tunjuk tang dahi…..takpe lah… it’s ok…it is base on my experience..tak terima pun takpe punyer….

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:35 pm

  63. betul betul…..
    takde fulus jgn harap skrg nie…..
    ada fulus mmg senang. takyah nak ayat jadi awek lah apa straight to the point jea….
    nie ada sorang available tapi oversea girl…
    aku cebur ngan bidang travel nie so mcm mcm ragam aku dah tgk…. ishhhh

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:36 pm

  64. “Yasmeen : aku nak melayu la tapi nak yg nala”

    Nala Karuppan tue ker wei Meen???
    (Just Jokin ya)

    Yasmeen : nala karuppan tu nala sangat. sammy vellu pon dah ok dah kalo aku thahaha

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:38 pm

  65. ” Yasmeen : abis camne ha? sayang gak nak gugurkan hahaha ”

    kau main kasar sgt sampai kandongan kau tu ‘ter’gugur lah. nie kes gugur per bukan kau purposely ‘buang’.

    Yasmeen : aku cam tingin nak main kasar² ngan The Rock la hehehe

    Comment by TIARA — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:38 pm

  66. tiara……
    3some mmg wonderfull
    sekali try pastinya perlukan nya……
    yehaaaaaaaa

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:39 pm

  67. sib baik time tue aku tak pakai HP camera…. leh gak tunjuk tang dahi…..takpe lah… it’s ok…it is base on my experience..tak terima pun takpe punyer….

    tunggu ader bukti gambar baru leh percaya la Ameer…kalau baby kepala lonjong tu pernah la nampak

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:39 pm

  68. alaaaa apa lah korang….. jgn citer pasal baby pulak..
    biarka dia keluar baru kiter sama sama tahu cam ne bentuk dia… lonjong ke bulat ke… itu kiter tak leh predict beb…

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:40 pm

  69. Meen!!! make sure jgn gugurkan baby tue tau…tunggu sampai deliver k…. i want to know wot happenned to the baby’s head….hehehehehe

    Yasmeen : mesti la aku tulis takde lekuk pasal aku nak anak aku cantik jelita cam aku hehehe

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:41 pm

  70. ekekeke borak2 kosong tgh ari nie…

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:41 pm

  71. korang ada YM ke ?
    senang buka je room yasmeen group… lagi cepat bersembang….

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:42 pm

  72. YM kat compony ako block la😦

    Yasmeen : pakai meebo pon takleh ker?

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:43 pm

  73. borak2 kosong nak tunggu Editor post new story maaaaa

    Yasmeen : sikit² sudah la. kan hari ni aku dah buat citer gedik leleh²… esok² la plak…

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:43 pm

  74. Yasmeen : pakai meebo pon takleh ker?

    meebo tu aper

    Yasmeen : leh gak lepak kat chatbox aku http://berahi.cbox.ws

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:45 pm

  75. meeennn apa ym id u?

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:45 pm

  76. “Yasmeen : mesti la aku tulis takde lekuk pasal aku nak anak aku cantik jelita cam aku hehehe”

    chit!!! takpe…nanti aku pi carik bapak budak tue suh e-mail aku gambor anoak die nanti!!!! buat bukti sket…hehehehe

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:45 pm

  77. meebo pon block gak////

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:46 pm

  78. [AHMY
    meeennn apa ym id u?]

    sorang lagi kawan princess!!!! hahahaha

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:48 pm

  79. salah ke ameer
    aku nie org baru lak tu…
    atau aku salah taip…..

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:49 pm

  80. ok per Ameer……at least bukan aku sowang computer idiot……….wakakakakakahhhhh

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:52 pm

  81. AHMY
    salah ke ameer
    aku nie org baru lak tu…
    atau aku salah taip…..

    relek ah Ahmy…. test market jer tue…. Meen dah jawab ker??? Engko pi kat chatbox die jer….

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:52 pm

  82. hehehhehehehheheheheehe
    sah sah aku nie tak reti…..
    hahahhaha malu bertanya sesat jalan beb
    princess advice me. hehhehe

    Yasmeen : takde ape yg ko nak pelik hamid, ko masok je http://berahi.cbox.ws

    Comment by AHMY — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:53 pm

  83. kalu kena tujahan maut gila babi tang zamri selalu…. dari hujung katil tersantak sampai ke kepala katil pas tu dari atas katil sampai bawah katil….alamatnya tumpah darah gugur le ko nanti pempuan ooooiiiiii

    Edited by Yasmeen

    Comment by kompot — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:53 pm

  84. wei… Princess…. y should u mention idiot??? Tak tahu memang lah kene tanye ka…kan… jgn lah amik hati yer….

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:54 pm

  85. kalu kena tujahan maut gila babi tang zamri selalu…. dari hujung katil tersantak sampai ke kepala katil pas tu dari atas katil sampai bawah katil….alamatnya tumpah darah gugur le ko nanti pempuan ooooiiiiii

    wow sampai macam tu…zamri tu care sikit ngan meen kompot

    Edited by Yasmeen

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:55 pm

  86. memang dia care kat meen…tapi bila naik syok..suma lupa..kekeke…. tu yang dari hujung katil sampai bawak ke kepala katil tu…. kekek

    Comment by kompot — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:58 pm

  87. watcha u mean Ameer…..ape yg amik ati plak….mi the kind cakap lepas…..memang aku computer idiot…aku mengaku jer lah………ape jer……….

    Yasmeen : aku pon sama hehehe

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:58 pm

  88. ” princess advice me. hehhehe ”

    AHMY :- nak advise ape ?????

    Yasmeen : ko nasihatkan la dia sket. dia melucah kat chatbox aku tu

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 1:59 pm

  89. Yasmeen : ko nasihatkan la dia sket. dia melucah kat chatbox aku tu

    ekekeke kene gam karng si AHMY

    Yasmeen : tengok jenis gam gak la

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:12 pm

  90. apsal kena edit tu meeen?

    Yasmeen : skill ko tu ganas. tak sesuai kalo dila budak spm tu baca bile dia masuk nanti kang

    Comment by kompot — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:18 pm

  91. Yasmeen : skill ko tu ganas. tak sesuai kalo dila budak spm tu baca bile dia masuk nanti kang

    under 18 la..kene tapis seket

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:21 pm

  92. ehhhh…ganas apenye….. biasa aku buat tu… bulih henjut pelahan lahan sambil gerak hape????
    ooooo…..ini blog betanda (U) ke ni?

    Comment by kompot — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:24 pm

  93. ” Yasmeen : ko nasihatkan la dia sket. dia melucah kat chatbox aku tu ”

    meen :- si AHMY melucah ape har………

    Yasmeen : dia carik sarung keris dia kat situ

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:32 pm

  94. Yasmeen : dia carik sarung keris dia kat situ

    hahaha mkn ayat mcm keju pastu tu tergigit cili

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:35 pm

  95. “Yasmeen : alamak nak kene 3some ngan ko la plak. nanti ko dapat lebih aku dok tepi”

    Meen, hahaha.. kau dok tepi kau tangkap skill dari aku dululah.. aku ni baik hati sebenarnya.. hehehe kita share ok.. kau boleh main pantat dgn dia, aku dia boleh jilat pantat aku.. hehehe

    ” sib baik time tue aku tak pakai HP camera…. leh gak tunjuk tang dahi…..takpe lah… it’s ok…it is base on my experience..tak terima pun takpe punyer….”

    Ameer, are u trying to tell us yg kau punya panjang??

    Comment by TIARA — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:40 pm

  96. best gak borak2 kosong nie

    Comment by Rid — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:43 pm

  97. TIARA
    Ameer, are u trying to tell us yg kau punya panjang??

    wot a question is that??? ke situ lak pi nyer….
    aku ckp pasai budak dahi lekuk tue lah “Tiara” …..

    Comment by Ameer — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:44 pm

  98. ” Yasmeen : dia carik sarung keris dia kat situ ”

    si AHMY tu..pompan ke lelaki…….

    Yasmeen : dia kate dia keris yg mencari sarong

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 2:45 pm

  99. jantan lah tu agaknye…………

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, March 27, 2007 @ 3:04 pm

  100. mak ooi…dari tadi aku layan kerja….dah 99komen..dasyat korang meromen disini ek….eh silap..mengomen..hehe

    teruskan..mana tau dalam mengomen pon ada yang leh stim asyik jerk ekjekekekekeke

    Yasmeen : tahniah! anda pengomen yang ke 100

    Comment by LoisLane — Tuesday, March 27, 2007 @ 4:26 pm

  101. ghost dimana kau…………..pe cita baru????

    Comment by FIORE — Tuesday, March 27, 2007 @ 4:26 pm

  102. yas…enjoy tu enjoy gak…baby kene taking care…

    Comment by deenmalia — Tuesday, March 27, 2007 @ 5:01 pm

  103. name pon GHOST cam ne FIORE nak nampak???
    kang aku muncul.., histeria plak engko FIORE…

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, March 27, 2007 @ 5:35 pm

  104. WOw!!!! geng korang melempias kat blog ni mase aku tak de….

    LEIA..,
    minat kebaya tak suke kurong,
    NAMPAK!! sopan sigadis m-ayu..,
    cam ne nak carik yang terkurong???,
    berantai solex mangga lagitu….

    panty liner tu minatang hape LEIA oei……????
    nak suggest conditioner baru ke????

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, March 27, 2007 @ 6:19 pm

  105. The dating guide to reading the signs:
    The trick to successful dating is learning how to interpret the hidden signs, those giveaway gestures that can tell you so much about a person. Train yourself to recognize – and decode – these KEY “SIGNS.”
    1. Woman won’t unlock car door for man – Doesn’t engage in oral sex
    2. Man gets in car withour opening door for woman – No foreplay
    3. Insists on going to a brand new restaurant – Prefers virgins
    4. Insists on going to a brand new restaurant but gets lost on the way – Is a virgin
    5. Can’t hail a cab – Impotent
    6. Insists on going to a homely little cafe with windmill motif – Compulsive Don Quixote
    7. Insists on going to a romantic candle-lit restaurant – Compulsive Don Juan
    8. Insists on going to a Polynesian bar – Compulsive Don Ho
    9. Wants to go to a French restaurant – Will swallow
    10. Wants to go to a deli – Won’t swallow
    11. Takes too long deciding what to order – Has trouble reaching orgasm
    12. Orders salad dressing on the side – Will give you a hand job, but will not go “all the way”
    13. Gives explicit orders to waiter – Will expect incredibly skillful gymnastics in bed
    14. Asks for extra rolls – Will say she is using birth control when she’s not, will get pregnant and sue
    15. Insists on ordering for you, referring to you as “The lady will have…” – Thinks you had an orgasm when you didn’t
    16. Asks for “The Usual” – Insists on missionary position only
    17. Asks what the specials are – Will want you to use handcuffs
    18. Fills up on bread and crackers – Premature ejaculation
    19. Doesn’t finish everything on plate – Has already come
    20. Insists on having some of whatever you orderded – Will make you sleep on the wet spot
    21. Changes mind after ordering – Will never call you
    22. Changes tables – Nyphomaniac
    23. Drinks Decaf. – Fakes Orgasm (Female)
    24. Orders in French – Fakes Orgasm (Male)
    25. Sends food back – Will sleep with you, brag to all his friends, then try to borrow money
    26. Asks for detailed descriptions of desserts – Needs you to talk dirty during sex
    27. Orders a dessert involving ladyfingers – Wants a handjob
    28. Orders a dessert involving nuts – Castrating Bitch
    29. Wants to split dessert – Is dying to get rid of her apartment, move in with you, rearrange all your closets, and take down all your baseball posters
    30. Credit card is refused – Low sperm count
    31. Undertips waiter – Small penis
    32. Undertips parking valet – Small penis
    33. Undertips cabbie – Small penis
    34. Uses toothpick – Is trying to tell you size isn’t everything
    35. Removable cassette player in car – Pulls out repeatedly during sex
    36. Cellular phone in car – Penile inplant

    Comment by Samson & Delila — Wednesday, March 28, 2007 @ 5:45 am

  106. ” LEIA..,
    minat kebaya tak suke kurong,
    NAMPAK!! sopan sigadis m-ayu..,
    cam ne nak carik yang terkurong???,
    berantai solex mangga lagitu….

    panty liner tu minatang hape LEIA oei……????
    nak suggest conditioner baru ke???? ”

    GHOST :- aik…mane kau tahu aku ade ‘tattoo’ harimau berantai pat dada aku nie……..betol lah tu….aku pakai mangga brand ‘bransek’….eh salah….brand solex……..

    bodoh siak dekni…..pantyliner pon tak tahu aper…….pantyliner tu the smaller version of sanitary pad (pampers pompan)……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:05 am

  107. “LEIA..,
    minat kebaya tak suke kurong,
    NAMPAK!! sopan sigadis m-ayu..,
    cam ne nak carik yang terkurong???,
    berantai solex mangga lagitu….

    panty liner tu minatang hape LEIA oei……????
    nak suggest conditioner baru ke???? ”

    GHOST :- aik….mane kau tahu aku ade ‘tattoo’ harimau berantai pat dada aku nie…….siap pakai mangga brand solex lagi………..

    bodoh siak dekni……..pantyliner tu pon tak tahu ape benda……….pantyliner is the smaller version of sanitary pad (pampers pompan) lah……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:14 am

  108. mak oih…dasyat aa korang nih…
    dah 103 reply dah…gile la korang….
    melancap dalam opis…?ehehehehe…aku selalu buat tuh…cuma kongkek dlm opis je blum pernah..
    pergh…kenyang betul kalau jadi zamri kan…asyik dapat kongkek ko je meen…

    meen…ko buat la cite romen di tempat2 public plak…best oo romen di tempat2 public nih…adventure sket…aku pernah kongkek partner aku kat fitting room kat berjaya times square n Lot 10…muahahaha…pastu tu celet lendir aku pakai baju yg partner aku fitting…kakakakakka….

    Yasmeen : aku tak buat kat public pasal umah aku memang line clear wakakaka

    Comment by captjoe — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:44 am

  109. “panty liner tu minatang hape LEIA oei……????
    nak suggest conditioner baru ke????”

    ghost…!
    panty liner tu ala-ala macam bas Mara Liner gak la…ahahahah

    Comment by captjoe — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:45 am

  110. meen…apsal aku nye comment tak post pat sini har………..

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:46 am

  111. meen….apsal aku nye comment tak bule post pat sini har……..aku reply ghost 2 times tis mornin tapi tak ‘ter’ post2 pon………..aku kena block ker………nape……..

    Yasmeen : bukan block la. kalo ko pakai nick lain guna ip yg same memang la sangkut, satu ip lepas satu nick je. nick ke-2,3,4,5…. kene tunggu aku approve baru lepas :p

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:48 am

  112. dah overloaded dah blog meen nih kot leia..
    reply post pun dah beratus2

    Comment by captjoe — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:51 am

  113. ntah lah eh…..tapi from wat mi noe..the previous2 entry nye comment cecah more den 100 plus per………

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:54 am

  114. ghost…..where r u ?!?!?!?!?!?!?!!!!!!

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:55 am

  115. ghost…..where r u ?!?!?!?!?!?!?!!!!!!

    ghost dah ilang la tu

    Comment by Rid — Wednesday, March 28, 2007 @ 8:05 am

  116. nak ghost jugak…….nak ghost jugak……….

    Yasmeen : ghost bukan kuar waktu malam je ke?

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 8:07 am

  117. PRINCESS LEIA
    nak ghost jugak…….nak ghost jugak……….

    ekekekeke………tunggu je dia masuk balik la tu

    Comment by Rid — Wednesday, March 28, 2007 @ 8:09 am

  118. ” Yasmeen : bukan block la. kalo ko pakai nick lain guna ip yg same memang la sangkut, satu ip lepas satu nick je. nick ke-2,3,4,5…. kene tunggu aku approve baru lepas :p ”

    kalu cam tu..aku tak leh reply kan ntok tiara lah eh…….

    Yasmeen : yang nick tiara tu kan aku dah approved hari tu, lepas aku approve sekali, terus leh guna sampai bila². pagi tadikan ko buat spam hehehe ko terclick 2-3 kali kot tu pasal jadik spam, tadi aku dah approved, so pasni ko leh guna nick tu lain kali :p

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 9:17 am

  119. GIRL…,GHOST RIDER kan ade siang mlm… cume dlm contract perjanjian setan, mlm bleh transform jadik tengkorak api.. tu je..

    LEIA…., mane la GHOST tau panty liner tu hape…… pasal tu la tanye..,
    tak takut ke LEIA… klau GHOST muncul???? nanti LEIA jadi histerLEIA(histeria) pulak kikiki….. GHOST manyak keje la….. sabar la…… kkkay

    PRINCESS LEIA
    nak ghost jugak…….nak ghost jugak……….
    lain ma..cam… je ko ni LEIA oei…. meremang kumis GHOST….., kalau lah ko jumpe GHOST rasenyer kene terkaman rimau brantai lah GHOST ni…., siap kluar kuku rimau…. akut la…….

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 10:10 am

  120. RID…., lu ni macam MORAISHOW la dlm CSI MIAMI, tau bile nak masuk……. bile tak masuk.., bile kene masuk…,dan bile termasok kuangkuangkuang…….

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 10:15 am

  121. ghost…kite chat kat ” http://berahi.cbox.ws ” bule tak……tapi skarang aku nak go lunch….aku balik bout kul 2 gitu……..reply mi back…….cya……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 10:24 am

  122. Wahai PRINCESS LEIA yg disayangi yg sebenonye dragon ball ada 7 bijik kesemuanye eh……, gurau je.. ;p
    GHOST punyer internet dah kene block ngan komputer dept..,
    takleh masuk http://berahi.cbox.ws ngan http://berahi.blogdrive.com… 😦 tolongla…. klau ada cara lain nak masuk??? klau tak de tak pe lah..

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 11:46 am

  123. Your comment is awaiting moderation
    GIRL amende nyer ni??????

    Yasmeen : ko terklik 2-3 kali dia jadi spam, kalo spam kene tunggu aku approve baru lepas

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 11:47 am

  124. LEIA…., kat skrin kluar cam kat bawah ni….

    Panda GateDefender Performa

    Access to page deniedThe web filtering is configured to deny access to this web page:
    http://berahi.cbox.ws/

    Chat

    Click on the Back button in your browser to go back to the previous page.

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 11:50 am

  125. LEIA…., kat skrin kluar cam kat bawah ni….

    Panda GateDefender Performa

    Access to page deniedThe web filtering is configured to deny access to this web page:
    http://berahi.cbox.ws/

    Chat

    Click on the Back button in your browser to go back to the previous page.

    sama la ako kat sini

    Yasmeen : opis ko yg block la tuh

    Comment by Rid — Wednesday, March 28, 2007 @ 12:23 pm

  126. ghost..izit possible if mi ask 4 ur personal email add…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 1:10 pm

  127. aduiii..best btul ler baca diari kau ni…stim memanjang jer aku kat opis nie….buat citer yg lagi power meen…

    Yasmeen: takkan order je kasi la idea

    Comment by senjengkal — Wednesday, March 28, 2007 @ 1:16 pm

    • Betullah meen…watlah cite tujah bini kat wad nak bersalin…ada member aku pernah buat camtu…bini dia cepat bersalin sbb air selusoh pekat sangat. Meen, cite ko memang buat kote aku tegang sokmo. Nasib binipun hypersex, kalau tak cian aku. Nak tujah mana lagi…

      Comment by Le — Friday, October 30, 2009 @ 2:51 pm

  128. laa aku yg last meen……

    Comment by cilired — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:05 pm

  129. aku romen dgn meen, romen dgn izaidah, romen dgn leia…. wow. wow!wow!wow! dan wowwww!!!!!!!!!!

    Yasmeen : tinggi tul cita-cita ko

    Comment by kerandutkacak — Thursday, March 29, 2007 @ 6:04 pm

  130. nak kenal leia,

    Comment by aduka — Saturday, March 31, 2007 @ 2:50 pm

  131. leia……….ehemmmm. dah berkenan ngdn ghost lak ker

    Comment by alessandro — Saturday, March 31, 2007 @ 3:59 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: