Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, April 4, 2007

Memadailah Dengan Perhatian Yang Diberikan

Filed under: Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 7:28 am

Sejak seminggu dua ni memang fikiran aku berserabut. Buat itu ini semua tak kena. Dok memikirkan camne nak lari dari bala ni semua. Dengan Saiful yang rentung kat Hospital, keluarga mertua aku plak mengharapkan aku ada disisi anak dia. Dengan hidup aku yang tak tentu hala, terikat dengan status isteri orang dan jobless. Dengan perut yang makin lama makin membesar sikit demi sedikit.

Aku tak sihat, beberapa hari lepas aku pengsan sorang-sorang kat rumah sampai aku bangun sendiri. Aku lupa berapa jam aku pengsan. Aku tau aku pengsan sebab bila aku bangun, aku duduk atas karpet pastu lentok atas sofa. Aduh sakit tul pinggang!

Aku gi klinik. Doktor check jantung, nafas, check pergerakkan baby. Tah la. Aku takde rase ape-ape yang bergerak dalam perut aku pun hehehe… Aku berehat sorang-sorang. Shima takde. Hampir seminggu lebih. Bukak e-mail, ada e-mail dari Elly tanye aku bile nak datang sane :p Aku tak tau nak reply ape, jadi aku biarkan dulu.

Petang tu aku jenguk Saiful kat sjmc. Macam biase mak mertua aku ade kat sane, temankan Saiful tak kira masa. Mak mertua aku peluk aku, menangis tanye mana aku pegi dekat seminggu hilang. Aku cakap aku tak sihat blablabla… dia pun ape lagi start la suruh aku tinggal dengan dia la hape la.

Pastu dia ajak aku kuar minum-minum kat restoran depan sjmc tu. Tanya pasal mase depan, pasal perancangan aku, dengan keadaan Saiful yang tah bile nak sedar tu. Tadi kulit dia yang melecur tu dah nampak kering dah. Kulit yang terbakar tu dah mula kering dan gugur. mungkin nak tumbuh kulit baru gaknye. Tapi kulit dia tak sekata la. Ade yang still merah² nampak daging, ade yang tompok-tompok hitam, putih, coklat kesan kulit terbakar yang dah mula kering.

Risau betul mak mertua aku. Dia duk sibuk tanye aku duduk mana, ade duit ke tak. Itu ini semua dia nak tau. maybe dia rasa bertanggungjawab sebab aku kandungkan cucu dia. Cucu dia? Muahahaha cucu dia? Hmmm… letih fikirkan keadaan ni. Padan muke aku. Aku yang buat semua ni semakin rumit.

“Meen, boleh Meen tolong mama. esok pagi mama ade meeting penting, kalo boleh meen tolong tengok Saiful untuk beberapa jam je, mama janji, lepas meeting mama terus datang sini” mak mertua aku pegang tangan aku. Aku diam tapi aku senyum. Sian plak orang tua ni, sepatutnya jaga Saiful tu tanggungjawab aku. Tak kira apa pun status sebenar kami, aku sebagai isteri mesti jaga dia walaupun hati aku tak rela, benci atau apa sekalipun.

“esok Meen datang mama, jangan risau”

“thanks Meen” thanks? di aucapkan terima kasih kerana tengokkan kejap suami aku sendiri untuk jangkamasa 3-4 jam? Teruk kan aku? Dia punyelah baik dengan aku tapi aku buat camni. Habis nak macam mana lagi? Aku dengan Saiful hakikatnya sape? Kami takde apa-apa. Kami hanya duduk serumah, tidur sekatil. Dalam temph perkahwinan yang baru beberapa bulan dan baru 3-4 kali projek bersama, susah untuk aku melakonkan keikhlasan aku untuk menerima keadaan Saiful. Bukan kerana dia dah jadi cam mayat hidup, tapi kerana aku takde rase ape-ape pun. Jiwa aku kosong terhadap Saiful. Jangankan sayang dan rindu, rase kesian pun tak. Aku lebih kesian tengok keadaan mak mertua aku yang nampaknye lebih menderita dari Saiful.

Banyak yang kami bualkan sebelum aku pegi. Sekarang ni mak mertua aku terpaksa gantikan Saiful menghadiri meeting penting ****** holding sewaktu ketiadaan Saiful. Ade jugak dia tanya aku kalau aku sudi ambik alih tempat Saiful sementara Saiful dalam keadaan macam tu. Aku bukan tak nak, aku memang perlukan duit untuk hidup, walaupun simpanan aku masih ade sikit. Tapi aku rase mungkin aku akan terikat dengan budi baik mak mertua aku atau terikat terus dengan Saiful sebab syarikat tu syarikat bapak dia. Aku belum buat keputusan. Tapi tak kan aku asyik nak terima bantuan kewangan atau belas ihsan mak mertua aku plak, walaupun itu tanggungjawab dia disebabkan anak dia takleh nak bagi nafkah kat aku.

Aku ada terfikir, mungkin aku patut keje balik kat ******* holding supaya takde la nampak sangat aku mengharap ihsan mak mertua aku. Tah la! Aku blom pk lagi. Lagipun aku malas nak pk. Sebelum aku balik, aku singgah sjmc, naik kejap dalam setengah jam dan sebelum aku pegi aku nampak airmata Saiful meleleh tapi aku buat tak tau je.

104 Comments »

  1. muahahaha…
    aku 1st…

    Yasmeen : semangat beno ko nak jadi pengomen yg first ekk?

    Comment by lyla — Wednesday, April 4, 2007 @ 7:35 am

  2. first comment..heheh..hadiah amik kat jakarta ye meen!

    Yasmeen : lyla first tapi mase ko komen, komen dia ngah waiting for moderation thehehe

    Comment by ratm — Wednesday, April 4, 2007 @ 7:53 am

  3. meen..bile si sepul ni sedar…asik meleleh airmate jer…

    Yasmeen : camne nak kasi dia mampos hah?

    Comment by elly — Wednesday, April 4, 2007 @ 8:03 am

  4. ler….nombor dua rupanya….tadi kosong je…cess…

    cerita ni…takpe la…takde reromen lak..ade masa kena la anti klimaks..takleh klimaks je…

    Yasmeen : lyla first tapi mase ko komen, komen dia ngah waiting for moderation thehehe

    Comment by ratm — Wednesday, April 4, 2007 @ 8:06 am

  5. sng jer nk kasi die mmpus..ko ckp laa hospital tue terbakar skali2 ngan die..hahaa..

    Comment by riz — Wednesday, April 4, 2007 @ 8:42 am

  6. GIRL……, penah tak nengok ghost nangis…, jangan sampei GHOST nangis!!! GIRL… kuangkuangkuang…,

    YASMEEN & SAIPOL..,dikau menjadi keping2 setelah kau pergi…, meninggalkan kasih sayang tak pernah singgah antara kita masih adakah sayang itU….. GIRL je lah yg tau… hihihi

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, April 4, 2007 @ 8:44 am

  7. aku rasa ko titikkan alkohol kat saiful skali skala laa meen… kasik siksa skit kat mamat tuh.. dia bukan bole buat ape… nangis jek.. lepas tuh ko take ober kompeni dia mcm crite natasha tuh… jadi kaya raya… senang lupa diri… ishhh ternaik syok lak aku nie…

    Yasmeen : titik alkohol kat kote

    Comment by dex — Wednesday, April 4, 2007 @ 9:08 am

  8. meen….first time dlm citer ko penuh emosi….wthout sex…aku suka….sedeh pon ada….sian ngan tak sian sama byk kat sepol tu…kalau la citer ni btul….dan aku yg jadik sepolnya…sedey gak aku pk…camana la nasib aku…😦

    Yasmeen : first time ke?

    Comment by nothandsome — Wednesday, April 4, 2007 @ 9:17 am

  9. alahai meen……… knp episod ni x bsh kerandut aku …… kalau boleh stiap posting aku nak basahkan kerandut aku ni!!!!!!!! meh la basahkan meh!!!!

    Yasmeen : tak letih ke asik basah kerandut je?

    Comment by kerandutkacak — Wednesday, April 4, 2007 @ 9:24 am

  10. weh kerandut…ko ingat idup ni penuh ngan kebasahan jer ka??…nak basahh…p bilik airr…tarukk sabunn..hah…ko goncang sendirik..kompermm basah….

    Comment by nothandsome — Wednesday, April 4, 2007 @ 9:42 am

  11. Setiap insan tak kire baik atau jahat mempunyai niat yang baik…. Meen!! u have shown one….hehehehe….

    Yasmeen : :p

    Comment by Ameer — Wednesday, April 4, 2007 @ 9:59 am

  12. meen….nie bukan lah 1st time crite sedih kau pat blog nie tapi aku rase nie lah 1st time aku rase ‘ter’touching wen kau buat crite sedih nie……..syabas…….aku bukan jenis yg senang nak rase touchin2 nie…………so..bile continuation die……

    ‘touching’2 pastu wet….wet……itu lah aku……..heheee…….

    Yasmeen : leleh airmata ke wet mata bawah?

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 4, 2007 @ 11:00 am

  13. “‘touching’2 pastu wet….wet……itu lah aku……..heheee…….”

    touching2 pastu sacrifice lah sket…baru leh continue wet3…..

    Comment by Ameer — Wednesday, April 4, 2007 @ 11:49 am

  14. huh??? nak sacrifice ape siak………

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 4, 2007 @ 11:58 am

  15. sacrifice = perngorbanan…

    Comment by Ameer — Wednesday, April 4, 2007 @ 12:20 pm

  16. ye lah….aku tahu lah sacrifice tu pengorbanan………
    selenge ar dekni……..wat i mean is pengorbanan ape siak……ape yg aku nak kena korbankan……kambing?????

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 4, 2007 @ 12:34 pm

  17. LEIA syayang…., siak tu hape ye..???? bahase dtg dari mane..,?? cthnyer siak dekni

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, April 4, 2007 @ 12:46 pm

  18. oei ghost…..tu bahasa dari negeri aku sini lah…..kau jgn nak mengada2…eksen tak tahu aku dari mane plak eh…….
    btw, kau dah check personal mail kau ke blom….aku dah antar bende2 yg bule buat kau KERAS…………wakakakaahhhhhh…………….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 4, 2007 @ 12:54 pm

  19. antar kat ghost jer ke princess leia… bagi la kat aku sekali… leh wat modal untuk pertempuran peringkat ke4 mlm ni…

    Comment by cilired — Wednesday, April 4, 2007 @ 1:02 pm

  20. name jer cilired……mane nye merah menyala jerrr kau……..
    aku takde kau nye email add per……..camne aku nak antar kat kau…….
    selenge bacin ar dekni….sb…sb…..haizzzz……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 4, 2007 @ 1:06 pm

  21. ekeleh owang tanye btol2 ni….. klau bleh dikongsi bersame la..kan, tak leh tak pe….,
    LEIA lu ni cam tau je ape yg wa mau…. so skang ni lu check plak lu nyer pers email wa bagi slow2 dulu… harap2 wa mampu bagi lu basah kakakakak……

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, April 4, 2007 @ 1:06 pm

  22. kacian meen.. pengsan sorang2. pengsan bangun sendiri Nampak..

    Alah meen, kalau kau nak matikan watak si saiful senang aje.. is he on machine assisted breathing?? Kalau ye, kau cabot je wire tu abis crita.

    Yasmeen : ko nak pegang watak pembunuh bersiri? aku malas nak jadik pembunuh lam citer aku, aku nak tunjok yg aku bagos hahahaha biar org lain yg tolong bunoh amacam?

    Comment by TIARA — Wednesday, April 4, 2007 @ 1:39 pm

  23. TIARA lu ni pikir jahat je la…. boleh ape klau suratan menyebabkan dia mati…, kire nyer dah memang kebetulan dia nak mati kan…..
    TIARA…, LEIA kate lu nyer pc dah kene blog.., cam ne bleh masuk???
    Apa lagi LEIA, TIARA 3sam la.. eh….!! 3some hihihi…. siak tol la dekni

    Yasmeen : ko pon dah pandai cakap siak ekk? siak tul la ko ni!

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, April 4, 2007 @ 1:50 pm

  24. ghost, memang aku tak leh masok sebab aku kene block. tapi takkan aku tak bule kasi comment thru leia.
    cakap jgn sebarang cakap. kalau kau tak sayang mulot kau, meh sini, aku sayangkan. muaks….muakss…tapi kalau kau nak cium ‘mulot’ aku yg kat bawah tu ok jugak….tapi blom tentu boleh dapat…..kuang3……….

    meen, kau jadikan si budak ghost nie watak cleaner. konon2 nak vacuum wad si saiful. lepas tu ghost cabot plug machine tu,die gantikan dgn plug vacuum. nie baru cerita kelakar seram.

    Yasmeen : ni baru bebetul siak nih wakakaka

    Comment by TIARA — Wednesday, April 4, 2007 @ 2:00 pm

  25. leia… antar kat aku jugak. aku nak mengeras kote jugak. jonajonito@yahoo.com.sg

    Comment by kerandutkacak — Wednesday, April 4, 2007 @ 2:31 pm

  26. kerandutkacak..aku kene mintak permission dari owang2 berkenaan dulu…….

    amacam meen & ghost..bule aku antar pat si kerandukacak nie ker……

    Yasmeen : hantor jelah. kang tak hantor kecik hati lak

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 4, 2007 @ 2:35 pm

  27. “ye lah….aku tahu lah sacrifice tu pengorbanan………
    selenge ar dekni……..wat i mean is pengorbanan ape siak……ape yg aku nak kena korbankan……kambing?????”

    korbankan si saipul tue laaahhhh..apadaaaaa!!!

    Comment by Ameer — Wednesday, April 4, 2007 @ 2:48 pm

  28. meen..bile si sepul ni sedar…asik meleleh airmate jer…

    Yasmeen : camne nak kasi dia mampos hah?

    – Cadangan plot seterusnya.. Meen ko keje balik kat compony Saiful, ko telungkop kan bisnes dia then bila dia sedar dari coma dia tau bisness lungkop, langsung kena heart attack & mati.. ha ha.. sadis tak gua??

    Comment by randy — Wednesday, April 4, 2007 @ 2:52 pm

  29. meen, aku sbnrnya dah ikut cite kau ni dah lama.. dr bdrive sampai bspirit sampai le wordpress..

    kepala otak ko mmg superb.. i like it

    Comment by thebluesgang — Wednesday, April 4, 2007 @ 3:03 pm

  30. hehehe…banyak idea yang datang tu meen. tapi bole pakai ke?..idea ko gak yang bagus meen..situasi yang tak di duga.
    alooo…kasi la aku bahan utk keras sama…

    Comment by psy2duck — Wednesday, April 4, 2007 @ 3:11 pm

  31. Tiara…, Ooo…. baru pakcik tau Nak…,
    Oh..Tiara… lu nak ciom gua ape salah nyer… tapi wa ghisau nak ciom lu nyer ‘kerang’.., nanti laki lu jeles siot… agak2 la…, klau LEIA nyer ‘kerang bakar’ tak pe gak…. wakakakakak……

    GIRL.., cleaner pon cleaner lah…… tapi..Ghost nak Tiara jadik watak vacuum.. papehal mase vacuum tu Ghost saje je main2 suis on off vacuum tu… ye la.. untuk melambatkan mase… ngan kasi bunyik vacuum tu bising…

    LEIA.. sayang, kuasa ditangan dan jari-jemari anda

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, April 4, 2007 @ 3:12 pm

  32. ghost :- eh….kuasa pat tgn n jari-jemari aku eh…..bukan kuasa tu ade pat kau ker…….
    aku respect kau coz kau owang pertama yg aku kacip from meen nye blog nie….tats y aku suroh si kerandut tu mintak permission kau ngan meen……..SB betol lah kau nie……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 4, 2007 @ 3:48 pm

  33. ” Yasmeen : hantor jelah. kang tak hantor kecik hati lak ”

    meen..kecik ati takpe……jgn kecik K1K………

    Yasmeen : semua sekali leh kecut kalo hati kecik tau

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 4, 2007 @ 3:50 pm

  34. ghost, kpala hotak kau. aku tak sedot budak2 punye. tolong sikit. hahahahahaaaaaa.

    Comment by TIARA — Wednesday, April 4, 2007 @ 4:03 pm

  35. ehemmmmmmmmm…………… ape kabo sumer. baru ler bleh jeling kat blog ni. dah brape ari duk ‘busy’ jek.

    meen……bleh thn gak citer sedih ko ni. tp ko btl ke nak bg saipul tu mampossssss? senang je, ko suruh si ghost tu on vacum pastu ko suruh die vacum kote n telur si saipul tu skali. pastu ko bg je upah sin dolar 20,000. amacam…. ok tak

    Comment by alessandro — Wednesday, April 4, 2007 @ 5:26 pm

  36. ehemmmmm……. leia

    Comment by alessandro — Wednesday, April 4, 2007 @ 5:27 pm

  37. LIEA hantar kat aku sekali,,pie76_06@yahoo.com

    Yasmeen : wah! main order je, ko ingat leia tu markas gambo lucah ker? haks

    Comment by aduka — Wednesday, April 4, 2007 @ 5:48 pm

  38. aduka :- aku tak kenal pon kau sape…tahu2 suroh antar kat kau………..kau nak aku antar ape………btw, aku tak kenal pon kau nie sape…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 4, 2007 @ 5:54 pm

  39. meen…buat ape nk keje2…kikis la duit saiful tuh…amik la chance nih nk kikis…buat2 la jadik isteri yg setia…

    Yasmeen : isteri setia? muahahaha…

    Comment by 4en4ang — Wednesday, April 4, 2007 @ 6:09 pm

  40. aku rasa kan… baik ko keje dgn syarikat tu..
    pahtu boleh scene main dgn CEO opis lain lak..
    dlm opis lak tu…

    Yasmeen : sepol CEO opis tu, nak main ngan CEO mane lagi?

    Comment by Dac — Wednesday, April 4, 2007 @ 6:28 pm

  41. LEIA…., pepandai lah lu wat juggling kat kerandut yg kacak tu….. tapi takut senak plak kacak tu punyer kerandut… hihihi, siak tol la dekni..
    LEIA kuasa GHOSTRIDER ade pada MATA…, so…Ghost takut nanti korem hilang jiwa then tak sempat korem nak layan YM…, tapi ntuk LEIA sorang jgn kate kuasa mata,tgn,jari,mulot ngan lidah beserta organ pembiakkan yg satu ni wa bleh bagi… e..haks😉

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, April 4, 2007 @ 7:01 pm

  42. LEIA..,poem just for u:
    Sayang… lu respect wa…,
    Wa respect lu…,
    Lu bagi wa kiras ha…,
    Wa bagi lu basiah woo….,
    Lu hintam sama wa ha….
    Wa hintam sama lu…
    Lu kacip sama wa ha… fuiyooo…
    Wa kasi tiongkat ali sama lu… ma….. hikhikhik😉

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, April 4, 2007 @ 7:14 pm

  43. kompleks jugak la idup ko nie meen. Keep up the good work. La ne aku teraddict la plak baca blog meen nie.

    Sebelum nie tak pernah nak layan blog…

    Comment by opensky — Wednesday, April 4, 2007 @ 7:31 pm

  44. TIARA
    “ghost, kpala hotak kau. aku tak sedot budak2 punye. tolong sikit. hahahahahaaaaaa.”

    wahwahwah…. gelak panjang nampak, mementang la last nite dapat sedot bukit panjang…,
    bukan nyer ape TIARA…. wayang je lah..
    klau cam tu wa sumbat lame skit kat tloq sepul separuh masak tuh, sampei tercabot, tp pat kepala ngan hotak die tak yah la kan…. cam cadangan alessandro nomino tu,
    tak yah upah pong tak pe….,
    rasekan lah.. hahahahah…. jgn marah TIARA eleheleheleh… imang inggi-inggi… ampai okok sene ape dlm gistrine sebijik oyster btine 😉

    Comment by GHOST RIDER — Wednesday, April 4, 2007 @ 7:37 pm

  45. sapa ntah yg ada affair ngan saipul tu dulu.. kamelia ea..
    buat jer dia yg bunuh saipul tapi sbnrnya si Yasmeen yg buat… Huhuhuhuh

    Comment by druck7 — Wednesday, April 4, 2007 @ 11:46 pm

  46. ghost :- cam sial ar dekni…..ingat oyster jer…….
    oei….kat sini makna kacip tu ‘tackle’ or errmmm….kenal2……..bukan aku kasi kau ‘kacip patimah’ tuuuu………SB..SB…

    aless :- ape yg ehemmmmmm………bobal K1K ar dekni……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 5, 2007 @ 6:44 am

  47. meen, kau check tengok saiful punya anu terbakar atau tak… kalau tak terbakar kau pegang tengok naik atau tak….

    Comment by joe sandora — Thursday, April 5, 2007 @ 6:55 am

  48. kak meen, ko berbahagialah dengan harta dan kesenangan ******* holding tu sementara si saiful koma rentung tu takleh gerak asyik duk leleh airmata je

    Yasmeen : bile tah aku nak jadi datin nih hihihi

    Comment by Dila — Thursday, April 5, 2007 @ 7:28 am

  49. kin, ko jadikan hidup yasmeen ni mmg betul² menarik. kadang2 aku takut jadi yasmeen, kadang2 aku rase best jadi yasmeen. boleh tak ko jadikan aku yasmeen? hahaha…

    Comment by Jeffery — Thursday, April 5, 2007 @ 7:44 am

  50. NASIB BAIK TAK SAMPAI RATUS-RATUS KOMEN HARI NI. EM AKU NAK TAU APA RASANYA SEKS BILA PREGNANT NI? KAWAN AKU CITE, BINI DIA LANGSUNG TAK MAU KAT DIA SEPANJANG TEMPOH PREGNANT. SO WATAK CITE KO NI KIRA HEBAT LA SEBAB NAFSU DIA TAK PENAH PADAM. APESAL KO TAK LTAK C-BOX KO KAT PAGE NI. BILA KLIK JE, DIA LINK KE PAGE LAIN PLAK.

    Yasmeen : ade yg bernafsu gile babi, ade yg terus takde nafsu, ikut nasib la hahaha

    Comment by e-in — Thursday, April 5, 2007 @ 8:33 am

  51. LEIA:- cam sial ar dekni…..ingat oyster jer…….
    oei….kat sini makna kacip tu ‘tackle’ or errmmm….kenal2……..bukan aku kasi kau ‘kacip patimah’ tuuuu………SB..SB…

    Leia sayang klau bkan oyster ape lagi.. bermuda triangle???
    Ooo…….. baru pakcik tau Nak… kacip tu kenal2..,dulu.. anak pakcik selalu makan ‘kacip patimah’ pasal itu pakcik nak bagi ‘thongkat ali’… hihihi…

    Oei… sayang, sowie la smlm… batrie wa king kong la… tak sempat wa nak SL lu…….. hikhikhik.. ari ni tak de pape ke….. 😉

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 8:42 am

  52. cam tengok citer kaizer la aku rase!

    Yasmeen : blog melayu mesti la ala-ala filem melayu hahaha

    Comment by Sleeping Beauty — Thursday, April 5, 2007 @ 8:58 am

  53. Hehehee.. Ghost – Wa Caya Sama Lu!! Lu Gerek.. Lu bilang semua org kat sini wah sedut bukit panjang!! Hahahaha.. kau elaborate sikit lah apa yg panjang.. oh.. leia kau panggil syg kasi dia poem semua.. aku ni dok kering kat sini..

    Comment by TIARA — Thursday, April 5, 2007 @ 9:15 am

  54. sleeping beauty..crite kaizer tu crite ape har………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 5, 2007 @ 9:45 am

  55. wah..wah…wah…….ghost..skarang dah pandai pakai SL………..abih semalam kau ade mimpi SL aku tak……..hehee………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 5, 2007 @ 9:56 am

  56. meen, u takde niat nak gugurkan anak u tu, kalau nak i boleh bagi tips…..

    Comment by TANGILIMBA — Thursday, April 5, 2007 @ 10:21 am

  57. TIARA… wa pong caya lu nyer sama… eh caya sama lu.., Tiara lu dah ade WD40 manufature by K1K… LEIA laing ma…. hikhikhik.. malu nyer..
    Sebeno nyer ilham poem tu dtg mlm tadi secara tiba2 je.., susah la wa nak create tuk lu…, tengok la klau letusan ilham tuk lu ade……

    LEIA lu nyer mau la sume ni… sampei wa mimpi lu.. tapi tang muke tak leh nak cam, kire samar2 gitu.. hikhikhik… bangun pagi apa lagi…ish… lu tak mimpi wa ke..???? gentel2, jilat2, sedot2… klua-masok.. ehaks…😉

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 10:21 am

  58. MEEN………… ko sihattt? rinduuuu kat ko…
    Leia… mana email kooo nii.. kataa nakk….
    budak TIARA nii ponn mcm beshhhhh jeeeeeek nehh.. eheks… leh ngorat ke? wakakakkakaka…

    Yasmeen : ngorat bulih tapi mentenen dia tinggi hiks

    Comment by campro6 — Thursday, April 5, 2007 @ 10:31 am

  59. weyy….. SL tuu species mennderr

    Comment by campro6 — Thursday, April 5, 2007 @ 10:37 am

  60. erkk!! ttinggi ek…
    baring sekatill sama level je meen…
    lainlaa kalau nakk acara berdirii…. kalahh le akuu

    Comment by campro6 — Thursday, April 5, 2007 @ 10:42 am

  61. ghost :- betol ker kau mimpi aku………hehee…..bangon pagi..ape jadik………crite lah sikit….mlm tadi bule crite banyak…….hahaaa…..

    campro6 :- bile mase aku cakap nakkkkk……..aku TAKKKK NAKKKKK ape2 pon dari kau per………btw..aku rase2 aku tak kenal pon kau……kau ade perkenalkan diri kau ngan aku ker……….
    SL tu ‘suap lidah’ lah bodoh……….wakakakakaaa……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 5, 2007 @ 11:09 am

  62. Mentang2 wa tak bual kotor dgn lu semalam lu terus lupa sama wah. Ok tak pe.. lu jgn kasi gua jumpa lu.. nanti gua rogol lu kasi lu nangis.. hahahaa Oi.. lain mcm je mimpi kau tu. Dlm mimpi kau tu leia servis kau ker kau servis dia.. ataupun kau self-servis leia tukang rakam kan.. hahahaha

    Campro6 – si budak tiara tu mmg best bukan mcm best.. kau nak ngorat aku, boleh tapi kasi tau berapa panjang kau punya.. hahhaaa

    Comment by TIARA — Thursday, April 5, 2007 @ 11:10 am

  63. [video src="http://groups.yahoo.com/group/Gadis_Urut_Batin/files/Misty.wmv" /]
    try acces nehhh

    Comment by campro6 — Thursday, April 5, 2007 @ 11:18 am

  64. MEEn… kalu ko dah tgkfile tuu.. bagi komen yerrr….

    Comment by campro6 — Thursday, April 5, 2007 @ 11:19 am

  65. mboii ko Tiara… nak tau nak panjang lak ekkk…
    kalu 12 inchi ko cayer kee.. ..
    lahaiii… aku mcm biasa jeeee cukup2 makan

    Comment by campro6 — Thursday, April 5, 2007 @ 11:22 am

  66. Wat… PRINCESS LEIA.. nak kenal ko la nii.. kata nak jpg… nii email aku cabel_cutter@yahoo.com
    kalu nak tgk batang berkedik aku ponn ada

    Comment by campro6 — Thursday, April 5, 2007 @ 11:24 am

  67. bile la cite ko nih nk kuar kat tv…slot samarinda ke..dh bosan la ngan cite2 kat tv skrg nih…aku rase…kalo cite natasha ke,kaizer ke,datin diaries ke…sume leh lingkup kalo cite ko nih kuar kat tv…

    Comment by 4en4ang — Thursday, April 5, 2007 @ 11:42 am

  68. {Sebelum aku balik, aku singgah sjmc, naik kejap dalam setengah jam dan sebelum aku pegi aku nampak airmata Saiful meleleh tapi aku buat tak tau je.}

    Asik asik leleh air mata dia bila ko dtg….sebenarnya dia rasa pedih sangat nak kencing masa ko nak balik meeen….dr salah masukkan tiub kat punai dia… tu yg pedih sgt tu… kalo tak pun dia teringatkan masa main ngan ko…. bila batang nak tegang kulit dia tersiat…aduhhhh pedih..maka keluarla air mata dia….. bukan ada apa apa pun……

    Comment by kompot — Thursday, April 5, 2007 @ 12:23 pm

  69. LEIA cayang oei… kan wa dah cakap wa mimpi lu, wa mimpi lu la…., nak wat cam ne dah mimpi tu yg nak dtg…., lu nak wa citer dlm ni ke?? wa takut la nanti pengkomen2 sume stone keras ngan bcah, siak la lu ni….., dgn lu tak pe gak wa nak citer panjang2…., suara lu seksi giler la….. auw…,

    TIARA.., lu nak rogol wa biar btol tp bagi la wa rogol lu dulu…. kehkehkeh.., nape lu nak rogol wa sampei nangis??? pe.., dah tak fill nagan bukit panjang ke..??? kalu lu nak tau cam2 skill woo LEIA bwat tp biler air nak kluaq je.. wa trus tjaga adoi potong stim tol la kan sakit wa nyer kepala… tergantung la beb…, lepas tu ehemehm… ‘””””””” wow!!!!

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 12:46 pm

  70. alaa leia
    yg ko hntr kat ghost tu la
    aku pun nak jugak
    kalau ko nak knl aku emel le
    kita leh knln lbh lanjut

    Comment by kerandutkacak — Thursday, April 5, 2007 @ 12:49 pm

  71. LEIA tak de pong tiger… wa rase lu salah antar la…… meh sini wa gigit lu nyer puting… ihikihik…, tadi apsal tetiba je off line lu ni btol la…. bagi la salam dulu klau ye pong bz….. wa cedok lu kang baru tau ahaks…😉 ok wa gi wat keje jap heh….. jap gi wa jengok balik… k sayang….

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 12:52 pm

  72. leia… kalau ko hntr benda best nanti aku bls lagi best…. bnyk stok best ni…… ngeh ngeh ngeh!!!!! cayang leia

    Comment by kerandutkacak — Thursday, April 5, 2007 @ 12:54 pm

  73. Hai KERANDOT yg paling KACAK ngan GEN2 CAMPRO6 pepandai la korang try ye….. semoga berjaya…. gwa tak tau ha……

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 12:55 pm

  74. Campro6 – 12inchi sebelum ker sesudah benda tu keras? Kalau sudah tak nak ah.. tapi kalau belum keras..meh kasi kau no. kau.. biar secretari aku yg talipon kan.. actually size doesn’t matter.. yg
    important kalau kau tau nak satisfied the opposite sex.. betul tak GHOST.. Ghost??? Yuuu hooo ghost.. Oh aku lupa dia tgh terbang nak gi keje.. Ghost.. mak masak apa niari.. kecian kita. Makan pisang je… nak kasi energy lebih.. almaklum malam afdal.. hehehee

    Comment by TIARA — Thursday, April 5, 2007 @ 12:59 pm

  75. meen, memandai jer kau kata aku nie high maintenance.. memang high pon……

    Comment by TIARA — Thursday, April 5, 2007 @ 1:00 pm

  76. GEN2 CAMPRO6 banyak nyer web site yg ko letak kat blog ni… ish..ish..ish.. coba’an…, cam ne wa bleh jadik yg special dlm komen lu?? terkujat wa… pape pon time kasih GEN2 CAMPRRO6.., SIAK TOL LA LU NI…..,

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 1:01 pm

  77. Wow TIARA jgn la jerit sakit tinge wa.., wa kat seblah lu ni.., mak masak ikan tongkol masak kicap je ni ari…..,
    eleh… blagak la tu… malam afdal lu BEDAL JE LAH….., ye lah mlm ni vote bagi kaum2 ibu tinggi…kan…. ok lah wa gi wat keje….

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 1:06 pm

  78. ghost..go check kau nye personal mail….aku dah send lagi scully…….

    si campro6 tu dah sakit kat kau tak………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 5, 2007 @ 1:07 pm

  79. leia… what about me leia… what about me.

    Comment by kerandutkacak — Thursday, April 5, 2007 @ 1:13 pm

  80. TQ LEIA…, wa gi chek it out…

    GEN2 CAMPRO6 biar betoi lu stim kat gwa…, jgn memain la…. hihihi siak tol la lu ni….

    KERANDUT yg terpaling KACAK.., nah amik la wa punyer mee bandong ni…. makan sampei abis tau… kuah mee ni sedap tau.., wakaka..

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 2:17 pm

  81. chis ghost
    alaa ghost ,,, kita kan sama2 lelaki yg macho so apa lagi rekemen la gua kat leia…. u r ma fwen man….

    Comment by kerandutkacak — Thursday, April 5, 2007 @ 2:28 pm

  82. KERANDUT yg terpaling KACAK…, mane lu tau wa macho heh.., wa tak penah pon bagi gambo bogel wa kat lu…, bro sory la.. wa dah sign contract pakai darah ngan LEIA…, pepandai la lu adjust..
    tapi untuk tidak menghampakan lu.. bro, wa bleh rekemen 3 tempat lu pilih la.. lu nak GUA MUSANG, GUA TEMPURONG tak pon GUA ANAK TEKAK pilih jgn tak pilih….. wakata,wakata,kozaimas

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 2:43 pm

  83. darah darake ghost? wow!!! tlg2la aku beb. nanti aku tlng ko blk. amacam man. leia… dgrlah rayuanku leia…..

    Comment by kerandutkacak — Thursday, April 5, 2007 @ 3:02 pm

  84. Zzzzz….

    Comment by berahi — Thursday, April 5, 2007 @ 3:10 pm

  85. Tiara: Wah Ghost.. kirakan dlm banyak2 jantan kat sini lu paling bertuah
    ah dpt kenal dgn Leia.. Sealed dgn blood skali.. Leia.. si ghost
    semenjak kau ajar dia word SIAK tu asyik gunakan je.. Siak betul lah kau
    ghost.

    Ghost.. jgn lupa antar gambar bogel kau kat leia.. kau jgn kasi jantan
    lain pulak… terperanjat nanti dorang dgn ke’macho’an kau…

    Comment by TIA — Thursday, April 5, 2007 @ 3:21 pm

  86. Wah Ghost.. kirakan dlm banyak2 jantan kat sini lu paling bertuah ah dpt kenal dgn Leia.. Sealed dgn blood skali.. Leia.. si ghost semenjak kau ajar dia word SIAK tu asyik gunakan je.. Siak betul lah kau ghost.

    Ghost.. jgn lupa antar gambar bogel kau kat leia.. kau jgn kasi jantan lain pulak… terperanjat nanti dorang dgn ke’macho’an kau…

    Comment by TIARA — Thursday, April 5, 2007 @ 3:22 pm

  87. Meen kau tidor ke kau pengsan? Kalau kau pengsan, pandai2 bangun sendiri.. mcm cerita kau ni..

    Yasmeen : ade ni ha saje peratikan korang :p

    Comment by TIARA — Thursday, April 5, 2007 @ 3:23 pm

  88. woi..bule tak korang stop bobal pasal aku kat sini….no wonder lah aku kolom dari tadi tak abis2..asyik tersedakkkk jer…..aku tahu lah aku fofular kat sini…..tapi kecian empunye blog nie sampai tetido……silap die pengsan..bule geng2 campro6 n kerandutkacak gi check kan sementare aku beromen ngan si ghost nie sekejap…………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 5, 2007 @ 3:31 pm

  89. KERANDUT yg terpaling KACAK… tak nengok citer GHSTRIDER ke??? Nicolas Cage mase muda2 sign contract pakai darah ape… siak tol la lu ni… SB++ SB++
    Wa cair la klau owang merayu- rayu ni kan.., kang kate kedekut plak..,
    ok lah klau cam tu wa kasi lu GUA ANAK TEKAK

    sebelom tu wa citer sikit la cara2 nak dapat GUA ANAK TEKAK nih..,
    ok bro lu tanggal sluar pastu lu kangkang.., so bile lu kangkang nanti KERANDUT lu yg KACAK tu akan melondeh kan…, jadi lu amik kamera digital.., lu closeup gambo KERANDUT lu yg paling KACAK tuh…, ingat tau bro, snap daripada blakang…, baru lah lu bleh dapat GUA ANANK TEKAK… kahkahkahkahkahkah……
    pastu gambo tu lu paste kan kat blog ni…, eh jangan, marah plak si GIRL nanti…, mintak izin dulu… tak pon email kan kat cable_cutter@yahoo.com klau korem kata cantek…, lu dapat la ape yg lu nak……. wakakakaka……. relek ha.. bro wa gurau sama lu..

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 3:32 pm

  90. LEIA sayang…, ouch.. auw… jgn la gigit sakit la sayang….. lambat lagi ni nak sampei…, dah la biar la diorang ni….

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 3:38 pm

  91. sial ar kau ghost…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 5, 2007 @ 3:41 pm

  92. ghost: Ait kalau gitu GUA ANAK TEKAK kau pon ada kat setiap bontot lelaki ah… baru aku tau.. kau ni ada kena mengena dgn budak taik.. hahaa.. siak betol..

    Comment by TIARA — Thursday, April 5, 2007 @ 3:48 pm

  93. wakakakakaka…. btul la
    aku blh bygkan rupa bentuk anak tekak… wakakakakakakak. siak lu ghost. eh.. gua pun dah guna perkataan siak. siak ko leia….. leia gimme some leiaa… gimeeeeeeeeeee

    Comment by kerandutkacak — Thursday, April 5, 2007 @ 3:49 pm

  94. oei kerandut…oleh kerana kau dah tahu pakai word siak…kau bule jadi aku punye geng tapi kau kene register dulu……nak register kau MOZTI kasi no tepon kau kat aku…….amaciammm…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 5, 2007 @ 4:06 pm

  95. no tepon…. wow… ko nak menodai aku ke leia…. hua hua hua… tunggu aku emel nanti kasi ko stock lagi best best. baru ko terkejang. hidup siakkkk

    Yasmeen : camne ni? baru mintak no tepon dah gigil ker?

    Comment by kerandutkacak — Thursday, April 5, 2007 @ 4:34 pm

  96. Hai LEIA…,TIARA….., wa baru je create asal-usul nyer si KERANDUT yg paling KACIAQ.., korang dah basah ke..?????? adoi……. korang ni lambat pickup la…. wahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah…….. KERANDOT KACAK… KERANDOT KACAK…. lu nyer mau la ni.., huh… siak tol la lu ni…kikikiki,

    Ha… TIARA klau nakkan kepastian mlm afdal ni lu bleh la nengok GUA ANAK TEKAK…..kikikiki…., klau nak real punyer lu tutup lampu den bukak tv pastu…. lu nengok dari blakang.. sambil GUA ANAK tekak tu mengadap tv kkhakahkahkahkah………

    KERANDOT yg paling KACAK…, apsal lak hidup siak…. lu giler hape??? SB la lu ni…. kahkahkahkahkah…., 😉

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 5:29 pm

  97. Hah…, sape pengomen yg ke-100 wa nak bagi… GUA ANAK TEKAK… siapakah yg ghairah itu..??????????????????

    Yasmeen : pengomen ke-100 komen kene edit, maka takde la pengomen ke-100 untuk kali ini kehkehkeh

    Comment by GHOST RIDER — Thursday, April 5, 2007 @ 5:32 pm

  98. ha ha ghost akhirnya aku berjaya mndpt kepercayaan leia…. siak siak yay!!! kita tgk nanti siapakah akan dpt menodai leia……. siak!!!!

    Yasmeen : ceh! kompiden je telah mendapat kepercayaan leia haks

    Comment by kerandutkacak — Thursday, April 5, 2007 @ 6:03 pm

  99. ramai gak pompuan yg gersang memantat kat sini ye meen … aku pn nk joinla

    Edited by Yasmeen

    Comment by Van_Zack — Thursday, April 5, 2007 @ 6:25 pm

  100. ramai gak pompuan yg gersang memantat kat sini

    leh tahan la..wat layan2 perasaan hehehehe

    Edited by Yasmeen

    Comment by rid — Friday, April 6, 2007 @ 4:37 am

  101. Emosi…erm lepas ni meen aku rasa byk idea yang akan kuar lepas ni…walau pun baru ni aku berkesempatan utk baca namun…ia sudah cukup buat aku utk famaham kemana arah tuju citer ni…kesempatan ini aku nak gunakan utk mengucapkan HOLA Liverpool…..kesian aRSENAL KESIAN psv TERCUNGGAP2X

    Comment by Harry — Friday, April 6, 2007 @ 11:17 am

  102. Aku nak jemput Meen@girl & juga peminat2x blog ni dtg ke rumah aku…di Lot. 1687, Lorong Binjai, Batu 3, Kg Telok Menegon, Seksyen 36, 40460 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan. Alamat ni kat shah alam tapi sebenarnya kalau menghala ke Klang lebih mudah. & sebenarnya ia sempadan Klang Shah Alam. Berdekatan dgn Istana Sultan Selangor yg warna pink tuh & hampir dgn Kampung Jawa Meen kalau nak lebih deail lagi bole email aku. Speed_demon999_evil@yahoo.com atau wdr63@Hotmail.com. Aku tak bole publish no HP kat sini nanti parah. So faham2x lah yer…

    Yasmeen : ko tak cakap pon ko jemput untuk ape? kenduri doa selamat ke, kenduri kawen ke, party sex ke…

    Comment by Harry — Friday, April 6, 2007 @ 11:24 am

  103. Meen, apa yang awak cerita kat atas tu memang kisah benar ke, pasal kat Melaka dan pasal awak kena ngan abang sendiri tu semuanya betul ke, so kesudahan citer ni macam mana yek, adakah happy ending🙂

    Comment by sendayu — Saturday, April 14, 2007 @ 7:24 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: