Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, March 28, 2007

kisah 3some abang aku!

Filed under: Berahi — Yasmeen @ 2:07 pm

abang aku tersengih-sengih pagi tu. kami sekeluarga bangun awal pasal mak aku nak balik dah. mase aku basuh pinggan kat dapur, abang aku datang ucapkan mekasih kat aku. pastu dia mintak maaf sebab dia jilat aku. aku malu giler mase tu. terus aku teringat peristiwa 10 tahun lalu. aku harap kami dapat melupakan semua tu. tapi peristiwa jilat menjilat kat bilik shima beberapa hari lepas buat kami rasa tak selesa bersama apatah lagi kalo cakap tentang hal tu.

camne pun aku dapat menukar suasana dengan satu soalan. aku tanye kat abang aku “camne malam tadi?” abang aku sengih-sengih. aku pun sengih. abang aku tuang air kosong lam cawan dan sandar tepi peti ais sambil perati aku basuh pinggan.

“best la kawan ko tu, kawan dia lagi best” abang aku sengih lagi.

“kawan dia?” aku tercengang.

“izaida. ko tak kenal ke? tumpang tido malam tadi sebab hari ni dorang punye flight ke India pukul 6.15 pagi” berkerut dahi aku memikir. aku ingat ‘somebody’ yang shima cakap tu lelaki.

“dorang tu lesbian ke?” terpacul soalan tu dari mulut aku.

“gile! aku kate dia tumpang tido la” abang aku tarik sket rambut aku.

“laaa… pastu?”

“pastu ape lagi? timakasih la pasal ko kasi aku 2 ayam serama yang kenyal” hehehe abang aku gelak sambil ushar-ushar kalo mak aku atau tunang dia dengar.

abang aku kate, malam tu dia ingat kat dalam tu lelaki, sekali masuk dua-dua pompuan. dorang berdua tengah kemas beg. katenye esok pagi tu dorang akan ke india. flight dorang kul 6.15 pagi. tu pasal rakan sepramugarik shima yg abang aku kate nama dia izaida tu tumpang tido situ pasal dorang nak ambik cab dari situ terus ke KLIA. kalo tak silap aku, selalu ade van MAS ambik shima kat situ. tah la, lantak!

pastu abang aku masuk je, shima terus tanye “u nak ke?”. abang aku kate siot je shima cakap cenggitu depan kawan dia. aku dengar citer abang aku sampai aku basuh cawan yang sama 2-3 kali pun aku tak sedar hehehe…

pastu abang aku kate memula dia lepak atas katil je ngan budak berdua tu, borak-borak dan berkenalan. pastu si shima tu tumpang baring atas peha abang aku dulu sementara mereka terus la berborak blablabla tah haper². pastu dek kerana kepala si shima park kat peha abang aku pastu makin lama makin naik langgar konek abang aku, pendek kata kepala langgar kepala hehehe maka abang aku pon takleh tahan lagi, terus tunduk kiss bibir si shima. pastu ade tangan turunkan suar pendek abang aku sampai abang aku bugil telanjang bulat.  merembes jap pantat aku membayangkan adegan seterusnya. tapi tangan aku terus basuh pinggan, cawan, sudu tak tentu hala.

mase abang aku nak bukak spender shima, tangan dia dok merayap cari spender, raba punye raba, si shima tu tak pakai spender la plak. abang aku terus sentuh kelentit dia. basah! abang aku masukkan satu jari. jari telunjuk. konon nak cari g-spot. mane dia tau g-spot tu kat mana. prasan hebat je abang aku tu, same la cam laki lain, mesti la nak tunjuk hebat kan? hehehe…

tapi abang aku kate shima ngan izaida tu hebat lagi izaida. izaida tu memang power habis. abang aku kate dia terasa cam belakon blue film bersama porn star antarabangsa sebab mase di dok jilat pantat shima, izaida tu tak duduk diam, pandai memainkan peranan. abang aku duk menjilat, dia plak kolom konek abang aku, bile abang aku memacak si shima, dia dok isap breast shima. bile abang aku pacak dia plak, shima plak isap breast dia. situasi paling best skali abang aku kate, mase izaida tu duk atas abang aku main gelek² arab, si shima plak duk sua lubang pantat kat depan muka abang aku. pastu dua² tu duk atas abang aku saling mengadap antara satu sama lain siap kiss-kiss lagi (ala-ala lesbian). abang aku dilayan bagaikan raja, sorang sua pantat kat konek, sorang sua pantat kat muka suh jilat. huh! letih aku dengar cerita dia, aku rase nazak sangat. sementara pantat aku merembes-rembes idamkan situasi cam tu. bile la aku nak dapat camtu agaknye. hehehe…

sudahnye abang aku mengaku tertewas, mase kene gelek ngan izaida tu dia dah terpancut sedangkan shima dok merengek-rengek mintak habuan dia plak. pastu abang aku paksa diri duk menujah si shima plak ngan konek lembek dia tu. dia rase cam nak pengsan menahan geli konek lembek baru pas pancut tapi paksa gak masuk lubang. entah camane, shima kolom konek abang aku bile dia sedar konek abang aku lembek. sampai abang aku mengeras balik, pastu dorang sambung lagi, azan subuh pun langgar. terbeliak bijik mata aku. kalo konek lekat mase tu baru dia tau. izaida nampak cam tak cukup lagi. walaupun abang aku service dia lebih pasal dia punye tetek besar bengkak abang aku kate, pejal lak tu, lagi besar dari tetek shima. tu pasal abang aku suke gomol kat situ. tapi kalo nak dibandingkan lubang pantat mereka berdua, lubang pantat izaida lagi bersih dan warna pun menarik. cuma kalo dari segi ketat dan kepadatan, nampaknye shima ketat lagi, cuma tah kenapa apam dia nampak cam lebam. kalo ikut gaya, izaida tu lagi berpengalaman, tengok cara pun dah tau. mungkin cara penjagaan berlainan. memang takleh tahan kalo tengok pantat izaida tu, bayangkan la abang aku kate, apam dia tengah penuh lendir pun, abang aku berahi lagi nak jilat pasal pantat dia memang menghairahkan. warna pink, lapang je pastu ade bulu halus kat bawah pusat.

adui, siksa gak aku dengar creta abang aku ni, rase rugi sebab takde kat tempat kejadian. kalo tak, leh aku tengok sendiri hehehe… nanti la shima balik dari india aku nak suh dia kenalkan aku ngan izaida tu hehehe…

mak aku dah balik kuantan ngan abang aku semua tu. aku suruh zamri stay tinggal sehari lagi. petang aku gi sjmc melawat saiful (terpaksa) nanti tak tunjuk muka, mak mertua aku cakap ape plak. malam projek ngan zamri cam biase la. ala projek biase-biase la, nak creta pun dah tak larat, dah biase sangat hehehe…

202 Comments »

  1. Waaah tq Meen terharu siot mwamwa

    Yasmeen : tapi pasnih sakit jantung la layan komen dorang ni kang weeda. ko kene kuat luar dan dalam zahir dan batin, kalo tak ko kene duk tanjung rambutan dikerjakan dek komen mereka² yg kaki komplen je tau

    Comment by Izaida — Wednesday, March 28, 2007 @ 2:15 pm

  2. ako no 2 hahahaha

    Comment by Rid — Wednesday, March 28, 2007 @ 2:28 pm

  3. Ntahh… Tp aku rsa dh krg myngt. Anyway keep up the good work.

    Yasmeen : kene masuk watak ko dulu baru menyengat kot

    Comment by route66 — Wednesday, March 28, 2007 @ 2:35 pm

  4. heheheh…. bole lak terjebat izaida tuh… tapi mmg menarik jalan crite nie… aku tunggu je meen terjebak di alam lesbian nie… tapi kalo alam DP pon blum lagi yek…. akan ku tunggu….

    Yasmeen : tunggu nanti aku sesah ko abis-abis, depan bini ko lagik thahaha

    Comment by dex — Wednesday, March 28, 2007 @ 2:55 pm

  5. ” Wahai PRINCESS LEIA yg disayangi yg sebenonye dragon ball ada 7 bijik kesemuanye eh……, gurau je.. ;p
    GHOST punyer internet dah kene block ngan komputer dept..,
    takleh masuk http://berahi.cbox.ws ngan http://berahi.blogdrive.com… tolongla…. klau ada cara lain nak masuk??? klau tak de tak pe lah..”

    ghost :- auwwww……bestnye…..sayg betol2 ke bedek2…….
    ape kau bobal nie…ape plak masok fasal dragon ball nie…..mi dun understand….mi oni wun u 2 ‘under’stand…….heheheee……….
    kompani kau ade tarok ‘firewall’ lah tu…..cam kawan aku..tiara pon tak leh access per……..
    aku nak kau nye personal email……bule????? bule lah……….

    meen :- memang best…..lain dari slalu…….cume kalu bule takmo lah kau terjebak ngan les plak k…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:03 pm

  6. aku yg ke 5
    tegang konek aku
    aku melancap kat opis sambil baca …

    Comment by lan — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:06 pm

  7. izaida …. aku teringin bersamamu. jom kekatilmu

    Yasmeen : kene buat booking dulu :p lol

    Comment by kerandutkacak — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:10 pm

  8. lan :- kite lancap same2………

    Yasmeen : leh aku tumpang sekaki

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:13 pm

  9. From Tiara:- Meen, wah wah wah.. akhirnya pakai jugak kau idea aku pasal kena korek dgn gelek.. hehehehe.. I like.. keep it going sista.. bila nak main bontot pulak.. hahahaa

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:25 pm

  10. eleh meen berani laa ko nak sesah aku depan org umah aku… masa tuh aku belakon laa kena rogol dek ko… mcm org bagi pil khayal laaa… wekekekkekekeke

    Yasmeen : camne malam tadi? best?

    Comment by dex — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:25 pm

  11. LEIA ape yg best nyer?? ha…. sblom lupe tadi Obi One Kenobi kirim
    salam la sama itu Anakin Sky Walker……, pape pon tunggu ye………….., GHOST create satu email baru GHOSTRIDER tau……., GHOST nyer personal email memory full…,

    GIRL..,
    rase cam terseksa je batin ni……… tak sian ke???

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:34 pm

  12. TIARA..,nape tak goyang grudi je….. huh… tak tau la kan…

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:40 pm

  13. ghost :- best lah u kol mi sayg…….
    baiknye si Orbit..eh salah…Obi 1 Kenobi……masih ingat ngan si PEMBELOT eh…..Anakin Sky Walker kan dah mampos…..nanti aku go korek kubor bapak aku tu ye………
    create lah cepat…pastu kite xchange email pat sana jer…….

    from tiara :- Meen, crita kau betul2 memerangsangkan.. kecianlah hamba sorang2 kat bangkok nie… Nampak gaya aku berpuasa 2 hari nie. Laki aku join aku hari jumaat je. Mlm afdal pun aku sorang2..

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:45 pm

  14. meen..alang2 ko taruk izaida sekali dlm citer..apa salahnyer…ko masukkan aku sekali dlm tu.. sure izaida agreed…..

    Comment by nothandsome — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:49 pm

  15. LEIA…., ni email nyer…., ghostrider_85@yahoo.com.., email ni masih virgin lagi tau…, jemput masuk…, silakan sahabat…🙂

    Yasmeen : 1985????

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:54 pm

  16. makk kauuu…..anak lagi……….heheheheee……
    k lah…biar aku yg pecahkan ‘dara’ kau…..eh salah……kau lelaki sejati kan…..bukan ‘adik2’…so biar aku pecahkan ‘bujang’ mu………
    aku dah email……go n check………..

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:58 pm

  17. wow meen….menarik…terasyik aku membaca…layan jerk tau..hehehe…

    err…besh gak kan 3some ni..1 lelaki 2 pompan…suka tgk aksi mcm ni tau..

    Yasmeen : 2 laki 1 pompuan ko tak suke ke?

    Comment by LoisLane — Wednesday, March 28, 2007 @ 3:58 pm

  18. EH..!! LEIA…, tak baik korek2 kubor orang tau…. klau cari gali bleh..,

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:00 pm

  19. loislane :- jgn nak bedek…..kau tak nampak..cammane kau suke tgk aksi diaorang tu plak……

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:00 pm

  20. ghost :- a’ah lah…..kubor cume bule gali……kalu korek….kau lah korek aku kan…….heheee…….
    k lah….aku nak balik lah nie……….2moro kite continue eh…..sowie………cya 2moro…….

    MIZZZZ U FRIENDLY GHOST !!!!!!!!!!!!!

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:03 pm

  21. ape ni LEIA…., main mak2 plak…., bagi email pon kene mak jugak @#$%.., aduh LEIA…., dah pecah dah!!! tanpa belas kesian…., :p

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:06 pm

  22. HI meen,
    pergh..x tahan woo citer ko buat aini..hahaha..terangsang abes…

    hi PRINCESS LEIA…

    ” lan :- kite lancap same2………”

    (nak join sekaki boleh…huhuh)

    Comment by 69_tab — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:09 pm

  23. 69_tab lancapkan GHOST nyer bleh??? hahahahihihihuhuhu….,

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:12 pm

  24. GHOST RIDER ko punye nak buat ape..baik aku toceng sendiri..huhuh

    Yasmeen : korang berdua leh saling toceng menoceng haks

    Comment by 69_tab — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:19 pm

  25. Hah!!! ye la tu LEIA….., pakai kapal korek nak tak?? nak tak..?? nak ke tak nak..???😉 tak pe lah balik nanti lah k… i miss call u…,hihi

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:24 pm

  26. Leia…suka tgk aksi..tapi dlm cita meen memang tak nampak…
    aksi means..tak kira la kat dvd memana eheheheheh

    Comment by LoisLane — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:24 pm

  27. klau cam tu tak pe lah 69tab…, aku bkan nyer hape…, sian tengok ko tu kann… tak pe lah…,

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:26 pm

  28. LoisLane…., cuba LANE bayangkan… bleh kan.., ‘bayang’ ni sebeno nyer lebih kurang adik bradik ngan mambang bayang jgak lah….,

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:37 pm

  29. GHOST RIDER aku nak tgn pompuan je…tgn antu x mau

    Yasmeen : pompuan yg camne yg ko nak?

    Comment by 69_tab — Wednesday, March 28, 2007 @ 4:43 pm

  30. huih??ngan izaida rupanya..ingatkan ngan balak mana…Tiara pi bangkok? lupa la nak pesan.. bawak balik spender tiger show:p

    Comment by psy2duck — Wednesday, March 28, 2007 @ 5:22 pm

  31. sekati ko lah 69tab…, tahan dinding tu.., hikhik

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, March 28, 2007 @ 5:25 pm

  32. tu baru abg ko cita meen, kalu kena lg best meen… dulu aku tak tau selalu layan sorg jer… laa ni tiap2 mlm dapat 2 takpun 3 sekali atas katil… fuhhhh baru best meen… mmg rase mcm raja…. tp bila dah siap esok pg rase letih giler…. power root 3 uncang pun blum tentu cukup meen.. tp aku tak pasti la pompuan cammana plak letihnya….

    Yasmeen : laaa selama ni aku ingat ko pompuan thehehe…

    Comment by cilired — Wednesday, March 28, 2007 @ 7:15 pm

  33. Assalammuaalaikum,
    Rasanya camlama jer aku tak baca blog ni pada hal baru 2 isues, aku ada kerja 3 hari aku kena groundead. Aku pun boring tak dpt internet ketagih. Meen harap ko sihat…yg lain pun gitu gak la….
    WOW…. terketar kemaluan aku bila baca 2 isues ni. Aku rasa relief bila baca blog ko meen sebenarnya aku tengah tension maut nak mampus kepala pecah gilanya…semua angkara PPSMI (sapa tau dia tau la.) Kalau ada yg tau mesti bilang aku ni poyo…tapi entahlah dah tabiat aku suka terus terang. Aku ni bukanla perfectnya manusia. Kat blog ni la aku relief…Bila baca citer, baca komen aku sedar manusia ni mesti lepaskan tension…manusia perlukan perhatian, manusia perlukan duit, sex, & kepuasan hati. Namun bila dah gapai semunya ia mula utk menjadi tamak…ia mula perlukan lebih lagi….nak memuaskan hati sendiri atau org lain bukanlah mudah malah selalunya ia akan mula puas hati….walhal ia sudah pun melangkaui atau sebenarnya tidak sampai pada tahapnya….
    weiii merepekjer aku ni….Meen is a good stories thank 4 chear my mind eventhough is not enough….

    Yasmeen : idop ni tak semudah yang kita impikan…

    Comment by Harry — Wednesday, March 28, 2007 @ 9:15 pm

  34. hai meen,best cete u;macamana nak kenalan ngn LEAI?

    Yasmeen : kalo dia nak kenalan ngan ko nanti, dia akan mintak e-mail ko, aku kasi la kalo dia mintak, kalo dia tak mintak aku tak kasi :p

    Comment by aduka — Wednesday, March 28, 2007 @ 9:59 pm

  35. Bagus citer kau Meen…seronok aku baca…

    Comment by saint — Thursday, March 29, 2007 @ 6:47 am

  36. tok…nenek…
    cucu numpang lalu.

    Comment by haris — Thursday, March 29, 2007 @ 6:55 am

  37. tegang pelir aku..

    Comment by aiman — Thursday, March 29, 2007 @ 7:01 am

  38. yump3….. best2….. sib baik pakai suar longgar arini….tidak kalu sure kantoi!!!!hehehehehe… keep it “UP” Cik Meen!!!!!

    Yasmenn : haks malam tadi tak dapat ker?

    Comment by Ameer — Thursday, March 29, 2007 @ 7:13 am

  39. Ceh….cerita ko ni meeen … yang lelaki tegang yang pempuan lencun…..

    lagi lagi lagi

    Comment by kompot — Thursday, March 29, 2007 @ 7:28 am

  40. aku cuti yahuuu aku cuti hahahaha… aku memang dah lama idamkan 3some ni. nanti aku nak try mintak bf aku, kalo dia tak bagi aku mintak kat orang lain hehehe

    Yasmeen : leh aku tumpang sekaki tak? hehehe

    Comment by Dila — Thursday, March 29, 2007 @ 7:29 am

  41. dengan aku yang gebu tetek besar ni pun dia tak nak kak meen, inikan plak nak cadangkan idea 3some ni, lagi la dia tak nak

    Yasmeen :blom cuba blom tau, mane tau ngan tetek aku plak dia teruja, leh ko tumpang sekaki, ko kan dah lama kemaruk nak terkam bf ko tu kan hahaha

    Comment by Dila — Thursday, March 29, 2007 @ 7:35 am

  42. kire aku kene berterima kasih kat ko nanti ni kak meen?

    Yasmeen : tu dah tentu. ko cuti haper plak hari ni?

    Comment by Dila — Thursday, March 29, 2007 @ 7:36 am

  43. DILA…, klau orang lain tak nak.., ha ni dia.., orang2 nak tak??? hi..hei.. ;p

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 7:39 am

  44. aku baru balik kem motivasi bebudak spm ni ha. aku takde kelas hari ni aku kat opis je. esok baru cuti duk umah

    Yasmeen : ade kem motivasi, tak sempat la ko nak melucah hehehe…

    Comment by Dila — Thursday, March 29, 2007 @ 7:41 am

  45. sempat. dok membayangkan aku digomol den bebudak skolah ni ha. dorang plak teruna sunti hehehe. tapi takleh la aku gosok2 kat situ, tak sempat nak menggentel hahaha

    Yasmeen :wakakaka cam best je bunyi. digomol dek bebudak spm teruna sunti wakakaka… pastu dorang akan cakap ‘cikgu, saye plak la cikgu, pasni saye plak ye cikgu’ hahaha

    Comment by Dila — Thursday, March 29, 2007 @ 7:45 am

  46. hi girls, lama tak nampak u all. nak try 3some ngan aku tak? aku dapat idea baru hehehe

    Comment by Jeffery — Thursday, March 29, 2007 @ 7:50 am

  47. bernas ke idea ko tu abg jep?

    Comment by Dila — Thursday, March 29, 2007 @ 7:52 am

  48. dila…takkan tak de masa langsung nak gosok2?????

    Comment by kompot — Thursday, March 29, 2007 @ 7:52 am

  49. takde orang penah try idea aku ni. kalo kite bertiga try mesti best ni aku rase, amacam?

    Yasmeen : buduh! cakap jelah ape idea ko tu, dari tadi dok kasi intro je, bosan nunggu!

    Comment by Jeffery — Thursday, March 29, 2007 @ 7:53 am

  50. idea ape yg org tak penah buat tu jep oi! extreme sangat ke?

    Comment by Dila — Thursday, March 29, 2007 @ 7:55 am

  51. Dila nie cikgu ker Murid Meen???

    Yasmeen : cikgu spm kepada murid spm hahaha

    Comment by Ameer — Thursday, March 29, 2007 @ 7:56 am

  52. selera aku kat budak spm teruna sunti je ameer.

    Yasmeen : ameer tu selera dah tertutup dah dila. banyak kali dah aku ajak 3some ngan bini dia, dia takmo, jual mahal

    Comment by Dila — Thursday, March 29, 2007 @ 7:57 am

  53. Dila nie cikgu ker Murid Meen???

    Yasmeen : cikgu spm kepada murid spm hahaha

    cikgu muda la nie kot

    Comment by Rid — Thursday, March 29, 2007 @ 8:00 am

  54. ha aku budak sekolah sape nk kena gomol.haha.lancap sambil baca cerita ni.haha.yasmeen meh lancap pelir aku

    Yasmeen : terus ngaku budak skolah, nak pantat punye pasal wakakaka… lelaki… mcm2 karenah wakakaka

    Comment by aiman — Thursday, March 29, 2007 @ 8:01 am

  55. “malam projek ngan zamri cam biase la. ala projek biase-biase la, nak creta pun dah tak larat, dah biase sangat hehehe…”

    meen..aku rasa fantasi ko main dgn zamri (wlupon biasak sangat…) lg best dr dgr cite abg ko 3some…

    Yasmeen : skali skala tulis citer pasal orang lain lak la

    Comment by thickdix — Thursday, March 29, 2007 @ 8:02 am

  56. takde orang penah try idea aku ni. kalo kite bertiga try mesti best ni aku rase, amacam?

    Yasmeen : buduh! cakap jelah ape idea ko tu, dari tadi dok kasi intro je, bosan nunggu!

    kekekek…..kene buduh engko………….

    Comment by kompot — Thursday, March 29, 2007 @ 8:03 am

  57. meen..aku rasa fantasi ko main dgn zamri (wlupon biasak sangat…) lg best dr dgr cite abg ko 3some…

    aehhh lom abis cite lagi tu…tunggu la sampai habis mesti syok punyer

    Comment by Rid — Thursday, March 29, 2007 @ 8:09 am

  58. selera aku kat budak spm teruna sunti je ameer.

    Yasmeen : ameer tu selera dah tertutup dah dila. banyak kali dah aku ajak 3some ngan bini dia, dia takmo, jual mahal

    bkn jual mahal……..takut!!!

    Yasmeen : takut? takut bini? thehehe

    Comment by kompot — Thursday, March 29, 2007 @ 8:10 am

  59. [Yasmeen : ameer tu “selera dah tertutup” dah dila. banyak kali dah aku ajak 3some ngan bini dia, dia takmo, jual mahal]

    “CORRECTION”…. never!!!!!!😉

    Comment by Ameer — Thursday, March 29, 2007 @ 8:14 am

  60. “CORRECTION”…. never!!!!!!

    Ameer tgh berani tu meen

    Comment by Rid — Thursday, March 29, 2007 @ 8:15 am

  61. Dila
    stakat selera jer pun tak best… pernah dapek ak???

    Kompot…”Takut”
    Cucuk jarum ker nie ..maner tahu konon2 ko lehdapek Meen lah nie erk???

    Meen!!!! As alwiz!!!! U R D’ best!!!!eventhough tried hard to convince me… U R d’great dear….

    Comment by Ameer — Thursday, March 29, 2007 @ 8:16 am

  62. Rid
    “CORRECTION”…. never!!!!!!

    Ameer tgh berani tu meen

    Memang alwiz brani….

    Comment by Ameer — Thursday, March 29, 2007 @ 8:28 am

  63. [Kompot…”Takut”
    Cucuk jarum ker nie ..maner tahu konon2 ko lehdapek Meen lah nie erk???]

    tak leh dapek dia pun tak pe….ade sarung lain punye…..kekeke

    Comment by kompot — Thursday, March 29, 2007 @ 8:49 am

  64. wah meriah pepagi kat sini..

    semlm sejuk je kan..ari ni pon sejuk…

    moaning all…..bekpes dah ke?

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 8:59 am

  65. wah meriah pepagi kat sini..

    semlm sejuk je kan..ari ni pon sejuk…

    moaning all…..bekpes dah ke?

    sudahhhhhhhhhhhh………..

    Comment by Rid — Thursday, March 29, 2007 @ 9:05 am

  66. DILA.., habis murid2 satu malaysia try cikgu spm diorang nanti.., jgn dibuat-buat……. klau nak cuba ape salah nyer he..hei..,

    Yasmeen :mesti suke sama suke, cikgu ngan murid mesti sama merasa, memberi dan menerima

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 9:06 am

  67. hoo…dila ni cikgu ekk…cikgu terlampau ke?dik dila…meh sini abg urut dila…hek3…

    Yasmeen : jeles la aku rezd

    Comment by rezd — Thursday, March 29, 2007 @ 9:40 am

  68. hi yasmeen, agak-agak kalu u tulis adegan sumbang mahram ok gak…, mana tau sambungan dari kes jilat pada hari tuh tak abis kat situ lagi…..kira abg u tuh cari peluang laa…. ok adios. love u.

    Yasmeen : takleh la peminat aku marah!

    Comment by batuBelah — Thursday, March 29, 2007 @ 9:46 am

  69. kekekek…
    tak leh la sumbang mahram…
    bukan ke tu perbuatan terkutuk..nak romen pun mesti kena ada etika gak…
    ehehehe

    Comment by captjoe — Thursday, March 29, 2007 @ 10:16 am

  70. Peminat???? ngeh…ngeh…ngeh…..

    Yasmeen : peminat tak kasi buat benda yang melampau sangat haks

    Comment by Ameer — Thursday, March 29, 2007 @ 10:21 am

  71. tapi..nak gak tau cemana abg meen react when make love ngan meeen..hehe…nak tau how he feels ngan adik dia sendiri..menarik tau..hehe

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 10:26 am

  72. ye la tu GIRL suke sama suke,nikmat same dirase.., memberi dan menerima.., tapi sebelom tu DILA patut kene letak syarat kat memurid dia, sape nak.., kene dapat 18 A1 dlm spm….., cube GIRL usul kan perkara ni kat DILA atau ke MAJLIS TERTINGGI…. hihihi

    Yasmeen : nanti lam meeting PIBG suh dila usulkan sendiri

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 10:33 am

  73. ” hi yasmeen, agak-agak kalu u tulis adegan sumbang mahram ok gak…, mana tau sambungan dari kes jilat pada hari tuh tak abis kat situ lagi…..kira abg u tuh cari peluang laa…. ok adios. love u. ”

    batubelah :- kpala hotak kau…….kau tak ikoti karya nie rite from d start ker…….kan masa meen remaja, abg die dah pekena die dulu……..go uat homewerk balik eh………..

    ” Yasmeen : takleh la peminat aku marah! ”

    meen :- tats d way lady………..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, March 29, 2007 @ 10:37 am

  74. ” tapi..nak gak tau cemana abg meen react when make love ngan meeen..hehe…nak tau how he feels ngan adik dia sendiri..menarik tau..hehe ”

    loislane :- nie lagi 1 nye bodoh……gi uat homewerk lah…….gi baca karya meen rite from d start………

    aduka :- hihi…..watzzzz up man………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, March 29, 2007 @ 10:39 am

  75. korang nak detect BF/GF korang yg pakai HP yg ada GPRS dorang tengah buat apa sila la layari wab site ni. Penat aku design menggunakan kepakaran aku dorang tolak jer. korang masuk site ni pastu korang bagi feed back kat aku jgn risau tak ada virus & anything yg bole jeorpardy pc korang. http://www.sat-gps-locate.com

    Comment by Harry — Thursday, March 29, 2007 @ 11:46 am

  76. KONDOM
    jayman (bukan nama sebenar) dan isterinya baru saja kawen dan merancang tak

    mau dapat anak dlm masa terdekat ni. jadi k jayman ambik keputusan untuk
    beli kondom. sampai di kedai cuma kondom warna hitam dan belang2 saja yang
    murah. kondom warna putih mahal dan jayman tak bawak cukup duit untuk
    belinya. jadik jayman beli kondom hitam.

    lepas setahun rupanya kondom yg jayman beli tu bocor dan isterinya
    melahirkan seorang anak. sayangnya anak yg dilahirkan agak gelap kulitnya.
    isterinya sedih pasal anak mereka hitam.

    jayman: nasib baik saye beli kondom hitam dulu, yang! kalo saye
    beli yg belang2 ntah camana rupa anak kita nih!

    Comment by Harry — Thursday, March 29, 2007 @ 11:59 am

  77. NYAMUK

    jayman dan mok pegi berkhemah dlm hutan. mereka memasang unggun api dan
    banyak nyamuk datang menggigit mereka. waktu nak tido mereka padamkan
    unggun api. banyak kunang2 berkeliaran dan nyamuk masih lagi menggigit
    mereka.
    jayman: hebat sungguh nyamuk2 kat hutan nih!
    mok: hebat apanya?
    jayman: kita pasang unggun apipun dia datang gigit, kita padamkan unggun
    api dia bawak lampu datang gigit kita

    Comment by Harry — Thursday, March 29, 2007 @ 12:00 pm

  78. suka-suka je kata org bodoh ek leia…i dah baca.,.i tak la suruh meen buat mcm tu..tapi andai terjadi..nak gak tau cemana the reaction…

    aduh….ala ala tak leh silap sikit terus di bodoh kan…

    hmm…huhuhu..🙂

    Yasmeen : ala bucuk-bucuk majok ekk? Leia kasi handjob kat loislane nih… sian dia

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 12:48 pm

  79. meen….buat ape nak jeles…dila dapat urutjer…ko lebih dari urut pun ko dapat…takyah jeles2 yer sayang….hek3…

    Comment by rezd — Thursday, March 29, 2007 @ 1:10 pm

  80. suka-suka je kata org bodoh ek leia…i dah baca.,.i tak la suruh meen buat mcm tu..tapi andai terjadi..nak gak tau cemana the reaction…

    aduh….ala ala tak leh silap sikit terus di bodoh kan…

    hmm…huhuhu..

    sabar …..

    Comment by Rid — Thursday, March 29, 2007 @ 1:13 pm

  81. Why the Internet Is Like a Penis:

    * It can be up or down. It’s more fun when it’s up, but that makes it difficult to get any real work done.

    * In the long-distant past, its only purpose was to transmit information considered vital to the survival of the species. Some people still think that’s the only thing it should be used for, but most folks today use it for fun most of the time.

    * It has no conscience and no memory. Left to its own devices, it will just do the same damn dumb things it did before.

    * It provides a way to interact with other people. Some people take this interaction very seriously, others treat it as a lark. Sometimes it’s hard to tell what kind of person you’re dealing with until it’s too late.

    # If you don’t apply the appropriate protective measures, it can spread viruses.

    # It has no brain of its own. Instead, it uses yours. If you use it too much, you’ll find it becomes more and more difficult to think coherently.

    # We attach an importance to it that is far greater than its actual size and influence warrant.

    # If you’re not careful what you do with it, it can get you in big trouble.

    # It has its own agenda. Somehow, no matter how good your intentions, it will warp your behavior. Later you may ask yourself “why on earth did I do that?”

    # Some folks have it, some don’t.

    # Those who have it would be devastated if it were ever cut off. They think that those who don’t have it are somehow inferior. They think it gives them power. They are wrong. Those who don’t have it may agree that it’s a nifty toy, but think it’s not worth the fuss that those who do have it make about it. Still, many of those who don’t have it would like to try it.

    # Once you’ve started playing with it, it’s hard to stop. Some people would just play with it all day if they didn’t have work to do.

    Comment by Samson & Delila — Thursday, March 29, 2007 @ 1:21 pm

  82. hehe rid….no harm..saja je tuh hihi

    penah baca cita meen dulu2..cuma menyuarakan pendapat je kat komen memula tadi…

    err dah lunch up ke rid??? hihi i mean makan apa tgh hari tadi?

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 1:23 pm

  83. ” aduh….ala ala tak leh silap sikit terus di bodoh kan…
    hmm…huhuhu.. ”

    loislane :- menangis konon……pegi kau main music di sana..buat ape main blog pat sini…….main aku takpe………heheeee……..’dipetik dari film Anak Hantu yg blom dapat kebenaran ntok ditaygkan pade umom’…………

    rid :- nak sabar ape…….boring ar lu mat……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, March 29, 2007 @ 1:25 pm

  84. loislane..sejak bile plak lu jadik boring nie…………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, March 29, 2007 @ 1:26 pm

  85. ehehehe leia…..pasni kita tgk cita hantu tu pulak..

    peace kat leia..🙂

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 1:26 pm

  86. sajer jer dari tadi refresh jer page nie

    Comment by Rid — Thursday, March 29, 2007 @ 1:28 pm

  87. aku takot kau yg tak leh angkat nanti…..hahaa…..

    peace…..but kau lah ‘rest in peace’………..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, March 29, 2007 @ 1:33 pm

  88. tanak la rest in peace…nak lepak membaca n mengomen je…

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 1:36 pm

  89. mengomen or meromen……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, March 29, 2007 @ 1:38 pm

  90. mengomen or meromen……….

    meromen la

    Comment by Rid — Thursday, March 29, 2007 @ 1:40 pm

  91. haha ade x caye aku budak sekolah.hahaha.aku bdk spm tahun ni.oppss pecah rahsia…hehehe

    Yasmeen : dah makin ramai ngaku budak spm ekk? hehehe…

    Comment by aiman — Thursday, March 29, 2007 @ 1:56 pm

  92. Salamz,
    Wah dah makin maju Cik ‘Meen’ , dah pasang PA lak, puteri dr angkasa lepas lak tu, baguih2 ble la ‘Meen’ konsentret berkarya, ari2 posting ye lpas ni…

    Tp mana bes menceritakan pngalaman org, udah la blog ni pun pantatsi je, kalo ngogkek dgn btg yg sama j boring gak, kena buat dalam bermcm2 situasi ler, try projek dpan ‘mayat idup’ saipol 2, x mampos mesti sehat segar bugar balik…

    Yasmeen : tak sampai hati lak rase

    Comment by Pez2KcgPeaze — Thursday, March 29, 2007 @ 2:20 pm

  93. oei ghost..asal ngan hp kau har……..nape mampos…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, March 29, 2007 @ 3:09 pm

  94. wei, engkau hantar jalan citer kau ni kat vivid pvt ltd lah

    kalau buat movie pun at least ada jalan citer sikit…takderlah start2 jerk movie terus romen..bosan siallll…

    …wa first time kat sini..

    Comment by derflouyark — Thursday, March 29, 2007 @ 3:10 pm

  95. ntahnye Pez..org ngah b’tarung ngan nyaWa tuuuu..xkan meEn nk b’tarung nGan somEbody kat tePi tuuu…patut2laa weiihh..kang kate dajal sGt nnt…huhuhu..

    Comment by misS roMancE — Thursday, March 29, 2007 @ 3:12 pm

  96. ko nie LEIA…x abih..abih…ngan ghOst ko tu…kang dia dtg memlm kat umah ko br ko tau…hakkhakk

    Comment by misS roMancE — Thursday, March 29, 2007 @ 3:14 pm

  97. memang aku nak die dtg………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, March 29, 2007 @ 3:15 pm

  98. hehe..malam jumaat..padan la …hehehehehehe

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 3:53 pm

  99. Sabar LEIA…., sabar… nanti GHOST datang la, time dah dekat nak transform ni…., sikit….. je lagi Makcik LEIA Ooei…, bertahan lah dulu…. tau.., sikit je.., sikit je…

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 4:23 pm

  100. GIRL.., pengomen yg ke-100 kali ni dapat pe ye?????

    Yasmeen : Tahniah! anda pengomen yang ke-100

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 4:24 pm

  101. heheheeh….ada hadiah ke goz??

    Yasmeen : jangan harap la thehehe

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 4:29 pm

  102. aku bukan amik spm meen… aku adalah aku… kalu semua ngaku muda belia… ni abg cili ni ngaku tua… masuk 29 ni…. hahahaha… tak semua lelaki mcm tu lah meen… aku jahat gak meen tp tau adap dan tertip… sesungguhnya wanita adalah penyeri hidup lelaki dan seks adalah seni jika anda pandai memainkan peranan anda.. dalam melakukan seks jgn lupa pasangan anda, pasti anda disayangi…

    Yasmeen : seni halal takpe, takde sape nak pertikaikan. yang haram tetap haram

    Comment by cilired — Thursday, March 29, 2007 @ 4:43 pm

  103. TAHNIAH LANE!!!! anda pongomen ke-100…. hadiah nyer 100 kali jilat… huh…, kebas lidah woo….. :p

    Yasmeen : larat ke ko nak jilat dia??

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 4:44 pm

  104. hahahaha….tak apa la…pasdal hadiah tu abaikan..aku tak tuntut apa2…cukup la kalau meen update..kira hadiah gak ehehe

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 4:47 pm

  105. LANE..,
    ekeleh…., mane bleh cam ni.., lain kali jgn la tanye… kuangkuangkuang,
    sabar LANE jap gi ke.., esok lusa up date la tu…, takkan tak leh nak tahan kot…., tu la…, orang kasik adiah tak nak…, sementara nunggu up date tu leh lepas rindos(rindu)… :p

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 4:55 pm

  106. ehehehe..mekasih la goz…i leh tunggu meen update…masih dlm kesabaran hehehehe

    Yasmeen : sabar itu separuh daripada iman

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 4:56 pm

  107. la….., sama2 LANE.., bleh tak lu adiah kan kesabaran tu tuk GHOST???

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 4:59 pm

  108. hehe..kesabarann milik semua org…amik la kalau nak kesabaran tu…i ada banyak kesabaran ni eheheheh

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 5:00 pm

  109. Uih…. banyak ke?? tak sabar pulak rasenye GHOST.., susah nak dapat tu….. LANE

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 5:02 pm

  110. hahaha..meh hembus kesabaran kat u lak…so that u sabar je..tak gelojoh mcm setengah org..

    ekekekekeke

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 5:07 pm

  111. Jnganlah hembos kuat2 LANE…, tepercik ayaq lioq tu…, tiup pelan2 leh kan…., hihihi

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 5:11 pm

  112. ala hembus slow je..dr jauh..dekat2 aku tak berani hahahahahaah

    Comment by LoisLane — Thursday, March 29, 2007 @ 5:27 pm

  113. sape suruh tiup dekat2 LANE…, slow2 dari jauh dia leh ikut angin la…., tapi jangan sapei kembong dah la… tau LANE…. ingat tu…, hehe……

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 5:34 pm

  114. ghost…kalo penghantar no 113 bole dpt julat x??huhuhu

    Comment by 69_tab — Thursday, March 29, 2007 @ 6:11 pm

  115. ops..jilat…

    Comment by 69_tab — Thursday, March 29, 2007 @ 6:12 pm

  116. Buleh ape salahnyer………., aku ni tak berkira sangat la kan…., tapi ko jilat GHOST nyer dulu…,

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 7:01 pm

  117. Klau tak leh cakap 69tab.., aku tak kisah pon.. bleh ke tak bley.., cakap.., cakap.., jgn tak cakap..,

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 7:18 pm

  118. peh…!!!dasyat abang u yee….maunyer tergeliat konek….

    Comment by deenmalia — Thursday, March 29, 2007 @ 7:31 pm

  119. aku ni bkn ape..kalo pompuan laju a sikit..kalo lelaki ni geli siyoot…huhuh…ko ni biseksual ke???

    Comment by 69_tab — Thursday, March 29, 2007 @ 7:46 pm

  120. aku rase la… meen kokena letak java untuk chat ler kat sini syg, sbb ramai sgt yg mcm nak connected dgn yg bg comment… saper setuju angkat tangan…..

    Yasmeen : takleh support la. tu pasal aku create http://berahi.cbox.ws tapi ade plak yg tak lepas masuk. anyway tu bukan tujuan utama aku wujudkan blog ni muahahaha… aku enjoy menulis je. korang carilah jalan lain nak berkenalan… takut korang jadikan blog aku tempat jual ayam plak

    Comment by cilired — Thursday, March 29, 2007 @ 7:56 pm

  121. mutut2..setuju…(sambil angkat tgn)

    Comment by 69_tab — Thursday, March 29, 2007 @ 8:01 pm

  122. 69tab klau dah tau laki, yg lu gatal2 nak jilat wa pnyer apsal??, lu nak try wa ke?? gua pun geli gak tapi nak wat cam ne member2 nyer pasal tak pelah…. kahkahkahkahkah.., muntah lah lu 69tab… woi jgn angin woi…

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, March 29, 2007 @ 8:30 pm

  123. huhuhu..mane ade angin…nnti kao angin..suh a leia ke..lane ke kasi urut..tapi kalo lu pon mau urut kan..x da ha punye..huhuh..ok ghost..bole kite layan 3 some..amacm??

    Comment by 69_tab — Thursday, March 29, 2007 @ 8:44 pm

  124. malas lah nak komen panjang2 meen..anyway..perfect!!..

    Comment by gambler — Friday, March 30, 2007 @ 6:41 am

  125. ” wei, engkau hantar jalan citer kau ni kat vivid pvt ltd lah

    kalau buat movie pun at least ada jalan citer sikit…takderlah start2 jerk movie terus romen..bosan siallll…

    …wa first time kat sini..”

    derflouyark :- mi lyke ur way……

    69_tab :- suroh aku urot…….aku nye urot lain maciam sikit……..sanggop sahot cabaran nie………

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 30, 2007 @ 7:17 am

  126. meen!!!… just baca your story… kali ni menarikkkk tapi meen… ada error laa…

    …. tang …. “….azan subuh pun langgar…”

    flight si shima & izaida to india tu jam 6.15am kan … subuh la ni around 6.05am…. tentu dia orang terlepas flight ke india tu kan kalau ngongkek sampai langgar azan subuh?!!…

    tapi tak pe meen … yg tu tak pentinggggg!!!

    Yasmeen : memang aku hentam ikut suke hati aku. aku pun lupe flight dorang kul bape. azan subuh pun aku tak tau kul bape. ape aku citer pun aku tak tau. aku tak buat research, aku tak pakai otak, tak itu tak ini… blablabla

    Comment by Tombo — Friday, March 30, 2007 @ 7:24 am

  127. lu orang banyak komplen la. kasi ilang mood pembaca lain je. buat blog sendiri tak nak wakakaka… buat sakit mate aku je…

    Yasmeen : sakit mata ke? ok la aku delete komen dia. aku pentingkan pembaca yang berkualiti je, pembaca yg kasi komen sampah aku tak layan hehehe

    Comment by Dila — Friday, March 30, 2007 @ 7:44 am

  128. selamat pagi malaysia! dah lama tak bersua rindu rasa hati lalalala

    Yasmeen : welcome back SB. Rindu gak

    Comment by Sleeping Beauty — Friday, March 30, 2007 @ 7:48 am

  129. akak SB hehehe nak buah kerandut! eh buah tangan!

    Yasmeen : buah keduak tak nak?

    Comment by Dila — Friday, March 30, 2007 @ 7:50 am

  130. jgn marah meen… yg haram tu yg sedap meen, kalu yg baik ni kureng skit ler meen………

    Yasmeen : nampak cam marah ker?

    Comment by cilired — Friday, March 30, 2007 @ 8:12 am

  131. hi meen…

    harap2 ari ni ade la “buah tgn” utk pemiant mu ini yea meen…dah sangp menuggu dah ni…uhuhuh..ala kalo doranng nak komen mcm2 biar kan jela…banyak citer buat blog sendir..ok…

    hi PRINCESS LEIA,

    walau sepelik mcm mane pon cara urtan mu,tetap hamba dambakan…huhuhuh

    Yasmeen : takmo! aku majok!

    Comment by 69_tab — Friday, March 30, 2007 @ 10:23 am

  132. meen : asal ko majuk plak..ala kucucuc…huhuhu..ala kalo ko x tulis rase mcm x kene je ari ni….sape buat ko majuk??

    Comment by 69_tab — Friday, March 30, 2007 @ 10:58 am

  133. si meen tu merajok ngan kau lah 69_tab……….takkan tu pon kau tak tahu……takkanlah kau nie selenge nak mampos………kalu camnie nye selenge..aku urot kau nanti pon kau takde feeling…….buat penat aku jer ‘urot’ kau……….

    Yasmeen : aku strees la, sape leh kasi aku urut batin percuma?

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 30, 2007 @ 11:03 am

  134. Ape laa korang nie nak berurut lak… meh aku ajak pegi spa memane… mandi wap herba….. takyah rebut²….

    Comment by dex — Friday, March 30, 2007 @ 1:13 pm

  135. Tadaa…. GIRL bwat magic lagi la…., cam ne plak GHOST leh jadi pongomen ke-100 ni…???? nape GIRL?? nape???

    Yasmeen : bukan ekk? aku salah kire ekk? thehehe…

    Comment by GHOST RIDER — Friday, March 30, 2007 @ 1:17 pm

  136. PRINCESS LEIA :wah2 sedap ko je kate aku selenge…mane aku tau..x perasan aku…eh..kalo ko urut aku..gerenti aku feel abes..

    Meen: aku rela bagi ko urutan batin percume…huhu

    Comment by 69_tab — Friday, March 30, 2007 @ 1:17 pm

  137. wah… aku dah lama dah dok baca story ko ni meen… kira2 dr bolgdrive g… g kira 1st timer lerr aku komen… eheks… apa dah jadi ngan mamat yang ko jumpa kat Ym tu dulu… apa namanyierr tuhhh….
    so apa dah jadi ngan uztaz rochi ngan adie kwn Ym ko tuu meen….
    Btw… aku suka baca ko nyier blow…. kdg2 lehh gak wat bayar bill air.. ekekekkekeke.. choaw.. muahs!!!

    Yasmeen : aku bosan ngan watak yg sama untuk jangkamasa lama, aku mesti nak create watak baru ngan penampilan baru. boring la rase satu konek je :p

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 1:29 pm

  138. dah macam forum le plak…sukahati korang le…

    3some…cerita yg menarik..dan bagus…secara keseluruhan

    kemaskan skit timing ye..

    Comment by ratm — Friday, March 30, 2007 @ 1:31 pm

  139. GIRL nak urut batin pari.. GHOST leh kasi…,
    tarik napas panjang2, dalam2.., taha…n.. ok lepas pelan2.., slow2..,
    sambil ketap kelopak mate tu…,k… klau tak ok bwat 2-3x, tak ok gak sah lah GIRL…. kene simtom sakit hati..,

    Comment by GHOST RIDER — Friday, March 30, 2007 @ 1:34 pm

  140. LEIA nak lagi.., nak lagi.., nak lagi.., urut jepon tu…………….. ;p

    Comment by GHOST RIDER — Friday, March 30, 2007 @ 1:37 pm

  141. Dapat TAHNIAH je…..???, maciam tak de…,

    Comment by GHOST RIDER — Friday, March 30, 2007 @ 1:41 pm

  142. DILA, aku suka tetek ko yg besar tu..rasa cm nk wat boobjob je..amacam?

    Yasmeen : mane ko tau tetek dia besar?

    Comment by Dajal Suci — Friday, March 30, 2007 @ 1:44 pm

  143. tarik napas panjang2, dalam2.., taha…n.. ok lepas pelan2.., slow2..,
    sambil ketap kelopak mate tu…,k… klau tak ok bwat 2-3x

    meen try la

    Yasmeen : leh try sorang² ker?

    Comment by Rid — Friday, March 30, 2007 @ 1:44 pm

  144. Yasmeen : leh try sorang² ker?

    leh punyer

    Comment by Rid — Friday, March 30, 2007 @ 1:57 pm

  145. ghost…tu urotan thai lah……..facial muke kau tak nak ????? best kan…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 30, 2007 @ 2:33 pm

  146. PRINCESS LEIA

    “ghost…tu urotan thai lah……..facial muke kau tak nak ????? best kan……”

    ko pon tau yea..pandai la ko nie..hhuh

    Comment by 69_tab — Friday, March 30, 2007 @ 2:34 pm

  147. c d leg arr………

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 30, 2007 @ 2:42 pm

  148. yea ke..let me c la..baru tau..huhuh

    Comment by 69_tab — Friday, March 30, 2007 @ 2:51 pm

  149. LEIA memandai je..urot thai…., jepon lah…, facial muke tak nak lah nanti lemas Woooo…,

    Comment by GHOST RIDER — Friday, March 30, 2007 @ 2:52 pm

  150. Tu komen no. 41 tu..ape la ko ni..wat ilang stim je..kan DILA kan?hehe..

    Comment by Dajal Suci — Friday, March 30, 2007 @ 2:54 pm

  151. ghost..kau jgn cakap bnyk….sume file yg kau antar aku tak leh bukak……..aku takat bule bukak baju aku jer pat cni…………
    lelaki pat dlm videoclip tu tak lemas pon……..die lagi suke ar……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 30, 2007 @ 2:58 pm

  152. Makcik LEIA sssayang oei…., ape barang lu nyer pc tak leh nak bkak..,
    gua dah bertungkus-lumus send movie yg panjang2…, cube bawak bersabar cikit.., nanti wa try tanye geng gua la…., gua paham prasaan lu LEIA tak sampei hati la nak biar kan lu cam ni…. esok GHOST bagi yg lain nyer stail la.., k…… ghost nak gi main bola ni….. try dulu bukak http://www.apple.com/quicktime/buy/ sambil tu bukak folder tu…, penat je GHOST usahakan hiisss.. ngada2.., ;p

    Comment by GHOST RIDER — Friday, March 30, 2007 @ 3:22 pm

  153. tol la tuu meen… aku tak kisah pon… asal kan menarik jalan citer dia.. meen.. ko ada ym kan? add aku leh? cabel_cutter

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 3:25 pm

  154. woiii PRINCESS LEIA… aku nak kenal ko .. buleh tak?
    kita tukar koleksi nak?

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 3:34 pm

  155. Kisah3some ko ni mmg best… Ghost.. ko penah tak bini org offer 3some ngan laki dia… ekekekekk dulu dulu ada la awek chatz ajak aku 3some ngan laki dia… mauuuu nak naik btg aku.. aku rasa.. ko bayangkan laa.. ngan best2 nak ulit.. tgk muka laki dia lak… wakakakaka… awek ni dulu penah aku nak main.. ngah best2 aku jilat… dia suh aku cepat skit masukk.. laki dia dah nak balik… Lantoi tol laa… ptotng stim… aku tarik zip suar.. angkat kaki la….

    Yasmeen : nape ko main ngan bini orang? pompuan bujang takmo kat ko ekk? ko selalu dapat yang secondhand je ke? hihihi

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 3:42 pm

  156. aku ok jer campro6…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 30, 2007 @ 3:43 pm

  157. steady ar ghost….kau go main bola sepak ke….bola takraw ke….bola keranjang ke……or kau main bola kau sendiri kat ranjang…………heheheheeee…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 30, 2007 @ 3:52 pm

  158. to PRINCESS LEIA :

    ko ok..? ok mcmana… nanti add aku ek..

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 4:41 pm

  159. aku dok penah mendellete email aku niii
    laku tak check..
    banyak tolll 3gp diaoarang atanta..
    ko nak takk PRINCESS LEIA?

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 4:42 pm

  160. kalu .3gp nye file aku tak nak lah……..aku tak leh bukak der………
    kalu .wmw or .mpeg, aku nak lah………..

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, March 30, 2007 @ 4:59 pm

  161. Terlupa Makan
    Pada satu malam isteri Udin mengejutkan udin yang sedang nyenyak tidur.

    Isteri: Bang, bangun bang…bangun la cepat
    Udin: hish apa nie kejutkan orang tgh2 malam nie…
    Isteri: Abang lupa makan ubatla…cepatla bangun.. kan doktor dah pesan kena makan sebelum masuk tidur.
    Udin: Ubat apa ?
    Isteri: Ubat tidur.
    Udin: @#%^#^????

    Nenek Udin
    Udin hendak menghantar neneknya yang sakit ke klinik dengan menaiki motor.

    Udin: Mari la naik nek, pegang kuat-kuat yea..nanti jatuh!
    Nenek: Iya lah, nenek pegang kuat-kuat la nie…
    Udin: Jangan lupa pegang kuat-kuat yea nek!!! (kata Udin lagi mengingatkan)
    Nenek: Iya, nenek dah pegang kuat-kuat la nie, takut sangat.
    Udin: Ok, kalau begitu kita berangkat ya, nek.

    Udin lalu ‘merempit’ motornya, lalu terdengar benda jatuh BUUAAAAKKKK! !!!!
    Udin terperanjat, lalu menoleh ke belakang, dan ternampak si nenek terjatuh dari motornya.

    Udin: Lah kenapa boleh jatuh gak nie, nek?!! Nenek tak pegang kuat-kuat agaknye?
    Nenek: Nenek dah pegang kuat-kuat dah tadi!!!!
    Udin: Nenek pegang kat mana?
    Nenek: pagar rumah.
    Udin: “$%^&(#…..”
    Masalah Pendengaran
    Udin pergi berjumpa doktor mengeluh tentang isterinya yang sudah hilang pendengaran.

    “Seberapa burukkah pendengarannya? ” tanya doktor.

    “Entahlah, Doktor. Yang jelas saya mesti menjerit kalau nak berbual dengannya.”

    “Okey, cuba buat macam nie. Berdiri sejauh 6 meter darinya, lalu katakan sesuatu. Kalau dia tak boleh dengar kamu, berdirilah lebih dekat sedikit darinya, lalu katakan yang kamu katakan tadi. Kalau dia tidak juga dengar, dekatkan jarak sedikit demi sedikit. Dengan begitu saya akan tahu berapa jarak maksima pendengarannya. ”

    Maka, Udin pulang ke rumah dan mendapati isterinya sedang memasak di dapur. Dari jarak 6 meter ia berteriak, “Makan apa kita malam ini?” Tak ada jawapan. Lalu dia jalan depan sedikit lagi, berhenti di jarak 5 meter dan menanyakan hal yang sama. Juga tak terdengar jawapan. Begitu juga pada jarak 3 meter.

    Akhirnya, ia berdiri di samping isterinya.
    “Makan apa kita malam ini?” katanya separuh menjerit.

    Si isteri dengan mata yang berlinangan dengan air mata, lalu menjerit:

    “Untuk keempat kalinya aku beritahu, KARI KAMBING!!!!”

    Rupa2nya si Udin yg pekak!!!!

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 5:16 pm

  162. adehhh tercopy lakk ke sinii hampeh..
    PRINCESS LEIA :-
    ko nak mpeg ke… ada gak la.. nanti ko bagi email ek? aku nak chow dulu ni…

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 5:19 pm

  163. meen…. ko creat story paling best ek…. wish u luck tau….. Muahs!!!
    aku chow dulu…

    Comment by campro6 — Friday, March 30, 2007 @ 5:21 pm

  164. manakah aku nak pacakkan batang aku ini… meen ni smua ko nye pasal. kasi aku berahi.

    Comment by kerandutkacak — Saturday, March 31, 2007 @ 1:12 pm

  165. aduhai….hujung minggu terasa sepi tanpa citer meen. Izaida..mana la ko ni..nak kenalan bleh..:p

    Comment by psy2duck — Saturday, March 31, 2007 @ 1:51 pm

  166. ehemmmm……..leia ape kabar, sihat ke. abg ghost sihat ke……

    meen……bru2 ni ade…… eh takpelah, nanti bdk tu mrh plk. anyway aku tggu je janji2 die tu.

    Comment by alessandro — Saturday, March 31, 2007 @ 4:29 pm

  167. BRAVO meen…..citer ko ni mkn lame mkn best ler

    Comment by alessandro — Saturday, March 31, 2007 @ 4:30 pm

  168. woiii… kerandutkacak.. ko tak yah pakak.. ko g pancut je mana2..
    ehehehhehe nak pancut takkan aku nak kene ajar gak kot… wakakakkaka..

    Comment by campro6 — Saturday, March 31, 2007 @ 4:30 pm

  169. Meeeeeennnn……

    Sambung la cerittaaaaa.. gua dah tak tahan niiiiii… penat nungguuu…. bagitau sapa yg buat you majok.. meh gua sekeh pala dia..

    Comment by randy — Saturday, March 31, 2007 @ 5:14 pm

  170. Askum meen… eheks… 1st time aku bagi salam kat ko..
    Apa kata ko idup kan watak ko di tipu ngan gigolo lakk.. tak pong… ko idupkan lahh watak sorang g sugardaddy… maklum laaa… sugardaddy nii sukaaaa ngat kat yang bergetah2 nehh..
    macam x aku dulu tuuu laaa
    x GRO gak kat Chinatowm tuh… hampeh toll dia… tapi aku cian gak kat dia… umo dah 27 ponn tak kawin2 g… dgr cter.. ntah anak datuk mana ntah dok usung dia…
    kira cita ko nii kan… wat aku tingat kat x aku tuu tauu…thanks meen.. Uwaaaaaaaaaaaaaa….

    Yasmeen : dulu mase memula aku tulis citer ni, aku dah wujudkan watak sugardaddy la. bosan tul ade sugardaddy ni. dah la tua, tak larat nak layan :p

    Comment by campro6 — Saturday, March 31, 2007 @ 8:18 pm

  171. adoii cik meen…weekend je..mesti lmbt upload…cpt2 la skit…bohsan dowh weekend..tkde bahan bacaan…membaca blog nih kan hiburan…kalo lmbt update…susah la kitorang2 pembca nih nk berhibur…

    Yasmeen : kehkehkeh aku update ikut mood aku lar hihihi

    Comment by 4en4ang — Sunday, April 1, 2007 @ 6:55 am

  172. meen..taknk letak watak baru lagik?izaida tuh dh mantap…wujudkn la plak watak laki…abg long dh blah…ngan zasamri sure dh bosan…

    Comment by 4en4ang — Sunday, April 1, 2007 @ 6:59 am

  173. campro6 : ape daa lu nie..buat la homework skit..kan dulu meen tu bekas gro…dah mmg ade sugar daddy…carik a kat http://berahi.blogdrive.com

    Yasmeen : ekk? aku penah tulis aku jadik gro ekk? thehehe lupe dah kuikuikui

    Comment by 69_tab — Sunday, April 1, 2007 @ 10:24 pm

  174. Ooo 69_tab kan si campro6 kata idupkan watak sorang LAGI sugardaddy cian dia u kata tak wat homework hee psy2duck I’m here I’m here😉

    Comment by Izaida — Monday, April 2, 2007 @ 8:33 am

  175. GIRL…, sampai nya hati mu tak up date lagi……, bowink ni…….

    Comment by GHOST RIDER — Monday, April 2, 2007 @ 8:34 am

  176. LEIA nak main bola ngan GHOST sesame ke??? takut tak laghat je…

    Comment by GHOST RIDER — Monday, April 2, 2007 @ 8:36 am

  177. oooo…tapi kalo ade sugar dadyy dah x logik la..pasal die kan dah kate dah janji dgn zaki dulu….

    Comment by 69_tab — Monday, April 2, 2007 @ 9:41 am

  178. [Yasmeen : memang aku hentam ikut suke hati aku. aku pun lupe flight dorang kul bape. azan subuh pun aku tak tau kul bape. ape aku citer pun aku tak tau. aku tak buat research, aku tak pakai otak, tak itu tak ini… blablabla]

    ayat2 editor yg tengah marah murka!!!!hehehe…relek lah Cik Meen ….

    Comment by Ameer — Monday, April 2, 2007 @ 9:51 am

  179. mane ni…. takkan marah lg kot.. g la pekene 2 3 round sure hilang tension tuuu…

    Comment by bluescelahkangkang — Monday, April 2, 2007 @ 11:42 am

  180. Meen.. mana ni.. tak kan dah kena writer’s mental block??

    saje je nak bagi idea (nak tulis blog sendiri tak reti) untuk plot cerita.. tunang abang ko sudah syok tangkap cintan ngan meen dan nak sesangat on ngan meen.. dia baru sedar yang dia sebenornya syok kat pompuan (lesbian la tu).

    Comment by randy — Monday, April 2, 2007 @ 11:58 am

  181. Best la citer ko meen…. aku dah lama follow, tp x prnah komen

    Ko stress ngan apa ni? senyap je… marah ke ngan komen2 x bernas…

    come back soon gurl!

    Comment by Long — Monday, April 2, 2007 @ 1:21 pm

  182. klu ko 3some ngan abg nko & tunang dia best jugak… yuhuuu…

    Yasmeen : best ke? ko dah try ngan tunang abang ko or ko try ngan tunang ko bersama abang ko? citer la sket haks

    Comment by NN — Monday, April 2, 2007 @ 2:26 pm

  183. eheheheh..hantam sajer la randy..janji naik :p.
    tulih jer la apa ko nak tulih meen. ini blog ko. biaq pi la kat depa.
    err…izaida(( kita bila lagi? :p

    Comment by psy2duck — Monday, April 2, 2007 @ 6:06 pm

  184. GIRL…, nape ni …, ade problem ke??? kalu ade bagi tau la…. hasil karya tak siap lagi ekk….

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, April 3, 2007 @ 9:59 am

  185. kak meen majok ke kak meen? hehehe…

    Comment by Dila — Tuesday, April 3, 2007 @ 10:03 am

  186. 69_tab… aku dah baca dah.. aku cadang wujudkan balik sugardad tu.. bih 2 meen kata dah tua.. dia tak mau… tuu laa si zaki dia tu dah tua.. anak laki dia tak… playboy lak tuhh…
    pa pa hal… keep in up… muahs!!!

    Comment by campro6 — Tuesday, April 3, 2007 @ 11:15 am

  187. PEEERGGHHHH!!! MMMUahs!!!! ni aku sayang kat ko ni Izaida.. ekekekekkekekeke ada org back up akuuuuuuuu…

    Comment by campro6 — Tuesday, April 3, 2007 @ 11:17 am

  188. relekss laaa geng…. nanti ada la tuuu citernyier.. mana tauu CIK MEEN kiter tuu tgh sengugut ke hapa ke……. U all baca je laaa cita2 2thn lepas dia tuu… tak pong… layan web cam…. wakakakakkaka

    Comment by campro6 — Tuesday, April 3, 2007 @ 11:19 am

  189. GIRL takkan majok kot???????? jgn la buat prangai GIRL…. :p

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, April 3, 2007 @ 11:33 am

  190. GIRL..,pengkomenen dah nak cecah 2 rantai(ratos) ni….. try la wat sesuatu…

    Yasmeen : sabo itu separuh daripada iman haks

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, April 3, 2007 @ 11:38 am

  191. dia tengah bz la tu….lekla…jangan di ikutkan napsu mata…nanti tak jadi buat kerja…he3….

    Comment by rezd — Tuesday, April 3, 2007 @ 1:09 pm

  192. gi bertapa agaknya si meen ni…takpe2 mari kita bg sokongan yg penuhh berahi kat dia..kepada kawan yg dah bertakung airnya.. sabar…

    Comment by bluescelahkangkang — Tuesday, April 3, 2007 @ 1:41 pm

  193. aku bz la skarang ni! nanti la weh. buat mase ni korang borak la sesama sendiri dulu wakakaka…

    Comment by Yasmeen — Tuesday, April 3, 2007 @ 2:09 pm

  194. Ekeleh…… bz bagitau la awal2, buat owang ghisau je lah dia ni…. hish..!! kikikikiki… hihihihihih… hahahahah… (antu klau gelak)
    Apa lagi rebot lah pluang jadik pengkomen yg ke-2 rat..,
    ari tu GIRL kate dapat email gambo bogel kan..??kan…??? haks…. ;p

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, April 3, 2007 @ 4:30 pm

  195. adoii cik meen..bz sgt ke?…meen bz…kitorg pon ter’paksa’ bz ngan source lain…tp penat la nk caik source lain..meen nye blog nih je la…blog kesayangan ramai…blog pilihan muda mudi dan tua tui..huhu (bodek2 meen..nnti leh cpt skit update)..

    jom GR, jom kite target comment ke 2 rat…

    Comment by 4en4ang — Tuesday, April 3, 2007 @ 5:38 pm

  196. cayalah meen..ko memang best la,syok tul aku kat ko…izaida,tetekmu memang pejal,cayalah..huhu

    Comment by eddie — Tuesday, April 3, 2007 @ 7:37 pm

  197. eddie2…gersang sgtkh kamu?

    Comment by 4en4ang — Tuesday, April 3, 2007 @ 7:48 pm

  198. Hahahahahah………, lagi 2 komen je lagi…, siapakah yg paling ghairah untuk mendapat kan gambo bogel tersebot….kikikikiki

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, April 3, 2007 @ 9:23 pm

  199. ini dia..bakal pemenang hadiah tersebut….

    Comment by 69_tab — Tuesday, April 3, 2007 @ 10:35 pm

  200. hah..ape lagi..bagi la gambar tue..hua hua hua…

    cik meen;
    nanti kalo dah “pree”…jgn la segan2 tulis yea…

    Yasmeen : tahniah! anda adalah pengomen ke-200. hadui… apsal sampai 200 ni? berat giler server aku!

    Comment by 69_tab — Tuesday, April 3, 2007 @ 10:36 pm

  201. lama aku tak mengushar diari meen..how r u all?take care

    Comment by kisahaku — Wednesday, April 4, 2007 @ 6:26 am

  202. aduh..bukk je pagi2.tgk dh 2 ratus comment..terlepas lagik aku kali nih..
    eleh meen..mcm le die gune server sendiri…kaya giler ade ader server sendiri…buat blog mcm leh dpt profit je…

    kalo meen rase meen nyer server dh berat…lagik berat kitorang nk manakung air nih…air ape?..paham2 sudey..so cpt la update…

    Comment by 4en4ang — Wednesday, April 4, 2007 @ 7:09 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: