Diari Berahi Yasmeen

Saturday, April 7, 2007

Sebuah Episod Baru

Filed under: Keagungan Tuhan, Suratan Atau Kebetulan! — Yasmeen @ 12:47 am

“ye saya Yasmeen” aku terkebil-kebil.

“maaf menggangu. Tapi saya rasa buang masa awak layan jantan tak guna ni. Kalau dia mati terus pun senang, hidup menyusahkan orang” lelaki tu mendengus dan terus menyumpah-nyumpah. Aku pandang Saiful. Airmata dia meleleh lagi.

“awak sape?” aku terkebil-kebil lagi.

“saya suami Kamalia!” aku terkebil-kebil lagi.

Kisahnye, Kamalia ni dah bersuami. Ada anak sorang berusia 3 tahun. Kamalia tinggalkan suami dan anak dia sebab si Saiful. Hmmmm… gitu ke? Nama dia Ashraff. Mereka berkahwin 5 tahun lalu. Mase tu Kamalia ni seketeri Saiful. Itu aku tau. Sejak Kamalia dengan Saiful kantoi romen-romen kat opis (Faizal penah citer kat aku dulu), Kamalia terus tak balik rumah, tinggalkan suami dan anak dia yang mase tu baru 11 bulan.

Ashraff mendayuskan diri, merayu dan memujuk Kamalia sebab fikirkan anak yang masih kecik, yang perlukan belaian seorang ibu. Aku cam tak caye. Faizal tak penah bagitau aku yang Kamalia dah berkahwin dan dah ade anak pun. Secara logiknya kalau nak dibezakan Ashraff dengan Saiful, memang jauh beza la. Tak mungkin software engineer yang bergaji RM 2,700.00 dapat setanding dengan CEO sebuah syarikat terkemuka.

“saya sayangkan Kamalia. Puas saya merayu. Saya sayangkan rumahtangga kami. Saya melutut mintak Saiful lepaskan Kamalia, awak tau apa Saiful buat kat saya?” jantung aku dup dap dup dap dengar cerita Ashraff.

“dia campak cheque kosong untuk beli kasih sayang saya, kasih sayang seorang ibu kepada anaknya. dia halau saya macam anjing kurap, dia tak pedulikan tangisan anak saya” Ashraff menangis. Airmata Saiful pun meleleh semakin laju. Filem ape yang aku tengah tengok ni?

“saya bersumpah. Tuhan akan rampas segalanya dari Saiful. Dia hanya merampas isteri saya dan ibu anak saya, tapi Tuhan akan merampas segala-galanya dari dia, saya bersumpah!” Ashraff meninggikan suara dengan penuh emosi.

“takpelah, maaf mengganggu. saya balik dulu” Ashraff berlalu bagaikan mimpi. Aku masih lagi tercengang dengan apa yang baru berlaku. Aku rasa bagaikan sedang membaca sinopsis sebuah cerita dan cuba membayangkan situasi sebenarnya. Aku garu kepala.

120 Comments »

  1. kesaspenan ittew telah terjawab dude! hampeh! adekah ko akan mengongkek dgn ashraff sinclair ittew?

    Yasmeen : kalo asyraf sinclair aku akan kongkek seround dua. kalo ashraff tah mana-mana ashraff aku kene pk dulu la hehehe

    Comment by Sleeping Beauty — Saturday, April 7, 2007 @ 1:19 am

  2. bebetul hamjadah kamalia tu gupenye ye… si saiful tu nitik2 airmata sedih la tu konon mengenangkan kecibaian masa lalunya hahaha

    Yasmeen : keCIBAIan masa lalu hahaha

    Comment by Sleeping Beauty — Saturday, April 7, 2007 @ 1:21 am

  3. kalo ada sumur diladang
    jangan dipanjat gunung dan ganang
    kalo konek abang dah tegang
    haks apam adik ni pun dah kembang

    lorr… pantunkah ini?

    Comment by Yasmeen — Saturday, April 7, 2007 @ 1:26 am

  4. aku jawab ni meen.

    mengerang jerit kangkang disitu
    mengexplore lembah satu persatu
    batang abang keras membatu
    tunggu cik adik membuka pintu

    sile jawab…

    Yasmeen : haaa… yelah tu :p

    Comment by Jeffery — Saturday, April 7, 2007 @ 1:31 am

  5. oooo suami kamalia rupanyer

    Comment by Rid — Saturday, April 7, 2007 @ 4:43 am

  6. kalo ada sumur diladang
    jangan dipanjat gunung dan ganang
    kalo konek abang dah tegang
    haks apam adik ni pun dah kembang

    lorr… pantunkah ini?

    aper aper la…dgr pantun pon dah leh stim

    Comment by Rid — Saturday, April 7, 2007 @ 4:45 am

  7. meen…bilo nak panas ni…dah jadi drama airmato
    payah nak tahan ni…

    Comment by syed_zakry — Saturday, April 7, 2007 @ 8:26 am

  8. Tak disangka-sangka,
    Buah cempedak menjadi nangka,
    Patutlah perangai mcm orang gila,
    Saiful & Kamalia sama-sama celaka..

    (Eloklah pun jadi cam tue)..

    Comment by RED — Saturday, April 7, 2007 @ 8:50 am

  9. Peh.. Dasaattt…

    Comment by druck7 — Saturday, April 7, 2007 @ 9:35 am

  10. Wow! Blog berwajah baru
    Cerita juga berhaluan baru
    Adakah tiada unsur-unsur biru?
    Sama-samalah kita tunggu…

    Yasmeen : dan ade gak orang lama tapi guna nick baru hehehe

    Comment by Saint — Saturday, April 7, 2007 @ 9:46 am

  11. meen, your line is getting more intresting, keep it up…cam2 ada..

    Yasmeen : eh cam astro je

    Comment by boyz — Saturday, April 7, 2007 @ 10:17 am

  12. one thing aku puji citer si yasmeen nie…walaupun nya genre nye genre dan erotik dan bertemakan seks namun penuh unsur2 yang baik such as kasih-sayang, pengorbanan, kesetiaan, agama..kenapa lah teks kesusateraan melayu aku masa sekolah dulu takder cam nih…. 🙂 thumbs up!

    Comment by antagonist — Saturday, April 7, 2007 @ 10:33 am

  13. hi meen, tulisan ko makin matang setelah berminggu aku tak join. bagus, ade kemajuan :p

    Yasmeen : tengok cikgu la kak Rozzie

    Comment by Rozzie — Saturday, April 7, 2007 @ 11:07 am

  14. a’kum. cayalah slot samarenda

    Comment by ZERinne — Saturday, April 7, 2007 @ 11:09 am

  15. Wahwahwah….. berpantun nampak………… sejak bile ni???????

    Tersebutlah kisah…. saorang dara..,
    Melukis asmara di jaring jendela……,
    Mulanya ukiran…. asmara belaka……,
    Kini tersurat kehidupan dunia….

    Terketar jemari menggentel biji…,
    Terkebil mata menggigil dirasa..,
    Selembut sutera setegang tali..,
    Suka sama suka nikmat sama dirasa…. ok???

    Yasmeen : ni pantun ke syair?

    Comment by GHOST RIDER — Saturday, April 7, 2007 @ 11:11 am

  16. wow! plot menarik. ade harapan menjurus ke arah sex ni hehehe…

    Yasmeen : mane tau nih? thahaha…

    Comment by Puteri Gunung Ledang — Saturday, April 7, 2007 @ 11:12 am

  17. Fort Knox

    Comment by GHOST RIDER — Saturday, April 7, 2007 @ 11:30 am

  18. Cuba ko kongkek si Ashraff tu depan si Saiful. Tunjukkan pada si Saiful tu, kau pun bleh wat…
    Hahaha…
    dia pun bukannye bleh wat ape2 pun. Klu dia marah, ko tuang je kat kulit dia dengan perahan limau. Confirm dia berserah je… bagi je si SHILAKAK tu insaf sket….

    Yasmeen : hehehe tak baik. nak buat jangan tunjuk2. dalam bilik takpe. muahahaha

    Comment by The Greats — Saturday, April 7, 2007 @ 12:37 pm

  19. tau la meen, ko mane tak penah selit plot sex. mesti ade punye nanti kan? hehehe…

    Yasmeen : kalo takde aral melintang, adelah nanti :p

    Comment by Puteri Gunung Ledang — Saturday, April 7, 2007 @ 4:28 pm

  20. nama pun blog berahi kan, mesti la ade plot berahi. aku masuk sini pun sebab nak layan horny, kadang2 berahi gak

    Yasmeen : ko ni berahi ke scary, cakap la bebetul :p

    Comment by kak kiah scary — Saturday, April 7, 2007 @ 4:29 pm

  21. makin lama makin best cete kau ni meen..tak tahan kalu selalu tgk

    Yasmeen : jangan tengok je, baca sampai pancut hehehe

    Comment by keras selalu — Saturday, April 7, 2007 @ 5:05 pm

  22. mula-mula aku sangka tersalah bolg
    pas belek2 memang rasa lain
    rupa lain, cerita pun macam lain
    tapi bila perkataan ‘kongkek’ masih ada dlm coment2
    sah memang blog yang sama…
    ‘kongkek’ perkataan sinonem dengan ko min…he..he..he..

    Yasmeen : wakakakaka hampeh!

    Comment by Haniza — Saturday, April 7, 2007 @ 5:24 pm

  23. alaaa..citer aku hampir tepat..ces..sikit lagi nk kene ngan story meen..tkper2..aku try teka citer lpas nie plaks..hehe..meen..ape kata u wat cmnie..sape dpt teka citer seterusnya ngan tepat..dpt hadiah..kongkek ngan u satu mlm ker..

    p/s:..kongkek = meen???i think so

    Yasmeen : sila cuba lagi

    Comment by riz — Saturday, April 7, 2007 @ 6:42 pm

  24. antagonist : hehe..klu teks sastera aku cmnie dlu..perghh..kompom arr..dlm kelas pun blh jadik college fuck fest…still dreaming bout it :-p

    Comment by riz — Saturday, April 7, 2007 @ 6:44 pm

  25. Gunung sama di daki
    Lembah berair ku harungi
    Kasih Asyraf pada Kamalia tidak terperi
    Walaupun Saiful yang dah mendapat puki.

    Tiap mlm terkenang abang
    Hinggakan kembang adiknya apam
    Konek abg dah naik tegang
    Abg bantailah kuih apam

    Yasmeen : geylang si paku geylang
    geylang si rama-rama
    tegang cepatlah tegang
    cepatlah tegang dan tahan lama

    Comment by Harry — Saturday, April 7, 2007 @ 10:45 pm

  26. pas ni ko kenen la si asraff tu… mana tau dapat ngan mamat tu… mamat bebaik ni kalau kena silap2 lebih dari 6” tau… maklumlah diam berisi… mesti lama dah si asraff tu tak dapat lobang, aperl bg ler meen… pastu ko kenal2 ler ngan anak si kamalia tu… interesting what?

    Comment by cilired — Sunday, April 8, 2007 @ 9:22 am

  27. meen,aku baca cete kau selalu je terpancut air…

    Comment by keras selalu — Sunday, April 8, 2007 @ 12:07 pm

  28. keleintit berair diuli2,
    kalau ditadah penuh satu baldi,
    sorong tarik berkali2,
    meen another round lagi..

    dara pingitan terkinja2,
    pantat gatal idamkan bantang,
    klu dh nafsu menjadi raja,
    kuserahkan segalanya pada abg…

    Comment by Van_Zack — Sunday, April 8, 2007 @ 7:50 pm

  29. konek keras batang berdiri
    ikut nafsu ikutkan hati
    pacak memacak setiap hati
    kongkek sampai ke mati

    Comment by kak kiah scary — Sunday, April 8, 2007 @ 8:19 pm

  30. yes ! aku yg ke -30

    Comment by kaka — Monday, April 9, 2007 @ 2:02 am

  31. mmg scary la ko ni kak kiah…

    Comment by cilired — Monday, April 9, 2007 @ 5:59 am

  32. Aduss sampai-sampai opis terus aje cek blog meen tgk ada update ke idakk.

    Makin menarik cerita dan makin suspen.

    BTW it was nice chatting wif you last saturday.

    Comment by opensky — Monday, April 9, 2007 @ 6:26 am

  33. marilah menuju ke jalan yg benar bersama Cik Yasmeen!!! Go gurl!!!!

    Comment by Ameer — Monday, April 9, 2007 @ 6:55 am

  34. ghost…….ko lain mcm jek tanye kabo aku. aku sehat jek

    leia ape kabo? ok ker leia punyer servis smlm……..hehehehehekkkk

    dgn aku takyah sorok2 ler ghost. ko citer jer kat dlm nih

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 7:23 am

  35. si leia tu tak msk2 lg kat dlm nih aphal ha? oooh……aku tau apsl, ni mesti kes penat giler n sakit kat celah kene rodok dek ghost….huhuhuuu….. jgn mrh ghost

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 7:25 am

  36. AMEER…….. ko bgn subuh2 trs bukak blog nih. dahsyat ko nih.
    sepatutnyer ko smyg subuh dlu bru msk dlm nih atleast blh cover skit doser ko klu stim hahuhehahehu

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 7:28 am

  37. AESSANDRO NOMINO…, wa tanyer khabar pon salah ke??? Ape kes lu lama tak menyumbangkan idea komenan dlm medium ni????? bro lu ni nak serkap jarang ke???? bro lu prasan tak.., ramai korem dah start berpantun dlm blog ni ek…… hehehehe..

    Comment by GHOST RIDER — Monday, April 9, 2007 @ 7:45 am

  38. ghost……lately ni aku bz skit ler nak ‘melayan’ org smpai naik demam aku.

    bkn nak serkap jarang brader ghost….hanye jauhari yg mengenal maniam…..eh sori, bkn maniam tp manikam.

    berpantun? jgn bg aku start pantun nanti memanjg aku nak berpantun jeh. aku tkt nanti ade tg tak nak msk dlm ni dah hakzzz

    brader, lu kat mane nih?

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 8:35 am

  39. si meen tu mcm bengang je dah ngan akuhhh.

    meen…….kan bru2 ni aku dah mtk ampun dgn ko. sedangkn nabi ampunkan umat

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 8:39 am

  40. meen…..klu blh ko email jelah kat aku ek

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 8:40 am

  41. kan si leia tu trn putra jaya, so die mesti jpe ko, aku yakin malaysia n singapore BOLEEEEEEHHHH

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 8:42 am

  42. GHOST…..aku nak betulkan skit slogan kat atas tu
    MALAYSIA BOLEEEHHHH………..SINGAPORE BLOOOOOWWWWW
    eh bkn BLOOOOWWWW………SINGAPORE BOLEEEEEHHHHHH

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 8:44 am

  43. ko nak aku brpantun ke bader ghost? haaa meh sini dgr aku pantun laks

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 8:49 am

  44. alessandro said,
    AMEER…….. ko bgn subuh2 trs bukak blog nih. dahsyat ko nih.
    sepatutnyer ko smyg subuh dlu bru msk dlm nih atleast blh cover skit doser ko klu stim hahuhehahehu

    Alo…wa dah sampai opis lah tue…kul 9 lebih…nak subuh mende lu!!!!! matahari dah ter”pacak” tau!!!!

    Comment by Ameer — Monday, April 9, 2007 @ 8:50 am

  45. ko nak aku brpantun ke bader ghost? haaa meh sini dgr aku pantun laks tp ko jgn plk mrh aku pasnih coz lgpun name plk blog berahi

    PERGI KELAUT PANCING SIAKAP
    PERGI KE SUNGAI MENCARI SIPUT SEDUT
    GHOST KANGKANG ‘BUDAK TU’ ISAP
    ‘BUDAK TU’ ISAP GHOST PLK YG SEDUT

    amacam brader ghost

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 8:55 am

  46. ye tak ye gak ek AMEER. aku terlupe plk waktu kite tak same ngan si gurl kite.
    anyway ko kejer kat mane, opis ko plk kat manerrr AMEER weh?

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 9:28 am

  47. alo AMEER….hari ni matahahari tak berape nak terpacak la. mendung semacam jek. langit mcm tau2 jer aku tgh sedih

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 9:31 am

  48. aku rase aku tau ape yg patut meen creat pasni

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 9:34 am

  49. wei ghost…..mane ko g? bile aku bz ko tanye tp bile aku tak bz ko plk lesap

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 9:37 am

  50. Meen, cerita kau best dan tak membosankan.

    Hi…! Sejak bila pulak korang start berpantun boleh tahan jugak korang nya pantun. Idea baik.

    Comment by Taurus75 — Monday, April 9, 2007 @ 10:04 am

  51. Woi! mat!!!!!!!!! bleh tahan gak ko berpantun ye ALESSANDRO NOMINO… tempat lu bukan kat sini la bro.. tu ha… DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA…. heheheh… wa nengok lu cam tention je ALESSANDRO NOMINO…. LEIA kirim salam kat lu la bro…., jeles aku…., sebeno nye lu kan tau wa ni kan ghost.. kejap2 ilang kejap2 timbol maciam angin bayu selembot salju…

    Comment by GHOST RIDER — Monday, April 9, 2007 @ 10:19 am

  52. ALESSANDRO NOMINO… ko pon nak rase wa nyer GERMANY ARMY CAP ke…
    hendak katakan nak, tak hendak katakan ‘TAK NAK’… wa pon ade sebatang je nih…

    Comment by GHOST RIDER — Monday, April 9, 2007 @ 10:26 am

  53. Bro ari ni lu tak buat sales ke??? bagi la wa harga member2 nanti boleh la wa kenen2 kat memane datin2, makjan2…. bleh la wa markup atas angin siket,bro lu wat keje ikot jam ke, 1 ari ke,1 mlm.., bagi la wa lu nyer katalog.. pleaseeeeee……..

    Comment by GHOST RIDER — Monday, April 9, 2007 @ 10:38 am

  54. bile si leia kim slm kat aku? aku rase smlm kot mase ko tgh ‘ehem’ dgn die. ape yg ko nak jeles plk, ko kan dah dpt ape yg ko nak dr die. ko nak blakon pg ler jpe Dato usop aslam tu

    aku tension ke ghost? memg aku tgh tension giler nih. anytime je blh bunuh org klu luz kontol eh silap…..luz control.

    ko pk ko sorg je ke ade GAC? Blm cube aku punyer blm tau weiiiii. amacam leia punye? ade sempit ke ketat lg? hahahahaha

    LEIA SAYANG……jgn mrh abg yek

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 10:45 am

  55. sori bro…..aku bru igt yg ko tu GHOST……CAM BISKUT PUN ADE EK

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 10:46 am

  56. AKU BKN CAM YG KO TANYE TU GHOST……..siang aku keje cari rezeki HALAL. weekend je aku wat keje tu tp mlm jer. aku tak berani bg ko wat coz org atas aku susah skit. klu blh aku nak brenti je dr wat dosa2 camni lg. aku pun manusia biese, ade perasaan kasih n syg. tgk ler thn dpn klu takde aral melintang pukang aku nak kawin n jd insan yg soleh.

    aku tak kesah bkl isteri aku mcm mane pun die punye citer lps. yg penting ‘HATI KU DPT KAU TAWAN” dan die blh janji akn jd isteri yg solehah

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 10:53 am

  57. tp ghost…….aku tgh tension yg amat sgt nih. aku takleh citer kat sini coz kat sini blog yg tak sesuai bro

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 10:55 am

  58. brader ghost….ko tanye je lah si leia tu email aku n phn number aku k

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 11:00 am

  59. aku tak galakkan member2 kat dlm ni gune servis aku tp klu nak gak aku tak tolak huuhuuhuuhuuhuuk

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 11:02 am

  60. alessandro said,
    opis ko plk kat manerrr AMEER weh?

    aku kat kl jer…

    Comment by Ameer — Monday, April 9, 2007 @ 11:05 am

  61. gurl syg…….u nak i bg idea tak nak wat citer seterusnye?

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 11:08 am

  62. kl mane EN. AMEER WEI

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 11:09 am

  63. ghost….’BIAR DOSA SEMALAM SETIGGI GUNUNG ASALKAN HATI KU DPT KAU TAWAN’……..klu blh org ni yang aku tunggu dlu hehehehe

    tau takperrrrrrrrrrr

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 11:13 am

  64. mane yg lain wo

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 11:24 am

  65. Bagus lah tu ALESSANDRO NOMINO lu dah sedar…, nak try GIRL ek…. skang ni mane ade ayat dari lirik lagu BENGANG tuh…… aku rasa GIRL dah tak BENGANG ngan lu…………….
    GIRL ingat tak:-
    mana datang cahaya bukanlah tajuk cerita, siapa pun kau kusudi terima, asalkan kena pada tempatnya. biarpun dosa semalam setinggi gunung menembus awan, yang penting hatiku dapat kau tawan. kerak nasi boleh lembut bila kena air tapi tengok gak berapa lama kerak tu boleh lembut :p

    Wahai cik adik tdkkah kesian ALESS nak mati bercerai badan, nandung2 dayang sinandong maaf kan kami,maaf kan kami, kehkehkeh…

    Yasmeen : mamat! still ade lagi la lirik tu, tapi bergantung pada background la

    Comment by GHOST RIDER — Monday, April 9, 2007 @ 12:09 pm

  66. lorr..laki si kamalia ker….?? mmg lahabat betina tuh…hikhik… tpkan… sejak u start pantun..awatnya semua pun nk tunjuk bakat…?? baeknya dlm 1 plot lagi.. u bg pertandingan..”mari berpantun bersama MEEN”..hikhik…
    anyway meen… si saiful ni asyek nangis jer… baiknye u matikan watak die nih…?? hidup pun takde bawa makde… lagipun ur mother in law dh syg kat u… pe susah…. kaya hidup u..hikhik

    Comment by guesslady — Monday, April 9, 2007 @ 12:32 pm

  67. woi ghost……aku tergelak bace ko nyer msg ni. aku tak ckp pun nak die punyer

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 12:54 pm

  68. woi ghost……..ko senyap2 je mkn si leia tu ek
    ko takderk pun reply au nyer romen eh silap……komen

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 12:57 pm

  69. alessandro apsal ko sedih siannyer nko… takpe lah ngadu ler kat ghost untung2 kesedihan nko ilang….

    Comment by NN — Monday, April 9, 2007 @ 1:03 pm

  70. NN……aku rase aku kenal ko. ko tukar nig name ker?

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 1:11 pm

  71. KL dekat blakang Lot 10 daaaaaa

    Comment by Ameer — Monday, April 9, 2007 @ 2:27 pm

  72. hello…korang semua apa kabar…lamanya tak lepak sini….

    hai meen..

    Yasmeen : lama tak lepas sini sebab ko lama ilangkan diri thehehe. mane ko pegi?

    Comment by LoisLane — Monday, April 9, 2007 @ 2:49 pm

  73. NN……aku rase aku kenal ko. ko tukar nig name ker?

    alessandro… dr awal aku ikuti blog ni sampai skang tak pernah tukar nig name… ko silap org kut….

    Comment by NN — Monday, April 9, 2007 @ 2:54 pm

  74. GARUK JGN X GARUK MEEN…BIAQ SAMPAI MELELEH AIR BERLORI2..HUARGH HUARGH HUARGH

    Comment by NEMO — Monday, April 9, 2007 @ 3:40 pm

  75. mr. ameer……….blakang lot 10 bgn ape ek

    Comment by alessandro — Monday, April 9, 2007 @ 3:57 pm

  76. meeen, nanti add YM aku ye.

    Yasmeen : ok berehhh….

    Comment by Camara — Monday, April 9, 2007 @ 7:34 pm

  77. ape yg korang merepek beramai-ramai ni? meh nak ciom sikit, pat beratur sorang-sorang :p one by one

    Comment by Yasmeen — Monday, April 9, 2007 @ 7:53 pm

  78. adoii..terlmbt baca lark update yg baru nih..
    time aku bz..meen nih rajin la plak update..time aku tgh bohsan gile..tkde la plak nk update…

    anyway meen..cite u nh kurang menghairahkn ar..dh lame org menanti cite ghairah..slow sgt la cite kali nih..cpt la buat somthing horny kat ashraf tuh…

    ramai sgt mmpantun..
    nk pntun gak..

    batang saiful dlu besi,
    kene bakar jadik spegeti,
    kamalia tanya bile nk jolok lagi,
    saiful jwab tgu la sampai mati….

    Yasmeen : kehkehkehkeh…

    Comment by 4en4ang — Monday, April 9, 2007 @ 7:59 pm

  79. hah!!!! x basah lagi kerandut! chis!!!

    Yasmeen : lu manjang tak basah. gi buat pemeriksaan cepat la. bahaya tuh!

    Comment by kerandutkacak — Monday, April 9, 2007 @ 8:08 pm

  80. hai ghost…bole kau bg ym liea,,,,

    Comment by keras selalu — Monday, April 9, 2007 @ 10:10 pm

  81. add me to ur YM lah Meen… slurp yummy yum!

    Yasmeen : dah

    Comment by cherry — Monday, April 9, 2007 @ 10:54 pm

  82. hai meen…
    selalunya citer2 ngko…
    pasti membuatkan air sedap meleleh….
    tapi kali ni….
    airmata lak yg meleleh….end
    apa agenda awk sebenarnye meen…

    Yasmeen : biarlah rahsia… muahaha…

    Comment by sunyi — Tuesday, April 10, 2007 @ 6:19 am

  83. Jawab…… lagi sorang dah start nak wat perangai………sape nak jawab ni??? AHMAD NAWAB dengan NASIR WAHAB pon.., wa rase tak leh nak jawab.. hehehehe……….

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, April 10, 2007 @ 7:24 am

  84. Gud Moning ALESSANDRO NOMINO..,lu gelak ek.. baca wa nyer komenan…, lu nak wa reply wa nyer romen ke??? eh komen…., aku dah tanye SITI NURHALIZA dia kata BIARLAH RAHSIA.., wa tak leh nak wat pape la bro, tapi yg pasti nyer…. huh!!!…. wa tak leh nak ungkapkan dgn kata2 stim beb..!!!

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, April 10, 2007 @ 8:25 am

  85. hihi mornin abg ghost sayang………
    cam dah lame tak masok blog meen nie…meen, kau amacam…….sihat……nampaknye kau nye blog nie bebetol dapat sambotan yg memberangsangkan………

    Yasmeen : ko la ketua dia leia. abis penoh komen aku tak larat nak handle, suh ko handle kang nak?

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 10, 2007 @ 8:49 am

  86. pas ni lagi kuar le airmata si sepol tu……. pasti ko ngongkek depan dia kan meen>>>

    Yasmeen : tak kot. tak baik buat cenggitu :p

    Comment by kompot — Tuesday, April 10, 2007 @ 8:55 am

  87. Meen, aku baca ko nyer cerita & komen2 ni best. Yg komen2 pun very spotting.

    Meen & frenz aku nak join lu org, boleh tak? plz add me in. Thks

    Yasmeen : tu aku kenalkan si leia… dia moderator web ni thehehe… kalo nak tanye pasal pepek ke konek ke leh taney dia haks

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 9:22 am

  88. wakakakakaahhhhh………….sial lah kau meen….

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 10, 2007 @ 9:35 am

  89. Alessandro – Brader brader.. lu apasal sakit hati sgt dgn leia tu? Leia punya sukalah dia nak kluar dgn ghost ker tak.. dia tak nak jumpa lu tu dia punya pasal lah.. lu buat kawan wa leia tu mcm pompan senang dpt plak. Sorri sikit.. tapi wa rasa lu plak mcm jantan murahan.. madang nak dpt yg free.. wa rasa sebelum lu taruk comment yg tak bagus pasal kawan wa, lu ckp kat sini apa sebenarnya yg lu mau dari dia. Lu ingat senang2 bleh dpt apam free ke?? Lu sape ni brader!

    Comment by TIARA — Tuesday, April 10, 2007 @ 10:00 am

  90. hahahahhh…..kau pun meen. tem’pek ngan batang aku pun tau. heeheehee

    Meen & Princess Leia, thks.

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 10:05 am

  91. {pas ni lagi kuar le airmata si sepol tu……. pasti ko ngongkek depan dia kan meen>>>

    Yasmeen : tak kot. tak baik buat cenggitu :p}

    kekeke….aku ingat ko tak tau ada perkataan ‘tak baik’…. eh ko tak de selera nak nengok camna rupa konek sepol pas tebakar tu ke?

    Comment by kompot — Tuesday, April 10, 2007 @ 10:15 am

  92. kompot, kau cuba bayangkan konek sepol macam terung busuk dah lah tu lembek pulak & kulit dia tompok2 merah2. eeeee….tak ada selera langsung….

    Yasmeen : sakit pala aku membayangkan

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 11:00 am

  93. m een kau email aku apa 2 .plz .pemint setia ni

    Comment by zek — Tuesday, April 10, 2007 @ 11:10 am

  94. kekeke…… taurus, ko yg tak selera…mana tau meen tu ada selera lak!!!

    Comment by kompot — Tuesday, April 10, 2007 @ 11:11 am

  95. hahahah……

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 11:22 am

  96. ehek…. watak baru nie mmg bapa mithali laa sanggup dayuskan diri demi anak… respek gua… chewahhhh…..

    Yasmeen : kire bagos la tu, ade setengah bapak nak buat ape-ape tak pk anak tau. pentingkan kesedapan konek sendiri je hehehe

    Comment by dex — Tuesday, April 10, 2007 @ 11:26 am

  97. Hai…… adik LEIA cayang….,hehehe… cam ne nak masok blog meen…,u asyik masok blog i jerk… hehei…, tindak balas sambotan yg memberahikan ni sume u punyer mau la….
    TIARA sabar TIARA….. sabar…… bawak bertenang… cube kawal emosi tu…. ALESSANDRO NOMINO lu pon satu…siak btol la lu ni…

    Comment by GHOST RIDER — Tuesday, April 10, 2007 @ 12:17 pm

  98. Hai…… adik LEIA cayang….,hehehe… cam ne nak masok blog meen…,u asyik masok blog i jerk… hehei…, tindak balas sambotan yg memberahikan ni sume u punyer mau la….
    TIARA sabar TIARA….. sabar…… bawak bertenang… cube kawal emosi tu…. ALESSANDRO NOMINO lu pon satu…siak btol la lu ni…

    heheheh tukang damai,,,,,,

    Comment by Rid — Tuesday, April 10, 2007 @ 12:28 pm

  99. Taurus75…welcum 2 ‘e berahi blog……..
    wats up dude…..
    aku dah mcm promoter plak….mem’promote’ meen nye blog……..heheee……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 10, 2007 @ 12:39 pm

  100. Alessandro – BTW, Leia dah dpt konek ghost, rasa best senak dia ckp.. dia dah tak nak konek org lain.. buat bloggers yg Leia tak layan tu harap paham je lah..

    Hey Leia – kalau org kat sini kau tak nak layan its ok .. don’t feel bad .. kau punya diri, kau punya suka.. Ingat: People can only advise u but U make the decision.. hahahah

    Meen – Aku kata dgn Leia aku rasa kau dah kawin sebab from yr blog u sound experience.. Dah ‘kawin’ tapi belum nikah.. Ape tak betul ke aku ckp?

    Yasmeen : terbalik tu tiara. aku dah nikah tapi blom kawen, tu yg gersang jadik camni nih ha… muahahaha!

    Comment by TIARA — Tuesday, April 10, 2007 @ 12:44 pm

  101. alah Tiara……aku memang fuck care ngan owang lain per……..u nd not worri……..keyboard aku..aku nye suke lah aku nak type ape n ngan sape2 pon………
    cume blog jer..meen punye……..heheee…….

    Yasmeen : yer aku sokong!

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 10, 2007 @ 12:52 pm

  102. Eh Ghost.. asal Leia turun KL kau tak ajak jumpa.. kau takut kena
    ROGOL eh.. Kau takut dia amek ‘bujang’ kau eh.. hahahahaa

    Comment by TIARA — Tuesday, April 10, 2007 @ 12:56 pm

  103. Princess Leia. Thk U.

    wats up dude? wats up babe ……

    Princess Leia promote meen blog tak apa jgn promote lain sudah
    hehehehe.

    sorry no heart feeling k

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 12:58 pm

  104. Taurus75..kental ar lu mat…….dah ckp tu sudah lah..tak yah nak sorie2……
    wats up babe……..wats down dude………

    Comment by TIARA — Tuesday, April 10, 2007 @ 1:00 pm

  105. oppsssss…..sorie…..salah antar…..not supposed 2 b Tiara……….

    ” Taurus75..kental ar lu mat…….dah ckp tu sudah lah..tak yah nak sorie2……
    wats up babe……..wats down dude………”

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 10, 2007 @ 1:01 pm

  106. piiirah ko meen…mana penah sempat gersang ko tu!!!!!! asik basah kuyup je…

    Comment by kompot — Tuesday, April 10, 2007 @ 1:18 pm

  107. Princess Leia & Tiara, ye lah tu…..kental eh….

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 1:31 pm

  108. meen citer nko mmg mengancam… peminat nko semua dah terancam…. termasuk aku ler tuh…..

    Comment by NN — Tuesday, April 10, 2007 @ 1:44 pm

  109. ” Princess Leia & Tiara, ye lah tu…..kental eh…. ”

    Taurus75 :- a’ah lah…….btw..where r u from………

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 10, 2007 @ 2:44 pm

  110. S’pore

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 3:12 pm

  111. where ?????

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 10, 2007 @ 3:17 pm

  112. TAuRus75 :- bule mintak ur email add……

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 10, 2007 @ 3:20 pm

  113. Singapore (S’pore). Email boleh.

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 3:28 pm

  114. TAurus75 :- ur email plzzzz…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Tuesday, April 10, 2007 @ 3:32 pm

  115. tuttie_hashim@hotmail.com. Ur email

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 3:34 pm

  116. Wah2!! makin happenin laa blog kau ni Meen….dari jauh dan dekat pun join laa kan….nampaknya kau tak citer sgt pasal konek n pussy pun org ramai singgah kat cni kan…average 100 comments laa aku dok perhati ari2 tau…hehehehe….dahsyat tuuuuu….

    Comment by Eddie Van Halen — Tuesday, April 10, 2007 @ 3:42 pm

  117. Taurus75 – Walaupun kat map s’pore tu Nampak kecik, tapi sebenarnya dia tu besar.. Singapore sebelah mana tu bang?

    Comment by TIARA — Tuesday, April 10, 2007 @ 4:05 pm

  118. Tiara – West Area.

    Comment by Taurus75 — Tuesday, April 10, 2007 @ 4:40 pm

  119. tak sabarnye nk tgk meen asmaradana ngan ashraff..harap2 ashaff nih dpt puas kn meen yg dh lame tak dpt batang baru…asyik2 dpt batang sama je…huhu
    bosan la ngan batang sama je kan..byk2 kan lagik la new stock meen..yg fresh2 nyer tau..jgn carik yg dh nk expired…ok…chow…

    p/s bile la cik penulis nih nk add ym aku…menanti sebuah jawaban…

    Comment by 4en4ang — Tuesday, April 10, 2007 @ 4:42 pm

  120. HAIIII MEENNN…. MUAHS!!! MAKIN MENARIK STORY U..
    SKALI SKALA KENA LAA ADA KEINSAFAN SKETT.. … TAK GITUUU CIK MENN..?
    SYIKKKKKK KERASSS JE… KADANG2 SENAKKK GAKKK…
    NAK HARAP SI PRINCESS LEIA NGAN SI TIARA …. HAMPEHH LAAA AKU NAKK DAPATT…..
    PERHATIAN: AKU MINAT POMPUAN JE… HAMPEH KO PRINCESS LEIA.. WAKAKAKAKA ADAAA KE KATA AKU MINAT JOOBO GHOST LAKK.
    PRINCESS LEIA… MANA EMAIL?

    Comment by campro6 — Tuesday, April 10, 2007 @ 8:10 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: