Diari Berahi Yasmeen

Wednesday, April 11, 2007

hari pertama di ******* holding!

Filed under: Diari Kehidupan — Yasmeen @ 6:38 am

“selamat pagi puan” aku angguk kecik. Dulu budak ni panggil aku Yasmeen je. Sekarang dia panggil aku puan. hahaha! Faizal sambut aku dengan ucapan selamat datang. Ah! Formal gile… Aku tengok tempat lama aku dulu dah digantikan dengan bodyguard baru. Masih lagi duduk bersebelahan dengan meja Faizal.

“ape aku nak buat hari ni Faizal?” aku pandang Faizal. Faizal senyum. Mungkin menghina atau entah apa. Aku memang tak tau nak buat apa. Faizal mula membacakan kuliah paginya seperti kebiasaan yang dilakukannya terhadap Saiful setiap pagi sebelum ini.

“semua epoimen dah dibatalkan sejak boss takde. aku hantar site manager yang pegi tengok project. Dato’ Murtaza ada berhasrat nak jual saham dia, mungkin dia rasa company ni tak kukuh tanpa nakhoda kapal, mama ko ada datang sekali sekala attend apa yang penting sebagai pengganti boss. keje ko senang je. ko mesti study betul² selok belok company, keluarkan arahan dan orang lain akan buat untuk ko. tu je” huh! mamat ni cakap memang senang! Sedap mulut dia je cakap.

“ape yg aku nak study?” aku pandang Faizal. Bunyik cam bodo sangat je aku ni kan? Padahal sebelum ni aku yang gedik ikut Saiful merata join dia diskas ngan company luar dan tah kemana-mana lagi.

Saiful bagi penerangan tentang perkembangan syarikat. Sekarang ni tengah buat apartment 10 block dengan unit rumah kedai. projek kecik. lepas tu ade lagi satu je projek baru yang dah kompem dapat dan akan start bulan June ni. Then ade lagi satu projek yang tak sempat Saiful habiskan perbincangannya. So, aku rase aku kene dapatkan projek terakhir tu dulu sebelum aku menapak cari projek baru.

Hari ni aku buat lunch meeting dengan Dato’ Murtaza. Aku harap dia jualkan je saham dia kat aku. Nak sangat kan.. hah! berambus! Takde la sakit sangat pala otak aku nak mikirkan nak jaga hati pemegang saham. Leh aku buat keputusan ikut suke hati aku kalo dia takde wakakaka… Tapi dia tak nak jual. Dia siap tanye aku lagi “mane u dengar i nak jual ni? rugi la jual saham. kompeni ni ade potensi besar, perlaburan i untuk jangkamasa panjang” blablabla merepek orang tu ni merenyeh 24 jam. Rimas aku.

Aku balik opis. Faizal duduk sebelah driver, entah apa nama pakcik ni, aku tak penah nampak. Orang baru kot. Kali ni aku duduk belakang sepertimana Saiful dulu. Bukan aku tak penah mimpikan semua ni tapi kali ni aku rase belum bersedia 100%. Entah kenapa aku setuju dengan permintaan mak mertua aku.

“sekarang ko ade keje sikit untuk aku” aku duduk keletihan sepanjang hari berjalan. Keluar site masuk site, meeting ngan orang tua gile tadi. Dan pegi pusing keliling opis nak tengok perkembangan terkini. Asalkan kehadiran aku memberi kesan pada dorang semua tu dah kire ok la tu!

“keje ape boss?” Faizal sengih.

“jangan panggil aku boss la. Depan orang takpe, ngan aku takyah” aku jeling Faizal. Faizal sengih lagi.

“ko tolong carikan aku file peribadi Kamalia dari HR. Aku nak no tepon laki dia, manelah tau kalau-kalau dia letak nama laki dia sebagai orang terdekat untuk dihubungi ketika kecemasan” aku pandang Faizal yang terkebil-kebil.

“Errr… nak buat ape ni?” Faizal bertanya dengan muka serious. Dan aku ceritakan kat dia apa yang berlaku kat hospital beberapa hari lepas tentang pertemuan aku dengan Ashraff. “kalau boleh aku mintak ko jangan la kacau Ashraff tu lagi, kesian kat dia” Faizal bersuara perlahan.

“hmmm… so ko kenal Ashraff…” aku senyum sinis. Dan ada sesuatu yang mengejutkan aku yang telah Faizal ceritakan pada aku.

Bersambung…

211 Comments »

  1. baguz… perkembangan baru.

    Comment by farizzet — Wednesday, April 11, 2007 @ 6:49 am

  2. kembang dan kuncup ikut cuaca :p

    Comment by Yasmeen — Wednesday, April 11, 2007 @ 6:50 am

  3. kau nie memang cam sial lah meen….mentang2 lah kaum kite nie memang ade mende yg ‘tergantong’..crite kau slalu jer ter’gantong’….memang buat suspense betol lah…..

    ape agaknye yg faizal dah crite kat kau eh……
    hhmmmm..mayb si ashraff tu pernah masok mental hospital ker fasal kamalia…….or mungkin abis sume harta ashraff dah kamalia kikis b4 throwin herself 2 sepol…..memang penoh teka-teki…….makin mantap…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 11, 2007 @ 7:05 am

  4. Yasmeen
    I kira u punye plot ni semakin hari semakin “twisted”. Haha…kalah soap drama kat tv tuu. But I LIKE..hehe…more suspens pls…

    Comment by Lia — Wednesday, April 11, 2007 @ 7:09 am

  5. eemmmm… citer nko mmg best giler penuh ngan suspen… so klu takde citer ngongkek pun still puas ati… keep it up!!!!!!

    Comment by NN — Wednesday, April 11, 2007 @ 7:15 am

  6. la princess biar lah suspen sikit….jgn lah nak terjah je….syoklah cam ni..baru excited..meen buat lah cite sex tu pelan2 sikit..

    Comment by boyz — Wednesday, April 11, 2007 @ 7:15 am

  7. {kembang dan kuncup ikut cuaca :p}

    bukan ikut masa ke?????

    musti ko nak numbur tepon ashaf ajak main depan sepol…… buat jgn tak buat

    Comment by kompot — Wednesday, April 11, 2007 @ 7:24 am

  8. Alessandro – Brader brader.. lu apasal sakit hati sgt dgn leia tu? Leia punya sukalah dia nak kluar dgn ghost ker tak.. dia tak nak jumpa lu tu dia punya pasal lah.. lu buat kawan wa leia tu mcm pompan senang dpt plak. Sorri sikit.. tapi wa rasa lu plak mcm jantan murahan.. madang nak dpt yg free.. wa rasa sebelum lu taruk comment yg tak bagus pasal kawan wa, lu ckp kat sini apa sebenarnya yg lu mau dari dia. Lu ingat senang2 bleh dpt apam free ke?? Lu sape ni brader!

    Alessandro – BTW, Leia dah dpt konek ghost, rasa best senak dia ckp.. dia dah tak nak konek org lain.. buat bloggers yg Leia tak layan tu harap paham je lah..

    Comment by TIARA — Wednesday, April 11, 2007 @ 7:39 am

  9. boyz..aku nie jenis yg tak sabar der……anti climax tol lah si meen nie……..hahahaaa…..btw..kau baru browse blog nie ker…..aku tak pernah nampak kau nye nick…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 11, 2007 @ 7:41 am

  10. ghost dah jadik lagenda……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Wednesday, April 11, 2007 @ 7:56 am

  11. biarkan laa ghost dgn leia tuh…. aku galakkan kengkawan cari jodoh kat sini… wekekekeke jadi pak paduk lak aku nie… pasal crite nie… so far so good… aku rasa ashraff nie dah suffer banyak pasal kamalia nie… pasal dia kongkek ke tak dgn mamat nie… biar la si meen yg tentukan… cheewaaaahhhh…..

    Comment by dex — Wednesday, April 11, 2007 @ 8:07 am

  12. Ada aku marah ke?? Ada nada dlm comment tu aku marah?? Aku setakat
    memberitahu kau je.. Aku rasa kau yg emotional sgt.. tengok je kau punya
    ‘Paham’ kat bawah tu.. bukan main marah lagi.. Cuma aku nak bilang kau
    je.. org tak nak jgn nak paksa.. bukan leia aje yg geli.. aku pun geli..
    hehehee.. kau tak perasan ke si leia tu tak reply kat kau.. Wake up and
    smell the coffee brader…aku rasa waktu aku terbuang begitu saja kalau nak turun kat sana setakat nak tau kau sape.. nanti kau pulak yg tergila2kan aku..hahaha

    Meen – Tell us more more more….

    Comment by TIARA — Wednesday, April 11, 2007 @ 8:30 am

  13. Assalamu1alaikum….
    cheeewahhhh bagi salahhh laa pulakkk..
    Meen sayangg… citerr u nii dah jadi mcm ala-ala natasya jeee..
    anyway… keep in on dear….
    Meen.. aku terjerumus laaaa weyy… ngah best aku phonesex ngan minah nii…. tuptup dia jak aku seround g ngan partner dia… 2 in one… ewak sex ngan phonex skali jalan… hampeh tolll… dia leh dgr aku.. aku leh dia dia.. best jugakkk mcm tuu ekk??? ahahahahhaha

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 8:45 am

  14. hampeh toll laa keyboard nehhh…\maksub aku… masa phonesex ngan aku… sebenarnya dia ngah real sex ngan partner dia……

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 8:48 am

  15. lehh campro6 best ker camtu…. tak dapt depan mata… klu aku mau tak puas selagi tak dapat jolok…

    Yasmeen : ceh! korek punye kaki

    Comment by NN — Wednesday, April 11, 2007 @ 8:57 am

  16. so what???

    Comment by Yasmeen — Wednesday, April 11, 2007 @ 8:58 am

  17. wei jgn ler gaduh2 tak best ler camni… kita kan nak berseronot dalam nih….

    Yasmeen : tah! ingat ni blog bapak dia punye gaknyer!

    Comment by NN — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:00 am

  18. Subject: Kematian Pengantin secara mengejut di Dungun. Pengantin mati secara mengejut.

    Dungun: Seorang wanita yang berumur 35 thn ditemui mati didalam bilik tidurnya semalam. Mengikut penduduk setempat, wanita
    itu baru sahaja melangsungkan perkahwinannya bersama seorang lelaki tua berumur 70 thn, sehari sebelum dia meninggal dunia (kelmarin).

    Menurut suaminyanya, si mati tidak menunjukkan sebarang tanda-tanda ganjil yang mencurigakan sewaktu mereka mula masuk ke bilik tidur pada malam pertama dan menikmati malam pertama itu sebagaimana pasangan-pasangan lain. Dia berkata dia hanya menyedari kematian isterinya itu pada keesokan harinya (pada hari kedua perkawinannya bersama wanita itu) setelah isterinya tidak bangkit dari tidur sehingga ke tengahari.

    Suaminya yang menyangka isterinya keletihan mula mengesyaki sesuatu apabila tubuh isterinya hanya kaku tidak bergerak apabila dia cuba mengejutkannya. ‘Saya cepat-cepat panggil jiran dan ketua kampung’, kata suami si mangsa itu lagi. Menurut doktor dari Hospital Dungun, Dr. Amran, yang melakukan bedah siasat sewaktu dihubungi semalam, berdasarkan kepada siasatan awal beliau mengatakan bahawa mangsa itu dikhuatiri telah terminum air mani yang telah luput tempohnya.

    Sekian,

    Nasihat PDRM kepada sume penduduk… kawin cepat2 sebelum expired !

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:01 am

  19. http://us.f578.mail.yahoo.com/ym/ShowLetter?box=Skandal%20Melayu&MsgId=597_28201674_50898_3547_0_0_26144_290815_2578895073&bodyPart=2.2&tnef=&YY=99589&y5beta=yes&y5beta=yes&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=b&VScan=1&Idx=3

    Pasangan berikut adalah penipu atau penyamun kerete ….sekiranya anda ada maklumat tentang pasangan berikut …harap dapat hubungi…

    Ghani…0132288228

    Kenderaan yang hilang Mitsubishi Storm warna hitam tahun 2005,kemek di belah kanan…pendaftaran WMH5658

    nama pasangan berikut

    Kaliswaran a/l Muniandy 820110145395 tel terakhir 0162967704,01725889 96

    alamat terakhir 79,jln 3/16c blok c6 t]rumah panjang jinjang utara

    Nik Suriawati Binti haji Nik Mustapha 830317035272 alamat terakhir lot 680 batu 1 1/2 jln mentakab kampung chengal.temerloh

    bantuan anda semua amat diarapkan.
    Aku tulun forwardkan ajeeee…

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:05 am

  20. hahahahahaah………ko biar betul skit campro. lawak tul ko nih

    Comment by alessandro — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:06 am

  21. UIK… Ade gak iklan kat sini??

    Any way tahniah meen… Dah jadi boss… Hehhehe…
    Ko nak wat pe dgn no tepon Asyraff tu?? Hehehe… Ko nak ehem… dgn dia ke??? Semoga sukses….

    Yasmeen : aku rase aku nak buat benda lain plak la… tapi kongkek tetap kongkek wakakaka

    Comment by The Greats — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:09 am

  22. sile pilih antara 3 : apa pendapat anda tentang blog ni?

    1. dah jadi bilik berita
    2. dah jadi tongkang pecah
    3. dah jadi cam hamjadah

    Comment by Yasmeen — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:12 am

  23. aku kalu bab2 phonex nii aku layann je…. layann sampai lenjunnn alessandro … wakakakkakaka…
    ko slalu turun putajaya ke alessandro … aku turun gak sana…2x sebulan…
    alu slalu PPM mainblock.

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:13 am

  24. sile pilih antara 3 : apa pendapat anda tentang blog ni?
    4. Ko perli aku yerrrrrr…

    Yasmeen : thehehe… ringan² pun takleh?

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:15 am

  25. Ko marahh aku ke Meen…

    Yasmeen : tak marah ahhh… meh la projek malam nih!

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:19 am

  26. oklah oklah .. aku stop lah.. since kau dah merayu aku cam gitu
    skali..tak tau pulak pintu hati kau dah tertutup dgn wanita.. so.. pintu
    hati kau hanya buat lelaki ????

    Comment by TIARA — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:19 am

  27. yerrr la alessandro…. tak yahhh emotion ngat…kang tak pasal2 jadik Mat Emo nanti kang….
    Kita marah pon bertempat la.. aku rasa… ramaii kengkawan tak berkenan sangat cara ko tuuu tadik…

    Yasmeen : kasi bold biar terang sket haks!

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:22 am

  28. uik.. Meen.. ringan2 ekk>? ekekekekekekekkee I Luvvv its…

    Yasmeen : jangan lelebih tau. hujung² jari je boleh haks

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:23 am

  29. aku g srvis water filter jee kat situ.. 1st,2nd,4th ngan 5th floor.

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:24 am

  30. huh….!! projek ke MEEN? akunyier melecek laa MEEN… terlebih gosok smalam…. wakakakakkakaa… MEEN kalu ko nyier pasal aku ON je

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:28 am

  31. Alaaaa MEEN… ujung jari kemut tak rasaaaa la yangg…..

    Yasmeen : sikit-sikit sudah la

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:29 am

  32. dah lama joint princess…tapi tak htr mess…kerana bila baca jer cite meen ni otak aku dah ke lain…:-)

    Comment by boyz — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:31 am

  33. to : TIARA
    age U brapa?

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:36 am

  34. settled!

    Comment by Yasmeen — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:47 am

  35. Bagus la tu…. Aman damaiiii Dunia nehhhh…
    Takda la MEEN… Aku gurau je…
    Kalu tol2 ponnn takpa… alalalallalalala…

    Yasmeen : aku rimas la. tegor takmo terima, lagik nak pulangkan balik salah tu kat aku. buat taik plak kat tempat aku. datang tempat org tu pepandai la jaga diri, tul tak! kalo aku citer pasal dia… mesti korang muntah darah! tapi aku bukan yg jenis suka bukak aib orang!

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 9:50 am

  36. Princess Leia, boleh kasi U nyer email add? U from where?

    Comment by Taurus75 — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:01 am

  37. lahai2… hati muda laa katakan MEEN… biasa laaa tuuu…
    Tp kalu Aku ngan Ko… muntah lain tau… ehheks… :p

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:05 am

  38. Steadylah meen.. wa caya sama lu.. Aku setuju 100% dgn kata2 kau
    tu tentang Alessss.. Finally aman blog kau ni.. kalau ni blog aku, aku
    pun block dia.. alah meen hanya kau, aku & leia je yg tau pasal aless
    tu..

    Campro6 – kau Tanya aku abeh kau berapa tahun??

    Yasmeen : nyampah sial! cam butoh je pangai thehehe sekius me….

    Comment by TIARA — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:05 am

  39. Susah betol kalau ada org tak boleh kena tegur.. mcm bagus je..
    Eh Meen – hehehee.. kau maki dia tak pe jgn kau maki aku plak.. hehehe.. aku pun nak join sekaki.. dia tu mmg besar punya kepala butoh.. kecik2 tak nak mati dah besar menyusahkan org je..

    Yasmeen : suke hati aku la nak taip ape kat dia tiara, kan ni kibod aku yg punye… hakhakhak!

    Comment by TIARA — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:10 am

  40. Aku dahh tua laa TIARA.. 35 married KL

    Yasmeen : 26 married Sel. ko lak tiara hiks

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:12 am

  41. MEEN.. mcmana nak ym ngan jo ekk

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:14 am

  42. erkk!!! I mean.. Nak YM ko…
    hadehhhh….

    Yasmeen : kan dah add id ko!

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:15 am

  43. Sayanggggggggg ko MEEN…. muahs!!! kat puitng ko tuuuu sambil pilin2 ngan lidah aku nehh…
    jumpa mlm nii.. aku nak g serdang gakk..
    opss lupa… smalam yg aku phonesex tuuu dia salah nombor… elok lee tuu.. aku nii mmg suker benor ps nehh… 30 married s.alam minah smalam. dia ajak aku turun sana… pada pendapat ko… patut ke aku jumpa dia?

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:26 am

  44. Meen aku bagi aku.. apa kata ko sesah je si ashraff tu mcm si kamalia sesah saiful.. nak pulak kau buat aja kat depan kamalia.. biar terbeliak bijik mata dia

    Comment by thebluesgang — Wednesday, April 11, 2007 @ 11:40 am

  45. silap ar

    *Meen aku bagi ko idea* tu yg aku nak tulis sbnrnya..🙂

    Comment by thebluesgang — Wednesday, April 11, 2007 @ 11:41 am

  46. huhuhuhuh…cite Drama Serial Kalki @ Chan 6 tiap2 ari Isnin -Jumaat pun kalah wooo….Si Meen nyer saspen lagi steammmm!!!…keep it up gurl!!!!

    Yasmeen : something… something.. something… una kum yena kum something….

    Comment by Ameer — Wednesday, April 11, 2007 @ 11:57 am

  47. makin menarik perbalahan korang nih… mcm aku plak nak terjoin same….

    Comment by NN — Wednesday, April 11, 2007 @ 11:59 am

  48. hi meen…
    thumbs up….baru a masyuk nak bace..ade plot citer…

    ghost rider – bro…gua salute lu la..mmg bergaya la lu…hua hua hua

    Comment by 69_tab — Wednesday, April 11, 2007 @ 12:06 pm

  49. tergelak jer baca komen2 diaorang nie meen ………

    Comment by Rid — Wednesday, April 11, 2007 @ 12:15 pm

  50. ape jadik ngan komen-komenn ni???? dah asik campro je yg romen romen……iskkkk….jeles gak nih!!!

    Comment by kompot — Wednesday, April 11, 2007 @ 12:56 pm

  51. alaaa campro tuh gersang padang sahara tuh
    kalau dia jumpa oasis… tak sempat unta2 nak minum…
    hehehehe jangan marah arrr campro

    weh meen…
    aku punya pendapat kan…
    blognih dah jadi tempat melancap aku weh….
    hahahaha
    note on: sile pilih antara 3 : apa pendapat anda tentang blog ni?

    1. dah jadi bilik berita
    2. dah jadi tongkang pecah
    3. dah jadi cam hamjadah

    Comment by Bojourn — Wednesday, April 11, 2007 @ 1:06 pm

  52. my dear meen, my partner in crime😀

    so bila kite nak plan utk ambik alih company tu meen..keke, kite tendang jer dato’ murtaza tu out of the company..

    |||||(^ -^)|||||

    Comment by rei — Wednesday, April 11, 2007 @ 1:16 pm

  53. apa2 lah … janji basah… jap lg kerandut tak kuar air kang…

    Comment by NN — Wednesday, April 11, 2007 @ 1:18 pm

  54. {apa2 lah … janji basah… jap lg kerandut tak kuar air kang}

    bukan nenen ko ke NN

    Comment by kompot — Wednesday, April 11, 2007 @ 1:20 pm

  55. Yasmeen : something… something.. something… una kum yena kum something….

    huhuhuhuh….dah basah kaaaaaa?????

    Yasmeen : cam tak biase lak ko nih

    Comment by Ameer — Wednesday, April 11, 2007 @ 2:45 pm

  56. Hiuusss… takda Bojourn….
    takat syipap aku tak heran nyierrr der….
    aku tanya pendapat dia je…
    kalu aku nakk hari2 punnn leh makan syipap…
    4 wat?

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 3:41 pm

  57. lalala…tergantung la pulak meen…huwargghhhh..

    ngantuk..tido jum!!

    Comment by LoisLane — Wednesday, April 11, 2007 @ 3:54 pm

  58. ko ptg2 suka tido ke LoisLane…

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 3:59 pm

  59. tak la suka sgt…tapi sementara tunggu somebody dtg amik nak balik..ngantuk…still kat opis…

    dem slipy la

    Comment by LoisLane — Wednesday, April 11, 2007 @ 4:02 pm

  60. ko ada ym takkk? add la aku.. cabel_cutter lehh gakk sembang2 jap

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 4:04 pm

  61. aku ada gmail je…
    ym kena block la..

    ko ada gmail tak??meh aku add

    Comment by LoisLane — Wednesday, April 11, 2007 @ 4:04 pm

  62. tak der …
    jap aku aku instal jap

    Yasmeen : pergghhh sanggup install untuk ko loislane, cayalah!

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 4:07 pm

  63. camp..ko kena ada gmail address..chat dr gmail email pon boleh

    tu je yg lepas kat opis ni haahahahah

    Yasmeen : http://www.meebo.com pun kene blog ekk?

    Comment by LoisLane — Wednesday, April 11, 2007 @ 4:07 pm

  64. kooo dah balik ke… add aku ek campro6@gmail.com

    Comment by campro6 — Wednesday, April 11, 2007 @ 4:13 pm

  65. dah add…

    Comment by LoisLane — Wednesday, April 11, 2007 @ 4:15 pm

  66. hi yasmeen, makin menarik. mane u dapat idea?

    Comment by kak kiah scary — Wednesday, April 11, 2007 @ 8:28 pm

  67. such a nice blog..exchange partner ka?

    Comment by wutismyname — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:33 pm

  68. busynyer ko meen..aku pm berkali2 kt ym tak reply…musti layan si campro6

    Comment by wutismyname — Wednesday, April 11, 2007 @ 10:47 pm

  69. best

    Comment by kaka — Wednesday, April 11, 2007 @ 11:35 pm

  70. Hi meen, aku dah hampir 3 biulan baca blog kau ni, syok jugak, makinhari makin suspen ler, boleh add aku ker.

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 5:31 am

  71. heya meen..moaning hiks…meebo tak kena block tapi leceh…kang satu opis nampak ekekeke..cubicle ni open hehe…kalau tersorok senang skit hiks.,..so aku layan kat gmail je la..

    hello campro…bekpes ke tu hehehehe

    Comment by LoisLane — Thursday, April 12, 2007 @ 7:00 am

  72. meen…takde crite baru ker……..

    ” ghost rider – bro…gua salute lu la..mmg bergaya la lu…hua hua hua ”

    69_Tab :- apsal lu mahu salute same itu ghost…..ape die buat sampai lu bule salute same dekni……

    ” Princess Leia, boleh kasi U nyer email add? U from where? ”

    Taurus75 :- u dah post ur email add per….u juz wait 4 my mail lah if there’s ani….mi from planet Earth jugak……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 7:26 am

  73. Meen & Campro – Aku 29 married with 2 kids fr “‘e beautiful S’pore” (gaya ala2 Miss Universe gitu)..
    Meen.. kau buat aku hairan.. sejap ckp dah kawin tapi dat day dah nikah
    tapi tak kawin.. hmmmmmm….

    Comment by TIARA — Thursday, April 12, 2007 @ 7:55 am

  74. meen, apsal ko tak ajak dato’ mudtaza buat projek. diorang kata projek ngan org tua best…lamo nak pancuit

    Comment by joe sandora — Thursday, April 12, 2007 @ 8:07 am

  75. joe sandora :- main ngan owang tua lebih xperience jer……tapi diaowang pancot cepat der………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 8:14 am

  76. makin best…

    Comment by haris — Thursday, April 12, 2007 @ 8:21 am

  77. Tiara, which part of S’pore?

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 8:26 am

  78. Princess Leia, main ngan org muda yg experience pun pancut cepat lagi2 bila dah lama tak dpt sesekali dpt ah.. kau… tak sampai 5 minit dia dah pancut….

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 8:36 am

  79. {joe sandora :- main ngan owang tua lebih xperience jer……tapi diaowang pancot cepat der………}

    eh …kan ke org tua lagi lama tahan????? ko dah kena ngan org tua ke leia???? musti ko tak puas!!!!

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:36 am

  80. Taurus75..u referring 2 urself ker…….hahaaa……..

    kompot..aku agak jer der…….aku tak pernah pon ngan owg tue………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 8:39 am

  81. {{bila dah lama tak dpt sesekali dpt ah.. kau… tak sampai 5 minit dia dah pancut….}}

    tiara…kasi le dia romen kao sampai mengelupur geli dulu baru tujah!!!!

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:39 am

  82. xperience tak bagus ker princess….i suka….kalo tak xperience tu slow sikit…leceh nak ajar2…buang masa

    Comment by boyz — Thursday, April 12, 2007 @ 8:40 am

  83. leia…aku ingat ko dah penah kena ngan owng tua….kao kena cuba dulu le baru tau…kekeke

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:41 am

  84. {{xperience tak bagus ker princess….i suka….kalo tak xperience tu slow sikit…leceh nak ajar2…buang masa}}

    bab mengongkek ni aku rasa zaman sekarang ni tak perlu ajar2 dah eh!!!!!

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:42 am

  85. boyz..kalu aku, aku nak yg xperience ngan lame lah of coz…….

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 8:44 am

  86. kompot…aku takot aku takle selela lah ngan owg tue tapi kalu sultan brunei tu aku nak….wakakakahkahkah…………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 8:45 am

  87. leia…berapa lama yang kau nak????

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:45 am

  88. hahahahaaaa………selama2 nye…………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 8:46 am

  89. owg tua tu yg mcm mana hek???? datuk k tu tua tak?

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:46 am

  90. selama2nya……..kebas le apom kao!!! kekeke

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:47 am

  91. Princess Leia, kau mcm tau je hahahahah…. tak de ler…

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 8:49 am

  92. masalahnye……bunga aku tak kebas2……asyik nakkkkkk jerrrrrr………hahahahahaa……………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 8:49 am

  93. Taurus75..aku tahu lah……..kan kau dah pernah bilang aku…….heheee………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 8:50 am

  94. huhuhuh………… tak larat tak larat!!!!! kekeek…. nak kena pakai ape pulak ni…

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:51 am

  95. taurus cam tak puas ati jek!!! kekeke

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:52 am

  96. kompot..aku rase2 kau nak kena tarok ball bearin ar kat buah kerandot kau tu……
    kau nie memandai jer cakap si Taurus75 tu tak puas ati……..kau tak ‘puaskan’ die ker………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 8:55 am

  97. iskkkk…apsal aku lak kena puaskan dia…kan ke dia ada owg tulun puaskan dia tu……

    kekekek…ball bearing….. hampeh ko….

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 8:57 am

  98. kau cam tahu2 jer si Taurus75 tu ade owg tolong puaskan die…..hmm……

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 8:59 am

  99. Princess Leia – hahahahah….. kau tau aku tau…..

    kompot – tak puas…! kau nak jek aku ke? aku keje kat opis ni dua org je aku ngan boss aku…skrng boss aku gie holiday …boring dok kat opis sorang2

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 8:59 am

  100. Taurus75..opis kau pat mane…….kau tunggu eh…..aku dtg……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 9:01 am

  101. uihhh….sorg je……ajak le sesapa kasi puas ati…nak jek???? kao jauh sgt kat singapor tuh!!!!

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 9:02 am

  102. alamak Taurus75……kau pat s’pore eh…….kau sponsor aku nye air flight ticket ar…….aku terbang gi sana skarang jugak………..hehee……

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 9:03 am

  103. ko nak ke sana kasi puas ati dia ke leia?

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 9:05 am

  104. Princess Leia, kau biar betik siol……..

    kompot, kau org mana?

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 9:07 am

  105. kecian die sowang2 pat sana…..kau pon ikot lah kompot……bule kite 3sum……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 9:07 am

  106. aku pon sorg kat opis ni leia…meh le…dekat je kat pj

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 9:07 am

  107. ah nanti aku sponsor flight ticket kau pakai duit monopoly atau duit cina mampus… hahahahaha…..

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 9:09 am

  108. nak 3sum……kasi 2sum dulu le…..

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 9:10 am

  109. aperaaa leia…dah le nak pegi sedap barang pree….flight pon nak pree lagi…. kekeke

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 9:11 am

  110. Taurus75..ape yg biar betik nye……salah ker aku cakap……..

    kompot..ape salahnye aku temankan die pat situ……kau jeles ker……alalalalala……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 9:12 am

  111. kompot, ler kasi kau nya email add?

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 9:13 am

  112. TAurus75..kau leh masok ‘http://berahi.cbox.ws’ tak…….tak shiok lah chat kat blog meen nie……blog nie ntok komen2 jer lah….bukan ntok chattin………..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 9:14 am

  113. kekeke…kena aku…….tak le kut nak yg dekat dulu jer……..kekeke

    taurus ingat betik kat dada!!!!!

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 9:15 am

  114. aku dah duk situ bezaman…ko tak balas pun!!!!

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 9:16 am

  115. salah tu tidak tapi terperanjat katak heeheeeheee……

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 9:16 am

  116. a ah jom ke sana…kang meen marah lak duk kat sini….

    Comment by kompot — Thursday, April 12, 2007 @ 9:17 am

  117. Taurus75..apsal kau terpanjat katak plak……oei…kau bule masok cbox tu tak……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 9:18 am

  118. Princess Leia – ok

    Kompot – kat dada tu aku gelahkan biji kelapa

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 9:19 am

  119. ok dah

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 9:21 am

  120. dah ape….tak nampak name kau pon……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 9:22 am

  121. oi leia jalankan la tugas. gi ucap tahniah kat pengomen ke-100 tuh hah! haper punye moderator nih!

    Comment by Yasmeen — Thursday, April 12, 2007 @ 9:27 am

  122. dia sibuk berborak tu meen

    Comment by Rid — Thursday, April 12, 2007 @ 9:50 am

  123. meen citer baru tak der ke, tgh suspen aku ni

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 9:53 am

  124. bertambah suspen cerita nie. Kalah cerita sembulu kat tv

    Comment by opensky — Thursday, April 12, 2007 @ 9:55 am

  125. tahniah pade pengomen yg ke 100…later cik meen kite akan menghubungi anda melalui post…….

    Yasmeen : yer melalui post, ko yg akan menguruskan segala-galanya wakakaka

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 10:16 am

  126. amaciam meen…bule gitu………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 10:17 am

  127. ” Princess Leia, main ngan org muda yg experience pun pancut cepat lagi2 bila dah lama tak dpt sesekali dpt ah.. kau… tak sampai 5 minit dia dah pancut….”

    Taurus75, 5 minit consider not so bad daripada si ghost tu masok scully ajer dah terpancut….al maklom bergin lah katakan…….hahahahaaa………

    Comment by TIARA — Thursday, April 12, 2007 @ 10:27 am

  128. sial lah kau tiara…..mane kau tahu si ghost tu skali jer dah terpancot..kau tak pernah pon try die per…….die POWER ar…….aik….aku backing die nampak…tapi apakan daya..si ghost tu tak masok2 blog nie……..

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 10:29 am

  129. TAHNIAH ANDA ADALAH PENGOMEN YANG KE 127…
    WAKAKAKKAKAKAK SIOTTTT JERKKK…. SALAMMM ALL…
    TIARA TUU ALA2 MISS UNIVERSE EKK… MUSTI BESTT DOGGIE NEHH… WAKAKAKA…
    WEYYY LoisLane … SMALAM G KARAOKE… BALIK UMAH KO TAK KARAOKE G KEE YANGG..?

    THANKS KOMPOT…

    Comment by campro6 — Thursday, April 12, 2007 @ 10:50 am

  130. Meen cayangg… aku baru nak blajar comolot ngan LoisLane nehh…
    cayangg jgn la majukkk ekkk… nanti aku ajar..
    ekekekkekeke

    Comment by campro6 — Thursday, April 12, 2007 @ 10:54 am

  131. Tiara – ghost tak ltahan lah tu…..

    compro6, kau melebih org 100 kau 127

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 11:16 am

  132. hari ni tak ader cerita ter baru ker? Org tua byk pengalaman, keluar segala urat beb

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 11:17 am

  133. abih org keseratus jer aku ni camner????

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 11:19 am

  134. hi Taurus75..kau pon backin si tiara tu ker…….baruah ar korang nie…….heheheee…….siak betol…………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 11:23 am

  135. Aku ni keje laut kalau naik darat habis semua aku sapu, pompuan lah heeeeheee

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 11:36 am

  136. hahaha campro….sibuk ahh…karoke ngan kwn aku….balik tido la ngantuk heheehhehhhe

    Comment by LoisLane — Thursday, April 12, 2007 @ 11:40 am

  137. meen..bila nak hapdet neh….

    Comment by LoisLane — Thursday, April 12, 2007 @ 11:53 am

  138. hikhik meen..makin menarik plot u nih…. tp..buat per nyer u nk no laki si kamalia tuh….?? ader “project” baru ker….hehehe…
    btw meen..matikan jerk watak si saiful tuh… idup pun mcm mayat gak..
    asyek nangis jerk…. **tu confrem ingat ttg ke **lahanatan** time ngan si kamalia la tu..
    erm..lgpun skrg’n u dah masuk company si saiful..pe susah…. lg skrg u nk control game….ur in law pun SYG kat u kan… so KAYA la u….hehehe

    Comment by guesslady.. — Thursday, April 12, 2007 @ 11:56 am

  139. yerrr kooo LoisLane…..

    Comment by campro6 — Thursday, April 12, 2007 @ 12:00 pm

  140. Princess Leia, aku tak backing sapa2 lah kau ni…. aku mengalah

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 12:01 pm

  141. alaaa korang nehhh ada laaaa…. ari tuuu citerr ala2 natasya… la nii dah masukk ala2 kaizer lak…. TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUUUU………
    SIOTTTT JE AKU KAN? EKEKKEKKEKE

    Comment by campro6 — Thursday, April 12, 2007 @ 12:02 pm

  142. Princess Leia, aku tak backing sapa2 lah kau ni…. aku mengalah …

    Comment by Taurus75 — Thursday, April 12, 2007 @ 12:02 pm

  143. wehhh!! watak sepull tu pentingg WooOOoo..
    takder sepullll yazmeen tak dapat apayang dia dapat skang niii…
    Wasiat blom keluarr daaaaaaa…

    Comment by campro6 — Thursday, April 12, 2007 @ 12:03 pm

  144. campro ehehehehe..ye lerrrrrrrrrrrrrr…

    Comment by LoisLane — Thursday, April 12, 2007 @ 12:05 pm

  145. ko bukak baju tak LoisLane… wakakaka imean ko bukak Gmail tal

    Yasmeen : ok aku pon bukak jugak la

    Comment by campro6 — Thursday, April 12, 2007 @ 12:07 pm

  146. nak suh bukak ke??i mean gmail..jap wa on gmail ehehe

    Comment by LoisLane — Thursday, April 12, 2007 @ 12:09 pm

  147. aku nak tanya sikit, meen kote saiful terbakar hangus tak? hhaaaahaaaa kalau hangus boleh buat kopok gote, thaHAAAA

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 12:40 pm

  148. erkkk ade kemungkinan ke watak si ashraff tuh main depan kamalia? heheheheh

    Yasmeen : ko nak main depan bini ko tak? berani ker? kehkehkeh

    Comment by dex — Thursday, April 12, 2007 @ 1:03 pm

  149. meen..bila nak hapdet neh..hehe

    Comment by LoisLane — Thursday, April 12, 2007 @ 1:21 pm

  150. bini aku mmg suka main depan…. tapi kekadang main blakang dia (doggy) pon dia suka gak…. hmmmm ehek….

    Yasmeen : whoaaa ni kalo kengkawan semua dapat dengar sore bini ko mengerang di doggie oleh ko ni best gak kan?

    Comment by dex — Thursday, April 12, 2007 @ 1:51 pm

  151. lela aku pakai ball bearing tau, kalo main awek aku tu jerit bagai nak rakkk… sedap katakan.

    Comment by joe sandora — Thursday, April 12, 2007 @ 2:02 pm

  152. sape2 nak rase aku boleh kasi trial period, lepas nie baru aku nak caj. meen kalo ko nak pun aku boleh kasi , aku nie taklah lokek sangat.

    Yasmeen : dilarang buat bisnes kat sini!

    Comment by joe sandora — Thursday, April 12, 2007 @ 2:03 pm

  153. ” Yasmeen : yer melalui post, ko yg akan menguruskan segala-galanya wakakaka ”

    siak ar kau meen……padan ngan muke aku…….

    Yasmeen : padan muke ko!

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 2:20 pm

  154. Mana akunya komen tak keluar2 nie

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 2:29 pm

  155. ” Yasmeen : dilarang buat bisnes kat sini! ”

    steady ar meen….kau takot sejarah Aless tu berulang lagik kape…..kau jgn takot..aku bule guarantee si joe sandora tak camtu…….heheheeee………

    Yasmeen : saje la standby… aless tu dulu memula kunun ok la sangat thahahaha. Tak layan kecik hati, dah layan menjadi² laks muahahaha…

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 2:30 pm

  156. Aku horny kalau nak balik darat ni, heeee

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 2:31 pm

  157. tu ar….layan sikit die nak lebih plak…..silap2 si “joe sandora” nie owg yg same…..tukar nick jer………..

    Yasmeen : ip lain leia, tapi kalo abah dia banyak ip tak tau la haks

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 2:43 pm

  158. Aku kau org tak mau layan ker heeee

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 2:48 pm

  159. Geraldton….abih slame nie kau kat angkasa lepas kape……..

    Meen…..aku lupe die ‘anak abah’ lah……sume nak abah die bukak kan……silap sluar pon same……….hahahaahaahahahaa………

    Comment by PRINCESS LEIA — Thursday, April 12, 2007 @ 2:55 pm

  160. Leia aku kat laut ler mana ader pompuan tu yg horny semacam jer tu…..

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 3:07 pm

  161. campro6 – ‘TIARA TUU ALA2 MISS UNIVERSE EKK? MUSTI BESTT DOGGIE NEHH? WAKAKAKA?”

    Sememangnya doggie tu favourite position aku.. mcm mana kau tau?

    Geraldton – ‘Aku ni keje laut kalau naik darat habis semua aku sapu, pompuan lah’

    Eish.. dekni tak agak2.. nenek2 pun kau sapu semua.. kawan2 simpan nenek2 korang baik2.

    Meen & Leia – sememangnya si Aless tu mat kental bodek.. Jgn sebut lagi nama ni… nanti ada nitemare baru padan muka korang..dektu kasi muke naik kpala..kasi betis nak puki..eh salah..nak peha..sikit abah die..

    Comment by TIARA — Thursday, April 12, 2007 @ 3:15 pm

  162. nenek2 tu tak der lah, kenelah cun2 jugak tadi tu patut taruk *** term and condition only ma

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 3:19 pm

  163. ishhh 4 ur ears only laaaa… kang langgar hak cipta laaa…. wekekekke…

    Comment by dex — Thursday, April 12, 2007 @ 3:32 pm

  164. Betul ke tiara kau ni ala2 miss universe, tapi kadang2 tak powerpun miss universe tu, mana tau kalau tak rasa, kalau dah longgar mana power

    Edited by Yasmeen

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 4:34 pm

  165. hai meen…
    citer u ni dah jadi mcm citer drama la…
    i rasa u no ader potensi/bakat tulis skrip drama la…
    taknak cuba ke…???
    ke mmg dah buat pun…
    Anyway..i suka jalan citer u ni…

    Yasmeen : sike, bace! tak suke, takpe!

    Comment by sunyi — Thursday, April 12, 2007 @ 4:35 pm

  166. alamak yasmeen dah cancel aku ler, camni kene cakap baik2 sikit kot, heeeheeee

    Comment by Geraldton — Thursday, April 12, 2007 @ 5:21 pm

  167. tu lah…. daftar streamx la oooooooiiiiiii…. tak yah guna opis punya tak kena block… haahahhahaha…… aku suke meen… lg2 kat ko… ehem ehem… secret admirer ni….

    Comment by cilired — Thursday, April 12, 2007 @ 7:13 pm

  168. Meen bila nak keluar ceriter terbaru kau ni…………………………..dah berapa hari aku bukak tak muncull2222, suspen betullah.

    Comment by Geraldton — Friday, April 13, 2007 @ 6:27 am

  169. meen..nape kau edit comment no.163 (Geralton)….comment tu tak betol ker…..aku rase2 cam takde pape jer……….

    Yasmeen : kalo betul pon aku tak suke dia hina-hina orang camtu

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 13, 2007 @ 7:42 am

  170. meen rasa tak betul sebab si tiara ketat lagi………

    Yasmeen : lantak la tiara tu ketat ke longgar, tapi aku tak suke dia cakap gitu. nak kawan buat cara nak kawan, nak lawan, lawan betul² biar sampai pecah kepala

    Comment by kompot — Friday, April 13, 2007 @ 7:48 am

  171. Hahaha……….. memandai jerk LEIA sayang ni…….. ape-ape jerk……… hihihi…. sementara ni dapat masok kejap je… sory tak dapat nak layan citer baru ni…. tak tau nak komen pe… hish….. gian nak komen lorr……

    Comment by GHOST RIDER — Friday, April 13, 2007 @ 7:53 am

  172. aik…camne abg dah bule masok sayg nie..eh salah….masok blog nie…….tot u dah dekat nak jadik lagenda……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 13, 2007 @ 8:07 am

  173. {{Yasmeen : lantak la tiara tu ketat ke longgar, tapi aku tak suke dia cakap gitu. nak kawan buat cara nak kawan, nak lawan, lawan betul² biar sampai pecah kepala}}

    aku lak kalu nak lawan kena masukkan kepala….kekekeke

    meen masukkan add aku dalm ko nye YM

    Yasmeen : tengok la nanti

    Comment by kompot — Friday, April 13, 2007 @ 8:10 am

  174. kompot & meen :- tapi aku rase2 yg geralton comment 2 bukannnye tiara…tapi miss2 universe lah……neway..cam meen ckp ar…she dun lyke hina-menghina…..kene respect die nye decision lah…….

    Yasmeen : ko handle la leia, aku nak gi jenjalan jap haks!

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 13, 2007 @ 8:12 am

  175. btullah tu …itu pasal aku wat lawak jek…… ketat pun kena masuk kepala….longgar pun kena masuk kepala………….

    Comment by kompot — Friday, April 13, 2007 @ 8:17 am

  176. {{Yasmeen : tengok la nanti}}

    tengok jeeeee……alahaaai…

    Yasmeen : dah la

    Comment by kompot — Friday, April 13, 2007 @ 8:21 am

  177. ok…..dah start dah pun!!!! tq

    Comment by kompot — Friday, April 13, 2007 @ 8:39 am

  178. morning….
    *icon tgh tunggu meen update..*

    hehe

    Yasmeen : nanti la. aku takde mood la :p

    Comment by LoisLane — Friday, April 13, 2007 @ 9:22 am

  179. Ghost the legend….hua hua hua..lame x nampak…sejak dah sedap!!!!

    PRINCESS LEIA….saje je nak tabik kat ghost…ala mcm tu aku tabik kat ko skali la…tabik puan….hua hua hua

    Comment by 69_tab — Friday, April 13, 2007 @ 10:12 am

  180. ape jer kau nie…….haizzz…..tak paham aku………

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 13, 2007 @ 10:30 am

  181. meen…kau takde mood eh……tu lah…aku pon cam takde mood ar……

    Yasmeen : oi tiru ekk?

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 13, 2007 @ 10:54 am

  182. meen mana cite ni…i tgk blog u ni dah jadi cam chat room jer….princess sibuk you chat ya…apa2 pun i akan tunggu cite selanjut nya meen…to princess keep it up with ur chating….muaaah..

    Comment by boyz — Friday, April 13, 2007 @ 11:04 am

  183. boyzzz…masok cbox lah….kite chat pat sana………

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 13, 2007 @ 11:05 am

  184. Meen bila kau nak update ko nyer blog.

    Comment by Taurus75 — Friday, April 13, 2007 @ 11:09 am

  185. taurus75..kau tak bace ke meen takde mood……wen takde mood camne ilham nak dtg……..haizzzzzz……….

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 13, 2007 @ 11:12 am

  186. Princess Leia aku agak dia takde mood sebab byk chat dari komen

    Comment by Taurus75 — Friday, April 13, 2007 @ 11:33 am

  187. meen… aku dah boring dah baca komen2 yg dah mcm chatroom nih.. masuk le n3….

    Comment by thebluesgang — Friday, April 13, 2007 @ 11:54 am

  188. meen..kau boring eh…….kasi no tepon kau..aku tepon ar……….

    Yasmeen : maxis – 3632927 (semua no tu ko tolak 1 setiap angka pastu try la mane satu maxis yg ko tau k!)

    Comment by PRINCESS LEIA — Friday, April 13, 2007 @ 12:38 pm

  189. Meen- sorry ler aku bukan kutuk si Tiara tu, aku cakap miss universe lah.
    Bila kau nak register aku dalam YM, boleh ler aku chat sekali.
    Please add aku YM ID =zaman_mai

    Comment by Geraldton — Friday, April 13, 2007 @ 1:03 pm

  190. meen…. dh lama aku tk bayar bil air tertunggak ni… aku nk bayar kt kaunter umah ko… ko 24 hours kan? thehe…lama tk chatsex dgn ko ….gersang tul… kensalam kat mak cik pramugari … aritu aku naik MAS tkde plk jmpe yg rupa makcik… akak2 yg bergetah ada la..

    Yasmeen : makcik tu pon kem salam kat ko hakhakhak

    Comment by van_zack — Friday, April 13, 2007 @ 6:08 pm

  191. liea..bole join…u

    Comment by pie76 — Friday, April 13, 2007 @ 10:21 pm

  192. meen aku pembaca br blog ko.br ari ni aku jumpa blog ko nih.wa besh2.aku ske blog ko.lps ni tiap2 ari aku dtg cni.update la slalu yer.ni nak selongkar blk entry2 lama ko ni supaya aku dpt memahami jln cerita dr awal.ko puny ablog ni mcm 3 in one la.ada rs cinta,sayang,gumbira n sedapp.ehehe..

    Comment by asd — Friday, April 13, 2007 @ 11:16 pm

  193. adoii..bile nk start cite baru nih..
    lame bebenor nk nunggu nyer..
    meen..cpt la update..
    makin lame meen tak update..
    makin byk la org chatting kat sini..
    cpt la skit carik ilham tuh..

    Comment by 4en4ang — Saturday, April 14, 2007 @ 1:29 am

  194. meen dah lama ko tak update sbgi balasan 4 pages meen ….

    Yasmeen : aiiii mengungkit nampak!

    Comment by NN — Saturday, April 14, 2007 @ 6:26 am

  195. MAAKKK DATOOKKK biar betoi…. dah nak dekat 2 rat komen nih…..
    Betoi2 nyer GEREK BLOG ni………. HA….. pengomen ke-200 stanby lah ko…
    tunggu la ape ko dapat, nanti aku nak kasik…..

    Yasmeen : ko nak kasik dia ape?

    Comment by GHOST RIDER — Saturday, April 14, 2007 @ 11:30 am

  196. Pengomen ke 200 dapat kongkek ker, kalau dapat aku nak jugak heeehheeeeh. stim kat laut ni. pompuan pun tak der plak……

    Comment by Geraldton — Saturday, April 14, 2007 @ 1:34 pm

  197. Aku pun heran ler ada minah bagi no tipon kat aku, tapi bila tipon kata wrong no. plak. kau org ader idea ke sapa punya no tipon ni.,,,,,,, 0123573149, kalu ader blh bagi tau aku sapa punya no tipon ni , janji nak phone sex tapi tak mau plak.

    Comment by Geraldton — Saturday, April 14, 2007 @ 6:43 pm

  198. meen,aku igt nak kumpul semua entry ko dr 1st smpi skang n then aku jd ebook n publish kat web ko ni.kasi peminat semua blh download n baca.kira mcm koleksi la.ko setuju x?citer ko dlm blog ni mmg best n x bosan di baca.kalo ko setuju dgn idea aku ni plz email aku ek.

    actually ebook ni kira mcm tribute la drp penulis kpd para pembaca.lg pun aku riso blog ko ni anytime blh di delete oleh pihak berkuasa.so ebook ni juga sbg 1 langkah keselamatan bg memastikan koleksi beharga ini tidak lupus begitu sahaja.jgn lupa tau,bitau respon ko dlm email.i waiting..

    Yasmeen : ngantok lol layan ko. bab² merembat memang serah kat ko la. kalo aku nak buat dah lama aku buat sendirik!

    Comment by asd — Sunday, April 15, 2007 @ 1:12 am

  199. HIIIII all..
    huh!! meenn…—>>Yasmeen : maxis – 3632927 (semua no tu ko tolak 1 setiap angka pastu try la mane satu maxis yg ko tau k!)

    MCM PENAH KU LIHATTTT JE NUMBER NII.. TP DI MANA YERR..

    Comment by campro6 — Sunday, April 15, 2007 @ 10:15 am

  200. MEEN…. panas tolllll blog ko skang nii ekk….
    Tahniah satu pencapaian yang memberahikan….

    Yasmeen : tahniah! Anda adalah pengomen yang ke-200 haks!

    Comment by campro6 — Sunday, April 15, 2007 @ 10:19 am

  201. cepat le sambung cite… bosan la tunggu. org plak makin ramai merepek-meraban ni… ko tak risau tengok sume diorg ni kena histeria sex… kesian kat diorg meen… baik cepat skit update… ok… cayang dia

    Yasmeen : tak free la skarang bukan suke² nak siksa orang lol :p

    Comment by Jepp — Sunday, April 15, 2007 @ 11:57 am

  202. Campro6-kau tau ker no tipon yg aku mentioned tu…..

    Comment by Geraldton — Sunday, April 15, 2007 @ 6:33 pm

  203. helllooooo….
    anybody here….
    meen..mane citer ko…lame woo nak tgu….

    Comment by 69_tab — Sunday, April 15, 2007 @ 6:55 pm

  204. hai kwn2 semo..leh join

    Comment by pie76 — Sunday, April 15, 2007 @ 7:20 pm

  205. hai kwn2 semo..leh joinaku yg ke200

    Comment by pie76 — Sunday, April 15, 2007 @ 7:21 pm

  206. hai kwn2 semo..leh join aku yg ke200

    Comment by pie76 — Sunday, April 15, 2007 @ 7:25 pm

  207. Ok ni pengomen ke 200….hehehehe…

    Comment by Eddie Van Halen — Sunday, April 15, 2007 @ 8:14 pm

  208. hai.aku org yg ke200

    Comment by pie76 — Sunday, April 15, 2007 @ 8:17 pm

  209. Haah Meen aku saje je ranjau2 je kat cni tunggu saat 200 ni tau…break record laa blog kau ni tau…!!! congrats!!!

    Comment by Eddie Van Halen — Sunday, April 15, 2007 @ 8:19 pm

  210. hmmm..
    ade tak gurl area jb kat sini ek?

    Comment by Cik Kiah Karen — Sunday, April 15, 2007 @ 9:53 pm

  211. org ke 200…….nak mengomel………

    Comment by kompot — Monday, April 16, 2007 @ 7:06 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: